80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evt ben bir modeli denedim ve olmayınca çıktım mağazadan çok çok gücüme gitti.
akşam kız kardeşimle konuştum eniştem ayakkabı mağazası işletiyor ama izmitteler, arkası lastikli modeller varmış ayrıca herkeze olmuyormuş falan sağolsun oda beni teselli etmeye çalıştı. eşimde diyorki bu kadar yıl uzun çizme giyememek koymadıda şimdi niye bukadar üzüyor seni:))dedim o kadar yıl emek vermemiştim ama artık emek veriyorum ondan üzülüyorum.

yani zekiye ne diyim sana 75 kilosun ve gerçekten zayıf duruyorsun. hakikaten 75 te böyleysen 65 te kimbilir nasıl görünüceksin
ne güzel ya keşke benimde bacaklarım ince olsaydı tam bir armudum ya

kızlarrrrr yaaaaa dünya kadar alıntı yaptımm ettimmm küttttt pc ye bişi oldu hata verdi kapandı
o kadar alıntı gittii resmen sinirlerim bozuldu yaaaaaa
aklıma geldikçe geldikçe yazıcam artıkınn balık kadar bile hafıza yokmuş anam bende

hayırlı olsun çizmelerin ve tebrik ederim 25 kilo vermişsin harikasın:)) Kış geldi yine herkes uzun çizmeleri çekti ayağına, bakıp bakıp özeniyorum( Of bu kilolar gitse artık..

bu arada yarışmanız hayırlı olsun bakalım kim alıcak kırmızı eldiveni:) biz de kuzenimle iddaaya girdik o şehir dışında okuyor. yarıyıl tatiline kadar gelmicek. o zamana kadar kim daha çok kilo verirse diğerinin istediği bişeyi alıcak diye anlaştık:) 1.5 ay var sürekli mesajlaşıp duruyoruz birbirimizi sinir ediyoruz:))

bi de bugün regl günüm. dayanamadım tatlı yedim:/ pişmanım şimdi kendime kızıyorum daha 2 kilo verdin diye ama napiyim ilk günü tatlı çikolata delisi oluyorum:/ neyse bi dahaki ay regl olana kadar çikolata tatlı ufacık da olsa almicam ağzıma

menümüde paylaşıyım

sabah:
h.yumurta, peynir
2 dlm uno denge, y.çay
domates,salatalık

ara:
şekersiz sade nescafe

öğle:
2 kepçe mercimek çorbası

ara:
3 yk yoğurt

akşam:
6 yk nohut

biraz önce form çayı
sabah 45 dak yürüyüş bandı

Arkadaşlar bende henüz yeni başladım bir hafta oldu.86 Kilo ile başladım.Hergün tartılıyorum.Bugün 83 900 çıktım.Hemen etlerimin yumuşadığını hissediyorum.İnşallah bu sefer baya kararlıyım devam edeceğim.Lütfen bana destek olun.Sizlerin bu kadar kilo verdiğinizi okuyunca bana bayağı heves geldi.Bu günyediklerim.yumurtalı menemen,1dilim ekmek arada100gr kadaryağsız yoğurt,öğlen yemeği 2tane salatalık,1tane domates,1kk beyaz peynir2dilim ekmek arada 2 tane mandalina akşam2 dilim pizza:18: pek güzel bi mönü değil ama böyle oldu.

tüliinn naber kuşuum
demek insanda önce ayak bileğine bakarsın haa
ince bilek ince bel ne güzel duruyor dimi ööffff bel ince de ayak bileğimi bilemedim kalın mı ince mi

ivit sevgili rakibelerim, ben geç yatıyorum geç kalkıyorum
menüye yazarım saatleri bundan sonra
ne yiyip ne içtiğimi en küçük lokmasna kadar yazacağıma söz veriyoruum

bende degistirmezdim topigimi ama utandim gelmeye....
bi arkadasim vardi, o da 1. takimdaymis, davet etti, irademi o kazandirdi, ona borcluyum, dukan diyetle tanistim, cok iyiyim...
buraya gelmeye yüz bulamadim cünkü girip kaciyordum, güvencenizi yitirmistim...

sagol ablam ugrarim tabi

Hoşgeldin canım benim de bu ilk bildirim haftam ben de 86 ile başladım şuan 84.5 um sen benden daha iyi vermişsin maaşallah,uzun süreli bi diyet düşünüyorsan her besin grubundan yemelisin ki bıkmayasın hiç bişeye gözün düşmesin tabiiki azar azar ve sağlıksız olanları(kola,fanta,cips,gofreti falan kastetmiyorum)bu menü biraz yetersiz geldi bana hep kahvaltılık yemişsin ,sebze ve meyveye de yer ver canım...

hoşgeldin o zaman:) ben de daha çok yeniyim 1 hafta olmak üzere. ben de burda yazılanları okuyup hevesleniyorum, bu kez daha kararlıyım kilo verme konusunda:)
Sıvı tüketimini arttırmaya çalış mutlaka. Günde 2.5 litre su iç, ben normalde pek içmiyorum su. Şişelere doldurup bitirmeye çalışıcam bundan sonra, öyle takip edebilirim diye düşündüm. Bi de akşam yemeklerini sebze yemeği tercih edersen daha iyi olur bence:) Ama ara öğünlerini filan atlamamışsın o kadar da kötü sayılmaz menün ya üzülme:) öğle yemeğini kahvaltılık tarzı değil de, mesela 2 köfte kadar et yanına da sebze yemeği ya da çorba gibi şeyler tercih edersen daha iyi olur..
birlikte atıcaz bütün kiloları umarımmm

Son düzenleme:
tüliinn naber kuşuum
demek insanda önce ayak bileğine bakarsın haa
ince bilek ince bel ne güzel duruyor dimi ööffff bel ince de ayak bileğimi bilemedim kalın mı ince mi

canımmmmm ne güldümmmmm...eğer bilek açıktaysa bakarım cicimm ne yalan söyliyimmm:))))senin resimlerine bida bakmam lazım canımmmmm ama incedir seninde eminimmm inceciktirrr....

yarışmanızda hayırlı olsun kızlarrrr...dilerim hepiniz diilediğiniz kilonuza ulaşırsınızzzz

kilo bildirimi:
başlangıç:80
geçen hafta:77
bu hafta:77
spor:yok
kızlar düzcede annemdeyim.öptüm hepinizi

selam fıstıklar
yine bir sürü sayfa birikmiş ne güzel, topik canlandı

filizcim dün geçmişi tam okuyamamıştım aynı iş yerinde kalmışsın, alıştığın yerde kalman iyi olmuş. hem de yııların emeğine yazık olmamış. ayrıca çok güzel olmuşsun. emeklerimizin karşılığnı alyoruz yavaş yavaş

nilgüncüm sen de almışsın elbiseyi çok hoş olmuşsun. çok zarif duruyosun. ayakkabılar da harika. fiyatları da uygunmuş

deryacım kupan çok güzel. bulursam kesin alırım

yeni lopez izlemim çok hoş olmuşsun

güzel bir yarış başlamış hepinize de başarılar kızlar. eldiven de çok güzel

gülay kupaların ne kadar tatlı, kızın da tabiki maşallah

füsuncum tebrik ederim 5 leri görmüşsün ne güzel

ayşem üzülmekte haklısın. menülerin çok güzel gerçekten. sporun da öyle. inşallah haftaya göreceksin dilediğin rakamı. 40 beden de olmuş süpre. fotoğraflarda iki farklı insan var sanki maşallah canım

zekiye gayette iyi duruyorsun. bozma moralini lütfen.

Son düzenleme:

tv dede biggest veya bıgger loser dıye bı yarısma basayacak en cok kılo veren kazanacak ben yurt dısı versıyonunu ınternetten takıp edıyordum keske turkıyedede baslasa bızı gaza getırse dıye dua etmıstım gercek oldu keske kendım ıçınde bı kac dılek sıkıstırsaymısım araya

kırmızı eldıven supermıs

74 kilo

95-100 arası tam bilmiom.....

super degısım tebrık ederım resımler benı motıve edıyor cıdden

ben plates yapıyorum rejıme basladıgımdan berı gobegım 30 cm ınceldı asla as yapmıyorsun aksıne kası uzatıp gerdıgın ıçın sadece sıkılasıyorsun yazın kurs kapandıgı ıçın gıdemedım 10 kılomu platessız verdım hemen kollarımda ve ıç bacakta gevseme sarkma oldu yurudugum halde plates baska arkadaslar zayıflayınca yapmayı beklemeyın hemen baslayın derım ben kas yapmıyorsunuz sadece sıkılasıyorsunuz

menun cok guzel canım adın neydı hıc sormadım 74 kılo cok degıl ılk kılolar daha hızlı gıdıyor ınan bana bende martta 70 olmak ıstıyorum ıyısallah

FİLİZCİM,AYŞECİM, İZLEMCİM, ZEKİYECİM fotolar konulmuşşşşş
valla ben güzeller geçidi sandımm anammm
maşallahhh maşallahhhhh hepiniz birbirinizden güzelsiniz hoşsunuzzzz
kızlar valla tebrik ederimmmmm canı gönüldenn çok güzelsinizz

GÜLAYIMM canımmm sende benim gibisinnn alt taraf incecikk üst taraf sorunlu
valla sendede bu aralar büyük degişimler, büyük başarılar görüyorummm
tebrik ederim güzelimmm, maşallahhh canım benimm takılarınıda güle güle kullan canımm

BURCUMMMMMM minnak davşanım kıskanmaa kuuuuuuuu
canım benim eminimm sen benden çok daha büyük başarılar kazanıcaksınn Allahıma çok şükür
70 i gördümm bu hafta 1 kilo daha verdimi bekle 6 lı rakamlarla dansa çoktan başlamış olucamm inşşşşşşşş.
balll böcüğümmmm seviom senii

FÜSUNCUMMM canım teşekkür ederim ilgilendiğin için; inan vakit yok dogru dürüstt çocuklar ev iş güç spor salonu derken
uzun uzun yazmaya vakit bulamıyorum sık sık amaa hepinizi çok seviyorum tabiki veee seniiiiiiiii çokkkkkkkk tebrik ediyorummm
5 leri görmüşsünnn canım benimmmmmm maşallahhhhhhhh :119: :119:

ZEYNEPCİMM teşekkür ederim ablacımm sagolllll evet canım inşşş. az kaldı 6 lı rakamlaraa sende maşallahhh
az mı kilolar verdinnnnn çizmenide güle güle kullan fıstıgımm inşş. hayırlı günlerde

DERYAMMMMMM canımmmm üzülme sakın kuşumm reglden geldiği o artının besbelli bunun arkasına sıgınmıyosun çünkü bu aralarrr ciddenn maşallahhhhhh çok özenlisinnnnn haftaya korkulur sendennnn:18::18: canım benimm hep iyi ol inşşşş. senn

BANUŞŞŞŞŞŞ, İZLEMMMMM, BURÇİNNNNNNN, YARIŞINIZ HAYIRLI OLA GAZANIZ MUBAREK OLA HATUNLARRR
üç yiğit çıktı meydane herbiri birbirinden merdane haydebire pehlivannn buyrunn agalarrrr
hadi kızlarrrr hayırlı olsun inşş. istediğiniz gibi olsunnnn bence siz yarışın kaybedenler eldivenleri bana göndersinn
nasıl fikirr çok begendimm kuuuu her kim kazanırsa hediyelerini güle güle kullansınnn hatta birinciye ben bile bi
hediye gönderebilirimmm tebrik etmek baabında

kızlarrrrrrrrrr birde verdiğim kiloyu tebrik edenleri çokk çokkkk öpüyorummmmmm iyiki varsınızzz
inanın sizlerin sayesindee hepinizi çok seviyorum

valla unuttuklarım affedinnnnn ortilerimmm durumlarrr nasıl haydeee eski sayfalara çok bakamadımm sabah bildirim yaptıgım sayfadan devam ettim okumaya çok bişi bilmiyorum yaniiii nilgünüm ayşemmm hayde
nuranla filiz zatii yokkk özledim onlarıda valla

tüm bildirimleri kaçırdım ya okuyamadım dün hiççç..listede görürüm artık fusun 50leri gördü demek acayip sevindim ya tam bir azim örneği...artık hikayesini yazmalı...

Hiç 75 gibi durmuyorsun
gerçekten zayıf görünüyorsun
bluzun modeli de süper
maşallah

sağol canımın içiiii hihihihihi sende gelsene yarışaaaaa sende eskisinnnn...

hımmmmm hangi kanalda başlıyor ki bu yarışmaaaa???

vallahi şu an karnım patlayacak gibi
gönüllü hakemler karar versin, menülerimizi yorumlasınlar bakalım

ama ben seninkini sağlıklı bulmadım pasoo çorba içmişsin
ama yarış yarın başlayacak

ya biliyonmu bugün üşendim sabah kahvaltı hazırlamaya tek başıma yapınca sıkıcı oluyor bazenn bide ben bu çorbaya ölüyommm ya çoooookkkk seviyorummm normalde biliyon hep kahvaltı yaparımmmm....hemmmm ben şimdi bir yaramazlık yaptım bi tane baklava yidimmm sıcak sıcak gelmişşşş... hem zati yarışş yarın başlıyorrr hhihihihihi fırsattan istifadeeeeeee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…