hımmmmmmmmmmm sırf bu hediye için yarışıcammmmmmm
yarışşş banuşummm yarışşşşşş daha ne alıcam bilmiyorum ama bitek fikir geldi aklıma
izloş gömlek fantezisi demiş yaa bizim burda öyle bi yer varrr anam neler var nelerrrr
size iç çamaşırları, gecelikler, .................................. bunu yazmıyom bide ban falan yerim
öyle bi koli yaparım yada ne bilemm bulurumm alıcak bişiler bennnn
Bugünkü Menüm
Sabah
1 kase k-flakes , 2 bardak süt , yeşil çay
Öğle
2 dilim uno tam buğday , krem peynir, 3 siyah zeytin , 2 dilim salam
Ara
1 bardak ayran , 1 mandalina
Akşam
1 tabak karnabahar haşlama , sarımsaklı yoğurt , soda , yeşil çay
2.5 litre su
Spor : 3 saat çarşıda gezdim biliyorum spordan sayılmaz ama boş durmadım yani o yüzden yazmak istedim
anam bu yönde enerjim hiç bitmez benimmmhahahaaaaaaaaaaa sevdaaaaaaaaaaaaa kız yemin ederim sen hediye diyincee dedimm ki
bu sevda böle bişiy düşünür keisn dedimmmmmmmmm
varsa sende bi enerji bu yöneeee
şunu çok begendim ama numarası yok sanırım
Çizme - Ayakkabılar - Bayan - Deichmann
umarım çıkar linkteki çizme
yarışşş banuşummm yarışşşşşş daha ne alıcam bilmiyorum ama bitek fikir geldi aklıma
izloş gömlek fantezisi demiş yaa bizim burda öyle bi yer varrr anam neler var nelerrrr
size iç çamaşırları, gecelikler, .................................. bunu yazmıyom bide ban falan yerim
hahahaaaaaaaaaaa sevdaaaaaaaaaaaaa kız yemin ederim sen hediye diyincee dedimm ki
kızlar evde bayat ekmek vardı yarın fırında üzerine kaşar filan koyup yapayım dedimde
var mı tarifi olannnn???
benimde 2 dişli rakibem varanacımm herkes seviniyor bu yarışmayda bende seviniyorummmmmmm
iki tane dişli rakibimm varrrrrr
hahahaaaaaaaaaaa sevdaaaaaaaaaaaaa kız yemin ederim sen hediye diyincee dedimm ki
ye ye kaşarlı kısmından yekızlar evde bayat ekmek vardı yarın fırında üzerine kaşar filan koyup yapayım dedimde
var mı tarifi olannnn???
banu o markanın çok güzel çizmeleri var çok da ucuz bana olmadı ama sana olur canım... bir de salata kurutucuları nerde staılıyo?
bir de izlem ve banunun başarı hikayelerni okudum ben burçinin de var mı acaba??
Tam benlikmiş banuş düz taban ve çok şirin yandaki zımbaları. Ben beğendim. Ama başka renkleri varsa onlara da bak.
Lambaya püfff deee
Pizza gibi yap banuşum domatesli filan
sağol canımın içiiii hihihihihi sende gelsene yarışaaaaa sende eskisinnnn...
hımmmmm hangi kanalda başlıyor ki bu yarışmaaaa???
[27:
Sevdammm facebook grubuna atarım hissiyatlı hatunum
şunu çok begendim ama numarası yok sanırım
Çizme - Ayakkabılar - Bayan - Deichmann
umarım çıkar linkteki çizme
senimi kırcammm,, sön uleynnn lambaaa püffffffTam benlikmiş banuş düz taban ve çok şirin yandaki zımbaları. Ben beğendim. Ama başka renkleri varsa onlara da bak.
Lambaya püfff deee
Pizza gibi yap banuşum domatesli filan
benimde 2 dişli rakibem var
herkes eşit
ya yemin ederim hediye diyince kırmızı dantel bir gecelik hayal ettim
gerisi hayal gücüne kalmış sevda kuşum
tüylü kelepçe kırbaç hertürlü hediyeye açığım
ye ye kaşarlı kısmından ye
5 dilim yemessen vallahii darılırım bak
var canım,arka sayfalarda kalmış olabilir
o hatunun tek formülü sade türk kahvesi
her an evine baskın yapıp kahveleri yok edebilirim
ee hırzlı hatunum ben
abbooow kız derya çıtçıtlı haa
kız düğmeli daha iyi bak beni dinle sen
yeminki gülmekten gözümden yaş geldi, evdekilerde ne oluyor orda diyor
yok bşey yok siz mısıınızı yiyin ben diyetteyim
abbooow kız derya çıtçıtlı haa
kız düğmeli daha iyi bak beni dinle sen
yeminki gülmekten gözümden yaş geldi, evdekilerde ne oluyor orda diyor
yok bşey yok siz mısıınızı yiyin ben diyetteyim
http://www.deichmann.com/TR/tr/shop/bayan/bayan-ayakkabilar/00015001060292/%C3%87izme.prod?r=5&c=3&filter_size=all&st=PRODUCT&filter_cat=/bayan/bayan-ayakkabilar/bayan-ayakkabilar-cizmeler
bu çok güzel diyecektim ama bu da pahalıymış
binici modeli deniyor buna
bu modelde başka bir ayakkabı bulabilirsin belki daha uygun
floya filan da bak
ayyyyyy izlemmmm Allah seni ne yapmasın anam bende hem utanıyom hemde çekiniyom yazmaya e yazıyım bariii
seksi bacak bantlı jartiyerli leopar gecelik, hizmetçi önlüğü, dantel gecelikler, iç çamaşırları tül,dantal, v.s yadaaaa
böyle kırbaçlı falan bişi bulursam komple takım ondan alırımm kuuu
hahahahhh bana da bakıyorlar neye gülüyorsun diye, düğmelinin de yeri ayrı tabi ama çıtçıtlıyı şöyle yavaş yavaş açarken çatırt diye öhöömmm neyse
İzloş ben bu modellere bayılıyorum hatta bir daha ki çizme alışımda hep aklımda bu modelden almak vardı, çok şık çok
hobaaa ben de isterim hizmetçi önlüğübiri bizi durdursun gari basacaklar şimdi burayı
http://www.deichmann.com/TR/tr/shop/bayan/bayan-ayakkabilar/00015001060292/%C3%87izme.prod?r=5&c=3&filter_size=all&st=PRODUCT&filter_cat=/bayan/bayan-ayakkabilar/bayan-ayakkabilar-cizmeler
bu çok güzel diyecektim ama bu da pahalıymış
binici modeli deniyor buna
bu modelde başka bir ayakkabı bulabilirsin belki daha uygun
floya filan da bak
senimi kırcammm,, sön uleynnn lambaaa püffffff
ayyyyyy izlemmmm Allah seni ne yapmasın anam bende hem utanıyom hemde çekiniyom yazmaya e yazıyım bariii
seksi bacak bantlı jartiyerli leopar gecelik, hizmetçi önlüğü, dantel gecelikler, iç çamaşırları tül,dantal, v.s yadaaaa
böyle kırbaçlı falan bişi bulursam komple takım ondan alırımm kuuu
tövbe tövbeeee akşam akşamm çarpılacaz haaa
e tamamm ben hediyemi en yakın zamanda gider alırım inşşşş.
gerisi size kalmışşş kim birinci olacakkk acepp:18::18::18:
aşk olsunnn kuzummm almam mıııyanlız benimkinden kalmamışşş yeni gelenleride pek begenmedimm
tekrar modeller gelicekmişş gelsinn bakarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?