80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar selam.. Bugün ancak gelebildim. Bir ara geldim ama okurken çıkmak durumunda kaldım..
sabah 2 dilim ekmek, 3 ad.y.zeytin, 1 dilim peynir
ara: 1 avuç k.uzum
öğlen 1 tbk mercimek çorba, 2 tabak susuz taze fasulye, 1 köşe dilim ekmek
ara:1 tbk tavşan eti, 1 dilim ekmek
akşam : salata yemeği düşünüyorum..

flatliners cim uzme bir kereden bir şey olmaz.. Lavita cım sana da allah kolaylık versin..
Sınav işi zor iş.. baharnaz cım diyet gruplarında çizelge nasıl yapılır diye bir topic var. Orda sayfanın adresi var. Buldun mu bilmiyorum ama bulamazsan yardımcı olurum.. serra cıma çok geçmiş olsun.. Bebişleri iyileşmiştir umarım..

kizlar arkadasa geldim netin basina gectim annemlerle gorucem birazdan.Benim ikizlerin dogum gunu bugun 1 yasina bastilar.Ama cumartesi yapicaz partiyi bugun turk marketinden birseyler alicam o yuzden geldim arkadasa.
yarin tarti gunu bakalim ne kadar vermisiz.Ben size gece 1- 2 gibi yazicam kilomu malum evde net yok.

alnagme elay fleksi rüzgarım nasılsınız arkadaşlar bu gün ps sorun vardı ancak girebildim gecmişi okuyup geliyorum

rüzgarım.. yavrularının doğum günü kutlu olsun cnmm... daha nice yıllara sağlıkla inşallah...

ben kaçıyorum kızlarr. yemek yicez.. girmeye çalışırım gece.. k.i.b. byyy..

10 dk. içinde bir allahın kulu yazmamış yanii. bravoo.. hepiniz mi geçmiştesiniz kızlarr yaa.. bugüne gelin dicemm ama ben gidiyorum :))))))))))))

selam kızlar dün oğlumun gösterisi vardı giremedim bugun kahvaltıda 3 dilim ekmek peynir öglen yoğurt pilav kurfasulye akşam 40 gr çikolata 250 gr tavuk 1 dilim ekmek .ben çıkıyorum kızlar oğlum hasta moralim bozuldu evlatlarımızı allah korusun. herkese iyi akşamlar

bebeg nasılsın bu gün giremedim kendime sıkı bir liste bulmam lagzım kg vermeyi hızlandırmam icin bu yaz annemler gelecek o yüzden bizim evde tek ben dombiliyimde hep kızıyorlar bana az ye diye o yüzden onlar şok olmalı şimdi bir listeye bakıp harfiyen uyacagım

selam kıslar az sonra yürüyüşe çıkıcam
gelince tabi aşkı memnudan sonra yazarım yediklerimi
dur yada şimdi yazayım peşin peşin
sabah 3-4 zeyin çay bir dilim çavdar ekmeği ve domates salatalık
ara dom salatalık
öğlen arkadaşa gittim türk kahvesi az şekerli
akşamüstü 8-10tane sarma
akşam salata yicem ve tabiki sarma
su içtim ama 2 lt falandır bu kadar

lavita evet karşamıyoruz önemli olan sınavların atlatınca rahat rahat girersin inşallah

nidacım sevindim birşey cıkmadıgına gecmiş olsun

fatene rakibim nerelerdesin hic gelmez oldun hadi bu haftada sen kazandın ben belli ne oldugum

ikizlerine sağlıklı sıhhatli ömürler dilerim canım

yaa canım handeryanın hazırladığı listeyi bulamadım genel listeyi hani önlere taşıyayım diye aradım durdum bulamadım saol canım

yok canım ya nerde az önce öyle bir kaçamak yaptımki (biliyorsun kafam meşgul) ağzımda meşgul oldu bu sıralar (( şu 400 gr mı verirsem şükredicem bu hafta fazla yürüyüşümde olmadı

iyidir baharnazcım, geçmişi okuyodum, sen nasılsın?
menümü yazayım kızlar:
sabah: 1 kepekli tost
ara: 5 kayısı
öğle: 4 yk nohut, 4 yk pilav
ara: 2 nektar
akşam: 6 yk patlıcan yemeği, 2 yk yoğurt
3 lt su+2 fincan yeşil çay
Öpüyorum kızlar, yarın görüşürüz...

selam yediklerimi yazıyım
sabah----milföy hamuru peynir domates salatlık
ara---topitop,oğlum yemedi bana verdi bende geri çevirmedim:roflol::roflol:
öğlen---kepekli makarna yoğurt
akşam---yumurtalı patatesdomatesli ve sucuklu,salatalık ve biraz peynir
eşim çayınyanına bişeyler hazırla dedi o yüzden kahvaltı gibi yaptık
2lt su yarım saat yürüyüş

flatliners yediklerine bakıyorumda genelde çok istikrarlısın çok nadir kaçamak yapıyorsun hep böyle yiyerekmi verdin bu kiloları çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…