80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bugün tartıda 84.5 çıktım

Bugünkü menüm
sabah----1 yumurta,2 fincan şekersiz yeşilçay,1 yeşil zeytin,1 dilim tb ekmeği
öğlen----- çeyrek tavuk döner ama çok ince bir pideye sarılmış,ayran ve 2 tatlı çatalı un helvası
akşam----1 porsiyon etli lahana sarması,1-2 dilim ekmek,salata
yatmadan önce (tabiiki2-3 saat önce 1 mandalina)

Umarım başka şeyler yemem ama yersem mutlaka yazarım söz:18:

canım gerçi benden kıdemli arkadaşlar daha iyi bilir ama bu hamur işlerini listeden tamamen çıkar derim çok fazla daha öncede listende görmüştümm yanılmıyorsam en azından çok canın çekiyorsa kahvaltıda bi çimdik ye onun yerine kepekli tost falan ye mesela ben bi diyetisyene gitmiştim o bana haftada bir gün kahvaltıda 1 tane poğça veriyodu öue yapabilirsin ama hem kahvaltı hem ara fazla olmuş onun dışında öglen ve akşam güzel canımmm

naptın kız nutellamı aşerdin o nutella varya ne fena bişe bir kaşık aldınmı çıldırtıyor insanı ben bayadır yemiyorum ama kaşıkla başladınmı bu işe şişenin sonu geliyo canımmm dikkat et tehlikeli bişe :))

ben tartıya çıkarken derimi bile soycam nerdeyse şu tartı fobimi bir türlü atlatamıyorummm lavoya girerken o tezgahın altından bana bakıyooo ben kaçıyorummm ya artı çıkarsam bozarsam rejimi diye korkuyorummm

şimdi reglim mesela yarın tartılıcamya bırrrrr içime bişeler oluyor kızlaaarrr amaninnn

kızlar az önce bi elbise aldım 3 beden 42 mi oluyo acaba nese hafif dar oldu ama zayıflıycam diye aldım hafta sonu dayımın oğlu evleniyorr giyinip süslendikten sonra ilk resmimş koymayı düşünüyorum şekerler

sonra bide zayıflayınca koyarımm

ayhh bende bugün nöbetçiydim boğazım ağrıyo bu zamanlarda.. yeriem oturamadım dersti teneffüste nöbetti derken artık derte yemeciğimi yedim...herhalde çok kolori sarfettim kurt gibi acıkmışım çünkü
takılıyorum canım ya :)) ben de diyetisyene gittim ya çok aç kalırsam ne yapayım dedim hani yoğun olunca falan o da süt iç mutlaka dedi..
ben hayvansal gıdalarla beslendim 140 gün sebze+proteinle devam etcem diyet bitiminde içimden çok sesli ali baba çiftliği oluşabülür bilginize
günaydııın...mutlu günler herkese...gene sürünerek kalktım yataktan şimdi şimdi kendime geldim biraz...bugün bu yorgunluğuma bir çözüm bulmalıyım artık...kahvaltımı da yaptım...
o yorgunluğun çaresini bulursan beni de nasiplendir gözün sevem...bitkin hiç bişey istemeyen biri oldum
ne demek görevimiz bildikleirmizi paylaşmak...valla leslie de yaptımda sıkıldım yahu kadının hareketleri bi süre sonra aynı offf ne tembelmişim hep sılıorum
geçmiş olsun canım dikkat et

hayırlı olsun daha zayıf halde giymeler inş

teşekkür ederim canım daha zayıf olup bir ton kıyafet almak istiyorumm

çok sevindim güle güle kullan canım..marka ve fiyat bildirirmisin bana?bende koşu bandına kesin karar verdim..bisiklet bir zaman sonra sıkıcı oluyor..yürümek ise öyle değil..
benim eşiminde çok borcu var..borcu bitince band almaya söz verdi ama benim beklemeye niyetim yok biran önce spora başlamam lazım..bu yüzden fiyat araştırıyorum..Ankara da oturan arkadaşlar METRO da şuan kampanyadaymış bende bakacağım
inş.bir an önce alırım

cok teş kızlar bu gün ilk kez güne gidecegim aylardan sonra inş biraz iyi gelir moral depolarım

naarin derya selam nasılsınız burcu iyi olmana sevindim canım

Selmacım çok sevindim, bu tip aktivitelere kendini zorla, iyi geleceğine eminim

Bir akıllı ben değilmişim ha

Ay ne güldüm yarabbim kafayı yiyeceğiz biz yakında Şaka maka derimiz kaç kilo çeker acaba
Tezgahın altında dedin dikkatimi çekti canım bir yerden çıkarıp mı tartılıyorsun? Eğer öyleyse bak çok yanlış tartıyı sabit bir yere koy ve sakın oradan oynatma hep aynı yerde dursun. Yoksa kilonda fark olur her seferinde tam anlayamazsın. Bu arada adın neydi :26:

Kızlar bunlar benim dün akşam fermuardan yaptığım cicilerim. Turkuaz-pembeliyi daha önce yapmıştım tabi dün akşam diğerlerini yaptım, bakalım beğenecek misiniz :87:
Üzerine tıklarsanız büyür.

Son düzenleme:
arkadaşlar yarın tartılmıyormuyduk?
ben yarın tartılacağım ve sonrasında menülerimi yazmaya başlayacağım..

AYNI DİLDEN VE DUYGUDAN KONUŞMAK
SİZLERLE OLMAK ÇOK GÜZELL..

Deryaaaaaaaaa
bayıldımmmmmm küpelere,broşlara
ne kadar marifetlisin
tü tü tü tü tü maşallah sana
sadece kendin için mi yapıyorsun yoksa bloğun falan var mı
varsa hiç kaçırmam
çok çokkkkk güzel

cnm cok güzeller güle güle eskit ins

ay renkli yazmayi simdi ayarlayabildim cok hos yaaaaaaaaaaaaaaa :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

selam kızlar
nihayet kavuştum size. dün geldim evime. geçmiş çoook birikmiş, okumaya çalşışacağım.
umarım herkesin keyfi yerindedir.
geçen hafta bildirim yapamadım. annemin baskül bozulmuş. 10 gün tartılmamak beni o kadar panik yaptı ki anlatamam. çok dikkatli davrandım. Allahıma şükürler olsunki almamışım hatta vermişim. yarın yazarım kilomu. öptüm hepinizi

deryacımm hepsi çok güsel olmuşş
küpelere bayıldım güle güle kullan

arkadaşlar yarın tartılmıyormuyduk?
ben yarın tartılacağım ve sonrasında menülerimi yazmaya başlayacağım..

AYNI DİLDEN VE DUYGUDAN KONUŞMAK
SİZLERLE OLMAK ÇOK GÜZELL..

Canım bildirimler yarın.

cnm cok güzeller güle güle eskit ins

Kızlar çok teşekkürler, rainandthesun sadece siyah broşu başka yerden aldım modelini ki çok bilinen bir model zaten, diğerleri hepsi benim tasarımım. Fatmacım (angelteacher adın buydu sanırım :26:) bloğum yok ama hem kendime yapıyorum hem de pasaj.com dan satış yapıyorum. Ürünlerimi görmek istersen pasajım burası, yalnız bu size gösterdiğim ürünleri akşam ekleyeceğim ;

Derya'nın Pasajı | Pasaj.com

Beğenmenize çok sevindim kızlar, güven verdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…