80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hımmmmmmmmmmm sırf bu hediye için yarışıcammmmmmm

yarışşş banuşummm yarışşşşşş daha ne alıcam bilmiyorum ama bitek fikir geldi aklıma
izloş gömlek fantezisi demiş yaa bizim burda öyle bi yer varrr anam neler var nelerrrr
size iç çamaşırları, gecelikler, .................................. bunu yazmıyom bide ban falan yerim
öyle bi koli yaparım yada ne bilemm bulurumm alıcak bişiler bennnn

hahahaaaaaaaaaaa sevdaaaaaaaaaaaaa kız yemin ederim sen hediye diyincee dedimm ki
bu sevda böle bişiy düşünür keisn dedimmmmmmmmm
varsa sende bi enerji bu yöneeee

kızlar evde bayat ekmek vardı yarın fırında üzerine kaşar filan koyup yapayım dedimde
var mı tarifi olannnn???

canım örnek bi menü bence ben spor olarak utanmasam asansör kullanmadan gittiğim yerleri yazıcam:)

banu o markanın çok güzel çizmeleri var çok da ucuz bana olmadı ama sana olur canım... bir de salata kurutucuları nerde staılıyo?
bir de izlem ve banunun başarı hikayelerni okudum ben burçinin de var mı acaba??

hahahaaaaaaaaaaa sevdaaaaaaaaaaaaa kız yemin ederim sen hediye diyincee dedimm ki
anam bu yönde enerjim hiç bitmez benimmm
olur mu kuuu böyle bi hediye tabi burdan yanlış anlaşılır belkim yazmıyom tam olarak neler alıcamı ama çok şık ve seksi şeylerr

şunu çok begendim ama numarası yok sanırım
Çizme - Ayakkabılar - Bayan - Deichmann

umarım çıkar linkteki çizme

Tam benlikmiş banuş düz taban ve çok şirin yandaki zımbaları. Ben beğendim. Ama başka renkleri varsa onlara da bak.

Lambaya püfff deee

kızlar evde bayat ekmek vardı yarın fırında üzerine kaşar filan koyup yapayım dedimde
var mı tarifi olannnn???

Pizza gibi yap banuşum domatesli filan

anacımm herkes seviniyor bu yarışmayda bende seviniyorummmmmmm
iki tane dişli rakibimm varrrrrr
benimde 2 dişli rakibem var
herkes eşit

ya yemin ederim hediye diyince kırmızı dantel bir gecelik hayal ettim
gerisi hayal gücüne kalmış sevda kuşum
tüylü kelepçe kırbaç hertürlü hediyeye açığım

var mı tarifi olannnn???
ye ye kaşarlı kısmından ye
5 dilim yemessen vallahii darılırım bak

var canım,arka sayfalarda kalmış olabilir
o hatunun tek formülü sade türk kahvesi
her an evine baskın yapıp kahveleri yok edebilirim
ee hırslı hatunum ben

abbooow kız derya çıtçıtlı haa
kız düğmeli daha iyi bak beni dinle sen
yeminki gülmekten gözümden yaş geldi, evdekilerde ne oluyor orda diyor
yok bşey yok siz mısıınızı yiyin ben diyetteyim

Son düzenleme:
Tam benlikmiş banuş düz taban ve çok şirin yandaki zımbaları. Ben beğendim. Ama başka renkleri varsa onlara da bak.

Lambaya püfff deee

cnm siyah alıcam çünkü bir tane olaylı taba rengi bir çizmem var
olaylı dedim 3 yıl hiç ayagımı bile sokmadan aşk yaşadım kendileriylee

pizza gibi yapıcamda cnm ıslatmak lazım mı acaba süt le filan kururmu bilemedim

banuş bence daha özgün tasarımlara bak
bana çok sade geldi
daicmanın çok çizme çeşidi var
bi bak bakalım yarın
bekliyok

http://www.deichmann.com/TR/tr/shop/bayan/bayan-ayakkabilar/00015001060292/%C3%87izme.prod?r=5&c=3&filter_size=all&st=PRODUCT&filter_cat=/bayan/bayan-ayakkabilar/bayan-ayakkabilar-cizmeler

bu çok güzel diyecektim ama bu da pahalıymış
binici modeli deniyor buna
bu modelde başka bir ayakkabı bulabilirsin belki daha uygun
floya filan da bak

sağol canımın içiiii hihihihihi sende gelsene yarışaaaaa sende eskisinnnn...

hımmmmm hangi kanalda başlıyor ki bu yarışmaaaa???

[27:

stardaymıs sımdı yarısmacı secıyorlarmıs 13 hafta dıyetısyen ve spor hocalarının yardımıyla en cok zayıflayan kaanıyormus ben pek tv seyretmıyorum daha dogrusu vaktım olmuyor aksama kadar ıs aksamda 2 saat spor yemek felan zaten anca dus alıp yatıyorum yururkende tv seyretmek yerıne muzık dınlıyorum benı gaza getırıyor eger baslarsa haberım olmayabılır bana haber verırsenız sevınırım benım favorı programım olur heralde

Sevdammm facebook grubuna atarım hissiyatlı hatunum

aa facebook grubunuz mu var benıde eklermısın aslı fatma mantar tam adım canım

şunu çok begendim ama numarası yok sanırım
Çizme - Ayakkabılar - Bayan - Deichmann

umarım çıkar linkteki çizme

aa bende beyendıgım yagmur botlarını koyayım buraya woz yagmur botu ıstıyorum zayıflayınca alacagım resım eklemeyı bılmıyorum sımdılık bı okuyup geleyım nasıl resım eklenıyormus sımdılık lınk verıyorum

http://static.pudra.com/archive/8990/woz-uzun.jpg için Google Görsel Sonuçları

yazılı olanı beyenıyorum aynısının bavulunu almıstım ıtalyadan ama bu botlardan yoktu sımdı turkıyeye gelmıs ıyısallah zayıflarımda alabılırım

Lambaya püfff deee

senimi kırcammm,, sön uleynnn lambaaa püffffff

ayyyyyy izlemmmm Allah seni ne yapmasın anam bende hem utanıyom hemde çekiniyom yazmaya e yazıyım bariii
seksi bacak bantlı jartiyerli leopar gecelik, hizmetçi önlüğü, dantel gecelikler, iç çamaşırları tül,dantal, v.s yadaaaa
böyle kırbaçlı falan bişi bulursam komple takım ondan alırımm kuuu

tövbe tövbeeee akşam akşamm çarpılacaz haaa

e tamamm ben hediyemi en yakın zamanda gider alırım inşşşş.
gerisi size kalmışşş kim birinci olacakkk acepp:18::18::18:

hahahahhh bana da bakıyorlar neye gülüyorsun diye, düğmelinin de yeri ayrı tabi ama çıtçıtlıyı şöyle yavaş yavaş açarken çatırt diye öhöömmm neyse

İzloş ben bu modellere bayılıyorum hatta bir daha ki çizme alışımda hep aklımda bu modelden almak vardı, çok şık çok

hobaaa ben de isterim hizmetçi önlüğü biri bizi durdursun gari basacaklar şimdi burayı

aşk olsunnn kuzummm almam mııı yanlız benimkinden kalmamışşş yeni gelenleride pek begenmedimm
tekrar modeller gelicekmişş gelsinn bakarımmm

izlemmm ben tamamennn 0 topuk istiyorum
sade ve şık lsun istiyorum çokmu şey istiyorumm
yarın size evde ki çizmeleirmiii ekleyim belki görenler vardırr
taba rengi

ay kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yarıldımmm gülmekten haaaa
hafta sonu haftaaaaa sonuuuuuuuuu
yazacak çok şeyim varda susuyrummmmmmmm

herkese iyi akşamlar

elay bayıldım cicilerine hepsi çok güzeller ama ençokta düzenli intizamlı herşey yerli yerinde oluşuna bayıldım

ayşeeee woooowwwww diyorum agzım bi karış açık kaldı maşallah canım züperrrrrr olmuşsun benim kardeşimin eşi yani gelinimiz şuan aynı senin 100 kilo halin gibi hatta saç renginizden ten renginize giyim tarzınıza kadar çok benziyorsunuz oda zayıflamak istiyor ama motivasyonu sıfır ona senin bu değişimini göstereceğim eminimki acayip gaza gelecektir

yeşilsiyah canım kusura bakma ismin aklıma gelmedi kilondan çok daha ince görünüyorsun tarzın çok hoş hedefine ulaşman dileğiyle

fisunnnnn canım canı gönülden tebrik ederim inşallah verdiklerin kalıcı bi şekilde gitmiş olurlar ve birdaha asla 6lı rakamları bile görmezsinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…