Gülay canım kaç kez söyledim burayı kardeşime ama ikna edemedim umarım aklını başına en yakın zamanda toplar kilolu olmak sıkıntısını hepimiz biliyoruz korkum aşırı kilolardan hastalığa yakalanması birde her gören beni onunla kıyaslıyor senin çocuğun var kardeşin daha bekar diyince sanki içten içe banada öfke duyuyor
Bak bi de belli bi yaştan sonra kilo verilmiyo diyolar,aslında hiç böyle bahanelere sığınmamak lazım,kadın ne güzel vermiş o yaşta biz de veririz inşaallah.Bir de kızlar bana önceleri kilo veremezmişim,sanki ben hep kilolu olmak zorundaymışım gibi gelirdi hele hele 15-20 kilo birden aslaaaaaaaa.Taaaaki bu siteyle tanışana kadar.Sizlerin başarı öykülerini okudum hep ilk zamanlar ,bence deneyimlerinizi paylaşmanız çok güzel kim bilir kaç kişiyi harekete geçirdi o öyküler.Bu siteden önce hep alışveriş sitelerinde büyük beden giysiler var mı diye gezerdim ama artık hiç girmiyorum hatta 2 hafta önce aldığım elbiseler bu gün elime geçti iade etmeyi bile düşünüyorum,zayıflayınca daha güzellerini alırım ne de olsa:)))))kızlar size bişiy anlatıcaktım unuttum
bayramda kayınvalidemler bizdeydi
onların bi akrabalarına gittik, kadın 52 beden bu beli lastikli desenli anne etekleri olur ya
onlardan giyiyordu hep, pek değişik bişiyle görmedim...
bayramda gittiğimizde şok şok şok 38 beden kapri giymişti ve 55 yaşlarında
ayyyy çiğdem teyze sana ne olmuşşş demişim şaşkınlıkla
o da demez mii kız asıl sana ne oldu
yaklaşık 1dk kapıda birbirimizi seyrettik
yaa tabiki fazla kilo çok zararlı ama belli bir yaştan sonra azıcık kilonun kadına yakıştığından yanayım
saçlarını sarıya boyatmış, kısacık kestirmiş
düzeltememiş sanırım saçları havada, çiy sarı uçan 43 kilo allahımm kadın hayalet gibi geldi gözüme
sonradan alışmaya başladım ne yaptın çiğdem teyze nasıl gitti dedim
taşınma telaşı, birde yaşlı kayınvalideye bakıyor, aktardan 5i bir yerde hazırlatmış hep
yeşil çay yerine sinameki varmış içinde
funda, biberiye, sinameki, kekik, mate 1 kerede 1 haftalık demlemiş
şişelere doldurup dolaba koymuş onu içmiş günde 3-4 bardak içmiş sanırım orasını hatırlamıyorum tam
yani demem o ki, kaç yaşında olursanız olun kilo gidiyormuş ama dedim ki çiğdem teyze devam etme artık biraz kilo al dedim
sana daha çok yakışır dedim
kızı da anne yater artık verme diyorum diyor, korkuyorum ya bi daha alırsam diye bişiy yedim mi gidip onu içiyorum diyor
bikaç gün çıkmadı aklımdan kadın yaa
o da bana sordu nasıl oldu diye bende anlattım kısace yaptıklarımı ben pek bişiy içmedim dedim
çok iyi göründüğümü çok yakıştığını söyledi
ben hemen anneme sordum yaaaa anneeeee benim yüzümde böyle mi görünüyor
ayy çok tuhaf geldi ya gözüme
verin kızlar verin, zayıflık sultanlık,
amalelik, yağ hammallığı yapmışız bunca zaman, öööfff düşündükçe deliriyorum
Hoşgeldin arkadaşım,inşaallah burada birbirimizi motive eder,kilolardan kurtuluruz.selam güzel bayanlar.ben 37 yaşında iki çocuk annesi 168 boyunda 89 kilo biriyim.aranıza katılıp kilo vermek istiyorum.eğer kurallarınız çok sıkı değilse benide aranıza alırmısınız.hedef kilom şimdilik 70.motivasyon eksikliği ve birazda depresyon nedeniyle kilo veremiyorum.
Merhabalar,
İrem,sözlerin için teşekkür ediyorum,ben de spordandır diye düşündüm ama hemen sonucu göstermesi bana garip geldi.Bir de sana bir şey soracağım,menülerinde yazıyor,"farklı ısılarda 2 bardak su" diye,bunun bir sebebi var mı,yani neden farklı ısılar,merak ettim deAyrıca bu koşuşturmana göre menülerin gayet güzel,tebrikler...
Tülin, size de çok güldüm,bir yazınızda kendinizi tanıtırken "ben Tülin yani çantacı" demişsiniz,Tülin'den çok çantacı olarak tanınıyorsunuz,çok hoşsunuz yaaaaa.Allah da sizi güldürsün,istediğiniz kiloya kavuşmanız dileğimle,tüm topiğimizin hatta zayıflamak isteyen(şişman kalmak isteyen yoktur ya) herkesin...
menümü yazıp,önceki sayfaları okuyayım.
Sabah:
1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
1 domates
2 yeşil zeytin
2 çk keten tohumu-çörekotu
Ara:
1 lokma simit(bunu bile yazıyorum yaaa)
Öğle:
200 gr. yoğurt
1/2 paket diyet çubuk kraker
Ara:
1/4 mayhoş nar
1 yeşil elma
1 yk süzme yoğurt
Akşam:
1 dilm ekmek(yazmıyorum ama yediğim ekmekler her zaman uno denge)
1 tabak etli taze fasulye
1 yk bulgur pilavı
Ara:(biraz sonra başlayacaklar)
1/2 mayhoş nar
1 salatalık
1 diyet bisküvi(çayla)
2 lt su
1 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar
tekrardan hoşgeldin nüketcim....emrin olur ablam söylerim tabi :))
çok hoş bir hoşgeldin olmuş... hoşbuldum, hatta fazlasıyla hoş, bayıldım ben buraya. gerçi daha hazırmıyım ciddi bir diyete başlamak için bilemiyorum ama...
benim adım nüket, umarım en kısa zamanda sizin etki alanınıza girerim de sıkı bir diyet ve sporla kurtulurum fazlalıklardan
canım yatmadan nie k flakes yiyon onu anlamadım hem hiç meyve yokKızlaaarrr 300 gr daha gitti.Bu sabah tartıda 84.8 i gördüm.Yaşasıııııınnn!!!
Dünkü menümü yazayım :
sabah
5 yeşil zeytin
1 dilim b.peynir
1 dilim esmer ekmek
1 yumurta
1 fincan çay
öğle
küçük bir parça katmer
1 fincan çay
akşam
1 kase domates çorbası
1 dilim ekmek
yatmadan
küçük bir kase k flakes
spor şimdilik yok
bugünkü menümü de akşam paylaşırım inşaallah.Bu site beni çok motive ediyooooooooooo.Thanks a lot...
aramıza hoşgeldin evet o depresyon insana herşeyi yapabiliyor...sakın kopma bizlerden...selam güzel bayanlar.ben 37 yaşında iki çocuk annesi 168 boyunda 89 kilo biriyim.aranıza katılıp kilo vermek istiyorum.eğer kurallarınız çok sıkı değilse benide aranıza alırmısınız.hedef kilom şimdilik 70.motivasyon eksikliği ve birazda depresyon nedeniyle kilo veremiyorum.
sana arzum sotttile öneririm çok memnunum..günaydınnnn :)) benim tartımda da aynı durum var dijital ama her defasında farklı gösteriyo azıcık ileri geri alsam bile değişiyo bende hoşuma giden rakamı görünce bırakıyorumm :))) şaka bi yana pil zayıflamış olabilir diyorum ben benimki için değiştiricem olmazsa tartıyı değiştirmeyi düşünüyorum ziraaaa 100 gr bile benim için önemli şu ara motivasyonum açısından
bilgiler için teşekkürler fatma öğretmenim...kızlar ben dukan diyeti yapıyorum malum kitabını da almıştımki faydası olur belki diye bugün ordan öğrendiğim ve zayıflamada işe yarayacağını düşündüğüm basit bilgileri sizleri de ilgilendirir düşüncesiyle paylaşmak istiyorum.. insanın 2400 kalori aldığını varsayarsak bunun 300 ü organlara, 700 basit günlük ihtiyaçlara,1400 ü ise vücudu 37 derece de tutmaya harcanıyormuş. bunu zayıflamada kullanacak olursak:
2 lt 10 derecelik su içme 60kalori
6 tane buz emmek 60kalori
25 derecelik suda 2 dakika duş almak (baş hariç) 100 kalori
elbisenin 1 katını çıkarmak 100 kalori
oda sıcaklığını 3 derece düşürmek 100 kalori harcattırıyormuş bize..zayıflamada etkili bir silahtır diyor dukan amca...
ayrıca: vücut kalori kısıtlamasına iki şekilde tepki veriyormuş besinlerden gelen kalori kullanımını kısmak ve besinleri sonuna kadar ve eskisine göre daha az kullanmak...bu şekilde kilo verme durağanlaşıyormuş fakat bunun da etkili silahı ve vucudun tepki gösteremediği tek şey ise egzersiz..egzersizde yapılınca kısıtlama olmazken kalori kısmasında oluyormuş:))
bir deeee 70 kiloluk bir insan ile 90 kiloluk bir insanın aynı tabağı yemesi halinde depoıladığı yağ oranları 70 kiloluda daha az.. nedeni : yağ kütleleri doığuştan kişiden kişiye farklılık göstersede o kişi nasıl doğduysa aynıymış..ve biz kilo aldıkça o kütleler büyüdükçe yağ hücresinin taşıma kapasitesi kalmadığından bi süre sonra kendini 2 ye yani kardeş hücreye bölüyormuş..bu ne zaman oluyor BKI 28 den 29 doğru giden kişilerde.. bu kişiler zayıflasalar bile ne yazıkki o kardeş hücreler de yok olmuyomuş..ve her zaman kilo alma kapasitesi ve yönelmesi fazla oluyomuş.. umarım faydalı olmuştur :26::26:
sabah ve öğle ii fakat akşam simit olmamaış birde hiç meyve yok.... yine k.....İyi akşamlar herkeseeeee
Bugünkü menüm:
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
5 yeşil zeytin
çok az b peynir
yarım sb portakal suyu
öğle
1 dilim ekmek
3-4 yemek k. yoğurtlu ıspanak
akşam
1 simit
yatmadan önce de sanırım bir kase k flakes yerim ve bir de mandalina
olsun da öle olsun iremcim hiç canını sıkma.. yemek yemektir zamanla çzersin...Allahım konserveden bir yemek yapışım var evlere şenlik sanırsın şef aşçıyım ben... yorgunluktan sızıcam bir yerde ama dur bakalım...dünyaaa kadar işim var daha......
yağ hamallığı bittim bu lafa...kızlar size bişiy anlatıcaktım unuttum
onların bi akrabalarına gittik, kadın 52 beden bu beli lastikli desenli anne etekleri olur ya
yaa tabiki fazla kilo çok zararlı ama belli bir yaştan sonra azıcık kilonun kadına yakıştığından yanayım
düzeltememiş sanırım saçları havada, çiy sarı uçan 43 kilo allahımm kadın hayalet gibi geldi gözüme
taşınma telaşı, birde yaşlı kayınvalideye bakıyor, aktardan 5i bir yerde hazırlatmış hep
şişelere doldurup dolaba koymuş onu içmiş günde 3-4 bardak içmiş sanırım orasını hatırlamıyorum tam
yani demem o ki, kaç yaşında olursanız olun kilo gidiyormuş ama dedim ki çiğdem teyze devam etme artık biraz kilo al dedim
kızı da anne yater artık verme diyorum diyor, korkuyorum ya bi daha alırsam diye bişiy yedim mi gidip onu içiyorum diyor
o da bana sordu nasıl oldu diye bende anlattım kısace yaptıklarımı ben pek bişiy içmedim dedim
yaaa ekmeğini yemeğini götürün işe rahat edin kızlar..geçmiş olsun ciddi birşey yok umarım... ben nöbetlerde çok kötü besleniyorum maalesef. her zaman elinde olmuyo insanın ama 2 gündür ekmeğimi yanımda götürdüm acayip rahat ettim...
hepimiz sırf bu yüzden burdayız sadece destek ve motivasyon...Bak bi de belli bi yaştan sonra kilo verilmiyo diyolar,aslında hiç böyle bahanelere sığınmamak lazım,kadın ne güzel vermiş o yaşta biz de veririz inşaallah.Bir de kızlar bana önceleri kilo veremezmişim,sanki ben hep kilolu olmak zorundaymışım gibi gelirdi hele hele 15-20 kilo birden aslaaaaaaaa.Taaaaki bu siteyle tanışana kadar.Sizlerin başarı öykülerini okudum hep ilk zamanlar ,bence deneyimlerinizi paylaşmanız çok güzel kim bilir kaç kişiyi harekete geçirdi o öyküler.Bu siteden önce hep alışveriş sitelerinde büyük beden giysiler var mı diye gezerdim ama artık hiç girmiyorum hatta 2 hafta önce aldığım elbiseler bu gün elime geçti iade etmeyi bile düşünüyorum,zayıflayınca daha güzellerini alırım ne de olsa:)))))
canım üzlme yarını çekersin olur biter bu soğukta magnumu nasıl yedin hasta olucan cnmçok çeşit yok bendede ama hepsinden içmeye gayret ediyorum. gerçekten çok pratik o yüzden sende başla biran önce güzelim.
menün çok güzel tatlım. Senin kaçamak hiçbişey benimkinin yanında dün magnum yedimben hemide bademli.... yemekhane katında dondurma otomatımız var. 2 haftadır yemiyodum. dün sanki bir ses bana gel gel dedi bende kuzu kuzu gittim yedim yaaa... Kendimden nefret ediyorum.
teşekkür ederim canım. evet kutum gerçekten çok güzel emekli olan bir müdür ablam vardı o giderken hediye etti bana. o yüzden çokta değerlidir benim için...
tarçınlı süt güzel fikirmiş. bende yatmadan önce hep nescafe içiyordum bundan sonra tarçınlı içeyim böylelike şekerde katmamış olurum.... çok teşekkür ederim canım bişey daha öğrenmiş oldum sayende.
canım yeşil çayın çileklisini dene. ben önceden içerken m,dem bulanırdı çeşil çaydan. çilekli ye alıştıktan sonra normalini de sevmeye başlıyorsun...
canım 1 kiloyu sorun etme boşver... nedir ki 1 kg elinin kiri :))
kızlar ne oluyo bana anlamadım ben. dün magnum yedim yaa. sanki biri beni hipnoz etti. löp löp yedim valla. bugünde size bu satırları yazarken arkadaş çikolata tuttu aldım iki tane hop die yuttum ve inanın yedikten sonra dedim kendime napıyorsun sen diye. o kadar dalmışım ki ve demek ki beynim hala ayar çekmemiş iştahıma... of ya kendimden hakketten nefret ediyorum ben...
ohh gez bakalım iyi gezmeler arkadaşımbugün günüm var dışardan döner getirtiyoruz ev sahibi sadece tatlı yapıo bide çay
akşamda spora gidicem ordanda bi arkadaş çağırıodu belki oraya geçerim hepinizi öptüm şekerler
hoş geldin canım ben semraemrin olur ablam söylerim tabi :))
çok hoş bir hoşgeldin olmuş... hoşbuldum, hatta fazlasıyla hoş, bayıldım ben buraya. gerçi daha hazırmıyım ciddi bir diyete başlamak için bilemiyorum ama...
benim adım nüket, umarım en kısa zamanda sizin etki alanınıza girerim de sıkı bir diyet ve sporla kurtulurum fazlalıklardan
canım o 14kilo daha vermem gereken kilo ben daha 10 kilo verebildimNilgüncüm öncelikle tavsiyen için saol,sanırım ben de eliptik alıcam.Bir de senin bu azimli,neşeli ve hiç kimseyi atlamadan herkese destek veren yanını çok tebrik ediyorum.Keşke seninle tanışabilseydik...
Çok teşekkürler tavsiyen için.
Nette biraz araştırdım 239-300 arası fiyatlar sitelere göre değişiyor.Hepsiburada da 239 tl miş.
Teşekkürler canım tavsiyen için.
İçine biraz bal koysan nasıl olur canım,hem doğal hem de ılık suyla bal bağırsaklara da çok rahatlık veriyo.
Tatlım sen 14 kg vermişsin, diyette ara ara duraksama dönemleri oluyo yeni diyete başadığın zamanlardaki hızınla kilo veremeyebilirsin ama moralini bozma tekrar normal hızına döner.
canım saol desteğin için ama bu akşam baya azıttım pişmanmıyım ehazcık çok vicdan azabı duymuyorum sıkıldım demekki ama kaldığım yerden devam edicemSelmacım bak nasıl fiziki olarak hastalandığımızda doktora gidiyorsak, bence ruhen de altından kalkamayacağımız şekilde yaralandığımızda doktora gitmeliyiz tamamen aynı şey. Bir yerimiz kırılsa dur zaman halleder onu o kaynar diyebilir miyiz diyemeyiz, kalp kırığı da böyle işte bence kendine şu an yapabileceğin en büyük iyilik bir psikoloğa gitmen olur.. Ahh keşke fırsat olsa koşa koşa giderdim.. Büyük bir travma yaşadın destek alman şart.
O yüzden sen bunu ciddi ciddi bir düşün
Kızlar haklısnız, hemen böyle dağılmamam lazım. Daha dikkatli olacağım söz
Siz şarkıcı hadiseden mi bahsediyorsunuz yav iyice karıştırdım ben
İremcim kıyafetli ve gün içinde tartıldıysan bu tip farklar çok normal, sen sabah kalktığında aç karna ve iç çamaşırlarınla olanı baz al.
Evet hemen altüst oluyor insan ama izin verirse de sabitten çok daha kötüsüne doğru yol alıyor hemen aynı benim gibi.. O yüzden sağlam durmalıyız elbet vücudun inadı kırılacak, listende bazı şeyleri değiştir belli ki bir şey yaramıyor sana.
Hem de çok işe yaradı canım sağol, dün içeri aldım zekiye tam 1 işaret parmağı
Meğer ne kadar bol geliyormuş bana, benimki de kaşe, hem de kaba gösteriyormuş bir giydim cuk oturunca hiç sevmediğim kabanı sevmeye başladım
canım 2 günde önemlidir inşallah değişecek rakamlar biraz daha sabırla bozmadan diyeti devam et cnmGünaydın kızlar,
73.6 :26: koyduğum 72 hedefi hayal oldu 2 günde 1600 imkansız, ama sabit çıkmak için uğraşacağım artık. 2 haftadır sabit, olsun ne yapalım artı çıkmayayım da..
Kilosu gün be gün düşenleri gördükçe seviniyorum bomba gibi bir liste geliyor bu hafta
Hepinizi çooook güzel ve kaçamaksız bir gün geçirin bunlar benden hepinize
Bu da bugün bize enerji versin diye :124::124::124::124::124:
ne güzel bende hisstmeye başladım yumuşamaları benim evde alet falan yok ama lesli ye başlıcam bu hafta bakalım nolcakbende de liptonunki var bir deniyim diye almıştım. ben içine kabuk tarçın koyuyorum içerken tadını biraz daha içilebilir kılıyor. bende beğenmedim.aynı şekilde bergomot,nane aramolılarıda beğenmemiştim. en güzeli yaseminli ve sade olanı.
nilgünüm aynen dediğin gibi bayramdan sonra o kadar yakındım ama yine yaptım yapcamı haklısın. bende kızdım kendime zaten.
sabah erken uyanmayı bende seviyorum keşke sabahçı olsaydım ama kura çektik ve öğlenci çıktım maalesef
neyse böylede sporumu falan yapıyorum yemeği sabahtan yapıyorum ama en güzeli sabahçı olmak. öğleden sonra gün sana kalıyor
inş. seneye artık bende sabahçı olurummm.
bu arada bişiyden bahsedicem kızlar, ben içbacaklarımın yumuşamasından yakınıyordum belki hatırlarsınız o zamanlar evde bant olmasına rağmen üşenip leslie yapıyordum. neyse 2 haftadır falan hersabah düzenli olarak 45 dakikla bantta yürüyorum ve içbacaklarımdaki yumuşamanın toparlandığını farkettim. aletle çalışmanın bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim.
45 dakikayı doldurana kadar çok sıkılıyorum ama değiyor. haftasonu 42 beden pantolon alıyım diyorum evde dursun onun içine girmeye kasıyım.
bende hazırlanıyım saçlarımı falan düzleştiriyim, benim minikler çok fena iki gün üst üste aynı pantolonu giysem öğretmenim senin başka pantolonun yokmu neden hep bunu giyiyorsun falan diyorlar saçını salık bırak öğretmenim falan imajmakerım gibiler yani.
canım emeklerin boşa çıkmaz inşallah unutma hiç biremek boşa gitmez allah yardımcın olsuncanım sıkma canını. bu hafta sonuca göre beslenme düzenini degiştir biraz istersen. belki işe yarar. emek veripte sabit cıkmak insanı ters yönde etkiliyor ama sakın boslama sonra yendien sabit cıkabilmek için caba sarfediyoruz bunu düşün. ben beslenme düzenimi degiştirince kilo vermeye basladım. sanada önermek istedim. artık kilolar zor gidiyor cunku neyazıkki.
birde kpss ye hazırlanmıyorum deryacım beni aşıyor vallahiç cesaretim yok... birde olsa bile il sıkıntısı var benim için bahaneler cok yani. ama banka sınavlarına yönelik çalışıyorum. son günlerde bu eli boşluk beni çok yordu. inş bi amaca ulaşabilirim. dua edin bana cok emek verdim bişeyler için ama işte olmıycakmış geliyor. yinede cabalıyorum
canım ben senle daha tanışamadım çok acılıydın ve acını deşmek istemedim ben semra allah kardeşinin mekanını cennet etsin inşallah zor zamanlar geçiriyorsun bencede bi dr git ben de gidiyorum çok yardımı oluyor allah yardımcınız olsun tatlımkızlar ya sabah sabah cok duygulandım cok cok teş ediyorumhepinize ilginiz için canlarım benim sagolun dr işine gelince evet haklısınız bu yükü zor atarım sırtımdan gitmek galiba en iyisisi
amannnn cnm sende onlarla dalga geç benim bide lakabım var genç kızlığımdan beri bana inek diolar kızken 48 kiloyla bile inek diolardı iri kemikliyim diye heralde boşver zayıfladıkça sende onlara hava atarsın cnmsağol.kilo bildirimini her cuma yapmaya çalışacağım.umarım sizler gibi bende kilo veririm.sen kilolarını kaç ayda verdin acaba.umarım seni sıkmamışımdır.ilk zamanlar neler yaptın.gerçekten motivasyona ihtiyacım var.15 yıllık evliyim eşimle sorunlarım var.2 oğlum var.büyük oğlum bile dalga geçiyor benimle.zayıf bir anne olmak istiyorum.
ne güzel işte gitmiş kilolar burası çok etkili oluyor aynen devamkızlarrrr iyi akşamlar nasılsınız???
bugün 2 mil leslie yaptım yalnız leslie yaparken bilgisayarım kapandı sürekli neye bağlı anlamadım
menümü yazıyorum hemen
sabah:
1 h yumurta
2 salatalık
5 zeytin
1 kepek ekmek
bi sürü çayyy
ara: yok
öğle: 1 corn flakes
ara: 1 elma
akşam: 2 kase mercimek çorbası
yoğurt
acı biber
minnacık ekmek
yarım limon :)))
akşam meyve yerim azıcık
2.5 litre su 3 e tamamlıcam inşşş
bu arada sabahhhhhhh 81.9 gördüm tartıda ayyy cumaya 81 olsam 2 kilo gitmiş olsaaaa süper olur yaaaaaa
sizi seviyorum ben yaaaa akşam buraya yazıcam diye hiç kaçamak yapmıyorum
iyiki aranıza gelmişimmmmm
çok teşekkürlerrrrrrrrr
maşşallah kadıncağıza o yaşta o istikrar valla bizlerde yok o irade örnek olsun işte bizlere saol cnm paylaşım içinkızlar size bişiy anlatıcaktım unuttum
kızlar 1 çay bardagı leblebi 45gr cıvarında. ve 1 çay bardagı leblebi: 162 kalori :18:
çay yanında tükettigim leblebidende vazgecmek gerekiyor artık sanırım
90 dakika sporum var heççç kıskanmayınn ...
ama canım çıktı bugün salonda hem okulda nöbetçiydim arkasından salon bitmiş durumdayım daha mutfaktan yeni çıktım ama tonla iş var yaaa yeşillikleri yıkamam lazım ama hiç enerjim de kalmadı tek dizim süleyman hürrem onu bile daha izleyemiom ...
görüşürüz güzeller...
bu arada akşama kadar menüm süperdi ama akşam annemin gazabına uğradım ben daha eşim gelmeden yedim ama annem lahana sarması göndermiş ve ben belki 2 yıldır yemedim 5 tane yedim ve gerisi de var menümü yazarım birazdan....
canım yatmadan nie k flakes yiyon onu anlamadım hem hiç meyve yok
şimdiden bu kadar sıkma kendinii 10 kilo verince neyi kıscan akşam çorba ekmek olmaz yanında sebze yemeği salata olmalı...
sağol canım bi deniyim. koca kutu elimde kaldı 20 tane var içinde bi şekilde içip bitirmem lazımcanım istersen biraz karanfil yada tarçın at içine lezzetli olur.
ya bana tarçınlı sütü eskiden gittiğim bi diyetisyenim vardı o yazmıştı. kandaki insülini düzenliyormuş, yatmadan 2 saat önce filan içiyordum hep şimdi yeniden başlicam. ben seviyorum tadını sen de beğenirsin bence:)tarçınlı süt güzel fikirmiş. bende yatmadan önce hep nescafe içiyordum bundan sonra tarçınlı içeyim böylelike şekerde katmamış olurum.... çok teşekkür ederim canım bişey daha öğrenmiş oldum sayende.
canım yeşil çayın çileklisini dene. ben önceden içerken m,dem bulanırdı çeşil çaydan. çilekli ye alıştıktan sonra normalini de sevmeye başlıyorsun...
annem de bugün bal almış, yarın denerim artık:))İçine biraz bal koysan nasıl olur canım,hem doğal hem de ılık suyla bal bağırsaklara da çok rahatlık veriyo.
ya çıkardım onları da 2 gündür yapamadım spor, şimdi senin yazdığını görünce suçluluk hissettim valla. bunları yazınca hemen bilgisayarın başından kalkıp 40-50 dk pilates yapıcam:))canım ya üzgünüm yanlış hatırladım. ama menü için yorumlarım aynı. bide pilates bandın topun vardı çıkarttım demiştin naptın..göremedim sporunu hiç??
tarçın denicem bakalım umarım güzel olur, bu kutuyu bi bitiriyim de değişiklerini denerim:)bende de liptonunki var bir deniyim diye almıştım. ben içine kabuk tarçın koyuyorum içerken tadını biraz daha içilebilir kılıyor. bende beğenmedim.aynı şekilde bergomot,nane aramolılarıda beğenmemiştim. en güzeli yaseminli ve sade olanı.
merhabalar hoşgeldin:) görünce yazayım istedim ben de bu sitede daha çok yeniyim 2 gün filan oldu ama inanılmaz destek gördüm burdan, heveslendim. insanı çok motive ediyor bence hazır burayı bulmuşken mutlaka katıl derim:)selam güzel bayanlar.ben 37 yaşında iki çocuk annesi 168 boyunda 89 kilo biriyim.aranıza katılıp kilo vermek istiyorum.eğer kurallarınız çok sıkı değilse benide aranıza alırmısınız.hedef kilom şimdilik 70.motivasyon eksikliği ve birazda depresyon nedeniyle kilo veremiyorum.
90 dakika sporum var heççç kıskanmayınn ...
ama canım çıktı bugün salonda hem okulda nöbetçiydim arkasından salon bitmiş durumdayım daha mutfaktan yeni çıktım ama tonla iş var yaaa yeşillikleri yıkamam lazım ama hiç enerjim de kalmadı tek dizim süleyman hürrem onu bile daha izleyemiom ...
görüşürüz güzeller...
bu arada akşama kadar menüm süperdi ama akşam annemin gazabına uğradım ben daha eşim gelmeden yedim ama annem lahana sarması göndermiş ve ben belki 2 yıldır yemedim 5 tane yedim ve gerisi de var menümü yazarım birazdan....
voit marka yürüyüş bandı 550 çok iyiymişşşşş ben dynamic markayı 3 sene önce 850 ye almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?