80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok birikmiş geçmiş tekrar geriye döneceğim...acayip yoruldum heryerde sızabilecek gibiyim...dünkü menüm ömce:
sabah soğuk sıcak 2 barda suyum
bir aktivya bir dilim çavdar ekmek bir lahana dolması
ara:süt
öğlen mercimek çorbası ve etli nohut 1 kaşık sütlaç
akşam yayla çorbası ve 4 tane fırında köfte
gece 03te bir kepek ekmek bir aktivya 6 badem peynir 4-5 zeytin
dediğim gibi mükemmeliyetten uzak...1.5 lt su spor yok ama leslie bile benle takılsa yorulurdu...

kilo bildirimi
başlangıç: 86
geçen hafta : 72.400
bu hafta : 70.600
giden: 1.800
toplamda giden: 15.400
hedef: 55
boy:1.60
beden:42
spor: 240 dk.

haydinnn ben kaçtımmmmm

Sevdaa Ku$ummm , 240.dk Sporunuu Hiccc Kiskanmadimmmmm
Helee Heleee 1.800 Vermeniiiniii Isee Hiccmii Hicc Kiskanmadimmm
Heleee Helee Heleee 70.i Görüp Beni Sollamanii Hicccc Kiskanmadimm

Ma$allahhhh Benimm Güzelll Gözlüü Hatunumaaa Beee .. Sevdamin Azimii Benimkini Gecmi$$$$$ ..
Tebrik Ediyorumm Seniii Bidenemmm .. Sayfadaki Citirlar Cogaliyorrr

********************************************************************************************************

Gülay Ablacim Resim Niye Cikmadi Kinee
Bende Simdi Gördüm Göstermiyor .. Yüklemede Hata Yaptim Galiba :18:
Düzeltmeye Calisirimmmm

***********************************************************************************************************

Zeynom Güzel Bacim Tebrikler Tatlim, Az Kalmi$ Bak 74.e .. Sen bu gidi$le 74'den Önce 73. Görürsün Bence
Azmin Geri Gelmi$ Ne Güzelll

arkadaşım yolun başında olduğum için bende aynı şeyi merak ediyorum
spor şart sanırım

ya tabi ki spor, onu biliyorum ama mesela eliptik bisiklet aldım, onunla başladım çalışmaya, diyelim ki her gün 1 saat eliptik çalışsam engeller mi sarkmaları, ya da istediğimiz kiloya ulaşınca operasyonla aldırırmıyız sarkan yerleri :)

Tatlim Bende 17.kg Verdim 8.ayda , ilk ba$larda haftada 2-3 kez spor salonunda spor yapiyordum ..
oradaki spor hocalari bana bi liste cikartilar .. hangi aletler kas yapiyor hangileri yag yakmaya yardimci oluyor diyede
bilgilendirdiler ..

fazla agirlikla calismadigin zaman kas yapmiyorsun yag yakiyorsun .. yani bu bisiklet olsun göbek bölgesi calistirma aletleri olsun vs.
fazla agirlik koydugun zaman otomatikmen daha cok enerji kaybediyorsun ve kaslarin daha cok calistigi icin bi kac haftada kas yapmis oluyorsun ama yagdan kaybetmiyorsun ..

bizim amacimiz kas degil yag yakmak .. ben verdigim 17.kg'nun cogunu yagdan kaybettim .. 3.kg verdigim zaman bile hemen inceliyorum ve nerdeyse yarim beden
kücülüyorum ..

yolun basindakiler spora cok yogunluk vermesinler kanimca .. cünkü ka$ yapiyim derken göz cikarmaya gelmesin durum ..
yavas yavas baslayin spora , önce yarim saat bidahaki aya 1.saate cikarin ..
veya en güzeli Bizim burdaki hatunlarda yapiyor ..

Leslie yapin .. önce 1.mil daha sonra alisinca 2.mil-3.mil vs...

umarim aydinlatici bir cevap olmustur .. sevgiler ...

hee bide sarkmadan bahsetmi$sin .. yagdan kaybedince sarkma olmuyor ..
kasdan kaybedersen sarkma oluyor .. o yüzden bilincli diyet yapmak ve yag yakan besinler yemek en mantiklisi ..
bende pek sarkma yok misal .. sadece basenlerim son bi kac haftadir spor yapmadigim icin saldi kendini az .. ama 2.hafta spor yapinca toplaniyor onlarda ..

Aslıcım(İsminle hitap edebilir miyim?) sporu çok mu sık yapıyorsun?Benim araştırmalarımdan öğrendiğim kadarıyla haftada 3-4 kez yapılan spor daha iyiymiş,hergün yapılınca vücut alışıp tepki vermiyormuş,Sen de biraz spora ara mı versen de sonradan tekrar mı bi düzen kursan?Yoksa iyi bi fikir değil mi acaba?

menünde ,bildiriminde çok iyi ama 7 dilim ekmek çok değilmi canım
Evet dün biraz kaçırdım ama inşaallah daha iyiye gidicem önce Allah sonra sizlerin sayesinde,inan yemekten biraz fazla kaçırsam "ben şimdi kızlara bunu nasıl yazıcam "diyorum elimi çekiyorum hemen,sağolun arkadaşlar yaptığınız tüm yorumlar ve verdiğiniz destek için.

Canım takıların süper ben de takıları çok severim ama insan şişmanken kendine hiçbişey yakıştıramıyo sanki,zayıfladıktan sonra takıp takıştırırız inşaallah.Resim paylaşımları için sağol bacakların baya zayıf,senin üst beden daha fazla sanırım ama gayet iyi görünüyorsun,kızın çok şirin Allah sağlıkla,mutlulukla büyümesini nasip etsin.

Günaydın kızlar, benim için siyah beyaz bir gün..Umarım herkes için rengarenktir. Mutlu bir gün dilerim hepinize..
Günaydın derya,teşekkürler dileğin için umarım kötü bişey yoktur hem dur daha gün yeni başlıyor sonradan renklenir inşaallah.

aslında cok ıyı fıkır bende oyle dusunmustum ama salonu bırakabılırım ıkı hafta ama platesı bırakamam parasını verdım acırım gıden paraya bırde hocayı aygımıza kadar getırıyoruz onceden salnda yapıyorduk sımdı ozel hoca tuttuk arkadaslarla o yuzden bırakamam spor hocam hergun yuru demıstı aletlı jımlastık ve plates yapsan dahı gunde 1 saat yurumelısın dedı cıdden bende ılk basladıgımda daha az spor yapıyordum daha kolay verıyordum kasmı yapıyorum acaba dıye dusunyorum sımdı daha az verıyorum ocak subata kadar boyle devam edeyım olmazsa subatta sporu 1 aylıgına bırakayım yada azaltayım ne yapayım vucudu sasırtmadan olmayacak heralde

Başlangıç 93 kg
geçen hafta 74kg
bu hafta 74kg
giden: 000000000000
toplamda giden 19 kg
hedef 58
boy 165
beden 40-42( dün bi elbise aldım ve artık 40 beden olnlar da oldu....)
spor :210 dk.salon çalışması

Selamlar herkese iyisinizdir umarımm:)
Bugün sabahtan beri yatıyorum regl günüm, ağrıdan mide bulantısından halim kalmadı.. Sabah kahvaltı yapamamıştım şimdi midem biraz düzelir gibi oldu bişeyler atıştırdım. Spor yapamicam galiba bugün bu ağrılarla:/ Neyse Allah başka dert vermesin diyelim, regl sancısı bu geçer nasıl olsa:)
Yeşil çayımı yapıp ders çalışmaya başlicam birazdan. Sadece günde 1 bardak yeşil çay içerek ekstradan 70 kalori yakabiliyormuşuz, yılda 3-4 kiloya denk geliyormuş bu da. Sizden öğrendim yeşil çayı, iyi ki varsınız ya:) Kahve delisiyimdir normalde, kaç gündür canım kahve isteyince günde 1 bardak yeşil çay içiyorum:)

Arkadaşlar ben dün arkadaşların fotolarından sonra bi gaza geldim ki sormayın,bilgisayarıma yeni bi klasör açtım hemen"zayıflama günlüğüm"adında,hemen foto çekindim,önden ve yandan,klasöre yükledim,bi çizelge yaptım kilo,bel,göğüs ,basen,baldır ölçümlerimi kontrol etmek için,bir de değerlendirme bölümü yaptım,yağtığım hataları veya doğruları sonradan görebilmek için.....aaayyyyyyyyyyyy bi de spora başlasam bir an önce haaaa bi de şubatta 74 kilo olmayı hedef belirledim,şu anda 84,3 üm.Sizce nasıl bir hedef fazla mı abartmışım???

Şimdi menümü yazayım:
sabah--------kk b peynir,5 yeşil zeytin,domates,yumurta (haşlanmış),1 kupa çay 1 şekerli,2 dilim ekmek
öğle----------kahvaltıyı geç yaptığım için geçiştirmeyi düşünüyorum meyve ile
akşam--------1 porsiyon izmir köfte(daha bitmedi),salata,2-3 dilim ekmek
yatmadan 2 saat önce de ayva,mandalina,elma(ama hepsinden 1 tane değil 2-3 dilim)

Umarım kaçamak yapmam ama artık evde kaçamak yapabileceğim bişey bulundurmuyorum bu arada su da içiyorum sık sık...

Öncelikle tebrikler 17 kilo için:)
Ben spor salonuna gitmiyorum evde koşu bandımız var bi de pilates aletlerim. Genelde pilates yapıyorum yürürsem bacaklarım çok kas yapar gibi geliyor. Açıkhavada ya da bantta farketmiyor yürüyüş yapınca 1 saat yürüyorum ama vermem gereken çok kilo var. Onları verene kadar bacaklarım futbolcu bacağı gibi olur diye korkuyorum açıkçası:) O yüzden haftada 3-4 gün pilates yapıp karnımı, kalçalarımı şekillendiriyim istiyorum, çok kas yaptırmaz heralde pilates..

Başlangıç 93 kg
geçen hafta 74kg
bu hafta 74kg
toplamda giden 19 kg
hedef 58
boy 165

20 kilo verdim demene sadece 1 kilocuk kalmış, tebrikler:)) 40 beden için de bi daha tebrikler, umarım 38i de görürsün yakında:))

Çok sağol bak ben de senden öğrendim şimdi 70 kalori yaktığını,zaten severim ve şekersiz içmeyi daha çok severim hemen yapıcam kendime...
Başlangıç 93 kg
geçen hafta 74kg
bu hafta 74kg
toplamda giden 19 kg
hedef 58
boy 165

Ayşecim sıkma canını bu hafta verirsin,ben de seni ve nilgünü göremedim epeydir nerelerdeler diyodum ki mesajını gördüm.Nasılsın canım?

Bu fotoğraflar beni de çok gaza getiriyor valla:) 2.5 ayda 10 kilo verirsin bence çok da abartı olmamış. haftada 1 kilo versen ona denk geliyor zaten:) metabolizman çok yavaş değilse verirsin bence yeter ki kararlı ol:) ben yaza 65 filan hedefliyorum, inş bu sene kurtuluruz bu kilolardan:))

Benim Bildigim Plates SIKILA$TIRIYOR .. o yüzden ben ilk hedefim olan 65'e ulastigim zaman yapmayi düsünüyorum platesi ..
ki derya ablamda bana öyle demi$ti ...
siz henüz 8'li Rakamlardasiniz, 8'li Rakamlardayken SIKILASMAK mi istiyorsunuz kuzum ??
Acikcasi ben daha yolun basindakilere platesi uygun görmüyorum ... yinede 25-30 kg veren büyüklerime
ablalarima sormak gerek .. onlar herseyin daha iyisini biliyorlar , ben cömezim hala bazi konularda ..
Banu abla ve Derya abla plates yapiyordu onlar bu konuya cevap verir diye düsünüyorum ..

yürüyüs yaparken sadece bacaklar degil .. popo ve karin bölgeside calisiyor ve terledikce oradaki yaglarda erime yapiyor diye biliyorum ben ..
isinma turunda ben hep 20.dk kosu bandinda veya bisiklette isiniyorum , ve kas yapmadim hic ..
yani yürüyüsün bi sakincasi yok tatlim ..

Merhabalar,

Kilo bildirimim:
Başlangıç:91.2
Geçen Hafta:60.8
Bu Hafta:59.6 (Üniversite yıllarından sonra ilk defa 5 li başlayan kilo oldum.)
Giden:1.2 (Bu sefer gerçekten sürpriz oldu)
Toplam Giden:31.6
Hedef:57
Boy:1.65
Beden:40
Spor:220 dk

Teşekkür ederim canım sağol,sizlerin onaylaması benim için önemli çünkü aksi takdirde çok mu abartıyorum diye düşünüyorum ve burdaki 15-20 kilo veren arkadaşlar özellikle bana zayıflama fikrinin bir hayal olmadığına inanmamı sağladılar,önceleri benim için zayıflamak hele hele 15-20 kilo birden bırak hayali, ütopya gibiydi ama şimdi bunun gerçekten yapılabildiğini gördüm,iyiki varsınız hepiniiiiiizz.

elaycım maşallah senin üstün var bacakların ince benimde cok kalın bacaklarım var bu araa takılarda cok hoş

Selmacım bacaklarından şikayetin varsa leg magic diye bi alet var,bacak ve özellikle iç bacak bölgesini çalıştırmak için kullanılıyormuş,alışveriş sitelerinde yorumları vardı bi bak istersen:))))

Tatlım sen doktorsun galiba ve nöbetlerde fazla enerji harcıyorsun menün senin gibi birine abartılı değil bence sadece meyve ve salata da olsa bağırsakların daha iyi çalışır bence.

Canım ben de eliptik aldım ancak araştırmalarıma göre bu tarz spor aletleri haftada 3-4 kez kullanılınca kilo vermede daha etkili oluyormuş,hergün yaparsan bi süre vücut bunu rutin olarak algılıyormuş.Bir de şimdiden sıkılaşmaya çalışma bence de önce kiloları verelim burcuumm'un da dediği gibi hedef kilolarımıza yaklaştıkça sıkılştırıcı egzersizler yaparız.Bir de eliptik bisiklet zaten bacak,bel,karın,sırt ve kol kaslarını birden çalıştırıyormuş ve şekillendirmede de işe yarıyormuş.

Canım verdiğin bilgiler için sağol benim de birçok soruma cevap oldu,bir de kullanan biri olarak sana da sorayım eliptik bisiklet beli çok zorluyor mu acaba ben aldım ama hala tereddütlüyüm.

gerçekten süpersin füsun allah nazarlardan saklasın
40 beden olman çok güzel .

güzel canım güzel de 1 aydır 74 -75 arası git gel inan çok canım sıkılıyor menülerim iyiydi sporum da vardı haftanın başında 73.0 ü tam görmüşken artması inan çok can sıkıcı nedir bendeki yanlışlık anlamaıyorum topiği gördün herhes güzel kilolar vermiş ama ben sabitim .. dikkat edince normal şartlarda gitmesi lazım ama benim gitmio gitmio eylül başında 80 idim bugün 74 nerdeyse 3 ayda 6 kilo yani .. salsam tamam ama hep özenliyim kahvaltımı yapıom okula yemeğimi gece 11 de bile olsa yapıp götürüyorum akşamları dengeli hafif geçiriyorum ee sporum da var sudan asla taviz vermiyorum yanlış nerde.....

Çok teşekkür ediyorum canım.
Ayşe'cim ben de şaşırdım,sen gerçekten herşeyinle çok dikkatlisin,acaba doktora hiç gittin mi,yani demek istediğim Banu'da dikkat ettiği hade çok zor veriyor,öyle bir rahatsızlık olabilir mi acaba?Ayrıca 40 beden olmuşsun tebrik ediyorum.Ya da spordan acaba kas yapıp kiloyu fazla gösteriyor da olabilir mi?Ben yeni yeni 40 oldum,sizin vücudunuz spordan daha sıkı ve kilo, kastan dolayı oynamamış oabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…