80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Peki neden pes etmek? Sen insanlar hayaline inanmıyor diye hayalinden vazgeçecek bir insan mısın? Bilmez misin en güzel başarıların ardında imkansız sanılan hayallerin gerçekleşmesi vardır. Onu bu kadar mükemmel yapan da zaten imkansız sanılanı başarmaktır. Sen öyle olmadığına yürekten inandıktan sonra başkasının hükmü ne kadar önemli?
Anlattıkların hepimizin etrafında dolaşan insan sıfatlı yaratıkların tavırları..Şu güne kadar dış görünüşe önem veren kimseyi ne eşim yaptım, ne candan arkadaşım. Sen de yapma eğer üzülüyorsan, benim gibi onların yüzeysel ve mide bulandırıcı bakış açılarına katlanamıyorsan..Mecburen gördüğün insanlarsa bunlar arana mesafe koyman çok kolay. Kimse samimi olmadan karşısındaki hakkında böyle yorumlar yapamaz

Sevgi bak seninle açık konuşmak istiyorum, biri üzgün olduğunda onu boş teselli sözleriyle avutmaktan çok çözüm bulmaya çalışırım. Çünkü böylesi bir anlam ifade eder benim için. Bak bizim aramıza kaç ay önce girdin, başlarda da hep aynıydın 2 gün güzel gidiyordun, sonra dayanamayıp kaçamak yapıyordun o zamanlarda başkaları çözüm bulmaya çalıştı ama olmadı sen gittin, sonra şimdi tekrar geldin, başka bir enerji gördüm bu sefer olacak sanırım dedim ama bak sen gene aynı hataları yapıyorsun. Herkes hatasız mı? Tabi ki değil. Bak iki sene oldu daha yolun sonunu görmedim. Şu 5 kiloyu 5 aydır veremedim ben de bir dağıttım bir döndüm. Ama en azından verdiğim kilolar kendimi bir nebze mutlu edecek, artık istediğimi yapabilecek kadardı. Sen de böyle bir başlasan en azından kendini iyi hissedecek kadar versen, onlar da görse dalga geçtikleri sevginin ne kadar iradeli ve güçlü bir insan olduğunu? Sence şimdi ki gibi oturup üzülmekten daha iyi hissettirmeyecek mi bu sana?

Vageçmek kolaydır , herkes yapar ama savaşmak, işte o zor yoldur, ödülü de zorluğu derecesinde büyüktür. Masallardaki sihirli değnekler gerçek hayatta da olsaydı, emek verdiğimiz her şey anlamını yitirirdi. Kendine inanman için kimsenin sana inanmasına ihtiyacın yok, her şey senin elinde inan artık buna..

bunu dün aldım önceden görmüştüm biraz iddalı gibi ama çok begendim ben rengini

Banuşum aynı ojeyi eklemiştim ben de buraya görmemişsin ben bayıla bayıla almıştım bu rengi

Çok da severek kullanıyorum, yazla kısıtlamayalım kendimizi kışın da uygun kıyafetle sürelim, gri günlerimiz renklensin
Geçenlerde sarı ve gri aldım ben de çok sevdim kisini de sürer gösteririm baka heves yaptım, oje deyince çıldırıyorum

Len bayılıyorum şu evlenen çift smileylerine ama sen kullanınca ayrı bir tatlı oluyor sankim
Kuzum şimdi kalın çorapla filan giy de yılbaşından sonra daralttırırsın
Ben de bazen 68 yetmeyecekmiş gibi düşünüyorum 5 kilo ne kadar farkeder ki diyorum ama sen canlı örneği oldun çok farkediyor aslında anca kıyafetlerden anlıyoruz.. Eriyoruz burcum eriyoruz :13:

harikasın yaaaaaaaa yaratıcılığın sınırları falan kalmamış sende bayıldımm hepsine güle güle kullan :)

derya ben elbise ve taytla olanı gördüm de başka da mı ekledin? bir de yaptıkların süper emeğine sağlık özellikle küpeye bayıldım...
nilgün nerelerde görünmüyor...

.Derya,tasarımlarınız çok güzel,güle güle kullanın.Fermurdan tasarım yapmak nereden aklınıza geldi,çok ilginç ve güzel.Benim 40 yıl kalsa aklıma gelmez,zaten bu tür işleri beceremem de...

Kızlar çok teşekkürler, zekiyecim bu fermuarların her bir şeyini yaptılar taç da gördüm, o yüzden hedefim farklı şeyler yapmak yüzük gibi, küpe gibi. Ama bir ara taçta yapacağım çok şirin duruyor Tek sıkıntım fermuara verdiğim para. Bir toptancısını bulsam harika olacak. Buradaki terzilere çıkma fermuarları satıyor musunuz diye soruyorum dilenmişim gibi cevap veriyorlar ya nefret ediyorum karacabeyin soğuk insanından

İremcim yok canım başka eklemedim onları tekrar çıkarttım izlem görmek istedi diye :)

Semacım hiç kursa gitmedim, çok istedim ama olmadı ankarada gitmeyi çok istiyorum. Atölyeniz vardı he, benim için rüya gibi bir şey olurdu sanırım :) Normalde her şeyden çabuk sıkılan biriyim ama bir tek takı tasarım da sıkılmadan zevkle saatlerce uğraşıyorum.

Füsuncum fermuardan tasarım nette çok uzun zamandır moda olan bir şey zaten ben keşfetmedim yani. Takı tasarım bloglarını ve sitelerini çok geziyorum çok güzel fikirler alıyorum..

Cerencim hoşgeldin, ablam akşam öğünü bize en çok kilo aldıran, en dikkat etmemiz gereken öğündür..akşama kadar tek lokma yemeyip akşam tıka basa yersen gene kilo alırsın (tarafımdan denendi onaylandı :) ) O yüzden gün içinde çantanda elma, kuruyemiş, leblebi taşı ki akşam çok aç olup da yemeğe saldırmayasın. Sabit kalman ondandır canım. Her zaman en hafif akşamını geçir..Hatta kahvaltını çok sağlam tut. Tülin şahinin kral,prens, fakir kuralını hatırla çok doğru bir yöntem o sabah kral gibi, öğle prens gibi, akşam da fakir gibi yiyeceksin

deryacım kahve taşlı küpene bayıldım tam benim tarzım eline saglık iyi günlerde tak canım

İnşallah hediye etmek nasip olur selmacım :)

Selma allah aşkına söyle nasıl bir insana benzeyen varlık, nasıl bir terbiyesiz, nasıl bir ahlaksız senin zor günleri atlattığını bile bilke dalga geçebilecek kadar alçalabilir
Ben yerinde olsam değil bu insanlarla bir şeyler yapmak bir saniye bile hayatımda tutmazdım
Çok, çok sinirlendim ama gene arkadaşındır diye bir şey demiyorum, böyle de insanlar varmış demek!!

masallah canım cok ıyı gorunuyorsun beyaz tunıgıne bayıldım ben de zayıflayıp ondan gıymek ıstıyorummmmmmmm

ne kadar guzel yazmıssın canım benımde duygularıma tercuman olmussun cıdden kalemın cok guclu
dılerım kı allah hepımızı once bedenımızı degılde ıçındekı kırılgan zarıf ruhu gorebılecek ınsanlarla karsılastırsın

ve ıyısallah bızde ıçımız gıbı dısımızıda zarıf bır ınsan halıne getırebılırız

bende bayıldım hele kupeye harıka hoslar yaratıcılıkta sınır yok anlasılan[/QUOTE]

ben de gitmeye başladım da herşeyi tüm açıklamaları ile elime vermesine rağmen porsyonları ayarlamakta ve iş yerinde ve nöbette bunu organize etmekte çok zorplanıyorum ondan sordum...

canım tahıl cok almıssın yanı karbonhıdrat
3 kestane 1 tahıl demek 15 tanesı 5 tahıl
sonra mercımek corbasının 1 kepcesıde 1 tahıl 1 et benım hesabıma gore
lahana dolmasıda aynı
tursu ıstah acıcıdır

bukadarcok tahıl almıssın yarın sebze yemenı onerırım

moral bozmasın ama 5*6 kestane bir ekmek ile eşdeğer diye biliyorum...

pahabiçilmez bir mutluluk...ben şu an tüm kıyafetlerimden nefret ediyorum ama yeni birşey almıyorum da...

deryaaaaaaaaaa
kendim gibi bir oje manyagıı bulduguma sevindimmmm
buraya flormarın yeri açıldı avm nin iine allahım çıldırcak gibi oluyorum gidince rengarenk
sarıyı kullanacak cesaret yok bendeee senin ekleidign bebe mavisiydi snırım
bu 429 flormar yada ekledinse ben kaçırmış oabilirim

şimdi hedefimde bordo oje almak var
vizon,simli mercan aldım dün birde bu maviyi bordoyu yine unuttum

ben bu ojeyi kahveyle çok yakıştırdım aslında güsle bir ikili olabilir kahve bir elbise ve bu ojee

[

ben de gitmeye başladım da herşeyi tüm açıklamaları ile elime vermesine rağmen porsyonları ayarlamakta ve iş yerinde ve nöbette bunu organize etmekte çok zorplanıyorum ondan sordum...[/QUOTE]

gıtmekle ıyı yapmıssın canım bende oglen ıs yerınde yıyorum yemek lıstesını alıyorum ıs yerındekı aylık lısteye bakıyorum eger cok tahıl varsa evden sebze veya et getırıyorum aksamda evde ona gore haklarıma gore yıyorum ama oglen et sebze varsa ıs yerınde yemekhanede yıyorum benım ıçın sıkıntı olan ıs seyehatlerı yanımda sebze goturuyorum ama her zaman gruptan ayrı yıyemıyorum arada kacırıyorum

bu beslenmede porsıyonları ayarlamak cok onemlı ben tartı aldım artık tartıyorum yıyeceklerı mutlaka 1 dılım ekmek demek 25 gr demek ama bugun babamın kepek ekmegını bır tarttım 1 dılımı 50 gr geldı tabıkı bunu 2 dılım dıye sayıyorum boyle ıste canım evden gotur ben 1 ogun sebze yersem dıger ogun et ve tahıl haklarımı kullanabılıyorum

derya
ankarada belediyenin kursları var hayatımm ücretsiz gdidiyorsun
bend eçocukalrı şöle yarım gün filan bi kreşe başlatabilsem düşünüyorum bir alanda katılmayı send egelince degerlendirirsin
belediye kurslarını durumlar nasıl ankara işinde?

tabi sen epeyce hatta mükemmel kilo vermişsin artık çözmüşsün listenin felsefesini beni şu an çok geriyor bu liste...

tesekkurler ama cıdden lıstem olsa bende sıkılırım cunku kısıtlama hıssı verıyor lısteler ınsana uyamıyorum lıstelere sadece haklarım var ben bunlara tıcket dıyorum gun ıçınde lıstemı kendım olusturuyorum yemeklere bakarak o gun ne yıyecegıme kendım karar verıyorum bu bende ozgurluk hıssı uyandırıyor mesela canım halley yemek ıstedı 2 dılım ekmek demek 1 halley o zaman onu yıyorum ama 2 dılım ekmek az yıyorum pılav makarna corba haftada 2 yı gecmemesı gerekıyor daha hızlı kılo vermek ıçın tahılı genelde ekmek olarak yersem yagdan verıyorum kılolarımı cunku ekmekte yag yok ama corbada makarnada var

[

ben de gitmeye başladım da herşeyi tüm açıklamaları ile elime vermesine rağmen porsyonları ayarlamakta ve iş yerinde ve nöbette bunu organize etmekte çok zorplanıyorum ondan sordum...

gıtmekle ıyı yapmıssın canım bende oglen ıs yerınde yıyorum yemek lıstesını alıyorum ıs yerındekı aylık lısteye bakıyorum eger cok tahıl varsa evden sebze veya et getırıyorum aksamda evde ona gore haklarıma gore yıyorum ama oglen et sebze varsa ıs yerınde yemekhanede yıyorum benım ıçın sıkıntı olan ıs seyehatlerı yanımda sebze goturuyorum ama her zaman gruptan ayrı yıyemıyorum arada kacırıyorum

bu beslenmede porsıyonları ayarlamak cok onemlı ben tartı aldım artık tartıyorum yıyeceklerı mutlaka 1 dılım ekmek demek 25 gr demek ama bugun babamın kepek ekmegını bır tarttım 1 dılımı 50 gr geldı tabıkı bunu 2 dılım dıye sayıyorum boyle ıste canım evden gotur ben 1 ogun sebze yersem dıger ogun et ve tahıl haklarımı kullanabılıyorum[/QUOTE]

canım ben tek yaşıyorum pek yemek yapamıyorum geçen sefer 10 kg verdim tüm öğünlerimi dışarda yedim. ama dıarda yemekten de fenalık geldi artık. kilonnun yüzde onundan fazla bir kayıp hedefleniyorsa diyetişsyene gidilmeli diye öneriyorlar geçen sefer de gitmiştim bu sefer 5 kgyu kendim verince gittim artık. daha önce 10 kilo veridm geri aldım çünkü. ben de sık seyahat ediyorum ve çok nöbet tutuyorum. ne kadar düzen kursam sürekli altüst oluyor...bundan bunaldım bu sefer sınırlarımı iyice zorluyorum iş yerinde dikkat edebilmek için bazen gece yarısı akşam yemeği yiyorum ama mecburum kendime sağlıklı alternatfiler yaratmaya...

canım arkadaşım çok iyi sevindim adına...darısı isteyenlerimizin başına inş

pahabiçilmez bir mutluluk...ben şu an tüm kıyafetlerimden nefret ediyorum ama yeni birşey almıyorum da...

ıyısallah canım en kısa surede ıstedıgımızı gıyebılırız benım ıçımde uktedır uzun bot kısa kadıfe elbıse ve su wozun yazılı yagmur botlarına bayılıyorum ama onlarıda ya sortla yada dar kotla gıymek lazım ıyısallah bende bır gun onları gıyebılırım

dolabımda bır suru gıyemedıgım ama zayıflayınca gıyerım dıye aldıgım kıyafet var onları sınıflandırdım 80 olunca sunları 70 de bunları 60 da sunu dıye benı beklıyorlar ama cıdden hepsı kucuk beden su an gıyecek bısıyım yok dıyebılırım aman nnnnn olsun verelımde alırız

aslında benim lsitelerim de çok alternatifli ve zorlayıcı değil ama daha bir hafta bile olmadı bir türlü içime sinmiyo kafam karışıyo ya eksik ya fazla yiyorum gibi geliyo. mesela ekmek 6 tane çok geldi bana önce... ama düşününce çok da dengeli ben de ekmeği makarna ve pilav ile değiştirebiliyorum ama değiştirmedim hiç...sadece 3 kere çorba ile değiştiridm...

canım ben tek yaşıyorum pek yemek yapamıyorum geçen sefer 10 kg verdim tüm öğünlerimi dışarda yedim. ama dıarda yemekten de fenalık geldi artık. kilonnun yüzde onundan fazla bir kayıp hedefleniyorsa diyetişsyene gidilmeli diye öneriyorlar geçen sefer de gitmiştim bu sefer 5 kgyu kendim verince gittim artık. daha önce 10 kilo veridm geri aldım çünkü. ben de sık seyahat ediyorum ve çok nöbet tutuyorum. ne kadar düzen kursam sürekli altüst oluyor...bundan bunaldım bu sefer sınırlarımı iyice zorluyorum iş yerinde dikkat edebilmek için bazen gece yarısı akşam yemeği yiyorum ama mecburum kendime sağlıklı alternatfiler yaratmaya...[/QUOTE]

ewet canım ya sende benım gıbısın demekkı ıs nedenıyle bende sorun yasıyorum arada sırada ınan tek yasamak ve tek basınayken rejım yapmak daha kolay ben bunu aılemın yanına tasınınca anladım onlar baska bısıler yemek ıstıyorlar ama benım hakkım olmuyor ben ozenıyorum onlar rahat yıyemıyorlar bıze devamlı mısafır gelır devamlı pasta borek evde kokunca yıyorum napıım ama yememem gerekıyor artık onlara kızıyorum ya onlar bana ya ben onlara gore duzenlıyorum hayatımı yeme seklımı genelde onları uyduruyorum ama ınan tek basımayken daha kolay oluyor rejım yapmak ben tek yasarken 1 sebze yemegı yapar 1 hafta yerdım bıtmedıgı ıçın ve ben yemek yapma ozurlusu oldugum ıçın tembellıkten 1 hafta onu yerdım sımdı annem yapıyor ben yıyorum ama ınan mısafır gelınce ben cıldırıyorum canım ıstıyor goz gormeyınce gonul katlanır demıstı doktorum cıdden olmazsa aramıyorum ama olunca kendımı durduramıyorum
ıs yyerınde arkadaslarda devamlı bısıler getırırler evden gozleme pasta vs onlarlada arada papaz oluyorum onlaroda uydurdum kendımeartık arada kaba kuvvet uyglamam gerekıyor dermısımsaka bır yana durumu ortamı kendıne uydurmaya calıs evde sebze yap gotur nobete ıs yerıne yogun ısrarlara kanma hedefını belırle senın yolundan kımsenın hıc bırseyın cevırmesıne ızın verme ınan basarabılırsın ben bıle yapıyorum kı ben en yapamayacak ınsandım su sıralar bende tokezledım ama bırakmıyorum asla 1 gun yedıysem kacamak yaptıysam ertesı gun telafı edıyorum

Nilgüncüm çok şık olmuşsun özellikle siyah elbise ve vizon ayakkabıya bayıldım.Güle güle giy canım,hayırlı olsun nişanınız.

Hoşgeldin arzuydu değil mi
ne güzel tatilde bile eksiyi görmüşsün

Deryacım ismim ilknur
ürünlerini gördüm,hepsi çok güzel
fermuar küpeler beni benden aldı
çok severim değişik takıları
küpeleri eklemeni sabırsızlıkla bekliyorum

Ne kadar güzel ifade etmişsiniz
hayalleriniz gerçekleşecek

herkes abla diyor diye ben de selma abla diyeyim sakıncası yoksa... benimde bugün biri tombik dedi diye çok zoruma gitti acayip sinirlerim bozuldu....
iremcim seni çok iyi anlıyorum
diyete yeni başladığım zaman kuzenimin eşi bana sana abla desem olur mu görüntü olarak öyle de diye bir laf etti
kendisi 30 ben 25 yaşındayım
bu tür insanların ettiği densiz laflar
daha da hırslanmamızı sağlıyor aslında

Benim bu gün yediklerim:sabah 1 mandalina,1kk peynir,2adet zeytin,2dilim ekmek,yeşil çay öğlen :azcık sebze çorbası,150gr yoğurt .arada: yarım muz1elma akşam:1tb kapuska yemeği 2ltye yakın su içtim.Nasıl sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…