80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gel vatandaş gel bu listeyle gaza gelmeyeni, görüp de ibret almayanı topikten kovuyorlar
Tabi böyle şahane bir listede benim gibi artı çıkanı neden kovmuyorlar onu sormayın

Haftanın birincisi : yeşilsiyah

aboowww o da güzlimiş kuuu
hostes hemşire filan çoğaltabiliriz bu işi
kesin 1. olmam lazım

evet bu model harika yaa
ben burdayım diyor
buna benzer benimde var, çok beğenerek almıştım
bu sene giymedim daha hiç
giyince gösteririm

anacım bi an yanlış topice mi geldim dedim saat 23:00 olmasına ragmen kırmızı noktaya baglanmış bizim topic

tüylü kelepçe ve kırbaçççç hımmmmm azgın karuu seniiii!!!!!! valla canımmm toplamana gerek yokk anam az önce bir gittim kahve yapacamm anammm kavanozzzzun dibi görünmüşşşş...yooookkk bitmişşşşş ahahahahahahah ağlıyacammm şindikkk bu saatte nirden kahve bulucam ben herhalde yarın gözümü açar açmaz markete koşacammm ahhhh sabah kahvesini hiç bir şeye değişmemmmmm...

yap canıımmm pizza yappp şöyle kocaman bir dilimmmm yeeee yarasınnnnn kuşumaaaaa yanında da kolaaaa ohhhhhhhh

ben bu sene kısa bot aldım platform topukk bi ara foto çekip koyarımmmmm

hihihihi toplamda 3 hediye olduuu hahahahah kim tutarrrrr benüüüüüüüü......

ayyyy ayyy canımmm kırıldım gülmekten gece gece havuçla kahveee aayyyyy bir yandanda sevindimm unutmamışınızzzzzz....ama bu sefer işler değişebilirrrr....2 azğın hatun varr çamaşırlara göz koyuklarrrrrrr....

ahhhh asucum bizimmmm helede benimmmm burçinle yarışmamız akıl kariiii degildeee
dur bakalım belkim alt ederikkkkkk

vallaaa izlemmm tüylü kelepçeye ve kırbaça takılık bence o kazanacakkk ihihihhihi

....... yazamıyommmm sansürr varrrrrrr

Listedeki elemanda bizim gibi yeşillik kemirmekten sıyırmış, dişinde de kalmış bir parça ama gene mutlu başardığı için

burçin aklımaaa ne geldiiiiii kız geçen yıllardaa
bana kızmışta 6 ların topigine gitmiştinnnnnn hatırlıyormusunn
neymiş ben şakadan anlamıyormuşummmm deli seni

deryacım liste herzamanki gibi süper teşekkürler canımcım

yeşilsiyah tebrikler canımmmmm tüm kilo verenleri kutluyorum veremeyenlerde haftaya fazlasıyla verirler inşallah

kızlarrrrrrr selam yine bomba gibisiniz herkesin neşesi yerinde oohhhhh ağzınızın tadıbozulmasın hanımlar bu gidişle bu gece yurt genelinde depreme sebep olacaksınız ha haberiniz olsun
benim tadım yok bu gün dünde böyleydim ama bu gün dahada coştum iiiki varsınız kendimi yanlız hissetmiyorum menümü yazıyım ben

sabah:1 dili k ekmeği 1 dilim peynir 1 kaşık bal üstüne çörek otu 1 haşlanmış yumurta

ara:t kahvesi

ara:2 armut

akşam:2 dilim ince hamur pizza

3 lt su 1 form çay 3 yeşil çay

bu arada kızlar face de grubunuzmu var eğer varsa bende katılmak isterim bizim nisan anneleriyleşu an hala devam eden bi face grubumuz var çok güzel oluyo daha yakından tanıyoruz resimler falan baya ii oluyo

deryaaa
elleirne saglık cnm listemizd eçok güsel bu hafta darısı diger haftalara inşşşşş

yarın flormarınnn yerine gidicem flormarın L serisi rujları çok güsel özellikle 14 numarsı

kızlar bugün benim için felaket bi gündü canım çok sıkıldı birisine ve ben solugu buzdolabının önünde aldım bunun yanlış oldugunu bile ile kendime engel olamadım akşama kadar yedim sonra kendime geldim sen salakmısın deniz dedim kendine neden zarar veriyorsun sonra çıktım 6 derece dışarda 40 dakika tempolu yürüdüm hırsımı yürüyüş parkurundan aldım şimdide yeşilçayımı yudumluyorum inşallah yarın çok fazla artı çıkmam :18:

kızlarrrrrrrrrr bu yazdıgım şeyleri bildiğinizzz bir iç çamaşırı magazasından alıyorum çarşının göbeğinde koca bi magaza
aklınıza öylee saçma sapan yerler gelmesinn yanlış anlaşılmak istememm valla hatta dükkana gidince oradaki kızlarla beraber
foto çeker koyarım dükkanı filan çekerim yani öyle abuk subuk bi yer degilll
tesettürlü hanımlar çalışıyo ve bütün müşterisi kadınlarrr bildiğinizz magaza yanii
neyse açıklıyımda sonra yanlış anlaşılmıyım

burçin aklımaaa ne geldiiiiii kız geçen yıllardaa
bana kızmışta 6 ların topigine gitmiştinnnnnn hatırlıyormusunn
neymiş ben şakadan anlamıyormuşummmm deli seni

heeeeheeeeee hatırladımmm kızzz sadece sana kızmamıştım bir kişi daha vardı ama hatırlayamadım şindik kim olduğunu kızım insan bazen birilerini yanlış tanıyabiliyormuşşş ama şimdi öyle düşünmüyorummmmmmm canikommmmm

kızlar muhabbetler çok güzel
bi önerim olucak bende zamanında bu geceliklere çok büyük paralar yatırdım
en sonunda bi kaç yere üye oldum dilediğimi ucuz ucuz getirtiyorum hem çevreniz varsa satışda yaparsınız kendi istediklerinizi bedavaya getirtirsiniz
petekmarketing ve güneş marketing buradan katalog gönderirler satışda yapabilirsiniz bide fatoş marketing var ordanda ucuz ucuz getirtip kendiniz giyersiniz
nacizane önerim

izloşş ben kursa gidiyorummmm biliyorsun dimi
yazıldım sonunda ehliyet kursunaaaa

deryacımmm ellerine sağlık liste çok güzel olmuş yeşilsiyah arkadaşım senide kutlarım haftanın birincisi sen olmuşsun tebrikler canımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…