80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim 90 iken diyetisyenimin verdiği listedir
ama tabiki benim düzenime göre tenefüs ve kalkış yatış saatlerime göre siz bunu dilerseniz şekillendirebilirsiniz

* BOL SU

08:00
1 ÇAY BARDAĞI SÜT
1 kk PEYNİR VEYA 1 YUMURTA
5 ZEYTİN
YEŞİLLİK DOMATES
1 SU BARDAĞI ILIK SU
1 İNCE DİLİM EKMEK

10:00
1 MEYVE

11:00
1 yemek KAŞIĞI KURU ÜZÜM
2 ADET CEVİZ İÇİ VEYA 6 BADEM VEYA 6 FINDIK

12.30
8 yemek KAŞIĞI SEBZE YEMEĞİ VEYA KURU BAKLAGİL
SALATA
1 ÇAYBARDAĞI YOĞURT VEYA 1 SU BARDAĞI AYRAN
2 İNCE DİLİM EKMEK VEYA 4 yemek KAŞIĞI MAKARNA VEYA PİLAV

16:00
1 MEYVE

17.00
1 SU BARDAĞI AYRAN
1 ADET GALETA

20:00
1 KASE ÇORBA
60 GR ET( 2KÖFTE KADAR ) VEYA 4 YK KURU BAKLAGİL VEYA SEBZE YEMEĞİ
SALATA
1 İNCE DİLİM EKMEK VEYA 2 yemek KAŞIĞI MAKARNA VEYA PİLAV

22:00
2 PORSİYON MEYVE
1 ÇAY BARDAĞI SÜT VEYA YOĞURT

BENİM LİSTEM BUYDU ARKADAŞLAR YENİ GELENLERE FİKİR OLSUN DİYE YAZDIM AKŞAMA DİKKAT ETTİYSENİZ ÖĞLEN YİYECEKLERİNİZİN YARISI ...

VE VEYA LARI KOYU YAZDIM DİKKAT EDİN
GÜNLÜK 4 DİLİM EKMEK HAKKIMIZ VAR
HEPSİNİ AYNEN UYGULAMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ BEN GECE GEÇ YATTIĞIM İÇİN 2 MEYVE DEMİŞTİ SİZ 1 MEYVEYE DÜŞÜREBİLİRSİNİZ..
AYDA 4 KESİN VERDİRİYOR TABİKİ SİZİN BÜNYENİZ DE ÖNEMLİ
AĞIR SPORLARA GEREK YOK DEMİŞTİ HAFTADA 3 4 YARIMŞAR SAAT SPOR YAP YETERLİ DİYORDU DİYETİSYENİM HATTA BENİM SPORU ABARTTIĞIMI SÖYLERDİ KIZARDI... ÇÜNKÜ HER HAFTA KAS ORANIM ÇOK ARTARDI VE BU VERDİĞİM KİLOYA YANSIRDI YANİ 1500 VERECEĞİME ATIYORUM 1200 VERİRDİM....

BOL SU DİYE BAŞA YAZDIM O ZATEN OLMAZSA OLMAZIMIZ....

bu diyeti 80 kiloya kadar yaptım ve kiloda verdim ondan sonra bıraktım diyetisyeni aslında bu ara gidesim var bazen az da yesem çok yemiş gibi hissediyorum .....

merhaba canım ben tülin.hoşgeldin.kurallarımız hiç katı değil yok çünkü :))) sadece 2 hafta menülerimizi yazıoruz ve listemize giriyoruzzz..kolay gelsiiinnnn....
çok çok güzel bilgiler canım saollll
canımmm saol yüzünde bir tebessüm bile oluştuysa ne mutlu bana:)) aslında rumuzumu çantacı alayım diyede düşünmedim değil:)))güzel dilekleriniz için Allah razı olsunnn...
ayyyy 90 dk mı maşallaaaaahhhhh hiçççç kıskanmadım yine :))) 5 dolmadan nolcek canımmm afiyetler olsunnn

canım oh ne güzel bak pilates yaptırdım sanaaa. suçluluk hissettirmek istemezdim ama olsun ne güzel spor yaptın dimi:))))))))

bencede koşu bandı daha mantıklı salonda bugün 40 dakika yürüdüm 6.3 hızında ama bisiklet ve eliptik sıkıcı ..iki çeşit bisiklet var birde eliptik onlarda şimdilik 5 dakika yapıom toplam 15 dakika inan bi an önce bitsin die gözüne bakıom heleki eliptik canını çıkarıo hatta bi ara tansiyonum bile düşer gibi oldu bence koşu bandı süper olmuş şimdiden güle güle kullan...[/QUOTE]

çooook teşekkürler bende spor a gittiğim zamanlar çok güzel kilo vermiştim düğünden önce ama hepsini fazlasıyla almayı başardım 1 yıl sonra faydasını görürüm inş iyi geceler

sabah8
1 dilm tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 lokma tahin pekmez

1 ikramlık çikolata
müdürüm ikram etti geri çeviremedim

ara 10.00
1 ekşi elma ama bitiremedim

öğle12:30
5 kaşık barbunya yemeği
salata
1tk keten tohumu

ara16.00
1 paket süt muzlu ( evde ara yapabileceğim bişi yoktu)
çeyrek elma

akşam 19:00
4 yk patlıcan közleme
3 yk barbunya

buraya kadar herşey güzelllllll
19:30
(sonra annem eşimle lahana sarması ve yufka göndermiş ve eşimle tekrar sofraya oturdum aslında aç da değildim)

5 minikti ama lahana sarması
3 çatal makarna
2 lokma yufka
2 çatal ucu kese yoğurdu

ara yok

3 litre su
1 yeşlçay
1 form çayı

90 dakika spor

artı nöbetciydim canım çıktı bugün yaaa ...
bileklerim inanılmaz ağrıyor şu an...

ve bugunkü menüm..akşam misafirlerim vardı ecccüükkk kaçtı.

uyanınca 7 gibi : 1 bisküvi / 1 tatlı k. çikolata (ne oldugunu ben bile anlamadım)

sabah: 1 tam b ekmek /1 kupa şekersiz çay / çeyrek domates / 2 kk peynir / acı ve domates sos

öğle (saat 4 gibi): 1,5 galeta / 3 kaşık yoğurt /lahana haşlama 4 5 parça

akşam: yağsız 2 servis kaşığı erişte / 2 çatal lahana yemeği

ara: şekersiz çay / 3 badem / 2 ceviz / 5 6 fıstık / 1 kuru incir

ara: 1 lokum

2 lt su

1 lt iksir

ben kaçar güzeller çok yorgun ve uykusuzum
yarın bizlere aklımızdan ne geçtiyse allahım onu getirsin..
sağlıkla kalın hepinizi öpüom canlar ii geceler.....
fazla kaynatmayın hadin yatın gariii.....

selma ablacım seni görmek çok güzell hadi başla lütfen menülerini yazmaya kötü de olsa yaz yarına daha güzelini yazarsın ok?

banuşşşş ankarada kar var diolarrr ...

hadi kaçtımmmmmmmm

VAYBE bende hala zayıflayacağıma inanamıyorum o yaptıysa bu yaşta biz neden yapamayalım dimi yanii

KEsinlikle koşubandı bisiklet 15 dakika yapamıyprum işkence gibi hemde alt bölgeler için koşu bandında geç tv karşısına hafif tempolu yürü koşmak kalbi yorar kondisyon hocamız önermezdi

koşubandı almış eşim :)))) Allahım çok şaşırdım hayatta yapmaz böyle şeyle demekki kararlılığımın farkında hadi hayırlısı inşallah faydasını görürüm çok teşekkürler [/QUOTE]

kesinlikle görürsün en azından haftada 3 kez koşubandını kullan böyle destekleyici eşleri görmek çok mutlu ediyor helal olsun

kızlar regl oldum oldum dedim sabahtan beri kahve rengi lekelenme şeklinde bir türlü çözülemedi canım sıkıldı neden böyle oldu aceba yarında bakıym böyle devam edecekmi

evvvettt kızlar listemi paylaşıyorum belki sizlerde bir fikir olur dedim hadi bakalım kolay gelsin

sabah 9_10 arası
ıhlamur+1 tatlı kaşığı bal+üzerne çörek otu
1 yumurta +1 dilim peynir+1 dilim ekmek+söğüş

öğlen 12_13 arası
tost veya simit ayran yada
5_6 kaşık sebzeyada baklagil+salata +1dilim ekmek

ara 16 da
2 meyve

akşam 19_20 arası
serbest balık+salata yada
5_6 kaşık sebze yada baklagil+1 dilim ekmek+1 kağseyoğurt

ara 22 de
1 meyve

bol bol SU en önemlisi su kızlar

bende çok severim lahana sarmasını yaaa bak canım istedi şimdi :)))))) şifa olsun inşallah hiç beklemeden de gitsinler :)

kızlar benim kayınvalidem haftada bir yapar lahana yememeşiyim yani bence rejime uygun bir yemek aslında???????

süpersin canım lahana sarmasına takılma bence olsun okadar spor konusundaki azmine hayranım allah nazardan saklasın canım

bende menümü yazım kızlar

öncelikle yemediklerimi belirtim size

evde lokma tatlısı vardı görümcem getirmiş.... yemediiimm
evde kuruyemiş vardı yemediiiimm çikolata yemediiiiiimm ve kabak tatlsı yemediiiiiimm kendimi kutluyorum

kahvaltı

1 kase yoğurt 1 dilim ekmek

yeşil çay

öglen 3 kaşık patlıcan yemeği 1 çatal makarna yarım dili tb ekmeği

ara 1 mandalina 1 elma

akşam 1 tabak doluuu mercimek çorbası 2 kaşık patates püresi 1 dilim ekmek yoğurt

sora bişe yokkk

akşama yinede fazlamı olmuş kızlar

bu hafta belki kilo verememiş olabilirm hala reglim

ayrıca yaklaşık 2 senedir parmağıma takamadığım evlilik yüzüğümü taktım ben sizle birlikte 3 kilo verdim eme aslında toplam 5,5 kilo oldu

artık 75 olmayı çok istiyorummmmm

günaydııın...mutlu günler herkese...gene sürünerek kalktım yataktan şimdi şimdi kendime geldim biraz...bugün bu yorgunluğuma bir çözüm bulmalıyım artık...kahvaltımı da yaptım...

Günaydınlar

sizin menüler çok güzel bence bu da benim yaptıklarım ve planladıklarım
yorumlayabilirseniz çok sevinirim
teşekkürler

Çarşamba
sabah 1 dilim sebzeli , 1 dilim kıymalı börek ve 2 çay ile peynir, domates ve zeytin
ara bol su
öğlen ızgara tavuk ve haşlanmış sebze
ara 1 elma
aksam 1 kase çorba ve 1 tabak patlıcan yemeği , yarım ev poğçası tam buğday unundan z.yağlı yapılmış, sıcacık fırından yeni çıkmıştı hissiyatımı anlamıssınızdır umarım :)
Perşembe tartı hala 81,9 gösteriyor bakalım yarın sabah ne olacak
sabah 1 zeytinli ev poğçası ve 2 çay
ara planlanan: gene 1 poğça var yanımda ama poğçalar normal ev tipi çayla olmazmı dersiniz çok mu yanlış yapıyorum
öğlen planlanan: evden getirdiğim patlıcan yemeği ile 1 avakado dilimleyip salata şeklinde yiyeceğim
ara planlanan: sütlü kahve
akşam planlanan: çorba ve 1 çeşit yemek

ortim canım bu kaçmış yani,bende bişi sandım face'den yazınca öyle... sadece akşamki kuruyemişe takıldısan aynını bende yedim ...ahada menüm geliyorrr

sabah:1 çerez kasesi tarhana çorbası (annem bende kaldı o yapmış,o kokuyla uyanınca dayanamadım )

ara: kahve

öğle:2 k.ekmeği arası 4 dilim kaşar

ara: yeşil çay

akşam:1 kupa haşlama makarna yağsız ,2 kaşık yoğurt

ara: 1 sade kahve,çeyrek portakal,çeyrek elma,3-4 fındık,3-4 badem,3-4 fıstık,1 çatal kabak tatlısı

şu geceler olmasa hayatımda tığ gbi hatun olcam vesselam

kızlar günaydın geçmiş yapamadım ve hiç vaktim yok saat 10 da kardeşim gelin adayımızı kahvaltıya getircek bana,daha ortada bişi yok,çok işim var ama yazmadan geçemedim sadece ortime menü karşılaştırması yaptım...

bu arada kuşhan 15 günlüktü ya biz tülinle kabızdan ölcez,bugün 7. günü doldurduk ve ara verdik....artık normal diyet modundayız... ben 76,5 la başladım bu sabah 75,1 gördüm yani 1.4 kg vermişim 15 günde 10 kilo falan fasa fiso belki 2 daha verirdik 3 kilo en fazla bizim ebadımızdaki hatunlar için bu diyet...tek amacım yarına kadar bozmadan 2 kilo ile listede ilk 3 olmak ..Allahm lütfen artık üst sıralara taşınayım.. olmadı deryama rüşvet teklif ediyorum ,kız beni gör bende seni göreyim

canım ne kadar az gitmiş bozma moralini ama kabızlık diosun bence onun etkisidir wc den sonra eminimki dahada düşer kilocuklar bu arada deryacım canım benide gör tamam
günaydınnn..... mutlu günler hepinizee

günaydın canım herkeslere günaydın oğluşum beni hiiç uyutmaddı ruh gibiyim inşallah güzel bir gün olsun bu gün yarına en azından artıyla çıkmamış oliim

günaydın güzeller

sabah-->1 dilim tb ekmeğine nutella
arada-->muz
öğle-->müsli
arada-->elma
akşam-->sebze kızartması 1 servis kaşığı
arada-->mandalina+1 çay bardağı süt
yatmadan 1k nutella(artık bitirene kadar yerim gece aklıma düşüyor)

amin canım evet randevu aldım dün inş gidecegim dr cok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…