80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar,
İrem,sözlerin için teşekkür ediyorum,ben de spordandır diye düşündüm ama hemen sonucu göstermesi bana garip geldi.Bir de sana bir şey soracağım,menülerinde yazıyor,"farklı ısılarda 2 bardak su" diye,bunun bir sebebi var mı,yani neden farklı ısılar,merak ettim de Ayrıca bu koşuşturmana göre menülerin gayet güzel,tebrikler...
Tülin, size de çok güldüm,bir yazınızda kendinizi tanıtırken "ben Tülin yani çantacı" demişsiniz,Tülin'den çok çantacı olarak tanınıyorsunuz,çok hoşsunuz yaaaaa.Allah da sizi güldürsün,istediğiniz kiloya kavuşmanız dileğimle,tüm topiğimizin hatta zayıflamak isteyen(şişman kalmak isteyen yoktur ya) herkesin...
menümü yazıp,önceki sayfaları okuyayım.
Sabah:
1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
1 domates
2 yeşil zeytin
2 çk keten tohumu-çörekotu
Ara:
1 lokma simit(bunu bile yazıyorum yaaa )
Öğle:
200 gr. yoğurt
1/2 paket diyet çubuk kraker
Ara:
1/4 mayhoş nar
1 yeşil elma
1 yk süzme yoğurt
Akşam:
1 dilm ekmek(yazmıyorum ama yediğim ekmekler her zaman uno denge)
1 tabak etli taze fasulye
1 yk bulgur pilavı
Ara:(biraz sonra başlayacaklar)
1/2 mayhoş nar
1 salatalık
1 diyet bisküvi(çayla)

2 lt su
1 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar

Canım seni anlıyorum, kardeşinin herhangi bir konuda rahatsız olduğunu görüp de onun bu konuda hiçbişey yapmaması insanı oldukça üzüyor ancak özellikle kilo konusu başkalarının söylemesiyle çözülecek bir konu değil,bu tamamen kişinin kendi vereceği ve uygulayabileceği bi karar.Eminim hepimiz o günlerden geçtik,etrafımızdakilerin imaları,iknaları ,tavsiyeleri ,hatta kendi iç sesimizin bize söyledikleri fayda etmedi ama harekete geçtiğimiz anlar hep olayın ciddiyetini kendimiz farkettiğimiz zamanlar oldu.Umarım kardeşin de en kısa zamanda bunun ciddiyetini anlar ve uygulamaya geçer.

Bak bi de belli bi yaştan sonra kilo verilmiyo diyolar,aslında hiç böyle bahanelere sığınmamak lazım,kadın ne güzel vermiş o yaşta biz de veririz inşaallah.Bir de kızlar bana önceleri kilo veremezmişim,sanki ben hep kilolu olmak zorundaymışım gibi gelirdi hele hele 15-20 kilo birden aslaaaaaaaa.Taaaaki bu siteyle tanışana kadar.Sizlerin başarı öykülerini okudum hep ilk zamanlar ,bence deneyimlerinizi paylaşmanız çok güzel kim bilir kaç kişiyi harekete geçirdi o öyküler.Bu siteden önce hep alışveriş sitelerinde büyük beden giysiler var mı diye gezerdim ama artık hiç girmiyorum hatta 2 hafta önce aldığım elbiseler bu gün elime geçti iade etmeyi bile düşünüyorum,zayıflayınca daha güzellerini alırım ne de olsa:)))))

Hoşgeldin arkadaşım,inşaallah burada birbirimizi motive eder,kilolardan kurtuluruz.

kızlar 1 çay bardagı leblebi 45gr cıvarında. ve 1 çay bardagı leblebi: 162 kalori :18:

çay yanında tükettigim leblebidende vazgecmek gerekiyor artık sanırım

çok teşekkür ederim hepimiz çok uğrasıyoruz umarım kimsenin emeği ziyan olmaz.... su işi diyetsiyen önerisi metabolizmayı hızlandırıyormuş birini ılık birini normal soğuklukta içiyorum belki denmek isstyeyen olur diye yazayım demiştim..

slm kızlar,
yorucu bir günü daha bitirdik valla zaman hızlı geçiyor. yarın nöbetçiyim erken gidicem okula.

hilalcim, evt şaslıyım her mesleğin kendine göre zorlukları ve güzellikleri var elbette.

zekiyecim, leblebide o kadar kalorimi varmışş abovv :) bende çorumdan gelirken leblebi almıştım ikramlık olsun diye kendimde her akşam çayın yanında bir avuç yiyordum bu akşam yemedim yazını okuduktan sonra dedim iyki yememişim diye.

menümü paylışıyım
sabah:
2 dlm uno denge birinin üstüne labne
3 zeytin, 2 lokma t.peyniri
1 h.yumurta y.çay

ara:
1 mandalina

öğlen:
yarım h.patates
2 lokma b.peynir,2 zeytin çay

akşam:
2 kepçe şehriye çorbası
bir tabak pırasa yemeği

ara:
şekersiz sade nescafe

sabah 45 dak. yürüyüş bandı.

menüm
sabah uyanınca yeşil çay
kahvaltı olarak 2 dilim çavdar kemkeği ve bir yumurta
ara:süt
öğle bir kase etli yemek ve salata ve yarım dilim çavdar ekmeği
ara: 2 dilim ekmek ve peynirden sandviç
akşam yemeği:bir tabak nohutlu bamya yemeği ve bir domates yarım dilim çavdar ekmeği
gece kuruyemiş olr muhtemelen 3 kayısı ve bir inciri de aralarda yedim
su 2 litre...

tekrardan hoşgeldin nüketcim....
canım yatmadan nie k flakes yiyon onu anlamadım hem hiç meyve yok
şimdiden bu kadar sıkma kendinii 10 kilo verince neyi kıscan akşam çorba ekmek olmaz yanında sebze yemeği salata olmalı...
aramıza hoşgeldin evet o depresyon insana herşeyi yapabiliyor...sakın kopma bizlerden...
sana arzum sotttile öneririm çok memnunum..
bilgiler için teşekkürler fatma öğretmenim...
sabah ve öğle ii fakat akşam simit olmamaış birde hiç meyve yok.... yine k.....
Allahım konserveden bir yemek yapışım var evlere şenlik sanırsın şef aşçıyım ben... yorgunluktan sızıcam bir yerde ama dur bakalım...dünyaaa kadar işim var daha......
olsun da öle olsun iremcim hiç canını sıkma.. yemek yemektir zamanla çzersin...
yağ hamallığı bittim bu lafa...
geçmiş olsun ciddi birşey yok umarım... ben nöbetlerde çok kötü besleniyorum maalesef. her zaman elinde olmuyo insanın ama 2 gündür ekmeğimi yanımda götürdüm acayip rahat ettim...
yaaa ekmeğini yemeğini götürün işe rahat edin kızlar..
hepimiz sırf bu yüzden burdayız sadece destek ve motivasyon...
dostlukları da cabası...

canım üzlme yarını çekersin olur biter bu soğukta magnumu nasıl yedin hasta olucan cnm
bugün günüm var dışardan döner getirtiyoruz ev sahibi sadece tatlı yapıo bide çay
akşamda spora gidicem ordanda bi arkadaş çağırıodu belki oraya geçerim hepinizi öptüm şekerler
ohh gez bakalım iyi gezmeler arkadaşım
hoş geldin canım ben semra
canım o 14kilo daha vermem gereken kilo ben daha 10 kilo verebildim
canım saol desteğin için ama bu akşam baya azıttım pişmanmıyım ehazcık çok vicdan azabı duymuyorum sıkıldım demekki ama kaldığım yerden devam edicem
canım 2 günde önemlidir inşallah değişecek rakamlar biraz daha sabırla bozmadan diyeti devam et cnm
ne güzel bende hisstmeye başladım yumuşamaları benim evde alet falan yok ama lesli ye başlıcam bu hafta bakalım nolcak
canım emeklerin boşa çıkmaz inşallah unutma hiç biremek boşa gitmez allah yardımcın olsun
kızlar ya sabah sabah cok duygulandım cok cok teş ediyorum hepinize ilginiz için canlarım benim sagolun dr işine gelince evet haklısınız bu yükü zor atarım sırtımdan gitmek galiba en iyisisi
canım ben senle daha tanışamadım çok acılıydın ve acını deşmek istemedim ben semra allah kardeşinin mekanını cennet etsin inşallah zor zamanlar geçiriyorsun bencede bi dr git ben de gidiyorum çok yardımı oluyor allah yardımcınız olsun tatlım
amannnn cnm sende onlarla dalga geç benim bide lakabım var genç kızlığımdan beri bana inek diolar kızken 48 kiloyla bile inek diolardı iri kemikliyim diye heralde boşver zayıfladıkça sende onlara hava atarsın cnm
ne güzel işte gitmiş kilolar burası çok etkili oluyor aynen devam
maşşallah kadıncağıza o yaşta o istikrar valla bizlerde yok o irade örnek olsun işte bizlere saol cnm paylaşım için
kızlar 1 çay bardagı leblebi 45gr cıvarında. ve 1 çay bardagı leblebi: 162 kalori :18:

çay yanında tükettigim leblebidende vazgecmek gerekiyor artık sanırım

evet canım geç çünkülümmm bu gün dr sordum tavsiye etmiyorum biraz daha kilo ver öyle dedi nohut olduğu için kalorisidevarmış haliylen

90 dakika sporum var heççç kıskanmayınn ...
ama canım çıktı bugün salonda hem okulda nöbetçiydim arkasından salon bitmiş durumdayım daha mutfaktan yeni çıktım ama tonla iş var yaaa yeşillikleri yıkamam lazım ama hiç enerjim de kalmadı tek dizim süleyman hürrem onu bile daha izleyemiom ...
görüşürüz güzeller...
bu arada akşama kadar menüm süperdi ama akşam annemin gazabına uğradım ben daha eşim gelmeden yedim ama annem lahana sarması göndermiş ve ben belki 2 yıldır yemedim 5 tane yedim ve gerisi de var menümü yazarım birazdan....

evvveeeeeet arkadaşlar diyetisyenden geldim yemek yap derken geçmişede bakiim derken saat kaç oldu menümü yaziim de gözleriniz kocamannnnnnnnn açılsınn

sabah
1 dilim kepek ekmek
1 haş yumurta
2 dilim domates
1 dilim peynir
maydanoz
3dilim salatalık

ara
t kahvesi

öğlen
2 antep dolması

ara
yeşil çay

akşam

kocamann 1 tepeleme tabak kavurma
çeyrek beyaz ekmek
2bardak kola
1 tabak pilav

ara

buzdolabında yeni yaptığım muzlu pasta ondanda yicemm yatmadan

ama bişi diyimmi çok zorlandım yerken miğdem küçülmüş zannedersem çok geldi ama yinede yedim neyin hırsını çıkardım bilmiyorum ama rahatladım sanki

birde 3,5 kilo vermişim hiç hoşuma gitmedi diyetisyen yinede ii vermişsin desede ben biliyorumki daha fazla olabilirdi gevşeklik yaptım ama yeni listeye harfiyen uyucam inşallah desteklerinizle kızlar

bende çok severim lahana sarmasını yaaa bak canım istedi şimdi :)))))) şifa olsun inşallah hiç beklemeden de gitsinler :)

canım yatmadan nie k flakes yiyon onu anlamadım hem hiç meyve yok
şimdiden bu kadar sıkma kendinii 10 kilo verince neyi kıscan akşam çorba ekmek olmaz yanında sebze yemeği salata olmalı...

Ayşecim dediklerin çok doğru aslında başlarda demiştim ya ben sadece yediklerimi yarıya düşürücem sıkı diyet yapmıycam diye ama şu sıralar sürekli istirahat ettiğim ve bir de regl olduğum için hiç iştahım kalmadı ,ister istemez az yiyorum gece yatarken de acıkıyorum tek süt kesmiyo ben de k flakes ekliyorum ama yarım kase tam dolu yemedim hiç((
aslında dün meyve de yedim 1 tane mandalina ama yazmayı unutmuşum:)

Son düzenleme:
canım istersen biraz karanfil yada tarçın at içine lezzetli olur.
sağol canım bi deniyim. koca kutu elimde kaldı 20 tane var içinde bi şekilde içip bitirmem lazım

ya bana tarçınlı sütü eskiden gittiğim bi diyetisyenim vardı o yazmıştı. kandaki insülini düzenliyormuş, yatmadan 2 saat önce filan içiyordum hep şimdi yeniden başlicam. ben seviyorum tadını sen de beğenirsin bence:)
yeşil çaydan da elimde bi kutu limonlu var şu an. onu bi şekilde değerlendirip bitirip sonra yenisini alıcam, o zaman aklımda olcak çileklisine bakarım mutlaka, teşekkürler:)

İçine biraz bal koysan nasıl olur canım,hem doğal hem de ılık suyla bal bağırsaklara da çok rahatlık veriyo.
annem de bugün bal almış, yarın denerim artık:))

canım ya üzgünüm yanlış hatırladım. ama menü için yorumlarım aynı. bide pilates bandın topun vardı çıkarttım demiştin naptın..göremedim sporunu hiç??
ya çıkardım onları da 2 gündür yapamadım spor, şimdi senin yazdığını görünce suçluluk hissettim valla. bunları yazınca hemen bilgisayarın başından kalkıp 40-50 dk pilates yapıcam:))
tarçın denicem bakalım umarım güzel olur, bu kutuyu bi bitiriyim de değişiklerini denerim:)

merhabalar hoşgeldin:) görünce yazayım istedim ben de bu sitede daha çok yeniyim 2 gün filan oldu ama inanılmaz destek gördüm burdan, heveslendim. insanı çok motive ediyor bence hazır burayı bulmuşken mutlaka katıl derim:)

Eveeet şimdi gelelim bugünkü menüme:))
Sabah:
1 kase sütlü mısır gevreği ( bu sefer mısır gevreğini azaltıp yulaf ezmesi koydum biraz. tek başına yulaf ezmesi yiyemiyorum bari böyle yapiyim dedim)
Ara:
bişey yiyemedim:/
Öğlen:
sebzeli spagetti. (kızlar tutturdular makarnacıya gidelim diye, gittik ben de sebzeli spagetti sipariş ettim, makarnasından az yedim, sebzelerini seçip yedim.Haşlanmış brokoli, havuç, mantar, biber vardı içinde.)
küçük bir kase yoğurt.
Ara:
4 tane form bisküvisi
elma
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
2 köfte, 2 dilim uno denge ekmeği.
1 bardak ayran

İşte böyleee. Şimdi de pilatesimi yapıp duş alıcam. Geç oldu biliyorum ama spora başlayamadım bi türlü, geç de olsa yapıcam artık bugün. İyi ki varsınız kızlaaar! :))

arkadaşlarrrrrrrr çok acil cevaplarınızı bekliyorum (eşimi ikna ettim sonunda) koşu bandı mı eliptik bis. mi????
bel ve üzeri sıkıntı benim için hangisini önerirsiniz bide marka tavsiyelerinizi bekliyorum çook teşekkürler

ayh ne güzel banada ver o yaptıklarından yaa...soğuktanmıdır nedir hiç bir yere kalkasım yok:) yorgun hissediom açlıktan galiba

kızlar hiç iç açıcı değil ama menümü yazıyım:2:
sabah: yarım yumurta yarım dilim ekmek 1 tatlı kaşığı pekmez 1kk peynir 1 siyah zeytin
öğlen tavuk döner salata 2 tatlı kaşığı puding 4 bardak çay
akşam:1 dilim börek 3 bardak çay5 tane salatalık turşusu
ara 1mandalin 1bardak tarçınlı karanfilli çay

voit marka yürüyüş bandı 550 çok iyiymişşşşş ben dynamic markayı 3 sene önce 850 ye almıştım

bugün aradım o mağazayı..600 tlye satılmış.. hayırlısı
yürüyüş bandı olan arkadaşlarım bandın yeri ayrı diyor..1 saat sıkılmadan yürürsün ama bisiklette 1 saat sıkılırsın diyorlar..muallaktayım hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…