80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dünkü menüm
sabah 1-ç.b. süt, 1 yk krem peynir, 1 d. ekmek, domates salatalık, 5 siyah zeytin

ara 1 elma

ara 10 tane iğde, 2 tane ceviz

öğle 1 ç.b. yoğurt 1 domates 8 kaşık mercimek yemeği, 2 dilim ekmek

14,00 1 küçük yalancı tavuk göğsü , 1 kase çorba

16,00 1 mandalina

akşam 1 kase çorba, havuç salatası az yağlı ve sirkeli, 2 köfte, 1 çb yoğurt

20.00 1 elma

spor 12 dakika fitness.

işe yaradığını hissettim, hafifletti beni. :)

kilo bildirimi
başlangıç: 86
geçen hafta : 72.400
bu hafta : 70.600
giden: 1.800
toplamda giden: 15.400
hedef: 55
boy:1.60
beden:42
spor: 240 dk.

haydinnn ben kaçtımmmmm

canım boyun kaç bilmiyorum ama bence sana 42 olur ben bile 165 le 42 giyiyorum,ayrıca iyi kilo vermişsin,tebrikler canımmmm
pasaja baktım da tüm ürünlerin yok 5 tane görünüyor yada ben beceremedim,faceden bakarım bende ,ama fermuarlar çok güzel yaaaaaaaaaaaa
tebrikler canım:13:
deryoş
sıkma canını haftaya bomba gibi gelirsin sen bünyenin maşşalhı var yevrumm

elayy
bekliyorum oje koleksyonunuj
hemen geliyor kuuuuuuuuuuu'm
tebrikler canımm:13:
burcum,burcum,burcummmmmmmmmmmm!!! benneden göremiyorum yaaaaaaaaaa:26:
senin tartı 50 gramıda gösteriyor herhalde kız,ne marka bu ,ben memnun değilim ,ondan alıyım bari.Ayrıca çok tebrikler gayet iyi gitmiş vallahi :13:
çok güzel çılgın renkler var ,bende yeni dadandım bu renklere ,güle güle kullan cnm
amannnnnnnn sakın bağımlılık olmasın,o ne menem bişi dir,gece kalkar uykudan yersin,tam kapağı kapatırsın,su içersin,ağzındaki tat gider ,son 1 hamle yine 1 kaşık alırsın,kısır dögü içinde kıvranırsın,sakın sakın bitince alma bidaha ,ben bir utella manyağı idim,herkes bilir.Şükür bitti,kızım çok istiyor ama almıyorum
canım çok güzel iste budur emeklerinin karşılıgını aldın sonunda bir daha hiç artıya geçmemen dileğiyle
aminnnnnnnn,asla görmek istemiyorum 75 üstü rakamları artıkkkk:26:
denizzzz
naptın cm monti tarzı beslenmeye başladınmı ?

elayyy
cnm ben snei tebrik etmeyi nasıl unutmuşşum çok sevindim cnm
hadi devamıda gelecek inşş
sağol banucum sayenizde
çok farketmiş ya,bende eksildim ama seninki çok çok iyi tebrikler cannımmmm
yani yüzünüde kapamışsın,sanki bir barbi var karşımda,çok güzel duruyorsun,fark inanılmazzzzzama mavi gömleğine bayıldım,tam hayalimdeki tarz,saçlarını bağlayışın,gömleğin duruşu,süper .nerden almıştın
senin bunu çok ciddiye almadığını düşünüyorum çükü biliyorsun sende hemen hallediverecen,monti iyi gidiyor bakıyorumda ,hemen yılbaşında giyersi sen o eteği
vee kilo bildirimim:
18.11.2011

başlangıç : 93

geçen hafta : 71.5

bu hafta : 70.8

giden : 700gr

toplamda giden 22.2

hedef : 55

boy : 168

beden alt 40 üst 42

spor : 100 dk
cinconummmmmmmm,kuzum 70 leri gördün,20 üstü kilo verdin ,valla maşallah maşallah....inşallah haftaya 69 larda bildirim yaparsınn ,canım bu başarıyı hakediyorsun sen
:13:tebrik ederim canımmmmmmm
Kizlar ya msllah herkez iki kilo kadar vermis ben en fazla 1kilo verebiliyorum yaptiginiz özel bi:26: seymi var
var tebi tatlım,benim cevaplardan gir mesela menülerime bak bu hafta 1600 verdim diye bildirim yaptım ama bu saba h400 gr.daha eksideydim,kesinlikle liste yapıp kurallara uymadan gitmiyormuş,bende yıllar sonra bunu öğrendim....:26:
tebrikler canım,bizde seni seviyoruzzzzzzz
menünde ,bildiriminde çok iyi ama 7 dilim ekmek çok değilmi canım

canım gömlek çok güzel ama dar kesim olmaması,düğmelerin yeri (yakada falanda varya) o manada bakarsan erkek gömleği olduğu belli,ama artık herşey unısex,bence kotlarla 10 numara olabilicek bi parça hemde 3 liraya abowwwwwwwwwwwwwwwwww

hadi bakalım hayırlısı olsun yeni girişimin,kolay erişimler dilerim hedefine,çıtır hatuum benim
çok güzelsin çokkkkkk güzelim....hemen bakıyorum blogunaaaa
canım daha önce yapmışsın,yine yaparsın,insanın morali bozuk olunca herşey bitiyor,hırs kalmıyor ama bak sonra sonuçlar berbat hale geliyor...kolay gelsin,silkelen ve başla canım..kızımızada geçmişler olsun
bence çok iyi,ve yürüyüş süper olmuş,hep böyle gitsen kısa zamanda 80 e inersin ablam
eski topigim nasilsiniz kimler var beni hatirlayan
nasil gidiyor rejim
deli kız seni,bi görünüp ,bi kayboluyorsun,nerdesin sen bakıyım...
spor spor sporrrrrrrrrrrrrrr
kilo bildirimi

haydinnn ben kaçtımmmmm

maşallahhhhhhhhhhhh arkadaşıma,tebriker cannımmmmmm:13:

Günaydınnnn herkeseee
Bildirimimi yapayım bendee
Başlangıç : 100
geçen hafta : 75.6
bu hafta : 75
giden : 600 gr
toplamda giden : 25 kg
hedef : 65
boy : 1.76
beden : 42
spor : 100 dk

kızlar öncelikle dünnkü menüm

sabah:1 kase çorba

ara: kahve

öğle :arapsaçı (sıralık da derler hani dere otu gibi olan) ben çok severim 1 tabak ,yoğurt ve 1 dilim çavdar ekm.

ara: mate çay

akşam:1 pors. patlıcan oturtma,yoğurt ve marul salata

akşam:2 sade kahve ,azcık 1 er parça mandalin,elma,ayva

sabah bi tartıldım 74,5 şok şok şok
bu akşam gezmeye gidicez, haftalık okey toplantımız var beylerin yani biz hanımlarda dedikodu kazanı kaynatırız gari :) 8 büyük5 çocuk ev dandini oluyor ,bu haftaki arkadaşa Allah sabır versin şimdi size bazı fotolar paylaşıcaam içimden geldi bakın hem çeşit olsun

bunlar takılarım,ojelerim ben çok severim takı özellikle küper ,sanırım kolye ve yüzüklerimi çekemedim,bi dahakki sefere

buda çaylarım,baya eksilmiş çekerken gördüm ,alışveriş zamanı gelmiş,kupaların birini mutlu olunca ,diğerini mutsuz olunca kullanıyorum çokda seviyorum kendilerini

bunlarda kızımla ,benim resimlerimiz... son taytlı olan geçen hafta çekildi 76,5 kg bildirim yaptığım hafta.... diğerleride b-fitte çekmiştim

kilo bildirimi

haydinnn ben kaçtımmmmm
Ne güzel kilo vermişsin ablacım 6 ları görmene çok az kalmış tebrik ederim

Son düzenleme:

sanki iki başka insan..valla çok çok tebrik ederim...süpersinizz

2 dilim kepek ekmek
melemen
kk peynir-zeytin

k.files sütlü-elma

2 dilim kepek ekmek
nohut
yoğurt

yarım ayva-mandalina

1 dilim kepek ekmek
et-bulgur pilav

mandalina

12 bardak suu

günaydın arkadaşlar herkese iyi tatillerr
ebru seni öbür topikten hatırlıyorum arada bişeyler yazıp çıkıyosun hatta özelime gelip bikaç satır bişeylerde yazmıştın.. resimleri görememen çok enteresan yönetime bildir bakalım bir sorunmu varmış...soruna gelince bütün kilolarımı karbonhidrat topiqi 80-89 ve 70-79 topiqinde verdim...şuan aqırlıklı olarak kaptanı olduqum 70-79 topiqinde devam ediyorum...burayıda ihmal etmemeye çalışıyorum...söylediqin güzel sözler içinse çok teşekkür ederim...

inşallah nasip olur canım azmin elinden hiçbirşey kaçmaz...bu aralar diyete hiç dikkat edemiyorum toparlanmaya çalışıyorum...bayram öncesine göre 5-6 kilo fazlam var ... inşallah hep beraber vericez cnm..
günaydın herkese

günaydın selmacım nasılsın

ızlemdı heralde dımı darkolıve senın ısmın bende aslı ben yarısa varımmmmm gaza getırır yarısmak benıde sen verılecek hedef kılo belırle yarısalım tabı ama senın verılecek fazla kılon kalmamıs fakat ben varım yarısa

kilo bildirimi

haydinnn ben kaçtımmmmm

masallah cok guzel vermıssın canım

b-fit nedır canım ya cok sık duyuyorum ama ne oldugunu bılmıyorum spor salonu mu? oo ne kadar cok takın var bende cok ıstıyorum takmak ama alerjı yapıyor bende gercek gumus veya altın olmayanlar zaten altını sevmem gumusude katksız yapanlar az cıdden bı gumusun gercekmı katkılımı oldugunu hemen anlayabılıyorum kabarıyor her yerım test alatı gıbıyım anlayacagın

bana yenı bır ask yenı bır nefes lazım mı dıyordu sarkı ıste banada yenı bır yontem lazım sıkıldım kendı yontemımden o yuzden bıraz degısıklık yapıp dukan gıbı bı rejım yapacagım yarından ıtıbaren 2 hafta proteın yıyecegım sadece sonra tekrar kendı rejımıme donecegm boylelıkle bıraz kılo vermem hhızlanır benımde moralım duzelır hergun et ve salata peynır ve zeytın bıraz sıkıcı oluyor ama benım ınsılun dırencımı azaltıyor tatlı ıstegımı kesıyor boyle yapmaya karar verdım daha once yapmıstım 2 haftada 6 kılo vermıstım sonra tekrar saglıklı beslenmeme devam ederım bu arada sabah erken kalktım 1 bucuk saat yurudum dusumu alıp yesıl cayımı ıçtım artık bıraz uyuyayım haftasonuda sabahın korunde kalkıyorum yaa bugun ıstedıgımı yıyecegım abartmadan son gunum karbonhıdrat alımında o yuzden yedıklerımı yazmayayım cunku arkadasın gunu var oraya gıdecegım opuyorum hepınızı aksama gorusuruz

arkadaşım yolun başında olduğum için bende aynı şeyi merak ediyorum
spor şart sanırım

bence yakasındakı dugmelerı cıkartırsan tam bayan gomlegı olur cok guzel gule gule kullan hemencecık bol gelsın ıyısallah

İnşallah

Listeye haftaya girecek olsan da sen yine bildirimini yap zaten şartlardan biri de buydu, bence sana en güzel değişiklik bizim topiğin demirbaşlarıyla yarışmak olacak

İnşallah öyledir canım, haftaya göreceğiz

Gülayım o siteden güvensizliği yüzünden taşınmak zorunda kaldım ürünlerim artık şurada;
http://deryaozbey.emeksensin.com/
Gömleğin kesimi ve yakası belli ediyor zaten bir tek ama o fiyata da her türlü giyerim dedim :)

Gülayım harikasın hazineni paylaşmışsın bizimle hepsi süper
Halka küpeleri çok seviyorsun belli ki ben de mi takılarımı paylaşsam bak heveslendim :)
Ojeler de harika
Senin sadece üstünde var altın ne güzel incecik, sporlar eriyecek onlarda inşallah
Kupalarına ba-yıl-dım..Mutluyken biri mutsuzken diğeri ha süper yahu bayıldım tam benim gibi duygularını ince ince yaşamayı seven birisin, böyle bir kupa bulursam mutlaka alacağım
Hepsini iyi günlerde kullan canım

günaydın herkese

Günaydınnn

Son düzenleme:
Günaydınnn Kızlar kurstayım kilo bildirimimi yapıp çıkacağım
akşama geçmişe dalarım
kilo bildirimim:
başlangıç:80
geçen hafta:74.400
bu hafta:72200
giden:2200
toplam giden:5800
boy:1.77
beden:40
spor:90 dk

Herkesiii öpüyorum
akşama görüşürüz

gülayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy senin dünya tatlısı kızını yerim
maşallahhhhhhhhhhh

Son düzenleme:

elaycım maşallah senin üstün var bacakların ince benimde cok kalın bacaklarım var bu araa takılarda cok hoş

eğitim öğretim ve çalışma hayatımın en yoğun nöbet listesinde ilk 5 e girebilecek bir nöbet geçirdim...tipim kaydı resmen...10 saate yakın su falan içemedim. akşamdan sonra menüm istediğim gibi olmadı...en kısa zamanda bildirim yapıcam...sizden uzak kalmak çok kötü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…