bugün avm ye gittim çizme ve elbise almayı planlıyordum.
birbirinden güzel çizme modelleri var. benim baldırlarım kalın olduğu için uzun çizme benim için hayaldi, dedim belki bir umut incelmiştir hadi deniyim
fermuar yarısına kadar çıktı( benimde moralim bozuldu elbiseye bakmadım bile hiç (
çok canım sıkıldı hakikaten, 73 kiloyum ama hala 44 beden kocaman basen ve kalın baldırlar sinir oluyorum anatomime
offfffff
evet cok sükür 15.08 den beri ilk kez bukadar uzun rejimdeyim ve irademi halen kaybetmedim ablam...hoşgeldin aylincim
85leri görmüşsün ne güzel yaa
deli kız seni,bi görünüp ,bi kayboluyorsun,nerdesin sen bakıyım...
:13:
Zeynom Güzel Bacim Tebrikler Tatlim, Az Kalmi$ Bak 74.e .. Sen bu gidi$le 74'den Önce 73. Görürsün Bence
Azmin Geri Gelmi$ Ne Güzelll
Kızlar bu gün gittim kendime 25 kgyi devirme şeferine çizme aldımmm
hayatımda ilk defa uzun çizme aldım bu duyguyu yaşamak müthiş bişeymiş
siyah böyle süslü püslü bişey degil ama 2 dk giydiim ayagımı sıcacık yaptı aşık oldum resmen çizmeye
hemde ucuza aldım 50 tl gibi fiyata resmini koyarımm yarınn çok mutlu oldum
evet cok sükür 15.08 den beri ilk kez bukadar uzun rejimdeyim ve irademi halen kaybetmedim ablam...
1. Takimdayim, kaptanim, ve kaptan yardimcisi... yani 4 elle sarildim
DUKAN yapiyorum... herkese tavsiye ederim.
nasilsiniz?
baya dolmus burasi :)))
beni hatirlamicaksiniz sandim bir an...
selma abla da burdaymis bak hatirlamadi beni
1. Takimdayim ben ablam...
güle güle kullan... giden kiloaların gelmesin... maşallah ya düşünsene verdiğin kilo muhteşem...
vaaaavvvv aylin ne yapmışıınn 97 e kadar çıkmışşsınn neysekii dank etmiişşş 85 e düşmüşsünn birdahaaaa bırakmaaaa tamammııı???
Teşekkür ederim canım
içimden küçük 5 yaşlarında bi çocuk çıktı verdiğim kilolarla gerçekten
Teşekkür ederim canım sağol,sizlerin onaylaması benim için önemli çünkü aksi takdirde çok mu abartıyorum diye düşünüyorum ve burdaki 15-20 kilo veren arkadaşlar özellikle bana zayıflama fikrinin bir hayal olmadığına inanmamı sağladılar,önceleri benim için zayıflamak hele hele 15-20 kilo birden bırak hayali, ütopya gibiydi ama şimdi bunun gerçekten yapılabildiğini gördüm,iyiki varsınız hepiniiiiiizz.
Selmacım bacaklarından şikayetin varsa leg magic diye bi alet var,bacak ve özellikle iç bacak bölgesini çalıştırmak için kullanılıyormuş,alışveriş sitelerinde yorumları vardı bi bak istersen:))))
bir bakayım canım evet bacaklarım cok kalın araştırayım belki alırım teşekkürler tavsiyen için
Tatlım sen doktorsun galiba ve nöbetlerde fazla enerji harcıyorsun menün senin gibi birine abartılı değil bence sadece meyve ve salata da olsa bağırsakların daha iyi çalışır bence.
Canım ben de eliptik aldım ancak araştırmalarıma göre bu tarz spor aletleri haftada 3-4 kez kullanılınca kilo vermede daha etkili oluyormuş,hergün yaparsan bi süre vücut bunu rutin olarak algılıyormuş.Bir de şimdiden sıkılaşmaya çalışma bence de önce kiloları verelim burcuumm'un da dediği gibi hedef kilolarımıza yaklaştıkça sıkılştırıcı egzersizler yaparız.Bir de eliptik bisiklet zaten bacak,bel,karın,sırt ve kol kaslarını birden çalıştırıyormuş ve şekillendirmede de işe yarıyormuş.
Canım verdiğin bilgiler için sağol benim de birçok soruma cevap oldu,bir de kullanan biri olarak sana da sorayım eliptik bisiklet beli çok zorluyor mu acaba ben aldım ama hala tereddütlüyüm.
kızlarrrrr sizee 2 şey tavsiye etcem
1. salata kurutucu bizim gibi bol bol yeşillik ve salata yiyenler için çok kullanışlı bir alet
ben yıkıyorum kurutuyorummm o hazır hazır yiyorum 5 gün dayanıyor kuru olunca saklama kapında
banu bende kullanıyorum kurutucu ve cok memnunum gercekten hep elinin eltında hazır yıkanmış oluyor üşenmiyorsun salata yaparken tabi bozulmuyorda
2. bime mikrofiber yer bezi gelmiş ben mutfak için olanı kullanıyordum dün yerle riçin olanı
aldım ço begendim parke ve laminatta iz bırakmıyor
bu arada ben viledaaa kullanmaktan nefret eidyorum
evet cok sükür 15.08 den beri ilk kez bukadar uzun rejimdeyim ve irademi halen kaybetmedim ablam...
1. Takimdayim, kaptanim, ve kaptan yardimcisi... yani 4 elle sarildim
DUKAN yapiyorum... herkese tavsiye ederim.
nasilsiniz?
baya dolmus burasi :)))
beni hatirlamicaksiniz sandim bir an...
selma abla da burdaymis bak hatirlamadi beni
unutmadım canım unuturmuyum sanada maşallah güzel vermişsin kilolarını kutluyorum nasılsın bu arda
1. Takimdayim ben ablam...
vaaaavvvv aylin ne yapmışıınn 97 e kadar çıkmışşsınn neysekii dank etmiişşş 85 e düşmüşsünn birdahaaaa bırakmaaaa tamammııı???
aylinnnnnnn naber nerelerdesinnnnnn
sana diyorum benim de moralim bozuk gecenin üçünde kahvaltı yapmak zorunda kaldım. ama işim ancak birmişti. kötü hastam vardı tüm işlerim aksadı çok yoğudu bir yudum su içmeden saatlerce koştum ve dahası ve en kötüsü ilaçlarımı da kullanamadım sol gözüm çok kötü oldu... ama kendimi zaralı birşey yemediğim için teselli ediyoum başka türlü atlatamayacağım bu süreci...
kızlarrrrr sizee 2 şey tavsiye etcem
1. salata kurutucu bizim gibi bol bol yeşillik ve salata yiyenler için çok kullanışlı bir alet
ben yıkıyorum kurutuyorummm o hazır hazır yiyorum 5 gün dayanıyor kuru olunca saklama kapında
2. bime mikrofiber yer bezi gelmiş ben mutfak için olanı kullanıyordum dün yerle riçin olanı
aldım ço begendim parke ve laminatta iz bırakmıyor
bu arada ben viledaaa kullanmaktan nefret eidyorum
ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bugün avm ye gittim çizme ve elbise almayı planlıyordum.
birbirinden güzel çizme modelleri var. benim baldırlarım kalın olduğu için uzun çizme benim için hayaldi, dedim belki bir umut incelmiştir hadi deniyim
fermuar yarısına kadar çıktı( benimde moralim bozuldu elbiseye bakmadım bile hiç (
çok canım sıkıldı hakikaten, 73 kiloyum ama hala 44 beden kocaman basen ve kalın baldırlar sinir oluyorum anatomime
offfffff
arkadaşlar uzun zmandır yazayım diyorum unutuyorum bildirim günümüz cuma günü
lürtfen herkes cuma günleirni yapsın bildirimleirni gece 12 ye kadar c.tesi hatta pazar günleir bildirim yapanlar oluyor
çok önemli bir sorun olmadıgı sürece lütfen bildirimleirnizi cuma günü yapınn
bence eldiven+şapka olurrr....mesela şu an 3 kişiyizzz...sen ben banuuu....mesela sen kazandın ben ve banu sana hediye yolluyacazzz...birimiz şapkayı alır birimiz eldiveniii anca böyle olur bu işşş....hadii gayriiii şapkayla eldiven kazanacak şanslı kimmm olucak bakalımmm bu hırsla artık yap bozdan kurtulacaz belkiii....
yarına fotoğraf makinaları hazır olsunnn tartıyı foto çekip ekliyecezzzzzz....hadiii bakalımm yarışş yarın başlasınnnn....yok mu daha katılacak olannnnn????
burçin seninle yarışmak bana hak mı bilmiyorum canikommmm
ben sana şimdiden göndereyim en iyisi
iyi akşamalr kızlar...
dün akşama kız toplantımız vardı. bütün kızlar toplandık toplandık...
gitmeden yeni aldıgım bol kazagımı giydim. hiç böyle bişey giymeye cesaret edemezdim. kolları yarasa kol beden kısmıda baya bol.
birde yeni deri ceket aldım onu giydim. aklıma siz geldiniz sizin için bi kaç foto cekindim çıkmadan.
kendime olan güvenim yerine gelmeye baslamıştı. çok olmasada azda olsa giydigimi yakıştırmaya baslamıştım kendime kiiiiii
dünkü cektigim fotoları yüklemek için pc ye atıp onlara bakınca moralim bozuldu. aslında ben hep böyleyim ya aynda kendime bi gözümü kapatarak bakıyorum resmen. ama fotolar gercekleri söylüyor. 2 gündür o kadar güzel şeyler duyuyorumki çevremden. iyice bişey oldum sanıyorum evt artık zayıfladım diyorum. ama öyle degil fotoda gördügüm kişi hala irice
canım cok sıkkın...
Kızlar bu gün gittim kendime 25 kgyi devirme şeferine çizme aldımmm
hayatımda ilk defa uzun çizme aldım bu duyguyu yaşamak müthiş bişeymiş
siyah böyle süslü püslü bişey degil ama 2 dk giydiim ayagımı sıcacık yaptı aşık oldum resmen çizmeye
hemde ucuza aldım 50 tl gibi fiyata resmini koyarımm yarınn çok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?