Canlar merhaba, yahu çok kafama takıldı bir şey sormak istiyorum size. Biraz önce çarşıdaydım bime uğradım erkek gömleği diye bir gömlek satıyorlar resmen bayan gömleği gibi ya dayanamadım ve aldım. Ve fiyatı asıl çok 10 liradan 3 liraya düşmüş
Şimdi bakın bakalım bu gömlek erkek gömleğine benziyor mu? Ben hiç benzetemedim ve çok beğendim. :26:
Eki Görüntüle 290720 Eki Görüntüle 290721 Eki Görüntüle 290722 Eki Görüntüle 290723
Geçen hafta bayram haftasıydı ya yedik tatlıları, yedik dolmaları felaket bildirimler yaptık, e bu hafta da gaza geldik tabi bir hırsla verince böyle abartılı kilolar verildi canım, yani bunlar yerleşik kilo değildi zaten, bayram ertesi olduğu için böyle oldu
Tamam kuzum, nasıl unuttun bakayım, diyetten koptun mu yoksa
ve bildirim zamanı:92::92:
başlangıç:92
geçen hafta:75.7
bu hafta.74.5
giden:1.200
toplamda giden:17.500
hedef:68
beden:42-44 yeğenimin 42 beden pantolonlarından 3 tane falan denedim ve hepsi oldu. nasıl güzel bir duygudur bu ya...
boy:1.71
spor:20 dakika
bende bugün itibariyle başladım kızlar
dün yarısını yemediğim dolapta bekleyen limonlu cheescakeyi şekersiz nescafe ile hüplettikten sonra hazırım
çizelgemi de baştan yaptım
89la değil de, 62.6 la bir başlangıç yaptım
hadi bakalım kim var benle yarışa, yılbaşına kadar hertürlü iddiaya varım çıtırlar
ben sana demiştim düello yapalım diye sen atladın sanırımmmm.....
kızlarrrr çok cnm sıkıldı aldıgımm kilollar nedeniyleee
evdeki kıyafetleirm güzel durmuyor üzeirmde zaten alırkende dar alıyordum biraz şimdi iice dar oldularr
kışın koton çorapla giyerim diye aldıgım mini kot etegimi giymekte hayal oldu
38 beden oluyor ama göbegim ve yanlardan fırlatıyor dar geldigi için
ve yazın aldıgım o elbiselerimi üşündükçe içine giremiycem korkusu
acaiyipp canımı sıktııı yah
acilen platese başlamam lazımmmmmmm
yettim garii
Canlar merhaba, yahu çok kafama takıldı bir şey sormak istiyorum size. Biraz önce çarşıdaydım bime uğradım erkek gömleği diye bir gömlek satıyorlar resmen bayan gömleği gibi ya dayanamadım ve aldım. Ve fiyatı asıl çok 10 liradan 3 liraya düşmüş
Şimdi bakın bakalım bu gömlek erkek gömleğine benziyor mu? Ben hiç benzetemedim ve çok beğendim. :26:
Eki Görüntüle 290720 Eki Görüntüle 290721 Eki Görüntüle 290722 Eki Görüntüle 290723
bende bugün itibariyle başladım kızlar
dün yarısını yemediğim dolapta bekleyen limonlu cheescakeyi şekersiz nescafe ile hüplettikten sonra hazırım
çizelgemi de baştan yaptım
89la değil de, 62.6 la bir başlangıç yaptım
hadi bakalım kim var benle yarışa, yılbaşına kadar hertürlü iddiaya varım çıtırlar
yorumlar için teşekkürler kızlar inş.dahada güzel olacak herşey fazlalıklar uçacak ve renki pantolonlar renkli mus çoraplar giyeceğim en büyük sıkıntım kalın bacaklar ve popo ama zayıflayınca onlarda inceliyor:) bu aralar su içemiyorum çoğaltmam lazım....
deryacım senin kısa saçlarına özenip kestirdim ama hep toplu kullanıyorum ve hatta bob tarzı saçı normal küte çevirdim uclarını kendim kestim berbat oldu....renkte bazen hürrem'in saç rengini denesem mi diye geçiriyorum değişiklik istiyorum...üzerindeki kot elbise makinam düzlsin boydan çekerim...teşekkürler...orada keçeden yapılan broşlara bayılıyorum pullu baykuşlara...sen daha da güzellerini yaparsın canım yetenek var...
banucum bence elbiseleride dene ve iyice hırslan diyet artı pilates başla hatta yürüyüş sen çok iradelisin...stresli günler geçirdin çok normal şimdi sil baştan zamanı....yılbaşına kadar toparlamamız lazım...
izlem canım çizelgeni değiştirmişsin...umarım şans getirir...yılbaşına kadar hedefin kaç kilo olmak ben 60 kilo olmak istiyorum abartmış mı olurum?artık gram gram gidiyor kilolarım...
sesi facebook adresin varsa ekleyeyim oradan resimlerimize daha rahat bakarız...
sevgili ergin sena
nasıl güzel bir değişim
anlatsalar inanmam
dergilere kapak olabilirsin önceki ve sonraki şekliyle :)
canı gönülden tebrik ediyorum
3 ayda çok büyük bir değişim geçirmişsin sonra da devam etmişsin 36 beden ne demek demek ki hersye oluyor hayatta
öte yandan sevgili selma okudum yazdıklarını diğer yapılan alıntılardan
cok duygulandım anlatamam hissiyatımı
hersey değişecek birazz gayret biraz umut biraz destek biraz motivasyon biraz sevgi azıcık saygı bir çimdik inat bir fiske gurur
olacakkk olacakkkkkkkk
kuğu gbi bembeyaz çok beğendim sizi...
Canım kalemine sağlık yazını çok beğendim ,içimi sızlattın,bazı yerlerinde kendimi gördüm ama bu yıllınlık ,bezmiş hal ve kendini önemsememen beni çok üzer bilmeni isterim.Bizler kadınız,çok özel yaratıldık ve kesinlikle tüm güzellikleri üzerimizde taşıyoruz,sadece bunu açığa çıkarmak gerekiyor,buda bizim elimizde ,silkelen ve kedine gel..benim vazgeçmelerimi bir bilsen,bıkmış usanmış ve artık söz bu defa son ''sözünün arkasına saklanan biri olmuştum...artık seninde toparlanma vaktin gelmiş,hiç bir şey sen geçekten istedikten sonra hayal olamaz.Adamlar aya çıkıyor,hücreleri bölüyor,yeraltına iniyor,sen 20 kilo veremicen mi yawwyapma hadi toparlan bakıyım
baucum harika harika çok beğendim bende dü aldım böyle bir renk,sana koleksiyonumun foto çekip koyım mı :)
seni şımarık,çılgın kuş seni canım ablacım çok seviyorum ben seni yaw,enerjin beni coşturtutuyor
bende şükrediyorum canım şükür ki bu bile gitti zaten yaptığımız diyet 100 kilo üstü olanlara 10 kilo verdiriyormuş
[/COLOR]
merhaba arkadaşlar
menümü yazıyorum hemen
sabah-->yarım simit,1 elma
arada-->mandalina
öğle-->müsli
arada-->kalan yarım simit
akşam-->3 hamsi,bir dilim somon,salata,1 servis kaşığı kabak yemeği,2 yk yoğurt,çeyrek yufka ekmeği
su 5 bardak ancak içmişimdirnesface 2 bardak, 2 bardak yeşil çay(suyu çoğaltmam lazım....
deryacım tasarımların süper ellerine sağlık Kapkara Camdan Kelebek bu blogda çok farklı şeyler var bakarsın canım....
banucum aynı renkte ama farkı marka oje bende de var çok güzel gülü güle kullan...bende resim çekip eklemek istiyorum ama makinam bozuk uzun süredir...takıl kaıyor çekmiyor onu tamire götürmem lazım ama zamanım yok...
sesi ve burcu ojelerinin çok güzel sesi zevklerimiz çok yakın aynı tonda ojelerden bende de var...iş yerinde o kadar ojesi olanı ilk kez gördüm:)bende kırmızı duruyor sadece:))
senacım süper fark var tebrikler...artık kilo almaman dileğiyle...
kızlar nutella bağımlılık gibi dün yemedim ama bakalım napacağım...
muhteşem ve inanılmaz bir değişim demekki oluyormuş dedirtiyor insana...ne diyelim darısı başımıza
merhaba kızlar
geçmişe arada bakıyorum
deryam taytla fıstık gibi olmuşsun, tasarımlarında çok güzeller, yetenekli kızsın
selma ablacım daha iyi olmana sevindim
sena beyazlarla çok hoş görünüyorsun
birçok yeni arkadaş gelmiş hepiniz hoşgeldiniz
ilknurcum sağol canım, evet eksiyi görebildim çok şükür. evde hergün tartılıyordum. annemdeki bozulmuş. kilo almayım korkusuyla elimden geldiğince dikkat ettim. işe yaradı
nilgüncüm beğendiğin bir kıyafet varmış nişan için. bütçenizi çok zorlamayacaksa al derim.
kilo veren herkesi tebrik ederim. deryacım haftaya iyi bir rakam görürsün eminim. çok güzel bir hafta geçirmişsin çünkü. banucum kilolar yerleşmediği için ne güzel hızla veriyorsun canım
sevgicim iyi olmana sevindim. yavaş yavaş elinden geldiğince düzelt yanlışlarını. ve sakın bir daha buradan ayrılma canım. ben hep diyorum kk olmasaydı bu kadar veremezdim asla
filizcim seni görmek çokgüzel. geçmişi tam okuyamadım. yeni iş yerinde mutlusundur umarım
filizcim önce ölçülerine sonra resimlerine baktım ölçüler hemen hemen aynı benimkiyle bendemi böyle duruyorum diye inceledim seni canım gerçekten nasılda fark etmiş 83 den 65 e inmek 60 olsak tam süper olacak yaaa
sena canım değişim süper maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?