kızlar resmen ben bir yüz karasıyım bu kadar olur....en son yazın burdaydım derken aradan o kadar çok şey geçti ki....
evet yazmaya başlıyorum şincik;arkadaşlar en son ben bu diyardan ayrılırken 74 kiloydumama şimdi o kadar ço kilo aldım ki...üzüntüden gebercem.işe başladım.temmuzda ve diyetide bir iki derken bıraktım.koşuşturmaktan.vede malum kış ayı hepden saldım gitti.tabiki verdiğim kilolarda yağ su ödem olarak geri döndü.ve acayip mutsuzum.o kadar emeğim boşa gitti.ne yapcam bilmiyorum.ve o kadar mutsuzum ki işin açıkcası diyet yapmak içimden gelmiyor.kızımı kreşe verdim sürekli hasta canım ona çok sıkılıyor.of offff..
kilo veren herkesi tebrik ediyorum çok güzel bir hafta olmuşş....
arkadaşım sen aç mı geziyorsun?öğle öğünü de yok..
ne kadar zamanda verdin?
cnm tebrikler bu soguk havada yürüyüsselam kızlar hemen menümü yazayım ve yürüyüşe kacayım sonra gecmişi okurum
KASHVALTI bir ilim k ekmegi ıkı omates salatalık roka bir küçük havuç biraz peynir
ARA bir elma bir yeşil cay
ÖGLEN ıkı yumurtayla yapılmış kıymalı sebzeli omlet salata bir bardak yogurt
ARA bir yeşil cay ıkı mandalin ve bir papatya cayı
AKŞAM ıkı kepce mercimek corbası salata bir bardak yogurt
ARA ıkı elma su bir bardak mate cayı
SPOR 1 SAAT YÜRÜYÜŞ
HER TÜRLÜ YORUMA ACIGIM OLUMLU OLUMSUZZZZZZ
dün akşam sinemaya gittik bizde
ölümsüzler- Tanrıların savaşı diye 300 spartalının yapımcılarından
300spartalı kadar olmasa da para harcanmış bir filmdi, tavsiye ederim...
yeni evlendiğim zamanlar aldığım, hamilelik ve doğumdan sonra serçe parmağımıın bile girmediği harley botlarımı giydim
bende ekliyim resim
önce obez, sonra lopez başlığıyla bir yazı yazdım okumak isteyenleri bloğa alalım
ilk resmim 88 son resmim dün akşamdan 62.6 38 beden 1.66 boy
Eki Görüntüle 290828 Eki Görüntüle 290832 Eki Görüntüle 290831
Kızlaaaar bu sabah tartıya bi çıktım, 1 kilo vermişimmm!! nası sevindim anlatamam:)) bugün bildirimler yapılıcak diye tartılmak için bugünü bekliyordum. akşam fırsat bulur bulmaz buraya girip kilo çizelgemi değiştirdim, şimdi yeşil çayımı içiyorum, keyifle bildirimimi yazıcam:) Gerçi daha yeni başladım ama insan mutlu oluyor ya:) Haftaya 87 görsem sonra 85, 80, 70leeer:))
Başlangıç: 90
Şimdi: 88
Hedef: 57
boy: 1.68
Beden: 46-48
Bu arada bugünkü yediklerimden de bahsedeyim,
bugün baya yoğundum ara öğünlerime filan pek dikkat edemedim ama abur cubur da yemedim. Öğle yemeğinde körili tavuk yedim, tabağı doldurup getirmişlerdi, yarım tabak yedim sadece. akşam da peynirli makarna vardı evde, 1 tabaktan biraz az makarna yedim yanında ayranla.
Ya size saçma gelebilir ama sanki pantolonlarım daha rahat geliyor gibi:)) hani bollaştı diyemem ama sıkmıyor da artık. 1 kilodan beden değişmez de heralde diyete başlayınca vücudumdaki şişkinliği attım, daha rahat geliyo pantolonlar:) 40 bedenlerin bize bol geldiği günleri hep beraber görürüz inşallah ya:) hepinize öpücükleeeer:)
tebriklerrr aynı mutluluğu paylaşıyorum benimde ilk haftam gidenleri görünce çok mutlu oluyo insan :))) çizelgenizi nasıl değiştirdiniz ya yardımcı olursan çok sevinirim beceremedim ben
ya ben de karıştırdım, baştan yaptım. yaparken bi link çıkıyor onu kaydetmek gerekiyomuş bi dahaki sefere değiştirebilmek için. sonra o linkten girip şifreni yazıp değiştiriyormuşsun. bu sefer kaydettim bundan sonra yeniden yapmama gerek kalmicak umarım:)
kuğu gbi bembeyaz çok beğendim sizi...
yok canım bunlar kafi ama 2 hafta düzenli bildirim yapmalısın ,bu araada ben gülay hoşgeldin
asıl bir densizliktir bu ablacım,ben böyle insanlardan efret ediyorum,egolarını tatmi etmekten başka bişi değil nbu
valla100 gramı haşlamışsa 130,çiğse yada kavrulmuşsa,200 müş ..bence biraz az yesedin keşke
abla diyince nolcak acaba,belki nirvanaya ulaşır ,saf şey
yaw be ,abla kardeş gibi ,boyunca kızınız varmış ,inanmıyorum çok azimlisiniz.10 yaş atmış resmen kutlarım
ben çalıştırayım mı seni banuş,eşim tamirci,bende ehliyet alırken kalırsam rezil olurum diyodum,şükür en yüksek notu ondan almıştım...
yanlız kalıyorsun demek gidiyorlar kuzum,olsun yine gelirler,senin kaçamağına hiç lafım yok böyle mutlu eden bir günde kendini kasmaman iyi olmuş ,ayrıca genel menün gayet güzel arkadşaım
yok tatlım başka kural falan,sade cuma günleri bildirim yap,bir de menülerini yaz her akşam o kadar :) [/B]
Ablacım erkek gömleği gibi durmuyo hiç
açık renk kotlarla falan çok güzel olur buu
yok canım kopmadım çok şükür ama günleri münleri unutmuşum valla anaaaaa bi baktım bugün cumaymışşş:44::44:
yarın sabah tartılırım fakat bildirim akşama olur ancak çünkü b-fitle kaplıcalara hamama gidiyoruzz yarınn
tamam güzelimm çok sagollll görüşürüz kızlarrrrrrrrr
deryacım senin kısa saçlarına özenip kestirdim ama hep toplu kullanıyorum ve hatta bob tarzı saçı normal küte çevirdim uclarını kendim kestim berbat oldu....renkte bazen hürrem'in saç rengini denesem mi diye geçiriyorum değişiklik istiyorum...üzerindeki kot elbise makinam düzlsin boydan çekerim...teşekkürler...orada keçeden yapılan broşlara bayılıyorum pullu baykuşlara...sen daha da güzellerini yaparsın canım yetenek var...
dün akşam sinemaya gittik bizde
ölümsüzler- Tanrıların savaşı diye 300 spartalının yapımcılarından
300spartalı kadar olmasa da para harcanmış bir filmdi, tavsiye ederim...
yeni evlendiğim zamanlar aldığım, hamilelik ve doğumdan sonra serçe parmağımıın bile girmediği harley botlarımı giydim
bende ekliyim resim
önce obez, sonra lopez başlığıyla bir yazı yazdım okumak isteyenleri bloğa alalım
ilk resmim 88 son resmim dün akşamdan 62.6 38 beden 1.66 boy
Eki Görüntüle 290828 Eki Görüntüle 290832 Eki Görüntüle 290831
bu yarışş eskileerr arasında olacakkk hedefe yakın olanlarrr 30 aralık cuma gününe kadar kim toplamda daha fazla kilo vermişse o kazanacakkk...çünkü mesela senin hedefe 5 kilon var benim 8 yani hedef dersek ayrımcılık olurrr....
aklımda sen,banu ve derya varrr....kabul ederlerse bu 4 kişi yarışsın bakalımmm olurmu???
KABUL EDENLERRRRR????
yakaları düğmeli olmasa tam bayan gömleği derim...
selam kızlar hemen menümü yazayım ve yürüyüşe kacayım sonra gecmişi okurum
KASHVALTI bir ilim k ekmegi ıkı omates salatalık roka bir küçük havuç biraz peynir
ARA bir elma bir yeşil cay
ÖGLEN ıkı yumurtayla yapılmış kıymalı sebzeli omlet salata bir bardak yogurt
ARA bir yeşil cay ıkı mandalin ve bir papatya cayı
AKŞAM ıkı kepce mercimek corbası salata bir bardak yogurt
ARA ıkı elma su bir bardak mate cayı
SPOR 1 SAAT YÜRÜYÜŞ
HER TÜRLÜ YORUMA ACIGIM OLUMLU OLUMSUZZZZZZ
kizlar listenin yayinladigi belirli bi zaman varmi acaba yardimci olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?