80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar menümü yazam ben kızacaksınız biliyorum ama yarın sebzede yemeye başlıorum..
sabah 8:00 1 ayran
9:00 1 ayran
10:30 1 küçük süt
12:00 1 kk beyaz peynir

öğle: 13:00
100 gr light ton balığı

ara30
1 bardak light süt

akşam: 18:30
3 yumurta ve lor peynirinden yapılmış 1.5 yulaf kepekli omlet
1 bardak light süt

ara30
1 büyük bardak yeşil çay tarçınlı
1 kupa türk kahvesi şekersiz
15 dk yürüyüş
2.5 lt su

bencede bisiklete göre daha iyi ama işin aslı ben banttada çok sıkılıyorum en fazla 40 dk :)

canım ben bisiklet hiç denemedim ama koşu bandı var bizde de. ben laptomu karşısına koyuyodum, dizi film vs açıp seyrediyodum çabuk geçiyordu zaman. bisiklet biraz daha sıkıcı olabilir

fatmacım süt bittiyse alalaım canım:)) ne kadar içmişsin:))

Kullanmaya başladığında düşüncelerini paylaşırsan sevinirim..

iyii akşamlar kızlar...............

iyi akşamlar arkadaşım sen banusun dimi?
kilo veriş hikayeni okudum sanki kendimi gördüm..bende pko luyum ve birçok şey aynı...
ama daha yolun başındayım..sizler desteğinizi esirgemezseniz biz de aynı sonuçlarla burada olacağız inş.

arkadaşım bende araştırmadayım..
voit dynamic düşüneceğin markalar olabilir
BİSİKLET KULLANAN ARKADAŞLAAAAARRRR NE DİYORSUNUUUZ???

İzloşum istedi o yüzden güncelliyorum, dışarı çıkarken diz altı çizmelerimi giymiştim onu da söyleyeyim moda sorumlumuza
vaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kız ne bu manyak olmuş derya harikasın canım tütütütütü maşallah çok ince gördüm seni amma siyahlardan kurtul yahu renklen azıcık
Ablacım ben zeynep kristal kelebekti adım hatırlarsın belki
adımı değiştirdim sadece
hatırlamam mı canım giremedim ya bir süre nickler filan değişmiş

bu karışımı yazdım kardeşime deneteceğim inş fayda görür

İnş canım hoş geldin bu arada Seher ben yeni gelen arkadaşlar çok senin vasıtanla onlarıda selamlamak isterim buradan kopmayın kardeşim 20 kg lar verdi zamanında ama aynen geride aldı kesin bir çözüm lazım artık bıktı diyetten bi siteye sokamadım ki buradaki destek bambaşka

canım bir iki naciz önerim olacak sabah kahvaltını hafif geçiştirmek yerine ekmeği ozaman tüketsen şöyle kraliçelere layık kahvaltı yapsan akşam hafif öğünlerle geçiştirsen daha iyi olmaz mı ( sebze yemeği , et , tavuk salata vs) birde form bisküvileri pek önermiyoruz onun yerine ara öğünlerde fındık ceviz kayısı süt yoğurt vs .. tüketsen daha sağlıklı olur sevgilerle

KEsinlikle koşubandı bisiklet 15 dakika yapamıyprum işkence gibi hemde alt bölgeler için koşu bandında geç tv karşısına hafif tempolu yürü koşmak kalbi yorar kondisyon hocamız önermezdi

menümü yazıym bende
sabah
peynirli omlet
çavdar ek
çay
reçel

ara
fındık

öğle
ıspanak yemeği
yoğurt

ara
mısır ekmeği peynir

akşam
etsote
salata

2,5 lt su
yeşil çay
beşibiryerde

merhaba
evet banu benim inş en kısa zmanda sende hayallerine kavuşsur
pko lu isen zaten sonuçlar ve belirtiler hep aynı oluyor
ama olmayacak birşey degill......

sanırım bu hafta ilk defa sporsuz bildirim yapıcam( ama her yerim dökülüyor...4 saatlik yarım yamalak uyku ile ne derce idare edilirse öyle ediyorum...daha işim de bitmedi ama acil olanları yaptım en azından...gün içinde hiç durmuyorum sürekli koşturuyorum ama spor başka..

KEsinlikle koşubandı bisiklet 15 dakika yapamıyprum işkence gibi hemde alt bölgeler için koşu bandında geç tv karşısına hafif tempolu yürü koşmak kalbi yorar kondisyon hocamız önermezdi
[/QUOTE]

koşubandı almış eşim :)))) Allahım çok şaşırdım hayatta yapmaz böyle şeyle demekki kararlılığımın farkında hadi hayırlısı inşallah faydasını görürüm çok teşekkürler

arkadaşım bende araştırmadayım..
voit dynamic düşüneceğin markalar olabilir
BİSİKLET KULLANAN ARKADAŞLAAAAARRRR NE DİYORSUNUUUZ???

canımmm büyük şok eşim koşu bandı almış normalde böyle şeylere para vermeyi manasız bulur da :))) bende markasını falan sormadım almış ya şükür bahane buluyosun demesin diye :)) hayırlısı diyelim gelsin geç olmazsa deneyimlerimi yazarım sana
herkese iyi gecelerrr

canım listeni paylaşırmısın....
bende çok severim lahana sarmasını yaaa bak canım istedi şimdi :)))))) şifa olsun inşallah hiç beklemeden de gitsinler :)
amin ama çok güzeldi daha tuttum kendimi walla.
canım meyve ye ve süt iç yatmadan 2-3 saat önce...

koşubandı almış eşim :)))) Allahım çok şaşırdım hayatta yapmaz böyle şeyle demekki kararlılığımın farkında hadi hayırlısı inşallah faydasını görürüm çok teşekkürler [/QUOTE]
bencede koşu bandı daha mantıklı salonda bugün 40 dakika yürüdüm 6.3 hızında ama bisiklet ve eliptik sıkıcı ..iki çeşit bisiklet var birde eliptik onlarda şimdilik 5 dakika yapıom toplam 15 dakika inan bi an önce bitsin die gözüne bakıom heleki eliptik canını çıkarıo hatta bi ara tansiyonum bile düşer gibi oldu bence koşu bandı süper olmuş şimdiden güle güle kullan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…