80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar resmen ben bir yüz karasıyım bu kadar olur....en son yazın burdaydım derken aradan o kadar çok şey geçti ki....
evet yazmaya başlıyorum şincik;arkadaşlar en son ben bu diyardan ayrılırken 74 kiloydum ama şimdi o kadar ço kilo aldım ki...üzüntüden gebercem.işe başladım.temmuzda ve diyetide bir iki derken bıraktım.koşuşturmaktan.vede malum kış ayı hepden saldım gitti.tabiki verdiğim kilolarda yağ su ödem olarak geri döndü.ve acayip mutsuzum.o kadar emeğim boşa gitti.ne yapcam bilmiyorum.ve o kadar mutsuzum ki işin açıkcası diyet yapmak içimden gelmiyor.kızımı kreşe verdim sürekli hasta canım ona çok sıkılıyor.of offff..

o kadar canını sıkma öncelikle kızın için geçmiş olsun...kilolar alınır verilir dert etme yeterki tekrar vermek için çaba göster ve tekrar aynı hatalara düşme...yılbaşına kadar kendine hedef koy ve bu hedefe ulaşmak için düzenli sık yiyerek bizi takip et...kış ayonda lahana brokoli karnabahar kereviz o kadar çok sebze var ki diyetine uygun olabilecek bence bu fırsatı değerlendir...

selam kızlar hemen menümü yazayım ve yürüyüşe kacayım sonra gecmişi okurum

KASHVALTI bir ilim k ekmegi ıkı omates salatalık roka bir küçük havuç biraz peynir

ARA bir elma bir yeşil cay

ÖGLEN ıkı yumurtayla yapılmış kıymalı sebzeli omlet salata bir bardak yogurt

ARA bir yeşil cay ıkı mandalin ve bir papatya cayı

AKŞAM ıkı kepce mercimek corbası salata bir bardak yogurt

ARA ıkı elma su bir bardak mate cayı

SPOR 1 SAAT YÜRÜYÜŞ

HER TÜRLÜ YORUMA ACIGIM OLUMLU OLUMSUZZZZZZ

arkadaşım sen aç mı geziyorsun?öğle öğünü de yok..
ne kadar zamanda verdin?

canım aç gezmiyorum tabiki. ilk 12 kiloya kadar ogle ogunumde vardı. ama uzun zaman yerimde saydım. artık duraklama olmaktan cıktı bu durum. meyva fazla tüketemedigim için vede artık birşeylerden birazdaha kısmam gerektigi için böyle bi degişiklik yaptım. kopyaladıgın listede gun boyu adı altında mutlaka ceviz fındık badem süt vs. şeylerde oluyordu. o gun oyle oldu biraz. onun dısında sebzeme etime meyveme vs hep dikkat ediyorum. bu şekilde gittigini görüncede böyle devam ederim sanırım. ancak tekrar bi duruklamam olursa (Allah korusun) degiştiririm. uyguladıgım yontem su aslında 2 saat arayla mutlaka bişeyler yiyorum...

cnm tebrikler bu soguk havada yürüyüs

Derya Ablacim O Simli Siyah Degill , Koyu Gri ve Simsiz
Dün Sürdüm Dahaa Tirnaklarimaaa :) Tam Ki$lik Bi Renk Cok Seviyorum O Ojemii ...

Ooo Bakiyorumdaa Sayfamizin Citirr Hedeflerine 5'kalaaa 30.Kg Vermi$ Olan
Idollerimizzz Yari$maya Hazirlaniyoooorr

Benimde Ilk Aklima Banu Abla , Izlem Abla ve Derya Ablaa Geldi

Aboo Ne Heycanlii Olur Heee

selmacım süper bir giriş yaptın
menün gayet güzel
tam gaz devam
akşam bu serinlikte sıkı giyin terleyip üşütme hava buzzz walla....iyi yürüyüşler...

tebrikler harika bi değişim:) maşallah diyim de nazar değmesin:) bu fotolarını görünce daha bi heveslendim, ben de şimdi 88im. yaza 60ları görürüm inş

Kızlaaaar bu sabah tartıya bi çıktım, 1 kilo vermişimmm!! nası sevindim anlatamam:)) bugün bildirimler yapılıcak diye tartılmak için bugünü bekliyordum. akşam fırsat bulur bulmaz buraya girip kilo çizelgemi değiştirdim, şimdi yeşil çayımı içiyorum, keyifle bildirimimi yazıcam:) Gerçi daha yeni başladım ama insan mutlu oluyor ya:) Haftaya 87 görsem sonra 85, 80, 70leeer:))

Başlangıç: 90
Şimdi: 88
Hedef: 57
boy: 1.68
Beden: 46-48

Bu arada bugünkü yediklerimden de bahsedeyim,
bugün baya yoğundum ara öğünlerime filan pek dikkat edemedim ama abur cubur da yemedim. Öğle yemeğinde körili tavuk yedim, tabağı doldurup getirmişlerdi, yarım tabak yedim sadece. akşam da peynirli makarna vardı evde, 1 tabaktan biraz az makarna yedim yanında ayranla.
Ya size saçma gelebilir ama sanki pantolonlarım daha rahat geliyor gibi:)) hani bollaştı diyemem ama sıkmıyor da artık. 1 kilodan beden değişmez de heralde diyete başlayınca vücudumdaki şişkinliği attım, daha rahat geliyo pantolonlar:) 40 bedenlerin bize bol geldiği günleri hep beraber görürüz inşallah ya:) hepinize öpücükleeeer:)

tebriklerrr aynı mutluluğu paylaşıyorum benimde ilk haftam gidenleri görünce çok mutlu oluyo insan :))) çizelgenizi nasıl değiştirdiniz ya yardımcı olursan çok sevinirim beceremedim ben

tebriklerrr aynı mutluluğu paylaşıyorum benimde ilk haftam gidenleri görünce çok mutlu oluyo insan :))) çizelgenizi nasıl değiştirdiniz ya yardımcı olursan çok sevinirim beceremedim ben

ya ben de karıştırdım, baştan yaptım. yaparken bi link çıkıyor onu kaydetmek gerekiyomuş bi dahaki sefere değiştirebilmek için. sonra o linkten girip şifreni yazıp değiştiriyormuşsun. bu sefer kaydettim bundan sonra yeniden yapmama gerek kalmicak umarım:)

bende yenisini yaptım ya tam sayfayı kapatıyodum cevabını görüp kaydettim hemen teşekkürler arkadaşım

eski topigim nasilsiniz kimler var beni hatirlayan
nasil gidiyor rejim

çok teşekkür ederim arkadaşlar darısı kilolu bütün bayanların başına...[/

Gerçekten!!!! muhteşem bir başarı...maşallah((((zaten bu sıtede nedense ılk defa bır resım gordum oda sızın resımlerınız oldu??ben neden kımsenın resımlerını ,paylasımlarını goremıyorum bılmıyorum ama sızı nasıl olduysa oldu tesadüf gordum))))) Bu başarıyı bu sıteden mı?basardınız?dıye sormadan yapamadım..sadece buradan mı??ınanılır gıbı degıl....butun tobıgı ayaga kaldırdınız resımlerınız le:tebrıkler

Ablacım erkek gömleği gibi durmuyo hiç
açık renk kotlarla falan çok güzel olur buu

Ben de öyle düşündüm zeynepciğim teşekkürler

Ohh gez bakalım hatunum iyi gelir

Canım ama sana uzun çok yakışıyordu, ben de uzatmaya uğraşıyorum ya kıyamıyorum kesilen saçlara
Göster bakayım çok merak ettim nasıl oldu eminim çok yakışmıştır, ayrıca sana sarı gittiğine göre hürremin rengi de gider bence, dene değişiklik ve moral olur sana.
O baykuşlara ben de bayılıyorum ama o pullu aparattan yok burada, ben de yapmak istedim aslında :26:

İzloşum en çok şapkana bayıldım, diğerleri gibi çook güzel.

hahahah beni de katmış hatun
Yok be burçinim ben kim siz kim siz yarışın eskiler olarak ben izleyeyim
Aslında işin açığı zorunluluk olduğu zaman sıkılıyorum ve bunalıyorum o yüzden keyifle yapmak istiyorum bu işi, ama sizin yarışmanız hem bize hem size çok iyi gelir.

yakaları düğmeli olmasa tam bayan gömleği derim...

Sökerim yaka düğmelerini

Selmacım harikasın, mükemmel bir dönüş yaptın

kizlar listenin yayinladigi belirli bi zaman varmi acaba yardimci olurmusunuz

Canım yarın akşam yani pazar akşamları yayınlanıyor liste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…