arkadaslar sevıncımı sızınlede paylasmak ıstedım gecen dolabımı duzenleyeyım dedım buyuk gelen kıyafetlerımı kardesımın dolabına koyayım yer acayım dedım dolabımda cunku 54 beden gıyıyordum rejıme baslamadan sımdı 44 beden genelde neyse su buyuk bu buyuk derken bı baktım dolabım bosalmıs hıç bısıyım kalmamıs gıyecek annemın gardolabından aldıgım 1 kac parca tunık ve 4-5 kazak hepsı bu mu dedımama aslında cok sevındım arkadaslara anlatınca gıyecek bısıyı kalmadıgı ıçın sevınen bı tek sensın heralde dedıler ama cıdden cok mutlu oldum gıydıgım herseyın bol gelmesı benı cok sevındırdı artık cok alısverıs yapmıyorum nasıl olsa zayıflıyorum zayıflayınca alacagım ıstedıgımı yupppıııııı
canım işte eski ve yeni halim..aslında çokta yeni deqil bu resimler yazın çekildi 38 bedendim ozaman..şimdi 36 bedenim... Eki Görüntüle 290278
MCx] [/url] kızımla bir köy düqününden...Eki Görüntüle 290277
wisper;21735483 Tülinim canım sen söyle ben gereken kişilere senin adına çanta fırlatırım  [/QUOTE .!.:benim ince fikirli arkadaşım. herkesi tek tek yazar unutmadan. sen benim akşamki pastama bi çanta fırlat önce:))) ben sana geri kalanını veririmmmm
günaydıınnn canım hayırlı cumalarrr.bak 90 diyosun 88 bence güzel.bu hafta dahada iyi olacak inşallah.günaydın kızlar hayırlı cumalar herkesebende bu gün tartıldım ve kilom tam olarak 88200 bakalım bir haftadda neler olacak:26::26::26::26::26::26::26::26:
hoşgeldin canım ben tülin.günaydın arkadaşlar.aranıza iki gün önce katıldım.kilom 89.3umarım bu topik bana uğurlu gelir.dün gece hep rüyamda bu topikteki arkadaşları gördüm.başarı hikayelerini okuya okuya hepsi rüyama geldi.hayırlısı bakalım belki bende buraya başarı hikayemi yazabilirim inşallah...
canım hoşgeldin ben tülin.Günaydın hanımlar
80 e düşmeme 5 kilo var,
Geri kalan 5 kiloyu da burada vermek istiyorum...
Kilo bildirimleri hangi gün yapılıyor?
Kural var mı ayrıca?
canım en azından sabit kalmışsın o böreklere rağmen...Listeye giremiyorum ama gene de yapıyım mi bildirimi mi
Başalngıç 93,6
Geçen hafta 81,9
Bu hafta 81,9
gelen giden YOK
beden 44
boy 163
hedef 69,6
spor yok
ooohhh maşallaaahhh canım.1300 harika başlangıççççgünaydın kızlar
başlangıç:90
geçen hafta:67.9
bu hafta:66.6
giden:1300
ooohhh maşallahh 2 kg harika canımmmArkadaşlar çok mutluyum...
başlangıç : 89 kg
geçen hafta : 88.2
bugün : 86.2
toplam giden : 2 kg
hepsi yağ değildir tabi..ilk olarak vücut ödem atıyor
spor yook..
87 kg çıkarsam iyidir diyordum..86 görünce havalara uçtum.bugün artık kendime ödül vereyim yada yarın davetteyim gitmemeyi düşünüyordum ödülümü orada vereyim
Bugünden sonra bende menülerimi yazarım arkadaşlar...
vay vaayyyy 2300 maşaaalllaaahhhhgünaydınlar herkese
kilo bildirimi:
başlangıc: 90
gecen hafta:77,7
bu hafta: 75,4
giden: 2300
hedef:68
spor: yok
valla hiçte 2300 gr vermişim gibi hissetmiyorum. gecen hafta 2100 artıdaydım. ama çok şükür artımı verip birde eksiye düşebilmişim.
74 ü görmek için sabırsızlanıyorum.
canımmmmm harikasııınnnn süpersiiinnn bi denesiiiinnnnn.. maşalllaaaahhhh canımmaaaa..bu liste yaradı sanaaa 74 hoşgeldinnnnBaşlangıç 82 kg
geçen hafta 76,5kg
bu hafta 74,9kg :119::119::119::119::119:
giden: 1600 gr :118::118::118::118::118:
toplamda giden 7.1 kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor :100 dk.salon çalışması
Allahım şükürler olsun ya bu benim için aldığım en iyi sonuç bir haftada hiç bu kadar gitmemişti ,ve ben artık hiç geriye sarmak istemiyorum hep ileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım 200 gr dertmi canım ya. prensesle az bile. iyisin canım benimmmmmBildirim
Başlangıç 87
Geçen hafta 72.7
Bu hafta 72.9
Gelen 200 gr :26:
Toplamda giden 14.1
Hedef 68
Boy 1.77
Beden 44
Spor 90 dk.
Kızlar gerçekten bahane etmiyorum ama bence regliden çıktım böyle. Karnım davul gibi ya perşembe günü reglimi olunur nasıl bir şans buBu hafta neredeyse her gün yazdım menülerimi gördünüz, sporum da varı, son 2 gün harika geçti hiç kaçamak yoktu. Bu sonucu haketmedim, regliyi bahane gibi göstermeyi haketmedim
canım maşallaahhh 1800geçen hafta listede morarıp dipleri görmüştüm ama eski formuma geri dönmem uzun sürmedi
kilo bildirimim
başlangıç:90
g.hafta:74.8
b.hafta:73
giden:1.8
t.giden:17
hedef:68
beden:44
spor:255
)
ooohh ooohhhh 2000 maşallaahhhhkızlar önce dünkü menümü yazıyım dün hasataneye gittim saclarım dökülüyo diye dr sacıma krem verdi bide şampuan bide minoksil diye bi ilac verdi sac agzaması varmış bende bide kan tahlili istedi adetin 4. günü ac gel dedi tabi benim oraya gitmem eve gelmem öylen 1 buldu
geldiyimde 1 bardak maydanoz suyu limonlu
kahvaltıda yarım cörek peynir 5 tane zeytin birazda recel cok oldu farkındayım ama akşama dogru 4 , 5 lesli yaptım
öylen 1 bardak yeşilcay 1 bardakta form cay
akşama 1 tabak yeşil salata 4 kaşık nohut yrımda tabakta kırmızı et
erken uyudugum içimnde bişi iyemedim bukadar kızlar
akşamda 1 bardak form cay
kilo bildirimim
başlangıç 86 .500
gecen hafta 81.100
bu hafta 79.100
giden 2000
boyum 1.65
beden 46
kızlar ALLAHIMA ŞÜKÜR VERMİŞİM
canım sabitte güzel.demek 70 hee maşallahhh azmine. oje resimlerin bende çıkmadı canım.eminim güzellerdir.Güüünayyydiiinnn Günayydiiinnn Günaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn
Kilo Bildirimii:
Ba$langic: 88
Gecen Hafta: 71
Bu Hafta: 71
Giden : Yoook
Toplam Giden : 17.kg
Hedef: 65
Spor: Yok
Boy: 168
Beden: 38-40
[/COLOR]
ooohhh maşşaaalllaahhh 2100günaydın kızlar hemen bildirimi yapıym
başlangıç:87
geçen hafta:73.0
bu hafta:70.9
giden:2.1
toplamda giden:16
hedef:65
spor:60dk
2gün önce 70.8i görmüştüm tartıda cumaya kadar daha gider die ümitlenmiştim dengesiz beslenmem sonucu gitmemiş
canımm bebek gibi yüzün maşşaaalllaahhh..iş yerinde bukadarsa evde ne kadar bilmemmmmojeleri görünce dayanamadım bende işyerimdeki olanları çektim bunların yarısı kadarda evde var. değişik renklerde tabi :))
birde fotomu da ekliyorum kızlar....
Eki Görüntüle 290486 Eki Görüntüle 290487
canımm sanada hayırlı cumalar. bu hafta daha çok gider inşallahhhselam kızlar herkesin cuması mübarek olsunhafta içi tartıldıgımda 800 gr. vermiş olmama ragmen neden bugün yine fazla çıktım anlamadım bu hafta dogru düzgün kaçamagımda yoktu sadece çarşamba günü bikaç kaçamak vardı ama anladımki bünyem artık enufacık kaçamagı bile affetmiyor bu hafta kendime yeniden bi yeme düzeni uygulayacagım bakalım işe yarayacakmı gün gün not alacagım yediklerimi
kilo bildirimi :
başlangıç 86.100
geçen hafta 63.700
bu hafta 63.500
giden 200 gr.
toplam giden 22.600
hedef 60
spor 125 dk.
beden 40-42
boy 1.65
bildirim
başlangıç-->83
geçen hafta-->66,5
bu hafta-->65,9
giden-->0,6
toplam giden-->17,1
hedef-->55
canım 600 gr gitmiş zaten zayıfsın nerenden gitsinnn.
Canım neden listeye giremeyesin sen her yazdığında ben seni listeye alıyorum ama artık bir hafta bildirim yapmayan olursa onu sabit geçmek yerine çıkarıyorum listeden çünkü artık kalabalığız boşa yer kaplamaması için. Şimdi bildirimini yaptığına göre listedesin
canımm bebek gibi yüzün maşşaaalllaahhh..iş yerinde bukadarsa evde ne kadar bilmemmmm
sevgicim iyi olmana sevindim. yavaş yavaş elinden geldiğince düzelt yanlışlarını. ve sakın bir daha buradan ayrılma canım. ben hep diyorum kk olmasaydı bu kadar veremezdim asla
vee kilo bildirimim:
18.11.2011
başlangıç : 93
geçen hafta : 71.5
bu hafta : 70.8
giden : 700gr
toplamda giden 22.2
hedef : 55
boy : 168
beden alt 40 üst 42
spor : 100 dk
kızlar resimleriniz cok güzel MAŞALLAH hepinize baya fark etmiş gercekten
derya ellerine saglık cok güzel olmuşlar marifatli hatunsun MAŞALLAH
deryam taytla fıstık gibi olmuşsun, tasarımlarında çok güzeller, yetenekli kızsın
deryacım bayıldım ellerine saglık hepsi birbirinden güzel marifetli arkadaşım benim pasajınada göz gezdireceğim çok merak ettim bol satışlar bereketli kazançlar canım
deryacım tasarımların süper ellerine sağlık Kapkara Camdan Kelebek bu blogda çok farklı şeyler var bakarsın canım....
Deryo$ummm Lolita $eker Paremmm , Kanatsiz Melegimmmmmmmm
Bucuuun Senii Yaradana Kurbaaaan Olsuuunnnnnn Katmerr Tatlimmmmmmmm
Üzülmee Ablaaaammm Haftaya Bomba Gibi Listee Ba$i Olursun Sennn ,
O Prensesiiinii Bennn Döööt Döööt Yaparim Postalarim Geriyeee ,
Üzemez Benimm Ablamii Kimsee Aaaaa Söyle O Prensese Adam Olsun
:123: :123: :123:
Gül Bakimmmm :86: :86: :86: :86: :86:
[/COLOR]
Bu sabah tartıldığımda 450 gr daha vermişim ve bu haftayı 1750 kg vererek kapattım. Spor yapamadım. Deryacım mahçubum sana bu konuda sözümü tutamadım.
Hepinizi çok seviyorum. İyi ki varsınız. Ben sizleri tanıdığım için çok mutluyum...
Bildirimimi yapıyorum arakadaşlar...
Başlangıç : 87.300
Hedef: 55
Geçen hafta 87:300
bu hafta: 85.550
gelen giden: 1.750
boy: 172 cm
beden: 46 - 48
spor : malesef yok(
ojeleri görünce dayanamadım bende işyerimdeki olanları çektim bunların yarısı kadarda evde var. değişik renklerde tabi :))
birde fotomu da ekliyorum kızlar....
Eki Görüntüle 290486 Eki Görüntüle 290487
kızlar bugün ölçülerimide not aldım diyete başlamadan önce aldığım ölçüyle bugünkünü yazıyorum:)
göğüs-->105-----90
bel-----> 93-----81
basen-->120----106
baldır-->79------60
göbek->106-----92
kilo---->83-----65,9
bakalım hedefimdeki kiloya gelince ölçülerim net kaç olacak....
kızlarrrr çok cnm sıkıldı aldıgımm kilollar nedeniyleee
evdeki kıyafetleirm güzel durmuyor üzeirmde zaten alırkende dar alıyordum biraz şimdi iice dar oldularr
kışın koton çorapla giyerim diye aldıgım mini kot etegimi giymekte hayal oldu
38 beden oluyor ama göbegim ve yanlardan fırlatıyor dar geldigi için
ve yazın aldıgım o elbiselerimi üşündükçe içine giremiycem korkusu
acaiyipp canımı sıktııı yah
acilen platese başlamam lazımmmmmmm
masumcum cnm seni cani gönülden tebrik ederim darisi basimiza
kizlar bu arada ben artik listeye girebilecekmiyim bildirim yapsammi gerci artilardayim ama:18:
canım arkadasımmmmm :) ben seni tanımıyorum ama cok seviyorumm cidden
herkese ock emek veriyorsun cok kibar ve tatlısın herkes öyle ama bu liste için uğraşmak çok zor gercektne o yüzdne sana özel iltifat etmek istedimmm
Kizlar ya msllah herkez iki kilo kadar vermis ben en fazla 1kilo verebiliyorum yaptiginiz özel bi:26: seymi var
DERYYAAAA ben bugünün cuma oldugunu unuttum bitanemmmm
yarın tartılıp bildirim yaparım artık ........
Sevgicim hiç mahcup olma ne güzel vermisşin ama zayıflarken sarkmamak içinde spor şartBen de yapamıyorum hakkıyla daha :26:
Sevgi ojelerinin hepsi çok güzel daha biraz önce çarşıdan geldim şu ortadaki flormarın sütlü kahvesini aldım uzun zamandır aklımdaydı bayıldım tonuna :) Sen de çok sade ve hoşsun, bizimle ve iradenle daha da zarif olacaksın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?