80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ablacım ben zeynep kristal kelebekti adım hatırlarsın belki
adımı değiştirdim sadece

İzloşum istedi o yüzden güncelliyorum, dışarı çıkarken diz altı çizmelerimi giymiştim onu da söyleyeyim moda sorumlumuza

deryacım harikasın canım çok daha zayıf görünüyorsun 72 den yani... süper süper tebrik ederim darısı başımıza canımmm

merhaba canım hoşgeldin ben hilal.. burada çok güzel bir arkadaşlık var ayrılmazsan sonuç alırsın mutlaka gerçi bende yeniyim .....

benim oğlumda bana şişko diyooo daha 3 yaşındaa

Estağfurullah ne sıkması, ben 2 sene önce 92 idim, sen bana bakma tabi 2 sene boyunca full diyette değildim, ilk 5 kiloyu 3 ayda verdim, sonra 12 kilo birden 4 ayda verdim çok aralarım oldu, bazen sıkıldım bunaldım ama artık kalan 5 kilo için son kez bu yola baş koydum. Başta herkes gibi akşam yemekten sonra bir şey yemedim, günde 2.5 - 3 litre su içtim, bitki çaylarımı eksik etmedim, günde 1 saat spor yaptım..Hala da bu işin basit formülüdür bunlar, bunları yaparsan zaten verirsin..Özellikle en kilo aldıran öğün akşam öğünüdür. en çok akşam öğününe dikkat edersen en büyük işi başarmış olursun.
Bütün soruların için biz buradayız sakın çekinme O dalga geçenler bir kaç ay sonra görsün seni bakalım
Benden çok daha azimli arkadaşlarım var burada, eğer azimlenmek istersen onların başarı öykülerini oku derim. İşte 25-30 kilo vermiş iki kaptanımızın başarı öyküsü;

Banu (masumm) ;

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/455029-masummun-basari-oykusu-pkoya-inat-28-kilo-verdi.html

İzlem (darkolivee) ;

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/407690-darkolivenin-basari-oykusu-30-kilo-verdi.html

Çok teşekkürler

canım benim geceden olsa gerek ama ben niye öyle hatırlıyorum halaD nickleri karıştırıyorum ama bu topikleri görüp sevinmiştim bi daha nick ismi vermiycem dünden beridir rezil oldum ama saolun bozmadınız da...

nazar boncuğumu unuttum aman nazar değmesin benim okuduklarımda bunlardı yaaaaa

kızlar ben dukan diyeti yapıyorum malum kitabını da almıştımki faydası olur belki diye bugün ordan öğrendiğim ve zayıflamada işe yarayacağını düşündüğüm basit bilgileri sizleri de ilgilendirir düşüncesiyle paylaşmak istiyorum.. insanın 2400 kalori aldığını varsayarsak bunun 300 ü organlara, 700 basit günlük ihtiyaçlara,1400 ü ise vücudu 37 derece de tutmaya harcanıyormuş. bunu zayıflamada kullanacak olursak:
2 lt 10 derecelik su içme 60kalori
6 tane buz emmek 60kalori
25 derecelik suda 2 dakika duş almak (baş hariç) 100 kalori
elbisenin 1 katını çıkarmak 100 kalori
oda sıcaklığını 3 derece düşürmek 100 kalori harcattırıyormuş bize..zayıflamada etkili bir silahtır diyor dukan amca...

ayrıca: vücut kalori kısıtlamasına iki şekilde tepki veriyormuş besinlerden gelen kalori kullanımını kısmak ve besinleri sonuna kadar ve eskisine göre daha az kullanmak...bu şekilde kilo verme durağanlaşıyormuş fakat bunun da etkili silahı ve vucudun tepki gösteremediği tek şey ise egzersiz..egzersizde yapılınca kısıtlama olmazken kalori kısmasında oluyormuş:))

bir deeee 70 kiloluk bir insan ile 90 kiloluk bir insanın aynı tabağı yemesi halinde depoıladığı yağ oranları 70 kiloluda daha az.. nedeni : yağ kütleleri doığuştan kişiden kişiye farklılık göstersede o kişi nasıl doğduysa aynıymış..ve biz kilo aldıkça o kütleler büyüdükçe yağ hücresinin taşıma kapasitesi kalmadığından bi süre sonra kendini 2 ye yani kardeş hücreye bölüyormuş..bu ne zaman oluyor BKI 28 den 29 doğru giden kişilerde.. bu kişiler zayıflasalar bile ne yazıkki o kardeş hücreler de yok olmuyomuş..ve her zaman kilo alma kapasitesi ve yönelmesi fazla oluyomuş.. umarım faydalı olmuştur :26::26:

sağol canım teşekkür ederim...

Arkadaşlar bu eliptik bisikleti araştırdıkça ikilemde kaldım..çok çeşit var hangisi daha uygun ve etkili..kullananlar lütfen yardım...

canım ben de önce koşu bandı düşündüm ama sonra yer ve ses probleminden dolayı istemedim,kondisyon aletlerini araştırırken eliptik biskl.gördüm ve araştırdım bi fitness hocasının dedikleri şöyle:dikey bisikler kullanıcının diz ve bileklerini eliptik olana kıyasla daha fazla yorarmış,bir de eliptik olan dik bisiklete göre daha fazla kası harekete geçirip basen, bacak,karın bölgesini çalıştırırmış ve selülitleri giderirmiş. Dikey kond.biskl.bacaklarda kas yaparmış ama eliptik için böyle bişey demiyor ayrıca eliptikle daha çok kalori yakılıyormuş.Artık hangisini alacağın sana kalmış ben goodman marka aldım resmini paylaşmıştım,hepsi buradadan aldım 60 tane yorumun nerdeyse hepsi olumluydu en çok da o tercih ediliyomuş.

Paylaştığın bilgiler için sağol ama moralim bozuldu benim hücreler çoktan çoğaldılar ozaman:26:

kızlarrrr iyi akşamlar nasılsınız???

bugün 2 mil leslie yaptım yalnız leslie yaparken bilgisayarım kapandı sürekli neye bağlı anlamadım

menümü yazıyorum hemen
sabah:
1 h yumurta
2 salatalık
5 zeytin
1 kepek ekmek
bi sürü çayyy

ara: yok

öğle: 1 corn flakes

ara: 1 elma

akşam: 2 kase mercimek çorbası
yoğurt
acı biber
minnacık ekmek
yarım limon :)))

akşam meyve yerim azıcık

2.5 litre su 3 e tamamlıcam inşşş

bu arada sabahhhhhhh 81.9 gördüm tartıda ayyy cumaya 81 olsam 2 kilo gitmiş olsaaaa süper olur yaaaaaa
sizi seviyorum ben yaaaa akşam buraya yazıcam diye hiç kaçamak yapmıyorum
iyiki aranıza gelmişimmmmm
çok teşekkürlerrrrrrrrr

İyi akşamlar herkeseeeee
Bugünkü menüm:
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
5 yeşil zeytin
çok az b peynir
yarım sb portakal suyu

öğle
1 dilim ekmek
3-4 yemek k. yoğurtlu ıspanak

akşam
1 simit

yatmadan önce de sanırım bir kase k flakes yerim ve bir de mandalina

İzloşum istedi o yüzden güncelliyorum, dışarı çıkarken diz altı çizmelerimi giymiştim onu da söyleyeyim moda sorumlumuza

canım çok tatlı olmuşsun, öncelikle diyete başladığın zamanlardaki tayt özlemini hayalini bildiğim için
görünce çok sevindim, insanın hayal gibi gördüğü şeyleri birgün gerçekleştirmesi, kendine olan inancının-özgüvenin tavan yapması süper bişiy....
artık zayıfladın senden daha yaratıcı-cesur kombinler bekliyorum...
siyahlara bürünmek değil de, güzel sonbahar renkleriyle bir kombin, eminim sana çok yakışır kalıbının dışına çıkmak
söylenecek fazla bişiy yok fıstık gibi olmuşsun, halaa 44 beden giydiğine inanamıyorum
o nasıl kemiktir ayol
tüüüüm hayallerinin gerçek olması dileğiyle maşallah diyorum kuzum

halaa unutulmadığına sevindim

Son düzenleme:

1 simit 4 poersiyon ekmek yerine geçiyormuş...ondan aldığın kaloriyi çokddaha sağlıklı ve eğlenceli alablirdin bence...

kızlar merhabaaa çıkmadan menümü yazıp öyle gitmek istedim geçmişi okuyamadım ilk boşlukta okurum artık....

sabah->elma,grisini 1 tane
ara-->yok
öğle-->müsli
arada-->elma
akşam-->2 servis kaşığı karnabahar kıymalı ve 1 kepçe yayla çorbası yarım dilim ekmek
arada-->1 tk nutella ve 1 mandalina
bol bol siyah çay nescafe 1,5 lt su

ii akşamlar hepinizi öpüyorum...

Allahım konserveden bir yemek yapışım var evlere şenlik sanırsın şef aşçıyım ben... yorgunluktan sızıcam bir yerde ama dur bakalım...dünyaaa kadar işim var daha......

kızlar size bişiy anlatıcaktım unuttum
bayramda kayınvalidemler bizdeydi
onların bi akrabalarına gittik, kadın 52 beden bu beli lastikli desenli anne etekleri olur ya
onlardan giyiyordu hep, pek değişik bişiyle görmedim...
bayramda gittiğimizde şok şok şok 38 beden kapri giymişti ve 55 yaşlarında
ayyyy çiğdem teyze sana ne olmuşşş demişim şaşkınlıkla
o da demez mii kız asıl sana ne oldu
yaklaşık 1dk kapıda birbirimizi seyrettik
yaa tabiki fazla kilo çok zararlı ama belli bir yaştan sonra azıcık kilonun kadına yakıştığından yanayım
saçlarını sarıya boyatmış, kısacık kestirmiş
düzeltememiş sanırım saçları havada, çiy sarı uçan 43 kilo allahımm kadın hayalet gibi geldi gözüme
sonradan alışmaya başladım ne yaptın çiğdem teyze nasıl gitti dedim
taşınma telaşı, birde yaşlı kayınvalideye bakıyor, aktardan 5i bir yerde hazırlatmış hep
yeşil çay yerine sinameki varmış içinde
funda, biberiye, sinameki, kekik, mate 1 kerede 1 haftalık demlemiş
şişelere doldurup dolaba koymuş onu içmiş günde 3-4 bardak içmiş sanırım orasını hatırlamıyorum tam
yani demem o ki, kaç yaşında olursanız olun kilo gidiyormuş ama dedim ki çiğdem teyze devam etme artık biraz kilo al dedim
sana daha çok yakışır dedim

kızı da anne yater artık verme diyorum diyor, korkuyorum ya bi daha alırsam diye bişiy yedim mi gidip onu içiyorum diyor
bikaç gün çıkmadı aklımdan kadın yaa
o da bana sordu nasıl oldu diye bende anlattım kısace yaptıklarımı ben pek bişiy içmedim dedim
çok iyi göründüğümü çok yakıştığını söyledi
ben hemen anneme sordum yaaaa anneeeee benim yüzümde böyle mi görünüyor
ayy çok tuhaf geldi ya gözüme
verin kızlar verin, zayıflık sultanlık,
amalelik, yağ hammallığı yapmışız bunca zaman, öööfff düşündükçe deliriyorum

Son düzenleme:
bugünkü menüm:

sabah:
2 k.ekmegi
1peynir
5 y. zeytin

gün boyunca:
1 ceviz
10 tane fındık
1elma
yarım nar
meyvalarn yanında keten tohumlu yogurt 2 y. kaşıgı kadar

akşam:
4 köfte
salata

sabah-gece: ballı tarcın çayı

izlem sana katılıyorum belli bi yaştan sonra birazcık kilo daha iyi geliyor göze. birazcıgı gectim 43 kilo nedemek ya suan biz o kiloda olsak yas olarak genc olsakta kötü durur.

1 simit 4 poersiyon ekmek yerine geçiyormuş...ondan aldığın kaloriyi çokddaha sağlıklı ve eğlenceli alablirdin bence...

Evet aslında özel bir tercih değildi simit ama bugün doktora gittim ve çok ağrım vardı belimden ben de yemekle uğraşmamak için arabada gelirken 1 simit yedim eve gelirgelmez de yattım.

Evet aslında özel bir tercih değildi simit ama bugün doktora gittim ve çok ağrım vardı belimden ben de yemekle uğraşmamak için arabada gelirken 1 simit yedim eve gelirgelmez de yattım.

geçmiş olsun ciddi birşey yok umarım... ben nöbetlerde çok kötü besleniyorum maalesef. her zaman elinde olmuyo insanın ama 2 gündür ekmeğimi yanımda götürdüm acayip rahat ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…