80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoş buldum canım yapacak bişey yok mecburen gidecegim hayırlısıyla

deryacım kahve taşlı küpene bayıldım tam benim tarzım eline saglık iyi günlerde tak canım

bunu dün aldım önceden görmüştüm biraz iddalı gibi ama çok begendim ben rengini
banu bende cok ojeyi severim ama süremiyorum zor geliyor sürmek ama güzelmiş ojen begendim
[/B][/COLOR][/QUOTE]
tebrikler sena süper gözüküyorsun maşallah arısı benim başıma

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bu gün güne gittim ve oradan bir arkadaşla iddaya girdik bir aylıgına bakalım nasıl olacak yarın başlıyorum kısmetse sabah güne yürüyüşle başlıyacagım gercı gündeki arkadaşlar benimle dalga gectiler ama olsun cok gıcık oldum daha dogrusu zoruma gitti ve kendime kızdım

menüm:
sabah uyanınca 2 kayısı
kahvaltı:2dilim çavdar ekmeği 2 dilim peynir ve 4 zeytin ve bir havuç
ara:süt
öğlen:mercimek çorbası yarım tabak etli yemek
ikindi:aslında 17.00 2dilim çavdar ekmeği bir tane kaşar peyniri
akşam: tavuk ızgara ve salata vbir dilim çavdar ekmeği
planım sebze idi ama mutfağımda ciddi bir sorun var mecbur böyle dışarıdan istedim
2 lt su ve yeşil çay ile karanfil-tarcın çayı

herkes abla diyor diye ben de selma abla diyeyim sakıncası yoksa... benimde bugün biri tombik dedi diye çok zoruma gitti acayip sinirlerim bozuldu....

bugünkü menüm:

sabah:
2 kepek ekmegi
2peynir

gün boyunca:
1 elma
1cennet elması

akşam:
1 tabak kıymalı taze fasulye
1 kase yogurt

ara:
5 tane burçak

1form çay ve bol su

iyi akşamlar.yarın sabah kilo bildiriminde bulunarak aranıza katılacağım.iki gündür yediklerime dikkat ediyorum zaten.yarından itibaren menülerimide paylaşıcam.umarım bende sizler gibi kilo veririm.merak ettiğimden soruyorum diyet yaparken ilaç veya gıda takviyesi hakkında neler düşünüyorsunuz.

hoşgeldin... merak ettim diyetisyen listen mi var daha önce anlattıysan kaçırmış olablirim kusura bakma...

irem ve selma abla
birilerin sizi sinirlendircek kızdırcak sözleri zorunuza gitmesinnn dahada perçinliyor bu tarz olaylar insanııı
bende istanbulda gömlek almak istediigmde pazarcı amca demişti banaa
sen kim o gömlegi giymek kim diye
ozamn çok üzülmüştüm hatta aglamıştım amaaa beni knedimee getirip zayıflamamı saglayannn olaylardan birdir

haklısın canım da ne bileyim kaç gündür neredeyse 7 kilo olacak verdiğim kimse demedi zayıfladın diye tabi millet için mi zayıflıyoruz alakası yok ama gene de insan duymak istiyo. acaba diyorum daha önce çok daha zayıftım ya ondan mı farkedilmiyo. sadece 2 yakın arkadaşım dedi bu zamana kadar. bir de geçen evde eski listelerimi buldum ben 76 ya kadar inmişim 78 sanıyordum. düşünsene şu an korumada olablirdim sekiz ayda verdiğim kiloyu 4 ayda geri almasaydım hem de fazlası artısıyla deli oluyorum ya..

herkes abla diyor diye ben de selma abla diyeyim sakıncası yoksa... benimde bugün biri tombik dedi diye çok zoruma gitti acayip sinirlerim bozuldu....
sakıncası yok canım iyebilirsin abla iye dogrudur bende bu gün cok zoruma gitti ve cok haklılarda diyecek sözüm ancak kilo vermek olabilir ssende verirsin inş hep beraber veririz canım bu kiloları

evet haklısın banu verecegim bu kiloları yarın sözzzzzzzzzzzzz başlıyorum sözzzzz

sen bugün diyetisyenemi gittin abla?

Selma densiz insanların yaptıklarına sakın üzülme canım çünkü onlar senin verdiğin emeği görüp tebrik etmeyecek kadar düşüncesiz olurlar,kilolu olmak dalga konusu olacak birşey değildir ama malesef sadece maddeye ve dış görünüşe önem veren kişiler bazen böyle can sıkıcı olabiliyorlar.Bence sana moral verebilecek (sanırım zor günler geçiriyorsun),destek olabilecek ,yüreğinden emin olduğun insanlarla görüşmen sana daha iyi gelir.Umarım sıkmamışımdır.:79::79:

Bu tarz şeyleri kesinlikle doğru bulmuyorum,insan sağlığını tehlikeye atmaktan hiç korkmayan düzenbazların bir işi olarak görüyorum.bunlar hakkında çıkan ÖLÜM haberlerini herkes görmüştür herhalde.....

valla bayıldım ama en çokta küpelerine..doğrusu becerikli kızsın elinden her iş geliyor ellerine sağlık güle güle kullan

bunu dün aldım önceden görmüştüm biraz iddalı gibi ama çok begendim ben rengini
güze renk..birazda sen iddalı ol boşver..güle güle kullan
140 günlük planın mı var?
annem leslinin sesine bile tahammül edemedi:)
bugün dinlenmem lazım yoksa yarın mahvolurum...
dukan amcama göre nisana kadar 63 olabilirmişim ...inş kısmetse tabii...evet kadın nası konuşuyo hemde durmadan hemcinsim amaa başım ağrıdı
[/B][/COLOR][/QUOTE]
valla fıstık olmuşun..önceki hallerini bilmiyorum ama çok güzel görünüyosun beyazların içinde
canım benim seni çok iyi anlıyorum..geçen sene ben de 69 kiloydum kızlarla konuşurken 63 kilo olcam 38 beden giycem inşallah dedim ordan bi arkadaş ben sen mi dedi ben bile 38 giyiyorum senin kemikler iiri ASLA 38 olamazsın dedi bana...ben bi sini roldum anlatamam sonra geldi özür filan diledi ama ben kendimi o an koyverdim işte ne varsa yedim bir senede de 76 üzerine çıkmayan bendeniz 83 oldum...insanın çevresinde konuşmasını bilmeyen patavatsızlar olunca böyle oluyo işte boşver sen benim gibi asla olma..azmet

üzülme şimdi ileri bakma zamanı...insanoğlu zayıflayınca güzel olunca iltifat etmez ama hatanı görürse hemen yerin dibine takmaaa

slm kızlar,
bir nöbet gününü daha bitirdik çok şükür. okuldan sonra akşam eşimle markete gittik sebze alışverişi yaptık markete her gittiğimde sebzelerin dahada pahalılandıını göryorum.
hakikaten bir maaşla ev geçindirenlere Allah yardım etsin hiç kolay değil

deryacım, ellerine sağlık cnm valla bende bu konuda bir ara çok istekliydim netten örneklere falan bakıyordum denemeye kalktım yok cık bu konuda inanılmaz beceriksizim:))

senacım, öncelikle 6 lı rakamları görmek büyük bir azmin zaferi kesinlikle kutluyorum tekrar inş. hedefinede en kısa zamanda ulaşırsın. üzerindeki krem rengi tuniği çok sevdim söylemeden geçemiycem cnm.

menümü yazıyım arkadaşlar
sabah:
1 kk b.peynir
1 dlm ekmek 2 bardak çay

öğlen:
fırında sebzeli tavuk 4 yk
1 yk yoğurt

ara:
iki çatal kek, çay

akşam:
2 kepçe şehriye
bir tabak pırasa
havuç roka mısır salatası

ara:
y.çay

ay benim kociş pırasa yemediği için yemek yine bitmedi:))

akşam salata fazla oldu ama çok yorulunca çok acıkmış hissediyorum eve geldim gözüm dönüyor resmen bende bol bol salata yedim, tek sığındığım durum sa sebzelerin yüzde 70 i su diyorum. yağsız tussuz yiyorum tabi bayağı şişirdi.
arada yediğim kek gerçekten çok çok minikti okulda mis gibi pişerken koktu resmen göz hakkı için yedim:)))
ohh anlattım rahatladım valla

hoşgeldin... merak ettim diyetisyen listen mi var daha önce anlattıysan kaçırmış olablirim kusura bakma...

dıyetısyene gıdıyorum canım ama belırlı bı lıstem yok sadece haklarım var gunluk 4 tahıl 3 et 3 sut 3 meyve hakkım var bunu haftanın 4 gunu yapıyorum bana tahılın etın ne oldugunu 1 porsıyonun neye denk geldıgını ogrettı gun ıçınde bu haklarımı harcıyorum ıstedıgım gıbı bırde pısmıs sebze 10 yk ve sınırsız cıg sebze hakkım var
haftanın 2 gunu ıse kalsıyum rejımı yapıyorum bunda et yasak sebze yenıyor oglen ve aksam
bır gunde metebolızma hızlandırıcı dıyetım var 2 tahıl 2 sut 2 meyve 2 et hakkım var o gunde ıste boyle canım ben lıstesız yapıyorum haklarımı harcıyorum
yarın sebze yıyecegım sadece dunkı kacamagım anca boyle telafı edılebılır

evet ben de çok seviyorum pilatesi. bi de kilo verdirmese bile vücudu çok güzel şekillendiriyor, hiç kilo vermesen de 3-4 kilo vermiş gibi görünüyosun düzenli yapınca. yaşasın pilates!

bende platese bayılıyorum haftanın 3 gunu yapıyorum olculerımız alınmıstı baslamadan tum vucuttan 1 ay sonra tam 90 cm ıncelmısım gogus kollar bacaklar kalca gobek...vs toplamda zayıflatmıyor ama cıdden sıkılastırıyor zayıflayınca sarkmamak ıçın plates sart bence

bence aksam sebze yersen daha hızlı verebılırsın kılolarını aksam agır yemek yada et tahıl gıbı kılo vermeyı gecıktırıyor ben et yersem mutlaka aksam yatmadan once yururum yoksa erımıyor tahıl ve et hemen

tebrık ederım canım ya bu duygu harıka bı duygu bende 4 kılo verdım ama hepsını yagdan verdıgım ıçın acayıp daralmısım kuculmusum resmen unıversıtedeyken 80 kılo ıken gıydıgım esyalarım 86 olmama ragmen buyuk gelıyor spor hocam demıstıkı 1 kılo yag 1 kılo kastan 3 kat daha fazla yer kaplar yanı 1 kılo yagı futbol topu gıbı 1 kılo kası tenıs topu gıbı dusun eger 1 kılo yag verırsen ne kadar cok yer bosalıyor vucudunda eger sende kılolarının cogunu yagdan verdıysen tabıkı 3 kılo bıle ınsanı acayıp kucultuyor

[/B][/COLOR][/QUOTE]

masallah canım cok ıyı gorunuyorsun beyaz tunıgıne bayıldım ben de zayıflayıp ondan gıymek ıstıyorummmmmmmm

ne kadar guzel yazmıssın canım benımde duygularıma tercuman olmussun cıdden kalemın cok guclu
dılerım kı allah hepımızı once bedenımızı degılde ıçındekı kırılgan zarıf ruhu gorebılecek ınsanlarla karsılastırsın

ve ıyısallah bızde ıçımız gıbı dısımızıda zarıf bır ınsan halıne getırebılırız

bende bayıldım hele kupeye harıka hoslar yaratıcılıkta sınır yok anlasılan

Kızlar ben menümü sabah yazmıştım ama akşam biraz değişiklik oldu

1 kase mercimek çorbası,6-7 adet etli lahana dolması,2 dilim ekmek,3-4 turşu((
bir de eşim kestane ve taze meyve suyu yapmış(ananas,üzüm,havuç,elma,mandalina karışımı) ben yaklaşık 15 tane belki biraz daha fazla kestane yedim 1 kupada meyve suyu içtim:84::84::84:
Kestane kaç kaloridir???????????????

kızlar menümü yazayım
sabah :08:00
1 ayran 2 yulaf kepekli lkurabiye

09:00
1 domates
1 salatalık
1 ayran

10:00
1 ayran
1kurabiye

öğle: 14:00
kabak kırmızı biber ve körili tavuk sote
100 gr yoğurt
2 kurabiye

ara: yoğurt
akşam 00
çorba
tavuk sote

2 lt su 1 bardak yeşilçay

arkadaslar sevıncımı sızınlede paylasmak ıstedım gecen dolabımı duzenleyeyım dedım buyuk gelen kıyafetlerımı kardesımın dolabına koyayım yer acayım dedım dolabımda cunku 54 beden gıyıyordum rejıme baslamadan sımdı 44 beden genelde neyse su buyuk bu buyuk derken bı baktım dolabım bosalmıs hıç bısıyım kalmamıs gıyecek annemın gardolabından aldıgım 1 kac parca tunık ve 4-5 kazak hepsı bu mu dedım ama aslında cok sevındım arkadaslara anlatınca gıyecek bısıyı kalmadıgı ıçın sevınen bı tek sensın heralde dedılerama cıdden cok mutlu oldum gıydıgım herseyın bol gelmesı benı cok sevındırdı artık cok alısverıs yapmıyorum nasıl olsa zayıflıyorum zayıflayınca alacagım ıstedıgımı yupppıııııı

valla fıstık olmuşun..önceki hallerini bilmiyorum ama çok güzel görünüyosun beyazların içinde

canım benim seni çok iyi anlıyorum..geçen sene ben de 69 kiloydum kızlarla konuşurken 63 kilo olcam 38 beden giycem inşallah dedim ordan bi arkadaş ben sen mi dedi ben bile 38 giyiyorum senin kemikler iiri ASLA 38 olamazsın dedi bana...ben bi sini roldum anlatamam sonra geldi özür filan diledi ama ben kendimi o an koyverdim işte ne varsa yedim bir senede de 76 üzerine çıkmayan bendeniz 83 oldum...insanın çevresinde konuşmasını bilmeyen patavatsızlar olunca böyle oluyo işte boşver sen benim gibi asla olma..azmet

üzülme şimdi ileri bakma zamanı...insanoğlu zayıflayınca güzel olunca iltifat etmez ama hatanı görürse hemen yerin dibine takmaaa[/QUOTE]

senin bu dukan amca olan samimiyetine hayranım:))

market yerıne pazardan alma ımkanınız yokmu sebzelerı orda daha ucuz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…