Canım verdiğin bilgiler için sağol benim de birçok soruma cevap oldu,bir de kullanan biri olarak sana da sorayım eliptik bisiklet beli çok zorluyor mu acaba ben aldım ama hala tereddütlüyüm.
hahhahhhaha burçinim yaa ne kadar güldüm bilemessin
işin o kısmını hiç düşünmedim
ben kazanırsam ödül olarak kırmızı deri bir eldiven ömür boyu unutulmaz bir hatıra olarak kalmasının güzel olacağını düşündüm
para da toplanmaz
nasıl yapalım siz de fikirlerinizi söyleyin
evet 20 kasımda başlayıp 30 aralıkta bitecek bir yarışma
ama ölüm orucu yapmak yok haa
bence eldiven+şapka olurrr....mesela şu an 3 kişiyizzz...sen ben banuuu....mesela sen kazandın ben ve banu sana hediye yolluyacazzz...birimiz şapkayı alır birimiz eldiveniii anca böyle olur bu işşş....hadii gayriiii şapkayla eldiven kazanacak şanslı kimmm olucak bakalımmm bu hırsla artık yap bozdan kurtulacaz belkiii....
yarına fotoğraf makinaları hazır olsunnn tartıyı foto çekip ekliyecezzzzzz....hadiii bakalımm yarışş yarın başlasınnnn....yok mu daha katılacak olannnnn????
bugün avm ye gittim çizme ve elbise almayı planlıyordum.
birbirinden güzel çizme modelleri var. benim baldırlarım kalın olduğu için uzun çizme benim için hayaldi, dedim belki bir umut incelmiştir hadi deniyim
fermuar yarısına kadar çıktı( benimde moralim bozuldu elbiseye bakmadım bile hiç (
çok canım sıkıldı hakikaten, 73 kiloyum ama hala 44 beden kocaman basen ve kalın baldırlar sinir oluyorum anatomime
offfffff
burçin seninle yarışmak bana hak mı bilmiyorum canikommmm
ben sana şimdiden göndereyim en iyisi
arkadaşlar uzun zmandır yazayım diyorum unutuyorum bildirim günümüz cuma günü
lürtfen herkes cuma günleirni yapsın bildirimleirni gece 12 ye kadar c.tesi hatta pazar günleir bildirim yapanlar oluyor
çok önemli bir sorun olmadıgı sürece lütfen bildirimleirnizi cuma günü yapınn
canım ben nöbetci olduğum için aksayabliyor....
iyi akşamalr kızlar...
dün akşama kız toplantımız vardı. bütün kızlar toplandık toplandık...
gitmeden yeni aldıgım bol kazagımı giydim. hiç böyle bişey giymeye cesaret edemezdim. kolları yarasa kol beden kısmıda baya bol.
birde yeni deri ceket aldım onu giydim. aklıma siz geldiniz sizin için bi kaç foto cekindim çıkmadan.
kendime olan güvenim yerine gelmeye baslamıştı. çok olmasada azda olsa giydigimi yakıştırmaya baslamıştım kendime kiiiiii
dünkü cektigim fotoları yüklemek için pc ye atıp onlara bakınca moralim bozuldu. aslında ben hep böyleyim ya aynda kendime bi gözümü kapatarak bakıyorum resmen. ama fotolar gercekleri söylüyor. 2 gündür o kadar güzel şeyler duyuyorumki çevremden. iyice bişey oldum sanıyorum evt artık zayıfladım diyorum. ama öyle degil fotoda gördügüm kişi hala irice
canım cok sıkkın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?