80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen canımmm...ah o simitler hala hala var.deli etcekler beni. bende sanırım bi 10 yıldır üst düzeltmekle uğraştım heleki oturdugum zaman.bende çıtçıtlı kullanıyorum dediğin gibi toparlıyor ve bel açılma sorunu olmuyor canım. 6 kg azmı düşünsene bi su bidonu fazlalık attın maşallah...

bugunkü menüm

sabah: 1 kase müsli / az peynir

öğle: 2 yk tarhana çorba / lahana yemeği 1 kepçe kadar / 2 servis kaşığı yağsız makarna / salata

akşam:1 uskumru yağsız / salata

ara: 1 ince dilim pasta / 1 ev poğaça / 1 baklava dilimi kadar helva

1 lt iksir

1,5 lt su

bu gene anneme süpriz doğum günü yaptık. annemin doğum tarihi belli olmadığı için yıllardır yapmıyoruz hiç bişey. arada aldıgım hediyelere doğum günün için diyorum ama bugun hazır teyzemde varken yapalım dedik. dışardan o yokken pasta ve bi bluz alıp sakladık. çok çok mutlu oldu annecim. ağlıycaktı tuttu kendini... bende sanırım ondan daha mutlu oldumm. teyzem ben yemiyorum diye zorla dayadı ağzıma pastayı. kendide yiyemiyodu yoksa:))) bide üstüne kızıda helva istedi ve kavurdu oda.ondanda tıkdı bi güzel..akşam kaçtı ve yarın tartıda bu yansıycak ama anacımın yüzündeki o mutluluk için 1 kg almayada razıyım:))) ama sadece 1 başka alamamm heeeee.. fıstıgım yarın gidiyo..sonra teyzem salı ve annem ayyy gitmeseler ya.çok alıştım ben(

Canım sizin verdiğiniz kilolar arasında benim 6 kilocuğumun esamesi okunmaz
ama sizlerle birlikte çizelgenin sonundaki rakamı göreceğim inşallah

son derece bitkşn ve umutsuzum bugün...yatacağım belki iyi olurum...tuhaf bir sıkıntı var içimde...
canım yorgunluktandır bi güzel dinlenn..hayıra çıksın sıkıntında üzme kendini.
Canım sizin verdiğiniz kilolar arasında benim 6 kilocuğumun esamesi okunmaz
ama sizlerle birlikte çizelgenin sonundaki rakamı göreceğim inşallah

canım ben 93 le başladım sen 80 le. bu bile çok büyük şans senin için. inşallah dilediğimiz kilomuza sağlıkla kavuşuruz...

ben de kaçıyorum kızlar.çok çoook yorgunum. iyi geeleeeerrrr

Maşallahhh ne kadar güzel ve büyük bir değişim
azminiz için bir kez daha kutluyorum sizi
tatlım teşekkür ederim
baktıkça moralim düzeldi azmin elinden kaçan olmaz diye... çok zarifsin çok sena...
ayy çok teşekkür ederim onure oldum ne qüzel şeyler yazmışsın
canım gözlerim açık kaldı ya...maşalaahhhh maşaaalllaaahhhhhh.bu nasıl bi değişimdir inanamadım. en az abartısız 7 8 yaş gençleşmişsinnnnnn..ayyy darısı hepimizin başınaaaaaaa.

amin canım darısı tüm isteyenlerin başına...teşekkür ederim

sen bugün diyetisyenemi gittin abla?
yok gitmedim canım

valla fıstık olmuşun..önceki hallerini bilmiyorum ama çok güzel görünüyosun beyazların içinde

canım benim seni çok iyi anlıyorum..geçen sene ben de 69 kiloydum kızlarla konuşurken 63 kilo olcam 38 beden giycem inşallah dedim ordan bi arkadaş ben sen mi dedi ben bile 38 giyiyorum senin kemikler iiri ASLA 38 olamazsın dedi bana...ben bi sini roldum anlatamam sonra geldi özür filan diledi ama ben kendimi o an koyverdim işte ne varsa yedim bir senede de 76 üzerine çıkmayan bendeniz 83 oldum...insanın çevresinde konuşmasını bilmeyen patavatsızlar olunca böyle oluyo işte boşver sen benim gibi asla olma..azmet

evet var böyle densizler haklısın onlara verilecek en iyi cevap galiba zayıflamak
üzülme şimdi ileri bakma zamanı...insanoğlu zayıflayınca güzel olunca iltifat etmez ama hatanı görürse hemen yerin dibine takmaaa[/QUOTE]

Ben de eskiden bu renklerden kaçardım ama bir kere sür ne kadar zevkli göreceksin ayrıca bu maviyle sarının arasında çok da fark yok dikkat çekmek açısından :13: Ya ben tam hatırlamıyorum bunu ekledim mi ama aynı renk olduğuna eminim. Ben de maviyi kahveyle çok yakıştırırım

Bak yarın sana numara vereyim bende yeni flormarın aldım tek katla bile çok güzel bir bordo veriyor, bordo diye aldıklarım hep vişne çürüğü çıkıyor o yüzden numara vereyim dedim
Tesadüfe bak bizim de buraya yeni açıldı bir mağaza flormarın bütün renkleri var neredeyse hepsini istiyorum girince kendimi kaybediyorum

Bak sana bir şey daha diyeyim bu tırnaklara desen yapmak için diskler var hiç gördün mü bilmiyorum bir sitede inanılmaz indirime girmiş. Normalde bu set 25 lira filan ama şu an kargosuyla 10 lira Bir kredi kartı bulsam kaçırmayacağım, sende belki aklındadır almak istiyorsun diye aklıma geldi link vereyim;

Bitenekadar.com : NailArt Tırnak Süsleme Sanatı Seti

Canım gelince düşünüyorum zaten ufaklıkları bırakacak yer bulursan belki beraber gideriz
Kafenin satılmasını bekliyoruz işte gazeteye ilan verdik satılmadı bir türlü iyice duramaz olduk buralarda

Deryacım ismim ilknur
ürünlerini gördüm,hepsi çok güzel
fermuar küpeler beni benden aldı
çok severim değişik takıları
küpeleri eklemeni sabırsızlıkla bekliyorum

İlknur kusura bakma aklımda öyle kalmış
Tam ekleyecektim misafir geldi bir şeyler oldu yarım kaldı yarın sabah ekleyebilirim anca, beğenmeniz beni o kadar mutlu ediyor ki..

derya bologuna bakıyorum ne güzel yapmışsın...normalde ne iş yapıodun sanki burdaki resimler mağaza gibi

Canım normalde eşimle internet kafe işletiyoruz, o pasaj dükkanını istediğin gibi dizayn edebiliyorsun, ama çok isterdim bu iş üzerine bir dükkanımın olmasını

Daha da güzel günler göreceğiz birlikte ablamm daha miniler giyeceğiz

canımmmm sen nasıl becerikli bi hatunsun yaaaaaa. bayıldııımmm küpeler harikaaaaaaa...ellerine sağlıkkkkk

Tülüüüümm senin beğenen gözlerini seveyim hatunum

Merhaba kızlar, iki saattir tam yazacağım biri bir şey yazıyor cevap yazıyorum, sonra tam yazacağım bir cevap daha
Maaşallahı var topiğimizin iyi bir geçmiş yaptık gelenlere

Kaç gündür sabit çıkmamın sebebi belli oldu, tam tartı öncesi prenses geldi tahtına kuruldu
Demek ki o yüzdenmiş verememelerim. Şu an çok feci bir tatlı krizinin ortasındayım, yarın çıkaracağım acısını
Bizim tayfa da almış bir browni dökmüş üstüne sosu bir güzel yemiş bir de kalanları bırakmış mutfakta ohh dedim hayat size güzel

Yarın bu sabrımın karşılığını alayım allahım lütfen sabit çıksam o da yeter ne olur artı çıkmayayım ya perşembe günü prenses mi gelir görgüsüz ya

Semra irem teşekkürler kızlar güzel sözleriniz için.irem konserve yemek ne yaptın canım?ellerine sağlık.ama yoğunluğun devam ediyormuş.dikkat et kendine.

Semra 3.5 kilo vermişsin tebrikler.devamı da gelecek eminim.
Zekiye canım avatarı değiştirmişsin güle güle kullan.ders de çalışıyormuşsun Allah zihin açıklığı versin.umudunu yitirme.geleceğin sana ne getireceğini bilemezsin.inşallah sınavları kazanırsın.

Sesi canım ne oluyor ? magnumlar havada uçuyor..hani dikkat edecektin?o içindeki ses ben bunu yersem kk daki arkadaşlara nasıl hesap veririm yada onlara mahçup olmaz mıyım demiyor mu?gel de yanıma şu iç sesine ayar yapayım ben ama eklediğin yazı beni hüzünlendirdi.insanın yüreğine direk dokunuyor.inşallah yrarın daha umutlu hayat dolu azim dolu bir gün olur senin için.

Asuman canım tartıda güzel bir rakam görmüşsün tebrikler .ama hasta olmuşsun geçmiş olsun..

Gülay menülerin harika canım.bu sefer kesinlikle istediğin kiloya gireceksin inanıyorum.

Rainandthesun neslihan mıydı adın canım?alışana kadar kusura bakma.eliptik alacağına sevindim.fiyatı da uygunmuş.300 gr daha vermişsin tebrikler..belin de ağrıyormuş geçmiş olsun.büyük beden kıyafetlere artık bakmadığına sevindim.zayıflayıp küçük beden kıyafet giyelim artık.

Deryacığım nasılsın bebeğim?bugünün beslenme açısından nasıl geçti?inşallah başarı öykünü okumak nasip olur..yeni cicilerin hayırlı olsun.bi de fermuardan neler yapmışsın öyle.hayatta aklıma gelmezdi.çok yaratıcısın maşallah.

Tülinim canım sen söyle ben gereken kişilere senin adına çanta fırlatırım 

Deniz(denizkum) canım 11 senedir sabahçıyım.bazen gına geliyor bu kadar erken kalkmak.ama ders bitince de oh be diyorum tüm öğleden sonra benim.inşallah sen de seneye sabahçı olursun.iç bacakların sıkılaşmış sevindim canım spora devam.resim koysana merak ediyorum seni.

Yediveren35 hoş geldin ben Nilgün.inşallah beraber motive olup zayıflarız.

Selma nasılsın canım?dr a randevu almışsın.hayırlısı olsun.biz de daima buradayız ne zman anlatmak içini dökmek istersen yaz canım.rahatlarsın.

Deniz(n.nazenin) tatlım tartıyla ne alıp veremediğin olmuş öyle.alemsin ya.1-2 anladım da tam 4 kez ya.çok güldüm canım.keki de yapmışsın ellerine sağlık.

Tuna ve deniz muhasebeci güzeller..bulmuşsunuz birbirinizi..2 sene önceki yüzük de takılmış ne güzel ne güzel..elbiseyle bir fotonu koysana tuna.bi de adını yaz da şu unutkan Nilgün hatırlasın…

Eranisa canım bisikleti geç.koşu bandı da güzel de eliptik bana daha fonksiyonel geliyor.bence eliptik al.

Metuu nasılsın tatlım ders çalışma diyet nasıl gidiyor?kolay gelsin.kilolar da gitmeye başlamış.koşu bandın hayırlı olsun.ne zaman gelecekmiş?

Sacre yoğunmuşsun canım kolay gelsin.ama çok börek yiyorsun..

54tugba yeğenin nasıl?nasıl mis kokuyordur şimdi o?

Seherciğim nasılsın?umarım kardeşin de aramıza katılır.o da yaşadıklarından üzüntü duyuyordur eminim..

Fezaela canım dukan nasıl gidiyor.faydalı bilgiler paylaşmışsın.sağol.

Filizciğim çok güzel gidiyorsun.ee tabi kafanda rahatladı biraz.iş seni çok strese sokuyordu. işler yoluna girince diyet de yoluna giriyor.ah o nutella yok mu.yerim diye eve almıyorum kesinlikle.

İzlemciğim aklımdasın.izmire gelince arayacağım seni canım.bi kadından bahsetmişsin.bir çay bu kadar etkili olabilir mi ya?yani diyet spor başka şeyler yapmamış mı?

Füsun canım istikrarlı şekilde devam ediyorsun ne güzel?

Ayşem nasılsın?sporu 90 dk ya çıkarmışsın.kıskandım valla..eşinle nasıl oldun konuşabildiniz mi ?bir kaç şeyi bırakabilse keşke.yada size ayırabildiği zamanı daha kaliteli geçirebilseniz..

Banu nasılsın canım çocuklar da iyidir umarım.ojene bayıldımmmmmm.

Burcu nasılsın ablacım?allah sizlere sağlıklı ömürler nasip etsin.elbisene sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.1 kez giydin sadece değil mi?

Aleyna84 canım akşam yemeğin olmamış sanki.hem et,hem nohut hem pilav.hepsi karbonhidrat.inşallah hayırlı zamanda sağlıklı bir evladın olur.

Arzucuğum hoş geldin canım.

Lenka menüleri paylaş canım.hatan nerede bulalaım.

Yasafat merhaba hoş geldin.güzel bir menü paylaşmışsın bizimle.afiyet olsun.

İrem tatlım nişan için alıncak yapılacak çok şey vardı.okul aile birliğinde de görevliyim onun la ilgili işler vardı.şimdi 1 saattir 20.sayfayı okuyorum ama kimseyi de atlamak istemedim.ama içine doğmuş evet bi sorun vardı eşimle.ama hallettik.şu nişan da olsa da bitse artık.çok heyecanlıyım.
Kim sana tombik dedi ve nasıl oldu çok şaşırdım.herkes kendi işine baksın bi ya.densiz şey.sıkma sen canını boşver.

Kızlar gözlerim çok acıdı.en son 4312 de kaldım.sabah okumaya çalışırım.ölüyorum yorgunluktan.hemen yatıyorum öpüyorum…

Nilgünüm o yorgunlukla üşenmeyip geçmiş yapmışsın ya helal olsun. Menümü yazmadım bak sen deyince aklıma geldi yazayım hemen. Ben iyiyim canım güzel sözlerin için de teşekkür ederim

Sabah

1 kase k-flakes , 2 bardak süt, form çayı

Öğle

2 dilim uno tam buğday, krem peynir, 4 dilim salam

Ara

1 avuç antep fıstığı , 1 mandalina

Akşam

1 dilim uno tam buğday (ıspanaklı yumurtadan dolayı mecbur kaldım )
3 kaşık ıspanaklı yumurta, elmalı yeşil çay

2.5 litre su
Spor : yok

Allah yarın herkese tartıda gönlünde ne varsa onu göstersin kızlar iyi geceler

iyi yapmışsınız yaaa anneler için herşey az bile aslında
teşekkür edrm canmm
süper bi değişim son resmde seçemdm hangisi kız hangisi anne kızınla
derya bologuna bakıyorum ne güzel yapmışsın...normalde ne iş yapıodun sanki burdaki resimler mağaza gibi
deryaaaa bende çok beğendim yaptıklarını özellikle fermuarlıya bayıldım yaaaa çok geliştirilebilir bi fikir blog adresin ne canım bende yaptıklarına bakmak isterim
çok büyük mutluluk yaaaa buda büyük buda büyük bende 42 bedenken çok almışım şimdi onlar için üzülüorum hele bi elbiseme hiç kıyamadım çok büyük duruo üstümde daraltsam modeli bozulcak
kesinlikle katılıyorum banuya aman senin yüzün güzel boşver takma diyenler aslında yalancı
tamam aşşağılamasın ama gerçekleride duymak lazım eminimki çoğumuz aslında birilerine kızdığımızdan diyete başlamışızdır
senin menülerine hayranım nekadar istikrarlı devam ediosun herşeyden yiyosun az ve öz
bu yollardan hepimiz geçtik aynı duyguları hepimiz belki daha katmerlisini duydukta yaşadıkta bunlar seni yıkmasın buna izin verme aksine güçlen hedefine odaklan yoluna devam et

bunu dün aldım önceden görmüştüm biraz iddalı gibi ama çok begendim ben rengini

banuuuuu rengi süper duruyo güle güle kullan bayılırım ojeye ben tesettürlü olduğum için günlük kullanmam ama adet dönemlerimde evde mutlaka süperirim

slm kızlar saçma sapan menülerimden biri daha gelio hastalık , regl beni mahvetti bide doğum kontrol hapı kullanmaya başlayalı kendimi hep tok hissediorum iştahsızlık yaptı çabuk doyuyorum canım bişey yemek istemio aramızda kullanan arkadaşlarda böyle bi problem olmuşmuydu :26:
13: 1 közlenmiş patlıcan yarım dilim ekmk 2 kaşık kavurma
15:3kaşık haşlama et 1 dilim haşlanmış patates
18:çerezza cips 2 avuç kadar oğluma eşlik ettim aslında bu anda şişmiş patlıodum ama eşimin hamaratlığı tuttu ve çok sevdiğimi bilir etsiz çiğköfte yoğurym sana ilaç niyetine ye dedi yarebbim bişey de diyemedim bu konularda çok hassatır kırılır oturdm bi güzel yedim
20:6tane çiğ köfte 5yk yoğurttan yapılmış 4 bardak ayran 2 yaprak marul

1 lt su 1 tarçn karanfilli yeşil çay 1 limonlu form çayı
sporada gitmedim

bu arada geçmiş olsn dien arkadaşlarım atladığm varsa çok saoln

adım aslı canım tanıstıgımıza memnun oldum ama sen yasafat yazabılırsın ısımler akılda kalmıyor ewet yag cok yer kaplar vucutta ne kadar guzel yagdan vermen harıka ben 6 kılo verıyorsam 4 u yag 2 sı su ve kas oluyordu genelde gecen ay sadece 4 kılo vermısım ama hepsı yagdan olunca acayıp ınceldım darısı bu ayın basına tekrar tebrık ederım ahh ahh bende 38 gıysem ucarım havalarda heralde

cok iyi biliyorum o durumu ben de eve gidince ya da bizimkiler gelince aynı durum. birşey değil onlar da üzülüyor. ama dediğin gibi izin vermemeliyiz bizi birşeyin durdurmasına. ben de iş yerinde kuru yemiş yerken bunlar kalorili değil mi demelerine sinir oluyorum en çok...sen de tökezledim deme asla nerden nereye gelmişsin senin için zor yok artık...[/QUOTE]

ewet ne yazıkkı ıs yerındekı hatta cevremızdekı herkes dıyet uzmanı sankı elımızdekılerı sayıyorlar benım rejımımde gunluk 15 cerez serbest 15 fıstık fındık kaju vs gıbı tabı salataya yag katmaz ve zeytınde yemezsem 3 yag hakkım var gunluk yemeklerdekılerı saymadan 5 zeytın 1 yag
5 cerez 1 yag

teşekkür ederim cnm

günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar hayırlı bildirimler...
en son kaçla bildirim yapmıştım hatırlamıyorum bu haftaki kilom 68...

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese bende bu gün tartıldım ve kilom tam olarak 88200 bakalım bir haftadda neler olacak:26::26::26::26::26::26::26::26:

günaydın arkadaşlar.aranıza iki gün önce katıldım.kilom 89.3umarım bu topik bana uğurlu gelir.dün gece hep rüyamda bu topikteki arkadaşları gördüm.başarı hikayelerini okuya okuya hepsi rüyama geldi.hayırlısı bakalım belki bende buraya başarı hikayemi yazabilirim inşallah...

Günaydın hanımlar

80 e düşmeme 5 kilo var,
Geri kalan 5 kiloyu da burada vermek istiyorum...
Kilo bildirimleri hangi gün yapılıyor?
Kural var mı ayrıca?

teşekkür ederim cnm

sevgili ergin sena
nasıl güzel bir değişim
anlatsalar inanmam
dergilere kapak olabilirsin önceki ve sonraki şekliyle :)
canı gönülden tebrik ediyorum
3 ayda çok büyük bir değişim geçirmişsin sonra da devam etmişsin 36 beden ne demek demek ki hersye oluyor hayatta

öte yandan sevgili selma okudum yazdıklarını diğer yapılan alıntılardan
cok duygulandım anlatamam hissiyatımı
hersey değişecek birazz gayret biraz umut biraz destek biraz motivasyon biraz sevgi azıcık saygı bir çimdik inat bir fiske gurur
olacakkk olacakkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…