80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selma ablacım seni görmek çok güzell hadi başla lütfen menülerini yazmaya kötü de olsa yaz yarına daha güzelini yazarsın ok?

banuşşşş ankarada kar var diolarrr ...

hadi kaçtımmmmmmmm

başlıyacagım ayşecim canım benim inş en kısa sürede burdayım yarın tartılıp yazacagım kilomu inş 100 kg olmamışımdır

günaydın kızlar hayırlı günler herkese diliyorum inş yarın tartılıp kilomu yazacagım ve yarın başlıyorum sizlere katılmaya kısmetse inş

günaydiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn

tskler cnm cok güzel bilgilr

vayyyyyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee biz neden veremiyelimki dimi ama
bencede bisiklete göre daha iyi ama işin aslı ben banttada çok sıkılıyorum en fazla 40 dk :)

cnm ben sporu genelde dizi yada iste tv bakarken yapiyorum hem keyifli hemde nasil gectigini anlamiyorum zamanin ben lesli yapiyorum

dünkü iftar menüm

taze fasülye
kepekli undan yapilmis kiymali pide bi tane
bol bol su ve eistee

ara
cay ve bi dilim minik elmeli tart

ara
iki mandalina

suuuuuuuuuuuuuuuu

herkese güzel bir gün diliyorummmm kızlar

selma ablacım seni görmek ne güzel sıkma canını lütfen gelen artılar geldikleri gibi giderler inşallah çabucak

nilgün canım sabah ıslak kekini yaptım bayramda eklediğin resimde görmüştüm yuvarlak borcama yaptım bende senin gibi kızımın bugün okulda kek günüydü teşekkürler benim gibi kek yapmak konusunda beceriksiz olan birine çok yardımcı oldun minicik kenarından tadına baktım çok güzel olmuştu

tünaydın kızlar
uzun zamandır kendime şaşırıyordm hasta olmuyorum die ve bugün itibariyle boğazım kitlenmiş bulunmakta çok halsiz ve yorgun hissediyorum kendimihem regl hem hastalık bünye kaldırmıyo
bide dünki menümde sporu yazmayı unutmuşum 1saatte spor yaptım

canım kahveyi ilk sırada 1 tane görüncee aaa kahveler azalmış dedim ama sonra bi baktımki akşamda içmişsin bende türk kahvesi çok severim günde bir tane içeriz eşimle ben sade oda tadlandırıcılı

günaydınnn..... mutlu günler hepinizee

sanada canımmm

amin canım evet randevu aldım dün inş gidecegim dr cok teşekkürler

Allah enkısa sürede şifanı dermanını versin ablacım

burcu sen nasılsın canım toparlandınmı nasıl geciyor günlerin

Canim Selma Ablacimmmm Cok Sagol Daha Iyim ..
Ilk Günlerden Cok Cok Daha Iyim .. Toparlandim , Düsünmemeye Calisiyorum ..

Cok Sevdigim Annemin Arkadasi Bi Teyzem Var , O Bana Cok Güc Verdi ,
Sen Güclü Kizsin Bununda Üstesinden Gelirsin Diyip Durdu,
ALLAH Ondan Ve Bana Destek Olanlardan Razi Olsun
Sizler Sayesinde Cabuk Atlattim Ilk $oku Ve Üzüntümü ..

Hala Bi Yanim Buruk , Inanamiyorum , Ama Zamanla Alisiyorum I$te ..

Sen Nasilsin Ablacim Umarim Sende Iyisindir .. Öpüyorum Cokk

Canlar az vaktim var o yüzden detaylı geçmiş yapamadım, atladığım olursa kusura bakmasın

deryacım harikasın canım çok daha zayıf görünüyorsun 72 den yani... süper süper tebrik ederim darısı başımıza canımmm

bişey diyim mi süper görünüyosun off offf bayıldım hayallerimin zayıf manken tipi işte ben de isterim

arkadaşım çok iyi görünüyorsun
TEBRİKLER..
şuan kaç kilosun?

ben deryanın fotoğrafını göremiyorum...

Kızlar çok teşekkürler eranisa şu an 72.7 yim, yarın bakalım kaç olacak

İremcim biraz geçmişte kaldı görmek istersen söyle atayım canım.

İzloşum sağol, elimdekiler onlardı be yavrum yoksa artık hep renkli şeylere gidiyor elim bunlar hep 92 kilodan kalma şeyler o üzerimdeki elbiseydi kemerle yukarı çektim de salaş tunik oldu. İnan ben de kurtulmak istiyorum artık siyahlardan. Yazın gördün beyaz pantalonu da giydim artık geriye dönmem gari
Siz pek gelemeseniz de yeni gelenler tanısın kaptanlarımızı, unutturur muyuz hiç

Bu kısma çok güldüm o anki surat ifadenizi düşündüm
Helal olsun kadına valla ben de daha sızlanayım bu yaşta Ama bunu hastalık haline getirmek de kötü, 49 ne ya

Canım tam cevap verecektim ki bu mesajını gördüm ve çok sevidnim çünkü ben de koşu bandı demiştim biliyorsun.. Bence en iyisini yapmış eşin, ince düşüncesi ve desteği için de ayrıca helal olsun enişteye :13:

olmadı deryama rüşvet teklif ediyorum ,kız beni gör bende seni göreyim

vuhuuu ne vereceksin karşılığında hatunum ona göre

başlıyacagım ayşecim canım benim inş en kısa sürede burdayım yarın tartılıp yazacagım kilomu inş 100 kg olmamışımdır

Selmam tabi ki olmamışsındır, ama olsan kaç yazar
Bak burada dostların, arkadaşların sana desteğe ve yardıma hazır, senin sırtın yere gelmez bizimle hiç üzülme

Burcummm

Kızlar tünaydın,
Kaç gündür tartıya üzerimde iç çamaşırlarım+ tayt+atlet+boğazlı badi ile çıkıyordum yani yataktan kalktığım gibi, üstümü çıkarmak zor geliyordu, üşüyordum
Biraz da cuma günü sürpriz olması için fazla fazla tartmasını seviyordum
Bugün iç çamaşırlarımla bir çıktım vuhuuu 72.8 yani sadece 100 gr, yarın eksi bile çıkabilirim tuvalete filan da çıkamadım çünkü, dün diyet açısından çok iyi bir gündü, bu günde öyle giderse yarın inşallah belki karla kapatırım haftayı, çok mutlu oldum, azla yetinmeyi öğrendim sonunda en çok buna seviniyorum

Şu kıyafetle tartılma işini tavsiye ederim çok güzel sürpriz oluyor
Dün saç bakımımı yaparken yeni ciciler de yaptım Akşam yüklerim buraya

cok teş kızlar bu gün ilk kez güne gidecegim aylardan sonra inş biraz iyi gelir moral depolarım

naarin derya selam nasılsınız burcu iyi olmana sevindim canım

derya aklın yolu bir desene.bu yöntemi üşümeye borçluyum aynen. bende bayadır bu taktigi uyguluyorum. her nekadar sonradan pijamalarımın kaç kilo geldigini tartıp kafamda düşsemde
cuma gününe gercekten güzel süpriz oluyor. yani insan cok birebir takip edemiyor kafasında böylece artılarıda görmezden geliyor.
hergün tartılma alışkanlıgından kurtulamadık bari böyle devam. bu hafata eksi çıkcak olmana sevindim.

selma abla hoşgeldin. iyi olmana cok sevindim. ayrıca doktora gitme kararınıda takdir ettim. artıların yakın zamanda ucar gider inş.

kızlar yarın 1 gün kaldı ben dünkü yediklerimi yazıyım size

sabah biraz cörek yarım kepek ekmeyi peynir zeytin 2 catalda yumurta

öylen kendim sıktıgım armut suyu

akşam 1 tabak nohut yemeyi 2 kaşık pilav yarım tabakta et

yatarkende 1 bardak meyva suyu kendim sıktım

yarım saatte yürüdüm

kızlar ya İNŞALLAH yarın eksilerde gelirim

aleynacım kaç öğün yiyorsun az değil mi ya?öğle öğünü yok sanırım..evlimisin çalışıyormusun?bu arada kilo hikayen ne? çok mu soru sordum?:)
merhaba canım estagfurullah evliyim calışmıyorum ama gec kalkıyorum uykuyu seviyorum o yüzden sabah kahvaltım öyle yemeyi oluyo ama dogru yapmıyorum hikayem 4 yıllık evliyim bebeymiz olsun istedik olmadı tedavi gördüm hormon ilacları beni kilo aldırdı şimdide vermeye calışıyorum
yok canım ya ben yapmıyoeumn annem damadına verdi su boreyi bende sofraya koyunca küçüçük bi dilim aldım ama kac gün üstüste oldu farkındayım
haklısın aslında 3 ara 3 ögün olmalıymış yukarda dediyim gibi sabah kahvaltım kayıyo öylen yemeyine günde 2 ögün yemiş oluyorum ama yanlış yapıyorum farkındayım

haklısın canım alıcam diyorm hep unutuyorum müsli almam lazım

kızlar regl oldum oldum dedim sabahtan beri kahve rengi lekelenme şeklinde bir türlü çözülemedi canım sıkıldı neden böyle oldu aceba yarında bakıym böyle devam edecekmi
Merhaba Seher(yanlış hatırlamıyorum inşaallah) ben de Neslihan,tatlım eğer öyle devam edrse mutlaka bir kd doktoruna gitmelisin sakın ihmal etme.

günaydııın...mutlu günler herkese...gene sürünerek kalktım yataktan şimdi şimdi kendime geldim biraz...bugün bu yorgunluğuma bir çözüm bulmalıyım artık...kahvaltımı da yaptım...
Canım dr.ibrahim saraçoğlu'ndan dinlemiştim,8-9 kuru karanfili sıcak bir bardak suyun içinde faydalı olur...

tatlım menün çok sağlıklı gelmedi bana gerçi birkaç gündür benimki de öyle ama...bu şekilde kısman diyetin devamlılığı açısından sana sıkıntı verebilir.Kızartmadan alacağın kalori yerine fırında kızarmış bi yemekten daha fazla yiyebilirsin.Ben de çikolata görürsem dayanamıyorddum ancak zayıflama kararı aldığımdan beri elimi sürmedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…