Semra irem teşekkürler kızlar güzel sözleriniz için.irem konserve yemek ne yaptın canım?ellerine sağlık.ama yoğunluğun devam ediyormuş.dikkat et kendine.
Semra 3.5 kilo vermişsin tebrikler.devamı da gelecek eminim.
Zekiye canım avatarı değiştirmişsin güle güle kullan.ders de çalışıyormuşsun Allah zihin açıklığı versin.umudunu yitirme.geleceğin sana ne getireceğini bilemezsin.inşallah sınavları kazanırsın.
Sesi canım ne oluyor ? magnumlar havada uçuyor..hani dikkat edecektin?o içindeki ses ben bunu yersem kk daki arkadaşlara nasıl hesap veririm yada onlara mahçup olmaz mıyım demiyor mu?gel de yanıma şu iç sesine ayar yapayım ben ama eklediğin yazı beni hüzünlendirdi.insanın yüreğine direk dokunuyor.inşallah yrarın daha umutlu hayat dolu azim dolu bir gün olur senin için.
Asuman canım tartıda güzel bir rakam görmüşsün tebrikler .ama hasta olmuşsun geçmiş olsun..
Gülay menülerin harika canım.bu sefer kesinlikle istediğin kiloya gireceksin inanıyorum.
Rainandthesun neslihan mıydı adın canım?alışana kadar kusura bakma.eliptik alacağına sevindim.fiyatı da uygunmuş.300 gr daha vermişsin tebrikler..belin de ağrıyormuş geçmiş olsun.büyük beden kıyafetlere artık bakmadığına sevindim.zayıflayıp küçük beden kıyafet giyelim artık.
Deryacığım nasılsın bebeğim?bugünün beslenme açısından nasıl geçti?inşallah başarı öykünü okumak nasip olur..yeni cicilerin hayırlı olsun.bi de fermuardan neler yapmışsın öyle.hayatta aklıma gelmezdi.çok yaratıcısın maşallah.
Tülinim canım sen söyle ben gereken kişilere senin adına çanta fırlatırım 
Deniz(denizkum) canım 11 senedir sabahçıyım.bazen gına geliyor bu kadar erken kalkmak.ama ders bitince de oh be diyorum tüm öğleden sonra benim.inşallah sen de seneye sabahçı olursun.iç bacakların sıkılaşmış sevindim canım spora devam.resim koysana merak ediyorum seni.
Yediveren35 hoş geldin ben Nilgün.inşallah beraber motive olup zayıflarız.
Selma nasılsın canım?dr a randevu almışsın.hayırlısı olsun.biz de daima buradayız ne zman anlatmak içini dökmek istersen yaz canım.rahatlarsın.
nilgüncüm iyi diyelimde iyi olalım canım sen nasılsın
Deniz(n.nazenin) tatlım tartıyla ne alıp veremediğin olmuş öyle.alemsin ya.1-2 anladım da tam 4 kez ya.çok güldüm canım.keki de yapmışsın ellerine sağlık.
Tuna ve deniz muhasebeci güzeller..bulmuşsunuz birbirinizi..2 sene önceki yüzük de takılmış ne güzel ne güzel..elbiseyle bir fotonu koysana tuna.bi de adını yaz da şu unutkan Nilgün hatırlasın
Eranisa canım bisikleti geç.koşu bandı da güzel de eliptik bana daha fonksiyonel geliyor.bence eliptik al.
Metuu nasılsın tatlım ders çalışma diyet nasıl gidiyor?kolay gelsin.kilolar da gitmeye başlamış.koşu bandın hayırlı olsun.ne zaman gelecekmiş?
Sacre yoğunmuşsun canım kolay gelsin.ama çok börek yiyorsun..
54tugba yeğenin nasıl?nasıl mis kokuyordur şimdi o?
Seherciğim nasılsın?umarım kardeşin de aramıza katılır.o da yaşadıklarından üzüntü duyuyordur eminim..
Fezaela canım dukan nasıl gidiyor.faydalı bilgiler paylaşmışsın.sağol.
Filizciğim çok güzel gidiyorsun.ee tabi kafanda rahatladı biraz.iş seni çok strese sokuyordu. işler yoluna girince diyet de yoluna giriyor.ah o nutella yok mu.yerim diye eve almıyorum kesinlikle.
İzlemciğim aklımdasın.izmire gelince arayacağım seni canım.bi kadından bahsetmişsin.bir çay bu kadar etkili olabilir mi ya?yani diyet spor başka şeyler yapmamış mı?
Füsun canım istikrarlı şekilde devam ediyorsun ne güzel?
Ayşem nasılsın?sporu 90 dk ya çıkarmışsın.kıskandım valla..eşinle nasıl oldun konuşabildiniz mi ?bir kaç şeyi bırakabilse keşke.yada size ayırabildiği zamanı daha kaliteli geçirebilseniz..
Banu nasılsın canım çocuklar da iyidir umarım.ojene bayıldımmmmmm.
Burcu nasılsın ablacım?allah sizlere sağlıklı ömürler nasip etsin.elbisene sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.1 kez giydin sadece değil mi?
Aleyna84 canım akşam yemeğin olmamış sanki.hem et,hem nohut hem pilav.hepsi karbonhidrat.inşallah hayırlı zamanda sağlıklı bir evladın olur.
Arzucuğum hoş geldin canım.
Lenka menüleri paylaş canım.hatan nerede bulalaım.
Yasafat merhaba hoş geldin.güzel bir menü paylaşmışsın bizimle.afiyet olsun.
İrem tatlım nişan için alıncak yapılacak çok şey vardı.okul aile birliğinde de görevliyim onun la ilgili işler vardı.şimdi 1 saattir 20.sayfayı okuyorum ama kimseyi de atlamak istemedim.ama içine doğmuş evet bi sorun vardı eşimle.ama hallettik.şu nişan da olsa da bitse artık.çok heyecanlıyım.
Kim sana tombik dedi ve nasıl oldu çok şaşırdım.herkes kendi işine baksın bi ya.densiz şey.sıkma sen canını boşver.
Kızlar gözlerim çok acıdı.en son 4312 de kaldım.sabah okumaya çalışırım.ölüyorum yorgunluktan.hemen yatıyorum öpüyorum
sizlerin estegi sayesine bu zor günümde yanımasınızderyacım bayıldım ellerine saglık hepsi birbirinden güzel marifetli arkadaşım benim pasajınada göz gezdireceğim çok merak ettim bol satışlar bereketli kazançlar canım
kızlar ojeleriniz çok güzel görünüyorlar hepsi renk renk maşallah
selma ablacım sen o arkadaşlarına agızlarının payını bi güzel icraatınla verirsin biz sana inanıyoruz canım sende lütfen kendine inan yapabileceklerine inan
kızlarrrr çok cnm sıkıldı aldıgımm kilollar nedeniyleee
evdeki kıyafetleirm güzel durmuyor üzeirmde zaten alırkende dar alıyordum biraz şimdi iice dar oldularr
kışın koton çorapla giyerim diye aldıgım mini kot etegimi giymekte hayal oldu
38 beden oluyor ama göbegim ve yanlardan fırlatıyor dar geldigi için
ve yazın aldıgım o elbiselerimi üşündükçe içine giremiycem korkusu
acaiyipp canımı sıktııı yah
acilen platese başlamam lazımmmmmmm
merhaba kızlar
geçmişe arada bakıyorum
deryam taytla fıstık gibi olmuşsun, tasarımlarında çok güzeller, yetenekli kızsın
selma ablacım daha iyi olmana sevindim
teş canım
sena beyazlarla çok hoş görünüyorsun
birçok yeni arkadaş gelmiş hepiniz hoşgeldiniz
ilknurcum sağol canım, evet eksiyi görebildim çok şükür. evde hergün tartılıyordum. annemdeki bozulmuş. kilo almayım korkusuyla elimden geldiğince dikkat ettim. işe yaradı
nilgüncüm beğendiğin bir kıyafet varmış nişan için. bütçenizi çok zorlamayacaksa al derim.
kilo veren herkesi tebrik ederim. deryacım haftaya iyi bir rakam görürsün eminim. çok güzel bir hafta geçirmişsin çünkü. banucum kilolar yerleşmediği için ne güzel hızla veriyorsun canım
sevgicim iyi olmana sevindim. yavaş yavaş elinden geldiğince düzelt yanlışlarını. ve sakın bir daha buradan ayrılma canım. ben hep diyorum kk olmasaydı bu kadar veremezdim asla
filizcim seni görmek çokgüzel. geçmişi tam okuyamadım. yeni iş yerinde mutlusundur umarım
cnm tebrikler bu soguk havada yürüyüs
dışara egil cabım eve yürüümselmacım süper bir giriş yaptın
menün gayet güzel
tam gaz devam
akşam bu serinlikte sıkı giyin terleyip üşütme hava buzzz walla....iyi yürüyüşler...
eski topigim nasilsiniz kimler var beni hatirlayan
nasil gidiyor rejim
Ben de öyle düşündüm zeynepciğim teşekkürler
Ohh gez bakalım hatunum iyi gelir
Canım ama sana uzun çok yakışıyordu, ben de uzatmaya uğraşıyorum ya kıyamıyorum kesilen saçlara
Göster bakayım çok merak ettim nasıl oldu eminim çok yakışmıştır, ayrıca sana sarı gittiğine göre hürremin rengi de gider bence, dene değişiklik ve moral olur sana.
O baykuşlara ben de bayılıyorum ama o pullu aparattan yok burada, ben de yapmak istedim aslında :26:
İzloşum en çok şapkana bayıldım, diğerleri gibi çook güzel.
hahahah beni de katmış hatun
Yok be burçinim ben kim siz kim siz yarışın eskiler olarak ben izleyeyim
Aslında işin açığı zorunluluk olduğu zaman sıkılıyorum ve bunalıyorum o yüzden keyifle yapmak istiyorum bu işi, ama sizin yarışmanız hem bize hem size çok iyi gelir.
Sökerim yaka düğmelerini
Selmacım harikasın, mükemmel bir dönüş yaptın
Canım yarın akşam yani pazar akşamları yayınlanıyor liste.
tülinnnnn violett senmisin ???
inanmıyorummm sana
masallah
inanılmaz bir hız bu
ne diyeceğimi bilemiyorummm
çok büyük bir şey başarmışsın kısa zamanda canım benim
ya yazsana bir başarı hikayeni
takipçinim bende bu sefer yılbaşına kadar çok hırs yaptım
geliyorummm
canım tahıl cok almıssın yanı karbonhıdrat
3 kestane 1 tahıl demek 15 tanesı 5 tahıl
sonra mercımek corbasının 1 kepcesıde 1 tahıl 1 et benım hesabıma gore
lahana dolmasıda aynı
tursu ıstah acıcıdır
bukadarcok tahıl almıssın yarın sebze yemenı onerırım
arkadaslar sevıncımı sızınlede paylasmak ıstedım gecen dolabımı duzenleyeyım dedım buyuk gelen kıyafetlerımı kardesımın dolabına koyayım yer acayım dedım dolabımda cunku 54 beden gıyıyordum rejıme baslamadan sımdı 44 beden genelde neyse su buyuk bu buyuk derken bı baktım dolabım bosalmıs hıç bısıyım kalmamıs gıyecek annemın gardolabından aldıgım 1 kac parca tunık ve 4-5 kazak hepsı bu mu dedımama aslında cok sevındım arkadaslara anlatınca gıyecek bısıyı kalmadıgı ıçın sevınen bı tek sensın heralde dedıler ama cıdden cok mutlu oldum gıydıgım herseyın bol gelmesı benı cok sevındırdı artık cok alısverıs yapmıyorum nasıl olsa zayıflıyorum zayıflayınca alacagım ıstedıgımı yupppıııııı
tebrık ederım canım ya bu duygu harıka bı duygu bende 4 kılo verdım ama hepsını yagdan verdıgım ıçın acayıp daralmısım kuculmusum resmen unıversıtedeyken 80 kılo ıken gıydıgım esyalarım 86 olmama ragmen buyuk gelıyor spor hocam demıstıkı 1 kılo yag 1 kılo kastan 3 kat daha fazla yer kaplar yanı 1 kılo yagı futbol topu gıbı 1 kılo kası tenıs topu gıbı dusun eger 1 kılo yag verırsen ne kadar cok yer bosalıyor vucudunda eger sende kılolarının cogunu yagdan verdıysen tabıkı 3 kılo bıle ınsanı acayıp kucultuyor
olsun tatlım moralim bozulsinki bir daha yapmayayımmoral bozmasın ama 5*6 kestane bir ekmek ile eşdeğer diye biliyorum...
Herkese iyi akşamlarrrrrr
3 gündür gelemedim
bugün deneme sınavım vardı
sınava çalıştım
sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum
benim gibi kpss mağdurları varmış okudum ama alıntı yapamadım
allah hepimize kolaylık versin inşallah
topikte ing.öğretmenleri çoğunlukta
ben teknik öğretmenim
atanma şansım daha az tabi katsayımız da çok yüksek
bu yüzden en az 90 almam gerekiyor
canım işte eski ve yeni halim..aslında çokta yeni deqil bu resimler yazın çekildi 38 bedendim ozaman..şimdi 36 bedenim..
Evet canım doğru hatırlamışsın adımı, teşekkür ederim iyi dileklerin için,bisikleti sipariş verdim ama hala aklımda soru işaretleri var acaba belime zararı olur mu diye,kullanan arkadaşlar varsa eliptik bisikleti beni biraz daha aydınlatabilirler mi???????????Rainandthesun neslihan mıydı adın canım?alışana kadar kusura bakma.eliptik alacağına sevindim.fiyatı da uygunmuş.300 gr daha vermişsin tebrikler..belin de ağrıyormuş geçmiş olsun.büyük beden kıyafetlere artık bakmadığına sevindim.zayıflayıp küçük beden kıyafet giyelim artık.
eski topigim nasilsiniz kimler var beni hatirlayan
nasil gidiyor rejim
kızlar ağlıycam valla ağlıcam sinriden tam nerdeyse 2 sattir burdayım tek tek olkudum ve cevapladım herkezlkleri kutladım en son cevapla dedim yok olmuyo tekrar dene olmuyo kaç kere tekrarladım bilmiom soradan gördüm galiba fazla olmuş sildim olmadı bida sildim olmadı kapattım tekrar girdim beceremedim zaten blg konusunda beceriksizliğimi biliodum buda son noktası oldu gıcccıııııııık oldum ama
kısaca herkesleri tebrik ederim kilo vernler baya çok maşallah topikimize nazar değmesin resimler harika motive edio devamıda gelsin he bide yarışın kızlar bizde sizleri izlerken gaza geliriz hep beraber atarız fazlalıkları
kilo bildirimimi de yapiim
başlangıç:86
geçen hafta:77 300
bu hafta:76.700
giden :600
hedef:63
az olmuş bu hafta onca kaçamak yaptım tabi az olur bana çanta valiz ne varsa atın kızlar dövün beni hakettim şımardım
bazen öyle oluyor tatlım
smileyler fazla geliyor çoğu zaman silinmesini istiyor
çoklu alıntı yaptığında yazdığın yorumları kaydet bi dahaki sefere riske girme canım...
Sevgili yasafat öncelikle menüm için yaptığın değerlendirmeye teşekkür ederim bu konuyu araştırıp daha dikkatli yemeye çalışıcam.İkinci olarak sevincine ortak olmak istedim inşaallah sağlıkla daha nice kilolar verirsin de dolabında giyecek hiç bişey kalmaz
Ben de alışverişi çok severdim en son 2 hafta kadar önce limango dan 2 elbise almıştım 2 gün önce elime geçti 48 bedendi elbiseler ama kendi kendime" zayıflamak istiyorum hem de büyük beden elbise alıyorum,böyle olmaz"deyip geri yolladım elbiseleri,ben de senin gibi şu sıralar hiçbişey almak istemiyorum iştahımı zayıfladıktan sonraya saklıyorum.Son olarak sana birşey sormak istiyorum verdiğimiz kiloların yağdan mı kastan mı gittiğini nasıl anlıyoruz bi yöntemi mi var?bilgilendirirsen sevinirim canım...
olsun tatlım moralim bozulsinki bir daha yapmayayım,teşekkürler...
QUOTE]
ben dıyetısyenımde olcturuyorum canım yag kas olcumu yapan bı makına var bazı eczanelerdede olabılıyor
arkadaşlar sabırlı ve istikrarlı olursak kilo verice tamam ama bu sarkmalarla ilgili nasıl önlem alıcaz, kilo vermeye başlayınca hemen kollar ve karın bölgesi gevşemeye başlıyor... 20-30 kilo veren arkadaşlar ne yaptınız yardımcı olurmusunuz??
ben plates + yuruyus ıle verdım kılolarımı ama son 10 kıloda plates yapmamıstım hemen kollarım ve ıc bacak yumusadı o yuzden tekrar basladım platese bırde spor salonuna yazıldım kollarım ve bacaklarımı calıstıracak makınalar var orda
dün akşam sinemaya gittik bizde
ölümsüzler- Tanrıların savaşı diye 300 spartalının yapımcılarından
300spartalı kadar olmasa da para harcanmış bir filmdi, tavsiye ederim...
yeni evlendiğim zamanlar aldığım, hamilelik ve doğumdan sonra serçe parmağımıın bile girmediği harley botlarımı giydim
bende ekliyim resim
önce obez, sonra lopez başlığıyla bir yazı yazdım okumak isteyenleri bloğa alalım
ilk resmim 88 son resmim dün akşamdan 62.6 38 beden 1.66 boy
Eki Görüntüle 290828 Eki Görüntüle 290832 Eki Görüntüle 290831
darkolıve bayıldım elbısenede corap veya tayt tına ozellıkle taytına ne kadar guzel yaaaaa bende ıstıyorum bende gıymek ıstıyorum nasıl verdın canım kılolarını sankı daha once basarı hıkayenı okumustum ama unutmusum karbon dıyetımı yapmıstın ben su sıralar onu yapmayı dusunuyorum benım ınsılun dırencım yıne hortladı tatlıya engel olamamaya basladım 2 haftalık karbon dıyetı bana ıyı gelır kanımca pazara baslıyorum daha once yaptım 2 haftada 6 kılo vermıstım yıne deneyeyım en ıyısı yoksa tatlı krızlerıme engel olamayacagım gıbıme gelıyor
bana nasıl basardıgını yazarsan sevınırım
Merhaba arkadaşlar,dün akşam mr çekindim belimden ve bugün doktora gittim ,sağ tarafımda büyük bir fıtığım varmış ancak patlamadığı için ameliyata gerek görmedi,buna sevindim ancak yaklaşık 1 ay spor yapamayacağım.şimdi size menümü ve bildirimimi yapıp geçmişe bakayım.
başlangıç(geçen hafta başladım):86
şuanki.84.5
giden:1.5kg
hedef:60 kg
bugünkü menüm:
sabah------kk beyazpeynir,yarım dilim kaşar,1 yumurta,3 dilim ekmek,2 fincan çay,domates
öğle-------tavuklu pirinç çorbası,2 dilim ekmek
ara------1 mandalina
akşam-------1 porsiyon izmir köfte,salata 2dilim ekmek
yatmadan 2 saat önce 1 mandalina
gecmıs olsun arkadasım tebrık ederım cok ıyı kılo vermıssın
Canlar merhaba, yahu çok kafama takıldı bir şey sormak istiyorum size. Biraz önce çarşıdaydım bime uğradım erkek gömleği diye bir gömlek satıyorlar resmen bayan gömleği gibi ya dayanamadım ve aldım. Ve fiyatı asıl çok 10 liradan 3 liraya düşmüş
Şimdi bakın bakalım bu gömlek erkek gömleğine benziyor mu? Ben hiç benzetemedim ve çok beğendim. :26:
Eki Görüntüle 290720 Eki Görüntüle 290721 Eki Görüntüle 290722 Eki Görüntüle 290723
bence yakasındakı dugmelerı cıkartırsan tam bayan gomlegı olur cok guzel gule gule kullan hemencecık bol gelsın ıyısallah
kızlar bugün ölçülerimide not aldım diyete başlamadan önce aldığım ölçüyle bugünkünü yazıyorum:)
göğüs-->105-----90
bel-----> 93-----81
basen-->120----106
baldır-->79------60
göbek->106-----92
kilo---->83-----65,9
bakalım hedefimdeki kiloya gelince ölçülerim net kaç olacak....
fılız mukemmelsın tebrık ederım darısı benım basıma ıyısallah bu arada senınde t-shırtune bayıldım cok sırın ya
Bildirim
Başlangıç 87
Geçen hafta 72.7
Bu hafta 72.9
Gelen 200 gr :26:
Toplamda giden 14.1
Hedef 68
Boy 1.77
Beden 44
Spor 90 dk.
Kızlar gerçekten bahane etmiyorum ama bence regliden çıktım böyle. Karnım davul gibi ya perşembe günü reglimi olunur nasıl bir şans buBu hafta neredeyse her gün yazdım menülerimi gördünüz, sporum da varı, son 2 gün harika geçti hiç kaçamak yoktu. Bu sonucu haketmedim, regliyi bahane gibi göstermeyi haketmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?