saol tatlım nasıl kaydedicem onuda bilmiorum ama öğrenirim
az önce başarı öykünü tekrar okudum canım tekrar tebrik ederim çok kısa zamanda vermişsin bravo ben hala inanamıyorum yok ya diyorum ben 60 falan olamam başaramam başarmakta deil sanki yapsamda olmaz gibi geliyor çok zor bi süreç sende bu süreci başarıyla tamamlayanlardansın ne kadar gurur verici bişey annenin bile gözlerinin içi parlıyormuş bu da beni çok etkiledi sadece senin deil etrafındakilerinde yüzü gülmüş sayende cnm bizlerede nasip olur inşallah
darkolıve bayıldım elbısenede corap veya tayt tına ozellıkle taytına ne kadar guzel yaaaaa bende ıstıyorum bende gıymek ıstıyorum nasıl verdın canım kılolarını sankı daha once basarı hıkayenı okumustum ama unutmusum karbon dıyetımı yapmıstın ben su sıralar onu yapmayı dusunuyorum benım ınsılun dırencım yıne hortladı tatlıya engel olamamaya basladım 2 haftalık karbon dıyetı bana ıyı gelır kanımca pazara baslıyorum daha once yaptım 2 haftada 6 kılo vermıstım yıne deneyeyım en ıyısı yoksa tatlı krızlerıme engel olamayacagım gıbıme gelıyor
bana nasıl basardıgını yazarsan sevınırım
kızlar öncelikle dünnkü menüm
sabah bi tartıldım 74,5şok şok şok
bu akşam gezmeye gidicez, haftalık okey toplantımız var beylerin yani biz hanımlarda dedikodu kazanı kaynatırız gari :) 8 büyük5 çocuk ev dandini oluyor ,bu haftaki arkadaşa Allah sabır versinşimdi size bazı fotolar paylaşıcaam içimden geldi bakın hem çeşit olsun
Eki Görüntüle 291130 Eki Görüntüle 291129 Eki Görüntüle 291128 Eki Görüntüle 291127 Eki Görüntüle 291126 Eki Görüntüle 291125 Eki Görüntüle 291124
bunlar takılarım,ojelerim ben çok severim takı özellikle küper ,sanırım kolye ve yüzüklerimi çekemedim,bi dahakki sefere
Eki Görüntüle 291131 buda çaylarım,baya eksilmiş çekerken gördüm ,alışveriş zamanı gelmiş,kupaların birini mutlu olunca ,diğerini mutsuz olunca kullanıyorum çokda seviyorum kendilerini
Eki Görüntüle 291137 Eki Görüntüle 291132 Eki Görüntüle 291133 Eki Görüntüle 291134 Eki Görüntüle 291135 Eki Görüntüle 291136 Eki Görüntüle 291138
bunlarda kızımla ,benim resimlerimiz... son taytlı olan geçen hafta çekildi 76,5 kg bildirim yaptığım hafta.... diğerleride b-fitte çekmiştim
sanki iki başka insan..valla çok çok tebrik ederim...süpersinizz
Başlangıç 93 kg
geçen hafta 74kg
bu hafta 74kg
giden: 000000000000
toplamda giden 19 kg
hedef 58
boy 165
beden 40-42( dün bi elbise aldım ve artık 40 beden olnlar da oldu....)
spor :210 dk.salon çalışması
gerçekten süpersin füsun allah nazarlardan saklasın
güzel canım güzel de 1 aydır 74 -75 arası git gel inan çok canım sıkılıyor menülerim iyiydi sporum da vardı haftanın başında 73.0 ü tam görmüşken artması inan çok can sıkıcı nedir bendeki yanlışlık anlamaıyorum topiği gördün herhes güzel kilolar vermiş ama ben sabitim .. dikkat edince normal şartlarda gitmesi lazım ama benim gitmio gitmio eylül başında 80 idim bugün 74 nerdeyse 3 ayda 6 kilo yani .. salsam tamam ama hep özenliyim kahvaltımı yapıom okula yemeğimi gece 11 de bile olsa yapıp götürüyorum akşamları dengeli hafif geçiriyorum ee sporum da var sudan asla taviz vermiyorum yanlış nerde.....
ahhh o annemin bir yere gideceğimiz zaman, beni kendimden emin mutlu gördüğünde
yüzündeki gülümsemeyi sevinci, gözlerinin ışıltısını anlatamam...
ama benimde 80 üstü kiloda 2 kardeşim var, bu anacağımın yüzü tamamen ne zaman güler bilemiyorum
canım çok teşekkürler
tabiki giyersin kendine inandıktan sonra olmayacak hiçbişiy yok inan kii...
bardağına kaynamış suyu koy
içine çubuk tarçın at
yudum yudum sıcak sıcak onu iç
tatlı isteğini durdurur
ama aklını sürekli yemekle tatlıyla meşgul edersen hiç bişiy işe yaramaz inan kii
beynini meşgul edicek başka şeylerle uğraş
diyet başarı öykülerinde hikayem var tatlım, uzun uzunn anlattım yaşadıklarımı neler yaptığımı resimlerimi
ordan okuyabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...darkolivenin-basari-oykusu-30-kilo-verdi.html
seni elma senii
o bel gittiğinde bu sütun bacakları bir daha görmek için sabırsızlanıyorum kuzum
ben o börek saran ellere kurban olurum yaa şirinliğe bak eşşekkkkkkkk maşallah allah nazardan esirgesin
teşekkürler canım...
ooooo hayırlı olsun güzel bacuumm
ayrıca isminin kırmızıyla yazılmasına 1 kilocuk kalmış
nasıl güzel bir duygudur var yaa hadi gayrettt
füsun maşallah yaaa, çoook tebrik ederim
ayy 59 kulağa ne kadar hoş geliyor
sadece 1 hafta gördüm 59.7 sonrasında tatildi misafirdi derken 62 oldum
ama yılbaşına kadar istikrarlıyım...
hedef kaçtı kız senin
iyi rakibimdir haa
günaydınlar herkese
kilo bildirimi:
başlangıc: 90
gecen hafta:77,7
bu hafta: 75,4
giden: 2300
hedef:68
spor: yok
valla hiçte 2300 gr vermişim gibi hissetmiyorum. gecen hafta 2100 artıdaydım. ama çok şükür artımı verip birde eksiye düşebilmişim.
74 ü görmek için sabırsızlanıyorum.
Gülaycım emeklerinin karşılığını almışsın tatlım çok sevindimBaşlangıç 82 kg
geçen hafta 76,5kg
bu hafta 74,9kg :119::119::119::119::119:
giden: 1600 gr :118::118::118::118::118:
toplamda giden 7.1 kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor :100 dk.salon çalışması
Allahım şükürler olsun ya bu benim için aldığım en iyi sonuç bir haftada hiç bu kadar gitmemişti ,ve ben artık hiç geriye sarmak istemiyorum hep ileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Deryacım prenses gittiğinde tartın sana muhteşem bir sürpriz yapacakBildirim
Başlangıç 87
Geçen hafta 72.7
Bu hafta 72.9
Gelen 200 gr :26:
Toplamda giden 14.1
Hedef 68
Boy 1.77
Beden 44
Spor 90 dk.
Kızlar gerçekten bahane etmiyorum ama bence regliden çıktım böyle. Karnım davul gibi ya perşembe günü reglimi olunur nasıl bir şans buBu hafta neredeyse her gün yazdım menülerimi gördünüz, sporum da varı, son 2 gün harika geçti hiç kaçamak yoktu. Bu sonucu haketmedim, regliyi bahane gibi göstermeyi haketmedim
maşallahkızlar önce dünkü menümü yazıyım dün hasataneye gittim saclarım dökülüyo diye dr sacıma krem verdi bide şampuan bide minoksil diye bi ilac verdi sac agzaması varmış bende bide kan tahlili istedi adetin 4. günü ac gel dedi tabi benim oraya gitmem eve gelmem öylen 1 buldu
geldiyimde 1 bardak maydanoz suyu limonlu
kahvaltıda yarım cörek peynir 5 tane zeytin birazda recel cok oldu farkındayım ama akşama dogru 4 , 5 lesli yaptım
öylen 1 bardak yeşilcay 1 bardakta form cay
akşama 1 tabak yeşil salata 4 kaşık nohut yrımda tabakta kırmızı et
erken uyudugum içimnde bişi iyemedim bukadar kızlar
akşamda 1 bardak form cay
kilo bildirimim
başlangıç 86 .500
gecen hafta 81.100
bu hafta 79.100
giden 2000
boyum 1.65
beden 46
kızlar ALLAHIMA ŞÜKÜR VERMİŞİM
bu hafta giden ve özellikle toplam giden süpergünaydın kızlar hemen bildirimi yapıym
başlangıç:87
geçen hafta:73.0
bu hafta:70.9
giden:2.1
toplamda giden:16
hedef:65
spor:60dk
2gün önce 70.8i görmüştüm tartıda cumaya kadar daha gider die ümitlenmiştim dengesiz beslenmem sonucu gitmemiş
Muhteşem bir değişim tebrik ederim
maşallah arzucummve bildirim zamanı:92::92:
başlangıç:92
geçen hafta:75.7
bu hafta.74.5
giden:1.200
toplamda giden:17.500
hedef:68
beden:42-44 yeğenimin 42 beden pantolonlarından 3 tane falan denedim ve hepsi oldu. nasıl güzel bir duygudur bu ya...
boy:1.71
spor:20 dakika
Çok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar,dün akşam mr çekindim belimden ve bugün doktora gittim ,sağ tarafımda büyük bir fıtığım varmış ancak patlamadığı için ameliyata gerek görmedi,buna sevindim ancak yaklaşık 1 ay spor yapamayacağım.şimdi size menümü ve bildirimimi yapıp geçmişe bakayım.
başlangıç(geçen hafta başladım):86
şuanki.84.5
giden:1.5kg
hedef:60 kg
bugünkü menüm:
sabah------kk beyazpeynir,yarım dilim kaşar,1 yumurta,3 dilim ekmek,2 fincan çay,domates
öğle-------tavuklu pirinç çorbası,2 dilim ekmek
ara------1 mandalina
akşam-------1 porsiyon izmir köfte,salata 2dilim ekmek
yatmadan 2 saat önce 1 mandalina
Deryacım hiç erkek gömleği gibi durmuyorCanlar merhaba, yahu çok kafama takıldı bir şey sormak istiyorum size. Biraz önce çarşıdaydım bime uğradım erkek gömleği diye bir gömlek satıyorlar resmen bayan gömleği gibi ya dayanamadım ve aldım. Ve fiyatı asıl çok 10 liradan 3 liraya düşmüş
Şimdi bakın bakalım bu gömlek erkek gömleğine benziyor mu? Ben hiç benzetemedim ve çok beğendim. :26:
Eki Görüntüle 290720 Eki Görüntüle 290721 Eki Görüntüle 290722 Eki Görüntüle 290723
kızlarrrr merhaba
bu cuma günleri süper yaaa herkes harika kilolar vermiş
bugün hem çoooook ders çalıştım hem de çok özen gösterdim yediklerime :))
önce bildirim yapayım (ilk bildirim):
başlangıç(geçen hafta): 83
bugün: 81
giden: 2000 gr
hedef : 65
boy:1.70
beden: 42-44
81 görmek inanılmazzzzzzzz güzel herkesi bide kendimi tebrik ederim maşallah bize
menümü de yazıyorum hemen
sabah: 1 h yumurta
2 salatalık
1 kk peynir
5 zeytin
1 kepek ekmek
ara: 1 elma
öğle: corn flakes
ara: haşlanmış karnıbahar 1-2 tane ( yemek hazırlığı esnasında aşırdım)
akşam: 2 servis kaşığı karnıbahar graten
akşam azıcık meyve
3 lt su spor yok
çooooookkk teşekkürler iyiki varsınız hepiniz
Süpersinizdün akşam sinemaya gittik bizde
ölümsüzler- Tanrıların savaşı diye 300 spartalının yapımcılarından
300spartalı kadar olmasa da para harcanmış bir filmdi, tavsiye ederim...
yeni evlendiğim zamanlar aldığım, hamilelik ve doğumdan sonra serçe parmağımıın bile girmediği harley botlarımı giydim
bende ekliyim resim
önce obez, sonra lopez başlığıyla bir yazı yazdım okumak isteyenleri bloğa alalım
ilk resmim 88 son resmim dün akşamdan 62.6 38 beden 1.66 boy
Eki Görüntüle 290828 Eki Görüntüle 290832 Eki Görüntüle 290831
İnşallah canımSevgili yasafat öncelikle menüm için yaptığın değerlendirmeye teşekkür ederim bu konuyu araştırıp daha dikkatli yemeye çalışıcam.İkinci olarak sevincine ortak olmak istedim inşaallah sağlıkla daha nice kilolar verirsin de dolabında giyecek hiç bişey kalmaz
Ben de alışverişi çok severdim en son 2 hafta kadar önce limango dan 2 elbise almıştım 2 gün önce elime geçti 48 bedendi elbiseler ama kendi kendime" zayıflamak istiyorum hem de büyük beden elbise alıyorum,böyle olmaz"deyip geri yolladım elbiseleri,ben de senin gibi şu sıralar hiçbişey almak istemiyorum iştahımı zayıfladıktan sonraya saklıyorum.Son olarak sana birşey sormak istiyorum verdiğimiz kiloların yağdan mı kastan mı gittiğini nasıl anlıyoruz bi yöntemi mi var?bilgilendirirsen sevinirim canım...
olsun tatlım moralim bozulsinki bir daha yapmayayım,teşekkürler...
İlknurcum inşaallah sen de umduğuna kavuşursun,zayıflama ve sınavı kazanma azmin hiç bozulmasın,o sınavı birileri kazanacak ve atanacak, o kişi neden sen olmayasın?
Maaşallah tü tü tüvallahi beni daha da gaza getirdin ne güzel zayıflamışsın ,arkadaşlara katılıyorum daha da gençleşmişsin:) Senin ve bir de izlemin resimlerini görünce kalktım hemen ben de foto çekindim ,öncesi sonrası yapıp kendimi kıyaslarım diye,inşaallah bi gün bana da nasip olur:)
Evet canım doğru hatırlamışsın adımı, teşekkür ederim iyi dileklerin için,bisikleti sipariş verdim ama hala aklımda soru işaretleri var acaba belime zararı olur mu diye,kullanan arkadaşlar varsa eliptik bisikleti beni biraz daha aydınlatabilirler mi???????????
kilo bildirimi
başlangıç: 86
geçen hafta : 72.400
bu hafta : 70.600
giden: 1.800
toplamda giden: 15.400
hedef: 55
boy:1.60
beden:42
spor: 240 dk.
haydinnn ben kaçtımmmmm
Ayşecim kırmızıyla yazılmana çok az kalmışBaşlangıç 93 kg
geçen hafta 74kg
bu hafta 74kg
toplamda giden 19 kg
hedef 58
boy 165
Merhabalar,
Kilo bildirimim:
Başlangıç:91.2
Geçen Hafta:60.8
Bu Hafta:59.6(Üniversite yıllarından sonra ilk defa 5 li başlayan kilo oldum.)
Giden:1.2(Bu sefer gerçekten sürpriz oldu)
Toplam Giden:31.6
Hedef:57
Boy:1.65
Beden:40
Spor:220 dk
eldiven süper fikirrrrr ama anlamadığım kazanana mı herkez eldiven yolluyacak????
20 kasım yarın o zaman yarın sabah yarışmacılar tartılacak okilosuyla 30 aralığa kadar yarışacak öyle değilmi izlemmmm....
kızlar öncelikle dünnkü menüm
sabah:1 kase çorba
ara: kahve
öğle :arapsaçı (sıralık da derler hani dere otu gibi olan) ben çok severim 1 tabak ,yoğurt ve 1 dilim çavdar ekm.
ara: mate çay
akşam:1 pors. patlıcan oturtma,yoğurt ve marul salata
akşam:2 sade kahve ,azcık 1 er parça mandalin,elma,ayva
sabah bi tartıldım 74,5şok şok şok
bu akşam gezmeye gidicez, haftalık okey toplantımız var beylerin yani biz hanımlarda dedikodu kazanı kaynatırız gari :) 8 büyük5 çocuk ev dandini oluyor ,bu haftaki arkadaşa Allah sabır versinşimdi size bazı fotolar paylaşıcaam içimden geldi bakın hem çeşit olsun
Eki Görüntüle 291130 Eki Görüntüle 291129 Eki Görüntüle 291128 Eki Görüntüle 291127 Eki Görüntüle 291126 Eki Görüntüle 291125 Eki Görüntüle 291124
bunlar takılarım,ojelerim ben çok severim takı özellikle küper ,sanırım kolye ve yüzüklerimi çekemedim,bi dahakki sefere
Eki Görüntüle 291131 buda çaylarım,baya eksilmiş çekerken gördüm ,alışveriş zamanı gelmiş,kupaların birini mutlu olunca ,diğerini mutsuz olunca kullanıyorum çokda seviyorum kendilerini
Eki Görüntüle 291137 Eki Görüntüle 291132 Eki Görüntüle 291133 Eki Görüntüle 291134 Eki Görüntüle 291135 Eki Görüntüle 291136 Eki Görüntüle 291138
bunlarda kızımla ,benim resimlerimiz... son taytlı olan geçen hafta çekildi 76,5 kg bildirim yaptığım hafta.... diğerleride b-fitte çekmiştim
cnmm hergün bişiyler giyinmek zorunda olunca vallahi ciddiye alıyorummm:26::26::26::26:
hadi bakalım hayırlısı olsun yeni girişimin,kolay erişimler dilerim hedefine,çıtır hatuum benim
çok güzelsin çokkkkkk güzelim....hemen bakıyorum blogunaaaa
canım daha önce yapmışsın,yine yaparsın,insanın morali bozuk olunca herşey bitiyor,hırs kalmıyor ama bak sonra sonuçlar berbat hale geliyor...kolay gelsin,silkelen ve başla canım..kızımızada geçmişler olsun
bence çok iyi,ve yürüyüş süper olmuş,hep böyle gitsen kısa zamanda 80 e inersin ablam
deli kız seni,bi görünüp ,bi kayboluyorsun,nerdesin sen bakıyım...
spor spor sporrrrrrrrrrrrrrr
maşallahhhhhhhhhhhh arkadaşıma,tebriker cannımmmmmm:13:
günaydın herkese
Başlangıç 93 kg
geçen hafta 74kg
bu hafta 74kg
toplamda giden 19 kg
hedef 58
boy 165
Merhabalar,
Kilo bildirimim:
Başlangıç:91.2
Geçen Hafta:60.8
Bu Hafta:59.6(Üniversite yıllarından sonra ilk defa 5 li başlayan kilo oldum.)
Giden:1.2(Bu sefer gerçekten sürpriz oldu)
Toplam Giden:31.6
Hedef:57
Boy:1.65
Beden:40
Spor:220 dk
ahhh o annemin bir yere gideceğimiz zaman, beni kendimden emin mutlu gördüğünde
yüzündeki gülümsemeyi sevinci, gözlerinin ışıltısını anlatamam...
ama benimde 80 üstü kiloda 2 kardeşim var, bu anacağımın yüzü tamamen ne zaman güler bilemiyorum
canım çok teşekkürler
tabiki giyersin kendine inandıktan sonra olmayacak hiçbişiy yok inan kii...
bardağına kaynamış suyu koy
içine çubuk tarçın at
yudum yudum sıcak sıcak onu iç
tatlı isteğini durdurur
ama aklını sürekli yemekle tatlıyla meşgul edersen hiç bişiy işe yaramaz inan kii
beynini meşgul edicek başka şeylerle uğraş
diyet başarı öykülerinde hikayem var tatlım, uzun uzunn anlattım yaşadıklarımı neler yaptığımı resimlerimi
ordan okuyabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...darkolivenin-basari-oykusu-30-kilo-verdi.html
seni elma senii
o bel gittiğinde bu sütun bacakları bir daha görmek için sabırsızlanıyorum kuzum
ben o börek saran ellere kurban olurum yaa şirinliğe bak eşşekkkkkkkk maşallah allah nazardan esirgesin
teşekkürler canım...
ooooo hayırlı olsun güzel bacuumm
ayrıca isminin kırmızıyla yazılmasına 1 kilocuk kalmış
nasıl güzel bir duygudur var yaa hadi gayrettt
eveeeetttt kuzucuklar
yarışma başlıyoorrr
20 kasım 2011 tarihinden 30 aralık 2011'e
yol sonu görme harekatııı
bu yarışma herkese açık değildir
25 kilo vermiş, verecek 4-5 kilosu kalanlar katılabilir
aksi halde haksızlık olur, unutmayın kii verilecek kilo ne kadar azsa kilo vermek o kadar zorlaşıyor
vee ödül olarak da unutulmayacak bişiy
kırmızı deri eldiven yapalım diyorum, önerileri bekliyorum...
Eki Görüntüle 291186
başlangıç resimleri ve bitiş resimleri yayınlanacaktır...
tayt ve dar badi ile
birde gönüllü hakem lazım
yarışmacılar
1 darkolive
2
3
4
5
canım doktora hiç gitmedim ama bilmiyorum neden böyle spordan olduğunu düşünüyorum öyle tuhafki 73 ile 74.5 arasında bir sürü rakam gördüm bu hafta dün mesela 73.5 idi bugün böyle neyse umarım yılbaşına kadar 70 olabilirim 40 beden elbiseler denedim kimisi oldu kimisi olmadı yani tam 40 değil daha ama yinede bazılarına da olsa girebilmek güzel....Çok teşekkür ediyorum canım.
Ayşe'cim ben de şaşırdım,sen gerçekten herşeyinle çok dikkatlisin,acaba doktora hiç gittin mi,yani demek istediğim Banu'da dikkat ettiği hade çok zor veriyor,öyle bir rahatsızlık olabilir mi acaba?Ayrıca 40 beden olmuşsun tebrik ediyorum.Ya da spordan acaba kas yapıp kiloyu fazla gösteriyor da olabilir mi?Ben yeni yeni 40 oldum,sizin vücudunuz spordan daha sıkı ve kilo, kastan dolayı oynamamış oabilir mi?
izlemcim tabiki biliyorum ama inan bazen yılıyor insan dewamlılığımı biliyorsun ne topiği boşluyorum ne diyeti ve azmimi de ama işte 1 aydır yerimde sayıyom yine eee insan sonuç görmek istiyor neyse yılmaz yok...
ayşeeeee
yanlış yok tatlım yaa
vücut bilgisayar değil kii, işlemleri yap yap sonuç bekle
herşeyden etkilenmiş olabilirsin hava şartları, moral, stres, yorgun olma
vücut su tutmuş olabilir
sen devam et, 2 katı veirsin merak etme sakın bazma aynen devam
süpersinnn ya mutlaka hırslandıracak bişiler buluo benim arkadaşım... keşke benze kilolarda olsak ta sizlerin arasında olabilseydim...eveeeetttt kuzucuklar
yarışma başlıyoorrr
20 kasım 2011 tarihinden 30 aralık 2011'e
yol sonu görme harekatııı
bu yarışma herkese açık değildir
25 kilo vermiş, verecek 4-5 kilosu kalanlar katılabilir
aksi halde haksızlık olur, unutmayın kii verilecek kilo ne kadar azsa kilo vermek o kadar zorlaşıyor
vee ödül olarak da unutulmayacak bişiy
kırmızı deri eldiven yapalım diyorum, önerileri bekliyorum...
Eki Görüntüle 291186
başlangıç resimleri ve bitiş resimleri yayınlanacaktır...
tayt ve dar badi ile
birde gönüllü hakem lazım
yarışmacılar
1 darkolive
2
3
4
5
canım hedef kilon 48 çok az değilmi boyun kaç çok kilo vermişsin ne kadarda verdin ve spor varmıydı bende 100 den geldim buralara ama arada kopmalar vardı 48 i aklımdan bile geçirmem hatta bazen 60 yetrmi acaba diyorum...2. bennnnnnnnnn
güzeller dün okuldan sora akşam benim liseden beri görüşemediğim bir sürü arkadaşımla bi plan yaptık ve canlı müziğe gidecektik .. kızımı anneme bırakıp.. biliosunuz benimki ile olan sorunlarımı da ve birkaç gündür şükür ki iyiyiyz uğraşıyor çabalıyor belli...
ve benim akşama ne giyeceğim daha saat 3 te belli değildi... okuldan çıktık arkadaşla arabada giderken bi anda dedimki bi avm ye gidelim ve elbise almak istiom neyse gittik kotona birde rodiye girebildim çünkü zamanımız yoktu ... neyse ben bi tane aldım rodiden ve akşam gittik bütün arkadaşlarım çok beğendi hem elbisemi hem beni..
vee uzun bi aradan sonra güzel bir akşam oldu eşim ve benim adıma eski günler gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?