izlem abla nasil bas ediyorsun bukadar insanla, masallaah kac kisisiniz burda böylee...
ben varken burasi sinek avliyorduu vallahi masallah
bizim takima gelmek isteyen varmi? 1 kisilik yerimiz var daha
1. Takim
cogu protein diyeti yani dukan diyeti yapiyor. ve kalori sayimi
hic yazmicaksin sandim yaaa
bana küstünüz sandimm üzüldümm...
1. Takimdayim kaptan yardimcisi olarak... 15.08 den beri rejimdeyimbusefer basariyorummm
halen de azimliyim
okula basladim ben, devam okuyorum...
siz nasilsiniz?
evdeeee köfte,patates kızartması partisi var
ekmek arası yiycemiş özgür köz biber ve domatesle birde turşu
izlemmmm veee burçin gelin enişteniz ve yegenleirnize eşlik edinnnnnnnnn
izlem banu yeni yarışınız hayırlı olsun başarılar iliyorum şimdiden
Tatlim Bende 17.kg Verdim 8.ayda , ilk ba$larda haftada 2-3 kez spor salonunda spor yapiyordum ..
oradaki spor hocalari bana bi liste cikartilar .. hangi aletler kas yapiyor hangileri yag yakmaya yardimci oluyor diyede
bilgilendirdiler ..
fazla agirlikla calismadigin zaman kas yapmiyorsun yag yakiyorsun .. yani bu bisiklet olsun göbek bölgesi calistirma aletleri olsun vs.
fazla agirlik koydugun zaman otomatikmen daha cok enerji kaybediyorsun ve kaslarin daha cok calistigi icin bi kac haftada kas yapmis oluyorsun ama yagdan kaybetmiyorsun ..
bizim amacimiz kas degil yag yakmak .. ben verdigim 17.kg'nun cogunu yagdan kaybettim .. 3.kg verdigim zaman bile hemen inceliyorum ve nerdeyse yarim beden
kücülüyorum ..
yolun basindakiler spora cok yogunluk vermesinler kanimca .. cünkü ka$ yapiyim derken göz cikarmaya gelmesin durum ..
yavas yavas baslayin spora , önce yarim saat bidahaki aya 1.saate cikarin ..
veya en güzeli Bizim burdaki hatunlarda yapiyor ..
Leslie yapin .. önce 1.mil daha sonra alisinca 2.mil-3.mil vs...
umarim aydinlatici bir cevap olmustur .. sevgiler ...
hee bide sarkmadan bahsetmi$sin .. yagdan kaybedince sarkma olmuyor ..
kasdan kaybedersen sarkma oluyor .. o yüzden bilincli diyet yapmak ve yag yakan besinler yemek en mantiklisi ..
bende pek sarkma yok misal .. sadece basenlerim son bi kac haftadir spor yapmadigim icin saldi kendini az .. ama 2.hafta spor yapinca toplaniyor onlarda ..
[/QUOT
Çok teşekkürler bilgiler için, bu zor süreçte çok ihtiyacımız olacak sizlere...
izlem abla nasil bas ediyorsun bukadar insanla, masallaah kac kisisiniz burda böylee...
ben varken burasi sinek avliyorduu vallahi masallah
bizim takima gelmek isteyen varmi? 1 kisilik yerimiz var daha
1. Takim
cogu protein diyeti yani dukan diyeti yapiyor. ve kalori sayimi
bağa gel bostana gel ley ley ley leyyyliimm
menüm
kahvaltım
1 dilim tam tahıllı kkızarmış ekmek, domates salatalık 1 yumurta krem peynir 1 tatlı kaşığı bal şekersiz çay
1 mandalina 2 dilim ayva
etli pırasa 2 kaşık, limonlu 1 turp
iksir
tarçınlı karanfil çay(doğadanın yeni aldım, çok hoşuma gitti)
2 kaşık sarımsaklı yoğurtlu pancar
şekersiz çay ile devam
belki 1 avuç yağsız patlamış mısır
kime diyosun kııı.... :44:
canım senin hayatında bazı mecburiyetler var. elinde olmayan sebeplerden düzenli yiyip içemiyorsun. burda senin bi sucun yokki. sen elinden geldigince az hasarla atlamaya calışacaksın. durumun bi çogumuzdan kat ve kat daha zor. ancak bulundugun durumdan dolayı canını sıkma. çünkü dedigim gibi senin elinde degil. bunca sıkıntıya ragmen azimle sarılıyorsun bu işe takdir ediyorum seni. ve eminimki bu yolun sonunu göreceksin.
bende işte bi an havalanıp gördügüm fotolarla yere çakılmış gibi oldum da ondan oyle sıkıldı canım biraz. kendimi bu şekilde görmek beni yıldırmaz asla dahada cok azimlendim diyebilirim. hatta gerçekleri görmek iyide oldu 2 gündür iyi şişirmişler beni
tşkr ederim destegin için...
Eki Görüntüle 291299 Eki Görüntüle 291298
izlem bak dogruyu söylicem dedin :))))
burda irice cıkmamışımmı(((
ya aslında moral bozuklugumun sebebi cevremin tepkisi. birde ben aynaya baktıgmda kendimi bu halden daha zayıf görüyorum ya. ona kızıyorum aslında. herkes kilolu görür ben saf gibi kendimi begene begene cıkıyorum. sonra boyle foto görünce moralim bozukuyr.
kilo aldıgını fotodan farkeden birinden daha beklenirki
Ayşecim doğru söyluyosun bi yanlış yok ama herkesin metabolizması farklı çalışır belki de senin bünyen dinlenmeye geçti biraz şaşırt bedenini ne bileyim yasafat bi diyetlerden bahsediyodu karbon falan diye belki işe yarar bi araştır istersen ayrıca fotolarına bayıldım hiç moralini bozacak bişey yok istersen ben bi fotomu koyayımda haline şükret:))))haaarriiikkaaaasın,maaşallahgüzel canım güzel de 1 aydır 74 -75 arası git gel inan çok canım sıkılıyor menülerim iyiydi sporum da vardı haftanın başında 73.0 ü tam görmüşken artması inan çok can sıkıcı nedir bendeki yanlışlık anlamaıyorum topiği gördün herhes güzel kilolar vermiş ama ben sabitim .. dikkat edince normal şartlarda gitmesi lazım ama benim gitmio gitmio eylül başında 80 idim bugün 74 nerdeyse 3 ayda 6 kilo yani .. salsam tamam ama hep özenliyim kahvaltımı yapıom okula yemeğimi gece 11 de bile olsa yapıp götürüyorum akşamları dengeli hafif geçiriyorum ee sporum da var sudan asla taviz vermiyorum yanlış nerde.....
vee uzun bi aradan sonra güzel bir akşam oldu eşim ve benim adıma eski günler gibi..
eveeeetttt kuzucuklar
yarışma başlıyoorrr
20 kasım 2011 tarihinden 30 aralık 2011'e
yol sonu görme harekatııı
bu yarışma herkese açık değildir
25 kilo vermiş, verecek 4-5 kilosu kalanlar katılabilir
aksi halde haksızlık olur, unutmayın kii verilecek kilo ne kadar azsa kilo vermek o kadar zorlaşıyor
Güzelim Eliptik Bisikleti Cok Seviyorum Ben
Büsürü Tepiniyorsun Üzerinde Acaip Terliyorsun , Benim Cok Hosuma Gidiyor ve Spor Salonundada
Onu Tercih Ediyorum Isinmak Icin .. Bide Son 15,Dakikkasinda Cikiyorum Üzerine .. Ohh Misss ..
Seninde Dedigin Gibi Bacak-Basen-Popo-Kol-Sirt-Karin Bölgesini Acaip Calistiriyor ..
Ve En Önemlisi Hissediyorsunda Cali$tigini ..
Ilk Baslarda 30dk Dur Üzerinde Bi Hafta Sonra 45'e Cikar Sonra 1.Saat Yaparsin ..
Yavas Yavas Basla Spora Bisicik Olmaaaz
iyi akşamalr kızlar...
dün akşama kız toplantımız vardı. bütün kızlar toplandık toplandık...
gitmeden yeni aldıgım bol kazagımı giydim. hiç böyle bişey giymeye cesaret edemezdim. kolları yarasa kol beden kısmıda baya bol.
birde yeni deri ceket aldım onu giydim. aklıma siz geldiniz sizin için bi kaç foto cekindim çıkmadan.
kendime olan güvenim yerine gelmeye baslamıştı. çok olmasada azda olsa giydigimi yakıştırmaya baslamıştım kendime kiiiiii
dünkü cektigim fotoları yüklemek için pc ye atıp onlara bakınca moralim bozuldu. aslında ben hep böyleyim ya aynda kendime bi gözümü kapatarak bakıyorum resmen. ama fotolar gercekleri söylüyor. 2 gündür o kadar güzel şeyler duyuyorumki çevremden. iyice bişey oldum sanıyorum evt artık zayıfladım diyorum. ama öyle degil fotoda gördügüm kişi hala irice
canım cok sıkkın...
bide bize diyorrrr açlık grevi yapmayın diyeeeeeee
bende senden korkuyommm kızzzzzzz izlemmmmm ben çok merakk ettimmm şimdiii çok çekişmelii olacakkkk.....ayyyyy yemin ederimmm televizyonda olsa bu yarışma reytinğ rekoru kırardııı heheheheheh sonrada bir bakıyozzzz banuşşş ikimizi sollamışşşşş....kırmışş zincirleriiiii....
Eki Görüntüle 291299 Eki Görüntüle 291298
izlem bak dogruyu söylicem dedin :))))
burda irice cıkmamışımmı(((
ya aslında moral bozuklugumun sebebi cevremin tepkisi. birde ben aynaya baktıgmda kendimi bu halden daha zayıf görüyorum ya. ona kızıyorum aslında. herkes kilolu görür ben saf gibi kendimi begene begene cıkıyorum. sonra boyle foto görünce moralim bozukuyr.
kilo aldıgını fotodan farkeden birinden daha beklenirki
canımmm bloğun hayırlı olsunnn.2 tane gördüm pontinin diye başlayana yorum yazdım ama yayınlanmadı. nasıl yorum yazıyoruz canım ...Kızlar merhaba, ya ben bloğumu tekrar açtım gerçekten lazım oluyor bazı yerlerde, soruyorlar görmek istiyorlar. Dursun kenarda gerçi üyem olmasa da bana zararı nedir ki manyak mıyım neyim gel gitli hatunum işte
Neyse görmek isterseniz kk da konu açmıştım zaten adresi burada, direk blog adresi sorun olur belki diye böyle veriyorum, yakında tasarımını değiştireceğim
http://www.kadinlarkulubu.com/faydali-linkler/477486-deryanin-pasaji-taki-tasarim-blogu.html
canımmm gülüm peteğiimmm saolll.ben senin kadar veremedim gülüm ya. bu wc olayı nolcek hiiçç bilmeyrum..
cinconummmmmmmm,kuzum 70 leri gördün,20 üstü kilo verdin ,valla maşallah maşallah....inşallah haftaya 69 larda bildirim yaparsınn ,canım bu başarıyı hakediyorsun sen
:13:tebrik ederim canımmmmmmm
:
gülüm bende kendimde takı var diyodummmm sende daha çokmuş beeee maşallaahhhh...bende senin gibi köpüğe takıyorum küpeleri. bi ara bende çekem de koyayım resimlerini. sen benden daha şanslısın canım. senin direk üst var ama bende bide ayak bileği var yaaaa. senin bileklerin inceciikkkk...bayılırım ince bileğe...ohhhh maşaaallllaaahhh. o börek saran parmaklarıda yerim ben yerimmm. önkükte takmış cimcimemmmmmmm..öp benim yerimeeee o tonton yanaklardannnnn...kızlar öncelikle dünnkü menüm
sabah:1 kase çorba
ara: kahve
öğle :arapsaçı (sıralık da derler hani dere otu gibi olan) ben çok severim 1 tabak ,yoğurt ve 1 dilim çavdar ekm.
ara: mate çay
akşam:1 pors. patlıcan oturtma,yoğurt ve marul salata
akşam:2 sade kahve ,azcık 1 er parça mandalin,elma,ayva
sabah bi tartıldım 74,5şok şok şok ğerleride b-fitte çekmiştim
yyyaaaa ayşemmmmm sen eminmisin 74 oldugunaaa..belin incecikkkk maşaalllaaahhh...bayıldım sanaaaa...sadece üstkol var canım biraz.harikasııınnnnnn
evet gelelim bu günki yediklerime
KAHVALTI bir dilim ekmek biraz peynir ıkı yeşil biber ıkı salatalık yeşil cay
ARA bir elma
ÖGLEN haşlanmış lahana salatası 5 tane kanat
AKŞAM mantarlı yumurtalı omlet ve yine lahana salatası
spor 1 saat yürüyüş su yok malesef :26::26::26::26::26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?