80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın sevgili grubum

Bugün evdeki daha dar bir pantolona geçiş yaptım bakalım bunu da bollandırırız inşallah

Dolabıma baktım dün akşam söyle bir; 1 tane yepyeni 42 ve 2 tane yepisyeni 40 beden pantolonlarım var
Almısım ama giyememisim vakti zamanında demek ki
Onları da bir topluma karıştırabilsem 
Gene park bravo 2 beden haki bir pardesü var onu bir giyebilsem onu aldığımda herhalde en fazla 65 tim diye hatırlıyorum sene 2003
İçimi döküyorum kusura bakmayın

Aksam yemeğim çok güzel oldu, hatta bir de sabotaj vardı dimdik karsı koydum
Kayınvaldem teflon tavada pişe etlerin üzerine mis gibi köy ekmeklerini yatırmış o ekmekler etin tadını kekiğini yağını almıss ohhh misss pamuk gibi olmuslar
Ben görünce sok annneee ne yapıyorsunuz diye çığlık attım hemen onları buzdolabı poşetine atıp doğru ekmek kutusuna kapatıp üstlerini örttüm
Çorbamızı, salatamızı ve mis gibi etimizi afiyetle yedik hem midemiz hem gönlümüz doydu
Düşünüyorum o ekmekleri de yesek glisemik indeksimiz yükselecek midemiz şişecek ve üstümüze akşam rehaveti çökecekti
Bir de ekmek gercekten diğer yenen seylerin tadını kapatıyor sofradan kalkınca bende bir geriye kalan ekmek tadı oluyor
O yüzden sevgili karatayın kitabı sayesinde ekmeğe direnme gücü bulduğum için ona müteşekkir borçluyum

Perşembe tartı hala 81,9 gösteriyor bakalım yarın sabah ne olacak
sabah 1 ev poğçası ve çay
ara 1 ev poğçası ve çay
öğlen patlıcan yemeği ile avakadolu yeşil salata , 1 kaşık kısır
ara sütlü kahve
akşam Yeşil mercimek çorbası, bol yeşil salata ve 1 büyük dilim biftek
Cuma tartı hala 81,9 gösteriyor , börek ve poğaçaların sonucu
sabah 1 dilim köy ekmeği ile domates-peynir-zeytin
ara sabahtan kalan dom-sal vs
öğlen planlanan: yemekhaneden karbonhidratsız bir öğün
akşam planlanan: karbonhidratsız bir öğün

Listeye giremiyorum ama gene de yapıyım mi bildirimi mi

Başalngıç 93,6
Geçen hafta 81,9
Bu hafta 81,9
gelen giden YOK
beden 44
boy 163
hedef 69,6
spor yok

Arkadaşlar çok mutluyum...

başlangıç : 89 kg
geçen hafta : 88.2
bugün : 86.2
toplam giden : 2 kg
hepsi yağ değildir tabi..ilk olarak vücut ödem atıyor
spor yook..

87 kg çıkarsam iyidir diyordum..86 görünce havalara uçtum.bugün artık kendime ödül vereyim yada yarın davetteyim gitmemeyi düşünüyordum ödülümü orada vereyim
Bugünden sonra bende menülerimi yazarım arkadaşlar...

günaydınlar herkese

kilo bildirimi:

başlangıc: 90
gecen hafta:77,7
bu hafta: 75,4
giden: 2300
hedef:68
spor: yok

valla hiçte 2300 gr vermişim gibi hissetmiyorum. gecen hafta 2100 artıdaydım. ama çok şükür artımı verip birde eksiye düşebilmişim.
74 ü görmek için sabırsızlanıyorum.

arkadaşım haklısın..zaten alana kadar bir süre geçecek..sıkı etli olmadığım için sıkılaşarak kilo vermek istiyorum
üşüyorum demişsin yürürsen ısınırsın arkadaşım:)

Başlangıç 82 kg
geçen hafta 76,5kg
bu hafta 74,9kg :119::119::119::119::119:
giden: 1600 gr :118::118::118::118::118:
toplamda giden 7.1 kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor :100 dk.salon çalışması

Allahım şükürler olsun ya bu benim için aldığım en iyi sonuç bir haftada hiç bu kadar gitmemişti ,ve ben artık hiç geriye sarmak istemiyorum hep ileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

deryaaaa bende çok beğendim yaptıklarını özellikle fermuarlıya bayıldım yaaaa çok geliştirilebilir bi fikir blog adresin ne canım bende yaptıklarına bakmak isterim

Asuman bloğum yok ama satış yaptığım pasajım var, oradan bakabilirsin :87: Bu ürünleri birazdan ekleyeceğim ;

Derya'nın Pasajı | Pasaj.com

Günaydın hanımlar

80 e düşmeme 5 kilo var,
Geri kalan 5 kiloyu da burada vermek istiyorum...
Kilo bildirimleri hangi gün yapılıyor?
Kural var mı ayrıca?

Kilo bildirimleri bugün yani cuma günleri yapılıyor, katı bir kuralımız yok ama bir listemiz var ona girmek için 2 hafta düzenli menü paylaşımı ve cumaları bildirim istiyoruz o kadar. İstediğimiz çok az ama verdiğimiz çok fazla

Listeye giremiyorum ama gene de yapıyım mi bildirimi mi

Başalngıç 93,6
Geçen hafta 81,9
Bu hafta 81,9
gelen giden YOK
beden 44
boy 163
hedef 69,6
spor yok

Canım neden listeye giremeyesin sen her yazdığında ben seni listeye alıyorum ama artık bir hafta bildirim yapmayan olursa onu sabit geçmek yerine çıkarıyorum listeden çünkü artık kalabalığız boşa yer kaplamaması için. Şimdi bildirimini yaptığına göre listedesin

Bildirim
Başlangıç 87
Geçen hafta 72.7
Bu hafta 72.9
Gelen 200 gr :26:
Toplamda giden 14.1
Hedef 68
Boy 1.77
Beden 44
Spor 90 dk.

Kızlar gerçekten bahane etmiyorum ama bence regliden çıktım böyle. Karnım davul gibi ya perşembe günü reglimi olunur nasıl bir şans bu Bu hafta neredeyse her gün yazdım menülerimi gördünüz, sporum da varı, son 2 gün harika geçti hiç kaçamak yoktu. Bu sonucu haketmedim, regliyi bahane gibi göstermeyi haketmedim

Canım kalemine sağlık yazını çok beğendim ,içimi sızlattın,bazı yerlerinde kendimi gördüm ama bu yıllınlık ,bezmiş hal ve kendini önemsememen beni çok üzer bilmeni isterim.Bizler kadınız,çok özel yaratıldık ve kesinlikle tüm güzellikleri üzerimizde taşıyoruz,sadece bunu açığa çıkarmak gerekiyor,buda bizim elimizde ,silkelen ve kedine gel..benim vazgeçmelerimi bir bilsen,bıkmış usanmış ve artık söz bu defa son ''sözünün arkasına saklanan biri olmuştum...artık seninde toparlanma vaktin gelmiş,hiç bir şey sen geçekten istedikten sonra hayal olamaz.Adamlar aya çıkıyor,hücreleri bölüyor,yeraltına iniyor,sen 20 kilo veremicen mi yaww yapma hadi toparlan bakıyım

bunu dün aldım önceden görmüştüm biraz iddalı gibi ama çok begendim ben rengini
baucum harika harika çok beğendim bende dü aldım böyle bir renk,sana koleksiyonumun foto çekip koyım mı :)
seni şımarık,çılgın kuş seni canım ablacım çok seviyorum ben seni yaw,enerjin beni coşturtutuyor
bir haftada 1400 mü az gitmiş yapmayın allah aşkına kabızken hemde daha ne olsun...geri gelecek2den gelmeyen 1400 daha iyidir bence...
bende şükrediyorum canım şükür ki bu bile gitti zaten yaptığımız diyet 100 kilo üstü olanlara 10 kilo verdiriyormuş
[/COLOR][/QUOTE]
kuğu gbi bembeyaz çok beğendim sizi...
yok canım bunlar kafi ama 2 hafta düzenli bildirim yapmalısın ,bu araada ben gülay hoşgeldin
asıl bir densizliktir bu ablacım,ben böyle insanlardan efret ediyorum,egolarını tatmi etmekten başka bişi değil nbu
valla100 gramı haşlamışsa 130,çiğse yada kavrulmuşsa,200 müş ..bence biraz az yesedin keşke
abla diyince nolcak acaba,belki nirvanaya ulaşır ,saf şey
yaw be ,abla kardeş gibi ,boyunca kızınız varmış ,inanmıyorum çok azimlisiniz.10 yaş atmış resmen kutlarım
kızlar ben bu motordn çakıcamm sanırım yaaaa
hiç bi şey anlamıyorum
ben çalıştırayım mı seni banuş,eşim tamirci,bende ehliyet alırken kalırsam rezil olurum diyodum,şükür en yüksek notu ondan almıştım...
yanlız kalıyorsun demek gidiyorlar kuzum,olsun yine gelirler,senin kaçamağına hiç lafım yok böyle mutlu eden bir günde kendini kasmaman iyi olmuş ,ayrıca genel menün gayet güzel arkadşaım
Günaydın hanımlar

80 e düşmeme 5 kilo var,
Geri kalan 5 kiloyu da burada vermek istiyorum...
Kilo bildirimleri hangi gün yapılıyor?
Kural var mı ayrıca?

yok tatlım başka kural falan,sade cuma günleri bildirim yap,bir de menülerini yaz her akşam o kadar :) [/B]

derya kuşum neden üzülüyorsun,belki hakkın olaı göremedin ama en azından bilki haftaya dahamuhteşem gidicek kg ler,ayrıca bilme ni isterimki fermuar küperlerini dün gördüm,gece rüyamda yiine gördüm,okadar beğendimki çok etkilenmişim....yakın olsadık alsadım :26::26:

geçen hafta listede morarıp dipleri görmüştüm ama eski formuma geri dönmem uzun sürmedi
kilo bildirimim
başlangıç:90
g.hafta:74.8
b.hafta:73
giden:1.8
t.giden:17
hedef:68
beden:44
spor:255

bayramda alınan 1.2gitmiş ekstradan da 600 gram gitmiş ve bir haftada
ya aslında akşam yemeklerini çok kısmadım biliyorsunuz ama sabahları 45 dk. bant ve bol su çok etkili sanırım.
44 beden pantolonları aslında düğmesini açmadan giyebiliyorum ama yarın 42 beden pantolon alıcam bakalım gelicekmi

burcu ne şanslısın cnm 3 kilo verdiğinde beden düşmek süper ben 6 kiloda falan beden düşüyorum

nilgün fotoğraf koymayı bende istiyorum yarın güzel bir elbise alabilirsem sizede gösteririm:))

İnşallah gülay ya, artı çıkmamaya söz vermiştim kendime o yüzden böyle oldum Gülayım netten de satışım var, ürünlerime pasajımdan bak yukarıda link verdim, beğendiğin olursa da özelden konuşuruz direk ben yollarım, site üzerinden almazsın yani.

kızlar önce dünkü menümü yazıyım dün hasataneye gittim saclarım dökülüyo diye dr sacıma krem verdi bide şampuan bide minoksil diye bi ilac verdi sac agzaması varmış bende bide kan tahlili istedi adetin 4. günü ac gel dedi tabi benim oraya gitmem eve gelmem öylen 1 buldu

geldiyimde 1 bardak maydanoz suyu limonlu

kahvaltıda yarım cörek peynir 5 tane zeytin birazda recel cok oldu farkındayım ama akşama dogru 4 , 5 lesli yaptım

öylen 1 bardak yeşilcay 1 bardakta form cay

akşama 1 tabak yeşil salata 4 kaşık nohut yrımda tabakta kırmızı et

erken uyudugum içimnde bişi iyemedim bukadar kızlar

akşamda 1 bardak form cay
kilo bildirimim

başlangıç 86 .500

gecen hafta 81.100

bu hafta 79.100

giden 2000

boyum 1.65

beden 46

kızlar ALLAHIMA ŞÜKÜR VERMİŞİM

Son düzenleme:
kızlar resimleriniz cok güzel MAŞALLAH hepinize baya fark etmiş gercekten

derya ellerine saglık cok güzel olmuşlar marifatli hatunsun MAŞALLAH

Son düzenleme:
deryoş
sıkma canını haftaya bomba gibi gelirsin sen bünyenin maşşalhı var yevrumm

elayy
bekliyorum oje koleksyonunuj

Güüünayyydiiinnn Günayydiiinnn Günaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn

Kilo Bildirimii:
Ba$langic: 88
Gecen Hafta: 71
Bu Hafta: 71
Giden : Yoook
Toplam Giden : 17.kg
Hedef: 65
Spor: Yok
Boy: 168
Beden: 38-40

Sabitim Ve Mutluyummmm .. Haftaya Benimsiiiinn 70

*******************************************************************************************************************

Nilgüüün Ablacim , Evet Elbisemi Sadece 1.Kerecik Giydim Oda 8.Ekim'deydi , Kuzenimin Dügününde ..
Bende Bilemedim Sevineyimmi Üzüleyimmi , Ama Deryo$ Ablamin Dedigi Gibi Yil Ba$indan Sonra Daraltircam 65.Olayim Helee Bii
Ben Iyim Ablacimm Seni Sormalii Keyifler Nasill Insallah Iyidir

Gülay Ablammm , Uyyy Bendee Seniii Seviyorummm Ballii Lokumummm
Sen Iste Yeter Ben Hep Enerji Sacarimm Kuuuu

Deryo$ummm Lolita $eker Paremmm , Kanatsiz Melegimmmmmmmm
Bucuuun Senii Yaradana Kurbaaaan Olsuuunnnnnn Katmerr Tatlimmmmmmmm
Üzülmee Ablaaaammm Haftaya Bomba Gibi Listee Ba$i Olursun Sennn ,
O Prensesiiinii Bennn Döööt Döööt Yaparim Postalarim Geriyeee ,
Üzemez Benimm Ablamii Kimsee Aaaaa Söyle O Prensese Adam Olsun

:123: :123: :123:

Gül Bakimmmm :86: :86: :86: :86: :86:

Oje Kolleksiyonuna Dair Bir Sapuk Da Benimmm
Büsürü Ojem Var , Hatta Annem Yiter Alma Gari Dioo ..
Bende Resmini Cekip Ekliyim Bareee Oje Kolleksiyonumun

günaydın kızlar hemen bildirimi yapıym
başlangıç:87
geçen hafta:73.0
bu hafta:70.9
giden:2.1
toplamda giden:16
hedef:65
spor:60dk

2gün önce 70.8i görmüştüm tartıda cumaya kadar daha gider die ümitlenmiştim dengesiz beslenmem sonucu gitmemiş

16.Tanesini Bulup Cektim
Yaz Renklerinden Ki$ Renklerine Kadari Bukadar ,
Bide Bi Kac Ucuk Renklerim Vardi Onlari Bulamadim ..
Bulursam Onlarida Eklerim

Ojelerdende Belli Oldugu Gibi Tam Bir Pembekopatim

Resmin Üzerine Tiklayinca Büyüyor ..

kızlar herkese günaydın.

öncelikle güzel yorumlarınız tatlı uyarılarınız çok teşekkür ederim. Dün içimde bir sıkıntı vardı. Ve sabahtan akşama kadar Sibel Can&Kenan Doğulu düeti olan kader diye bir şarkı var onu dinledim durdum. Dinledikçe de dahada efkarlandım. Sonra bu sözcükler çıkıverdi parmaklarım ucundan. (Bu arada ben yazmayı çok severim.) İçimdekileri anlatamaya çalıştım kelime haznemin elverdiği ölçüde...

Bugün daha iyiyim. Sabah makyajımı yaptım arkadaşlarımın ve müdürümün iltifatlarını alınca daha da bir mutlu oldum. Biraz sonra eklerim size resmimi. Ben çok duygusal bir insanım yani resmen adım gibiyim. İnanın bana aş su vermeyim gıkım çkmaz ama az sevgi yoksunluğu hissetsem hemen soluveriyor içimdeki umut çiçekleri. Neyse kendimle ilgili çok başınızı ağrtımayayım. İnanın bu hafta kaçamak neredeyse yok gibiydi. Yaptıklarımıda akşam yemek yemiyerek kapattım zaten. Şimdi su içemeye gayret ediyorum yeşil çay krizimi aştım çok şükür günde 3 - 4 fincan çok rahat içiyorum artık. Dün akşamda tarçınlı sütümü içtim. Ki ben nescafe içemeden yatamayan biriydim. Belki sizler kadar çok çabuk adapte olur hızlı değişimler gösteremiyorum ama yengeç kadınıyım işte alışkanlıklarım zor değişiyor. ama değişiyor...

Bu sabah tartıldığımda 450 gr daha vermişim ve bu haftayı 1750 kg vererek kapattım. Spor yapamadım. Deryacım mahçubum sana bu konuda sözümü tutamadım.

Hepinizi çok seviyorum. İyi ki varsınız. Ben sizleri tanıdığım için çok mutluyum...

Bildirimimi yapıyorum arakadaşlar...

Başlangıç : 87.300
Hedef: 55
Geçen hafta 87:300
bu hafta: 85.550
gelen giden: 1.750
boy: 172 cm
beden: 46 - 48
spor : malesef yok (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…