İyi bari sevindim, hep iyi ol
canım gerçi benden kıdemli arkadaşlar daha iyi bilir ama bu hamur işlerini listeden tamamen çıkar derim çok fazla daha öncede listende görmüştümm yanılmıyorsam en azından çok canın çekiyorsa kahvaltıda bi çimdik ye onun yerine kepekli tost falan ye mesela ben bi diyetisyene gitmiştim o bana haftada bir gün kahvaltıda 1 tane poğça veriyodu öue yapabilirsin ama hem kahvaltı hem ara fazla olmuş onun dışında öglen ve akşam güzel canımmm
Arzucum hoşgeldin canım, özledik seni
Banuşum sağol canım, senin canın sıkkın sanki bu aralar?
İnsanın ruhu ince olup bazen bedeni kalın olabiliyor. Benim gibi. Halbuki bir bilseler bu bedenin içinde ne kadar ince bir ruh ve bir o kadar narin bir kalp var. Ne kırılmaya müsait ne de incinmeye dayanabilir. Sırf bedene bakıp seven yürekler çürümeye mahkumdur ve varlıkları sadece toprak altına girene kadardır. yürek dediğin gönül gözüyle görebilmedir, sevgi dediğin ruhunu sevmelidir önce insanın sonra bedene tutulmalıdır. Zaten ruhunu yüreğini seven bedene bakmaz bile.
Herşey insan içindir. Sevgi de aşkta. ayrılıkta ölümde.
Kuğu gibi olmalıdır aşkın. sen öldüğünde senden başkasına yarenlik yapmamalıdır. Sevgini sen öldüğünde bile sürdürmelidir. çünkü senden geriye ona sadece aşkın kalmıştır ve bu büyük bir emanettir. Aşk gözlerine baktığında bir ömrün nasıl geçtiğini anlamadığın ama her baktığında ilk günü hatırladığındır.Kalbim kırık herkese gönlüm küskün. beni sırf bedenimden ibaret görüyorlar o ince kırılgan narin olan ruhumu hüzünlü yüreğimi görmüyorlar. Kemiklerim üstündeki yağ tabası onların derdi. herkes değiştirmek istiyor beni belki sevdiklerinden belki yaralamak için söylüyorlar bu sözleri ama bilmiyorlar daha çok kanattıklarını içimi. Sevgi deyince ilk herkesin aklına yemek geliyor ne kadar düşkün olduğumu söylüyorlar iradesizliğimi söylüyorlar. oooo diyorlar o ne olsa yer diyorlar taştan yumuşak ne varsa yer diyorlar ama bilmiyorlar ki ben yemek erken aslında öfkemi yiyorum hayata karşı haksızlıklarımı yiyorum ruhuma olan eziyeti yiyorum ruhumun acısını bedenimden çıkarıyorum. Ben iradesiz değilim ben yatıp kalkıp yemek düşünen biri değilim, ben ben sadece bilmiyorum işte ama ben zannettikeri biri değiilim. BEN ÇÖP KOVASI DEĞİLİM!... Bilmiyorlar bir zamanlar bende sülün gibiyidim!!! Sevmiyorum artık kimseyi ve ne yazıkki kendimi.. Kırıyorlar, acıtıyorlar kanatıyorlar yüreğimi bir türlü rahat bırakmıyorlar ki kabuk bağlasın şu kalbim. Ve beni olduğum gibi kabul etmiyorlar. Halbu ki bir kabul etsler beni böyle hayatlarında bir sevseler beni böyle tombik halimle , bir ruhumu okşalar inceden...
İşte o zaman kalın bedenimin ardından çıkacak olan incecik ruhu göreceklerdir. Belki bende o zaman bir perinin deyneğiyle değişirim. tıp kı kül kedisi gibi. Ahhh Ne güzel olur değil mi. bir değnek ve ben eski halimdeki gibiyim... sırma gibi saçlarım uzun dümdüz ve simsiyah... bedenim bir sülün bir kuğu gibi narin ve incecik, dokunsan kırılacakmış gibiyim... üstümde çok güzel bir elbise ve ben yıldızların içinde...
Yürüyorum ama yaklarım yere basmıyor edalı edalı dolaşıyorum herkes bana bakıyor. Bu Sevgi mi? diyorlar...
Sanırım bu hayal sadece rüyadan ibaret olacak sanırım bu hep içimde ukde kalacak...
sağol canım şu an bu duyguları çok yoğun hissettiğim için yazdım. Sebebini bilmiyorum ama içim çok sıkkın... Neşeli görünmekten bıktım artık....
bilmiyorum ki canım hayrolsun sabahtan beri böyleyim
elimden gelen birşey olursa yapmaya hazırım, inşallah havanın kapalı olmasından falandır
canım ne kadar az gitmiş bozma moralini ama kabızlık diosun bence onun etkisidir wc den sonra eminimki dahada düşer kilocuklar bu arada deryacım canım benide gör tamam
günaydın canım herkeslere günaydın oğluşum beni hiiç uyutmaddı ruh gibiyim inşallah güzel bir gün olsun bu gün yarına en azından artıyla çıkmamış oliim
Merhaba Seher(yanlış hatırlamıyorum inşaallah) ben de Neslihan,tatlım eğer öyle devam edrse mutlaka bir kd doktoruna gitmelisin sakın ihmal etme.
Canım dr.ibrahim saraçoğlu'ndan dinlemiştim,8-9 kuru karanfili sıcak bir bardak suyun içinde faydalı olur...
tatlım menün çok sağlıklı gelmedi bana gerçi birkaç gündür benimki de öyle ama...bu şekilde kısman diyetin devamlılığı açısından sana sıkıntı verebilir.Kızartmadan alacağın kalori yerine fırında kızarmış bi yemekten daha fazla yiyebilirsin.Ben de çikolata görürsem dayanamıyorddum ancak zayıflama kararı aldığımdan beri elimi sürmedim:)
flormarın bu seneki renkleri çok güzel ya, bende de bunun açığı bebek mavisi bi oje var çok seviyorum. yazın özellikle ayaklarıma sürüyodum çok hoş oluyodu. kış geldi kırmızılara koyu pembelere döndüm ben:)
ne güzel yazmışsın duygulandım okurken. hepimizin yaşadığı şeyler işte.. bi de bunları yaşamak, insanların bize bu gözle bakması hep özgüvenimizi kırıyor. çoğu şeyi doya doya yaşayamıyoruz bile.. bak senle aynı durumda sayılırız, ikimizin de vermesi gereken 30 kilo varmış. ben başlayalı 3-4 gün oldu ama bu sefer kararlıyım, artık böyle yaşamamak için bu sefer gerçekten çaba gösteriyorum. sen de mutsuz olma, seneye yaza doğru incecik oluruz, onu düşün kendini motive et. Kurtulabiliriz bütün o bakışlardan, kalbimizi kıran sözlerden.. Üzme kendini:)sağol canım şu an bu duyguları çok yoğun hissettiğim için yazdım. Sebebini bilmiyorum ama içim çok sıkkın... Neşeli görünmekten bıktım artık....
çok sevindim güle güle kullan canım..marka ve fiyat bildirirmisin bana?bende koşu bandına kesin karar verdim..bisiklet bir zaman sonra sıkıcı oluyor..yürümek ise öyle değil..
benim eşiminde çok borcu var..borcu bitince band almaya söz verdi ama benim beklemeye niyetim yok biran önce spora başlamam lazım..bu yüzden fiyat araştırıyorum..Ankara da oturan arkadaşlar METRO da şuan kampanyadaymış bende bakacağım
inş.bir an önce alırım
ayhh bende bugün nöbetçiydim boğazım ağrıyo bu zamanlarda.. yeriem oturamadım dersti teneffüste nöbetti derken artık derte yemeciğimi yedim...herhalde çok kolori sarfettim kurt gibi acıkmışım çünkü
ben hayvansal gıdalarla beslendim 140 gün sebze+proteinle devam etcem diyet bitiminde içimden çok sesli ali baba çiftliği oluşabülür bilginize
o yorgunluğun çaresini bulursan beni de nasiplendir gözün sevem...bitkin hiç bişey istemeyen biri oldum
ne demek görevimiz bildikleirmizi paylaşmak...valla leslie de yaptımda sıkıldım yahu kadının hareketleri bi süre sonra aynı offf ne tembelmişim hep sılıorum
geçmiş olsun canım dikkat et
hayırlı olsun daha zayıf halde giymeler inş
Kızlar bunlar benim dün akşam fermuardan yaptığım cicilerim. Turkuaz-pembeliyi daha önce yapmıştım tabi dün akşam diğerlerini yaptım, bakalım beğenecek misiniz :87:
Üzerine tıklarsanız büyür.
Eki Görüntüle 290068 Eki Görüntüle 290069 Eki Görüntüle 290070 Eki Görüntüle 290071 Eki Görüntüle 290072 Eki Görüntüle 290074 Eki Görüntüle 290075 Eki Görüntüle 290076 Eki Görüntüle 290077
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?