hoş buldum canım yapacak bişey yok mecburen gidecegim hayırlısıyla
derya aklın yolu bir desene.bu yöntemi üşümeye borçluyum aynen. bende bayadır bu taktigi uyguluyorum. her nekadar sonradan pijamalarımın kaç kilo geldigini tartıp kafamda düşsemde
cuma gününe gercekten güzel süpriz oluyor. yani insan cok birebir takip edemiyor kafasında böylece artılarıda görmezden geliyor.
hergün tartılma alışkanlıgından kurtulamadık bari böyle devam. bu hafata eksi çıkcak olmana sevindim.
selma abla hoşgeldin. iyi olmana cok sevindim. ayrıca doktora gitme kararınıda takdir ettim. artıların yakın zamanda ucar gider inş.
Selmacım çok sevindim, bu tip aktivitelere kendini zorla, iyi geleceğine eminim
Bir akıllı ben değilmişim ha
Ay ne güldüm yarabbim kafayı yiyeceğiz biz yakındaŞaka maka derimiz kaç kilo çeker acaba
Tezgahın altında dedin dikkatimi çekti canım bir yerden çıkarıp mı tartılıyorsun? Eğer öyleyse bak çok yanlış tartıyı sabit bir yere koy ve sakın oradan oynatma hep aynı yerde dursun. Yoksa kilonda fark olur her seferinde tam anlayamazsın. Bu arada adın neydi :26:
deryacım kahve taşlı küpene bayıldım tam benim tarzım eline saglık iyi günlerde tak canımKızlar bunlar benim dün akşam fermuardan yaptığım cicilerim. Turkuaz-pembeliyi daha önce yapmıştım tabi dün akşam diğerlerini yaptım, bakalım beğenecek misiniz :87:
Üzerine tıklarsanız büyür.
Eki Görüntüle 290068 Eki Görüntüle 290069 Eki Görüntüle 290070 Eki Görüntüle 290071 Eki Görüntüle 290072 Eki Görüntüle 290074 Eki Görüntüle 290075 Eki Görüntüle 290076 Eki Görüntüle 290077
banu bende cok ojeyi severim ama süremiyorum zor geliyor sürmek ama güzelmiş ojen begendim
[/B][/COLOR][/QUOTE]
selam kızlar
uzun zamandır uqrayamıyorum muhasebe kursum çok yoqun devam ediyor inşallah hepiniz iyisinizdir...
bikaç arkadaş resim istemişti önceki akşam resimleri pcye geçirdik...
YAZ TATİLİNDEN AYDIN GEZİSİNDEN BİR KESİT(f.makinesinin tarihi takılı kaldı bütün fotoları 2010 diye çekiyor 2011 haziran ayına ait resimler kızlar )
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bu gün güne gittim ve oradan bir arkadaşla iddaya girdik bir aylıgına bakalım nasıl olacak yarın başlıyorum kısmetse sabah güne yürüyüşle başlıyacagım gercı gündeki arkadaşlar benimle dalga gectiler ama olsun cok gıcık oldum daha dogrusu zoruma gitti ve kendime kızdım
selam verdım kactım gıbı oldum ama ıs nedenıyle 2 gundur sehır dısındaydım ve yazamadım bugun gelır gelmez yazayım dedım dun yemegı abarttım tatlı krızım tuttu ne bulduysam yedım ama bugun dengelemek ıcın metebolızma hızlandırıcı dıyetımı yaptım yarında sadece sebze yıyecegım boylelıkle dengelemıs olurum ama tabıkı kılo vermemı etkılıyor bu kacamaklarım artık yapmamaya karar verdım kacamaga sonnnnnnn ıyısallah
bugun yedıklerım
17 KASIM 2011 PERSEMBE-METEBOLIZMA HIZLANDIRICI-
Sabah
1 b sut +yarım elma -1/2m +1s-
ara
1 yesıl cay
1 ısırık peynırlı sandwıc
yarım mandalına -1/2 m-
öğlen
2 dılım ekmek-2t-
1 dılım peynır-1e-
yesıl cay
aksam
1 snıtzel cok az yagda-1e-
yogurtlu semız otu ve turp+havuc salatası -1s-
özel karısım cay
ara:
1 mandalına -1m-
toplam:2 tahıl + 2 et +2 sut +2meyve
irem ve selma abla
birilerin sizi sinirlendircek kızdırcak sözleri zorunuza gitmesinnn dahada perçinliyor bu tarz olaylar insanııı
bende istanbulda gömlek almak istediigmde pazarcı amca demişti banaa
sen kim o gömlegi giymek kim diye
ozamn çok üzülmüştüm hatta aglamıştım amaaa beni knedimee getirip zayıflamamı saglayannn olaylardan birdir
sakıncası yok canım iyebilirsin abla iye dogrudur bende bu gün cok zoruma gitti ve cok haklılarda diyecek sözüm ancak kilo vermek olabilir ssende verirsin inş hep beraber veririz canım bu kilolarıherkes abla diyor diye ben de selma abla diyeyim sakıncası yoksa... benimde bugün biri tombik dedi diye çok zoruma gitti acayip sinirlerim bozuldu....
irem ve selma abla
birilerin sizi sinirlendircek kızdırcak sözleri zorunuza gitmesinnn dahada perçinliyor bu tarz olaylar insanııı
bende istanbulda gömlek almak istediigmde pazarcı amca demişti banaa
sen kim o gömlegi giymek kim diye
ozamn çok üzülmüştüm hatta aglamıştım amaaa beni knedimee getirip zayıflamamı saglayannn olaylardan birdir
sakıncası yok canım iyebilirsin abla iye dogrudur bende bu gün cok zoruma gitti ve cok haklılarda diyecek sözüm ancak kilo vermek olabilir ssende verirsin inş hep beraber veririz canım bu kiloları
evet haklısın banu verecegim bu kiloları yarın sözzzzzzzzzzzzz başlıyorum sözzzzz
Selma densiz insanların yaptıklarına sakın üzülme canım çünkü onlar senin verdiğin emeği görüp tebrik etmeyecek kadar düşüncesiz olurlar,kilolu olmak dalga konusu olacak birşey değildir ama malesef sadece maddeye ve dış görünüşe önem veren kişiler bazen böyle can sıkıcı olabiliyorlar.Bence sana moral verebilecek (sanırım zor günler geçiriyorsun),destek olabilecek ,yüreğinden emin olduğun insanlarla görüşmen sana daha iyi gelir.Umarım sıkmamışımdır.:79::79:iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bu gün güne gittim ve oradan bir arkadaşla iddaya girdik bir aylıgına bakalım nasıl olacak yarın başlıyorum kısmetse sabah güne yürüyüşle başlıyacagım gercı gündeki arkadaşlar benimle dalga gectiler ama olsun cok gıcık oldum daha dogrusu zoruma gitti ve kendime kızdım
Bu tarz şeyleri kesinlikle doğru bulmuyorum,insan sağlığını tehlikeye atmaktan hiç korkmayan düzenbazların bir işi olarak görüyorum.bunlar hakkında çıkan ÖLÜM haberlerini herkes görmüştür herhalde.....iyi akşamlar.yarın sabah kilo bildiriminde bulunarak aranıza katılacağım.iki gündür yediklerime dikkat ediyorum zaten.yarından itibaren menülerimide paylaşıcam.umarım bende sizler gibi kilo veririm.merak ettiğimden soruyorum diyet yaparken ilaç veya gıda takviyesi hakkında neler düşünüyorsunuz.
valla bayıldım ama en çokta küpelerine..doğrusu becerikli kızsın elinden her iş geliyor ellerine sağlık güle güle kullanKızlar bunlar benim dün akşam fermuardan yaptığım cicilerim. Turkuaz-pembeliyi daha önce yapmıştım tabi dün akşam diğerlerini yaptım, bakalım beğenecek misiniz :87:
Eki Görüntüle 290068 Eki Görüntüle 290069 Eki Görüntüle 290070 Eki Görüntüle 290071 Eki Görüntüle 290072 Eki Görüntüle 290074 Eki Görüntüle 290075 Eki Görüntüle 290076 Eki Görüntüle 290077
güze renk..birazda sen iddalı ol boşver..güle güle kullan
dukan amcama göre nisana kadar 63 olabilirmişim ...inş kısmetse tabii...evet kadın nası konuşuyo hemde durmadan hemcinsim amaa başım ağrıdı140 günlük planın mı var?
annem leslinin sesine bile tahammül edemedi:)
bugün dinlenmem lazım yoksa yarın mahvolurum...
[/B][/COLOR][/QUOTE]
selam kızlar
uzun zamandır uqrayamıyorum muhasebe kursum çok yoqun devam ediyor inşallah hepiniz iyisinizdir...
YAZ TATİLİNDEN AYDIN GEZİSİNDEN BİR KESİT(f.makinesinin tarihi takılı kaldı bütün fotoları 2010 diye çekiyor 2011 haziran ayına ait resimler kızlar )
canım benim seni çok iyi anlıyorum..geçen sene ben de 69 kiloydum kızlarla konuşurken 63 kilo olcam 38 beden giycem inşallah dedim ordan bi arkadaş ben sen mi dedi ben bile 38 giyiyorum senin kemikler iiri ASLA 38 olamazsın dedi bana...ben bi sini roldum anlatamam sonra geldi özür filan diledi ama ben kendimi o an koyverdim işte ne varsa yedim bir senede de 76 üzerine çıkmayan bendeniz 83 oldum...insanın çevresinde konuşmasını bilmeyen patavatsızlar olunca böyle oluyo işte boşver sen benim gibi asla olma..azmetiyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bu gün güne gittim ve oradan bir arkadaşla iddaya girdik bir aylıgına bakalım nasıl olacak yarın başlıyorum kısmetse sabah güne yürüyüşle başlıyacagım gercı gündeki arkadaşlar benimle dalga gectiler ama olsun cok gıcık oldum daha dogrusu zoruma gitti ve kendime kızdım
haklısın canım da ne bileyim kaç gündür neredeyse 7 kilo olacak verdiğim kimse demedi zayıfladın diye tabi millet için mi zayıflıyoruz alakası yok ama gene de insan duymak istiyo. acaba diyorum daha önce çok daha zayıftım ya ondan mı farkedilmiyo. sadece 2 yakın arkadaşım dedi bu zamana kadar. bir de geçen evde eski listelerimi buldum ben 76 ya kadar inmişim 78 sanıyordum. düşünsene şu an korumada olablirdim sekiz ayda verdiğim kiloyu 4 ayda geri almasaydım hem de fazlası artısıyla deli oluyorum ya..
hoşgeldin... merak ettim diyetisyen listen mi var daha önce anlattıysan kaçırmış olablirim kusura bakma...
evet ben de çok seviyorum pilatesi. bi de kilo verdirmese bile vücudu çok güzel şekillendiriyor, hiç kilo vermesen de 3-4 kilo vermiş gibi görünüyosun düzenli yapınca. yaşasın pilates!
Merhaba ablalarım :))
Bu hafta sınavlarım vardı her gün hem de.
Yarın da var. Edebiyat.
Neyse ben kısaca yazıp çıkayım.
Yalnız benim bir hafta geçti.ben yine aynıyım.
1-2gram anca oynuyor.
Acaba neden böyle oluyor diye soruyorum kendime .
Abur cubur hiç yemedim.
Akşamları cok aç oldugum için iyi yiyorum. Acaba ondan mıdır??
Birde detoks programları nasıl oluyor?
Bende yapmak istiyorum ama..
gecmisi okuyamadım kusura bakmayın.
Cuma aksamı olsun, okuyacağım.
Selam Kizlar Nasilsiniz Umarim Her$ey Yolundadir
Ben Bu Hafta Sabit Kalacagim Gibi GözüküyorAma Olsun Sabit Kalmakta Bir Ba$ari Sonucta
71'imle Bu Haftada Sevi$ip Öpü$elim ,Haftaya Insallah Onu Postalayip 70'imi Kucaklarim
Ondan Sonraaaaa Ver Eliniii 6'Lii Rakamlar
Dim Tis Dim Tiss
Yilba$ina Kadar Duraklamaya Girmezsem 65 Olurum Insallah
2012'yede Allahin Izniyle Citi Piti Bi Genc Kiz Olarak Merhabaa Dirimmm
Bugün Kuzenimin Dügününde Aldigim Gri Elbisemi Denedim
Cumartesi Semra Teyzemin Dogum Günü Var Orda Giyerim Diye Düsündüm ,
Annnnaaam Bide Ne Görimm Elbise Üzerime Büyük Geliooo
Elbiseyi Aldigim Hafta 74.Kiloydum , Suan 71'im Ama Resmen Yarim Bi Burcu Daha Girerdi O Elbisenin Bolluguna ..
Baldir Kismi , Kol Kismi ve Göbek Kismi Booooll
Ben 3.Kilo Ile Bukadar Inceldimmi Ya Diye Kendime Sordum ,
Dogru Dürüs Sporda Yapmiyorum $u Son Günlerde , Amaa Demekki 3.Kilo Bile Yetiyor Insanin Daralmasi Icin ..
Cumartesi Artikin Altina Siyah Kalin Corapla Siyah Bogazli Ile Kombine Edipte Giyerim Elbisemi
Okadar Para Saydim 1.Kerecik Giydim , Zayifladim Diye Üzülmeye Baslicam Nerdeyse
:124: :124: :124: :123: :123: :123: :119: :119: :119:
Dee Dee Deeee DERYAAAAAAAAA KUZUUUUMMMMMMMM
:119::119::119::123::123::123::124::124::124:
[/B][/COLOR][/QUOTE]
selam kızlar
İnsanın ruhu ince olup bazen bedeni kalın olabiliyor. Benim gibi. Halbuki bir bilseler bu bedenin içinde ne kadar ince bir ruh ve bir o kadar narin bir kalp var. Ne kırılmaya müsait ne de incinmeye dayanabilir. Sırf bedene bakıp seven yürekler çürümeye mahkumdur ve varlıkları sadece toprak altına girene kadardır. yürek dediğin gönül gözüyle görebilmedir, sevgi dediğin ruhunu sevmelidir önce insanın sonra bedene tutulmalıdır. Zaten ruhunu yüreğini seven bedene bakmaz bile.
Herşey insan içindir. Sevgi de aşkta. ayrılıkta ölümde.
Kuğu gibi olmalıdır aşkın. sen öldüğünde senden başkasına yarenlik yapmamalıdır. Sevgini sen öldüğünde bile sürdürmelidir. çünkü senden geriye ona sadece aşkın kalmıştır ve bu büyük bir emanettir. Aşk gözlerine baktığında bir ömrün nasıl geçtiğini anlamadığın ama her baktığında ilk günü hatırladığındır.Kalbim kırık herkese gönlüm küskün. beni sırf bedenimden ibaret görüyorlar o ince kırılgan narin olan ruhumu hüzünlü yüreğimi görmüyorlar. Kemiklerim üstündeki yağ tabası onların derdi. herkes değiştirmek istiyor beni belki sevdiklerinden belki yaralamak için söylüyorlar bu sözleri ama bilmiyorlar daha çok kanattıklarını içimi. Sevgi deyince ilk herkesin aklına yemek geliyor ne kadar düşkün olduğumu söylüyorlar iradesizliğimi söylüyorlar. oooo diyorlar o ne olsa yer diyorlar taştan yumuşak ne varsa yer diyorlar ama bilmiyorlar ki ben yemek erken aslında öfkemi yiyorum hayata karşı haksızlıklarımı yiyorum ruhuma olan eziyeti yiyorum ruhumun acısını bedenimden çıkarıyorum. Ben iradesiz değilim ben yatıp kalkıp yemek düşünen biri değilim, ben ben sadece bilmiyorum işte ama ben zannettikeri biri değiilim. BEN ÇÖP KOVASI DEĞİLİM!... Bilmiyorlar bir zamanlar bende sülün gibiyidim!!! Sevmiyorum artık kimseyi ve ne yazıkki kendimi.. Kırıyorlar, acıtıyorlar kanatıyorlar yüreğimi bir türlü rahat bırakmıyorlar ki kabuk bağlasın şu kalbim. Ve beni olduğum gibi kabul etmiyorlar. Halbu ki bir kabul etsler beni böyle hayatlarında bir sevseler beni böyle tombik halimle , bir ruhumu okşalar inceden...
İşte o zaman kalın bedenimin ardından çıkacak olan incecik ruhu göreceklerdir. Belki bende o zaman bir perinin deyneğiyle değişirim. tıp kı kül kedisi gibi. Ahhh Ne güzel olur değil mi. bir değnek ve ben eski halimdeki gibiyim... sırma gibi saçlarım uzun dümdüz ve simsiyah... bedenim bir sülün bir kuğu gibi narin ve incecik, dokunsan kırılacakmış gibiyim... üstümde çok güzel bir elbise ve ben yıldızların içinde...
Yürüyorum ama yaklarım yere basmıyor edalı edalı dolaşıyorum herkes bana bakıyor. Bu Sevgi mi? diyorlar...
Sanırım bu hayal sadece rüyadan ibaret olacak sanırım bu hep içimde ukde kalacak...
Kızlar bunlar benim dün akşam fermuardan yaptığım cicilerim. Turkuaz-pembeliyi daha önce yapmıştım tabi dün akşam diğerlerini yaptım, bakalım beğenecek misiniz :87:
valla fıstık olmuşun..önceki hallerini bilmiyorum ama çok güzel görünüyosun beyazların içindevalla bayıldım ama en çokta küpelerine..doğrusu becerikli kızsın elinden her iş geliyor ellerine sağlık güle güle kullan
güze renk..birazda sen iddalı ol boşver..güle güle kullan
dukan amcama göre nisana kadar 63 olabilirmişim ...inş kısmetse tabii...evet kadın nası konuşuyo hemde durmadan hemcinsim amaa başım ağrıdı
[/B][/COLOR]
slm kızlar,
bir nöbet gününü daha bitirdik çok şükür. okuldan sonra akşam eşimle markete gittik sebze alışverişi yaptık markete her gittiğimde sebzelerin dahada pahalılandıını göryorum.
hakikaten bir maaşla ev geçindirenlere Allah yardım etsin hiç kolay değil
deryacım, ellerine sağlık cnm valla bende bu konuda bir ara çok istekliydim netten örneklere falan bakıyordum denemeye kalktım yok cık bu konuda inanılmaz beceriksizim:))
senacım, öncelikle 6 lı rakamları görmek büyük bir azmin zaferi kesinlikle kutluyorum tekrar inş. hedefinede en kısa zamanda ulaşırsın. üzerindeki krem rengi tuniği çok sevdim söylemeden geçemiycem cnm.
menümü yazıyım arkadaşlar
sabah:
1 kk b.peynir
1 dlm ekmek 2 bardak çay
öğlen:
fırında sebzeli tavuk 4 yk
1 yk yoğurt
ara:
iki çatal kek, çay
akşam:
2 kepçe şehriye
bir tabak pırasa
havuç roka mısır salatası
ara:
y.çay
ay benim kociş pırasa yemediği için yemek yine bitmedi:))
akşam salata fazla oldu ama çok yorulunca çok acıkmış hissediyorum eve geldim gözüm dönüyor resmen bende bol bol salata yedim, tek sığındığım durum sa sebzelerin yüzde 70 i su diyorum. yağsız tussuz yiyorum tabi bayağı şişirdi.
arada yediğim kek gerçekten çok çok minikti okulda mis gibi pişerken koktu resmen göz hakkı için yedim:)))
ohh anlattım rahatladım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?