80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eliptik kesinlikleeeeeeeeeeeeeeee....

yaşasın ne güzel canım.sana da tavsiyem lütfen eliptik alın daha faydalı çünkü.
Nilgüncüm öncelikle tavsiyen için saol,sanırım ben de eliptik alıcam.Bir de senin bu azimli,neşeli ve hiç kimseyi atlamadan herkese destek veren yanını çok tebrik ediyorum.Keşke seninle tanışabilseydik...

Çok teşekkürler tavsiyen için.

kesinlikle al harika bir alet.kaç liraymış?

Nette biraz araştırdım 239-300 arası fiyatlar sitelere göre değişiyor.Hepsiburada da 239 tl miş.

Ben ikisini de kullanmadım ama bel sorunun varsa benim gibi bence yürüyüş bandı al. Biliyorsun bize en iyi gelen spor yürüyüş

Teşekkürler canım tavsiyen için.

İçine biraz bal koysan nasıl olur canım,hem doğal hem de ılık suyla bal bağırsaklara da çok rahatlık veriyo.

Tatlım sen 14 kg vermişsin, diyette ara ara duraksama dönemleri oluyo yeni diyete başadığın zamanlardaki hızınla kilo veremeyebilirsin ama moralini bozma tekrar normal hızına döner.

Kızlaaarrr 300 gr daha gitti.Bu sabah tartıda 84.8 i gördüm.Yaşasıııııınnn!!!
Dünkü menümü yazayım :
sabah
5 yeşil zeytin
1 dilim b.peynir
1 dilim esmer ekmek
1 yumurta
1 fincan çay

öğle
küçük bir parça katmer
1 fincan çay

akşam
1 kase domates çorbası
1 dilim ekmek

yatmadan

küçük bir kase k flakes
spor şimdilik yok

bugünkü menümü de akşam paylaşırım inşaallah.Bu site beni çok motive ediyooooooooooo.Thanks a lot...

Son düzenleme:
deyacım iyyim canım bu durumda ne kadar iyi olunursa o kadar iyyim cok şükür sen nasılsın bitanem

kızlar benim durumum cok vahim sürekli yiyorum ne olacak bu durum bir yol gösterin bana bakalım resmen depresyona girdim inanın cok kötüyüm cok

Selmacım bak nasıl fiziki olarak hastalandığımızda doktora gidiyorsak, bence ruhen de altından kalkamayacağımız şekilde yaralandığımızda doktora gitmeliyiz tamamen aynı şey. Bir yerimiz kırılsa dur zaman halleder onu o kaynar diyebilir miyiz diyemeyiz, kalp kırığı da böyle işte bence kendine şu an yapabileceğin en büyük iyilik bir psikoloğa gitmen olur.. Ahh keşke fırsat olsa koşa koşa giderdim.. Büyük bir travma yaşadın destek alman şart.
O yüzden sen bunu ciddi ciddi bir düşün

Kızlar haklısnız, hemen böyle dağılmamam lazım. Daha dikkatli olacağım söz

süpersin canım biliyodum ama hiç aklıma gelmemişti yapmak valla hadise gözüme gözüme giriyodu zapladım hatunu

Siz şarkıcı hadiseden mi bahsediyorsunuz yav iyice karıştırdım ben

:18: bu arada diyetisyende 82.6 kg ve 170 cm çıktım deli oldum ya...

İremcim kıyafetli ve gün içinde tartıldıysan bu tip farklar çok normal, sen sabah kalktığında aç karna ve iç çamaşırlarınla olanı baz al.

Evet hemen altüst oluyor insan ama izin verirse de sabitten çok daha kötüsüne doğru yol alıyor hemen aynı benim gibi.. O yüzden sağlam durmalıyız elbet vücudun inadı kırılacak, listende bazı şeyleri değiştir belli ki bir şey yaramıyor sana.

Hem de çok işe yaradı canım sağol, dün içeri aldım zekiye tam 1 işaret parmağı
Meğer ne kadar bol geliyormuş bana, benimki de kaşe, hem de kaba gösteriyormuş bir giydim cuk oturunca hiç sevmediğim kabanı sevmeye başladım

Son düzenleme:
canımmmm teyzenin ellerinden öperim selam söyle.

.
canımmm saol aleyküm selammmmm
bana harika diyosunda asıl menü sendeeee.maşallaaahhhhhh
maşallaaahhh menünün güzelliğine bakkkkk
canım ya üzgünüm yanlış hatırladım. ama menü için yorumlarım aynı. bide pilates bandın topun vardı çıkarttım demiştin naptın..göremedim sporunu hiç??
kızlar benim durumum cok vahim sürekli yiyorum ne olacak bu durum bir yol gösterin bana bakalım resmen depresyona girdim inanın cok kötüyüm cok
canımmmm sana son 500 gr alma fırsatı veriyorummmm. şu çantalarım smileylerim gelseydi görürdün. hergün menünü yaz canım. böylece bende seni takip edeyim.sende kg ver hızla.sonra depresyon fala kalmasınnnnn. yaşını bilmediğim için canım diyorum.kızlar abla diyor ama.ben 32 yaşındayım nasıl hitap etmemi istersin....

gülüm kaçamak arada varda eccükkk. ama sana maşalllaaahhh canım harikasınnnn.menü süper. ama ben bu sabah uyanınca 1 bisküvi ile 1 kaşık çikolata attım 7 gibi ((((((((((

Günaydın kızlar,
73.6 :26: koyduğum 72 hedefi hayal oldu 2 günde 1600 imkansız, ama sabit çıkmak için uğraşacağım artık. 2 haftadır sabit, olsun ne yapalım artı çıkmayayım da..
Kilosu gün be gün düşenleri gördükçe seviniyorum bomba gibi bir liste geliyor bu hafta

Hepinizi çooook güzel ve kaçamaksız bir gün geçirin bunlar benden hepinize
Bu da bugün bize enerji versin diye :124::124::124::124::124:

bende de liptonunki var bir deniyim diye almıştım. ben içine kabuk tarçın koyuyorum içerken tadını biraz daha içilebilir kılıyor. bende beğenmedim.aynı şekilde bergomot,nane aramolılarıda beğenmemiştim. en güzeli yaseminli ve sade olanı.

nilgünüm aynen dediğin gibi bayramdan sonra o kadar yakındım ama yine yaptım yapcamı haklısın. bende kızdım kendime zaten.
sabah erken uyanmayı bende seviyorum keşke sabahçı olsaydım ama kura çektik ve öğlenci çıktım maalesef
neyse böylede sporumu falan yapıyorum yemeği sabahtan yapıyorum ama en güzeli sabahçı olmak. öğleden sonra gün sana kalıyor
inş. seneye artık bende sabahçı olurummm.

bu arada bişiyden bahsedicem kızlar, ben içbacaklarımın yumuşamasından yakınıyordum belki hatırlarsınız o zamanlar evde bant olmasına rağmen üşenip leslie yapıyordum. neyse 2 haftadır falan hersabah düzenli olarak 45 dakikla bantta yürüyorum ve içbacaklarımdaki yumuşamanın toparlandığını farkettim. aletle çalışmanın bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim.
45 dakikayı doldurana kadar çok sıkılıyorum ama değiyor. haftasonu 42 beden pantolon alıyım diyorum evde dursun onun içine girmeye kasıyım.

bende hazırlanıyım saçlarımı falan düzleştiriyim, benim minikler çok fena iki gün üst üste aynı pantolonu giysem öğretmenim senin başka pantolonun yokmu neden hep bunu giyiyorsun falan diyorlar saçını salık bırak öğretmenim falan imajmakerım gibiler yani.

selam güzel bayanlar.ben 37 yaşında iki çocuk annesi 168 boyunda 89 kilo biriyim.aranıza katılıp kilo vermek istiyorum.eğer kurallarınız çok sıkı değilse benide aranıza alırmısınız.hedef kilom şimdilik 70.motivasyon eksikliği ve birazda depresyon nedeniyle kilo veremiyorum.

canım sıkma canını. bu hafta sonuca göre beslenme düzenini degiştir biraz istersen. belki işe yarar. emek veripte sabit cıkmak insanı ters yönde etkiliyor ama sakın boslama sonra yendien sabit cıkabilmek için caba sarfediyoruz bunu düşün. ben beslenme düzenimi degiştirince kilo vermeye basladım. sanada önermek istedim. artık kilolar zor gidiyor cunku neyazıkki.

birde kpss ye hazırlanmıyorum deryacım beni aşıyor valla hiç cesaretim yok... birde olsa bile il sıkıntısı var benim için bahaneler cok yani. ama banka sınavlarına yönelik çalışıyorum. son günlerde bu eli boşluk beni çok yordu. inş bi amaca ulaşabilirim. dua edin bana cok emek verdim bişeyler için ama işte olmıycakmış geliyor. yinede cabalıyorum

kızlar ya sabah sabah cok duygulandım cok cok teş ediyorum hepinize ilginiz için canlarım benim sagolun dr işine gelince evet haklısınız bu yükü zor atarım sırtımdan gitmek galiba en iyisisi

Canım üzülme hiç belli olmaz daha 2 gün var herşeyi değiştirebiliriz bende regl oluyorum umarım birazda olsun eksi çıkarım bu hafta 200 grama bile razıyım

selam kızlar bugün çok yogunum geçmiş yapamadım vaktim olursa mutlaka bakarım bi ara bu arada benim dijital baskül bugün canımı sıktı bikaç kere çıkıp indikten sonra farklı rakamlar çıkmaya başladı sizdede böyle oluyormu 3 kere çıktım aynıydı sonra bi daha bi bakayım dediğimde farklı rakam çıktı sonra bidaha bidaha baktıgımda her defasında farklı farklı çıktı ben mi kafasını karıştırdım acaba akşam pilini takıp çıkarıcagım belki işe yarar sizce neden herdefasında farklı çıkmış olabilir kızlar bide hiç yerinden kaldırmam inşallah bozulmamıştır

negüzel canım keşke bende öğretmen olsaydım salak kafam gittim muhasebeci oldum en azından sana gelen eleştiriler meleklerden gliyo onlar fitne fesat dalavere ne bilmezler canım biz ise nerde dalavere nerde fitne onlarla çalışıyozzz

kıymetini bil canım

tabi onunda zorlukları vardır kolay gelsinnn

naptım canım ya tartıyı yormuşun resmen güldüm valla 3 kere aynı rakamı vermişya işte ne istedin aletden

bozulmamıştır o çok inip çıkmışsın kafası karışmış ilk iki sefer aynı sonucu alıyosan no problem benimki öle 2 den fazla çıkınca doğal olarak sapitiyolarrr

haklısın canım yaaa dogru söylüyorsun ne biliyim normalde öyle defalarca çıkmam 2 bilemedin 3 kere bu sabah iş aradım kendime herhalde bu arada seninle meslektaşız canım bende muhasebeciyim ama ben bi şirketin muhasebesiyle ugraşıyorum.

aa öylemi sevindim topikte bir meslektaş olmasına dertleşitriz canım yoğun dönemlerde .... neler yapıyorsun şirketlerde daha çok iş bölümü olurya sen hangi bölümdesin

birde sen hangi ildeydin canımmbenim kendi bürom var orda takılıyom önceden denetimde çalışıyprdum tuna doğunca büro açtım dışarı git gel çok zor oluyordu başta pişman olmuştum ama şimdi alıştım seviyorum bile denebilir

öle işte canım

Arkadaşım şimdi netten baktım çok çeşit var önerebileceğin adres marka var mı?ben voit düşünüyorum.kafam karıştı..yardımcı olursan sevinirim..yarın band almayı düşünüyordum ona göre araştırayım.sen nasıl yararını gördün..bisiklet basen yapıyor diyorlar?????

Arkadaşlar bu eliptik bisikleti araştırdıkça ikilemde kaldım..çok çeşit var hangisi daha uygun ve etkili..kullananlar lütfen yardım...

Arkadaşım araştırmalarından benimde bilgim olsun..çünkü bende araştırmadayım..spor yapamıyorum..band almayı kafamakoymuştum ama eliptik bisiklet ikilemde bıraktı beni..çeşit çok..kullananlardan ve bilenlerden tavsiye bekliyorum

ben önmuhasebese satınalma ve personel evraklarına bakıyorum dışardan muhasebecimizde var bursada yaşıyorum canım işyeri kendimizin babamın yani birlekte çalışıyoruz bu arada hayırlı olsun büro işin canım

canım benimki dynamic memnunum saglam makina.bisiklettede eliptik tafsiyem oturarak yapılanlardan alma hem basen sorununda olmaz onlarda voitte bilindik marka kullanan vardır mutlaka sana cevap vereceklerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…