bugün aradım o mağazayı..600 tlye satılmış..hayırlısı
yürüyüş bandı olan arkadaşlarım bandın yeri ayrı diyor..1 saat sıkılmadan yürürsün ama bisiklette 1 saat sıkılırsın diyorlar..muallaktayım hala
İzloşum istedi o yüzden güncelliyorum, dışarı çıkarken diz altı çizmelerimi giymiştim onu da söyleyeyim moda sorumlumuza
canım ben bisiklet hiç denemedim ama koşu bandı var bizde de. ben laptomu karşısına koyuyodum, dizi film vs açıp seyrediyodum çabuk geçiyordu zaman. bisiklet biraz daha sıkıcı olabilirbugün aradım o mağazayı..600 tlye satılmış..hayırlısı
yürüyüş bandı olan arkadaşlarım bandın yeri ayrı diyor..1 saat sıkılmadan yürürsün ama bisiklette 1 saat sıkılırsın diyorlar..muallaktayım hala
kızlar menümü yazam ben kızacaksınız biliyorum ama yarın sebzede yemeye başlıorum..
sabah 8:00 1 ayran
9:00 1 ayran
10:30 1 küçük süt
12:00 1 kk beyaz peynir
öğle: 13:00
100 gr light ton balığı
ara30
1 bardak light süt
akşam: 18:30
3 yumurta ve lor peynirinden yapılmış 1.5 yulaf kepekli omlet
1 bardak light süt
ara30
1 büyük bardak yeşil çay tarçınlı
1 kupa türk kahvesi şekersiz
15 dk yürüyüş
2.5 lt su
canım ben de önce koşu bandı düşündüm ama sonra yer ve ses probleminden dolayı istemedim,kondisyon aletlerini araştırırken eliptik biskl.gördüm ve araştırdım bi fitness hocasının dedikleri şöyle:dikey bisikler kullanıcının diz ve bileklerini eliptik olana kıyasla daha fazla yorarmış,bir de eliptik olan dik bisiklete göre daha fazla kası harekete geçirip basen, bacak,karın bölgesini çalıştırırmış ve selülitleri giderirmiş. Dikey kond.biskl.bacaklarda kas yaparmış ama eliptik için böyle bişey demiyor ayrıca eliptikle daha çok kalori yakılıyormuş.Artık hangisini alacağın sana kalmış ben goodman marka aldım resmini paylaşmıştım,hepsi buradadan aldım 60 tane yorumun nerdeyse hepsi olumluydu en çok da o tercih ediliyomuş.
Paylaştığın bilgiler için sağol ama moralim bozuldu benim hücreler çoktan çoğaldılar ozaman:26:
iyii akşamlar kızlar...............
iyii akşamlar kızlar...............
arkadaşlarrrrrrrr çok acil cevaplarınızı bekliyorum (eşimi ikna ettim sonunda) koşu bandı mı eliptik bis. mi????
bel ve üzeri sıkıntı benim için hangisini önerirsiniz bide marka tavsiyelerinizi bekliyorum çook teşekkürler
vaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kız ne bu manyak olmuşİzloşum istedi o yüzden güncelliyorum, dışarı çıkarken diz altı çizmelerimi giymiştim onu da söyleyeyim moda sorumlumuza
hatırlamam mı canım giremedim ya bir süre nickler filan değişmişAblacım ben zeynep kristal kelebekti adım hatırlarsın belki
adımı değiştirdim sadece
kızlar size bişiy anlatıcaktım unuttum
bayramda kayınvalidemler bizdeydi
onların bi akrabalarına gittik, kadın 52 beden bu beli lastikli desenli anne etekleri olur ya
onlardan giyiyordu hep, pek değişik bişiyle görmedim...
bayramda gittiğimizde şok şok şok 38 beden kapri giymişti ve 55 yaşlarında
ayyyy çiğdem teyze sana ne olmuşşş demişim şaşkınlıkla
o da demez mii kız asıl sana ne oldu
yaklaşık 1dk kapıda birbirimizi seyrettik
yaa tabiki fazla kilo çok zararlı ama belli bir yaştan sonra azıcık kilonun kadına yakıştığından yanayım
saçlarını sarıya boyatmış, kısacık kestirmiş
düzeltememiş sanırım saçları havada, çiy sarı uçan 43 kilo allahımm kadın hayalet gibi geldi gözüme
sonradan alışmaya başladım ne yaptın çiğdem teyze nasıl gitti dedim
taşınma telaşı, birde yaşlı kayınvalideye bakıyor, aktardan 5i bir yerde hazırlatmış hep
yeşil çay yerine sinameki varmış içinde
funda, biberiye, sinameki, kekik, mate 1 kerede 1 haftalık demlemiş
şişelere doldurup dolaba koymuş onu içmiş günde 3-4 bardak içmiş sanırım orasını hatırlamıyorum tam
yani demem o ki, kaç yaşında olursanız olun kilo gidiyormuş ama dedim ki çiğdem teyze devam etme artık biraz kilo al dedim
sana daha çok yakışır dedim
kızı da anne yater artık verme diyorum diyor, korkuyorum ya bi daha alırsam diye bişiy yedim mi gidip onu içiyorum diyor
bikaç gün çıkmadı aklımdan kadın yaa
o da bana sordu nasıl oldu diye bende anlattım kısace yaptıklarımı ben pek bişiy içmedim dedim
çok iyi göründüğümü çok yakıştığını söyledi
ben hemen anneme sordum yaaaa anneeeee benim yüzümde böyle mi görünüyor
ayy çok tuhaf geldi ya gözüme
verin kızlar verin, zayıflık sultanlık,
amalelik, yağ hammallığı yapmışız bunca zaman, öööfff düşündükçe deliriyorum
Canım seni anlıyorum, kardeşinin herhangi bir konuda rahatsız olduğunu görüp de onun bu konuda hiçbişey yapmaması insanı oldukça üzüyor ancak özellikle kilo konusu başkalarının söylemesiyle çözülecek bir konu değil,bu tamamen kişinin kendi vereceği ve uygulayabileceği bi karar.Eminim hepimiz o günlerden geçtik,etrafımızdakilerin imaları,iknaları ,tavsiyeleri ,hatta kendi iç sesimizin bize söyledikleri fayda etmedi ama harekete geçtiğimiz anlar hep olayın ciddiyetini kendimiz farkettiğimiz zamanlar oldu.Umarım kardeşin de en kısa zamanda bunun ciddiyetini anlar ve uygulamaya geçer.
canım bir iki naciz önerim olacak sabah kahvaltını hafif geçiştirmek yerine ekmeği ozaman tüketsen şöyle kraliçelere layık kahvaltı yapsan akşam hafif öğünlerle geçiştirsen daha iyi olmaz mı ( sebze yemeği , et , tavuk salata vs) birde form bisküvileri pek önermiyoruz onun yerine ara öğünlerde fındık ceviz kayısı süt yoğurt vs .. tüketsen daha sağlıklı olur sevgilerlesağol canım bi deniyim. koca kutu elimde kaldı 20 tane var içinde bi şekilde içip bitirmem lazım
ya bana tarçınlı sütü eskiden gittiğim bi diyetisyenim vardı o yazmıştı. kandaki insülini düzenliyormuş, yatmadan 2 saat önce filan içiyordum hep şimdi yeniden başlicam. ben seviyorum tadını sen de beğenirsin bence:)
yeşil çaydan da elimde bi kutu limonlu var şu an. onu bi şekilde değerlendirip bitirip sonra yenisini alıcam, o zaman aklımda olcak çileklisine bakarım mutlaka, teşekkürler:)
annem de bugün bal almış, yarın denerim artık:))
ya çıkardım onları da 2 gündür yapamadım spor, şimdi senin yazdığını görünce suçluluk hissettim valla. bunları yazınca hemen bilgisayarın başından kalkıp 40-50 dk pilates yapıcam:))
tarçın denicem bakalım umarım güzel olur, bu kutuyu bi bitiriyim de değişiklerini denerim:)
merhabalar hoşgeldin:) görünce yazayım istedim ben de bu sitede daha çok yeniyim 2 gün filan oldu ama inanılmaz destek gördüm burdan, heveslendim. insanı çok motive ediyor bence hazır burayı bulmuşken mutlaka katıl derim:)
Eveeet şimdi gelelim bugünkü menüme:))
Sabah:
1 kase sütlü mısır gevreği ( bu sefer mısır gevreğini azaltıp yulaf ezmesi koydum biraz. tek başına yulaf ezmesi yiyemiyorum bari böyle yapiyim dedim)
Ara:
bişey yiyemedim:/
Öğlen:
sebzeli spagetti. (kızlar tutturdular makarnacıya gidelim diye, gittik ben de sebzeli spagetti sipariş ettim, makarnasından az yedim, sebzelerini seçip yedim.Haşlanmış brokoli, havuç, mantar, biber vardı içinde.)
küçük bir kase yoğurt.
Ara:
4 tane form bisküvisi
elma
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
2 köfte, 2 dilim uno denge ekmeği.
1 bardak ayran
İşte böyleee. Şimdi de pilatesimi yapıp duş alıcam. Geç oldu biliyorum ama spora başlayamadım bi türlü, geç de olsa yapıcam artık bugün. İyi ki varsınız kızlaaar! :))
arkadaşlarrrrrrrr çok acil cevaplarınızı bekliyorum (eşimi ikna ettim sonunda) koşu bandı mı eliptik bis. mi????
bel ve üzeri sıkıntı benim için hangisini önerirsiniz bide marka tavsiyelerinizi bekliyorum çook teşekkürler
fatmacım süt bittiyse alalaım canım:)) ne kadar içmişsin:))
aşkolsun 3 bardakcık içtimbide diyette et süt balık yumurta olunca ne yapayım içimde koca bi çiftlik var şuan
iyi akşamlar arkadaşım sen banusun dimi?
kilo veriş hikayeni okudum sanki kendimi gördüm..bende pko luyum ve birçok şey aynı...
ama daha yolun başındayım..sizler desteğinizi esirgemezseniz biz de aynı sonuçlarla burada olacağız inş.
arkadaşım bende araştırmadayım..
voit dynamic düşüneceğin markalar olabilir
BİSİKLET KULLANAN ARKADAŞLAAAAARRRR NE DİYORSUNUUUZ???
canım listeni paylaşırmısın....evvveeeeeet arkadaşlar diyetisyenden geldim yemek yap derken geçmişede bakiim derken saat kaç oldu menümü yaziim de gözleriniz kocamannnnnnnnn açılsınn
sabah
1 dilim kepek ekmek
1 haş yumurta
2 dilim domates
1 dilim peynir
maydanoz
3dilim salatalık
ara
t kahvesi
öğlen
2 antep dolması
ara
yeşil çay
akşam
kocamann 1 tepeleme tabak kavurma
çeyrek beyaz ekmek
2bardak kola
1 tabak pilav
ara
buzdolabında yeni yaptığım muzlu pasta ondanda yicemm yatmadan
ama bişi diyimmi çok zorlandım yerken miğdem küçülmüş zannedersem çok geldi ama yinede yedim neyin hırsını çıkardım bilmiyorum ama rahatladım sanki
birde 3,5 kilo vermişim hiç hoşuma gitmedi diyetisyen yinede ii vermişsin desede ben biliyorumki daha fazla olabilirdi gevşeklik yaptım ama yeni listeye harfiyen uyucam inşallah desteklerinizle kızlar
amin ama çok güzeldi daha tuttum kendimi walla.bende çok severim lahana sarmasını yaaa bak canım istedi şimdi :)))))) şifa olsun inşallah hiç beklemeden de gitsinler :)
canım meyve ye ve süt iç yatmadan 2-3 saat önce...Ayşecim dediklerin çok doğru aslında başlarda demiştim ya ben sadece yediklerimi yarıya düşürücem sıkı diyet yapmıycam diye ama şu sıralar sürekli istirahat ettiğim ve bir de regl olduğum için hiç iştahım kalmadı ,ister istemez az yiyorum gece yatarken de acıkıyorum tek süt kesmiyo ben de k flakes ekliyorum ama yarım kase tam dolu yemedim hiç((
aslında dün meyve de yedim 1 tane mandalina ama yazmayı unutmuşum:)
KEsinlikle koşubandı bisiklet 15 dakika yapamıyprum işkence gibi hemde alt bölgeler için koşu bandında geç tv karşısına hafif tempolu yürü koşmak kalbi yorar kondisyon hocamız önermezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?