Kızlar bunlar benim dün akşam fermuardan yaptığım cicilerim. Turkuaz-pembeliyi daha önce yapmıştım tabi dün akşam diğerlerini yaptım, bakalım beğenecek misiniz :87:
Üzerine tıklarsanız büyür.
Eki Görüntüle 290068 Eki Görüntüle 290069 Eki Görüntüle 290070 Eki Görüntüle 290071 Eki Görüntüle 290072 Eki Görüntüle 290074 Eki Görüntüle 290075 Eki Görüntüle 290076 Eki Görüntüle 290077
çok sevindim güle güle kullan canım..marka ve fiyat bildirirmisin bana?bende koşu bandına kesin karar verdim..bisiklet bir zaman sonra sıkıcı oluyor..yürümek ise öyle değil..
benim eşiminde çok borcu var..borcu bitince band almaya söz verdi ama benim beklemeye niyetim yok biran önce spora başlamam lazım..bu yüzden fiyat araştırıyorum..Ankara da oturan arkadaşlar METRO da şuan kampanyadaymış bende bakacağım
inş.bir an önce alırım
İnsanın ruhu ince olup bazen bedeni kalın olabiliyor. Benim gibi. Halbuki bir bilseler bu bedenin içinde ne kadar ince bir ruh ve bir o kadar narin bir kalp var. Ne kırılmaya müsait ne de incinmeye dayanabilir. Sırf bedene bakıp seven yürekler çürümeye mahkumdur ve varlıkları sadece toprak altına girene kadardır. yürek dediğin gönül gözüyle görebilmedir, sevgi dediğin ruhunu sevmelidir önce insanın sonra bedene tutulmalıdır. Zaten ruhunu yüreğini seven bedene bakmaz bile.
Herşey insan içindir. Sevgi de aşkta. ayrılıkta ölümde.
Kuğu gibi olmalıdır aşkın. sen öldüğünde senden başkasına yarenlik yapmamalıdır. Sevgini sen öldüğünde bile sürdürmelidir. çünkü senden geriye ona sadece aşkın kalmıştır ve bu büyük bir emanettir. Aşk gözlerine baktığında bir ömrün nasıl geçtiğini anlamadığın ama her baktığında ilk günü hatırladığındır.Kalbim kırık herkese gönlüm küskün. beni sırf bedenimden ibaret görüyorlar o ince kırılgan narin olan ruhumu hüzünlü yüreğimi görmüyorlar. Kemiklerim üstündeki yağ tabası onların derdi. herkes değiştirmek istiyor beni belki sevdiklerinden belki yaralamak için söylüyorlar bu sözleri ama bilmiyorlar daha çok kanattıklarını içimi. Sevgi deyince ilk herkesin aklına yemek geliyor ne kadar düşkün olduğumu söylüyorlar iradesizliğimi söylüyorlar. oooo diyorlar o ne olsa yer diyorlar taştan yumuşak ne varsa yer diyorlar ama bilmiyorlar ki ben yemek erken aslında öfkemi yiyorum hayata karşı haksızlıklarımı yiyorum ruhuma olan eziyeti yiyorum ruhumun acısını bedenimden çıkarıyorum. Ben iradesiz değilim ben yatıp kalkıp yemek düşünen biri değilim, ben ben sadece bilmiyorum işte ama ben zannettikeri biri değiilim. BEN ÇÖP KOVASI DEĞİLİM!... Bilmiyorlar bir zamanlar bende sülün gibiyidim!!! Sevmiyorum artık kimseyi ve ne yazıkki kendimi.. Kırıyorlar, acıtıyorlar kanatıyorlar yüreğimi bir türlü rahat bırakmıyorlar ki kabuk bağlasın şu kalbim. Ve beni olduğum gibi kabul etmiyorlar. Halbu ki bir kabul etsler beni böyle hayatlarında bir sevseler beni böyle tombik halimle , bir ruhumu okşalar inceden...
İşte o zaman kalın bedenimin ardından çıkacak olan incecik ruhu göreceklerdir. Belki bende o zaman bir perinin deyneğiyle değişirim. tıp kı kül kedisi gibi. Ahhh Ne güzel olur değil mi. bir değnek ve ben eski halimdeki gibiyim... sırma gibi saçlarım uzun dümdüz ve simsiyah... bedenim bir sülün bir kuğu gibi narin ve incecik, dokunsan kırılacakmış gibiyim... üstümde çok güzel bir elbise ve ben yıldızların içinde...
Yürüyorum ama yaklarım yere basmıyor edalı edalı dolaşıyorum herkes bana bakıyor. Bu Sevgi mi? diyorlar...
Sanırım bu hayal sadece rüyadan ibaret olacak sanırım bu hep içimde ukde kalacak...
benim 90 iken diyetisyenimin verdiği listedir
ama tabiki benim düzenime göre tenefüs ve kalkış yatış saatlerime göre siz bunu dilerseniz şekillendirebilirsiniz
* BOL SU
08:00
1 ÇAY BARDAĞI SÜT
1 kk PEYNİR VEYA 1 YUMURTA
5 ZEYTİN
YEŞİLLİK DOMATES
1 SU BARDAĞI ILIK SU
1 İNCE DİLİM EKMEK
10:00
1 MEYVE
11:00
1 yemek KAŞIĞI KURU ÜZÜM
2 ADET CEVİZ İÇİ VEYA 6 BADEM VEYA 6 FINDIK
12.30
8 yemek KAŞIĞI SEBZE YEMEĞİ VEYA KURU BAKLAGİL
SALATA
1 ÇAYBARDAĞI YOĞURT VEYA 1 SU BARDAĞI AYRAN
2 İNCE DİLİM EKMEK VEYA 4 yemek KAŞIĞI MAKARNA VEYA PİLAV
16:00
1 MEYVE
17.00
1 SU BARDAĞI AYRAN
1 ADET GALETA
20:00
1 KASE ÇORBA
60 GR ET( 2KÖFTE KADAR ) VEYA 4 YK KURU BAKLAGİL VEYA SEBZE YEMEĞİ
SALATA
1 İNCE DİLİM EKMEK VEYA 2 yemek KAŞIĞI MAKARNA VEYA PİLAV
22:00
2 PORSİYON MEYVE
1 ÇAY BARDAĞI SÜT VEYA YOĞURT
BENİM LİSTEM BUYDU ARKADAŞLAR YENİ GELENLERE FİKİR OLSUN DİYE YAZDIM AKŞAMA DİKKAT ETTİYSENİZ ÖĞLEN YİYECEKLERİNİZİN YARISI ...
VE VEYA LARI KOYU YAZDIM DİKKAT EDİN
GÜNLÜK 4 DİLİM EKMEK HAKKIMIZ VAR
HEPSİNİ AYNEN UYGULAMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ BEN GECE GEÇ YATTIĞIM İÇİN 2 MEYVE DEMİŞTİ SİZ 1 MEYVEYE DÜŞÜREBİLİRSİNİZ..
AYDA 4 KESİN VERDİRİYOR TABİKİ SİZİN BÜNYENİZ DE ÖNEMLİ
AĞIR SPORLARA GEREK YOK DEMİŞTİ HAFTADA 3 4 YARIMŞAR SAAT SPOR YAP YETERLİ DİYORDU DİYETİSYENİM HATTA BENİM SPORU ABARTTIĞIMI SÖYLERDİ KIZARDI... ÇÜNKÜ HER HAFTA KAS ORANIM ÇOK ARTARDI VE BU VERDİĞİM KİLOYA YANSIRDI YANİ 1500 VERECEĞİME ATIYORUM 1200 VERİRDİM....
BOL SU DİYE BAŞA YAZDIM O ZATEN OLMAZSA OLMAZIMIZ....
bu diyeti 80 kiloya kadar yaptım ve kiloda verdim ondan sonra bıraktım diyetisyeni aslında bu ara gidesim var bazen az da yesem çok yemiş gibi hissediyorum .....
canim maşallah çok güzel olmuşlar kursamı gittin yoksa kendi kendine mi öğrendin küpeler harika olmuş benimde bu konularda bilgim vardır daha doğrusu atölyemiz vardı babamın evlenene kadar orda çalıştım aksesuar atölyesi inci boncuklarla bouşuyordum seabır isteyen bir iş canım sabırlısın demekkiKızlar bunlar benim dün akşam fermuardan yaptığım cicilerim. Turkuaz-pembeliyi daha önce yapmıştım tabi dün akşam diğerlerini yaptım, bakalım beğenecek misiniz :87:
Üzerine tıklarsanız büyür.
Eki Görüntüle 290068 Eki Görüntüle 290069 Eki Görüntüle 290070 Eki Görüntüle 290071 Eki Görüntüle 290072 Eki Görüntüle 290074 Eki Görüntüle 290075 Eki Görüntüle 290076 Eki Görüntüle 290077
canım neden küstün böyle hayata insanlara değermi sen herşeyden değerlisin önce sen sağlığın sonra ruh sağlığın sonra görüntü bence boşver sen kendini bilmezleri bazı kişilerin insanların canlarını acıtmak gibi zevkleri olabilio ama onlar hasta ruhlu insanlar onlar aiçin hayatını bu kadar çaresiz hissedip kendini harab etmeye değermi bi düşün aslaaaaaa değmez bence kendini topla ve kaldığın yerden devam et ve herkez sana öööle baka kalsın canım öptüm seniİnsanın ruhu ince olup bazen bedeni kalın olabiliyor. Benim gibi. Halbuki bir bilseler bu bedenin içinde ne kadar ince bir ruh ve bir o kadar narin bir kalp var. Ne kırılmaya müsait ne de incinmeye dayanabilir. Sırf bedene bakıp seven yürekler çürümeye mahkumdur ve varlıkları sadece toprak altına girene kadardır. yürek dediğin gönül gözüyle görebilmedir, sevgi dediğin ruhunu sevmelidir önce insanın sonra bedene tutulmalıdır. Zaten ruhunu yüreğini seven bedene bakmaz bile.
Herşey insan içindir. Sevgi de aşkta. ayrılıkta ölümde.
Kuğu gibi olmalıdır aşkın. sen öldüğünde senden başkasına yarenlik yapmamalıdır. Sevgini sen öldüğünde bile sürdürmelidir. çünkü senden geriye ona sadece aşkın kalmıştır ve bu büyük bir emanettir. Aşk gözlerine baktığında bir ömrün nasıl geçtiğini anlamadığın ama her baktığında ilk günü hatırladığındır.Kalbim kırık herkese gönlüm küskün. beni sırf bedenimden ibaret görüyorlar o ince kırılgan narin olan ruhumu hüzünlü yüreğimi görmüyorlar. Kemiklerim üstündeki yağ tabası onların derdi. herkes değiştirmek istiyor beni belki sevdiklerinden belki yaralamak için söylüyorlar bu sözleri ama bilmiyorlar daha çok kanattıklarını içimi. Sevgi deyince ilk herkesin aklına yemek geliyor ne kadar düşkün olduğumu söylüyorlar iradesizliğimi söylüyorlar. oooo diyorlar o ne olsa yer diyorlar taştan yumuşak ne varsa yer diyorlar ama bilmiyorlar ki ben yemek erken aslında öfkemi yiyorum hayata karşı haksızlıklarımı yiyorum ruhuma olan eziyeti yiyorum ruhumun acısını bedenimden çıkarıyorum. Ben iradesiz değilim ben yatıp kalkıp yemek düşünen biri değilim, ben ben sadece bilmiyorum işte ama ben zannettikeri biri değiilim. BEN ÇÖP KOVASI DEĞİLİM!... Bilmiyorlar bir zamanlar bende sülün gibiyidim!!! Sevmiyorum artık kimseyi ve ne yazıkki kendimi.. Kırıyorlar, acıtıyorlar kanatıyorlar yüreğimi bir türlü rahat bırakmıyorlar ki kabuk bağlasın şu kalbim. Ve beni olduğum gibi kabul etmiyorlar. Halbu ki bir kabul etsler beni böyle hayatlarında bir sevseler beni böyle tombik halimle , bir ruhumu okşalar inceden...
İşte o zaman kalın bedenimin ardından çıkacak olan incecik ruhu göreceklerdir. Belki bende o zaman bir perinin deyneğiyle değişirim. tıp kı kül kedisi gibi. Ahhh Ne güzel olur değil mi. bir değnek ve ben eski halimdeki gibiyim... sırma gibi saçlarım uzun dümdüz ve simsiyah... bedenim bir sülün bir kuğu gibi narin ve incecik, dokunsan kırılacakmış gibiyim... üstümde çok güzel bir elbise ve ben yıldızların içinde...
Yürüyorum ama yaklarım yere basmıyor edalı edalı dolaşıyorum herkes bana bakıyor. Bu Sevgi mi? diyorlar...
Sanırım bu hayal sadece rüyadan ibaret olacak sanırım bu hep içimde ukde kalacak...
ya ben kapalıyım oje kullanamıyorum abes duruyo ama çok seviyorumbakımlı ve frençli elleri bazen adetliyken kullanıyorum kendimi ii hissettiriyo senin ojenin rengide harikaymış iddalı şeyleri severim ben
canım sende farkettiysen arkadaşta belirtmişki 15 günde 10 kilo denilen bir diyette 7 günde 1400 olması az yani insanları kandırıyolar amaçlı söledim hem sen neden rahatsız oldunki bu kadar ben anlamadım bu arada 100 gelmiycekmi sence kim olursa olsun dikkatli olunmadığı sürece bence verilen tüm kilolar geri gelir bencebir haftada 1400 mü az gitmiş yapmayın allah aşkına kabızken hemde daha ne olsun...geri gelecek2den gelmeyen 1400 daha iyidir bence...
yeme canım başka bişi şu ana kadar ii gitmişsin bozma malum yarın tartı günümenümü yazıp kaçıcam kızlar yarın geçmiş yaparım bugün ful yoğudum,yarına affettircem kendimi
sabah:yarım simit,2-3 dililm peynir,zeytin,domates,salatalık,1 yumurtadan 2-3 parçalı sucuklu omlet(mükellef bir kahvaltı sofrasından kısarak yediklerim )
ara:sade kahve
öğle pazardaydık çarşı pazar gezmekten atladım ama ikindi kahvaltısı yaptım
ikindi:çeyrek simit 1 parça peynirle
akşam:1 kase ekşili pirinç çorbası(kalan pilavdan yaptım):26:,1 mırmır balığı iriceydi,marul salatası
ara nolur bilmem ama meyveden başka bişi olmazzzzzzzzzzz çünkü yarın tartı günümmmmmmmmmmmmmüzzzzzzzzzzzz
[/B][/COLOR][/QUOTE]
selam kızlar
uzun zamandır uqrayamıyorum muhasebe kursum çok yoqun devam ediyor inşallah hepiniz iyisinizdir...
bikaç arkadaş resim istemişti önceki akşam resimleri pcye geçirdik...
YAZ TATİLİNDEN AYDIN GEZİSİNDEN BİR KESİT(f.makinesinin tarihi takılı kaldı bütün fotoları 2010 diye çekiyor 2011 haziran ayına ait resimler kızlar )
ben diyete başlayalı daha 3-4 gün oldu ama cumayı iple çektim yayarın tartıda pek bi değişiklik göreceğimi sanmıyorum haftaya olur heralde ama yine de tartılıcam bakalım:)
bugünkü menümü yazayım hemen
sabah:
2 dilim uno denge light ekmeği
2 dilim beyaz peynir
5 siyah zeytin
salatalık
domates
biber
1 bardak ıhlamur
öğlen:
ızgara tavuklu salata
ara:
2 tane mandalina
akşam:
1 tabak zeytinyağlı bezelye
1 bardak kadar yoğurt
1 dilim uno denge ekmeği
birazdan da ya yeşil çay ya da tarçınlı süt içerim. dün gece pilates yaptım, nasıl hamlamışım anlatamam. çok rahat yaptığım hareketleri bile yapamaz olmuşum. bugün spor yapmaya vaktim yok, çok işim var ama yarın mutlaka yapıcam. bitirince de ekstradan 15-20 dakika esneme yapiyim diyorum kaslarım açılsın biraz. işte böyleyim bugün dee:) bu arada listeye girmek için cumaları kilomu bildirmekten ve menümü yazmaktan başka bişey yapmama gerek var mı?
2 hafta bildirim yapınca giriyorsun listeye cnm
menün gayet iyi akşamda meyve yiyebilirisn bi ara yapıp
plates çok güsel bir spor yazın yaptım çok memmun kalmıştım
işleirmi halledip yine başlıycma platese
canim maşallah çok güzel olmuşlar kursamı gittin yoksa kendi kendine mi öğrendin küpeler harika olmuş benimde bu konularda bilgim vardır daha doğrusu atölyemiz vardı babamın evlenene kadar orda çalıştım aksesuar atölyesi inci boncuklarla bouşuyordum seabır isteyen bir iş canım sabırlısın demekki
canım neden küstün böyle hayata insanlara değermi sen herşeyden değerlisin önce sen sağlığın sonra ruh sağlığın sonra görüntü bence boşver sen kendini bilmezleri bazı kişilerin insanların canlarını acıtmak gibi zevkleri olabilio ama onlar hasta ruhlu insanlar onlar aiçin hayatını bu kadar çaresiz hissedip kendini harab etmeye değermi bi düşün aslaaaaaa değmez bence kendini topla ve kaldığın yerden devam et ve herkez sana öööle baka kalsın canım öptüm seni
ya ben kapalıyım oje kullanamıyorum abes duruyo ama çok seviyorumbakımlı ve frençli elleri bazen adetliyken kullanıyorum kendimi ii hissettiriyo senin ojenin rengide harikaymış iddalı şeyleri severim ben
canım sende farkettiysen arkadaşta belirtmişki 15 günde 10 kilo denilen bir diyette 7 günde 1400 olması az yani insanları kandırıyolar amaçlı söledim hem sen neden rahatsız oldunki bu kadar ben anlamadım bu arada 100 gelmiycekmi sence kim olursa olsun dikkatli olunmadığı sürece bence verilen tüm kilolar geri gelir bence
yeme canım başka bişi şu ana kadar ii gitmişsin bozma malum yarın tartı günü
[/B][/COLOR]
İyi akşamlar,ben de menümü yazayım ve çıkayım,boynum tutulmuş,başımı çeviremiyorum.Birşeyler sürüp,biraz uzanayım bakalım.
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1 yeşil zeytn
3 acı süs biberi
2 çk keten tohumu
Yeşilliklerim kaç gündür yok,bayağı eksikliğini hissediyorum.Eve gelirken alayım diyorum,unutuyorum,eve girince de çıkmak zor geliyor.Neyse bu hafta böyle olsun bakalım.
Ara:
1 lokma simit(öğretmenler odasındaki masanın üzeri simitten geçilmiyordu,kekler,pastalar vs.,işkence gibi)
Öğle:
1 armut
4 yk yoğurt
Ara:
3 lokma peynir-ekmek
Akşam:
1 dilim denge ekmek
1 tabak kıymalı karnabahar yemeği
3 acı süs biberi
Ara:
1 yeşil elma
2 yk yoğurt
10 tane beyaz leblebi
1 diyet bisküvi(çayla)
2 lt su
2 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar
60 dk spor
İrem gibi ben de sizi(Nilgün) soracaktım,bugün yoksunuz,yazmamışsınız diye derken aşağıda sizi gördüm,hoşgeldiniz.Derya,tasarımlarınız çok güzel,güle güle kullanın.Fermurdan tasarım yapmak nereden aklınıza geldi,çok ilginç ve güzel.Benim 40 yıl kalsa aklıma gelmez,zaten bu tür işleri beceremem de...
Sena çok iyi görünüyorsunuz...
Banu oje harika,güle güle kullanın.
Bütün arkadaşlara iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?