Günaydınlar
sizin menüler çok güzel bence bu da benim yaptıklarım ve planladıklarım
yorumlayabilirseniz çok sevinirim
teşekkürler
Çarşamba
sabah 1 dilim sebzeli , 1 dilim kıymalı börek ve 2 çay ile peynir, domates ve zeytin
ara bol su
öğlen ızgara tavuk ve haşlanmış sebze
ara 1 elma
aksam 1 kase çorba ve 1 tabak patlıcan yemeği , yarım ev poğçası tam buğday unundan z.yağlı yapılmış, sıcacık fırından yeni çıkmıştı hissiyatımı anlamıssınızdır umarım :)
Perşembe tartı hala 81,9 gösteriyor bakalım yarın sabah ne olacak
sabah 1 zeytinli ev poğçası ve 2 çay
ara planlanan: gene 1 poğça var yanımda ama poğçalar normal ev tipi çayla olmazmı dersiniz çok mu yanlış yapıyorum
öğlen planlanan: evden getirdiğim patlıcan yemeği ile 1 avakado dilimleyip salata şeklinde yiyeceğim
ara planlanan: sütlü kahve
akşam planlanan: çorba ve 1 çeşit yemek
günaydın güzeller
sabah-->1 dilim tb ekmeğine nutella
arada-->muz
öğle-->müsli
arada-->elma
akşam-->sebze kızartması 1 servis kaşığı
arada-->mandalina+1 çay bardağı süt
yatmadan 1k nutella(artık bitirene kadar yerim gece aklıma düşüyor)
Kızlar tünaydın,
Kaç gündür tartıya üzerimde iç çamaşırlarım+ tayt+atlet+boğazlı badi ile çıkıyordum yani yataktan kalktığım gibi, üstümü çıkarmak zor geliyordu, üşüyordum
Biraz da cuma günü sürpriz olması için fazla fazla tartmasını seviyordum
Bugün iç çamaşırlarımla bir çıktım vuhuuu 72.8 yani sadece 100 gr, yarın eksi bile çıkabilirim tuvalete filan da çıkamadım çünkü, dün diyet açısından çok iyi bir gündü, bu günde öyle giderse yarın inşallah belki karla kapatırım haftayı, çok mutlu oldum, azla yetinmeyi öğrendim sonunda en çok buna seviniyorum
Şu kıyafetle tartılma işini tavsiye ederim çok güzel sürpriz oluyor
Dün saç bakımımı yaparken yeni ciciler de yaptımAkşam yüklerim buraya
ayhh bende bugün nöbetçiydim boğazım ağrıyo bu zamanlarda.. yeriem oturamadım dersti teneffüste nöbetti derken artık derte yemeciğimi yedim...herhalde çok kolori sarfettim kurt gibi acıkmışım çünküsabah8
1 dilm tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 lokma tahin pekmez
1 ikramlık çikolata
müdürüm ikram etti geri çeviremedim
ara 10.00
1 ekşi elma ama bitiremedim
öğle12:30
5 kaşık barbunya yemeği
salata
1tk keten tohumu
ara16.00
1 paket süt muzlu ( evde ara yapabileceğim bişi yoktu)
çeyrek elma
akşam 19:00
4 yk patlıcan közleme
3 yk barbunya
buraya kadar herşey güzelllllll
19:30
(sonra annem eşimle lahana sarması ve yufka göndermiş ve eşimle tekrar sofraya oturdum aslında aç da değildim)
5 minikti ama lahana sarması
3 çatal makarna
2 lokma yufka
2 çatal ucu kese yoğurdu
ara yok
3 litre su
1 yeşlçay
1 form çayı
90 dakika spor
artı nöbetciydim canım çıktı bugün yaaa ...
bileklerim inanılmaz ağrıyor şu an...
ben hayvansal gıdalarla beslendim 140 gün sebze+proteinle devam etcem diyet bitiminde içimden çok sesli ali baba çiftliği oluşabülür bilginizetakılıyorum canım ya :)) ben de diyetisyene gittim ya çok aç kalırsam ne yapayım dedim hani yoğun olunca falan o da süt iç mutlaka dedi..
o yorgunluğun çaresini bulursan beni de nasiplendir gözün sevem...bitkin hiç bişey istemeyen biri oldumgünaydııın...mutlu günler herkese...gene sürünerek kalktım yataktan şimdi şimdi kendime geldim biraz...bugün bu yorgunluğuma bir çözüm bulmalıyım artık...kahvaltımı da yaptım...
ne demek görevimiz bildikleirmizi paylaşmak...valla leslie de yaptımda sıkıldım yahu kadının hareketleri bi süre sonra aynı offf ne tembelmişim hep sılıorumgünaydiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
tskler cnm cok güzel bilgilr
vayyyyyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee biz neden veremiyelimki dimi ama
cnm ben sporu genelde dizi yada iste tv bakarken yapiyorum hem keyifli hemde nasil gectigini anlamiyorum zamanin ben lesli yapiyorum
geçmiş olsun canım dikkat ettünaydın kızlar
uzun zamandır kendime şaşırıyordm hasta olmuyorum die ve bugün itibariyle boğazım kitlenmiş bulunmakta çok halsiz ve yorgun hissediyorum kendimihem regl hem hastalık bünye kaldırmıyo
bide dünki menümde sporu yazmayı unutmuşum 1saatte spor yaptım
kızlar az önce bi elbise aldım 3 beden 42 mi oluyo acaba nese hafif dar oldu ama zayıflıycam diye aldım hafta sonu dayımın oğlu evleniyorr giyinip süslendikten sonra ilk resmimş koymayı düşünüyorum şekerler
sonra bide zayıflayınca koyarımm
ayhh bende bugün nöbetçiydim boğazım ağrıyo bu zamanlarda.. yeriem oturamadım dersti teneffüste nöbetti derken artık derte yemeciğimi yedim...herhalde çok kolori sarfettim kurt gibi acıkmışım çünkü
ben hayvansal gıdalarla beslendim 140 gün sebze+proteinle devam etcem diyet bitiminde içimden çok sesli ali baba çiftliği oluşabülür bilginize
o yorgunluğun çaresini bulursan beni de nasiplendir gözün sevem...bitkin hiç bişey istemeyen biri oldum
ne demek görevimiz bildikleirmizi paylaşmak...valla leslie de yaptımda sıkıldım yahu kadının hareketleri bi süre sonra aynı offf ne tembelmişim hep sılıorum
geçmiş olsun canım dikkat et
hayırlı olsun daha zayıf halde giymeler inş
canımmm büyük şok eşim koşu bandı almış normalde böyle şeylere para vermeyi manasız bulur da :))) bende markasını falan sormadım almış ya şükür bahane buluyosun demesin diye :)) hayırlısı diyelim gelsin geç olmazsa deneyimlerimi yazarım sana
herkese iyi gecelerrr
cok teş kızlar bu gün ilk kez güne gidecegim aylardan sonra inş biraz iyi gelir moral depolarım
naarin derya selamnasılsınız burcu iyi olmana sevindim canım
derya aklın yolu bir desene.bu yöntemi üşümeye borçluyum aynen. bende bayadır bu taktigi uyguluyorum. her nekadar sonradan pijamalarımın kaç kilo geldigini tartıp kafamda düşsemde
cuma gününe gercekten güzel süpriz oluyor. yani insan cok birebir takip edemiyor kafasında böylece artılarıda görmezden geliyor.
hergün tartılma alışkanlıgından kurtulamadık bari böyle devam. bu hafata eksi çıkcak olmana sevindim.
selma abla hoşgeldin. iyi olmana cok sevindim. ayrıca doktora gitme kararınıda takdir ettim. artıların yakın zamanda ucar gider inş.
ben tartıya çıkarken derimi bile soycam nerdeyse şu tartı fobimi bir türlü atlatamıyorummm lavoya girerken o tezgahın altından bana bakıyooo ben kaçıyorummm ya artı çıkarsam bozarsam rejimi diye korkuyorummm
şimdi reglim mesela yarın tartılıcamya bırrrrr içime bişeler oluyor kızlaaarrr amaninnn
Kızlar bunlar benim dün akşam fermuardan yaptığım cicilerim. Turkuaz-pembeliyi daha önce yapmıştım tabi dün akşam diğerlerini yaptım, bakalım beğenecek misiniz :87:
Üzerine tıklarsanız büyür.
Eki Görüntüle 290068 Eki Görüntüle 290069 Eki Görüntüle 290070 Eki Görüntüle 290071 Eki Görüntüle 290072 Eki Görüntüle 290074 Eki Görüntüle 290075 Eki Görüntüle 290076 Eki Görüntüle 290077
Kızlar bunlar benim dün akşam fermuardan yaptığım cicilerim. Turkuaz-pembeliyi daha önce yapmıştım tabi dün akşam diğerlerini yaptım, bakalım beğenecek misiniz :87:
Canım ellerine sağlık,harika olmuşlar.Özellikle de fermuerdan yaptığın küpeye bayıldım.çok yaratıcı bir düşünce biyerden mi gördün senin tasarımın mı?ben de el işlerini çok severim,bi ara takı da yapmıştım ama bunlar süppppeeerrr.Ellerine sağlık,gülerek kullan.
Eki Görüntüle 290068 Eki Görüntüle 290069 Eki Görüntüle 290070 Eki Görüntüle 290071 Eki Görüntüle 290072 Eki Görüntüle 290074 Eki Görüntüle 290075 Eki Görüntüle 290076 Eki Görüntüle 290077
arkadaşlar yarın tartılmıyormuyduk?
ben yarın tartılacağım ve sonrasında menülerimi yazmaya başlayacağım..
....
AYNI DİLDEN VE DUYGUDAN KONUŞMAK
SİZLERLE OLMAK ÇOK GÜZELL..
Canım ellerine sağlık,harika olmuşlar.Özellikle de fermuerdan yaptığın küpeye bayıldım.çok yaratıcı bir düşünce biyerden mi gördün senin tasarımın mı?ben de el işlerini çok severim,bi ara takı da yapmıştım ama bunlar süppppeeerrr.Ellerine sağlık,gülerek kullan.
cnm avatarin cok tatli ya bayildimmmmmmmmmm
arkadaşlar yarın tartılmıyormuyduk?
ben yarın tartılacağım ve sonrasında menülerimi yazmaya başlayacağım..
AYNI DİLDEN VE DUYGUDAN KONUŞMAK
SİZLERLE OLMAK ÇOK GÜZELL..
Deryaaaaaaaaa
bayıldımmmmmm küpelere,broşlara
ne kadar marifetlisin
tü tü tü tü tü maşallah sana
sadece kendin için mi yapıyorsun yoksa bloğun falan var mı
varsa hiç kaçırmam
çok çokkkkk güzel
cnm cok güzeller güle güle eskit ins
Arzucum hoşgeldin canım, özledik seni
Banuşum sağol canım, senin canın sıkkın sanki bu aralar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?