80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

masumcum cnm seni cani gönülden tebrik ederim darisi basimiza
kizlar bu arada ben artik listeye girebilecekmiyim bildirim yapsammi gerci artilardayim ama:18:

Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım şuan ben de hiçbirşey almıyorum zayıflayıncaya kadar da almayacağım..dar gelipte kaldırdığım çok kıyafetim var..ama çok daha fazla vereceğim için onlarında bol geleceği günleri hayal ediyor ve bekliyorum..

Meraba ablacıklarımm
Hepiniz yine çok güzel kilolar vermişsiniz
tabi bende bildirim yapmak isterdim ama kahvaltımı yaptım sonra aklıma bu gün cuma oldugu geldi
yarın sabah yapıcam bende inşallah 74 ü görmüşümüdür ucundan kıyısındannn
------------------------------------------------------------------------------------
Herkes ojelerinin resmini eklemiş
ben oje süremiyorum hiç ya garip geliyo ellerim sürdükten sonra
ama bayılırım ojelere almaya falan 30 tane falan ojem vardır
sürmesini becerebilsem bidee süper olcakk

tünayyydddıııınnn anam anaaammmm ne kilolar verilmişşşş maşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh

vee kilo bildirimim:
18.11.2011

başlangıç : 93

geçen hafta : 71.5

bu hafta : 70.8

giden : 700gr

toplamda giden 22.2

hedef : 55

boy : 168

beden alt 40 üst 42

spor : 100 dk

merhaba kızlar
geçmişe arada bakıyorum
deryam taytla fıstık gibi olmuşsun, tasarımlarında çok güzeller, yetenekli kızsın

selma ablacım daha iyi olmana sevindim

sena beyazlarla çok hoş görünüyorsun

birçok yeni arkadaş gelmiş hepiniz hoşgeldiniz

ilknurcum sağol canım, evet eksiyi görebildim çok şükür. evde hergün tartılıyordum. annemdeki bozulmuş. kilo almayım korkusuyla elimden geldiğince dikkat ettim. işe yaradı

nilgüncüm beğendiğin bir kıyafet varmış nişan için. bütçenizi çok zorlamayacaksa al derim.

kilo veren herkesi tebrik ederim. deryacım haftaya iyi bir rakam görürsün eminim. çok güzel bir hafta geçirmişsin çünkü. banucum kilolar yerleşmediği için ne güzel hızla veriyorsun canım

sevgicim iyi olmana sevindim. yavaş yavaş elinden geldiğince düzelt yanlışlarını. ve sakın bir daha buradan ayrılma canım. ben hep diyorum kk olmasaydı bu kadar veremezdim asla

filizcim seni görmek çokgüzel. geçmişi tam okuyamadım. yeni iş yerinde mutlusundur umarım

ve bildirim zamanı:92::92:

başlangıç:92
geçen hafta:75.7
bu hafta.74.5
giden:1.200
toplamda giden:17.500
hedef:68
beden:42-44 yeğenimin 42 beden pantolonlarından 3 tane falan denedim ve hepsi oldu. nasıl güzel bir duygudur bu ya...
boy:1.71
spor:20 dakika

canım arkadasımmmmm :) ben seni tanımıyorum ama cok seviyorumm cidden
herkese ock emek veriyorsun cok kibar ve tatlısın herkes öyle ama bu liste için uğraşmak çok zor gercektne o yüzdne sana özel iltifat etmek istedimmm
sağollllasın
bugün öğlen gibi regl oldum çok ama çok mutlu oldum demek o yüzden bende bir kilo verme olayı yokmus
mutlak bende vermisimdir :)
haftaya insallah kesin eksilerde bir rakamla listede kendime uygun bir köşeciğe kenara yerleşebilirim

öğlen yediklerim : sade döner + salata + 1 kutu ayran veee 1 yarım dilim kzıarmıs ekmek döner pek hosuma gitmeyince midem bulanmasın diye yedim ama pişman da oldummm
ama genel olarak basarılıydım dönerin yanındaki patatesi geri gönderdim mesela :)

bu da bugünlük ufacık basarımmm
yarısmacılara sevgiler, selamlar :)

canımm bebek gibi yüzün maşşaaalllaahhh..iş yerinde bukadarsa evde ne kadar bilmemmmm

Sağol tülinim... evde de bunların yarı kadar var neredeyse...

sevgicim iyi olmana sevindim. yavaş yavaş elinden geldiğince düzelt yanlışlarını. ve sakın bir daha buradan ayrılma canım. ben hep diyorum kk olmasaydı bu kadar veremezdim asla

Teşekkür ederim birtanem. Elimden geldiğince doğru dürüst yapmaya çalışyorum bu işi. burdan bir daha ayrılır mıyım hiç. Kapıdan kovsanız bacadan girerim valla. Böyle can dostlarını nerde bulurum ben....

giremiyorum bi kaç gündürrr nasılsınızzzzzzz canlarımmmm

DERYYAAAA ben bugünün cuma oldugunu unuttum bitanemmmm
yarın tartılıp bildirim yaparım artık ........

geçmişe hiççççç bakamadımmm inşşş. hersey yolundadırr

kilo veren herkesi tek tekkkk öpüyorumm tebrik ediyorummm

veremeyenlerde üzülmesinn haftaya gümbür gümbür gelirler inşşşşş.
seviyorum sizi bye bye

vee kilo bildirimim:
18.11.2011

başlangıç : 93

geçen hafta : 71.5

bu hafta : 70.8

giden : 700gr

toplamda giden 22.2

hedef : 55

beden alt 40 üst 42

spor : 100 dk

tülinnnnn violett senmisin ???
inanmıyorummm sana
masallah
inanılmaz bir hız bu
ne diyeceğimi bilemiyorummm
çok büyük bir şey başarmışsın kısa zamanda canım benim
ya yazsana bir başarı hikayeni
takipçinim bende bu sefer yılbaşına kadar çok hırs yaptım
geliyorummm

kızlar resimleriniz cok güzel MAŞALLAH hepinize baya fark etmiş gercekten

derya ellerine saglık cok güzel olmuşlar marifatli hatunsun MAŞALLAH

deryam taytla fıstık gibi olmuşsun, tasarımlarında çok güzeller, yetenekli kızsın

deryacım bayıldım ellerine saglık hepsi birbirinden güzel marifetli arkadaşım benim pasajınada göz gezdireceğim çok merak ettim bol satışlar bereketli kazançlar canım

deryacım tasarımların süper ellerine sağlık Kapkara Camdan Kelebek bu blogda çok farklı şeyler var bakarsın canım....

Çok teşekkürler kızlar, inanın çok mutlu oluyorum

Filizcim kapkara camdan kelebek uzun süredir takip ettiğim bir blog hatta fermuar broş modelini o kadından aldım, çok yetenekli biri, ben de çok beğeniyorum..Hele ki el boyamaları müthiş..

Kız ona, döv onu sözümü yedirtti bana apansız çıktı geldi terbiyesiz
Haftaya prenses defolup gittiğinde görürüm ben o tartıyı

Burcum hepsi süper pembenin her tonu var kuu
ama ben en çok en üst sırada en sağdaki simli siyahı beğendim

Sevgicim hiç mahcup olma ne güzel vermisşin ama zayıflarken sarkmamak içinde spor şart Ben de yapamıyorum hakkıyla daha :26:

Sevgi ojelerinin hepsi çok güzel daha biraz önce çarşıdan geldim şu ortadaki flormarın sütlü kahvesini aldım uzun zamandır aklımdaydı bayıldım tonuna :) Sen de çok sade ve hoşsun, bizimle ve iradenle daha da zarif olacaksın inşallah.

Ne güzel incelmişsin filizcim, ben en son ölçülerimi yazmayı unuttum ama kabaca aklımda gene, bakalım 68 de kaç olacak ben de merak ediyorum

Filiz inanamıyorum ne kadar incelmişsin işte bizim gibi sürekli değil de böyle az ve öz koyunca nasıl belli oluyor çok şaşırdım inan kaldım böyle
Maaşallah ince düşünceli arkadaşım, inan o siyah kotlu halinden eser yok şu an gördüğüm fotoğraf çok zarif bir hanıma ait
Amaaa ben başka bir konuya gelmek istiyorum, o üzerindeki kot gömlek geçen yazdan beri istediğim bir model allahım aşığım aşık
Bu yaz alacağım inşallah bende ama çok yakışmış sana, saçlarının rengi de ayrı bir güzel ve değişik geldi, tekrar maaşallah nazarım değmesin

Banuşum kolay mı neredeyse 70 leri gördün tabi ki biraz sıkmalar olacak kıyafette ama sen benden daha iyi biliyorsun ki bir 2-3 kilo versen gene rahat rahat olacak bütün kıyafetlerin, yani şunun şurasında bir kaç haftan var bunun için üzme kendini

masumcum cnm seni cani gönülden tebrik ederim darisi basimiza
kizlar bu arada ben artik listeye girebilecekmiyim bildirim yapsammi gerci artilardayim ama:18:

Canım listeye girebilmek için zaten ne olursa olsun 2 hafta düzenli menü paylaşımı ve cumaları bildirim gerekiyor. Senin 2 haftan doldu mu bilmiyorum geçmişten bakarım ama sen her halukarda bildirimini yap gene

Teşekkür ederim sacre (adını unuttum) :26:, bu topiğin bana verdiklerini ödemeye çalışıyorum sadece :87:

KIZLAR selamlarrrr

dışarıdaydım yeni geldim

kilo bildirimi yapiiimm sevindim geçen hafta aldığım900 gitmiş bu hafta

başlangıç : 83,3

geçen hafta : 80,5
bu hafta : 79,6

giden : 900gr

toplamda giden 3,7

hedef : 58

beden 42-44

spor : yokkk

canlarım benimm sizi seviyorum anacımm

geçmişe bakıcam kilo veren herkesi tebrik ediyorum

Merhaba arkadaşlar,dün akşam mr çekindim belimden ve bugün doktora gittim ,sağ tarafımda büyük bir fıtığım varmış ancak patlamadığı için ameliyata gerek görmedi,buna sevindim ancak yaklaşık 1 ay spor yapamayacağım.şimdi size menümü ve bildirimimi yapıp geçmişe bakayım.

başlangıç(geçen hafta başladım):86
şuanki.84.5
giden:1.5kg
hedef:60 kg

bugünkü menüm:
sabah------kk beyazpeynir,yarım dilim kaşar,1 yumurta,3 dilim ekmek,2 fincan çay,domates
öğle-------tavuklu pirinç çorbası,2 dilim ekmek
ara------1 mandalina
akşam-------1 porsiyon izmir köfte,salata 2dilim ekmek
yatmadan 2 saat önce 1 mandalina

Kizlar ya msllah herkez iki kilo kadar vermis ben en fazla 1kilo verebiliyorum yaptiginiz özel bi:26: seymi var

Geçen hafta bayram haftasıydı ya yedik tatlıları, yedik dolmaları felaket bildirimler yaptık, e bu hafta da gaza geldik tabi bir hırsla verince böyle abartılı kilolar verildi canım, yani bunlar yerleşik kilo değildi zaten, bayram ertesi olduğu için böyle oldu

DERYYAAAA ben bugünün cuma oldugunu unuttum bitanemmmm
yarın tartılıp bildirim yaparım artık ........

Tamam kuzum, nasıl unuttun bakayım, diyetten koptun mu yoksa

Canımıniçi mahçubum sana karşı çünkü sözümde duramadım. Ama bu hafta başlıyorum. sen zaten çok çok yol katetmişsin ben arkanızda kaplumbağa gibiyim şu an ama size yetişirim inşallah. İltifatın içinde teşekkürler canım. Sizlerin yanında hiçbişeyim ben. Seninde gülyüzünü göremedim ama endamın yerinde doğrusu :)) Birgün ama birgün buraya 55 lik resmimi koyucam bende :))
(Hepinize tekrar teşekkürler bugün resmen moral buldum Rabbim hepinizin muradını versin)

Canlar merhaba, yahu çok kafama takıldı bir şey sormak istiyorum size. Biraz önce çarşıdaydım bime uğradım erkek gömleği diye bir gömlek satıyorlar resmen bayan gömleği gibi ya dayanamadım ve aldım. Ve fiyatı asıl çok 10 liradan 3 liraya düşmüş
Şimdi bakın bakalım bu gömlek erkek gömleğine benziyor mu? Ben hiç benzetemedim ve çok beğendim. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…