80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar sabırlı ve istikrarlı olursak kilo verice tamam ama bu sarkmalarla ilgili nasıl önlem alıcaz, kilo vermeye başlayınca hemen kollar ve karın bölgesi gevşemeye başlıyor... 20-30 kilo veren arkadaşlar ne yaptınız yardımcı olurmusunuz??

sizlerin estegi sayesine bu zor günümde yanımasınız

cnm tebrikler bu soguk havada yürüyüs

selmacım süper bir giriş yaptın
menün gayet güzel
tam gaz devam
akşam bu serinlikte sıkı giyin terleyip üşütme hava buzzz walla....iyi yürüyüşler...
dışara egil cabım eve yürüüm
eski topigim nasilsiniz kimler var beni hatirlayan
nasil gidiyor rejim

Heycan bastı yine beni yarın kaç çıkıcam acaba gördüm mü 74 diye :44:
gördüysem hediyem var kendime çizme alıcam
taba rengi hafif uzun pantalon paçalarını falan içine sokucak kadar uzun
inşallah hayal olmaz hayaldi gerçek olurr
soonra bi oje gördüm pembe görünce benim olsun istedim
alıp sürcem hemen içimde kalmaz inşallah

Son düzenleme:
iyi akşamlar hatunlarrrrrrrrrrrr
her türlü yarışa varımmmm izlemcimmm
ha bu arada geçn aradım açmadın

bugün cuma kaçamak günü ya ben cozuttum tabi:18::18::18:

menümü yazıyım da görün rezilliğimi

sabah
2 denge ekmeği ile yapılmış kaşarlı tost
dom.sal.biber-3 zeytin y.çay

öğlen3 gibi)
3 ince dlm kaşar, 3 y.zeytin
1 dlm ekmek, çay

akşam:
çorba, pırasa yemeği (çok şükür bitti)
kocişe patates biber kızarttım kızartmadan 1 dlm patates,1 dilimde biber yedim

yetmezmiş gibi y.çayın yanındada bir avuç leblebi yedim.

ve bugünki sporum sadece 2 mile leslie. işte böyle.
kızlar eşim tatlıyı çok seviyor diye ona halley pasta yapıyım dedim, marketten kremşantiyi dikkat etmeden almışım eve bir geldim kakaolu neyse muzunu koymayı unutmuşum
falan herşey ters gitti:)) 3-4 saat buzdolabında bekledi biraz önce eşim tadına baktı çatalla alınabilecek gibi olmamış çok akışkan olmuş neyi yanlış yaptım bilemedim birde kakaolu kremşantiden dolayı çok çiko.lu oldu, normalde böyle şeyleri güzel hazırlardım ama bunu tutturamadım

filiz, cnm nasıl güzel vermişsin kilolarını hedefine az kalmış valla harikasın ya, siz fotoğraf paylaşınca biz daha çok motive oluyoruz daha da asılıyoruz diyete.

canımmm benimm bennn. ayyy şekerim sonunda buldun beni :))) okadar benim tülinsem tülin dedim çantacı dedim yeni farkettin canımmmm. ne hızı canım ya ah bu geçen bayram ve benim şehir gezmelerim olmasa 67 yi görürdüm canımm.çok saol güzel sözlerin için. benim daha başarı hikayeme çok var canım. bi 10 kilo daha bekler beni...yılbaşına bekliyorum senide canımmm

kızlar benim teyzem çok kızıyor laptopta olmama.geldiğimden beri burdan kalkmadın diyo oysa en fazla 1 2 saat kalıyorum ama yanlış yaptım sanırım. ama aklımda sizde napiyim:))) 3 gün sonra oda gidiyo bu ara çok takılamazsam kızmayın olurmu. hergün girerim ama belki tek tek okuyamam.
bugünkü menüm

uyanınca 1 kuru kayısı

kahvaltı: 1 kupa çay / az peynir / 5 çorba kaşığı kuymak / 1,5 galeta / 1 çay k. çikolata

öğle: lahana haşlama / 3 k yoğurt

ara: 1 cennet hurması

akşam: 3 yk kavurma / 1 yk pilav/salata / 2 yk yoğurt

ara:1 küçük kase meyve salatası

2 lt su

Kızlar merhaba, ya ben bloğumu tekrar açtım gerçekten lazım oluyor bazı yerlerde, soruyorlar görmek istiyorlar. Dursun kenarda gerçi üyem olmasa da bana zararı nedir ki manyak mıyım neyim gel gitli hatunum işte

Neyse görmek isterseniz kk da konu açmıştım zaten adresi burada, direk blog adresi sorun olur belki diye böyle veriyorum, yakında tasarımını değiştireceğim

http://www.kadinlarkulubu.com/faydali-linkler/477486-deryanin-pasaji-taki-tasarim-blogu.html

Sevgili yasafat öncelikle menüm için yaptığın değerlendirmeye teşekkür ederim bu konuyu araştırıp daha dikkatli yemeye çalışıcam.İkinci olarak sevincine ortak olmak istedim inşaallah sağlıkla daha nice kilolar verirsin de dolabında giyecek hiç bişey kalmaz
Ben de alışverişi çok severdim en son 2 hafta kadar önce limango dan 2 elbise almıştım 2 gün önce elime geçti 48 bedendi elbiseler ama kendi kendime" zayıflamak istiyorum hem de büyük beden elbise alıyorum,böyle olmaz" deyip geri yolladım elbiseleri,ben de senin gibi şu sıralar hiçbişey almak istemiyorum iştahımı zayıfladıktan sonraya saklıyorum.Son olarak sana birşey sormak istiyorum verdiğimiz kiloların yağdan mı kastan mı gittiğini nasıl anlıyoruz bi yöntemi mi var?bilgilendirirsen sevinirim canım...

moral bozmasın ama 5*6 kestane bir ekmek ile eşdeğer diye biliyorum...
olsun tatlım moralim bozulsinki bir daha yapmayayım,teşekkürler...

İlknurcum inşaallah sen de umduğuna kavuşursun,zayıflama ve sınavı kazanma azmin hiç bozulmasın,o sınavı birileri kazanacak ve atanacak, o kişi neden sen olmayasın?

canım işte eski ve yeni halim..aslında çokta yeni deqil bu resimler yazın çekildi 38 bedendim ozaman..şimdi 36 bedenim..

Maaşallah tü tü tü vallahi beni daha da gaza getirdin ne güzel zayıflamışsın ,arkadaşlara katılıyorum daha da gençleşmişsin:) Senin ve bir de izlemin resimlerini görünce kalktım hemen ben de foto çekindim ,öncesi sonrası yapıp kendimi kıyaslarım diye,inşaallah bi gün bana da nasip olur:)
Evet canım doğru hatırlamışsın adımı, teşekkür ederim iyi dileklerin için,bisikleti sipariş verdim ama hala aklımda soru işaretleri var acaba belime zararı olur mu diye,kullanan arkadaşlar varsa eliptik bisikleti beni biraz daha aydınlatabilirler mi???????????

resmim için gelen yorumlara teşekkür ediyorum kızlar...
insan kiloları verdikçe görüş açısı bakış açısı cesaret herşeyi değişiyor :)
kalıplarından çıkıyor zevk alıyor resmen :)

darısı başınıza olsun diyorum, yarışacak arkadaşar parmak kaldırsın
ben çok ciddiyiimm

kızlar ağlıycam valla ağlıcam sinriden tam nerdeyse 2 sattir burdayım tek tek olkudum ve cevapladım herkezlkleri kutladım en son cevapla dedim yok olmuyo tekrar dene olmuyo kaç kere tekrarladım bilmiom soradan gördüm galiba fazla olmuş sildim olmadı bida sildim olmadı kapattım tekrar girdim beceremedim zaten blg konusunda beceriksizliğimi biliodum buda son noktası oldu gıcccıııııııık oldum ama

kısaca herkesleri tebrik ederim kilo vernler baya çok maşallah topikimize nazar değmesin resimler harika motive edio devamıda gelsin he bide yarışın kızlar bizde sizleri izlerken gaza geliriz hep beraber atarız fazlalıkları

kilo bildirimimi de yapiim

başlangıç:86
geçen hafta:77 300
bu hafta:76.700
giden :600
hedef:63

az olmuş bu hafta onca kaçamak yaptım tabi az olur bana çanta valiz ne varsa atın kızlar dövün beni hakettim şımardım

filizcim canım benim, bloğa nasıl yorum yapacağını sormuşsun
ben orda açıkladım zaten çok basit üye olamana gerek yok tatlım
konun altındaki yorum yap kutusunu tıkla ve açıklamasını oku
öptüm tatlım....

bazen öyle oluyor tatlım
smileyler fazla geliyor çoğu zaman silinmesini istiyor
çoklu alıntı yaptığında yazdığın yorumları kaydet bi dahaki sefere riske girme canım...

İyi geceler,
Atlaya atlaya okudum,sayfalar birikmişti.Çok güzel,harika kilolar verilmiş Hep böyle olsun
Filiz çok hoş görünüyorsunuz,umarım istediğiniz kiloya bir an önce sağlıkla kavuşursunuz.
İzlem,botunuzu çok beğendim,güle güle kullanın
Ayşe yok muydu,ben mi atladım acaba?

Menüm:
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
3 süs biberi
2 çk keten tohumu-çörekotu
Ara:
1 lokma simit
Öğle:
200 gr yoğurt
1/2 paket diyet çubuk kraker
1 mandalina
Ara:
1 yeşil elma
1 lokma peynir-ekmek
Akşam:
1 dilim ekmek
3 yk kavurma
10-15 süs biberi turşusu
1 kase yoğurt
Ara:
2 avuç beyaz leblebi

2 lt su
şekersz çaylar

bazen öyle oluyor tatlım
smileyler fazla geliyor çoğu zaman silinmesini istiyor
çoklu alıntı yaptığında yazdığın yorumları kaydet bi dahaki sefere riske girme canım...

saol tatlım nasıl kaydedicem onuda bilmiorum ama öğrenirim
az önce başarı öykünü tekrar okudum canım tekrar tebrik ederim çok kısa zamanda vermişsin bravo ben hala inanamıyorum yok ya diyorum ben 60 falan olamam başaramam başarmakta deil sanki yapsamda olmaz gibi geliyor çok zor bi süreç sende bu süreci başarıyla tamamlayanlardansın ne kadar gurur verici bişey annenin bile gözlerinin içi parlıyormuş bu da beni çok etkiledi sadece senin deil etrafındakilerinde yüzü gülmüş sayende cnm bizlerede nasip olur inşallah

daha lıstede degılım bılıyorum ama ben yınede kılo bıldırımımı yapayım lısteye haftaya gırebılıyorum dımı cunku 2 haftam doluyor lutfen cabuk alın benı lısteye yoksa rejım felan yapamıcam

baslangıc:120.5
gecen hafta:86.4
bu hafta :aynı
toplamda verılen:34.1
bu hafta verılen :yok ne yazıkkı
boy:1.57
beden:alt 48 ust 44-46
hedef:54
spor:480 dk

3 haftadır kılo vermem durdu kılom sabıtlendı dırenıyor galıba bende 2 haftalık karbon dıyetı atkıns yapayım dıyorum sporada alıstı vucudum genelde gunde 2 saat yapıyorum bu haftayı saymazsam ve vucut onu normal hareket olarak algılayıp vermekte dırenıyor ve ınsılun dırencım var su sıralar ıyıce arttı tatlıya karsı ıradesızlestım atkıns yanı karbon rejımı bana ıyı gelecek ıyısallah aranızda bu dıyetı yapan var mı arkadaslar

canım sen yıne ıyısın ben reglı oldugumda en az 1 kılo alırım ama ödem o vucut bız ıstesekte ıstemesekte ödem tutuyor ama ınan reglıden sonra bırden eksılerı goreceksın tartıda 200 gr artıda olduguna gore en az 800 gr vermıssın demektır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…