Aman yarabbi o nasıl geçmiş Aman yarabbi o nasıl enerji
tutmayın uleeeyynn diye bağırıp koşasım geldi laaa
Merhaba arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz ben derya
çiçekdemeti biz de öyle genel bir yarış yok sadece her pazar yayınlanan listemiz var ona girmek istersen 2 hafta düzenli menü paylaşımı ve cumaları kilo bildirimi istiyoruz o kadar.
Vay vay vayyyy ayşem sen ne yaptın be yavrum kim bu güzellik kim
Kim o aramıza yeni katıldığında "ama yüzün çok güzel" deyip hayran kaldığımız, ama kilolarının arasına hapsolan kadın, nerede şimdi ki zarif ve alımlı ayşe
Canım korsen var mı bilmiyorum ama olsa dahi (ki çok farketmiyor kendimden biliyorum) ha-ri-ka görünüyorsun.Vücut tipin ne güzelmiş bak artık çıkıyor ortaya. Elbisenin çiçeği konusunda izloşa katılıyorum çıkarsan daha güzel olur.
Gerçekten bayıldım sana, gördüğüm en güzel halin Hele o kızıl bir insana bu kadar mı yakışır maaşallah allahım nazar değmesin
Denizcim hiç mi hiç canını sıkma bak hepimiz için hayaldi bir zamanlar o çizmeler ama bak görmüşsündür daha yeni yeni tadıyoruz o keyifleri. Senin de tadacağın ve bu günleri hatırlayıp gurur duyacağın günler gelecek işte o gün ben de sana hatırlıyor musun nasıl üzülmüştün diyeceğim ve birlikte yad edeceğiz bu günü sakın üzülme :13:
İzloşum ben çok sevdim ya evde giydim hafif pantalonun içine koyulunca 68 kiloda müthiş olacak eminim, zevk işte ayrı olabiliyor
O fanteziler çıt çıtlı gömleklerle daha hoş oluyor kuuu
Zekiyem ya şu an gördüğüm hiç bir şey yok inan tam dürüstlük istiyorsun diye inceleyip durdum ama bak benden ince duruyorsun neredeyse aynı kiloda ve boyda olduğumuz halde..Sen iri duruyorum diyorsan ben ölmüşüm :26:
En başta şunu unutma ki sen ince kemiklisin, benim gibi kemiğinde kalın olsaydı görürdüm seni
Tülüm yazmak için gmailden hesap alman lazım yazman için ya da herhangi bir mail adresinle google'a kayıt olman lazım :26::26:
androme platese kilolarını verdikten sonra başlarsan hem vücudun yanlış şekillenmez, hem de daha rahat yaparsın. Kiloları vermek için en iyi spor yürüyüş, bence şimdilik başka spor düşünme
Füsunum hayranım sana hayran gene çok güzel vermişsin ve 5 leri görmüşsün, allahım rüya gibi
Banum şu geçmişte senin kadar kimseye gülmedim ha allahta seni güldürsün
Ve geldik beklenen yarışmaya
Yarışmanın adını taş bebekler yarışıyor koyalım Şu yarışanlara bakın başka ne denir ki
Seve seve hakem olurdum ama menüleri yorumlayacak bilgi ve tecrübem yok ki kızlar :26:
Kırmızı eldiven sembolik açıdan çok güzel düşünülmüş, ee kim düşündü tabi
Yarışmamız bize topiğimize hayırlı olsun, bana da bu taş bebeklerle birlikte yolun sonunu göstersin inşallahhhh
tutmayın uleeeyynn diye bağırıp koşasım geldi laaa
İradinize İmrendim Tebrikler Yaza dügünüm var 57 kiloyum su 7 kilodan kurtulamadım( Boyumda kısa
kızlar yeni yarışma ne zaman başlıyor bende 84 kiloyum evlendiğimde 68 idim 2 yıl oldu evleneli daha çocukta yok allahtan boy var kurtarıyor ama bu üstümdeki fazlalıklar beni çok rahatsız ediyor hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştım çok moralim bozuk bebek de düşünüyoruz bu kiloyla hamile kalırsam vay halime
Merhaba arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz ben derya
çiçekdemeti biz de öyle genel bir yarış yok sadece her pazar yayınlanan listemiz var ona girmek istersen 2 hafta düzenli menü paylaşımı ve cumaları kilo bildirimi istiyoruz o kadar.
Vay vay vayyyy ayşem sen ne yaptın be yavrum kim bu güzellik kim
Kim o aramıza yeni katıldığında "ama yüzün çok güzel" deyip hayran kaldığımız, ama kilolarının arasına hapsolan kadın, nerede şimdi ki zarif ve alımlı ayşe
Canım korsen var mı bilmiyorum ama olsa dahi (ki çok farketmiyor kendimden biliyorum) ha-ri-ka görünüyorsun.Vücut tipin ne güzelmiş bak artık çıkıyor ortaya. Elbisenin çiçeği konusunda izloşa katılıyorum çıkarsan daha güzel olur.
Gerçekten bayıldım sana, gördüğüm en güzel halin
bugün avm ye gittim çizme ve elbise almayı planlıyordum.
birbirinden güzel çizme modelleri var. benim baldırlarım kalın olduğu için uzun çizme benim için hayaldi, dedim belki bir umut incelmiştir hadi deniyim
fermuar yarısına kadar çıktı( benimde moralim bozuldu elbiseye bakmadım bile hiç (
çok canım sıkıldı hakikaten, 73 kiloyum ama hala 44 beden kocaman basen ve kalın baldırlar sinir oluyorum anatomime
offfffff
Denizcim hiç mi hiç canını sıkma bak hepimiz için hayaldi bir zamanlar o çizmeler ama bak görmüşsündür daha yeni yeni tadıyoruz o keyifleri. Senin de tadacağın ve bu günleri hatırlayıp gurur duyacağın günler gelecek işte o gün ben de sana hatırlıyor musun nasıl üzülmüştün diyeceğim ve birlikte yad edeceğiz bu günü sakın üzülme :13:
haa birde deryama yazıcaktım
deryoşşş ben gömleği hiç beğenmedim kuuuu
evde giy de dışarda giyme
ama evde kocana gömlek fantazisi yapmak için harika bir parça
İzloşum ben çok sevdim ya evde giydim hafif pantalonun içine koyulunca 68 kiloda müthiş olacak eminim, zevk işte ayrı olabiliyor
O fanteziler çıt çıtlı gömleklerle daha hoş oluyor kuuu
Eki Görüntüle 291299 Eki Görüntüle 291298
izlem bak dogruyu söylicem dedin :))))
burda irice cıkmamışımmı(((
ya aslında moral bozuklugumun sebebi cevremin tepkisi. birde ben aynaya baktıgmda kendimi bu halden daha zayıf görüyorum ya. ona kızıyorum aslında. herkes kilolu görür ben saf gibi kendimi begene begene cıkıyorum. sonra boyle foto görünce moralim bozukuyr.
kilo aldıgını fotodan farkeden birinden daha beklenirki
Zekiyem ya şu an gördüğüm hiç bir şey yok inan tam dürüstlük istiyorsun diye inceleyip durdum ama bak benden ince duruyorsun neredeyse aynı kiloda ve boyda olduğumuz halde..Sen iri duruyorum diyorsan ben ölmüşüm :26:
En başta şunu unutma ki sen ince kemiklisin, benim gibi kemiğinde kalın olsaydı görürdüm seni
canımmm bloğun hayırlı olsunnn.2 tane gördüm pontinin diye başlayana yorum yazdım ama yayınlanmadı. nasıl yorum yazıyoruz canım ...
Tülüm yazmak için gmailden hesap alman lazım yazman için ya da herhangi bir mail adresinle google'a kayıt olman lazım :26::26:
androme platese kilolarını verdikten sonra başlarsan hem vücudun yanlış şekillenmez, hem de daha rahat yaparsın. Kiloları vermek için en iyi spor yürüyüş, bence şimdilik başka spor düşünme
Füsunum hayranım sana hayran gene çok güzel vermişsin ve 5 leri görmüşsün, allahım rüya gibi
Banum şu geçmişte senin kadar kimseye gülmedim ha allahta seni güldürsün
Ve geldik beklenen yarışmaya
Yarışmanın adını taş bebekler yarışıyor koyalım
Seve seve hakem olurdum ama menüleri yorumlayacak bilgi ve tecrübem yok ki kızlar :26:
Kırmızı eldiven sembolik açıdan çok güzel düşünülmüş, ee kim düşündü tabi
Yarışmamız bize topiğimize hayırlı olsun, bana da bu taş bebeklerle birlikte yolun sonunu göstersin inşallahhhh
Son düzenleme: