80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ojeleri görünce dayanamadım bende işyerimdeki olanları çektim bunların yarısı kadarda evde var. değişik renklerde tabi :))
birde fotomu da ekliyorum kızlar....

selam kızlar herkesin cuması mübarek olsun hafta içi tartıldıgımda 800 gr. vermiş olmama ragmen neden bugün yine fazla çıktım anlamadım bu hafta dogru düzgün kaçamagımda yoktu sadece çarşamba günü bikaç kaçamak vardı ama anladımki bünyem artık enufacık kaçamagı bile affetmiyor bu hafta kendime yeniden bi yeme düzeni uygulayacagım bakalım işe yarayacakmı gün gün not alacagım yediklerimi

kilo bildirimi :

başlangıç 86.100

geçen hafta 63.700

bu hafta 63.500

giden 200 gr.

toplam giden 22.600

hedef 60

spor 125 dk.

beden 40-42

boy 1.65

deryacım bayıldım ellerine saglık hepsi birbirinden güzel marifetli arkadaşım benim pasajınada göz gezdireceğim çok merak ettim bol satışlar bereketli kazançlar canım

kızlar ojeleriniz çok güzel görünüyorlar hepsi renk renk maşallah

selma ablacım sen o arkadaşlarına agızlarının payını bi güzel icraatınla verirsin biz sana inanıyoruz canım sende lütfen kendine inan yapabileceklerine inan

merhaba arkadaşlar

menümü yazıyorum hemen

sabah-->yarım simit,1 elma
arada-->mandalina
öğle-->müsli
arada-->kalan yarım simit
akşam-->3 hamsi,bir dilim somon,salata,1 servis kaşığı kabak yemeği,2 yk yoğurt,çeyrek yufka ekmeği

su 5 bardak ancak içmişimdir nesface 2 bardak, 2 bardak yeşil çay(suyu çoğaltmam lazım....

deryacım tasarımların süper ellerine sağlık Kapkara Camdan Kelebek bu blogda çok farklı şeyler var bakarsın canım....

banucum aynı renkte ama farkı marka oje bende de var çok güzel gülü güle kullan...bende resim çekip eklemek istiyorum ama makinam bozuk uzun süredir...takıl kaıyor çekmiyor onu tamire götürmem lazım ama zamanım yok...

sesi ve burcu ojelerinin çok güzel sesi zevklerimiz çok yakın aynı tonda ojelerden bende de var...iş yerinde o kadar ojesi olanı ilk kez gördüm:)bende kırmızı duruyor sadece:))

senacım süper fark var tebrikler...artık kilo almaman dileğiyle...

kızlar nutella bağımlılık gibi dün yemedim ama bakalım napacağım...

canım çok güzel iste budur emeklerinin karşılıgını aldın sonunda bir daha hiç artıya geçmemen dileğiyle

denizzzz
naptın cm monti tarzı beslenmeye başladınmı ?

elayyy
cnm ben snei tebrik etmeyi nasıl unutmuşşum çok sevindim cnm
hadi devamıda gelecek inşş

kızlar bugün ölçülerimide not aldım diyete başlamadan önce aldığım ölçüyle bugünkünü yazıyorum:)

göğüs-->105-----90
bel-----> 93-----81
basen-->120----106
baldır-->79------60
göbek->106-----92
kilo---->83-----65,9
bakalım hedefimdeki kiloya gelince ölçülerim net kaç olacak....

denizzzz
naptın cm monti tarzı beslenmeye başladınmı ?

elayyy
cnm ben snei tebrik etmeyi nasıl unutmuşşum çok sevindim cnm
hadi devamıda gelecek inşş

banucum montinin kurallarını dikkate alarak kendime yeni bi yeme düzeni uygulayacagım bu hafta bakalım sonuç ne olacak 62li rakam görmüşken yine 63,500 bugün sporu ve suyu arttırmamda şart herşeye bi çeki düzen vereceğim bakalım sonuç ne olacak

çok güseller sevgicim bende akşam ekliycemm sizlereee ojelerimi kızlarrr
oje gerçekten bir tutkuuu

hadi inşş güsel sonuçlar alırsın cnmm cım
bende spor yapmam lazımmmm
sinir oldum kendme bütün pantolanlardan fırlıyor göbegim filann
1.5 kiloda bile fark etti hemen tabi bol karbon ve şeker sayeisnde

filizzzcimmm halletmişsin senn zaten eklemişsin ben gelene kadan bende hep hızlı reismden yüklüyorum eskiden
boyut seçenegi vardı şimdi bulamıyorum:26::26::26::26:
bu aradaaa yeni resimler bekliyoruz

Filizcim maşallah çok güzel olmuşsun... Birde şu gül cemalini göreydik tam süper olurdu valla :))
ben oje çok severim aynı tonlarda farlarımda var neredeyse. makyajımın ojemle uyumlu olması benim için vazgeçilmez bir tutku... iş yerinde bulunmasının bir sebebi yok aslında. arkadaşlarıma göstermek için getirmiştim o zamnadan beri kaldı burada....

kızlarrrr çok cnm sıkıldı aldıgımm kilollar nedeniyleee
evdeki kıyafetleirm güzel durmuyor üzeirmde zaten alırkende dar alıyordum biraz şimdi iice dar oldularr
kışın koton çorapla giyerim diye aldıgım mini kot etegimi giymekte hayal oldu
38 beden oluyor ama göbegim ve yanlardan fırlatıyor dar geldigi için

ve yazın aldıgım o elbiselerimi üşündükçe içine giremiycem korkusu
acaiyipp canımı sıktııı yah

acilen platese başlamam lazımmmmmmm

filizzz değişim çok güzel bariz belli oluyo
kızlar bende resm yüklemek istiorum ama resmleri kesemiorum yeni program kapamı karıştırdı bidaha deniyim yapabilirm inş.

banucum canımız sıkılıyor maalesef çünkü hayallerimiz hedeflerimiz uzaklaştıkça bizde mutsuz oluyoruz ama can sıkıntısı stres bizi maalesef geriye atıyor beni mesala moralim bugün çok bozuk neymiş 800 gr. vermişken neden bugün 200 gr. vermişim hemen başa sardım ben zaten böyleyimde iradesizin tekiyimde kendime saygım yokta 60 hayalde de de deleri sıralarım artık halbuki 22-23 kiloyu kim verdi ben verdim bu bi başarı değilmi hemde ne başarı bizim yerimizde olmak isteyen sadece benim ailemden bile 10 kişi sayabilirim ki dünyadaki insanların rakamını tahmin bile edemiyorum buyüzden bu artışlar canımızı sıkmasına başarılarımızda bizi şımartmasına izin vermeyeceğiz ve kendimiz için beden ve ruh saglıgımız için aynen kaldıgımız yerden saglıklı beslenmeye devam edeceğiz canım saglıgımız yerinde olsunda inşallah er yada geç hedefimize ulaşacagız

yaparsın sen banuu yaaa senden kaçarmı hiç ağlayıp sızlanma bacım
denizleri aştın deredemi boğulcan 2-3hafta düzenli spor yapmana bakar

bugünkü menüm:

sabah:
2 kepek ekmegi
2peynir

gün boyunca:
1 elma
1cennet elması

akşam:
1 tabak kıymalı taze fasulye
1 kase yogurt

ara:
5 tane burçak

1form çay ve bol su

arkadaşım sen aç mı geziyorsun?öğle öğünü de yok..
ne kadar zamanda verdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…