80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben özlemm.. cnımm.. beenn hele benn takmamazlık hayattayapmam.. beni bilen bilir cnmm.. hele ki yenisin diye takmamazlık yapılacağınısanmıyorum.. ben tüm gün yoktum evdekuzum geçmişi şimdi okucamm... ama geçmiş olsun yavruna.. acil şifalar diliyorum... BURDA PAYLAŞILAN HERŞEYE DESTEK OLMALIYIZZZ :))) SONUÇTA BURDA AYNIAMAÇ ıÇıN BULUNSAKBıLE.. ıNSANIZZ.. hepimizaynı şeyi yaşayabiliriz bigün.. yada yaşamışıktır.. neyse canımcımm.. bir sorun olduğunda özelden de yazabilirsin.. burda gözden kaçsa bile özelden kesin görürümm.. yapabileceğim birşey olursa mutlu olurum :))

a.s. kolay gelsin sana cnmm.. bende bi bakim dedim kim var kim yok diyee.. bide çay içiyorumm.. kaçamak fazla değil ama cuma öncesi diyesinir oluyorum.. :))))))

baharnazcımm.. bende ümitli değilimm.. nolcak peki.. bakalım hangimiz en çok ümitsiz çıkçaz hahaha.....cidden yaa toparlanmamlazımm. 10 temmuza 1ay kaldı sayılır.. toparlanmamlazımm.. 75 di o zamana kadar hedefimm.. bende saldım sanki bu aralar.. hep ümitsiz hep iddasızz.. nereye kadar... yarın erken yaz kilonu hee.. çatlatmabeni meraktan.. :)))

ayy bide ne dicem yaa.. ben bi liste yazıyorum sıra sıra..
flatlinerscim yaasenin hep satırlar kısa kısa.. kilo vermen de iyi.. bundan sonra senin yediklerini mi takip edip yesem diye de düşünmüyor değilim hee :)))

yavaş olsun da.. 10 temmuzda kına var.. eltimin kızının.. salonda olcak bide erkek girmicek yaa.. diyorum ki şöyle belden oturtmalı bi dizaltı elbise alayımm..ama 75 olmam lazım yaa.. halaa bacaklar dombilii..
o zamana kadar 75 olsun..sonra isterse ayda 1 kg. gitsin kuzum yaa..

Son düzenleme:
guzum bir ayda 7 kilo hmm belki olur :) ama ondan sonra cok hizli verme derim gucum gucum:))

tatlımm... 7 olmazda 5 olurr artık :)) ben 7 diye düşüneyim de.. 2 kilo için seni mi kırcam :))

ayy balımın adını da yazdım... önce kendim için sonra onun için zayıflıcam zatenn.. geri kalan insanlar umrumda değill hihoyyyt önce kendimiaynaya baktığımda bulunduğum yaştagibi görmem lazımm.. sonra kızımın istedikleri içinn... ama ilk sıradakendime olan özgüvenimi artırmak ve yaşam kalitemi yükseltmek için.. sağlık için.. herşey için.. şimdi zayıflamak istiyorummm hihoyyyt ayy coştummu ne gece gece :)))

kaydirigubbakcemile3 ok kuzuumm.. ben bi patlatamadım ya yumurtamı ona yanıyorum :)))

neyse artık canı nezaman isterse o zaman patlasın.. zorlıcak değilim yaa.. bakalım umarım tartı güldürür yüzümüzü...

selmacımda gelmişş...eflatun gibi okuyup kaçmakız sende :)) bi slm yaz bari.. vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…