İnsanın ruhu ince olup bazen bedeni kalın olabiliyor. Benim gibi. Halbuki bir bilseler bu bedenin içinde ne kadar ince bir ruh ve bir o kadar narin bir kalp var. Ne kırılmaya müsait ne de incinmeye dayanabilir. Sırf bedene bakıp seven yürekler çürümeye mahkumdur ve varlıkları sadece toprak altına girene kadardır. yürek dediğin gönül gözüyle görebilmedir, sevgi dediğin ruhunu sevmelidir önce insanın sonra bedene tutulmalıdır. Zaten ruhunu yüreğini seven bedene bakmaz bile.
Herşey insan içindir. Sevgi de aşkta. ayrılıkta ölümde.
Kuğu gibi olmalıdır aşkın. sen öldüğünde senden başkasına yarenlik yapmamalıdır. Sevgini sen öldüğünde bile sürdürmelidir. çünkü senden geriye ona sadece aşkın kalmıştır ve bu büyük bir emanettir. Aşk gözlerine baktığında bir ömrün nasıl geçtiğini anlamadığın ama her baktığında ilk günü hatırladığındır.Kalbim kırık herkese gönlüm küskün. beni sırf bedenimden ibaret görüyorlar o ince kırılgan narin olan ruhumu hüzünlü yüreğimi görmüyorlar. Kemiklerim üstündeki yağ tabası onların derdi. herkes değiştirmek istiyor beni belki sevdiklerinden belki yaralamak için söylüyorlar bu sözleri ama bilmiyorlar daha çok kanattıklarını içimi. Sevgi deyince ilk herkesin aklına yemek geliyor ne kadar düşkün olduğumu söylüyorlar iradesizliğimi söylüyorlar. oooo diyorlar o ne olsa yer diyorlar taştan yumuşak ne varsa yer diyorlar ama bilmiyorlar ki ben yemek erken aslında öfkemi yiyorum hayata karşı haksızlıklarımı yiyorum ruhuma olan eziyeti yiyorum ruhumun acısını bedenimden çıkarıyorum. Ben iradesiz değilim ben yatıp kalkıp yemek düşünen biri değilim, ben ben sadece bilmiyorum işte ama ben zannettikeri biri değiilim. BEN ÇÖP KOVASI DEĞİLİM!... Bilmiyorlar bir zamanlar bende sülün gibiyidim!!! Sevmiyorum artık kimseyi ve ne yazıkki kendimi.. Kırıyorlar, acıtıyorlar kanatıyorlar yüreğimi bir türlü rahat bırakmıyorlar ki kabuk bağlasın şu kalbim. Ve beni olduğum gibi kabul etmiyorlar. Halbu ki bir kabul etsler beni böyle hayatlarında bir sevseler beni böyle tombik halimle , bir ruhumu okşalar inceden...
İşte o zaman kalın bedenimin ardından çıkacak olan incecik ruhu göreceklerdir. Belki bende o zaman bir perinin deyneğiyle değişirim. tıp kı kül kedisi gibi. Ahhh Ne güzel olur değil mi. bir değnek ve ben eski halimdeki gibiyim... sırma gibi saçlarım uzun dümdüz ve simsiyah... bedenim bir sülün bir kuğu gibi narin ve incecik, dokunsan kırılacakmış gibiyim... üstümde çok güzel bir elbise ve ben yıldızların içinde...
Yürüyorum ama yaklarım yere basmıyor edalı edalı dolaşıyorum herkes bana bakıyor. Bu Sevgi mi? diyorlar...
Sanırım bu hayal sadece rüyadan ibaret olacak sanırım bu hep içimde ukde kalacak...
Peki neden pes etmek? Sen insanlar hayaline inanmıyor diye hayalinden vazgeçecek bir insan mısın? Bilmez misin en güzel başarıların ardında imkansız sanılan hayallerin gerçekleşmesi vardır. Onu bu kadar mükemmel yapan da zaten imkansız sanılanı başarmaktır. Sen öyle olmadığına yürekten inandıktan sonra başkasının hükmü ne kadar önemli?
Anlattıkların hepimizin etrafında dolaşan insan sıfatlı yaratıkların tavırları..Şu güne kadar dış görünüşe önem veren kimseyi ne eşim yaptım, ne candan arkadaşım. Sen de yapma eğer üzülüyorsan, benim gibi onların yüzeysel ve mide bulandırıcı bakış açılarına katlanamıyorsan..Mecburen gördüğün insanlarsa bunlar arana mesafe koyman çok kolay. Kimse samimi olmadan karşısındaki hakkında böyle yorumlar yapamaz
Sevgi bak seninle açık konuşmak istiyorum, biri üzgün olduğunda onu boş teselli sözleriyle avutmaktan çok çözüm bulmaya çalışırım. Çünkü böylesi bir anlam ifade eder benim için. Bak bizim aramıza kaç ay önce girdin, başlarda da hep aynıydın 2 gün güzel gidiyordun, sonra dayanamayıp kaçamak yapıyordun o zamanlarda başkaları çözüm bulmaya çalıştı ama olmadı sen gittin, sonra şimdi tekrar geldin, başka bir enerji gördüm bu sefer olacak sanırım dedim ama bak sen gene aynı hataları yapıyorsun. Herkes hatasız mı? Tabi ki değil. Bak iki sene oldu daha yolun sonunu görmedim. Şu 5 kiloyu 5 aydır veremedim ben de bir dağıttım bir döndüm. Ama en azından verdiğim kilolar kendimi bir nebze mutlu edecek, artık istediğimi yapabilecek kadardı. Sen de böyle bir başlasan en azından kendini iyi hissedecek kadar versen, onlar da görse dalga geçtikleri sevginin ne kadar iradeli ve güçlü bir insan olduğunu? Sence şimdi ki gibi oturup üzülmekten daha iyi hissettirmeyecek mi bu sana?
Vageçmek kolaydır , herkes yapar ama savaşmak, işte o zor yoldur, ödülü de zorluğu derecesinde büyüktür. Masallardaki sihirli değnekler gerçek hayatta da olsaydı, emek verdiğimiz her şey anlamını yitirirdi. Kendine inanman için kimsenin sana inanmasına ihtiyacın yok, her şey senin elinde inan artık buna..
Banuşum aynı ojeyi eklemiştim ben de buraya görmemişsin ben bayıla bayıla almıştım bu rengi
Çok da severek kullanıyorum, yazla kısıtlamayalım kendimizi kışın da uygun kıyafetle sürelim, gri günlerimiz renklensin
Geçenlerde sarı ve gri aldım ben de çok sevdim kisini de sürer gösteririm baka heves yaptım, oje deyince çıldırıyorum
Selam Kizlar Nasilsiniz Umarim Her$ey Yolundadir
Ben Bu Hafta Sabit Kalacagim Gibi GözüküyorAma Olsun Sabit Kalmakta Bir Ba$ari Sonucta
71'imle Bu Haftada Sevi$ip Öpü$elim ,Haftaya Insallah Onu Postalayip 70'imi Kucaklarim
Ondan Sonraaaaa Ver Eliniii 6'Lii Rakamlar
Dim Tis Dim Tiss
Yilba$ina Kadar Duraklamaya Girmezsem 65 Olurum Insallah
2012'yede Allahin Izniyle Citi Piti Bi Genc Kiz Olarak Merhabaa Dirimmm
Bugün Kuzenimin Dügününde Aldigim Gri Elbisemi Denedim
Cumartesi Semra Teyzemin Dogum Günü Var Orda Giyerim Diye Düsündüm ,
Annnnaaam Bide Ne Görimm Elbise Üzerime Büyük Geliooo
Elbiseyi Aldigim Hafta 74.Kiloydum , Suan 71'im Ama Resmen Yarim Bi Burcu Daha Girerdi O Elbisenin Bolluguna ..
Baldir Kismi , Kol Kismi ve Göbek Kismi Booooll
Ben 3.Kilo Ile Bukadar Inceldimmi Ya Diye Kendime Sordum ,
Dogru Dürüs Sporda Yapmiyorum $u Son Günlerde , Amaa Demekki 3.Kilo Bile Yetiyor Insanin Daralmasi Icin ..
Cumartesi Artikin Altina Siyah Kalin Corapla Siyah Bogazli Ile Kombine Edipte Giyerim Elbisemi
Okadar Para Saydim 1.Kerecik Giydim , Zayifladim Diye Üzülmeye Baslicam Nerdeyse
:124: :124: :124: :123: :123: :123: :119: :119: :119:
Dee Dee Deeee DERYAAAAAAAAA KUZUUUUMMMMMMMM
:119::119::119::123::123::123::124::124::124:
Len bayılıyorum şu evlenen çift smileylerine ama sen kullanınca ayrı bir tatlı oluyor sankim
Kuzum şimdi kalın çorapla filan giy de yılbaşından sonra daralttırırsın
Ben de bazen 68 yetmeyecekmiş gibi düşünüyorum 5 kilo ne kadar farkeder ki diyorum ama sen canlı örneği oldun çok farkediyor aslında anca kıyafetlerden anlıyoruz.. Eriyoruz burcum eriyoruz :13:
harikasın yaaaaaaaa yaratıcılığın sınırları falan kalmamış sende bayıldımm hepsine güle güle kullan :)
derya hepsi cok güzel olmuş. ama ben küpelere bayıldım ne kadar hoş durmuş.
yaptıgın broşun aynısı bende var ama taç olarak. ince bi taç alıp onun kenarına tutturabilirsin çok güzel görünüyor.
ellerine saglık canım gercekten cok güzeller...
derya ben elbise ve taytla olanı gördüm de başka da mı ekledin? bir de yaptıkların süper emeğine sağlık özellikle küpeye bayıldım...
nilgün nerelerde görünmüyor...
canim maşallah çok güzel olmuşlar kursamı gittin yoksa kendi kendine mi öğrendin küpeler harika olmuş benimde bu konularda bilgim vardır daha doğrusu atölyemiz vardı babamın evlenene kadar orda çalıştım aksesuar atölyesi inci boncuklarla bouşuyordum seabır isteyen bir iş canım sabırlısın demekki
.Derya,tasarımlarınız çok güzel,güle güle kullanın.Fermurdan tasarım yapmak nereden aklınıza geldi,çok ilginç ve güzel.Benim 40 yıl kalsa aklıma gelmez,zaten bu tür işleri beceremem de...
Kızlar çok teşekkürler, zekiyecim bu fermuarların her bir şeyini yaptılar taç da gördüm, o yüzden hedefim farklı şeyler yapmak yüzük gibi, küpe gibi. Ama bir ara taçta yapacağım çok şirin duruyor
İremcim yok canım başka eklemedim onları tekrar çıkarttım izlem görmek istedi diye :)
Semacım hiç kursa gitmedim, çok istedim ama olmadı ankarada gitmeyi çok istiyorum. Atölyeniz vardı he, benim için rüya gibi bir şey olurdu sanırım :) Normalde her şeyden çabuk sıkılan biriyim ama bir tek takı tasarım da sıkılmadan zevkle saatlerce uğraşıyorum.
Füsuncum fermuardan tasarım nette çok uzun zamandır moda olan bir şey zaten ben keşfetmedim yani. Takı tasarım bloglarını ve sitelerini çok geziyorum çok güzel fikirler alıyorum..
Merhaba ablalarım :))
Bu hafta sınavlarım vardı her gün hem de.
Yarın da var. Edebiyat.
Neyse ben kısaca yazıp çıkayım.
Yalnız benim bir hafta geçti.ben yine aynıyım.
1-2gram anca oynuyor.
Acaba neden böyle oluyor diye soruyorum kendime .
Abur cubur hiç yemedim.
Akşamları cok aç oldugum için iyi yiyorum. Acaba ondan mıdır??
Birde detoks programları nasıl oluyor?
Bende yapmak istiyorum ama..
gecmisi okuyamadım kusura bakmayın.
Cuma aksamı olsun, okuyacağım.
Cerencim hoşgeldin, ablam akşam öğünü bize en çok kilo aldıran, en dikkat etmemiz gereken öğündür..akşama kadar tek lokma yemeyip akşam tıka basa yersen gene kilo alırsın (tarafımdan denendi onaylandı :) ) O yüzden gün içinde çantanda elma, kuruyemiş, leblebi taşı ki akşam çok aç olup da yemeğe saldırmayasın. Sabit kalman ondandır canım. Her zaman en hafif akşamını geçir..Hatta kahvaltını çok sağlam tut. Tülin şahinin kral,prens, fakir kuralını hatırla çok doğru bir yöntem o sabah kral gibi, öğle prens gibi, akşam da fakir gibi yiyeceksin
deryacım kahve taşlı küpene bayıldım tam benim tarzım eline saglık iyi günlerde tak canım
İnşallah hediye etmek nasip olur selmacım :)
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bu gün güne gittim ve oradan bir arkadaşla iddaya girdik bir aylıgına bakalım nasıl olacak yarın başlıyorum kısmetse sabah güne yürüyüşle başlıyacagım gercı gündeki arkadaşlar benimle dalga gectiler ama olsun cok gıcık oldum daha dogrusu zoruma gitti ve kendime kızdım
Selma allah aşkına söyle nasıl bir insana benzeyen varlık, nasıl bir terbiyesiz, nasıl bir ahlaksız senin zor günleri atlattığını bile bilke dalga geçebilecek kadar alçalabilir
Ben yerinde olsam değil bu insanlarla bir şeyler yapmak bir saniye bile hayatımda tutmazdım
Çok, çok sinirlendim ama gene arkadaşındır diye bir şey demiyorum, böyle de insanlar varmış demek!!