Nilgüncüm öncelikle tavsiyen için saol,sanırım ben de eliptik alıcam.Bir de senin bu azimli,neşeli ve hiç kimseyi atlamadan herkese destek veren yanını çok tebrik ediyorum.Keşke seninle tanışabilseydik...eliptik kesinlikleeeeeeeeeeeeeeee....
yaşasın ne güzel canım.sana da tavsiyem lütfen eliptik alın daha faydalı çünkü.
Çok teşekkürler tavsiyen için.bende kondüsyon bisikleti var hani oturdugun yerden çevrilenlerden kardeşim kullanmıyordu ondan aldım ama eger satın alcak olsaydım bende eliptik alırdım hem ayakta daha fazla enerji harcanıyor hemde kollarda çalışıyor kesinlikle çok dogru bi karargüle güle kullan canım
kesinlikle al harika bir alet.kaç liraymış?
Ben ikisini de kullanmadım ama bel sorunun varsa benim gibi bence yürüyüş bandı al. Biliyorsun bize en iyi gelen spor yürüyüş
ya ben normalde hiç şeker kullanmıyorum kahve filan içerken. çay alışkanlığım hiç yok zaten ama yeşil çay içiyim dedim burda baktım herkes içiyor:) keşke sade alsaymışım limonlusu baya ekşi geldi içemiyorum:/
kzılar bu gün çocukjları ve eşimi okulka yolladım minikimde uyuyo normalde bende tekrar yatardım ama diyetisyen günüm diye uyuyamadım heyecandan ama biraz moralim bozuk 4 gündür kaçamak yok herşey çok güzel ama tartım oynamıyo sabah baktım yine aynıydı nasıl insanı alt üst edio ya anlatamam tamam diosun daha fazla veremiycem heralde bakalım dr tartı ne diycek oda aynıysa bu akşam ara vermeyi düşünüyorum 1 günlüğüne şaşıtıyım diyorum meta mı
deyacım iyyim canım bu durumda ne kadar iyi olunursa o kadar iyyim cok şükür sen nasılsın bitanem
kızlar benim durumum cok vahim sürekli yiyorum ne olacak bu durum bir yol gösterin bana bakalım resmen depresyona girdim inanın cok kötüyüm cok
evet deya sende sölemişsin başarısız bir gün olmuş sizin tükkana ton balığı konserve tarzı şeyler al koy ben okula bıraktım ton balığı.. evede közlenmiş patlıcan aldım ..
közlenmiş biber patlıcan ton balığı alıp evde olmadığın günler yanına bi ayran alıp yesene..
bizim artık kaçamaklık durumumuz kalmamış inan bir lokma bile etkiliyor tartıyı ve ertesi gün hemen artı....
deryam lütfen canım benim.3 kaşık pilavla ne oldu biliyorsun?tam sık kendini kalan bir kaç kloyu da ver.ruh durumlarımız inişli çıkışlı ama sen yine de sağlam durmaya çalış.
lütfen kaçamak yapma..
süpersin canım biliyodum ama hiç aklıma gelmemişti yapmak valla hadise gözüme gözüme giriyodu zapladım hatunu
:18: bu arada diyetisyende 82.6 kg ve 170 cm çıktım deli oldum ya...
kzılar bu gün çocukjları ve eşimi okulka yolladım minikimde uyuyo normalde bende tekrar yatardım ama diyetisyen günüm diye uyuyamadım heyecandan ama biraz moralim bozuk 4 gündür kaçamak yok herşey çok güzel ama tartım oynamıyo sabah baktım yine aynıydı nasıl insanı alt üst edio ya anlatamam tamam diosun daha fazla veremiycem heralde bakalım dr tartı ne diycek oda aynıysa bu akşam ara vermeyi düşünüyorum 1 günlüğüne şaşıtıyım diyorum meta mı
günaydın kızlar...
deryacım fikir işe yaradıysa ne mutlu bana. benim kaban kaşe ve terziye verme düşüncesi ters geliyordu. sonra belki fark yoktur diye giydim o ara aklıma geldi benimde dügmeleri içeri çekmek.
canımmm saol aleyküm selammmmmcanımmmm teyzenin ellerinden öperim selam söyle.
.
bana harika diyosunda asıl menü sendeeee.maşallaaahhhhhhsüper canım afiyet olsun.harikasın.
ben de yazayım..
kalkınca 1 kakaolu cappucino
sabah: 2 dilim ekmek ve 2 dilim kaşarla tost (yağsız)
ara: türk kahvesi
öğle: peynirli salata(maydonoz,tere,marul,havuç)
ara:yok
akşam: tavuklu salata (marul,tere,maydonoz) ve ayran
ara: şekersiz çay,1 kuru incir
2 lt su
2 mil leslie
maşallaaahhh menünün güzelliğine bakkkkkSabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 tk krem peynir
ara
6 fındık
ara
1 mandalina
öğle
4 yk patlıcan közlemesi
3 kaşık yoğurt
1 tk keten tohum
1 ayran
ara yok uyudum
akşam
1 yk makarna
5 yk barbunya yemeği
bol salata( roka turp havuç)
ara
çeyrek elma
3 litre su
2 yeşilçay
1 form çayı
spor yok
evde iki kere girişimde bulundum başladım bişiler yapayım dedim..ama kızım izin vermedi eşim yine maçtaydı ve tabiki ilgi beklio çocuk...
Kılar benim tartı artmaya başladı yine son bildirime göre eksiyim ama artı acaba spordan mı..
canım ya üzgünüm yanlış hatırladım. ama menü için yorumlarım aynı. bide pilates bandın topun vardı çıkarttım demiştin naptın..göremedim sporunu hiç??canım o kahvaltı yapamayan başka bir arkadaştı ama haklısın karıştırmakla, çok yeni gelen varmış sanırım:)) bugün acelem vardı yarın sabah daha düzgün bi kahvaltı yapıcam domatesli salatalıklı yeşil çaylı:) yalnız bu yeşil çayı limonlu almıştım baya ekşi geldi, şeker atmak istemiyorum tatlandırıcı mı koysam diyorum bilemedim. salata ya da yoğurt yemem lazım haklısın bugün eski diyetisyenimin verdiği listede de gördüm. yarın daha güzel olcak inş:))
yazdıklarınızı okuyup hevesleniyorum ben valla, bakıyorum kim kaç kilo vermiş diye ağzım açık kalıyo 15ler 20ler darısı başıma:))
canımmmm sana son 500 gr alma fırsatı veriyorummmm. şu çantalarım smileylerim gelseydi görürdün. hergün menünü yaz canım. böylece bende seni takip edeyim.sende kg ver hızla.sonra depresyon fala kalmasınnnnn. yaşını bilmediğim için canım diyorum.kızlar abla diyor ama.ben 32 yaşındayım nasıl hitap etmemi istersin....kızlar benim durumum cok vahim sürekli yiyorum ne olacak bu durum bir yol gösterin bana bakalım resmen depresyona girdim inanın cok kötüyüm cok
güzelmiş kaçamk hiç yok
dünkü menüm
sabah:1 dilim kepek ekmek arası peynir,2 dilim sucuk
ara: sütlü kahve
öğle :1 yumurta ile 2 biber 2 domatesli menemen
ara: yok
akşam tavuk-marul salata-yoğurtlu köz patlıcan
ara: limonlu form çayı,1 k-bar (tatlı krizime yenildim,çok kötüydüm anca bunla kurtardım )
1 mandalin,çeyrek elma,çeyrek muz,
nilgün ne güzel anlatmışsın öyle ya:) ben daha yeni başladım sizleri okudukça mutlu oluyorum:)
ya kızlar size bişey danışıcam, doğadan ın limonlu yeşil çayını aldım ama bana biraz ekşi geldi. şeker atmak istemiyorum tatlandırıcı mı atsam 1 tane falan ne dersiniz? bolca sıvı tüketmem lazım o yüzden yeşil çayı da içmek istiyorum keşke normalini alsaymışım:/
hepinize iyi gecelerrr yarın süper kalorisiz bol sporlu bir gün olsunnn:)
Günaydın kızlar,
73.6 :26: koyduğum 72 hedefi hayal oldu 2 günde 1600 imkansız, ama sabit çıkmak için uğraşacağım artık. 2 haftadır sabit, olsun ne yapalım artı çıkmayayım da..
Kilosu gün be gün düşenleri gördükçe seviniyorum bomba gibi bir liste geliyor bu hafta
Hepinizi çooook güzel ve kaçamaksız bir gün geçirin bunlar benden hepinize
Bu da bugün bize enerji versin diye :124::124::124::124::124:
merhabalar selma ben sizi arkadaşlar kadar iyi tanımıyorum ama acınızı ta içten paylaşıyorum. elimizden duadan başka birşey gelmiyor ama dualarımız hep kardeşiniz için. belki sorunu çözmez ama çok zor bir süreç bu profosyonel bir destek alsanız belki daha kolay atlatırsınız kolay olabldiğince tabi. neticede ateş düştüğü yeri yakar biliyoruz ama bizlerle ne paylaşmak isterseniz buradayız...
sağol canım öpüyorum.
deniz kızıyorum artık sana ya.bayram sonrası nasıl canın sıkıldı hatırlamıyor musun?lütfen şu çikolata abur cubur evden uzaklaştır.yazık tüm gün emeğine lüfen..
nazar boncuğu için sağol tatlım.
haklısın bu kış bitsin ya.tüm ömrümü diyetle geçirmek istemiyorum.bir kez sıkalım tam sıkalım..
spordandır kesin üzülme..
canım üzeceğim ama beim de başarı hikayem yok.sana malum olmuş demekki.inşallah yazarız bir gün.masumm(banu) ve darkolive(izlem) ve burçin(nalcy eski nick i) onların var canım.
menüne sebze ve meyve eklersen harika olur.ama yine de güzel menü.
deryam lütfen canım benim.3 kaşık pilavla ne oldu biliyorsun?tam sık kendini kalan bir kaç kloyu da ver.ruh durumlarımız inişli çıkışlı ama sen yine de sağlam durmaya çalış.
lütfen kaçamak yapma..
canım irem in dedği gibi dir dr a gitsen.yoka da lütfen kendi kendini telkşin et.yemekle sadece zayıflamayı daha da zorlaştırıyorsun.ruhuna iyi gelmiyor ama seni daha ağır bir yülün altına sokuyor.zor ma 1-2 kilo versen kendine geleeksin.
çok güzel canımlütfen artık kuruyemiş yeme.eşim gözümün önünde dünyayı yiyor.ben sadece 1 incir yedim.mecburuz tutmaya nefsimizi.
canım istersen biraz karanfil yada tarçın at içine lezzetli olur.
sen de lütfen meyve ve sebzeyi ekle menülerine.
çok güzel canım afiyet olsun.
hep böyle oluyor.yani diyetisyene giden he rkişimnin yaşsdığı.sıkma canını menülerin sorun güzel.vereceksin birer birer kilolrı.
kızlar canlarım 5 te neden kalkıyorsunuz diye sormuş denizciğim sizin için tabiki.benim 5.45 te kakmam gerekiyor.hem 2 kızımın kıyfetini okul çantalarını hazırlıyorum hem kendim hazırlsnıyorum.onları kaldır uykulu uykulu giydir falan.sonra birini krşe birini bsakıcıya bırakıyorum.yoksa dersim 7.40 da ve 7 de kalksam hazılranıp gitsem rahat rahat yetişiyorum.ama evim okula bayağı uzak.
ama 45 dk önce kalkıyorum maşallah gece grubu da gündüz grubu da çok hoş sohbet.sabah sizi okuyarak güne başlamak harika...keyfi kalkıyorum yani.6 ya kadar sizleyim sonra başlıyorum hazırlanmaya.
bu arada herkese günaydın.bugün yine gün var.üstelik önce bir arkadaşa taziyeye gideceğiz pide ayran ikram eder kesin.sonra kzıımın velileriyle gün.ama dışarda yemeğe gidceğiz.salata yerim ben.nişan öncesi kaçamağa hiç niyetim yok.
öpüyorum o güzel ynaklarınızdan..
bi dk dün banu hiç girmemiş izlem de.kızlar iyisiniz değil mi?hadi byeeeeeee ve muckkkkkkkkkkkk
olsun canım be çabuk gider onlarbende bayram 2 artı oldum sonra geçti ama sıkı tutuyoruz ,sende halledicen eminim
se ikna etsende buraya gelse ,biz motive ederiz onu...baya kilolu anladığım kadarıyla ,çok zor bişi kilolu olmak Allahım herkes zayıflasa ne güzel olur
güzelmiş kaçamk hiç yok
katmer kötü olmuş derya ama sonrası toparlamışsın,ama spor yapmamış aksine uyumuşsun o katmeri yakamamışsın bu defa
dünkü menüm
sabah:1 dilim kepek ekmek arası peynir,2 dilim sucuk
ara: sütlü kahve
öğle :1 yumurta ile 2 biber 2 domatesli menemen
ara: yok
akşam tavuk-marul salata-yoğurtlu köz patlıcan
ara: limonlu form çayı,1 k-bar (tatlı krizime yenildim,çok kötüydüm anca bunla kurtardım )
1 mandalin,çeyrek elma,çeyrek muz,
Selmacım bak nasıl fiziki olarak hastalandığımızda doktora gidiyorsak, bence ruhen de altından kalkamayacağımız şekilde yaralandığımızda doktora gitmeliyiz tamamen aynı şey. Bir yerimiz kırılsa dur zaman halleder onu o kaynar diyebilir miyiz diyemeyiz, kalp kırığı da böyle işte bence kendine şu an yapabileceğin en büyük iyilik bir psikoloğa gitmen olur.. Ahh keşke fırsat olsa koşa koşa giderdim.. Büyük bir travma yaşadın destek alman şart.
O yüzden sen bunu ciddi ciddi bir düşün
Kızlar haklısnız, hemen böyle dağılmamam lazım. Daha dikkatli olacağım söz
Siz şarkıcı hadiseden mi bahsediyorsunuz yav iyice karıştırdım ben
İremcim kıyafetli ve gün içinde tartıldıysan bu tip farklar çok normal, sen sabah kalktığında aç karna ve iç çamaşırlarınla olanı baz al.
Evet hemen altüst oluyor insan ama izin verirse de sabitten çok daha kötüsüne doğru yol alıyor hemen aynı benim gibi.. O yüzden sağlam durmalıyız elbet vücudun inadı kırılacak, listende bazı şeyleri değiştir belli ki bir şey yaramıyor sana.
Hem de çok işe yaradı canım sağol, dün içeri aldım zekiye tam 1 işaret parmağı
Meğer ne kadar bol geliyormuş bana, benimki de kaşe, hem de kaba gösteriyormuş bir giydim cuk oturunca hiç sevmediğim kabanı sevmeye başladım
canımmm saol aleyküm selammmmm
bana harika diyosunda asıl menü sendeeee.maşallaaahhhhhh
maşallaaahhh menünün güzelliğine bakkkkk
canım ya üzgünüm yanlış hatırladım. ama menü için yorumlarım aynı. bide pilates bandın topun vardı çıkarttım demiştin naptın..göremedim sporunu hiç??
canımmmm sana son 500 gr alma fırsatı veriyorummmm. şu çantalarım smileylerim gelseydi görürdün. hergün menünü yaz canım. böylece bende seni takip edeyim.sende kg ver hızla.sonra depresyon fala kalmasınnnnn. yaşını bilmediğim için canım diyorum.kızlar abla diyor ama.ben 32 yaşındayım nasıl hitap etmemi istersin....
gülüm kaçamak arada varda eccükkk. ama sana maşalllaaahhh canım harikasınnnn.menü süper. ama ben bu sabah uyanınca 1 bisküvi ile 1 kaşık çikolata attım 7 gibi((((((((((
Günaydın kızlar,
73.6 :26: koyduğum 72 hedefi hayal oldu 2 günde 1600 imkansız, ama sabit çıkmak için uğraşacağım artık. 2 haftadır sabit, olsun ne yapalım artı çıkmayayım da..
Kilosu gün be gün düşenleri gördükçe seviniyorum bomba gibi bir liste geliyor bu hafta
Hepinizi çooook güzel ve kaçamaksız bir gün geçirin bunlar benden hepinize
Bu da bugün bize enerji versin diye :124::124::124::124::124:
bende de liptonunki var bir deniyim diye almıştım. ben içine kabuk tarçın koyuyorum içerken tadını biraz daha içilebilir kılıyor. bende beğenmedim.aynı şekilde bergomot,nane aramolılarıda beğenmemiştim. en güzeli yaseminli ve sade olanı.
nilgünüm aynen dediğin gibi bayramdan sonra o kadar yakındım ama yine yaptım yapcamı haklısın. bende kızdım kendime zaten.
sabah erken uyanmayı bende seviyorum keşke sabahçı olsaydım ama kura çektik ve öğlenci çıktım maalesef
neyse böylede sporumu falan yapıyorum yemeği sabahtan yapıyorum ama en güzeli sabahçı olmak. öğleden sonra gün sana kalıyor
inş. seneye artık bende sabahçı olurummm.
bu arada bişiyden bahsedicem kızlar, ben içbacaklarımın yumuşamasından yakınıyordum belki hatırlarsınız o zamanlar evde bant olmasına rağmen üşenip leslie yapıyordum. neyse 2 haftadır falan hersabah düzenli olarak 45 dakikla bantta yürüyorum ve içbacaklarımdaki yumuşamanın toparlandığını farkettim. aletle çalışmanın bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim.
45 dakikayı doldurana kadar çok sıkılıyorum ama değiyor. haftasonu 42 beden pantolon alıyım diyorum evde dursun onun içine girmeye kasıyım.
bende hazırlanıyım saçlarımı falan düzleştiriyim, benim minikler çok fena iki gün üst üste aynı pantolonu giysem öğretmenim senin başka pantolonun yokmu neden hep bunu giyiyorsun falan diyorlar saçını salık bırak öğretmenim falan imajmakerım gibiler yani.
selam kızlarbugün çok yogunum geçmiş yapamadım vaktim olursa mutlaka bakarım bi ara bu arada benim dijital baskül bugün canımı sıktı bikaç kere çıkıp indikten sonra farklı rakamlar çıkmaya başladı sizdede böyle oluyormu 3 kere çıktım aynıydı sonra bi daha bi bakayım dediğimde farklı rakam çıktı sonra bidaha bidaha baktıgımda her defasında farklı farklı çıktı ben mi kafasını karıştırdım acaba akşam pilini takıp çıkarıcagım belki işe yarar sizce neden herdefasında farklı çıkmış olabilir kızlar bide hiç yerinden kaldırmam inşallah bozulmamıştır
naptım canım ya tartıyı yormuşun resmen güldüm valla 3 kere aynı rakamı vermişya işte ne istedin aletden
bozulmamıştır o çok inip çıkmışsın kafası karışmış ilk iki sefer aynı sonucu alıyosan no problem benimki öle 2 den fazla çıkınca doğal olarak sapitiyolarrr
haklısın canım yaaa dogru söylüyorsun ne biliyim normalde öyle defalarca çıkmam 2 bilemedin 3 kere bu sabah iş aradım kendime herhaldebu arada seninle meslektaşız canım bende muhasebeciyim ama ben bi şirketin muhasebesiyle ugraşıyorum.
çok sağol canım.
inşallah kolay rahat bir nöbet geçirirsin.
canım geçmiş olsun inşallah iyi olursun en kısa zamnda.
hayırlı olsun canım gözün aydın.
sıkma canını ya..demek kaçamağı kaldırmıyor bünyen.bundan sonra yemezsin ne yapalım artık..
afiyet olsun sabah ne güzel sporunu yapıyorsun.akşama halin kalmaz çünkü..
haklısın canım akşam bluzu denedim yine ama beğenmedim.bi de siyahın duruşundan sonra bu pek kalın gösterdi beni..
çok güzel menün afiyet olsun.
evet çok ucuz.bluzdan vazgeçtim merak etme ben de pek beğenmedim zaten..
sağol bebeğim mersi...
giyerken çok şık tamam da sonrası acıyor canımız..geçmiş olsun.
sağol canım ya.allah her şeyi gönlüne göre versin sen de çok iyi kalpli birisin.buradaki herkes böyle duyarlı,nazik..
canım şu mesajı sabah 5 te de görmek istiyorum :)))))))))))
ben de öptüm canım sağol.hiç alınmama tatlım o ne demek siz benim iyiliğim için söylüyorsunuz.dost acı söyler.olmadığını ben de farkettim haklısın.hem benim sorunumla ilgili kafa yorup yorum yazdığın için sağol..
canımsın lütfen artık şu kaçamakları bitir.seni geriletiyor bunlar..
yine mi börek...her gün mü yapıyon sen kuzum ya şu böreği?
sağol canım güzel yorumların için.kızlardan ayakkabıları sakladım giymekten topuğunu kıracaklar.ikisi de hasta zaten kolyelerimi çantalarımı hep takıyorlar zaten..yedek ayakkbaı taşımak da çok akıllıca.
canım ben yıllarca istedim ve aldım geçen sene.ama çok pişman değilim de anladımki dışarda yürümek bambaşka.ama eliptik daha fonksiyonlu.daha işe yarııyor.şimdi ki aklım olsa kesinlikle eliptik alırdım koşu bandı almazdım.
canım spiral mi var sende?çok kanaman var çünkü..geçmiş olsun.
sağol canım.koleksiyonun da harika..
inşallah canım.
boş ver bunları canım ya.sen 3 anaq 3 ara öğün dengeli beslen..
tatlım violett(tülin) den alıntı yapmışsın bana hitap etmişsin.anlamadım şekerim.
eliptik kesinlikleeeeeeeeeeeeeeee....
yaşasın ne güzel canım.sana da tavsiyem lütfen eliptik alın daha faydalı çünkü.
merhaba spor aletlerimi alıp gruba katılayım bari diyorum... acaba eliptik bisiklet kullanan var mı aranızda almayı düşünüyorum ama almışken de en rahat kullanabileceğim ve en çok faydalanabileceğim aleti alayım diyorum,
aa öylemi sevindim topikte bir meslektaş olmasına dertleşitriz canım yoğun dönemlerde .... neler yapıyorsun şirketlerde daha çok iş bölümü olurya sen hangi bölümdesin
birde sen hangi ildeydin canımmbenim kendi bürom var orda takılıyom önceden denetimde çalışıyprdum tuna doğunca büro açtım dışarı git gel çok zor oluyordu başta pişman olmuştum ama şimdi alıştım seviyorum bile denebilir
öle işte canım
Arkadaşım şimdi netten baktım çok çeşit var önerebileceğin adres marka var mı?ben voit düşünüyorum.kafam karıştı..yardımcı olursan sevinirim..yarın band almayı düşünüyordum ona göre araştırayım.sen nasıl yararını gördün..bisiklet basen yapıyor diyorlar?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?