80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok degıl canım bak mesela bız farketmeden gun ıçınde 6 tahıldan daha fazlasını alıyoruz 1 cokonat 8 dılım ekmek demek caya kattıgımız 2 kesme seker 1 dılım ekmek demek 1 bardak meyve suyu taze sıkılmıs olmayan hazır 4 dılım ekmek demek 1 bardak kola ve gazozda 4 dılım ekmekle es deger yanı 6 dılım ekmek cok degıl aslında bız gun ıçınde 6 dılım ekmekten cooook daha fazlasını farketmeden yıyoruz mutlaka degısım lısttene uy canın sıkılmaz hemen pes etmezsın

1 tahıl=25 gr lık ekmek
2 yk pılav vea makarna bulgur
1 kucuk patates
1 su bardagı yagsız patlamıs mısır
1 orta boy haslanmıs mısır
1/4 sımıt
1 krep kucuk
2 yk corn flakes
3 kestane
1 kepce unlu corba

gıbı degıstır arada ben mesela 1 hamburger yıyorum 2 tahıl 1 et
1 lahmacun 2 tahıl 1 et
yagsız mantı 4-5 yk 1 tahıl 1 et 1 sut yogurtlarsak

ıste boyle canım hıç bısı yasak olmadıgı ıçın benım dıyetımde canım ıstemıyor yemek ama bana deselerkı mantı yasak ıste o zaman benım canım onu ıster

tatlılarda 2 top dondurma 1 tahıl 1 sut
yarım sutlu tatlı 1 sut 1 tahıl

Herkese iyi akşamlarrrrrr
3 gündür gelemedim
bugün deneme sınavım vardı
sınava çalıştım
sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum
benim gibi kpss mağdurları varmış okudum ama alıntı yapamadım
allah hepimize kolaylık versin inşallah
topikte ing.öğretmenleri çoğunlukta
ben teknik öğretmenim
atanma şansım daha az tabi katsayımız da çok yüksek
bu yüzden en az 90 almam gerekiyor

bugünkü menüm

sabah:ballı,limonlu ılık su,1 aktivia kahvaltı zamanı

ara:2 tane kandil simidi

öğle:1 porsiyon domates soslu makarna,3 kaşık yoğurt

ara:1 mandalina

akşam:5-6 adet ızgara köfte,1 tabak roka salatası,2 kaşık yoğurt

ara:2 tane kavala kurabiyesi

3 lt su
3 kupa yeşil çay

spor yapamadım bugün çok yorgunum

yarın tartı günüüüüüüüüüü
herkes bomba gibi geliyor sanıyorum

kızlar dün sabah saba tümerin programında diyetisyen bir konuğu vardı
danışanlarına kilo verme sürecinde meta.yı hızlandıran ve öksürüğe iyi gelen çay öneriyormuş
tarifini aldım:

1 çay k. toz zencefili 1 tk. bal ile macun haline getiriyoruz
üzerine yarım limonun suyunu ekleyip karıştırıyoruz
bu işlemleri yaptıktan sonra
sıcak su ekliyoruz ve günde 2-3 fincan içiyoruz
bu tarif 1 fincan için
ben de yarın deneyeceğim
umarım faydalı olur

Kilo aldığında hemen farkederler, ama zayıfladığında kimsenin sesi çıkmaz nedense bu hep böyledir sakın aldırma hepimizin yaşadığı bir olay, garip ama öyle..İnsanların çoğu diğerlerini ezmekten ya da bazı şeyleri (kilo gibi) eksiklik diye lanse etmeye bayılıyorlar. Aldırma..

valla bayıldım ama en çokta küpelerine..doğrusu becerikli kızsın elinden her iş geliyor ellerine sağlık güle güle kullan

bende bayıldım hele kupeye harıka hoslar yaratıcılıkta sınır yok anlasılan

deryacım, ellerine sağlık cnm valla bende bu konuda bir ara çok istekliydim netten örneklere falan bakıyordum denemeye kalktım yok cık bu konuda inanılmaz beceriksizim:))

Çok teşekkürler kızlar, ay sevindirik oldum herkes beğendi :119::119:

vavvvvv beyazlarla kilolara kafa tutar gibisin arkadaşım valla süpersin okadar kilodan sonra ben olsam bende beyazları giyer senin gibi salınırdım canım tebrik ederimm[/QUOTE]
çok teşekkür ederim canım
tebrikler sena süper gözüküyorsun maşallah arısı benim başıma [/QUOTE]
teşekkür ederim selmacım sende başarıcaksın cnm
valla fıstık olmuşun..önceki hallerini bilmiyorum ama çok güzel görünüyosun beyazların içinde

canım benim seni çok iyi anlıyorum..geçen sene ben de 69 kiloydum kızlarla konuşurken 63 kilo olcam 38 beden giycem inşallah dedim ordan bi arkadaş ben sen mi dedi ben bile 38 giyiyorum senin kemikler iiri ASLA 38 olamazsın dedi bana...ben bi sini roldum anlatamam sonra geldi özür filan diledi ama ben kendimi o an koyverdim işte ne varsa yedim bir senede de 76 üzerine çıkmayan bendeniz 83 oldum...insanın çevresinde konuşmasını bilmeyen patavatsızlar olunca böyle oluyo işte boşver sen benim gibi asla olma..azmet

üzülme şimdi ileri bakma zamanı...insanoğlu zayıflayınca güzel olunca iltifat etmez ama hatanı görürse hemen yerin dibine takmaaa[/QUOTE]
önceki ve sonraki halimi ekliyorum senin için cnm...

masallah canım cok ıyı gorunuyorsun beyaz tunıgıne bayıldım ben de zayıflayıp ondan gıymek ıstıyorummmmmmmm

ne kadar guzel yazmıssın canım benımde duygularıma tercuman olmussun cıdden kalemın cok guclu
dılerım kı allah hepımızı once bedenımızı degılde ıçındekı kırılgan zarıf ruhu gorebılecek ınsanlarla karsılastırsın

ve ıyısallah bızde ıçımız gıbı dısımızıda zarıf bır ınsan halıne getırebılırız

bende bayıldım hele kupeye harıka hoslar yaratıcılıkta sınır yok anlasılan[/QUOTE]

teşekkür ederim cnm tuniqimi bende çok seviyorum ..

Yasafat Ablacim Adini Bilmedigm Icin Nickini Yaziyorum,
1.kg Yag 1.Futbol Topu Büyüklügündemiii
Abooo Bunu Bilmiyordum Yeni Ögrendim ..
Ben Hep Yagdan Kaybediyorum , 3.kg Verince Hemen Nerdeyse 1.Beden veya Yarim Beden Dü$üyorum
Giyisiler Bolla$iyor :)
Bilgilendirdigin Icin Tesekkür Ederimmmm

Deryaaamm Lolita $ekerimmmm :123: Öpen Ben Olunca Tabe Bi Ba$ka Güzel Olurrr
Valla Ablam Bende 65.Yetmez Bana Diyorum 55'olcam Diyorum Ama 6.kg Sonra
Kim Bilir Nasil Incelcemde Havalara Uccam Tam 38 Giyiyorum Diye ..
55'kg Olunca Cok Zayifmi Olurum Acep Diyede Düsünüyorum ..
Baldirlarim Sarkti Biraz SIKILASTIRTMAM Lazim Sporla, Ama Spor Icin Motivasyona Ihtiyacim Var
Onlarda SIKILASINCA Aslinda Tam Istedigim Vucuda Kavusmus Oluyorum , Aynada Artik Kendimi Begeniyorummmm

Hatirliyormusunnn Aynaya Bakmaya Tiksiniyorum Diyordumm ..
Kendime Hakaret Ediyorumm Sevmiyorum Kendimi Diyordum Daha 8'li Rakamlardaydim ..
$imdi Ise Begeniyorum Kendimi Diyorum ..
Vay Beee 8.Ay Icinde 17.kg Gidince Böyle Degisiyormu$ Insan Demek

Hepsi Sizin Sayenizde .. Senin Sayende Gül Yüzlümm Sirmaa Di$limmmmmmm

canımmm menüler aynı olmuş nerdeyseee:))))

günaydın kızlar hayırlı günler herkese diliyorum inş yarın tartılıp kilomu yazacagım ve yarın başlıyorum sizlere katılmaya kısmetse inş
canımmmm inşallahhh ilk 3 tesinnnn. bence devamda etmeyelim canım bu listeye. wc mahvetti bizi:))))
canımmmm sen nasıl becerikli bi hatunsun yaaaaaa. bayıldııımmm küpeler harikaaaaaaa...ellerine sağlıkkkkk
canımmm senin ki güzelde benim kaçamaklarıma bi bak bakeeemmmm

maşaalllaaahhh maşaalllaaahhh 60 lı kilolarda nasılda güzel oluyor insannn. harikasın canımmm çok çok hoşsun maşallahhh.
canım benim. sınavlarında başarılarrr.detoks yapmamalısın canım sen. bedenin kaldıramaz hasta olursun. hem sen daha yemek düzeni yeni yeni oluşturuyorsun detoksa ne gerek var canım. sen sağlıklı az yiyerek devam et detoks yaşına uymaz.sağlığına zarar verir canım benim...
selmacım o arkadaşlarını bana gönderde bi sinirimi çıkarayım..densizler ya boşver.ben sana güveniyorum.
merhaba canım ben tülin hoşgeldin. ben 2 defa bu saçma sapan takviyelerden denedim ve hiç ama hiççç olumlu sonuç almadım.hepsi kandırmaca sağlıksız ürünler.
merhaba ben tülin. yenisin sanırım hoşgeldin. menünle ilgili kilonu ve nekadar zamandır dikkat ettiğini bilmediğim için çok bişey söyliyemem ama ekmeğin yok öğlen. ve sadece az sebze çorbası olmaz bence. yanında et tavuk yada yumurta olabilirdi. akşamda yoğurt yada salata daha doğru olurdu.

ewet canım ya sende benım gıbısın demekkı ıs nedenıyle bende sorun yasıyorum arada sırada ınan tek yasamak ve tek basınayken rejım yapmak daha kolay ben bunu aılemın yanına tasınınca anladım onlar baska bısıler yemek ıstıyorlar ama benım hakkım olmuyor ben ozenıyorum onlar rahat yıyemıyorlar bıze devamlı mısafır gelır devamlı pasta borek evde kokunca yıyorum napıım ama yememem gerekıyor artık onlara kızıyorum ya onlar bana ya ben onlara gore duzenlıyorum hayatımı yeme seklımı genelde onları uyduruyorum ama ınan tek basımayken daha kolay oluyor rejım yapmak ben tek yasarken 1 sebze yemegı yapar 1 hafta yerdım bıtmedıgı ıçın ve ben yemek yapma ozurlusu oldugum ıçın tembellıkten 1 hafta onu yerdım sımdı annem yapıyor ben yıyorum ama ınan mısafır gelınce ben cıldırıyorum canım ıstıyor goz gormeyınce gonul katlanır demıstı doktorum cıdden olmazsa aramıyorum ama olunca kendımı durduramıyorum
ıs yyerınde arkadaslarda devamlı bısıler getırırler evden gozleme pasta vs onlarlada arada papaz oluyorum onlaroda uydurdum kendımeartık arada kaba kuvvet uyglamam gerekıyor dermısımsaka bır yana durumu ortamı kendıne uydurmaya calıs evde sebze yap gotur nobete ıs yerıne yogun ısrarlara kanma hedefını belırle senın yolundan kımsenın hıc bırseyın cevırmesıne ızın verme ınan basarabılırsın ben bıle yapıyorum kı ben en yapamayacak ınsandım su sıralar bende tokezledım ama bırakmıyorum asla 1 gun yedıysem kacamak yaptıysam ertesı gun telafı edıyorum[/QUOTE]

cok iyi biliyorum o durumu ben de eve gidince ya da bizimkiler gelince aynı durum. birşey değil onlar da üzülüyor. ama dediğin gibi izin vermemeliyiz bizi birşeyin durdurmasına. ben de iş yerinde kuru yemiş yerken bunlar kalorili değil mi demelerine sinir oluyorum en çok...sen de tökezledim deme asla nerden nereye gelmişsin senin için zor yok artık...

yuh...çok afedersin yuh dicem anca...en büyük hayalim zayıflayınca mesela 20 kg verince ben verdim kolaysa sende versene diyebilmek bunlara...

canım işte eski ve yeni halim..aslında çokta yeni deqil bu resimler yazın çekildi 38 bedendim ozaman..şimdi 36 bedenim...
MCx]
[/url]
kızımla bir köy düqününden...

Son düzenleme:

canım listelerimiz yani porsyon birebir aynı...ben kola bağımlısıydım tam anlamıyla...bana tatlı önermedi şimdilik sanırım biraz zayıflayınca olur...çokonat ne kadar fenaymış ya...

canımmmm içim cıızzzz dedi. hep hissetiğimiz yaşadığımız şeyler oldu bunlar. hep güldü yüzümüz,kimse bilmedi içimizde kopanları... oturup kalkerken üstümüzü düzelterek geçti belkide uzun yıllarımız. bunu yapanda bizdik düzeltecek olanda biziz. sen çok güzel sözcüklerle anlatmışsın hepimiziiii...ağzına yüreğine sağlık. kitap gibi çıkmış hüzünle sözlerin...eh artık bize düşen eski sevgiyi dışarı çıkarmakkk.hayata dahada geç kalmadan dur demeliyiz kendimize....

Tülincim en çok kırmızıyla belirttiğim cümle dokundu içime
çocukluğumdan itibaren oturup kalkarken üzerimi düzeltmediğim günüm pek yoktur
göbeğim çok mu çıktı,pantolonumdan simtlerim çok mu belli oluyor diye diye geçti yıllarım
çıtçıtlı badi giymeyi çok seviyorum özellikle toparladığı için
ama en geniş olunca o'da askılardan çekerdi sinir olurdum
artık daha rahat giyiyorum
6 kilo bile etkisini gösterdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…