canım boyun kaç bilmiyorum ama bence sana 42 olur ben bile 165 le 42 giyiyorum,ayrıca iyi kilo vermişsin,tebrikler canımmmmgeçen hafta listede morarıp dipleri görmüştüm ama eski formuma geri dönmem uzun sürmedi
kilo bildirimim
başlangıç:90
g.hafta:74.8
b.hafta:73
giden:1.8
t.giden:17
hedef:68
beden:44
spor:255
bayramda alınan 1.2gitmiş ekstradan da 600 gram gitmiş ve bir haftada
ya aslında akşam yemeklerini çok kısmadım biliyorsunuz ama sabahları 45 dk. bant ve bol su çok etkili sanırım.
44 beden pantolonları aslında düğmesini açmadan giyebiliyorum ama yarın 42 beden pantolon alıcam bakalım gelicekmi
burcu ne şanslısın cnm 3 kilo verdiğinde beden düşmek süper ben 6 kiloda falan beden düşüyorum
nilgün fotoğraf koymayı bende istiyorum yarın güzel bir elbise alabilirsem sizede gösteririm:))
pasaja baktım da tüm ürünlerin yok 5 tane görünüyor yada ben beceremedim,faceden bakarım bende ,ama fermuarlar çok güzel yaaaaaaaaaaaaİnşallah gülay ya, artı çıkmamaya söz vermiştim kendime o yüzden böyle oldumGülayım netten de satışım var, ürünlerime pasajımdan bak yukarıda link verdim, beğendiğin olursa da özelden konuşuruz direk ben yollarım, site üzerinden almazsın yani.
tebrikler canım:13:kızlar önce dünkü menümü yazıyım dün hasataneye gittim saclarım dökülüyo diye dr sacıma krem verdi bide şampuan bide minoksil diye bi ilac verdi sac agzaması varmış bende bide kan tahlili istedi adetin 4. günü ac gel dedi tabi benim oraya gitmem eve gelmem öylen 1 buldu
geldiyimde 1 bardak maydanoz suyu limonlu
kahvaltıda yarım cörek peynir 5 tane zeytin birazda recel cok oldu farkındayım ama akşama dogru 4 , 5 lesli yaptım
öylen 1 bardak yeşilcay 1 bardakta form cay
akşama 1 tabak yeşil salata 4 kaşık nohut yrımda tabakta kırmızı et
erken uyudugum içimnde bişi iyemedim bukadar kızlar
akşamda 1 bardak form cay
kilo bildirimim
başlangıç 86 .500
gecen hafta 81.100
bu hafta 79.100
giden 2000
boyum 1.65
beden 46
kızlar ALLAHIMA ŞÜKÜR VERMİŞİM
hemen geliyor kuuuuuuuuuuu'mderyoş
sıkma canını haftaya bomba gibi gelirsin sen bünyenin maşşalhı var yevrumm
elayy
bekliyorum oje koleksyonunuj
tebrikler canımm:13:günaydın kızlar hemen bildirimi yapıym
başlangıç:87
geçen hafta:73.0
bu hafta:70.9
giden:2.1
toplamda giden:16
hedef:65
spor:60dk
2gün önce 70.8i görmüştüm tartıda cumaya kadar daha gider die ümitlenmiştim dengesiz beslenmem sonucu gitmemiş
burcum,burcum,burcummmmmmmmmmmm!!! benneden göremiyorum yaaaaaaaaaa:26:
senin tartı 50 gramıda gösteriyor herhalde kız,ne marka bu ,ben memnun değilim ,ondan alıyım bari.Ayrıca çok tebrikler gayet iyi gitmiş vallahi :13:kızlar herkese günaydın.
öncelikle güzel yorumlarınız tatlı uyarılarınız çok teşekkür ederim. Dün içimde bir sıkıntı vardı. Ve sabahtan akşama kadar Sibel Can&Kenan Doğulu düeti olan kader diye bir şarkı var onu dinledim durdum. Dinledikçe de dahada efkarlandım. Sonra bu sözcükler çıkıverdi parmaklarım ucundan. (Bu arada ben yazmayı çok severim.) İçimdekileri anlatamaya çalıştım kelime haznemin elverdiği ölçüde...
Bugün daha iyiyim. Sabah makyajımı yaptım arkadaşlarımın ve müdürümün iltifatlarını alınca daha da bir mutlu oldum. Biraz sonra eklerim size resmimi. Ben çok duygusal bir insanım yani resmen adım gibiyim. İnanın bana aş su vermeyim gıkım çkmaz ama az sevgi yoksunluğu hissetsem hemen soluveriyor içimdeki umut çiçekleri. Neyse kendimle ilgili çok başınızı ağrtımayayım. İnanın bu hafta kaçamak neredeyse yok gibiydi. Yaptıklarımıda akşam yemek yemiyerek kapattım zaten. Şimdi su içemeye gayret ediyorum yeşil çay krizimi aştım çok şükür günde 3 - 4 fincan çok rahat içiyorum artık. Dün akşamda tarçınlı sütümü içtim. Ki ben nescafe içemeden yatamayan biriydim. Belki sizler kadar çok çabuk adapte olur hızlı değişimler gösteremiyorum ama yengeç kadınıyım işte alışkanlıklarım zor değişiyor. ama değişiyor...
Bu sabah tartıldığımda 450 gr daha vermişim ve bu haftayı 1750 kg vererek kapattım. Spor yapamadım. Deryacım mahçubum sana bu konuda sözümü tutamadım.
Hepinizi çok seviyorum. İyi ki varsınız. Ben sizleri tanıdığım için çok mutluyum...
Bildirimimi yapıyorum arakadaşlar...
Başlangıç : 87.300
Hedef: 55
Geçen hafta 87:300
bu hafta: 85.550
gelen giden: 1.750
boy: 172 cm
beden: 46 - 48
spor : malesef yok(
çok güzel çılgın renkler var ,bende yeni dadandım bu renklere ,güle güle kullan cnmojeleri görünce dayanamadım bende işyerimdeki olanları çektim bunların yarısı kadarda evde var. değişik renklerde tabi :))
birde fotomu da ekliyorum kızlar....
Eki Görüntüle 290486 Eki Görüntüle 290487
amannnnnnnn sakın bağımlılık olmasın,o ne menem bişi dir,gece kalkar uykudan yersin,tam kapağı kapatırsın,su içersin,ağzındaki tat gider ,son 1 hamle yine 1 kaşık alırsın,kısır dögü içinde kıvranırsın,sakın sakın bitince alma bidaha ,ben bir utella manyağı idim,herkes bilir.Şükür bitti,kızım çok istiyor ama almıyorummerhaba arkadaşlar
menümü yazıyorum hemen
sabah-->yarım simit,1 elma
arada-->mandalina
öğle-->müsli
arada-->kalan yarım simit
akşam-->3 hamsi,bir dilim somon,salata,1 servis kaşığı kabak yemeği,2 yk yoğurt,çeyrek yufka ekmeği
su 5 bardak ancak içmişimdirnesface 2 bardak, 2 bardak yeşil çay(suyu çoğaltmam lazım....
deryacım tasarımların süper ellerine sağlık Kapkara Camdan Kelebek bu blogda çok farklı şeyler var bakarsın canım....
banucum aynı renkte ama farkı marka oje bende de var çok güzel gülü güle kullan...bende resim çekip eklemek istiyorum ama makinam bozuk uzun süredir...takıl kaıyor çekmiyor onu tamire götürmem lazım ama zamanım yok...
sesi ve burcu ojelerinin çok güzel sesi zevklerimiz çok yakın aynı tonda ojelerden bende de var...iş yerinde o kadar ojesi olanı ilk kez gördüm:)bende kırmızı duruyor sadece:))
senacım süper fark var tebrikler...artık kilo almaman dileğiyle...
kızlar nutella bağımlılık gibi dün yemedim ama bakalım napacağım...
aminnnnnnnn,asla görmek istemiyorum 75 üstü rakamları artıkkkk:26:canım çok güzel iste budur emeklerinin karşılıgını aldın sonunda bir daha hiç artıya geçmemen dileğiyle
sağol banucum sayenizdedenizzzz
naptın cm monti tarzı beslenmeye başladınmı ?
elayyy
cnm ben snei tebrik etmeyi nasıl unutmuşşum çok sevindim cnm
hadi devamıda gelecek inşş
çok farketmiş ya,bende eksildim ama seninki çok çok iyi tebrikler cannımmmmkızlar bugün ölçülerimide not aldım diyete başlamadan önce aldığım ölçüyle bugünkünü yazıyorum:)
göğüs-->105-----90
bel-----> 93-----81
basen-->120----106
baldır-->79------60
göbek->106-----92
kilo---->83-----65,9
bakalım hedefimdeki kiloya gelince ölçülerim net kaç olacak....
yani yüzünüde kapamışsın,sanki bir barbi var karşımda,çok güzel duruyorsun,fark inanılmazzzzz
senin bunu çok ciddiye almadığını düşünüyorum çükü biliyorsun sende hemen hallediverecen,monti iyi gidiyor bakıyorumda ,hemen yılbaşında giyersi sen o eteğikızlarrrr çok cnm sıkıldı aldıgımm kilollar nedeniyleee
evdeki kıyafetleirm güzel durmuyor üzeirmde zaten alırkende dar alıyordum biraz şimdi iice dar oldularr
kışın koton çorapla giyerim diye aldıgım mini kot etegimi giymekte hayal oldu
38 beden oluyor ama göbegim ve yanlardan fırlatıyor dar geldigi için
ve yazın aldıgım o elbiselerimi üşündükçe içine giremiycem korkusu
acaiyipp canımı sıktııı yah
acilen platese başlamam lazımmmmmmm
cinconummmmmmmm,kuzum 70 leri gördün,20 üstü kilo verdin ,valla maşallah maşallah....inşallah haftaya 69 larda bildirim yaparsınn ,canım bu başarıyı hakediyorsun senvee kilo bildirimim:
18.11.2011
başlangıç : 93
geçen hafta : 71.5
bu hafta : 70.8
giden : 700gr
toplamda giden 22.2
hedef : 55
boy : 168
beden alt 40 üst 42
spor : 100 dk
:13:tebrik ederim canımmmmmmmve bildirim zamanı:92::92:
başlangıç:92
geçen hafta:75.7
bu hafta.74.5
giden:1.200
toplamda giden:17.500
hedef:68
beden:42-44 yeğenimin 42 beden pantolonlarından 3 tane falan denedim ve hepsi oldu. nasıl güzel bir duygudur bu ya...
boy:1.71
spor:20 dakika
var tebi tatlım,benim cevaplardan gir mesela menülerime bak bu hafta 1600 verdim diye bildirim yaptım ama bu saba h400 gr.daha eksideydim,kesinlikle liste yapıp kurallara uymadan gitmiyormuş,bende yıllar sonra bunu öğrendim....:26:Kizlar ya msllah herkez iki kilo kadar vermis ben en fazla 1kilo verebiliyorum yaptiginiz özel bi:26: seymi var
tebrikler canım,bizde seni seviyoruzzzzzzzKIZLAR selamlarrrr
dışarıdaydım yeni geldim
kilo bildirimi yapiiimm sevindim geçen hafta aldığım900 gitmiş bu hafta
başlangıç : 83,3
geçen hafta : 80,5
bu hafta : 79,6
giden : 900gr
toplamda giden 3,7
hedef : 58
boy : 168
beden 42-44
spor : yokkk
canlarım benimm sizi seviyorum anacımm
geçmişe bakıcam kilo veren herkesi tebrik ediyorum
menünde ,bildiriminde çok iyi ama 7 dilim ekmek çok değilmi canımMerhaba arkadaşlar,dün akşam mr çekindim belimden ve bugün doktora gittim ,sağ tarafımda büyük bir fıtığım varmış ancak patlamadığı için ameliyata gerek görmedi,buna sevindim ancak yaklaşık 1 ay spor yapamayacağım.şimdi size menümü ve bildirimimi yapıp geçmişe bakayım.
başlangıç(geçen hafta başladım):86
şuanki.84.5
giden:1.5kg
hedef:60 kg
bugünkü menüm:
sabah------kk beyazpeynir,yarım dilim kaşar,1 yumurta,3 dilim ekmek,2 fincan çay,domates
öğle-------tavuklu pirinç çorbası,2 dilim ekmek
ara------1 mandalina
akşam-------1 porsiyon izmir köfte,salata 2dilim ekmek
yatmadan 2 saat önce 1 mandalina
Canlar merhaba, yahu çok kafama takıldı bir şey sormak istiyorum size. Biraz önce çarşıdaydım bime uğradım erkek gömleği diye bir gömlek satıyorlar resmen bayan gömleği gibi ya dayanamadım ve aldım. Ve fiyatı asıl çok 10 liradan 3 liraya düşmüş
Şimdi bakın bakalım bu gömlek erkek gömleğine benziyor mu? Ben hiç benzetemedim ve çok beğendim. :26:
Eki Görüntüle 290720 Eki Görüntüle 290721 Eki Görüntüle 290722 Eki Görüntüle 290723
hadi bakalım hayırlısı olsun yeni girişimin,kolay erişimler dilerim hedefine,çıtır hatuum benimbende bugün itibariyle başladım kızlar
dün yarısını yemediğim dolapta bekleyen limonlu cheescakeyi şekersiz nescafe ile hüplettikten sonra hazırım
çizelgemi de baştan yaptım
89la değil de, 62.6 la bir başlangıç yaptım
hadi bakalım kim var benle yarışa, yılbaşına kadar hertürlü iddiaya varım çıtırlar
çok güzelsin çokkkkkk güzelim....hemen bakıyorum blogunaaaadün akşam sinemaya gittik bizde
ölümsüzler- Tanrıların savaşı diye 300 spartalının yapımcılarından
300spartalı kadar olmasa da para harcanmış bir filmdi, tavsiye ederim...
yeni evlendiğim zamanlar aldığım, hamilelik ve doğumdan sonra serçe parmağımıın bile girmediği harley botlarımı giydim
bende ekliyim resim
önce obez, sonra lopez başlığıyla bir yazı yazdım okumak isteyenleri bloğa alalım
ilk resmim 88 son resmim dün akşamdan 62.6 38 beden 1.66 boy
Eki Görüntüle 290828 Eki Görüntüle 290832 Eki Görüntüle 290831
canım daha önce yapmışsın,yine yaparsın,insanın morali bozuk olunca herşey bitiyor,hırs kalmıyor ama bak sonra sonuçlar berbat hale geliyor...kolay gelsin,silkelen ve başla canım..kızımızada geçmişler olsunkızlar resmen ben bir yüz karasıyım bu kadar olur....en son yazın burdaydım derken aradan o kadar çok şey geçti ki....
evet yazmaya başlıyorum şincik;arkadaşlar en son ben bu diyardan ayrılırken 74 kiloydumama şimdi o kadar ço kilo aldım ki...üzüntüden gebercem.işe başladım.temmuzda ve diyetide bir iki derken bıraktım.koşuşturmaktan.vede malum kış ayı hepden saldım gitti.tabiki verdiğim kilolarda yağ su ödem olarak geri döndü.ve acayip mutsuzum.o kadar emeğim boşa gitti.ne yapcam bilmiyorum.ve o kadar mutsuzum ki işin açıkcası diyet yapmak içimden gelmiyor.kızımı kreşe verdim sürekli hasta canım ona çok sıkılıyor.of offff..
bence çok iyi,ve yürüyüş süper olmuş,hep böyle gitsen kısa zamanda 80 e inersin ablamselam kızlar hemen menümü yazayım ve yürüyüşe kacayım sonra gecmişi okurum
KASHVALTI bir ilim k ekmegi ıkı omates salatalık roka bir küçük havuç biraz peynir
ARA bir elma bir yeşil cay
ÖGLEN ıkı yumurtayla yapılmış kıymalı sebzeli omlet salata bir bardak yogurt
ARA bir yeşil cay ıkı mandalin ve bir papatya cayı
AKŞAM ıkı kepce mercimek corbası salata bir bardak yogurt
ARA ıkı elma su bir bardak mate cayı
SPOR 1 SAAT YÜRÜYÜŞ
HER TÜRLÜ YORUMA ACIGIM OLUMLU OLUMSUZZZZZZ
deli kız seni,bi görünüp ,bi kayboluyorsun,nerdesin sen bakıyım...eski topigim nasilsiniz kimler var beni hatirlayan
nasil gidiyor rejim
spor spor sporrrrrrrrrrrrrrrarkadaşlar sabırlı ve istikrarlı olursak kilo verice tamam ama bu sarkmalarla ilgili nasıl önlem alıcaz, kilo vermeye başlayınca hemen kollar ve karın bölgesi gevşemeye başlıyor... 20-30 kilo veren arkadaşlar ne yaptınız yardımcı olurmusunuz??
kilo bildirimi
başlangıç: 86
geçen hafta : 72.400
bu hafta : 70.600
giden: 1.800
toplamda giden: 15.400
hedef: 55
boy:1.60
beden:42
spor: 240 dk.
haydinnn ben kaçtımmmmm
Ne güzel kilo vermişsin ablacım 6 ları görmene çok az kalmış tebrik ederimkilo bildirimi
haydinnn ben kaçtımmmmm
dün akşam sinemaya gittik bizde
ölümsüzler- Tanrıların savaşı diye 300 spartalının yapımcılarından
300spartalı kadar olmasa da para harcanmış bir filmdi, tavsiye ederim...
yeni evlendiğim zamanlar aldığım, hamilelik ve doğumdan sonra serçe parmağımıın bile girmediği harley botlarımı giydim
bende ekliyim resim
önce obez, sonra lopez başlığıyla bir yazı yazdım okumak isteyenleri bloğa alalım
ilk resmim 88 son resmim dün akşamdan 62.6 38 beden 1.66 boy
Eki Görüntüle 290828 Eki Görüntüle 290832 Eki Görüntüle 290831
ebru seni öbür topikten hatırlıyorum arada bişeyler yazıp çıkıyosun hatta özelime gelip bikaç satır bişeylerde yazmıştın.. resimleri görememen çok enteresan yönetime bildir bakalım bir sorunmu varmış...soruna gelince bütün kilolarımı karbonhidrat topiqi 80-89 ve 70-79 topiqinde verdim...şuan aqırlıklı olarak kaptanı olduqum 70-79 topiqinde devam ediyorum...burayıda ihmal etmemeye çalışıyorum...söylediqin güzel sözler içinse çok teşekkür ederim...çok teşekkür ederim arkadaşlar darısı kilolu bütün bayanların başına...[/
Gerçekten!!!! muhteşem bir başarı...maşallah ((((zaten bu sıtede nedense ılk defa bır resım gordum oda sızın resımlerınız oldu??ben neden kımsenın resımlerını ,paylasımlarını goremıyorum bılmıyorum ama sızı nasıl olduysa oldu tesadüf gordum))))) Bu başarıyı bu sıteden mı?basardınız?dıye sormadan yapamadım. .sadece buradan mı??ınanılır gıbı degıl... .butun tobıgı ayaga kaldırdınız resımlerınız le : tebrıkler
inşallah nasip olur canım azmin elinden hiçbirşey kaçmaz...bu aralar diyete hiç dikkat edemiyorum toparlanmaya çalışıyorum...bayram öncesine göre 5-6 kilo fazlam var ... inşallah hep beraber vericez cnm..Sevgili yasafat öncelikle menüm için yaptığın değerlendirmeye teşekkür ederim bu konuyu araştırıp daha dikkatli yemeye çalışıcam.İkinci olarak sevincine ortak olmak istedim inşaallah sağlıkla daha nice kilolar verirsin de dolabında giyecek hiç bişey kalmaz
Ben de alışverişi çok severdim en son 2 hafta kadar önce limango dan 2 elbise almıştım 2 gün önce elime geçti 48 bedendi elbiseler ama kendi kendime" zayıflamak istiyorum hem de büyük beden elbise alıyorum,böyle olmaz"deyip geri yolladım elbiseleri,ben de senin gibi şu sıralar hiçbişey almak istemiyorum iştahımı zayıfladıktan sonraya saklıyorum.Son olarak sana birşey sormak istiyorum verdiğimiz kiloların yağdan mı kastan mı gittiğini nasıl anlıyoruz bi yöntemi mi var?bilgilendirirsen sevinirim canım...
olsun tatlım moralim bozulsinki bir daha yapmayayım,teşekkürler...
İlknurcum inşaallah sen de umduğuna kavuşursun,zayıflama ve sınavı kazanma azmin hiç bozulmasın,o sınavı birileri kazanacak ve atanacak, o kişi neden sen olmayasın?
Maaşallah tü tü tüvallahi beni daha da gaza getirdin ne güzel zayıflamışsın ,arkadaşlara katılıyorum daha da gençleşmişsin:) Senin ve bir de izlemin resimlerini görünce kalktım hemen ben de foto çekindim ,öncesi sonrası yapıp kendimi kıyaslarım diye,inşaallah bi gün bana da nasip olur:)
Evet canım doğru hatırlamışsın adımı, teşekkür ederim iyi dileklerin için,bisikleti sipariş verdim ama hala aklımda soru işaretleri var acaba belime zararı olur mu diye,kullanan arkadaşlar varsa eliptik bisikleti beni biraz daha aydınlatabilirler mi???????????
günaydın herkese
kilo bildirimi
haydinnn ben kaçtımmmmm
kızlar öncelikle dünnkü menüm
sabah:1 kase çorba
ara: kahve
öğle :arapsaçı (sıralık da derler hani dere otu gibi olan) ben çok severim 1 tabak ,yoğurt ve 1 dilim çavdar ekm.
ara: mate çay
akşam:1 pors. patlıcan oturtma,yoğurt ve marul salata
akşam:2 sade kahve ,azcık 1 er parça mandalin,elma,ayva
sabah bi tartıldım 74,5şok şok şok
bu akşam gezmeye gidicez, haftalık okey toplantımız var beylerin yani biz hanımlarda dedikodu kazanı kaynatırız gari :) 8 büyük5 çocuk ev dandini oluyor ,bu haftaki arkadaşa Allah sabır versinşimdi size bazı fotolar paylaşıcaam içimden geldi bakın hem çeşit olsun
Eki Görüntüle 291130 Eki Görüntüle 291129 Eki Görüntüle 291128 Eki Görüntüle 291127 Eki Görüntüle 291126 Eki Görüntüle 291125 Eki Görüntüle 291124
bunlar takılarım,ojelerim ben çok severim takı özellikle küper ,sanırım kolye ve yüzüklerimi çekemedim,bi dahakki sefere
Eki Görüntüle 291131 buda çaylarım,baya eksilmiş çekerken gördüm ,alışveriş zamanı gelmiş,kupaların birini mutlu olunca ,diğerini mutsuz olunca kullanıyorum çokda seviyorum kendilerini
Eki Görüntüle 291137 Eki Görüntüle 291132 Eki Görüntüle 291133 Eki Görüntüle 291134 Eki Görüntüle 291135 Eki Görüntüle 291136 Eki Görüntüle 291138
bunlarda kızımla ,benim resimlerimiz... son taytlı olan geçen hafta çekildi 76,5 kg bildirim yaptığım hafta.... diğerleride b-fitte çekmiştim
arkadaşlar sabırlı ve istikrarlı olursak kilo verice tamam ama bu sarkmalarla ilgili nasıl önlem alıcaz, kilo vermeye başlayınca hemen kollar ve karın bölgesi gevşemeye başlıyor... 20-30 kilo veren arkadaşlar ne yaptınız yardımcı olurmusunuz??
bence yakasındakı dugmelerı cıkartırsan tam bayan gomlegı olur cok guzel gule gule kullan hemencecık bol gelsın ıyısallah
daha lıstede degılım bılıyorum ama ben yınede kılo bıldırımımı yapayım lısteye haftaya gırebılıyorum dımı cunku 2 haftam doluyor lutfen cabuk alın benı lısteye yoksa rejım felan yapamıcam
canım sen yıne ıyısın ben reglı oldugumda en az 1 kılo alırım ama ödem o vucut bız ıstesekte ıstemesekte ödem tutuyor ama ınan reglıden sonra bırden eksılerı goreceksın tartıda 200 gr artıda olduguna gore en az 800 gr vermıssın demektır
pasaja baktım da tüm ürünlerin yok 5 tane görünüyor yada ben beceremedim,faceden bakarım bende ,ama fermuarlar çok güzel yaaaaaaaaaaaa
canım gömlek çok güzel ama dar kesim olmaması,düğmelerin yeri (yakada falanda varya) o manada bakarsan erkek gömleği olduğu belli,ama artık herşey unısex,bence kotlarla 10 numara olabilicek bi parça hemde 3 liraya abowwwwwwwwwwwwwwwwww
Eki Görüntüle 291130 Eki Görüntüle 291129 Eki Görüntüle 291128 Eki Görüntüle 291127 Eki Görüntüle 291126 Eki Görüntüle 291125 Eki Görüntüle 291124
bunlar takılarım,ojelerim ben çok severim takı özellikle küper ,sanırım kolye ve yüzüklerimi çekemedim,bi dahakki sefere
Eki Görüntüle 291131 buda çaylarım,baya eksilmiş çekerken gördüm ,alışveriş zamanı gelmiş,kupaların birini mutlu olunca ,diğerini mutsuz olunca kullanıyorum çokda seviyorum kendilerini
Eki Görüntüle 291137 Eki Görüntüle 291132 Eki Görüntüle 291133 Eki Görüntüle 291134 Eki Görüntüle 291135 Eki Görüntüle 291136 Eki Görüntüle 291138
bunlarda kızımla ,benim resimlerimiz... son taytlı olan geçen hafta çekildi 76,5 kg bildirim yaptığım hafta.... diğerleride b-fitte çekmiştim
günaydın herkese
kızlar öncelikle dünnkü menüm
sabah:1 kase çorba
ara: kahve
öğle :arapsaçı (sıralık da derler hani dere otu gibi olan) ben çok severim 1 tabak ,yoğurt ve 1 dilim çavdar ekm.
ara: mate çay
akşam:1 pors. patlıcan oturtma,yoğurt ve marul salata
akşam:2 sade kahve ,azcık 1 er parça mandalin,elma,ayva
sabah bi tartıldım 74,5şok şok şok
bu akşam gezmeye gidicez, haftalık okey toplantımız var beylerin yani biz hanımlarda dedikodu kazanı kaynatırız gari :) 8 büyük5 çocuk ev dandini oluyor ,bu haftaki arkadaşa Allah sabır versinşimdi size bazı fotolar paylaşıcaam içimden geldi bakın hem çeşit olsun
Günaydın kızlar, benim için siyah beyaz bir gün..Umarım herkes için rengarenktir. Mutlu bir gün dilerim hepinize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?