Tülincim en çok kırmızıyla belirttiğim cümle dokundu içime
çocukluğumdan itibaren oturup kalkarken üzerimi düzeltmediğim günüm pek yoktur
göbeğim çok mu çıktı,pantolonumdan simtlerim çok mu belli oluyor diye diye geçti yıllarım
çıtçıtlı badi giymeyi çok seviyorum özellikle toparladığı için
ama en geniş olunca o'da askılardan çekerdi sinir olurdum
artık daha rahat giyiyorum
6 kilo bile etkisini gösterdi
aynen canımmm...ah o simitler hala hala var.deli etcekler beni. bende sanırım bi 10 yıldır üst düzeltmekle uğraştım heleki oturdugum zaman.bende çıtçıtlı kullanıyorum dediğin gibi toparlıyor ve bel açılma sorunu olmuyor canım. 6 kg azmı düşünsene bi su bidonu fazlalık attın maşallah...
canım yorgunluktandır bi güzel dinlenn..hayıra çıksın sıkıntında üzme kendini.son derece bitkşn ve umutsuzum bugün...yatacağım belki iyi olurum...tuhaf bir sıkıntı var içimde...
Canım sizin verdiğiniz kilolar arasında benim 6 kilocuğumun esamesi okunmaz
ama sizlerle birlikte çizelgenin sonundaki rakamı göreceğim inşallah
tatlım teşekkür ederimMaşallahhh ne kadar güzel ve büyük bir değişim
azminiz için bir kez daha kutluyorum sizi
ayy çok teşekkür ederim onure oldum ne qüzel şeyler yazmışsınbaktıkça moralim düzeldi azmin elinden kaçan olmaz diye... çok zarifsin çok sena...
canım gözlerim açık kaldı ya...maşalaahhhh maşaaalllaaahhhhhh.bu nasıl bi değişimdir inanamadım. en az abartısız 7 8 yaş gençleşmişsinnnnnn..ayyy darısı hepimizin başınaaaaaaa.
yok gitmedim canımsen bugün diyetisyenemi gittin abla?
Selma densiz insanların yaptıklarına sakın üzülme canım çünkü onlar senin verdiğin emeği görüp tebrik etmeyecek kadar düşüncesiz olurlar,kilolu olmak dalga konusu olacak birşey değildir ama malesef sadece maddeye ve dış görünüşe önem veren kişiler bazen böyle can sıkıcı olabiliyorlar.Bence sana moral verebilecek (sanırım zor günler geçiriyorsun),destek olabilecek ,yüreğinden emin olduğun insanlarla görüşmen sana daha iyi gelir.Umarım sıkmamışımdır.:79::79:
estagfurlah canım ne sıkması cok haklısın
Bu tarz şeyleri kesinlikle doğru bulmuyorum,insan sağlığını tehlikeye atmaktan hiç korkmayan düzenbazların bir işi olarak görüyorum.bunlar hakkında çıkan ÖLÜM haberlerini herkes görmüştür herhalde.....
valla fıstık olmuşun..önceki hallerini bilmiyorum ama çok güzel görünüyosun beyazların içindevalla bayıldım ama en çokta küpelerine..doğrusu becerikli kızsın elinden her iş geliyor ellerine sağlık güle güle kullan
güze renk..birazda sen iddalı ol boşver..güle güle kullan
dukan amcama göre nisana kadar 63 olabilirmişim ...inş kısmetse tabii...evet kadın nası konuşuyo hemde durmadan hemcinsim amaa başım ağrıdı
[/B][/COLOR]
Peki neden pes etmek? Sen insanlar hayaline inanmıyor diye hayalinden vazgeçecek bir insan mısın? Bilmez misin en güzel başarıların ardında imkansız sanılan hayallerin gerçekleşmesi vardır. Onu bu kadar mükemmel yapan da zaten imkansız sanılanı başarmaktır. Sen öyle olmadığına yürekten inandıktan sonra başkasının hükmü ne kadar önemli?
Anlattıkların hepimizin etrafında dolaşan insan sıfatlı yaratıkların tavırları..Şu güne kadar dış görünüşe önem veren kimseyi ne eşim yaptım, ne candan arkadaşım. Sen de yapma eğer üzülüyorsan, benim gibi onların yüzeysel ve mide bulandırıcı bakış açılarına katlanamıyorsan..Mecburen gördüğün insanlarsa bunlar arana mesafe koyman çok kolay. Kimse samimi olmadan karşısındaki hakkında böyle yorumlar yapamaz
Sevgi bak seninle açık konuşmak istiyorum, biri üzgün olduğunda onu boş teselli sözleriyle avutmaktan çok çözüm bulmaya çalışırım. Çünkü böylesi bir anlam ifade eder benim için. Bak bizim aramıza kaç ay önce girdin, başlarda da hep aynıydın 2 gün güzel gidiyordun, sonra dayanamayıp kaçamak yapıyordun o zamanlarda başkaları çözüm bulmaya çalıştı ama olmadı sen gittin, sonra şimdi tekrar geldin, başka bir enerji gördüm bu sefer olacak sanırım dedim ama bak sen gene aynı hataları yapıyorsun. Herkes hatasız mı? Tabi ki değil. Bak iki sene oldu daha yolun sonunu görmedim. Şu 5 kiloyu 5 aydır veremedim ben de bir dağıttım bir döndüm. Ama en azından verdiğim kilolar kendimi bir nebze mutlu edecek, artık istediğimi yapabilecek kadardı. Sen de böyle bir başlasan en azından kendini iyi hissedecek kadar versen, onlar da görse dalga geçtikleri sevginin ne kadar iradeli ve güçlü bir insan olduğunu? Sence şimdi ki gibi oturup üzülmekten daha iyi hissettirmeyecek mi bu sana?
Vageçmek kolaydır , herkes yapar ama savaşmak, işte o zor yoldur, ödülü de zorluğu derecesinde büyüktür. Masallardaki sihirli değnekler gerçek hayatta da olsaydı, emek verdiğimiz her şey anlamını yitirirdi. Kendine inanman için kimsenin sana inanmasına ihtiyacın yok, her şey senin elinde inan artık buna..
Banuşum aynı ojeyi eklemiştim ben de buraya görmemişsin ben bayıla bayıla almıştım bu rengi
Çok da severek kullanıyorum, yazla kısıtlamayalım kendimizi kışın da uygun kıyafetle sürelim, gri günlerimiz renklensin
Geçenlerde sarı ve gri aldım ben de çok sevdim kisini de sürer gösteririm baka heves yaptım, oje deyince çıldırıyorum
Len bayılıyorum şu evlenen çift smileylerine ama sen kullanınca ayrı bir tatlı oluyor sankim
Kuzum şimdi kalın çorapla filan giy de yılbaşından sonra daralttırırsın
Ben de bazen 68 yetmeyecekmiş gibi düşünüyorum 5 kilo ne kadar farkeder ki diyorum ama sen canlı örneği oldun çok farkediyor aslında anca kıyafetlerden anlıyoruz.. Eriyoruz burcum eriyoruz :13:
Kızlar çok teşekkürler, zekiyecim bu fermuarların her bir şeyini yaptılar taç da gördüm, o yüzden hedefim farklı şeyler yapmak yüzük gibi, küpe gibi. Ama bir ara taçta yapacağım çok şirin duruyorTek sıkıntım fermuara verdiğim para. Bir toptancısını bulsam harika olacak. Buradaki terzilere çıkma fermuarları satıyor musunuz diye soruyorum dilenmişim gibi cevap veriyorlar ya nefret ediyorum karacabeyin soğuk insanından
İremcim yok canım başka eklemedim onları tekrar çıkarttım izlem görmek istedi diye :)
Semacım hiç kursa gitmedim, çok istedim ama olmadı ankarada gitmeyi çok istiyorum. Atölyeniz vardı he, benim için rüya gibi bir şey olurdu sanırım :) Normalde her şeyden çabuk sıkılan biriyim ama bir tek takı tasarım da sıkılmadan zevkle saatlerce uğraşıyorum.
Füsuncum fermuardan tasarım nette çok uzun zamandır moda olan bir şey zaten ben keşfetmedim yani. Takı tasarım bloglarını ve sitelerini çok geziyorum çok güzel fikirler alıyorum..
Cerencim hoşgeldin, ablam akşam öğünü bize en çok kilo aldıran, en dikkat etmemiz gereken öğündür..akşama kadar tek lokma yemeyip akşam tıka basa yersen gene kilo alırsın (tarafımdan denendi onaylandı :) ) O yüzden gün içinde çantanda elma, kuruyemiş, leblebi taşı ki akşam çok aç olup da yemeğe saldırmayasın. Sabit kalman ondandır canım. Her zaman en hafif akşamını geçir..Hatta kahvaltını çok sağlam tut. Tülin şahinin kral,prens, fakir kuralını hatırla çok doğru bir yöntem o sabah kral gibi, öğle prens gibi, akşam da fakir gibi yiyeceksin
İnşallah hediye etmek nasip olur selmacım :)
deryacım inan hediye etmişsin kadar mutlu oldum canım cok teş sen kullan iyi günlerde
Selma allah aşkına söyle nasıl bir insana benzeyen varlık, nasıl bir terbiyesiz, nasıl bir ahlaksız senin zor günleri atlattığını bile bilke dalga geçebilecek kadar alçalabilir
Ben yerinde olsam değil bu insanlarla bir şeyler yapmak bir saniye bile hayatımda tutmazdım
Çok, çok sinirlendim ama gene arkadaşındır diye bir şey demiyorum, böyle de insanlar varmış demek!!
canımmm menüler aynı olmuş nerdeyseee:))))
canımmmm inşallahhh ilk 3 tesinnnn. bence devamda etmeyelim canım bu listeye. wc mahvetti bizi:))))
canımmmm sen nasıl becerikli bi hatunsun yaaaaaa. bayıldııımmm küpeler harikaaaaaaa...ellerine sağlıkkkkk
canımmm senin ki güzelde benim kaçamaklarıma bi bak bakeeemmmm
maşaalllaaahhh maşaalllaaahhh 60 lı kilolarda nasılda güzel oluyor insannn. harikasın canımmm çok çok hoşsun maşallahhh.
canım benim. sınavlarında başarılarrr.detoks yapmamalısın canım sen. bedenin kaldıramaz hasta olursun. hem sen daha yemek düzeni yeni yeni oluşturuyorsun detoksa ne gerek var canım. sen sağlıklı az yiyerek devam et detoks yaşına uymaz.sağlığına zarar verir canım benim...
selmacım o arkadaşlarını bana gönderde bi sinirimi çıkarayım..densizler ya boşver.ben sana güveniyorum.
merhaba canım ben tülin hoşgeldin. ben 2 defa bu saçma sapan takviyelerden denedim ve hiç ama hiççç olumlu sonuç almadım.hepsi kandırmaca sağlıksız ürünler.
tamam anlaştık yolluyorum hallet sen onları
merhaba ben tülin. yenisin sanırım hoşgeldin. menünle ilgili kilonu ve nekadar zamandır dikkat ettiğini bilmediğim için çok bişey söyliyemem ama ekmeğin yok öğlen. ve sadece az sebze çorbası olmaz bence. yanında et tavuk yada yumurta olabilirdi. akşamda yoğurt yada salata daha doğru olurdu.
deryaaaaaaaaaa
kendim gibi bir oje manyagıı bulduguma sevindimmmm
buraya flormarın yeri açıldı avm nin iine allahım çıldırcak gibi oluyorum gidince rengarenk
sarıyı kullanacak cesaret yok bendeee senin ekleidign bebe mavisiydi snırım
bu 429 flormar yada ekledinse ben kaçırmış oabilirim
şimdi hedefimde bordo oje almak var
vizon,simli mercan aldım dün birde bu maviyi bordoyu yine unuttum
ben bu ojeyi kahveyle çok yakıştırdım aslında güsle bir ikili olabilir kahve bir elbise ve bu ojee
derya
ankarada belediyenin kursları var hayatımm ücretsiz gdidiyorsun
bend eçocukalrı şöle yarım gün filan bi kreşe başlatabilsem düşünüyorum bir alanda katılmayı send egelince degerlendirirsin
belediye kurslarını durumlar nasıl ankara işinde?
Deryacım ismim ilknur
ürünlerini gördüm,hepsi çok güzel
fermuar küpeler beni benden aldı
çok severim değişik takıları
küpeleri eklemeni sabırsızlıkla bekliyorum
derya bologuna bakıyorum ne güzel yapmışsın...normalde ne iş yapıodun sanki burdaki resimler mağaza gibi
Deryaaamm Lolita $ekerimmmm :123: Öpen Ben Olunca Tabe Bi Ba$ka Güzel Olurrr
Valla Ablam Bende 65.Yetmez Bana Diyorum 55'olcam Diyorum Ama 6.kg Sonra
Kim Bilir Nasil Incelcemde Havalara Uccam Tam 38 Giyiyorum Diye ..
55'kg Olunca Cok Zayifmi Olurum Acep Diyede Düsünüyorum ..
Baldirlarim Sarkti Biraz SIKILASTIRTMAM Lazim Sporla, Ama Spor Icin Motivasyona Ihtiyacim Var
Onlarda SIKILASINCA Aslinda Tam Istedigim Vucuda Kavusmus Oluyorum , Aynada Artik Kendimi Begeniyorummmm
Hatirliyormusunnn Aynaya Bakmaya Tiksiniyorum Diyordumm ..
Kendime Hakaret Ediyorumm Sevmiyorum Kendimi Diyordum Daha 8'li Rakamlardaydim ..
$imdi Ise Begeniyorum Kendimi Diyorum ..
Vay Beee 8.Ay Icinde 17.kg Gidince Böyle Degisiyormu$ Insan Demek
Hepsi Sizin Sayenizde .. Senin Sayende Gül Yüzlümm Sirmaa Di$limmmmmmm
canımmmm sen nasıl becerikli bi hatunsun yaaaaaa. bayıldııımmm küpeler harikaaaaaaa...ellerine sağlıkkkkk
iyi yapmışsınız yaaa anneler için herşey az bile aslındabugunkü menüm
sabah: 1 kase müsli / az peynir
öğle: 2 yk tarhana çorba / lahana yemeği 1 kepçe kadar / 2 servis kaşığı yağsız makarna / salata
akşam:1 uskumru yağsız / salata
ara: 1 ince dilim pasta / 1 ev poğaça / 1 baklava dilimi kadar helva
1 lt iksir
1,5 lt su
bu gene anneme süpriz doğum günü yaptık. annemin doğum tarihi belli olmadığı için yıllardır yapmıyoruz hiç bişey. arada aldıgım hediyelere doğum günün için diyorum ama bugun hazır teyzemde varken yapalım dedik. dışardan o yokken pasta ve bi bluz alıp sakladık. çok çok mutlu oldu annecim. ağlıycaktı tuttu kendini... bende sanırım ondan daha mutlu oldumm. teyzem ben yemiyorum diye zorla dayadı ağzıma pastayı. kendide yiyemiyodu yoksa:))) bide üstüne kızıda helva istedi ve kavurdu oda.ondanda tıkdı bi güzel..akşam kaçtı ve yarın tartıda bu yansıycak ama anacımın yüzündeki o mutluluk için 1 kg almayada razıyım:))) ama sadece 1 başka alamamm heeeee.. fıstıgım yarın gidiyo..sonra teyzem salı ve annem ayyy gitmeseler ya.çok alıştım ben(
teşekkür edrm canmmSemra irem teşekkürler kızlar güzel sözleriniz için.irem konserve yemek ne yaptın canım?ellerine sağlık.ama yoğunluğun devam ediyormuş.dikkat et kendine.
Semra 3.5 kilo vermişsin tebrikler.devamı da gelecek eminim.
Zekiye canım avatarı değiştirmişsin güle güle kullan.ders de çalışıyormuşsun Allah zihin açıklığı versin.umudunu yitirme.geleceğin sana ne getireceğini bilemezsin.inşallah sınavları kazanırsın.
Sesi canım ne oluyor ? magnumlar havada uçuyor..hani dikkat edecektin?o içindeki ses ben bunu yersem kk daki arkadaşlara nasıl hesap veririm yada onlara mahçup olmaz mıyım demiyor mu?gel de yanıma şu iç sesine ayar yapayım ben ama eklediğin yazı beni hüzünlendirdi.insanın yüreğine direk dokunuyor.inşallah yrarın daha umutlu hayat dolu azim dolu bir gün olur senin için.
Asuman canım tartıda güzel bir rakam görmüşsün tebrikler .ama hasta olmuşsun geçmiş olsun..
Gülay menülerin harika canım.bu sefer kesinlikle istediğin kiloya gireceksin inanıyorum.
Rainandthesun neslihan mıydı adın canım?alışana kadar kusura bakma.eliptik alacağına sevindim.fiyatı da uygunmuş.300 gr daha vermişsin tebrikler..belin de ağrıyormuş geçmiş olsun.büyük beden kıyafetlere artık bakmadığına sevindim.zayıflayıp küçük beden kıyafet giyelim artık.
Deryacığım nasılsın bebeğim?bugünün beslenme açısından nasıl geçti?inşallah başarı öykünü okumak nasip olur..yeni cicilerin hayırlı olsun.bi de fermuardan neler yapmışsın öyle.hayatta aklıma gelmezdi.çok yaratıcısın maşallah.
Tülinim canım sen söyle ben gereken kişilere senin adına çanta fırlatırım 
Deniz(denizkum) canım 11 senedir sabahçıyım.bazen gına geliyor bu kadar erken kalkmak.ama ders bitince de oh be diyorum tüm öğleden sonra benim.inşallah sen de seneye sabahçı olursun.iç bacakların sıkılaşmış sevindim canım spora devam.resim koysana merak ediyorum seni.
Yediveren35 hoş geldin ben Nilgün.inşallah beraber motive olup zayıflarız.
Selma nasılsın canım?dr a randevu almışsın.hayırlısı olsun.biz de daima buradayız ne zman anlatmak içini dökmek istersen yaz canım.rahatlarsın.
Deniz(n.nazenin) tatlım tartıyla ne alıp veremediğin olmuş öyle.alemsin ya.1-2 anladım da tam 4 kez ya.çok güldüm canım.keki de yapmışsın ellerine sağlık.
Tuna ve deniz muhasebeci güzeller..bulmuşsunuz birbirinizi..2 sene önceki yüzük de takılmış ne güzel ne güzel..elbiseyle bir fotonu koysana tuna.bi de adını yaz da şu unutkan Nilgün hatırlasın…
Eranisa canım bisikleti geç.koşu bandı da güzel de eliptik bana daha fonksiyonel geliyor.bence eliptik al.
Metuu nasılsın tatlım ders çalışma diyet nasıl gidiyor?kolay gelsin.kilolar da gitmeye başlamış.koşu bandın hayırlı olsun.ne zaman gelecekmiş?
Sacre yoğunmuşsun canım kolay gelsin.ama çok börek yiyorsun..
54tugba yeğenin nasıl?nasıl mis kokuyordur şimdi o?
Seherciğim nasılsın?umarım kardeşin de aramıza katılır.o da yaşadıklarından üzüntü duyuyordur eminim..
Fezaela canım dukan nasıl gidiyor.faydalı bilgiler paylaşmışsın.sağol.
Filizciğim çok güzel gidiyorsun.ee tabi kafanda rahatladı biraz.iş seni çok strese sokuyordu. işler yoluna girince diyet de yoluna giriyor.ah o nutella yok mu.yerim diye eve almıyorum kesinlikle.
İzlemciğim aklımdasın.izmire gelince arayacağım seni canım.bi kadından bahsetmişsin.bir çay bu kadar etkili olabilir mi ya?yani diyet spor başka şeyler yapmamış mı?
Füsun canım istikrarlı şekilde devam ediyorsun ne güzel?
Ayşem nasılsın?sporu 90 dk ya çıkarmışsın.kıskandım valla..eşinle nasıl oldun konuşabildiniz mi ?bir kaç şeyi bırakabilse keşke.yada size ayırabildiği zamanı daha kaliteli geçirebilseniz..
Banu nasılsın canım çocuklar da iyidir umarım.ojene bayıldımmmmmm.
Burcu nasılsın ablacım?allah sizlere sağlıklı ömürler nasip etsin.elbisene sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.1 kez giydin sadece değil mi?
Aleyna84 canım akşam yemeğin olmamış sanki.hem et,hem nohut hem pilav.hepsi karbonhidrat.inşallah hayırlı zamanda sağlıklı bir evladın olur.
Arzucuğum hoş geldin canım.
Lenka menüleri paylaş canım.hatan nerede bulalaım.
Yasafat merhaba hoş geldin.güzel bir menü paylaşmışsın bizimle.afiyet olsun.
İrem tatlım nişan için alıncak yapılacak çok şey vardı.okul aile birliğinde de görevliyim onun la ilgili işler vardı.şimdi 1 saattir 20.sayfayı okuyorum ama kimseyi de atlamak istemedim.ama içine doğmuş evet bi sorun vardı eşimle.ama hallettik.şu nişan da olsa da bitse artık.çok heyecanlıyım.
Kim sana tombik dedi ve nasıl oldu çok şaşırdım.herkes kendi işine baksın bi ya.densiz şey.sıkma sen canını boşver.
Kızlar gözlerim çok acıdı.en son 4312 de kaldım.sabah okumaya çalışırım.ölüyorum yorgunluktan.hemen yatıyorum öpüyorum…
canım işte eski ve yeni halim..aslında çokta yeni deqil bu resimler yazın çekildi 38 bedendim ozaman..şimdi 36 bedenim... Eki Görüntüle 290278
MCx] [/url] kızımla bir köy düqününden...Eki Görüntüle 290277
deryaaaa bende çok beğendim yaptıklarını özellikle fermuarlıya bayıldım yaaaa çok geliştirilebilir bi fikir blog adresin ne canım bende yaptıklarına bakmak isterimderya bologuna bakıyorum ne güzel yapmışsın...normalde ne iş yapıodun sanki burdaki resimler mağaza gibi
çok büyük mutluluk yaaaa buda büyük buda büyükarkadaslar sevıncımı sızınlede paylasmak ıstedım gecen dolabımı duzenleyeyım dedım buyuk gelen kıyafetlerımı kardesımın dolabına koyayım yer acayım dedım dolabımda cunku 54 beden gıyıyordum rejıme baslamadan sımdı 44 beden genelde neyse su buyuk bu buyuk derken bı baktım dolabım bosalmıs hıç bısıyım kalmamıs gıyecek annemın gardolabından aldıgım 1 kac parca tunık ve 4-5 kazak hepsı bu mu dedımama aslında cok sevındım arkadaslara anlatınca gıyecek bısıyı kalmadıgı ıçın sevınen bı tek sensın heralde dedıler ama cıdden cok mutlu oldum gıydıgım herseyın bol gelmesı benı cok sevındırdı artık cok alısverıs yapmıyorum nasıl olsa zayıflıyorum zayıflayınca alacagım ıstedıgımı yupppıııııı
kesinlikle katılıyorum banuya aman senin yüzün güzel boşver takma diyenler aslında yalancıirem ve selma abla
birilerin sizi sinirlendircek kızdırcak sözleri zorunuza gitmesinnn dahada perçinliyor bu tarz olaylar insanııı
bende istanbulda gömlek almak istediigmde pazarcı amca demişti banaa
sen kim o gömlegi giymek kim diye
ozamn çok üzülmüştüm hatta aglamıştım amaaa beni knedimee getirip zayıflamamı saglayannn olaylardan birdir
senin menülerine hayranım nekadar istikrarlı devam ediosun herşeyden yiyosun az ve özİyi akşamlar,ben de menümü yazayım ve çıkayım,boynum tutulmuş,başımı çeviremiyorum.Birşeyler sürüp,biraz uzanayım bakalım.
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1 yeşil zeytn
3 acı süs biberi
2 çk keten tohumu
Yeşilliklerim kaç gündür yok,bayağı eksikliğini hissediyorum.Eve gelirken alayım diyorum,unutuyorum,eve girince de çıkmak zor geliyor.Neyse bu hafta böyle olsun bakalım.
Ara:
1 lokma simit(öğretmenler odasındaki masanın üzeri simitten geçilmiyordu,kekler,pastalar vs.,işkence gibi)
Öğle:
1 armut
4 yk yoğurt
Ara:
3 lokma peynir-ekmek
Akşam:
1 dilim denge ekmek
1 tabak kıymalı karnabahar yemeği
3 acı süs biberi
Ara:
1 yeşil elma
2 yk yoğurt
10 tane beyaz leblebi
1 diyet bisküvi(çayla)
2 lt su
2 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar
60 dk spor
bu yollardan hepimiz geçtik aynı duyguları hepimiz belki daha katmerlisini duydukta yaşadıkta bunlar seni yıkmasın buna izin verme aksine güçlen hedefine odaklan yoluna devam etİnsanın ruhu ince olup bazen bedeni kalın olabiliyor. Benim gibi. Halbuki bir bilseler bu bedenin içinde ne kadar ince bir ruh ve bir o kadar narin bir kalp var. Ne kırılmaya müsait ne de incinmeye dayanabilir. Sırf bedene bakıp seven yürekler çürümeye mahkumdur ve varlıkları sadece toprak altına girene kadardır. yürek dediğin gönül gözüyle görebilmedir, sevgi dediğin ruhunu sevmelidir önce insanın sonra bedene tutulmalıdır. Zaten ruhunu yüreğini seven bedene bakmaz bile.
Herşey insan içindir. Sevgi de aşkta. ayrılıkta ölümde.
Kuğu gibi olmalıdır aşkın. sen öldüğünde senden başkasına yarenlik yapmamalıdır. Sevgini sen öldüğünde bile sürdürmelidir. çünkü senden geriye ona sadece aşkın kalmıştır ve bu büyük bir emanettir. Aşk gözlerine baktığında bir ömrün nasıl geçtiğini anlamadığın ama her baktığında ilk günü hatırladığındır.Kalbim kırık herkese gönlüm küskün. beni sırf bedenimden ibaret görüyorlar o ince kırılgan narin olan ruhumu hüzünlü yüreğimi görmüyorlar. Kemiklerim üstündeki yağ tabası onların derdi. herkes değiştirmek istiyor beni belki sevdiklerinden belki yaralamak için söylüyorlar bu sözleri ama bilmiyorlar daha çok kanattıklarını içimi. Sevgi deyince ilk herkesin aklına yemek geliyor ne kadar düşkün olduğumu söylüyorlar iradesizliğimi söylüyorlar. oooo diyorlar o ne olsa yer diyorlar taştan yumuşak ne varsa yer diyorlar ama bilmiyorlar ki ben yemek erken aslında öfkemi yiyorum hayata karşı haksızlıklarımı yiyorum ruhuma olan eziyeti yiyorum ruhumun acısını bedenimden çıkarıyorum. Ben iradesiz değilim ben yatıp kalkıp yemek düşünen biri değilim, ben ben sadece bilmiyorum işte ama ben zannettikeri biri değiilim. BEN ÇÖP KOVASI DEĞİLİM!... Bilmiyorlar bir zamanlar bende sülün gibiyidim!!! Sevmiyorum artık kimseyi ve ne yazıkki kendimi.. Kırıyorlar, acıtıyorlar kanatıyorlar yüreğimi bir türlü rahat bırakmıyorlar ki kabuk bağlasın şu kalbim. Ve beni olduğum gibi kabul etmiyorlar. Halbu ki bir kabul etsler beni böyle hayatlarında bir sevseler beni böyle tombik halimle , bir ruhumu okşalar inceden...
İşte o zaman kalın bedenimin ardından çıkacak olan incecik ruhu göreceklerdir. Belki bende o zaman bir perinin deyneğiyle değişirim. tıp kı kül kedisi gibi. Ahhh Ne güzel olur değil mi. bir değnek ve ben eski halimdeki gibiyim... sırma gibi saçlarım uzun dümdüz ve simsiyah... bedenim bir sülün bir kuğu gibi narin ve incecik, dokunsan kırılacakmış gibiyim... üstümde çok güzel bir elbise ve ben yıldızların içinde...
Yürüyorum ama yaklarım yere basmıyor edalı edalı dolaşıyorum herkes bana bakıyor. Bu Sevgi mi? diyorlar...
Sanırım bu hayal sadece rüyadan ibaret olacak sanırım bu hep içimde ukde kalacak...
Yasafat Ablacim Adini Bilmedigm Icin Nickini Yaziyorum,
1.kg Yag 1.Futbol Topu Büyüklügündemiii
Abooo Bunu Bilmiyordum Yeni Ögrendim ..
Ben Hep Yagdan Kaybediyorum , 3.kg Verince Hemen Nerdeyse 1.Beden veya Yarim Beden Dü$üyorum
Giyisiler Bolla$iyor :)
Bilgilendirdigin Icin Tesekkür Ederimmmm
Deryaaamm Lolita $ekerimmmm :123: Öpen Ben Olunca Tabe Bi Ba$ka Güzel Olurrr
Valla Ablam Bende 65.Yetmez Bana Diyorum 55'olcam Diyorum Ama 6.kg Sonra
Kim Bilir Nasil Incelcemde Havalara Uccam Tam 38 Giyiyorum Diye ..
55'kg Olunca Cok Zayifmi Olurum Acep Diyede Düsünüyorum ..
Baldirlarim Sarkti Biraz SIKILASTIRTMAM Lazim Sporla, Ama Spor Icin Motivasyona Ihtiyacim Var
Onlarda SIKILASINCA Aslinda Tam Istedigim Vucuda Kavusmus Oluyorum , Aynada Artik Kendimi Begeniyorummmm
Hatirliyormusunnn Aynaya Bakmaya Tiksiniyorum Diyordumm ..
Kendime Hakaret Ediyorumm Sevmiyorum Kendimi Diyordum Daha 8'li Rakamlardaydim ..
$imdi Ise Begeniyorum Kendimi Diyorum ..
Vay Beee 8.Ay Icinde 17.kg Gidince Böyle Degisiyormu$ Insan Demek
Hepsi Sizin Sayenizde .. Senin Sayende Gül Yüzlümm Sirmaa Di$limmmmmmm
ewet canım ya sende benım gıbısın demekkı ıs nedenıyle bende sorun yasıyorum arada sırada ınan tek yasamak ve tek basınayken rejım yapmak daha kolay ben bunu aılemın yanına tasınınca anladım onlar baska bısıler yemek ıstıyorlar ama benım hakkım olmuyor ben ozenıyorum onlar rahat yıyemıyorlar bıze devamlı mısafır gelır devamlı pasta borek evde kokunca yıyorum napıım ama yememem gerekıyor artık onlara kızıyorum ya onlar bana ya ben onlara gore duzenlıyorum hayatımı yeme seklımı genelde onları uyduruyorumama ınan tek basımayken daha kolay oluyor rejım yapmak ben tek yasarken 1 sebze yemegı yapar 1 hafta yerdım bıtmedıgı ıçın ve ben yemek yapma ozurlusu oldugum ıçın tembellıkten 1 hafta onu yerdım sımdı annem yapıyor ben yıyorum ama ınan mısafır gelınce ben cıldırıyorum canım ıstıyor goz gormeyınce gonul katlanır demıstı doktorum cıdden olmazsa aramıyorum ama olunca kendımı durduramıyorum
ıs yyerınde arkadaslarda devamlı bısıler getırırler evden gozleme pasta vs onlarlada arada papaz oluyorum onlaroda uydurdum kendımeartık arada kaba kuvvet uyglamam gerekıyor dermısım saka bır yana durumu ortamı kendıne uydurmaya calıs evde sebze yap gotur nobete ıs yerıne yogun ısrarlara kanma hedefını belırle senın yolundan kımsenın hıc bırseyın cevırmesıne ızın verme ınan basarabılırsın ben bıle yapıyorum kı ben en yapamayacak ınsandım su sıralar bende tokezledım ama bırakmıyorum asla 1 gun yedıysem kacamak yaptıysam ertesı gun telafı edıyorum
iyi yapmışsınız yaaa anneler için herşey az bile aslında
teşekkür edrm canmm
süper bi değişim son resmde seçemdm hangisi kız hangisi anne kızınla
deryaaaa bende çok beğendim yaptıklarını özellikle fermuarlıya bayıldım yaaaa çok geliştirilebilir bi fikir blog adresin ne canım bende yaptıklarına bakmak isterim
çok büyük mutluluk yaaaa buda büyük buda büyükbende 42 bedenken çok almışım şimdi onlar için üzülüorum hele bi elbiseme hiç kıyamadım çok büyük duruo üstümde daraltsam modeli bozulcak
kesinlikle katılıyorum banuya aman senin yüzün güzel boşver takma diyenler aslında yalancı
tamam aşşağılamasın ama gerçekleride duymak lazım eminimki çoğumuz aslında birilerine kızdığımızdan diyete başlamışızdır
senin menülerine hayranım nekadar istikrarlı devam ediosun herşeyden yiyosun az ve öz
bu yollardan hepimiz geçtik aynı duyguları hepimiz belki daha katmerlisini duydukta yaşadıkta bunlar seni yıkmasın buna izin verme aksine güçlen hedefine odaklan yoluna devam et
banuuuuu rengi süper duruyo güle güle kullan bayılırım ojeye ben tesettürlü olduğum için günlük kullanmam ama adet dönemlerimde evde mutlaka süperirim
teşekkür ederim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?