aslında benim lsitelerim de çok alternatifli ve zorlayıcı değil ama daha bir hafta bile olmadı bir türlü içime sinmiyo kafam karışıyo ya eksik ya fazla yiyorum gibi geliyo. mesela ekmek 6 tane çok geldi bana önce... ama düşününce çok da dengeli ben de ekmeği makarna ve pilav ile değiştirebiliyorum ama değiştirmedim hiç...sadece 3 kere çorba ile değiştiridm...
Benim bu gün yediklerim:sabah 1 mandalina,1kk peynir,2adet zeytin,2dilim ekmek,yeşil çay öğlen :azcık sebze çorbası,150gr yoğurt .arada: yarım muz1elma akşam:1tb kapuska yemeği 2ltye yakın su içtim.Nasıl sizce?
haklısın canım da ne bileyim kaç gündür neredeyse 7 kilo olacak verdiğim kimse demedi zayıfladın diye tabi millet için mi zayıflıyoruz alakası yok ama gene de insan duymak istiyo. acaba diyorum daha önce çok daha zayıftım ya ondan mı farkedilmiyo. sadece 2 yakın arkadaşım dedi bu zamana kadar. bir de geçen evde eski listelerimi buldum ben 76 ya kadar inmişim 78 sanıyordum. düşünsene şu an korumada olablirdim sekiz ayda verdiğim kiloyu 4 ayda geri almasaydım hem de fazlası artısıyla deli oluyorum ya..
valla bayıldım ama en çokta küpelerine..doğrusu becerikli kızsın elinden her iş geliyor ellerine sağlık güle güle kullan
bende bayıldım hele kupeye harıka hoslar yaratıcılıkta sınır yok anlasılan
deryacım, ellerine sağlık cnm valla bende bu konuda bir ara çok istekliydim netten örneklere falan bakıyordum denemeye kalktım yok cık bu konuda inanılmaz beceriksizim:))
canim maşallah çok güzel olmuşlar kursamı gittin yoksa kendi kendine mi öğrendin küpeler harika olmuş benimde bu konularda bilgim vardır daha doğrusu atölyemiz vardı babamın evlenene kadar orda çalıştım aksesuar atölyesi inci boncuklarla bouşuyordum seabır isteyen bir iş canım sabırlısın demekki
canım neden küstün böyle hayata insanlara değermi sen herşeyden değerlisin önce sen sağlığın sonra ruh sağlığın sonra görüntü bence boşver sen kendini bilmezleri bazı kişilerin insanların canlarını acıtmak gibi zevkleri olabilio ama onlar hasta ruhlu insanlar onlar aiçin hayatını bu kadar çaresiz hissedip kendini harab etmeye değermi bi düşün aslaaaaaa değmez bence kendini topla ve kaldığın yerden devam et ve herkez sana öööle baka kalsın canım öptüm seni
ya ben kapalıyım oje kullanamıyorum abes duruyo ama çok seviyorumbakımlı ve frençli elleri bazen adetliyken kullanıyorum kendimi ii hissettiriyo senin ojenin rengide harikaymış iddalı şeyleri severim ben
canım sende farkettiysen arkadaşta belirtmişki 15 günde 10 kilo denilen bir diyette 7 günde 1400 olması az yani insanları kandırıyolar amaçlı söledim hem sen neden rahatsız oldunki bu kadar ben anlamadım bu arada 100 gelmiycekmi sence kim olursa olsun dikkatli olunmadığı sürece bence verilen tüm kilolar geri gelir bence
yeme canım başka bişi şu ana kadar ii gitmişsin bozma malum yarın tartı günü
[/B][/COLOR]
tebrikler sena süper gözüküyorsun maşallah arısı benim başımahoş buldum canım yapacak bişey yok mecburen gidecegim hayırlısıyla
deryacım kahve taşlı küpene bayıldım tam benim tarzım eline saglık iyi günlerde tak canım
banu bende cok ojeyi severim ama süremiyorum zor geliyor sürmek ama güzelmiş ojen begendim
[/B][/COLOR]
valla fıstık olmuşun..önceki hallerini bilmiyorum ama çok güzel görünüyosun beyazların içindevalla bayıldım ama en çokta küpelerine..doğrusu becerikli kızsın elinden her iş geliyor ellerine sağlık güle güle kullan
güze renk..birazda sen iddalı ol boşver..güle güle kullan
dukan amcama göre nisana kadar 63 olabilirmişim ...inş kısmetse tabii...evet kadın nası konuşuyo hemde durmadan hemcinsim amaa başım ağrıdı
[/B][/COLOR]
dıyetısyene gıdıyorum canım ama belırlı bı lıstem yok sadece haklarım var gunluk 4 tahıl 3 et 3 sut 3 meyve hakkım var bunu haftanın 4 gunu yapıyorum bana tahılın etın ne oldugunu 1 porsıyonun neye denk geldıgını ogrettı gun ıçınde bu haklarımı harcıyorum ıstedıgım gıbı bırde pısmıs sebze 10 yk ve sınırsız cıg sebze hakkım var
haftanın 2 gunu ıse kalsıyum rejımı yapıyorum bunda et yasak sebze yenıyor oglen ve aksam
bır gunde metebolızma hızlandırıcı dıyetım var 2 tahıl 2 sut 2 meyve 2 et hakkım var o gunde ıste boyle canım ben lıstesız yapıyorum haklarımı harcıyorum
yarın sebze yıyecegım sadece dunkı kacamagım anca boyle telafı edılebılır
bende platese bayılıyorum haftanın 3 gunu yapıyorum olculerımız alınmıstı baslamadan tum vucuttan 1 ay sonra tam 90 cm ıncelmısım gogus kollar bacaklar kalca gobek...vs toplamda zayıflatmıyor ama cıdden sıkılastırıyor zayıflayınca sarkmamak ıçın plates sart bence
bence aksam sebze yersen daha hızlı verebılırsın kılolarını aksam agır yemek yada et tahıl gıbı kılo vermeyı gecıktırıyor ben et yersem mutlaka aksam yatmadan once yururum yoksa erımıyor tahıl ve et hemen
tebrık ederım canım ya bu duygu harıka bı duygu bende 4 kılo verdım ama hepsını yagdan verdıgım ıçın acayıp daralmısım kuculmusum resmen unıversıtedeyken 80 kılo ıken gıydıgım esyalarım 86 olmama ragmen buyuk gelıyor spor hocam demıstıkı 1 kılo yag 1 kılo kastan 3 kat daha fazla yer kaplar yanı 1 kılo yagı futbol topu gıbı 1 kılo kası tenıs topu gıbı dusun eger 1 kılo yag verırsen ne kadar cok yer bosalıyor vucudunda eger sende kılolarının cogunu yagdan verdıysen tabıkı 3 kılo bıle ınsanı acayıp kucultuyor
[/B][/COLOR]
canımmm menüler aynı olmuş nerdeyseee:))))ortim canım bu kaçmış yani,bende bişi sandım face'den yazınca öyle... sadece akşamki kuruyemişe takıldısan aynını bende yedim ...ahada menüm geliyorrr
sabah:1 çerez kasesi tarhana çorbası (annem bende kaldı o yapmış,o kokuyla uyanınca dayanamadım )
ara: kahve
öğle:2 k.ekmeği arası 4 dilim kaşar
ara: yeşil çay
akşam:1 kupa haşlama makarna yağsız ,2 kaşık yoğurt
ara: 1 sade kahve,çeyrek portakal,çeyrek elma,3-4 fındık,3-4 badem,3-4 fıstık,1 çatal kabak tatlısı
şu geceler olmasa hayatımda tığ gbi hatun olcam vesselam
kızlar günaydın geçmiş yapamadım ve hiç vaktim yok saat 10 da kardeşim gelin adayımızı kahvaltıya getircek bana,daha ortada bişi yok,çok işim var ama yazmadan geçemedim sadece ortime menü karşılaştırması yaptım...
bu arada kuşhan 15 günlüktü ya biz tülinle kabızdan ölcez,bugün 7. günü doldurduk ve ara verdik....artık normal diyet modundayız... ben 76,5 la başladım bu sabah 75,1 gördüm yani 1.4 kg vermişim 15 günde 10 kilo falan fasa fiso belki 2 daha verirdik 3 kilo en fazla bizim ebadımızdaki hatunlar için bu diyet...tek amacım yarına kadar bozmadan 2 kilo ile listede ilk 3 olmak ..Allahm lütfen artık üst sıralara taşınayım.. olmadı deryama rüşvet teklif ediyorum ,kız beni gör bende seni göreyim
canımmmm inşallahhh ilk 3 tesinnnn. bence devamda etmeyelim canım bu listeye. wc mahvetti bizi:))))günaydın kızlar hayırlı günler herkese diliyorum inş yarın tartılıp kilomu yazacagım ve yarın başlıyorum sizlere katılmaya kısmetse inş
canımmmm sen nasıl becerikli bi hatunsun yaaaaaa. bayıldııımmm küpeler harikaaaaaaa...ellerine sağlıkkkkkKızlar bunlar benim dün akşam fermuardan yaptığım cicilerim. Turkuaz-pembeliyi daha önce yapmıştım tabi dün akşam diğerlerini yaptım, bakalım beğenecek misiniz :87:
Üzerine tıklarsanız büyür.
Eki Görüntüle 290068 Eki Görüntüle 290069 Eki Görüntüle 290070 Eki Görüntüle 290071 Eki Görüntüle 290072 Eki Görüntüle 290074 Eki Görüntüle 290075 Eki Görüntüle 290076 Eki Görüntüle 290077
canımmm senin ki güzelde benim kaçamaklarıma bi bak bakeeemmmmmenümü yazıp kaçıcam kızlar yarın geçmiş yaparım bugün ful yoğudum,yarına affettircem kendimi
sabah:yarım simit,2-3 dililm peynir,zeytin,domates,salatalık,1 yumurtadan 2-3 parçalı sucuklu omlet(mükellef bir kahvaltı sofrasından kısarak yediklerim )
ara:sade kahve
öğle pazardaydık çarşı pazar gezmekten atladım ama ikindi kahvaltısı yaptım
ikindi:çeyrek simit 1 parça peynirle
akşam:1 kase ekşili pirinç çorbası(kalan pilavdan yaptım):26:,1 mırmır balığı iriceydi,marul salatası
ara nolur bilmem ama meyveden başka bişi olmazzzzzzzzzzz çünkü yarın tartı günümmmmmmmmmmmmmüzzzzzzzzzzzz
selam kızlar
uzun zamandır uqrayamıyorum muhasebe kursum çok yoqun devam ediyor inşallah hepiniz iyisinizdir...
bikaç arkadaş resim istemişti önceki akşam resimleri pcye geçirdik...
YAZ TATİLİNDEN AYDIN GEZİSİNDEN BİR KESİT(f.makinesinin tarihi takılı kaldı bütün fotoları 2010 diye çekiyor 2011 haziran ayına ait resimler kızlar )
canım benim. sınavlarında başarılarrr.detoks yapmamalısın canım sen. bedenin kaldıramaz hasta olursun. hem sen daha yemek düzeni yeni yeni oluşturuyorsun detoksa ne gerek var canım. sen sağlıklı az yiyerek devam et detoks yaşına uymaz.sağlığına zarar verir canım benim...Merhaba ablalarım :))
Bu hafta sınavlarım vardı her gün hem de.
Yarın da var. Edebiyat.
Neyse ben kısaca yazıp çıkayım.
Yalnız benim bir hafta geçti.ben yine aynıyım.
1-2gram anca oynuyor.
Acaba neden böyle oluyor diye soruyorum kendime .
Abur cubur hiç yemedim.
Akşamları cok aç oldugum için iyi yiyorum. Acaba ondan mıdır??
Birde detoks programları nasıl oluyor?
Bende yapmak istiyorum ama..
gecmisi okuyamadım kusura bakmayın.
Cuma aksamı olsun, okuyacağım.
selmacım o arkadaşlarını bana gönderde bi sinirimi çıkarayım..densizler ya boşver.ben sana güveniyorum.iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bu gün güne gittim ve oradan bir arkadaşla iddaya girdik bir aylıgına bakalım nasıl olacak yarın başlıyorum kısmetse sabah güne yürüyüşle başlıyacagım gercı gündeki arkadaşlar benimle dalga gectiler ama olsun cok gıcık oldum daha dogrusu zoruma gitti ve kendime kızdım
merhaba canım ben tülin hoşgeldin. ben 2 defa bu saçma sapan takviyelerden denedim ve hiç ama hiççç olumlu sonuç almadım.hepsi kandırmaca sağlıksız ürünler.iyi akşamlar.yarın sabah kilo bildiriminde bulunarak aranıza katılacağım.iki gündür yediklerime dikkat ediyorum zaten.yarından itibaren menülerimide paylaşıcam.umarım bende sizler gibi kilo veririm.merak ettiğimden soruyorum diyet yaparken ilaç veya gıda takviyesi hakkında neler düşünüyorsunuz.
merhaba ben tülin. yenisin sanırım hoşgeldin. menünle ilgili kilonu ve nekadar zamandır dikkat ettiğini bilmediğim için çok bişey söyliyemem ama ekmeğin yok öğlen. ve sadece az sebze çorbası olmaz bence. yanında et tavuk yada yumurta olabilirdi. akşamda yoğurt yada salata daha doğru olurdu.Benim bu gün yediklerim:sabah 1 mandalina,1kk peynir,2adet zeytin,2dilim ekmek,yeşil çay öğlen :azcık sebze çorbası,150gr yoğurt .arada: yarım muz1elma akşam:1tb kapuska yemeği 2ltye yakın su içtim.Nasıl sizce?
canım ben tek yaşıyorum pek yemek yapamıyorum geçen sefer 10 kg verdim tüm öğünlerimi dışarda yedim. ama dıarda yemekten de fenalık geldi artık. kilonnun yüzde onundan fazla bir kayıp hedefleniyorsa diyetişsyene gidilmeli diye öneriyorlar geçen sefer de gitmiştim bu sefer 5 kgyu kendim verince gittim artık. daha önce 10 kilo veridm geri aldım çünkü. ben de sık seyahat ediyorum ve çok nöbet tutuyorum. ne kadar düzen kursam sürekli altüst oluyor...bundan bunaldım bu sefer sınırlarımı iyice zorluyorum iş yerinde dikkat edebilmek için bazen gece yarısı akşam yemeği yiyorum ama mecburum kendime sağlıklı alternatfiler yaratmaya...
ıyı bence canım et yemıyor musun?
Nilgüncüm çok şık olmuşsun özellikle siyah elbise ve vizon ayakkabıya bayıldım.Güle güle giy canım,hayırlı olsun nişanınız.
Hoşgeldin arzuydu değil mi
ne güzel tatilde bile eksiyi görmüşsün
Deryacım ismim ilknur
ürünlerini gördüm,hepsi çok güzel
fermuar küpeler beni benden aldı
çok severim değişik takıları
küpeleri eklemeni sabırsızlıkla bekliyorum
iremcim seni çok iyi anlıyorum
diyete yeni başladığım zaman kuzenimin eşi bana sana abla desem olur mu görüntü olarak öyle de diye bir laf etti
kendisi 30 ben 25 yaşındayım
bu tür insanların ettiği densiz laflar
daha da hırslanmamızı sağlıyor aslında
cok degıl canım bak mesela bız farketmeden gun ıçınde 6 tahıldan daha fazlasını alıyoruz 1 cokonat 8 dılım ekmek demek caya kattıgımız 2 kesme seker 1 dılım ekmek demek 1 bardak meyve suyu taze sıkılmıs olmayan hazır 4 dılım ekmek demek 1 bardak kola ve gazozda 4 dılım ekmekle es deger yanı 6 dılım ekmek cok degıl aslında bız gun ıçınde 6 dılım ekmekten cooook daha fazlasını farketmeden yıyoruz mutlaka degısım lısttene uy canın sıkılmaz hemen pes etmezsın
1 tahıl=25 gr lık ekmek
2 yk pılav vea makarna bulgur
1 kucuk patates
1 su bardagı yagsız patlamıs mısır
1 orta boy haslanmıs mısır
1/4 sımıt
1 krep kucuk
2 yk corn flakes
3 kestane
1 kepce unlu corba
gıbı degıstır arada ben mesela 1 hamburger yıyorum 2 tahıl 1 et
1 lahmacun 2 tahıl 1 et
yagsız mantı 4-5 yk 1 tahıl 1 et 1 sut yogurtlarsak
ıste boyle canım hıç bısı yasak olmadıgı ıçın benım dıyetımde canım ıstemıyor yemek ama bana deselerkı mantı yasak ıste o zaman benım canım onu ıster
tatlılarda 2 top dondurma 1 tahıl 1 sut
yarım sutlu tatlı 1 sut 1 tahıl
yuh...çok afedersin yuh dicem anca...en büyük hayalim zayıflayınca mesela 20 kg verince ben verdim kolaysa sende versene diyebilmek bunlara...
İnsanın ruhu ince olup bazen bedeni kalın olabiliyor. Benim gibi. Halbuki bir bilseler bu bedenin içinde ne kadar ince bir ruh ve bir o kadar narin bir kalp var. Ne kırılmaya müsait ne de incinmeye dayanabilir. Sırf bedene bakıp seven yürekler çürümeye mahkumdur ve varlıkları sadece toprak altına girene kadardır. yürek dediğin gönül gözüyle görebilmedir, sevgi dediğin ruhunu sevmelidir önce insanın sonra bedene tutulmalıdır. Zaten ruhunu yüreğini seven bedene bakmaz bile.
Herşey insan içindir. Sevgi de aşkta. ayrılıkta ölümde.
Kuğu gibi olmalıdır aşkın. sen öldüğünde senden başkasına yarenlik yapmamalıdır. Sevgini sen öldüğünde bile sürdürmelidir. çünkü senden geriye ona sadece aşkın kalmıştır ve bu büyük bir emanettir. Aşk gözlerine baktığında bir ömrün nasıl geçtiğini anlamadığın ama her baktığında ilk günü hatırladığındır.Kalbim kırık herkese gönlüm küskün. beni sırf bedenimden ibaret görüyorlar o ince kırılgan narin olan ruhumu hüzünlü yüreğimi görmüyorlar. Kemiklerim üstündeki yağ tabası onların derdi. herkes değiştirmek istiyor beni belki sevdiklerinden belki yaralamak için söylüyorlar bu sözleri ama bilmiyorlar daha çok kanattıklarını içimi. Sevgi deyince ilk herkesin aklına yemek geliyor ne kadar düşkün olduğumu söylüyorlar iradesizliğimi söylüyorlar. oooo diyorlar o ne olsa yer diyorlar taştan yumuşak ne varsa yer diyorlar ama bilmiyorlar ki ben yemek erken aslında öfkemi yiyorum hayata karşı haksızlıklarımı yiyorum ruhuma olan eziyeti yiyorum ruhumun acısını bedenimden çıkarıyorum. Ben iradesiz değilim ben yatıp kalkıp yemek düşünen biri değilim, ben ben sadece bilmiyorum işte ama ben zannettikeri biri değiilim. BEN ÇÖP KOVASI DEĞİLİM!... Bilmiyorlar bir zamanlar bende sülün gibiyidim!!! Sevmiyorum artık kimseyi ve ne yazıkki kendimi.. Kırıyorlar, acıtıyorlar kanatıyorlar yüreğimi bir türlü rahat bırakmıyorlar ki kabuk bağlasın şu kalbim. Ve beni olduğum gibi kabul etmiyorlar. Halbu ki bir kabul etsler beni böyle hayatlarında bir sevseler beni böyle tombik halimle , bir ruhumu okşalar inceden...
İşte o zaman kalın bedenimin ardından çıkacak olan incecik ruhu göreceklerdir. Belki bende o zaman bir perinin deyneğiyle değişirim. tıp kı kül kedisi gibi. Ahhh Ne güzel olur değil mi. bir değnek ve ben eski halimdeki gibiyim... sırma gibi saçlarım uzun dümdüz ve simsiyah... bedenim bir sülün bir kuğu gibi narin ve incecik, dokunsan kırılacakmış gibiyim... üstümde çok güzel bir elbise ve ben yıldızların içinde...
Yürüyorum ama yaklarım yere basmıyor edalı edalı dolaşıyorum herkes bana bakıyor. Bu Sevgi mi? diyorlar...
Sanırım bu hayal sadece rüyadan ibaret olacak sanırım bu hep içimde ukde kalacak...
canım işte eski ve yeni halim..aslında çokta yeni deqil bu resimler yazın çekildi 38 bedendim ozaman..şimdi 36 bedenim... Eki Görüntüle 290278
MCx] [/url] kızımla bir köy düqününden...Eki Görüntüle 290277
canımmmm içim cıızzzz dedi. hep hissetiğimiz yaşadığımız şeyler oldu bunlar. hep güldü yüzümüz,kimse bilmedi içimizde kopanları... oturup kalkerken üstümüzü düzelterek geçti belkide uzun yıllarımız. bunu yapanda bizdik düzeltecek olanda biziz. sen çok güzel sözcüklerle anlatmışsın hepimiziiii...ağzına yüreğine sağlık. kitap gibi çıkmış hüzünle sözlerin...eh artık bize düşen eski sevgiyi dışarı çıkarmakkk.hayata dahada geç kalmadan dur demeliyiz kendimize....
canım işte eski ve yeni halim..aslında çokta yeni deqil bu resimler yazın çekildi 38 bedendim ozaman..şimdi 36 bedenim... Eki Görüntüle 290278
MCx] [/url] kızımla bir köy düqününden...Eki Görüntüle 290277
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?