80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

derya hepsi cok güzel olmuş. ama ben küpelere bayıldım ne kadar hoş durmuş.
yaptıgın broşun aynısı bende var ama taç olarak. ince bi taç alıp onun kenarına tutturabilirsin çok güzel görünüyor.
ellerine saglık canım gercekten cok güzeller...

canım çok teşekkürler :)) hepsiburada dan almış eşim çok pahalı bişey değil sanırım inş sizi de zorlamaz zannedersem 700 civarı biraz araştırdıysan 2-3 bin civarı koşu bantları bile var özelliğine göre. markasını öğreneyim hemen yazarım canım görüşmek üzere )

derya ben elbise ve taytla olanı gördüm de başka da mı ekledin? bir de yaptıkların süper emeğine sağlık özellikle küpeye bayıldım...
nilgün nerelerde görünmüyor...

canım sabhtan beri her şarkıya türküye aglıyorum sebepsiz... mutsuz degilim ama ne biliyim hüzünlüyüm biraz.
tam muslukları kapadım senin yazın bidaha aglattı beni
neden bu hayal rüya olarak kalsınki. ne güzel demişsin ben iradesiz degilim...
bazı şartlar durumlar seni bu duruma itiyor degilmi? iradesiligin degil.
ozamn o şartları bi kenara itebilmek senin bu hayale yakınlaşmanı saglayacaktır.
ruhundaki incelikleri görmeyenlere önce bedenini inceltip sonrada benim ruhum esidende böyle idi diyebilmek varken neden pes ediyorsun!

bu diyet güzelmiş, paylaşım için teşekkürler, ben de bu günden sonra bu diyeti yapmak istiyorum. Kilom 85.2...

kızlar iyi akşamlar

yeterince ders çalışmıyorum sanırım bugün kurstaydım ve istediğim gibi değildi (

neyse tam motivasyon kilo vermeye ve ders çalışmaya çalışıcam inş...

menümü yazıyorum
sabah:
1 kepek ekmek
2 salatalık
5 yeşil zaytin
az peynir
1 h yumurta

saat 3 gibi 1 kek (kurstaydım ya mecburen)

akşam:
1 kase mercimek çokbası
1 karnıyarık
yoğurt
acı biber 5-6 tane

meyve yerim azıcık akşam

2.5 litre su

bugün istediğim gibi bi menü olmadı ama malesef kurs günleri böyle oluyor

gideyim ders çalışayım bari moralim bozuk zaten herkese iyi akşamlar öpüyorum hepinizi

iyiakşamlar kızlarrrr
sevgiii ne kadar güsel yazmışsınnnnn
kendinii bu kadar kasmaa canımmm emin ol sabır ve azimleee isteklerine kavuşucaksınn

yarın tartı günü kıslarrr bence bomba bir liste olacakk
herkess gümbür gümbürr hazırlandıı bu haftaaaa
umarım yılbaşına kadar böylee giderrrrr kherkessss

Merhaba ablalarım :))
Bu hafta sınavlarım vardı her gün hem de.
Yarın da var. Edebiyat.
Neyse ben kısaca yazıp çıkayım.
Yalnız benim bir hafta geçti.ben yine aynıyım.
1-2gram anca oynuyor.
Acaba neden böyle oluyor diye soruyorum kendime .
Abur cubur hiç yemedim.
Akşamları cok aç oldugum için iyi yiyorum. Acaba ondan mıdır??
Birde detoks programları nasıl oluyor?
Bende yapmak istiyorum ama..
gecmisi okuyamadım kusura bakmayın.
Cuma aksamı olsun, okuyacağım.

menümm

sabah
1 mandalin 1 elma minik

kahvaltı
3yk lor
2dlm kızarmış ekmek
4zeytin
1 tabk roka-maydnoz bol limonlu

öglen
1 haşlama but
bol salata
yogurt tarçınlı

akşam
biraz tavuk
patlıcan salata
turp

ara
meyve yiycem

3lt su
1form çay
4yeşilçay
1papatya çayı

ben diyete başlayalı daha 3-4 gün oldu ama cumayı iple çektim ya yarın tartıda pek bi değişiklik göreceğimi sanmıyorum haftaya olur heralde ama yine de tartılıcam bakalım:)
bugünkü menümü yazayım hemen

sabah:
2 dilim uno denge light ekmeği
2 dilim beyaz peynir
5 siyah zeytin
salatalık
domates
biber
1 bardak ıhlamur

öğlen:
ızgara tavuklu salata

ara:
2 tane mandalina

akşam:
1 tabak zeytinyağlı bezelye
1 bardak kadar yoğurt
1 dilim uno denge ekmeği

birazdan da ya yeşil çay ya da tarçınlı süt içerim. dün gece pilates yaptım, nasıl hamlamışım anlatamam. çok rahat yaptığım hareketleri bile yapamaz olmuşum. bugün spor yapmaya vaktim yok, çok işim var ama yarın mutlaka yapıcam. bitirince de ekstradan 15-20 dakika esneme yapiyim diyorum kaslarım açılsın biraz. işte böyleyim bugün dee:) bu arada listeye girmek için cumaları kilomu bildirmekten ve menümü yazmaktan başka bişey yapmama gerek var mı?

canim maşallah çok güzel olmuşlar kursamı gittin yoksa kendi kendine mi öğrendin küpeler harika olmuş benimde bu konularda bilgim vardır daha doğrusu atölyemiz vardı babamın evlenene kadar orda çalıştım aksesuar atölyesi inci boncuklarla bouşuyordum seabır isteyen bir iş canım sabırlısın demekki
canım neden küstün böyle hayata insanlara değermi sen herşeyden değerlisin önce sen sağlığın sonra ruh sağlığın sonra görüntü bence boşver sen kendini bilmezleri bazı kişilerin insanların canlarını acıtmak gibi zevkleri olabilio ama onlar hasta ruhlu insanlar onlar aiçin hayatını bu kadar çaresiz hissedip kendini harab etmeye değermi bi düşün aslaaaaaa değmez bence kendini topla ve kaldığın yerden devam et ve herkez sana öööle baka kalsın canım öptüm seni

bunu dün aldım önceden görmüştüm biraz iddalı gibi ama çok begendim ben rengini
ya ben kapalıyım oje kullanamıyorum abes duruyo ama çok seviyorumbakımlı ve frençli elleri bazen adetliyken kullanıyorum kendimi ii hissettiriyo senin ojenin rengide harikaymış iddalı şeyleri severim ben
bir haftada 1400 mü az gitmiş yapmayın allah aşkına kabızken hemde daha ne olsun...geri gelecek2den gelmeyen 1400 daha iyidir bence...
canım sende farkettiysen arkadaşta belirtmişki 15 günde 10 kilo denilen bir diyette 7 günde 1400 olması az yani insanları kandırıyolar amaçlı söledim hem sen neden rahatsız oldunki bu kadar ben anlamadım bu arada 100 gelmiycekmi sence kim olursa olsun dikkatli olunmadığı sürece bence verilen tüm kilolar geri gelir bence
yeme canım başka bişi şu ana kadar ii gitmişsin bozma malum yarın tartı günü
[/B][/COLOR][/QUOTE]

vavvvvv beyazlarla kilolara kafa tutar gibisin arkadaşım valla süpersin okadar kilodan sonra ben olsam bende beyazları giyer senin gibi salınırdım canım tebrik ederimm

2 hafta bildirim yapınca giriyorsun listeye cnm
menün gayet iyi akşamda meyve yiyebilirisn bi ara yapıp

plates çok güsel bir spor yazın yaptım çok memmun kalmıştım
işleirmi halledip yine başlıycma platese

İyi akşamlar,ben de menümü yazayım ve çıkayım,boynum tutulmuş,başımı çeviremiyorum.Birşeyler sürüp,biraz uzanayım bakalım.
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1 yeşil zeytn
3 acı süs biberi
2 çk keten tohumu
Yeşilliklerim kaç gündür yok,bayağı eksikliğini hissediyorum.Eve gelirken alayım diyorum,unutuyorum,eve girince de çıkmak zor geliyor.Neyse bu hafta böyle olsun bakalım.
Ara:
1 lokma simit(öğretmenler odasındaki masanın üzeri simitten geçilmiyordu,kekler,pastalar vs.,işkence gibi)
Öğle:
1 armut
4 yk yoğurt
Ara:
3 lokma peynir-ekmek
Akşam:
1 dilim denge ekmek
1 tabak kıymalı karnabahar yemeği
3 acı süs biberi
Ara:
1 yeşil elma
2 yk yoğurt
10 tane beyaz leblebi
1 diyet bisküvi(çayla)

2 lt su
2 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar
60 dk spor

evet ben de çok seviyorum pilatesi. bi de kilo verdirmese bile vücudu çok güzel şekillendiriyor, hiç kilo vermesen de 3-4 kilo vermiş gibi görünüyosun düzenli yapınca. yaşasın pilates!

İrem gibi ben de sizi(Nilgün) soracaktım,bugün yoksunuz,yazmamışsınız diye derken aşağıda sizi gördüm,hoşgeldiniz.Derya,tasarımlarınız çok güzel,güle güle kullanın.Fermurdan tasarım yapmak nereden aklınıza geldi,çok ilginç ve güzel.Benim 40 yıl kalsa aklıma gelmez,zaten bu tür işleri beceremem de...
Sena çok iyi görünüyorsunuz...
Banu oje harika,güle güle kullanın.
Bütün arkadaşlara iyi akşamlar

Son düzenleme:

vavvvvv beyazlarla kilolara kafa tutar gibisin arkadaşım valla süpersin okadar kilodan sonra ben olsam bende beyazları giyer senin gibi salınırdım canım tebrik ederimm[/QUOTE]

ben niye rahatsız olayım ki sadce morali bozacak bir durum olmadığını belirttim. 15 günde 10 kilo vermek gibi bir durum olamaz zaten sağlıklı bir şekilde.

selam verdım kactım gıbı oldum ama ıs nedenıyle 2 gundur sehır dısındaydım ve yazamadım bugun gelır gelmez yazayım dedım dun yemegı abarttım tatlı krızım tuttu ne bulduysam yedım ama bugun dengelemek ıcın metebolızma hızlandırıcı dıyetımı yaptım yarında sadece sebze yıyecegım boylelıkle dengelemıs olurum ama tabıkı kılo vermemı etkılıyor bu kacamaklarım artık yapmamaya karar verdım kacamaga sonnnnnnn ıyısallah

bugun yedıklerım
17 KASIM 2011 PERSEMBE-METEBOLIZMA HIZLANDIRICI-
Sabah
1 b sut +yarım elma -1/2m +1s-

ara
1 yesıl cay
1 ısırık peynırlı sandwıc
yarım mandalına -1/2 m-

öğlen
2 dılım ekmek-2t-
1 dılım peynır-1e-
yesıl cay

aksam
1 snıtzel cok az yagda-1e-
yogurtlu semız otu ve turp+havuc salatası -1s-
özel karısım cay

ara:
1 mandalına -1m-

toplam:2 tahıl + 2 et +2 sut +2meyve

gene harika gene mükemmel...geçmiş olsun bu arada...ben de bazen dayanamadığım birşeyden bir lokma alıyorum yoksa sonrası daha kötü oluyo...

bu günkü menümü yaziim kızlar

sabah:1 dilim kepek ekmeği 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir maydonoz 1 kaşık bal üzerine çörek otu 1 fincan ıhlamur

ara :yeşil çay

öğlen:1 dilim kepek ekmeği 1 kepçe domates çorbası

ara :türk kahvesi

akşam:1 porsiyon fırında karnıbahar üzerine 3 kaşık yoğurt 1 dilim kepek ekmeği

ara :meyve

yeşil çay yine içerim ve 3 lt suu

ben sabahki yazımdan sonra akşama kadar hiç durmadım işte girme fırsatım olmuyor. akşam gelince baktım hemen. ama nilgünü merak etmeye başladım 2 gün gelmemezlik yapmazdı tatsız birşey yoktur umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…