80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canımm bizzz burada gayettt iyiyizzz sana takımında başarılarrr

niye küselimm kısssssss???

evdeeee köfte,patates kızartması partisi var
ekmek arası yiycemiş özgür köz biber ve domatesle birde turşu
izlemmmm veee burçin gelin enişteniz ve yegenleirnize eşlik edinnnnnnnnn

heheheheh yemezzlerrrrrrr ama ne güzelll yaaa patatesss köfteeee turşuuuu ayyyyyy burçin kendine gelllllllll

bende senden korkuyommm kızzzzzzz izlemmmmm ben çok merakk ettimmm şimdiii çok çekişmelii olacakkkk.....ayyyyy yemin ederimmm televizyonda olsa bu yarışma reytinğ rekoru kırardııı heheheheheh sonrada bir bakıyozzzz banuşşş ikimizi sollamışşşşş....kırmışş zincirleriiiii....

aylincim ben kaptan değilim artık tatlım
kaptanımız banuş
biz birbirimizi çok seviyoruz, onca kilo verdik, hiç değiştirmedik yani 80 kilolardaykende 70le de 60la da 50 ile de 80-89 topiğinde
sanırım ondan kaynaklanıyor bu ara motive üst sınırda
arada uğra canım bize de senin yüksek enerjini seviyorum ben çok

Beni alır mısınız 1. takımaa..pleaseee.....

bağa gel bostana gel ley ley ley leyyyliimm
menüm

kahvaltım
1 dilim tam tahıllı kkızarmış ekmek, domates salatalık 1 yumurta krem peynir 1 tatlı kaşığı bal şekersiz çay

1 mandalina 2 dilim ayva

etli pırasa 2 kaşık, limonlu 1 turp

iksir
tarçınlı karanfil çay(doğadanın yeni aldım, çok hoşuma gitti)

2 kaşık sarımsaklı yoğurtlu pancar

şekersiz çay ile devam
belki 1 avuç yağsız patlamış mısır

bide bize diyorrrr açlık grevi yapmayın diyeeeeeee

izlem bak dogruyu söylicem dedin :))))
burda irice cıkmamışımmı (((
ya aslında moral bozuklugumun sebebi cevremin tepkisi. birde ben aynaya baktıgmda kendimi bu halden daha zayıf görüyorum ya. ona kızıyorum aslında. herkes kilolu görür ben saf gibi kendimi begene begene cıkıyorum. sonra boyle foto görünce moralim bozukuyr.
kilo aldıgını fotodan farkeden birinden daha beklenirki

teşekkür ederim ben de canım kendimi iyi hissettirdi..yılmak yok yola devam...

bende menümü yazayımmmm....

sabahhh:
dün tavuklu,nohutlu pirinç çorbası yaptım ondan 1 tabak yedimmm....

ara:
1 armut,1 havuç

ara:
1 kase yoğurt

türk kahvesii,şekersiz neskafe

akşam:
1 tabak prinç çorbası daha

ARA:
1 Havuç,1 elma

neskafe 3 ü bir aradanın yarısı 22 kalori.

anammm sen 75 kiloda böylesin benim bacaklarım seninkinden daha kalın ben 56 kiloyumm hiçte bileee fazlalığın yokk o moral bozanlara aldırma sen kıskanıyorlarr bellii...

Ayşecim doğru söyluyosun bi yanlış yok ama herkesin metabolizması farklı çalışır belki de senin bünyen dinlenmeye geçti biraz şaşırt bedenini ne bileyim yasafat bi diyetlerden bahsediyodu karbon falan diye belki işe yarar bi araştır istersen ayrıca fotolarına bayıldım hiç moralini bozacak bişey yok istersen ben bi fotomu koyayımda haline şükret:))))haaarriiikkaaaasın,maaşallahBüyük bi değişime uğramışsın,ya insanın yüz şekli bile kayboluyo şişmanlayınca,şişmanken hep birbirimize benziyomuşuz:)))))Bunlar işin şakası tabiki de bak gör birden tekrar vermeye başlarsın...
vee uzun bi aradan sonra güzel bir akşam oldu eşim ve benim adıma eski günler gibi..

Ayrıca mutlu olmana da sevindim inşaallah hiç bozulmaz...

Bütün yarışacak arkadaşlara kolay gelsin,siz yarışacaksınız ama valla beni bi heyecan kapladı şimdiden,bizim motivasyonumuz da artacak sizinle birlikte...

Çok sağol canım...

Bence duydukların doğrudur ama sen kendideki değişimi farketmiyosundur ,ayrıca fotolarda bazen, açıdan mı neden, olduğun gibi çıkamayabiliyosun insanlar ve tartı yalan mı söylüyo yaniii?Bence böyle şeylere moralini bozma...Unutmayın ki hepimiz kiloluyuz veya öyleydik ve bir umuda tutunup başladık ve kilo verebildik,bazıları başarmaya çok yaklaştı,bizim en önemli gücümüz umudumuz...

Ayrıca biraz önce fotonu gördüm moral bozacak hiiiçbişey göremedim,75 olduğuna emin misin?

Son düzenleme:
zekiyecim vallahi gayet güzel görünüyorsun... hiç de öyle iri falan durmuyorsun...
şu salata kurutucusundan ben de alacağım bir tane...

beklenir ondan vallahii
bir kırdımı zinciri tutabilene aşkolsun
bende heyecanlıyım çok
iyi olan kazansın

ayy zekiye yemin ederim bacakların filan benimki gibi belki daha ince olabilir
ayrıca kazağının rengine ve modeline bayıldım, hafif önü kısa arkası uzun modelden sanırım bu kış bu kazaklar çok moda güle güle kullan
deri ceketinde çok tarz, kızım senin boyun uzun, kendinden nasıl minyon bir foto bekliyorsun kii :26::26::26::26::26:
incecik duruyosun fotolarda vallahi, senin göbek problemin vardı sanırım ama fotoda hiç belli değil

aycan benımde kılom 3 haftadır aynı dırenıyor gercı bende tam anlamıyla yapamıyorum ınsılun dırencım portledı yıne 3 ayda bır boyle oluyor ben dukan dıyetıne benzer bır dıyet yapacagım 2 haftada 6-7 kılo verılıyor ve metebolızmayı hızlandırıyor daha once denemıstım bu dıyetle ve ayırma dıyetıyle 3 ayda 18 kılo vermıstım aslında dıyetısyene gıdıyorum ama 2 hafta bunu yapıp sonra tekrar dıyetısyenımın dedıgıne donecegım damdan dusenden saglıklı rejım tavsıyeerı dıye bı katap var orda okudum bu rejımı almanı tavsıye ederım ınce bı kıtap 1 saatte bıtıyor ve ucuzduda o zmanlar neyse mantık 2 hafta boyunca meyve dahıl hıç karbonhıdrat almıyorsun et tavuk balık cıg yesıllık zeytın ve yaglı sut peynır yogurt serbest onun dısında hersey yasaak 2 haftada 6-7 kılo verılıyor herkeste aynı oluyor ben babamla denedım ıkımızde 6 kılo verdık tabı hepsı yag degıldır verdıgımızın ama yınede verdık sonrada dukandakı gıbı az karbon alıp cok sebze ve et yıyerek verıyorsun kılolarını tabı karbon yedıgınde etı aynı anda yemıyorsun ayırıyorsun sen en ıyısı kıtabı oku mutlaka

1 saat platesımı yapıp geldım bugun toplamda 2.5 saat spor oldu usenmezsem 1 saate yatmadan yuruyecegım toplamda 3.5 saat spor yapmıs olacagım o zaman aslında bu kadar cok yapmam 1 gunde ama bugun son kez karbon aldım yarın ve 2 hafta et yumurta yogurt sut zeytın ve peynır ve cıg yesıllık yıyecegım ıçın bugun arkadasın gunune gıdıp yedım bısıler o yuzden yedıklerımın yaga donusmemesı ıçın yuruyorum bol bol spor yapıyorum bugun .arkadasa gore kendıme ısgence cektırıyormusum ama yurumezsem hepsı yag olur yedıklerımın 3 gundurde kendımden gectım valla ınsılun dırencım yıne tavan yaptı hep tatlı ıstegım vardı bende azda olsa tabı bazen abarttım yedım ve ceza demeyeyımde karsılık olarak sporumu arttırdım neyse 2 hafta artık karbn yok ıyısallah hedefledıgım gıbı 80 kıloya ınebılırım aralıgın 4 une kadar

canımmm bloğun hayırlı olsunnn.2 tane gördüm pontinin diye başlayana yorum yazdım ama yayınlanmadı. nasıl yorum yazıyoruz canım ...

cinconummmmmmmm,kuzum 70 leri gördün,20 üstü kilo verdin ,valla maşallah maşallah....inşallah haftaya 69 larda bildirim yaparsınn ,canım bu başarıyı hakediyorsun sen

:13:tebrik ederim canımmmmmmm
:
canımmm gülüm peteğiimmm saolll.ben senin kadar veremedim gülüm ya. bu wc olayı nolcek hiiçç bilmeyrum..
gülüm bende kendimde takı var diyodummmm sende daha çokmuş beeee maşallaahhhh...bende senin gibi köpüğe takıyorum küpeleri. bi ara bende çekem de koyayım resimlerini. sen benden daha şanslısın canım. senin direk üst var ama bende bide ayak bileği var yaaaa. senin bileklerin inceciikkkk...bayılırım ince bileğe...ohhhh maşaaallllaaahhh. o börek saran parmaklarıda yerim ben yerimmm. önkükte takmış cimcimemmmmmmm..öp benim yerimeeee o tonton yanaklardannnnn...

74 kilo

95-100 arası tam bilmiom.....
yyyaaaa ayşemmmmm sen eminmisin 74 oldugunaaa..belin incecikkkk maşaalllaaahhh...bayıldım sanaaaa...sadece üstkol var canım biraz.harikasııınnnnnn

canımmmm menün harikaaa..ama su yokkkk. sporda güzel eccükde suya ağırlık versen süper olurrrrr

ben bu sefer takılı kaldığım da kahvaltımı değiştirdim. bir kaç gün normal kahvaltımı değil de bu probiyotiklerle olan kahvaltılıklardan yedim. faydası oldu diye düşünüyorum ama siz zaten hepimizden tecrübelisiniz vucudunuzu iyi tanıyorsunuz. ayşecim kaygında çok haklısın seni anlıyorum suyun sporun menülerin mükemmel direnç kırılacaktır sen sakın pes etme iki gün içinde tekrar tartılsan güzel bir rakam olacaktır bence. grip flana mı olacksın acaba..

anam anam öldüm geberdimmm bugün yahu birazdan bi duş alıp
iffet içinnnn hazırlancam

burçinnnizlmein menüsü evet az ama o geç kalkıyor
birde geç kahvaltı yapıyor degilmi izloşş
menü saatleirmizide ekleyelim ögünleirn yanınaa

ayrıcaa burçinim snein menüde saglıklı degil ki kuzummmm
neyse yarış yarın başlıyor zatennn

izlemmmm
cnm hemen salata kurutucu edin deirm çok partik oluyorrr
hatta suda şimdi bir demet tere ve roka varrr kurutulmayı bekleyennn
çok pratşk oluyorrrr

birde cnm ben şu açıdan sevmiyorum viledayı kıl bırakıyor hemde benim evim küçük
malum halılarım her yeri kaplıyor
mesela koridordaki açıklı yerim 1 karış bile yok
mutfaktada 2 halı var yani her yer halı benim boş yer yok vileda yapacak birde hep giidp gidip yapışıyor halıllara
komple kaldırmaktaaaa her dk olmadıgı için
elimle silmeyi tercih eidyorum

bende çok heycanlıyım yarış için vallahiiiiiiiiii
sonuncu bile olsammmm en azından kalan kilocuklar gidicek bu yarıştaaa
ve hasretle özlemini çektigim burdumda tütennn 5 lere kavuşurum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…