80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hem oturarak hem ayakta olanlarında çok çeşidi var..
arkadaşlar beni koşu bandından vazgeçirdiniz
hem bisiklet daha az yer kaplar
fiyat olarak da çok daha uygun
Ben ankara da oturuyorum bir yer buldum..bir çok ürün çok düşük fiyata..ikinci el değil..sıfır ve garantili..örneğin iflas eden bir mağazanın ürünleri uygun fiyata veriliyor..garantili olmasa düşünmezdim..voit in 1.5 lik koşu bandını 550 tl ye buldum burada..eliptik koşu bandı var mı bilmiyorum..olmasada fiyatları uygun zaten

canım sen yine ne istiyorsan onu al ama bende hem band hem bisiklet var bandı katla kaldır yeniden indir derdi var çok yer kaplıyor ve ses oluyor motorlu bi alet sonuçta bide spor ayakkabısıyla yürürken ister istemez ses çıkarıyor en geç 9 da yapmaya çalışıyordum geç saatte sıkıntı olmasın diye erken saatte zaten yapamıyorsun millet uyuyor.ama bisikleti gece 1 de bile yap ses dersi yok yer kaplamıyor hemen çık üstüne yap yinede dediğim gibi karar senin canım

günaydınnnn :)) benim tartımda da aynı durum var dijital ama her defasında farklı gösteriyo azıcık ileri geri alsam bile değişiyo bende hoşuma giden rakamı görünce bırakıyorumm :))) şaka bi yana pil zayıflamış olabilir diyorum ben benimki için değiştiricem olmazsa tartıyı değiştirmeyi düşünüyorum ziraaaa 100 gr bile benim için önemli şu ara motivasyonum açısından

kızlar benim evde yürüyüş bandım var tembellik edip kullanmıyorum ama kullandığım zamanlar çok faydasını görüyorumm dynamıc marka ses yapmıyor güzel bir bant yani tavsiye ederimm

daha önce bisiklet almıştım ama memnun kalmadım sattım yani ben sıkılmıştımmm

dynamıcde voitin yan markası daha uygun oluyo

spor aletlerinde güvenilir markalardan biri olarak voit i biliyorum..ücreti ne kadar peki?

şimdi daha iyi araştırdım goodman ve dynamic voit in yan ürünleri..
eklentiye resimleri aktaramadım
neyse goodman 299 dynamic 299 voit 379
manyetikler iki katı fiyatı
karar veremedim ben

yürüyüş yapmak engüzel spor zaten keşke yapabilsek çalışan olunca kısıtlı saat imkanında insan ne iş yapacagını şaşırıyor bende dynamicten memnunum evde yapılan tüm sporlar sıkıcı bence keşke dışarda yada salonda kalabalıkla yapma imkanım olsa

voit marka yürüyüş bandı 550 çok iyiymişşşşş ben dynamic markayı 3 sene önce 850 ye almıştım

Canım ben başarı öykümü yazmadım daha, yani yazdım ama kenarda bekliyor 68 kiloda yayınlanmak için

yaaa lütfen yazz
be nde cok merak ediyorum
bu da bence bir basarı
68 de de güncelleriz tekrar

be ne doğru düzgün girip ne de okuyabiliyorum
hadi gecmisten bakıyım dedim ancak bu sayfaya gelebildim
burdanda cıkıyorum simdi menümüz yazıp
herkese selamlar

Salı
sabah 1 dilim sebzeli , 1 dilim kıymalı börek ve 2 çay (bu börekler ayıp ama ins. evde bitince getirmiycem)
ara 1 elma ufak amasya
öğlen kabak yemeği ve yoğurt
ara normal sütlü şekersiz kahve
akşam Kuru fasulye ve yanında 3 kaşık pilav , 2 adet salatalık turşusu
Çarşamba
sabah 1 dilim sebzeli , 1 dilim kıymalı börek ve 2 çay ile peynir, domates ve zeytin
ara bol su
öğlen ızgara tavuk ve haşlanmış sebze siparişi verdim ama biraz yağlı ve tuzlulardı maalesef
ara planlanan: meyve
aksam planlanan: karbonhidratsız bir çeşit yemek

slm kizlar herkeze cok tskür ederim güzel dilekleriniz icin allah herkeze nasip etsin herkezin evlatlarini anali babali büyütsün AMIN

deryacım ısırgan çayını kardeşim için almıştım ben içmiyorum pek
vücuda yararlı, antioksidan ve su atma özelliği varmış
tartıda kilosunu azalmış görmek hırslandırır biraz daha heveslenir diye almıştım ama hiç içmiyor
bende 2 kez içtim sanırım, birde tadı çok kötü zor içtim bende :18::18::18:

Aramıza hoşgeldin, ben derya
Kilo depresyon yapar, depresyona girince de yeriz..Bu kısır döngüden bizi ancak destek ve azim kurtarır, o zaman haydi bakalım bu günden sonra bir karar al ve asla geriye dönüp bakma :13:

Zekiye bankalar eleman alıyorlar mı ki öyle sınavla hiç haberim yoktu :26:

günaydın kızlar nasılsınız

Günaydın (geç olsa da olsun) selmam

Canım üzülme hiç belli olmaz daha 2 gün var herşeyi değiştirebiliriz bende regl oluyorum umarım birazda olsun eksi çıkarım bu hafta 200 grama bile razıyım

İşte elimden geldiğince artık

Denizim pil de zayıflamış olabilir ama 4 kere de yani ne zorun vardı, 1 2 3 tamam da

yaaa lütfen yazz
be nde cok merak ediyorum
bu da bence bir basarı
68 de de güncelleriz tekrar

Ben şimdi başarı öykümü yazarsam gelecek iltifatlarla gene gevşerim aman allah muhafaza :18::18:
Azıcık daha sabredip tam yılbaşında yayınlayacağım inşallah :13:

Denemek lazım aslında ama tadı da çok güzel bir bitki değildi zaten
Sen nasılsın, nasıl gidiyor diyet?

[
Denizim pil de zayıflamış olabilir ama 4 kere de yani ne zorun vardı, 1 2 3 tamam da

:13:

deryacım haftalardır malum yerimde sayıyorum kilomu eksilmiş görünce inanamadım basküle o garibim 3 kerede aynı rakamı gösterdi sonra ben inanmayıp devam edince senmisin bana inanmayan dermiş gibi herdefasında birsürü artılı şekilde gösterdi enson bide dalga geçer gibi olmayacak bi eksi rakamda gösterdi yani bana iyi bi ders verdi bundan sonra 3 kereden fazlaçıkmam artık

Son düzenleme:

hahahh sen misin inanmayan ders vermiş valla :))

canım ben tülin çantacı olan:))) nick değişti benim. gözün aydın ailende geliyomuşş ne mutlu sana....
ne unutkanım facede söylemiştin sağol canım kızım benden daha çok mutu oldu çok sıkılıyordu evde hem anneanne hem dede el üstüdne tututorlar zamanla tabi şımarıklık olarak bana geri dönecek dibimden ayrılmayan kızım biraz olsun nefes verdi bana
bulgur pilavı yiyince akşamı hafif geçirmek istedim acıkmadım desem yalan olur daha dikkat edeceğim menülerimde deryamda çekmiş dikkatlerini üzerime artık iyice hesaba kitaba girmem lazım

Canım öyle katı kurallarımız yok, sadece bir listemiz var ona girmek istersen 2 hafta düzenli menü paylaşımı ve cuma günleri bizim yaptığımız gibi bildirim istiyoruz o kadar. 2 hafta sonunda listeye girebiliyorsun. Diğer arkadaşlar görmemiştir mesajını yoksa kimse selamını eksik etmez biz koccaman bir aileyiz burada :13:

sağol.kilo bildirimini her cuma yapmaya çalışacağım.umarım sizler gibi bende kilo veririm.sen kilolarını kaç ayda verdin acaba.umarım seni sıkmamışımdır.ilk zamanlar neler yaptın.gerçekten motivasyona ihtiyacım var.15 yıllık evliyim eşimle sorunlarım var.2 oğlum var.büyük oğlum bile dalga geçiyor benimle.zayıf bir anne olmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…