80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ablacım erkek gömleği gibi durmuyo hiç
açık renk kotlarla falan çok güzel olur buu

yok canım kopmadım çok şükür ama günleri münleri unutmuşum valla anaaaaa bi baktım bugün cumaymışşş:44::44:
yarın sabah tartılırım fakat bildirim akşama olur ancak çünkü b-fitle kaplıcalara hamama gidiyoruzz yarınn
tamam güzelimm çok sagollll görüşürüz kızlarrrrrrrrr

ya çok güzellll çokkk
masallahhhhhh
bende buralara gelmek istiyorum

kızlarrrr merhaba
bu cuma günleri süper yaaa herkes harika kilolar vermiş
bugün hem çoooook ders çalıştım hem de çok özen gösterdim yediklerime :))

önce bildirim yapayım (ilk bildirim):
başlangıç(geçen hafta): 83
bugün: 81
giden: 2000 gr
hedef : 65
boy:1.70
beden: 42-44

81 görmek inanılmazzzzzzzz güzel herkesi bide kendimi tebrik ederim maşallah bize

menümü de yazıyorum hemen

sabah: 1 h yumurta
2 salatalık
1 kk peynir
5 zeytin
1 kepek ekmek

ara: 1 elma

öğle: corn flakes

ara: haşlanmış karnıbahar 1-2 tane ( yemek hazırlığı esnasında aşırdım )

akşam: 2 servis kaşığı karnıbahar graten

akşam azıcık meyve
3 lt su spor yok

çooooookkk teşekkürler iyiki varsınız hepiniz

bende bugün itibariyle başladım kızlar
dün yarısını yemediğim dolapta bekleyen limonlu cheescakeyi şekersiz nescafe ile hüplettikten sonra hazırım
çizelgemi de baştan yaptım
89la değil de, 62.6 la bir başlangıç yaptım
hadi bakalım kim var benle yarışa, yılbaşına kadar hertürlü iddiaya varım çıtırlar

yorumlar için teşekkürler kızlar inş.dahada güzel olacak herşey fazlalıklar uçacak ve renki pantolonlar renkli mus çoraplar giyeceğim en büyük sıkıntım kalın bacaklar ve popo ama zayıflayınca onlarda inceliyor:) bu aralar su içemiyorum çoğaltmam lazım....

deryacım senin kısa saçlarına özenip kestirdim ama hep toplu kullanıyorum ve hatta bob tarzı saçı normal küte çevirdim uclarını kendim kestim berbat oldu....renkte bazen hürrem'in saç rengini denesem mi diye geçiriyorum değişiklik istiyorum...üzerindeki kot elbise makinam düzlsin boydan çekerim...teşekkürler...orada keçeden yapılan broşlara bayılıyorum pullu baykuşlara...sen daha da güzellerini yaparsın canım yetenek var...

banucum bence elbiseleride dene ve iyice hırslan diyet artı pilates başla hatta yürüyüş sen çok iradelisin...stresli günler geçirdin çok normal şimdi sil baştan zamanı....yılbaşına kadar toparlamamız lazım...

izlem canım çizelgeni değiştirmişsin...umarım şans getirir...yılbaşına kadar hedefin kaç kilo olmak ben 60 kilo olmak istiyorum abartmış mı olurum?artık gram gram gidiyor kilolarım...

sesi facebook adresin varsa ekleyeyim oradan resimlerimize daha rahat bakarız...

oooooooo maşallahhh ne güzel kilolar verilmişşşş yılbaşını hedeff tutanlarr çookk bende öyleyimmmm....

bu aralar çok sık giremiyorum buraya evde bazı işlerim vardııı..zaman olmuyorduu..

tartıya gelince ben son 1 haftadır spora ağırlık verdim diye tartı çok inmiyor sebebini anladım vucut kas yapınca ağırlaşıyorr....

geçen hafta:56.4
bu hafta:56.0
giden:400 gr
hedef:48
kaldı:8

ben sana demiştim düello yapalım diye sen atladın sanırımmmm.....

canıımmm filizcim çok teşekkürler inşallah şans getirir
ben 59-57 arası olmak istiyorum, 62 beni biraz zorluyor
oturunca alt göbüş pırtlıyor biraz
saçlarını ekle bakam biz karar veririz şekerüümm

dün akşam sinemaya gittik bizde
ölümsüzler- Tanrıların savaşı diye 300 spartalının yapımcılarından
300spartalı kadar olmasa da para harcanmış bir filmdi, tavsiye ederim...

yeni evlendiğim zamanlar aldığım, hamilelik ve doğumdan sonra serçe parmağımıın bile girmediği harley botlarımı giydim
bende ekliyim resim

önce obez, sonra lopez başlığıyla bir yazı yazdım okumak isteyenleri bloğa alalım

ilk resmim 88 son resmim dün akşamdan 62.6 38 beden 1.66 boy

filizcim önce ölçülerine sonra resimlerine baktım ölçüler hemen hemen aynı benimkiyle bendemi böyle duruyorum diye inceledim seni canım gerçekten nasılda fark etmiş 83 den 65 e inmek 60 olsak tam süper olacak yaaa

sena canım değişim süper maşallah

varmısın yarışa

bu yarışş eskileerr arasında olacakkk hedefe yakın olanlarrr 30 aralık cuma gününe kadar kim toplamda daha fazla kilo vermişse o kazanacakkk...çünkü mesela senin hedefe 5 kilon var benim 8 yani hedef dersek ayrımcılık olurrr....

aklımda sen,banu ve derya varrr....kabul ederlerse bu 4 kişi yarışsın bakalımmm olurmu???

KABUL EDENLERRRRR????

yakaları düğmeli olmasa tam bayan gömleği derim...

bende girerim iddaya ama seninle yarışmak ne mümkün güzelim...

Canımcım facebook adresim Sevgi Göksel Dursun .

denizcim ben bile şaşıyordum bir hamilelikte insan bu kadar kilo alırmı diye ben evlendim 10 hamile kaldım +20 kilo daha aldım ve belim 73 cm ikem baldırım 79 cm oldu korkunç birşeydi...benim rahim arka duvarımda zor doğumdan sarkma oldu doktor amaliyat dedi 2.çocuğu istiyorsan ondan sora ol aynı şeyleri yaşarsın ama senin acilen kilo vermen ve bu bacakları inceltmen şart dedi....hala eski halime dönemedim ama bunada şükür bence füsun ve filiz'i örnek almalıyız onları diyorum çünki başladı başlıyalı bizim gibi aman bayram aman yılbaşı 1 kerecikten bişey olmaz demediler ve sonra başlamalarına rağmen bizi geçtiler ikisinide tebrik ediyorum ve aynen devam etmelerini sağlık içersinde temenni ediyorum...denizcim bence hedefimize ulaşmalıyız mutlu olmak için...herşey çok daha güzel olacak o zaman...

izlem canım makinam bozuk yoksa sözüm var saten pantolon ve dantel bluzle resimde ekleyeceğim hepsi aklımda ilk fırsatta inş...izlemcim ben senin blog için yeni bir adres aldım gmailden ama birtürlü senin bloga üye olamıyorum yorum nasıl yapacağım bilemiyorum yardımcı olur musun güzelim?senin fikirlerini almak istiyorum bir makinam düzelsin eklemeyi öğrendim soracağım?neyi naıl kombine etsem daha şık olur diye:)

kuğu gbi bembeyaz çok beğendim sizi...

yok canım bunlar kafi ama 2 hafta düzenli bildirim yapmalısın ,bu araada ben gülay hoşgeldin

asıl bir densizliktir bu ablacım,ben böyle insanlardan efret ediyorum,egolarını tatmi etmekten başka bişi değil nbu

valla100 gramı haşlamışsa 130,çiğse yada kavrulmuşsa,200 müş ..bence biraz az yesedin keşke

abla diyince nolcak acaba,belki nirvanaya ulaşır ,saf şey

yaw be ,abla kardeş gibi ,boyunca kızınız varmış ,inanmıyorum çok azimlisiniz.10 yaş atmış resmen kutlarım

ben çalıştırayım mı seni banuş,eşim tamirci,bende ehliyet alırken kalırsam rezil olurum diyodum,şükür en yüksek notu ondan almıştım...

yanlız kalıyorsun demek gidiyorlar kuzum,olsun yine gelirler,senin kaçamağına hiç lafım yok böyle mutlu eden bir günde kendini kasmaman iyi olmuş ,ayrıca genel menün gayet güzel arkadşaım

yok tatlım başka kural falan,sade cuma günleri bildirim yap,bir de menülerini yaz her akşam o kadar :) [/B][/QUOTE]

muhteşem ve inanılmaz bir değişim demekki oluyormuş dedirtiyor insana...ne diyelim darısı başımıza

çok teşekkür ederim arkadaşlar darısı kilolu bütün bayanların başına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…