canım şimdi ne kadar kilo verdin bilmiyorum ama yeni basladın sanırım.
ben ilk basladıgımda hergun yürüyordum. sonradan sıkıldım. aslında acele etme söyle düşün.
yeni basladıgın için ilk kilolar daha kolay gidecek. zaten kilo verdikce spor yapmak sıkılaşma acısından daha avantajlı diye düşünüyorum. yani alana kadar biraz kilo ver sonrada hem kilo verimini hızlandırmak hemde sıkılaşmak niyetiyle baslarsın. bunu düşünürsen beklemek daha kolay gelir sanırım.
ben tekrar baslamıştım yürümeye ama bayramdan sonra cıkamadım bidaha üstüne. çok üşüyorum bu aralar
yürüken en güzeli dizi izlemek. ben kacırdıgım dizileri hep koşu bandına ayırıyorum artık iyi oluyor
deryaaaa bende çok beğendim yaptıklarını özellikle fermuarlıya bayıldım yaaaa çok geliştirilebilir bi fikir blog adresin ne canım bende yaptıklarına bakmak isterim
Günaydın hanımlar
80 e düşmeme 5 kilo var,
Geri kalan 5 kiloyu da burada vermek istiyorum...
Kilo bildirimleri hangi gün yapılıyor?
Kural var mı ayrıca?
Listeye giremiyorum ama gene de yapıyım mi bildirimi mi
Başalngıç 93,6
Geçen hafta 81,9
Bu hafta 81,9
gelen giden YOK
beden 44
boy 163
hedef 69,6
spor yok
Canım kalemine sağlık yazını çok beğendim ,içimi sızlattın,bazı yerlerinde kendimi gördüm ama bu yıllınlık ,bezmiş hal ve kendini önemsememen beni çok üzer bilmeni isterim.Bizler kadınız,çok özel yaratıldık ve kesinlikle tüm güzellikleri üzerimizde taşıyoruz,sadece bunu açığa çıkarmak gerekiyor,buda bizim elimizde ,silkelen ve kedine gel..benim vazgeçmelerimi bir bilsen,bıkmış usanmış ve artık söz bu defa son ''sözünün arkasına saklanan biri olmuştum...artık seninde toparlanma vaktin gelmiş,hiç bir şey sen geçekten istedikten sonra hayal olamaz.Adamlar aya çıkıyor,hücreleri bölüyor,yeraltına iniyor,sen 20 kilo veremicen mi yawwİnsanın ruhu ince olup bazen bedeni kalın olabiliyor. Benim gibi. Halbuki bir bilseler bu bedenin içinde ne kadar ince bir ruh ve bir o kadar narin bir kalp var. Ne kırılmaya müsait ne de incinmeye dayanabilir. Sırf bedene bakıp seven yürekler çürümeye mahkumdur ve varlıkları sadece toprak altına girene kadardır. yürek dediğin gönül gözüyle görebilmedir, sevgi dediğin ruhunu sevmelidir önce insanın sonra bedene tutulmalıdır. Zaten ruhunu yüreğini seven bedene bakmaz bile.
Herşey insan içindir. Sevgi de aşkta. ayrılıkta ölümde.
Kuğu gibi olmalıdır aşkın. sen öldüğünde senden başkasına yarenlik yapmamalıdır. Sevgini sen öldüğünde bile sürdürmelidir. çünkü senden geriye ona sadece aşkın kalmıştır ve bu büyük bir emanettir. Aşk gözlerine baktığında bir ömrün nasıl geçtiğini anlamadığın ama her baktığında ilk günü hatırladığındır.Kalbim kırık herkese gönlüm küskün. beni sırf bedenimden ibaret görüyorlar o ince kırılgan narin olan ruhumu hüzünlü yüreğimi görmüyorlar. Kemiklerim üstündeki yağ tabası onların derdi. herkes değiştirmek istiyor beni belki sevdiklerinden belki yaralamak için söylüyorlar bu sözleri ama bilmiyorlar daha çok kanattıklarını içimi. Sevgi deyince ilk herkesin aklına yemek geliyor ne kadar düşkün olduğumu söylüyorlar iradesizliğimi söylüyorlar. oooo diyorlar o ne olsa yer diyorlar taştan yumuşak ne varsa yer diyorlar ama bilmiyorlar ki ben yemek erken aslında öfkemi yiyorum hayata karşı haksızlıklarımı yiyorum ruhuma olan eziyeti yiyorum ruhumun acısını bedenimden çıkarıyorum. Ben iradesiz değilim ben yatıp kalkıp yemek düşünen biri değilim, ben ben sadece bilmiyorum işte ama ben zannettikeri biri değiilim. BEN ÇÖP KOVASI DEĞİLİM!... Bilmiyorlar bir zamanlar bende sülün gibiyidim!!! Sevmiyorum artık kimseyi ve ne yazıkki kendimi.. Kırıyorlar, acıtıyorlar kanatıyorlar yüreğimi bir türlü rahat bırakmıyorlar ki kabuk bağlasın şu kalbim. Ve beni olduğum gibi kabul etmiyorlar. Halbu ki bir kabul etsler beni böyle hayatlarında bir sevseler beni böyle tombik halimle , bir ruhumu okşalar inceden...
İşte o zaman kalın bedenimin ardından çıkacak olan incecik ruhu göreceklerdir. Belki bende o zaman bir perinin deyneğiyle değişirim. tıp kı kül kedisi gibi. Ahhh Ne güzel olur değil mi. bir değnek ve ben eski halimdeki gibiyim... sırma gibi saçlarım uzun dümdüz ve simsiyah... bedenim bir sülün bir kuğu gibi narin ve incecik, dokunsan kırılacakmış gibiyim... üstümde çok güzel bir elbise ve ben yıldızların içinde...
Yürüyorum ama yaklarım yere basmıyor edalı edalı dolaşıyorum herkes bana bakıyor. Bu Sevgi mi? diyorlar...
Sanırım bu hayal sadece rüyadan ibaret olacak sanırım bu hep içimde ukde kalacak...
baucum harika harika çok beğendim bende dü aldım böyle bir renk,sana koleksiyonumun foto çekip koyım mı :)
seni şımarık,çılgın kuş seni canım ablacım çok seviyorum ben seni yaw,enerjin beni coşturtutuyorSelam Kizlar Nasilsiniz Umarim Her$ey Yolundadir
Ben Bu Hafta Sabit Kalacagim Gibi GözüküyorAma Olsun Sabit Kalmakta Bir Ba$ari Sonucta
71'imle Bu Haftada Sevi$ip Öpü$elim ,Haftaya Insallah Onu Postalayip 70'imi Kucaklarim
Ondan Sonraaaaa Ver Eliniii 6'Lii Rakamlar
Dim Tis Dim Tiss
Yilba$ina Kadar Duraklamaya Girmezsem 65 Olurum Insallah
2012'yede Allahin Izniyle Citi Piti Bi Genc Kiz Olarak Merhabaa Dirimmm
Bugün Kuzenimin Dügününde Aldigim Gri Elbisemi Denedim
Cumartesi Semra Teyzemin Dogum Günü Var Orda Giyerim Diye Düsündüm ,
Annnnaaam Bide Ne Görimm Elbise Üzerime Büyük Geliooo
Elbiseyi Aldigim Hafta 74.Kiloydum , Suan 71'im Ama Resmen Yarim Bi Burcu Daha Girerdi O Elbisenin Bolluguna ..
Baldir Kismi , Kol Kismi ve Göbek Kismi Booooll
Ben 3.Kilo Ile Bukadar Inceldimmi Ya Diye Kendime Sordum ,
Dogru Dürüs Sporda Yapmiyorum $u Son Günlerde , Amaa Demekki 3.Kilo Bile Yetiyor Insanin Daralmasi Icin ..
Cumartesi Artikin Altina Siyah Kalin Corapla Siyah Bogazli Ile Kombine Edipte Giyerim Elbisemi
Okadar Para Saydim 1.Kerecik Giydim , Zayifladim Diye Üzülmeye Baslicam Nerdeyse
:124: :124: :124: :123: :123: :123: :119: :119: :119:
Dee Dee Deeee DERYAAAAAAAAA KUZUUUUMMMMMMMM
:119::119::119::123::123::123::124::124::124:
bende şükrediyorum canım şükür ki bu bile gitti zaten yaptığımız diyet 100 kilo üstü olanlara 10 kilo verdiriyormuşbir haftada 1400 mü az gitmiş yapmayın allah aşkına kabızken hemde daha ne olsun...geri gelecek2den gelmeyen 1400 daha iyidir bence...
[/COLOR][/QUOTE]
selam kızlar
uzun zamandır uqrayamıyorum muhasebe kursum çok yoqun devam ediyor inşallah hepiniz iyisinizdir...
bikaç arkadaş resim istemişti önceki akşam resimleri pcye geçirdik...
YAZ TATİLİNDEN AYDIN GEZİSİNDEN BİR KESİT(f.makinesinin tarihi takılı kaldı bütün fotoları 2010 diye çekiyor 2011 haziran ayına ait resimler kızlar )
yok canım bunlar kafi ama 2 hafta düzenli bildirim yapmalısın ,bu araada ben gülay hoşgeldinben diyete başlayalı daha 3-4 gün oldu ama cumayı iple çektim yayarın tartıda pek bi değişiklik göreceğimi sanmıyorum haftaya olur heralde ama yine de tartılıcam bakalım:)
bugünkü menümü yazayım hemen
sabah:
2 dilim uno denge light ekmeği
2 dilim beyaz peynir
5 siyah zeytin
salatalık
domates
biber
1 bardak ıhlamur
öğlen:
ızgara tavuklu salata
ara:
2 tane mandalina
akşam:
1 tabak zeytinyağlı bezelye
1 bardak kadar yoğurt
1 dilim uno denge ekmeği
birazdan da ya yeşil çay ya da tarçınlı süt içerim. dün gece pilates yaptım, nasıl hamlamışım anlatamam. çok rahat yaptığım hareketleri bile yapamaz olmuşum. bugün spor yapmaya vaktim yok, çok işim var ama yarın mutlaka yapıcam. bitirince de ekstradan 15-20 dakika esneme yapiyim diyorum kaslarım açılsın biraz. işte böyleyim bugün dee:) bu arada listeye girmek için cumaları kilomu bildirmekten ve menümü yazmaktan başka bişey yapmama gerek var mı?
asıl bir densizliktir bu ablacım,ben böyle insanlardan efret ediyorum,egolarını tatmi etmekten başka bişi değil nbuiyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bu gün güne gittim ve oradan bir arkadaşla iddaya girdik bir aylıgına bakalım nasıl olacak yarın başlıyorum kısmetse sabah güne yürüyüşle başlıyacagım gercı gündeki arkadaşlar benimle dalga gectiler ama olsun cok gıcık oldum daha dogrusu zoruma gitti ve kendime kızdım
valla100 gramı haşlamışsa 130,çiğse yada kavrulmuşsa,200 müş ..bence biraz az yesedin keşkeKızlar ben menümü sabah yazmıştım ama akşam biraz değişiklik oldu
1 kase mercimek çorbası,6-7 adet etli lahana dolması,2 dilim ekmek,3-4 turşu((
bir de eşim kestane ve taze meyve suyu yapmış(ananas,üzüm,havuç,elma,mandalina karışımı) ben yaklaşık 15 tane belki biraz daha fazla kestane yedim 1 kupada meyve suyu içtim:84::84::84:
Kestane kaç kaloridir???????????????
abla diyince nolcak acaba,belki nirvanaya ulaşır ,saf şeyNilgüncüm çok şık olmuşsun özellikle siyah elbise ve vizon ayakkabıya bayıldım.Güle güle giy canım,hayırlı olsun nişanınız.
Hoşgeldin arzuydu değil mi
ne güzel tatilde bile eksiyi görmüşsün
Deryacım ismim ilknur
ürünlerini gördüm,hepsi çok güzel
fermuar küpeler beni benden aldı
çok severim değişik takıları
küpeleri eklemeni sabırsızlıkla bekliyorum
Ne kadar güzel ifade etmişsiniz
hayalleriniz gerçekleşecek
iremcim seni çok iyi anlıyorum
diyete yeni başladığım zaman kuzenimin eşi bana sana abla desem olur mu görüntü olarak öyle de diye bir laf etti
kendisi 30 ben 25 yaşındayım
bu tür insanların ettiği densiz laflar
daha da hırslanmamızı sağlıyor aslında
yaw be ,abla kardeş gibi ,boyunca kızınız varmış ,inanmıyorum çok azimlisiniz.10 yaş atmış resmen kutlarımcanım işte eski ve yeni halim..aslında çokta yeni deqil bu resimler yazın çekildi 38 bedendim ozaman..şimdi 36 bedenim... Eki Görüntüle 290278
MCx] [/url] kızımla bir köy düqününden...Eki Görüntüle 290277
ben çalıştırayım mı seni banuş,eşim tamirci,bende ehliyet alırken kalırsam rezil olurum diyodum,şükür en yüksek notu ondan almıştım...kızlar ben bu motordn çakıcamm sanırım yaaaa
hiç bi şey anlamıyorum
yanlız kalıyorsun demek gidiyorlar kuzum,olsun yine gelirler,senin kaçamağına hiç lafım yok böyle mutlu eden bir günde kendini kasmaman iyi olmuş ,ayrıca genel menün gayet güzel arkadşaımbugunkü menüm
sabah: 1 kase müsli / az peynir
öğle: 2 yk tarhana çorba / lahana yemeği 1 kepçe kadar / 2 servis kaşığı yağsız makarna / salata
akşam:1 uskumru yağsız / salata
ara: 1 ince dilim pasta / 1 ev poğaça / 1 baklava dilimi kadar helva
1 lt iksir
1,5 lt su
bu gene anneme süpriz doğum günü yaptık. annemin doğum tarihi belli olmadığı için yıllardır yapmıyoruz hiç bişey. arada aldıgım hediyelere doğum günün için diyorum ama bugun hazır teyzemde varken yapalım dedik. dışardan o yokken pasta ve bi bluz alıp sakladık. çok çok mutlu oldu annecim. ağlıycaktı tuttu kendini... bende sanırım ondan daha mutlu oldumm. teyzem ben yemiyorum diye zorla dayadı ağzıma pastayı. kendide yiyemiyodu yoksa:))) bide üstüne kızıda helva istedi ve kavurdu oda.ondanda tıkdı bi güzel..akşam kaçtı ve yarın tartıda bu yansıycak ama anacımın yüzündeki o mutluluk için 1 kg almayada razıyım:))) ama sadece 1 başka alamamm heeeee.. fıstıgım yarın gidiyo..sonra teyzem salı ve annem ayyy gitmeseler ya.çok alıştım ben(
Günaydın hanımlar
80 e düşmeme 5 kilo var,
Geri kalan 5 kiloyu da burada vermek istiyorum...
Kilo bildirimleri hangi gün yapılıyor?
Kural var mı ayrıca?
derya kuşum neden üzülüyorsun,belki hakkın olaı göremedin ama en azından bilki haftaya dahamuhteşem gidicek kg ler,ayrıca bilme ni isterimki fermuar küperlerini dün gördüm,gece rüyamda yiine gördüm,okadar beğendimki çok etkilenmişim....yakın olsadık alsadım:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?