Eki Görüntüle 288842
Arkadaşlar almayı düşündüğüm marka "goodman".Marka hakkında bilgisi olan var mı?veya siz hangisini kullanıyorsunuz?paylaşımlarınızı bekliyorum...
ben önmuhasebese satınalma ve personel evraklarına bakıyorum dışardan muhasebecimizde var bursada yaşıyorum canım işyeri kendimizin babamın yani birlekte çalışıyoruz bu arada hayırlı olsun büro işin canım
canım benimki dynamic memnunum saglam makina.bisiklettede eliptik tafsiyem oturarak yapılanlardan alma hem basen sorununda olmaz onlarda voitte bilindik marka kullanan vardır mutlaka sana cevap vereceklerdir
hem oturarak hem ayakta olanlarında çok çeşidi var..
arkadaşlar beni koşu bandından vazgeçirdiniz
hem bisiklet daha az yer kaplar
fiyat olarak da çok daha uygun
Ben ankara da oturuyorum bir yer buldum..bir çok ürün çok düşük fiyata..ikinci el değil..sıfır ve garantili..örneğin iflas eden bir mağazanın ürünleri uygun fiyata veriliyor..garantili olmasa düşünmezdim..voit in 1.5 lik koşu bandını 550 tl ye buldum burada..eliptik koşu bandı var mı bilmiyorum..olmasada fiyatları uygun zaten
selam kızlarbugün çok yogunum geçmiş yapamadım vaktim olursa mutlaka bakarım bi ara bu arada benim dijital baskül bugün canımı sıktı bikaç kere çıkıp indikten sonra farklı rakamlar çıkmaya başladı sizdede böyle oluyormu 3 kere çıktım aynıydı sonra bi daha bi bakayım dediğimde farklı rakam çıktı sonra bidaha bidaha baktıgımda her defasında farklı farklı çıktı ben mi kafasını karıştırdım acaba akşam pilini takıp çıkarıcagım belki işe yarar sizce neden herdefasında farklı çıkmış olabilir kızlar bide hiç yerinden kaldırmam inşallah bozulmamıştır
Arkadaşım araştırmalarından benimde bilgim olsun..çünkü bende araştırmadayım..spor yapamıyorum..band almayı kafamakoymuştum ama eliptik bisiklet ikilemde bıraktı beni..çeşit çok..kullananlardan ve bilenlerden tavsiye bekliyorum
ben önmuhasebese satınalma ve personel evraklarına bakıyorum dışardan muhasebecimizde var bursada yaşıyorum canım işyeri kendimizin babamın yani birlekte çalışıyoruz bu arada hayırlı olsun büro işin canım
teşekkür edrim canım
canım benimki dynamic memnunum saglam makina.bisiklettede eliptik tafsiyem oturarak yapılanlardan alma hem basen sorununda olmaz onlarda voitte bilindik marka kullanan vardır mutlaka sana cevap vereceklerdir
spor aletlerinde güvenilir markalardan biri olarak voit i biliyorum..ücreti ne kadar peki?
kızlar benim evde yürüyüş bandım var tembellik edip kullanmıyorum ama kullandığım zamanlar çok faydasını görüyorumm dynamıc marka ses yapmıyor güzel bir bant yani tavsiye ederimm
daha önce bisiklet almıştım ama memnun kalmadım sattım yani ben sıkılmıştımmm
dynamıcde voitin yan markası daha uygun oluyo
hem oturarak hem ayakta olanlarında çok çeşidi var..
arkadaşlar beni koşu bandından vazgeçirdiniz
hem bisiklet daha az yer kaplar
fiyat olarak da çok daha uygun
Ben ankara da oturuyorum bir yer buldum..bir çok ürün çok düşük fiyata..ikinci el değil..sıfır ve garantili..örneğin iflas eden bir mağazanın ürünleri uygun fiyata veriliyor..garantili olmasa düşünmezdim..voit in 1.5 lik koşu bandını 550 tl ye buldum burada..eliptik koşu bandı var mı bilmiyorum..olmasada fiyatları uygun zaten
Canım ben başarı öykümü yazmadım daha, yani yazdım ama kenarda bekliyor 68 kiloda yayınlanmak için
hahaha senin tarifin daha komik oldu
Tabi ki aklımızdayız ayşem, neleri paylaşıyoruz burada az şey mi?
Isırgan çayına takıldı gözümNasıl bir şey izloş ne gibi faydalarını görüyorsun. Isırgan çok faydalı bir bitki, küçükken babaannem bol bol böreğini yapardı, bizim bahçede bol bulunurdu. Çayının bir faydası olur mu diyette? :26:
İzloş blogdan baktım fotolara bayıldım ya yok yok
Bayılırım öyle yerleri gezmeye, hele ilk fotoda antika dekor eşyaları harikaymış tam benlik.
Günaydın, tebrik ederim, allah analı babalı büyütsün.
canım beniiimmm sende bu hafta kırmızısın inşallahhhh. lesliede de hani şu uzun siyah saçlıyımı diyon cicimmm. anaaammm ben bi sinir oluyom ona sallanıyo diye. vallaa ne güldüümmmmmmmmmmm
ayyyy bende yapcam bu gidişle bi stand. mutfağıma 3 kişi zor giriyoruz ama nereye koysam acepppp.kupan harika şekerim yeşili pek severimmmm
canımmmm ayakkabılarına şok olsummm.ikisi 78 ne demekkkk çok çok ucuzzzzz harika bidaha bayıldıımmmmm.saçında belki kapalı oldugu için koyu geldi bana çok beğendim rengini. sarı bluzda çok şık canım ama ben desenden hoşlanmıyorum ama saçınlada uymuş. sen yakışanı daha iyi bilirsin canım.bu arada günayyydddııınnnn
canımmm daha geçmedimi yaaaa. tekrar geçmiş olsunnn. o yazdığın cigaralar varya gelip seni boğasım geldi inannnnnnn...ah sen bende olsan yerim seni yerr... bu gencecik yaşında o güzel bebek gibi yüzüne bu kötülük yapılırmı. söz ver bırakcana nolurrr..içim yandı çok üzüldüm ben yaaaaa
gözün aydın canımmmm hayırlı olsun bebeğiniz.sağlıkla büyüsün inşallaaahhhhh
çok sağol canım.
inşallah kolay rahat bir nöbet geçirirsin.
canım geçmiş olsun inşallah iyi olursun en kısa zamnda.
hayırlı olsun canım gözün aydın.
sıkma canını ya..demek kaçamağı kaldırmıyor bünyen.bundan sonra yemezsin ne yapalım artık..
afiyet olsun sabah ne güzel sporunu yapıyorsun.akşama halin kalmaz çünkü..
haklısın canım akşam bluzu denedim yine ama beğenmedim.bi de siyahın duruşundan sonra bu pek kalın gösterdi beni..
çok güzel menün afiyet olsun.
evet çok ucuz.bluzdan vazgeçtim merak etme ben de pek beğenmedim zaten..
sağol bebeğim mersi...
giyerken çok şık tamam da sonrası acıyor canımız..geçmiş olsun.
sağol canım ya.allah her şeyi gönlüne göre versin sen de çok iyi kalpli birisin.buradaki herkes böyle duyarlı,nazik..
canım şu mesajı sabah 5 te de görmek istiyorum :)))))))))))
ben de öptüm canım sağol.hiç alınmama tatlım o ne demek siz benim iyiliğim için söylüyorsunuz.dost acı söyler.olmadığını ben de farkettim haklısın.hem benim sorunumla ilgili kafa yorup yorum yazdığın için sağol..
canımsın lütfen artık şu kaçamakları bitir.seni geriletiyor bunlar..
yine mi börek...her gün mü yapıyon sen kuzum ya şu böreği?
sağol canım güzel yorumların için.kızlardan ayakkabıları sakladım giymekten topuğunu kıracaklar.ikisi de hasta zaten kolyelerimi çantalarımı hep takıyorlar zaten..yedek ayakkbaı taşımak da çok akıllıca.
canım ben yıllarca istedim ve aldım geçen sene.ama çok pişman değilim de anladımki dışarda yürümek bambaşka.ama eliptik daha fonksiyonlu.daha işe yarııyor.şimdi ki aklım olsa kesinlikle eliptik alırdım koşu bandı almazdım.
canım spiral mi var sende?çok kanaman var çünkü..geçmiş olsun.
sağol canım.koleksiyonun da harika..
inşallah canım.
boş ver bunları canım ya.sen 3 anaq 3 ara öğün dengeli beslen..
tatlım violett(tülin) den alıntı yapmışsın bana hitap etmişsin.anlamadım şekerim.
eliptik kesinlikleeeeeeeeeeeeeeee....
yaşasın ne güzel canım.sana da tavsiyem lütfen eliptik alın daha faydalı çünkü.
selam güzel bayanlar.ben 37 yaşında iki çocuk annesi 168 boyunda 89 kilo biriyim.aranıza katılıp kilo vermek istiyorum.eğer kurallarınız çok sıkı değilse benide aranıza alırmısınız.hedef kilom şimdilik 70.motivasyon eksikliği ve birazda depresyon nedeniyle kilo veremiyorum.
birde kpss ye hazırlanmıyorum deryacım beni aşıyor vallahiç cesaretim yok... birde olsa bile il sıkıntısı var benim için bahaneler cok yani. ama banka sınavlarına yönelik çalışıyorum. son günlerde bu eli boşluk beni çok yordu. inş bi amaca ulaşabilirim. dua edin bana cok emek verdim bişeyler için ama işte olmıycakmış geliyor. yinede cabalıyorum
günaydın kızlar nasılsınız
Canım üzülme hiç belli olmaz daha 2 gün var herşeyi değiştirebiliriz bende regl oluyorum umarım birazda olsun eksi çıkarım bu hafta 200 grama bile razıyım
selam kızlarbugün çok yogunum geçmiş yapamadım vaktim olursa mutlaka bakarım bi ara bu arada benim dijital baskül bugün canımı sıktı bikaç kere çıkıp indikten sonra farklı rakamlar çıkmaya başladı sizdede böyle oluyormu 3 kere çıktım aynıydı sonra bi daha bi bakayım dediğimde farklı rakam çıktı sonra bidaha bidaha baktıgımda her defasında farklı farklı çıktı ben mi kafasını karıştırdım acaba akşam pilini takıp çıkarıcagım belki işe yarar sizce neden herdefasında farklı çıkmış olabilir kızlar bide hiç yerinden kaldırmam inşallah bozulmamıştır
yaaa lütfen yazz
be nde cok merak ediyorum
bu da bence bir basarı
68 de de güncelleriz tekrar
deryacım ısırgan çayını kardeşim için almıştım ben içmiyorum pek
vücuda yararlı, antioksidan ve su atma özelliği varmış
tartıda kilosunu azalmış görmek hırslandırır biraz daha heveslenir diye almıştım ama hiç içmiyor
bende 2 kez içtim sanırım, birde tadı çok kötü zor içtim bende :18::18::18:
[
Denizim pil de zayıflamış olabilir ama 4 kere de yani ne zorun vardı, 1 2 3 tamam da
:13:
deryacım haftalardır malum yerimde sayıyorum kilomu eksilmiş görünce inanamadım basküleo garibim 3 kerede aynı rakamı gösterdi sonra ben inanmayıp devam edince senmisin bana inanmayan dermiş gibi herdefasında birsürü artılı şekilde gösterdi enson bide dalga geçer gibi olmayacak bi eksi rakamda gösterdi yani bana iyi bi ders verdi bundan sonra 3 kereden fazlaçıkmam artık
ne unutkanım facede söylemiştincanım ben tülin çantacı olan:))) nick değişti benim. gözün aydın ailende geliyomuşş ne mutlu sana....
bulgur pilavı yiyince akşamı hafif geçirmek istedim acıkmadım desem yalan olur daha dikkat edeceğim menülerimde deryamda çekmiş dikkatlerini üzerime artık iyice hesaba kitaba girmem lazımkesinlikle al harika bir alet.kaç liraymış?
uğraşmadan olmuyor canım.inşallah emeklerinin karşılığını alacaksın.bak 1 mil=1.6 km.yani bugün 1 millik spor yaptın ya1.6 km lik yürüyüş yaptın yani.anladın mı şimdi.
sana da bbeğim kucak dolusu sevgiler..gözün aydın ne güzel.ellerinden öperim senin annenin de..
arkadaşları tanımadın mı lilium eskiden kristal kelebek ti yani zeynep.violett te bizim tülinsem yani tülin.
acıkmayacak mıısn sadece meyva ve sütle..diğerleri harika olmuş ama..afiyet olsun.
Ben ikisini de kullanmadım ama bel sorunun varsa benim gibi bence yürüyüş bandı al. Biliyorsun bize en iyi gelen spor yürüyüş
Deme ya
Ben de diyorum işi gücü var gelemiyor, oluyor ne yapalım bazen sıkılıyoruz bunalıyoruz bir şey diyemem ki ben de kaç defa yaptım. Hadi madem geri dön ve başla eskisi gibi, bir çizgi çek olsun bitsin. Ortim
Höh aferin sana
Bu menünün hali ne be ortim anladım tamam üzgünsün gaza geldin ama bak benden çok kilo vermiş insansın sağlıksız menülerle bu işin olmayacağını biliyorsun, dikkat et lütfen ensendeyim artık ortin olarak
:26: haklısın ortim beni gözet koptum iyice
olsun canım be çabuk gider onlarbende bayram 2 artı oldum sonra geçti ama sıkı tutuyoruz ,sende halledicen eminim
se ikna etsende buraya gelse ,biz motive ederiz onu...baya kilolu anladığım kadarıyla ,çok zor bişi kilolu olmak Allahım herkes zayıflasa ne güzel olur
güzelmiş kaçamk hiç yok
dünkü menüm
sabah:1 dilim kepek ekmek arası peynir,2 dilim sucuk
ara: sütlü kahve
öğle :1 yumurta ile 2 biber 2 domatesli menemen
ara: yok
akşam tavuk-marul salata-yoğurtlu köz patlıcan
ara: limonlu form çayı,1 k-bar (tatlı krizime yenildim,çok kötüydüm anca bunla kurtardım )
1 mandalin,çeyrek elma,çeyrek muz,
Gülay canım kaç kez söyledim burayı kardeşime ama ikna edemedim umarım aklını başına en yakın zamanda toplar kilolu olmak sıkıntısını hepimiz biliyoruz korkum aşırı kilolardan hastalığa yakalanması birde her gören beni onunla kıyaslıyor senin çocuğun var kardeşin daha bekar diyince sanki içten içe banada öfke duyuyor
Aramıza hoşgeldin, ben derya
Kilo depresyon yapar, depresyona girince de yeriz..Bu kısır döngüden bizi ancak destek ve azim kurtarır, o zaman haydi bakalım bu günden sonra bir karar al ve asla geriye dönüp bakma :13:
canım kimse cevap yazmayınca gruba giremedim zannettim.sağol cevabın için.bilgisayarla fazla aram yok.tartı günü nezaman ve hergün paylaşımda bulunmak gerekirmi.kurallardan biraz bahsederseniz sevinirim.çok teşekkürler Derya.
canım kimse cevap yazmayınca gruba giremedim zannettim.sağol cevabın için.bilgisayarla fazla aram yok.tartı günü nezaman ve hergün paylaşımda bulunmak gerekirmi.kurallardan biraz bahsederseniz sevinirim.çok teşekkürler Derya.
Ayşeciğime söz vermiştim taytlı halimi ekleyeceğime, o yüzden bayramda sadece bunları çektirdim onun için
Eki Görüntüle 285936 Eki Görüntüle 285937 Eki Görüntüle 285938 Eki Görüntüle 285939
Canım öyle katı kurallarımız yok, sadece bir listemiz var ona girmek istersen 2 hafta düzenli menü paylaşımı ve cuma günleri bizim yaptığımız gibi bildirim istiyoruz o kadar. 2 hafta sonunda listeye girebiliyorsun. Diğer arkadaşlar görmemiştir mesajını yoksa kimse selamını eksik etmez biz koccaman bir aileyiz burada :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?