Ablacım üzülme genelde kalıplar dar oluyo
hafta içi bende denedim bi tane fermuar kapanmadım kendimi çok kötü hissetim
bu gün gittim başka bi yerde denedim oldu aldım
başka mağazalarda dene kalıplarda gerçekten fark oluyo
Eki Görüntüle 291299 Eki Görüntüle 291298
izlem bak dogruyu söylicem dedin :))))
burda irice cıkmamışımmı(((
ya aslında moral bozuklugumun sebebi cevremin tepkisi. birde ben aynaya baktıgmda kendimi bu halden daha zayıf görüyorum ya. ona kızıyorum aslında. herkes kilolu görür ben saf gibi kendimi begene begene cıkıyorum. sonra boyle foto görünce moralim bozukuyr.
kilo aldıgını fotodan farkeden birinden daha beklenirki
hayırlı olsun çizmelerin ve tebrik ederim 25 kilo vermişsin harikasın:)) Kış geldi yine herkes uzun çizmeleri çekti ayağına, bakıp bakıp özeniyorumKızlar bu gün gittim kendime 25 kgyi devirme şeferine çizme aldımmm
hayatımda ilk defa uzun çizme aldım bu duyguyu yaşamak müthiş bişeymiş
siyah böyle süslü püslü bişey degil ama 2 dk giydiim ayagımı sıcacık yaptı aşık oldum resmen çizmeye
hemde ucuza aldım 50 tl gibi fiyata resmini koyarımm yarınn çok mutlu oldum
aylincim ben kaptan değilim artık tatlım
kaptanımız banuş
biz birbirimizi çok seviyoruz, onca kilo verdik, hiç değiştirmedik yani 80 kilolardaykende 70le de 60la da 50 ile de 80-89 topiğinde
sanırım ondan kaynaklanıyor bu ara motive üst sınırda
arada uğra canım bize de senin yüksek enerjini seviyorum ben çok
Arkadaşlar bende henüz yeni başladım bir hafta oldu.86 Kilo ile başladım.Hergün tartılıyorum.Bugün 83 900 çıktım.Hemen etlerimin yumuşadığını hissediyorum.İnşallah bu sefer baya kararlıyım devam edeceğim.Lütfen bana destek olun.Sizlerin bu kadar kilo verdiğinizi okuyunca bana bayağı heves geldi.Bu günyediklerim.yumurtalı menemen,1dilim ekmek arada100gr kadaryağsız yoğurt,öğlen yemeği 2tane salatalık,1tane domates,1kk beyaz peynir2dilim ekmek arada 2 tane mandalina akşam2 dilim pizza:18: pek güzel bi mönü değil ama böyle oldu.
Arkadaşlar bende henüz yeni başladım bir hafta oldu.86 Kilo ile başladım.Hergün tartılıyorum.Bugün 83 900 çıktım.Hemen etlerimin yumuşadığını hissediyorum.İnşallah bu sefer baya kararlıyım devam edeceğim.Lütfen bana destek olun.Sizlerin bu kadar kilo verdiğinizi okuyunca bana bayağı heves geldi.Bu günyediklerim.yumurtalı menemen,1dilim ekmek arada100gr kadaryağsız yoğurt,öğlen yemeği 2tane salatalık,1tane domates,1kk beyaz peynir2dilim ekmek arada 2 tane mandalina akşam2 dilim pizza:18: pek güzel bi mönü değil ama böyle oldu.
tüliinn naber kuşuum
demek insanda önce ayak bileğine bakarsın haa
ince bilek ince bel ne güzel duruyor dimi ööffff bel ince de ayak bileğimi bilemedim kalın mı ince mi
bende senden korkuyommm kızzzzzzz izlemmmmm ben çok merakk ettimmm şimdiii çok çekişmelii olacakkkk.....ayyyyy yemin ederimmm televizyonda olsa bu yarışma reytinğ rekoru kırardııı heheheheheh sonrada bir bakıyozzzz banuşşş ikimizi sollamışşşşş....kırmışş zincirleriiiii....
bence eldiven+şapka olurrr....mesela şu an 3 kişiyizzz...sen ben banuuu....mesela sen kazandın ben ve banu sana hediye yolluyacazzz...birimiz şapkayı alır birimiz eldiveniii anca böyle olur bu işşş....hadii gayriiii şapkayla eldiven kazanacak şanslı kimmm olucak bakalımmm bu hırsla artık yap bozdan kurtulacaz belkiii....
yarına fotoğraf makinaları hazır olsunnn tartıyı foto çekip ekliyecezzzzzz....hadiii bakalımm yarışş yarın başlasınnnn....yok mu daha katılacak olannnnn????
Benim Bildigim Plates SIKILA$TIRIYOR .. o yüzden ben ilk hedefim olan 65'e ulastigim zaman yapmayi düsünüyorum platesi ..
ki derya ablamda bana öyle demi$ti ...
siz henüz 8'li Rakamlardasiniz, 8'li Rakamlardayken SIKILASMAK mi istiyorsunuz kuzum ??
Acikcasi ben daha yolun basindakilere platesi uygun görmüyorum ... yinede 25-30 kg veren büyüklerime
ablalarima sormak gerek .. onlar herseyin daha iyisini biliyorlar , ben cömezim hala bazi konularda ..
Banu abla ve Derya abla plates yapiyordu onlar bu konuya cevap verir diye düsünüyorum ..
yürüyüs yaparken sadece bacaklar degil .. popo ve karin bölgeside calisiyor ve terledikce oradaki yaglarda erime yapiyor diye biliyorum ben ..
isinma turunda ben hep 20.dk kosu bandinda veya bisiklette isiniyorum , ve kas yapmadim hic ..
yani yürüyüsün bi sakincasi yok tatlim ..
Arkadaşlar ben dün arkadaşların fotolarından sonra bi gaza geldim ki sormayın,bilgisayarıma yeni bi klasör açtım hemen"zayıflama günlüğüm"adında,hemen foto çekindim,önden ve yandan,klasöre yükledim,bi çizelge yaptım kilo,bel,göğüs ,basen,baldır ölçümlerimi kontrol etmek için,bir de değerlendirme bölümü yaptım,yağtığım hataları veya doğruları sonradan görebilmek için.....aaayyyyyyyyyyyy bi de spora başlasam bir an önce haaaa bi de şubatta 74 kilo olmayı hedef belirledim,şu anda 84,3 üm.Sizce nasıl bir hedef fazla mı abartmışım???
Şimdi menümü yazayım:
sabah--------kk b peynir,5 yeşil zeytin,domates,yumurta (haşlanmış),1 kupa çay 1 şekerli,2 dilim ekmek
öğle----------kahvaltıyı geç yaptığım için geçiştirmeyi düşünüyorum meyve ile
akşam--------1 porsiyon izmir köfte(daha bitmedi),salata,2-3 dilim ekmek
yatmadan 2 saat önce de ayva,mandalina,elma(ama hepsinden 1 tane değil 2-3 dilim)
Umarım kaçamak yapmam ama artık evde kaçamak yapabileceğim bişey bulundurmuyorum bu arada su da içiyorum sık sık...
Muhteşem bir değişim
Eki Görüntüle 291299 Eki Görüntüle 291298
izlem bak dogruyu söylicem dedin :))))
burda irice cıkmamışımmı(((
ya aslında moral bozuklugumun sebebi cevremin tepkisi. birde ben aynaya baktıgmda kendimi bu halden daha zayıf görüyorum ya. ona kızıyorum aslında. herkes kilolu görür ben saf gibi kendimi begene begene cıkıyorum. sonra boyle foto görünce moralim bozukuyr.
kilo aldıgını fotodan farkeden birinden daha beklenirki
FİLİZCİM,AYŞECİM, İZLEMCİM, ZEKİYECİM fotolar konulmuşşşşş
valla ben güzeller geçidi sandımm anammm
maşallahhh maşallahhhhh hepiniz birbirinizden güzelsiniz hoşsunuzzzz
kızlar valla tebrik ederimmmmm canı gönüldenn çok güzelsinizz
GÜLAYIMM canımmm sende benim gibisinnn alt taraf incecikk üst taraf sorunlu
valla sendede bu aralar büyük degişimler, büyük başarılar görüyorummm
tebrik ederim güzelimmm, maşallahhh canım benimmtakılarınıda güle güle kullan canımm
BURCUMMMMMMminnak davşanım kıskanmaa kuuuuuuuu
canım benim eminimm sen benden çok daha büyük başarılar kazanıcaksınn Allahıma çok şükür
70 i gördümm bu hafta 1 kilo daha verdimi bekle 6 lı rakamlarla dansa çoktan başlamış olucamm inşşşşşşşş.
balll böcüğümmmm seviom senii
FÜSUNCUMMM canım teşekkür ederim ilgilendiğin için; inan vakit yok dogru dürüstt çocuklar ev iş güç spor salonu derken
uzun uzun yazmaya vakit bulamıyorum sık sıkamaa hepinizi çok seviyorum tabiki veee seniiiiiiiii çokkkkkkkk tebrik ediyorummm
5 leri görmüşsünnn canım benimmmmmm maşallahhhhhhhh:119: :119:
ZEYNEPCİMM teşekkür ederim ablacımm sagolllllevet canım inşşş. az kaldı 6 lı rakamlaraa sende maşallahhh
az mı kilolar verdinnnnn çizmenide güle güle kullan fıstıgımm inşş. hayırlı günlerde
DERYAMMMMMM canımmmm üzülme sakın kuşumm reglden geldiği o artının besbelli bunun arkasına sıgınmıyosun çünkü bu aralarrr ciddenn maşallahhhhhh çok özenlisinnnnnhaftaya korkulur sendennnn:18::18: canım benimm hep iyi ol inşşşş. senn
BANUŞŞŞŞŞŞ, İZLEMMMMM, BURÇİNNNNNNN, YARIŞINIZ HAYIRLI OLA GAZANIZ MUBAREK OLA HATUNLARRR
üç yiğit çıktı meydane herbiri birbirinden merdane haydebire pehlivannn buyrunn agalarrrr
hadi kızlarrrr hayırlı olsun inşş. istediğiniz gibi olsunnnn bence siz yarışın kaybedenler eldivenleri bana göndersinn
nasıl fikirrçok begendimm kuuuu her kim kazanırsa hediyelerini güle güle kullansınnn hatta birinciye ben bile bi
hediye gönderebilirimmm tebrik etmek baabında
kızlarrrrrrrrrr birde verdiğim kiloyu tebrik edenleri çokk çokkkk öpüyorummmmmm iyiki varsınızzz
inanın sizlerin sayesindee hepinizi çok seviyorum
valla unuttuklarım affedinnnnn ortilerimmm durumlarrr nasıl haydeee eski sayfalara çok bakamadımm sabah bildirim yaptıgım sayfadan devam ettim okumaya çok bişi bilmiyorum yaniiii nilgünüm ayşemmm hayde
nuranla filiz zatii yokkközledim onlarıda valla
tv dede biggest veya bıgger loser dıye bı yarısma basayacak en cok kılo veren kazanacak ben yurt dısı versıyonunu ınternetten takıp edıyordum keske turkıyedede baslasa bızı gaza getırse dıye dua etmıstım gercek oldu keske kendım ıçınde bı kac dılek sıkıstırsaymısım araya
kırmızı eldıven supermıs
super degısım tebrık ederım resımler benı motıve edıyor cıdden
ben plates yapıyorum rejıme basladıgımdan berı gobegım 30 cm ınceldı asla as yapmıyorsun aksıne kası uzatıp gerdıgın ıçın sadece sıkılasıyorsun yazın kurs kapandıgı ıçın gıdemedım 10 kılomu platessız verdım hemen kollarımda ve ıç bacakta gevseme sarkma oldu yurudugum halde plates baska arkadaslar zayıflayınca yapmayı beklemeyın hemen baslayın derım ben kas yapmıyorsunuz sadece sıkılasıyorsunuz
menun cok guzel canım adın neydı hıc sormadım 74 kılo cok degıl ılk kılolar daha hızlı gıdıyor ınan bana bende martta 70 olmak ıstıyorum ıyısallah
vallahi şu an karnım patlayacak gibi
gönüllü hakemler karar versin, menülerimizi yorumlasınlar bakalım
ama ben seninkini sağlıklı bulmadım pasoo çorba içmişsin
ama yarış yarın başlayacak
anam anam öldüm geberdimmm bugün yahu birazdan bi duş alıp
iffet içinnnn hazırlancam
burçinnnizlmein menüsü evet az ama o geç kalkıyor
birde geç kahvaltı yapıyor degilmi izloşş
menü saatleirmizide ekleyelim ögünleirn yanınaa
ayrıcaa burçinim snein menüde saglıklı degil ki kuzummmm
neyse yarış yarın başlıyor zatennn
izlemmmm
cnm hemen salata kurutucu edin deirm çok partik oluyorrr
hatta suda şimdi bir demet tere ve roka varrr kurutulmayı bekleyennn
çok pratşk oluyorrrr
birde cnm ben şu açıdan sevmiyorum viledayı kıl bırakıyor hemde benim evim küçük
malum halılarım her yeri kaplıyor
mesela koridordaki açıklı yerim 1 karış bile yok
mutfaktada 2 halı var yani her yer halı benim boş yer yok vileda yapacak birde hep giidp gidip yapışıyor halıllara
komple kaldırmaktaaaa her dk olmadıgı için
elimle silmeyi tercih eidyorum
bende çok heycanlıyım yarış için vallahiiiiiiiiii
sonuncu bile olsammmm en azından kalan kilocuklar gidicek bu yarıştaaa
ve hasretle özlemini çektigim burdumda tütennn 5 lere kavuşurum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?