80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aman yarabbi o nasıl geçmiş Aman yarabbi o nasıl enerji
tutmayın uleeeyynn diye bağırıp koşasım geldi laaa

İradinize İmrendim Tebrikler Yaza dügünüm var 57 kiloyum su 7 kilodan kurtulamadım( Boyumda kısa

Merhaba arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz ben derya
çiçekdemeti biz de öyle genel bir yarış yok sadece her pazar yayınlanan listemiz var ona girmek istersen 2 hafta düzenli menü paylaşımı ve cumaları kilo bildirimi istiyoruz o kadar.

74 kilo

95-100 arası tam bilmiom.....

Vay vay vayyyy ayşem sen ne yaptın be yavrum kim bu güzellik kim
Kim o aramıza yeni katıldığında "ama yüzün çok güzel" deyip hayran kaldığımız, ama kilolarının arasına hapsolan kadın, nerede şimdi ki zarif ve alımlı ayşe
Canım korsen var mı bilmiyorum ama olsa dahi (ki çok farketmiyor kendimden biliyorum) ha-ri-ka görünüyorsun.Vücut tipin ne güzelmiş bak artık çıkıyor ortaya. Elbisenin çiçeği konusunda izloşa katılıyorum çıkarsan daha güzel olur.
Gerçekten bayıldım sana, gördüğüm en güzel halin Hele o kızıl bir insana bu kadar mı yakışır maaşallah allahım nazar değmesin

Denizcim hiç mi hiç canını sıkma bak hepimiz için hayaldi bir zamanlar o çizmeler ama bak görmüşsündür daha yeni yeni tadıyoruz o keyifleri. Senin de tadacağın ve bu günleri hatırlayıp gurur duyacağın günler gelecek işte o gün ben de sana hatırlıyor musun nasıl üzülmüştün diyeceğim ve birlikte yad edeceğiz bu günü sakın üzülme :13:

haa birde deryama yazıcaktım
deryoşşş ben gömleği hiç beğenmedim kuuuu
evde giy de dışarda giyme
ama evde kocana gömlek fantazisi yapmak için harika bir parça

İzloşum ben çok sevdim ya evde giydim hafif pantalonun içine koyulunca 68 kiloda müthiş olacak eminim, zevk işte ayrı olabiliyor
O fanteziler çıt çıtlı gömleklerle daha hoş oluyor kuuu

Zekiyem ya şu an gördüğüm hiç bir şey yok inan tam dürüstlük istiyorsun diye inceleyip durdum ama bak benden ince duruyorsun neredeyse aynı kiloda ve boyda olduğumuz halde..Sen iri duruyorum diyorsan ben ölmüşüm :26:
En başta şunu unutma ki sen ince kemiklisin, benim gibi kemiğinde kalın olsaydı görürdüm seni

canımmm bloğun hayırlı olsunnn.2 tane gördüm pontinin diye başlayana yorum yazdım ama yayınlanmadı. nasıl yorum yazıyoruz canım ...

Tülüm yazmak için gmailden hesap alman lazım yazman için ya da herhangi bir mail adresinle google'a kayıt olman lazım :26::26:

androme platese kilolarını verdikten sonra başlarsan hem vücudun yanlış şekillenmez, hem de daha rahat yaparsın. Kiloları vermek için en iyi spor yürüyüş, bence şimdilik başka spor düşünme

Füsunum hayranım sana hayran gene çok güzel vermişsin ve 5 leri görmüşsün, allahım rüya gibi

Banum şu geçmişte senin kadar kimseye gülmedim ha allahta seni güldürsün

Ve geldik beklenen yarışmaya
Yarışmanın adını taş bebekler yarışıyor koyalım Şu yarışanlara bakın başka ne denir ki
Seve seve hakem olurdum ama menüleri yorumlayacak bilgi ve tecrübem yok ki kızlar :26:
Kırmızı eldiven sembolik açıdan çok güzel düşünülmüş, ee kim düşündü tabi
Yarışmamız bize topiğimize hayırlı olsun, bana da bu taş bebeklerle birlikte yolun sonunu göstersin inşallahhhh

Son düzenleme:
Bugünkü menüm:

ballı,limonlu ılık su

sabah:1 kk light peynir,1 tk reçel,1/2 dilim çavdar ekmeği,4-5 adet patates kızartması

öğle:1 kase nesfit,1 bardak süt

ara:1 mandalina,1 sb süt

akşam:7-8 yk kabak yemeği,2 yk yoğurtlu kereviz salatası,1 dl çavdar ekmeği

ara:1 kase puding

3 lt su
3 kupa limonlu yeşil çay
2 kupa beşibiryerde

5 mil leslie,burn it up

Tüm yarışmacılara başarılar dilerim

ya kızlar bide ne vardıııı aklımda bi tayt muhabbeti dönmüşşş
ben tayt görmedimmm anacımmm DERYAMMM giymişş herhallll :26::26:

bana günah degilmii bende görmek istiyorummm

Kızlar iyi akşamlar, tek tek alıntı yapamadım çok işim var listeyi yapmam lazım acil.
Sevdacım canımsın yavrum sen de hep iyi ol
İremcim canın sıkkın farkettim ama ilgilenemedim

Bütün takılarımın ve ojelerimin fotolarını çektim ama listeyi yayınladıktan sonra yükleyeceğim, ben kaçıyorum sizi seviyorum

Bugünkü Menüm

Sabah

1 kase k-flakes , 2 bardak süt , yeşil çay

Öğle

2 dilim uno tam buğday , krem peynir, 3 siyah zeytin , 2 dilim salam

Ara

1 bardak ayran , 1 mandalina

Akşam

1 tabak karnabahar haşlama , sarımsaklı yoğurt , soda , yeşil çay

2.5 litre su

Spor : 3 saat çarşıda gezdim biliyorum spordan sayılmaz ama boş durmadım yani o yüzden yazmak istedim

anacımm herkes seviniyor bu yarışmayda bende seviniyorummmmmmm
iki tane dişli rakibimm varrrrrr

zeynep
cnm güle güle giy çizmeni bende yarın gidicem çizme almaya
defactoda begendim hatta biraz sonra reism ekleyimde bakın nasıl?

zekiye
görüntü çok güsel cnm amaaa bezen biz memmun olmadıgımız için
dünyanın en şişkosu hissediyoruz kendimizzzziiiii

Çok teşekkürederim öğütlerini dinleyeceğim.Ben çalışıyorum. O yüzden öğlen yemeklerim iş yerinde çıkanlar oluyor malesef.Bu günde kahvaltı günüydü.Akşamsa bu gün böyle bi kaçamak yaptım.Evde çocuklar yiyodu dayanamadım açıkçası.hafta sonu böyle biraz düzensiz oluyor.sabah yeşil çay içiyorum.2-3 litre arası su içiyorum.Ama spor yapamadım.

canımmm benimm yokk kuuuuu, sizler bizlerin ustalarısınızz, ben sizlerin eline su dökebilir miyim hiççç
hem benden çok daha tecrübeli çok daha eskiler var onlar dururkenn hem ben daha 15 kilo verdim kuuu
yarışmanın sart namesine göre 25 kilo verilmiş olacakkkkk ve geriye 3-5 kilosu kalmışş olacakkk
izlemm sultan ferman yollamış okumadın mıı şakası bi yanada merakla bekliyorumm anacım sonucunuzuu valla bi hediyede ben yollucamm kazananaa hemide ne hediyeee

bakkkk isterizzz sonra hediyemizi haaaaaaaaaaaaa

Benimde normalde hiç suyla aram yok.Bende şişelere su doldurup gözümün önüne koyuyorum.Ancak öyle içiyorum.iş yerinde bu öğlen kahvaltı vardı ondan öyle oldu.Haftaiçi daha düzenli oluyor.

sende benimmm dünyalar güzelimmm
maşallahhh güzelimmmmmmmm çok güzel ve düzenli bir menüü
anacımm herkes seviniyor bu yarışmayda bende seviniyorummmmmmm
iki tane dişli rakibimm varrrrrr
ilahiii banuşşşşş çok yaşa emiii yawrimuuu
Sevdammm facebook grubuna atarım hissiyatlı hatunum

att anamm atttt bana da yazıkk ben niye mahrum kalıyımmm o güzelliğindenn
seninn bütün hislerine kurban olurummm kuuuuuu

bakkkk isterizzz sonra hediyemizi haaaaaaaaaaaaa

anacım ayıptır söylemesi ben hediyelerimle meşhurumdurr bende tik mi diyim huy mu diyimm
durmadan hediye alırım herkese ondan hiçç iki yakamız bi araya gelmiyooo
eşim geçen diyo senin şu harcadıgın paralarla iki tane daire alırdım benn diyoo
bende ne dairesi bee benn yazlık istiyomm diyince inşşş. çıkmaz ayın son çarşambası alıcaz bu gidişle diyoo
hiç acımam parayaa yeter ki sevdiğim bi insan olsunnn ,,,
hediye köpeğinizzz olsunnnn kuuuuuuu hemide muhteşem bişi bulup alacam dursun evde
sonra kim kazanırsa yolllıcam onaaa

hımmmmmmmmmmm sırf bu hediye için yarışıcammmmmmm

kızlar ya göbegim beni çok rahatsız ediyorrrrrrrrrrrr
çıkışuan yeminle laptop ın üstüne çıkıcak gibi duruyor fırladı yani ve mide var birde

iyi akşamlar kızlar maşallah topikçek enerji patlaması yaşıyoruz
elayyyyy resmler süper takıların çok hoş kızın çok güzel kırkbinkere maşallah sende güzelsin tatlım inş. fazlalıklardanda kurtulursun
izlem banu burçinnn kızlar çok çetin bi yarış başlamış ortalığı kasıp kavurucaksınız :128::124: üçünüzede gönülden başarılar dilerim efndim kolay gelsin
bana öyle geliyoki burçin yine kahveyi içer havucu yer birinci olur
ayşeeeee nekadar güzelsin yaaaa resmlere bayıldım canım kaaaaç kilolar vermişsin 1 hafta sabit çıknca moralini bozma olur arada öyle
yeşilsiyah sende çok hoşsun cnm
inş. kimseyi atlamamışımdır

ahhhh asucum bizimmmm helede benimmmm burçinle yarışmamız akıl kariiii degildeee
dur bakalım belkim alt ederikkkkkk

gel gelelim bana bugün full kaçamaktı
birsürü işim var sihirli bi değnek olsa şipşak heryer tertemiz olsa ne iyi olurdu eskiden temizlik hastasıydım bu arada bütün işler gözümde büyüyo sanki ömrümü temizlik yapmakla geçiriyomuşum gibi hissediyorum yaaaa:44:
bugece mutfağı indircem yarın tüm günde kalan yerleri yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…