80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

deryaa 2. haftaki bildirimimde alacan dimi kuu benide listeyee

Hem alacağım hem de yarışan taş bebekleri ayrı renkte koyacağım

Canım cumaya daha çok var toparlayacağına eminim, şu sinirden yeme huyumuz bizim lanetimiz gibi.. Ne kadar iradeli olursak olalım bir yere kadar tutabiliyoruz mutsuzken..

burçin aklımaaa ne geldiiiiii kız geçen yıllardaa
bana kızmışta 6 ların topigine gitmiştinnnnnn hatırlıyormusunn
neymiş ben şakadan anlamıyormuşummmm deli seni

yok beee bacummm niye yanlışş anlıyalımmmmmmm ayuppp ettinnnn....

anammm sen 75 kiloda böylesin benim bacaklarım seninkinden daha kalın ben 56 kiloyumm hiçte bileee fazlalığın yokk o moral bozanlara aldırma sen kıskanıyorlarr bellii...

canım tşkr ederim bu zayıf dediniz bacaklar 42 beden pantalon giyiyor

haklısın canım en önemli gücümüz umudumuz. sanırım herkes iyi yönde konusunca ben bi anda hayalımdeki görüntüye kavuştum sanıyorum sonrada gercekle yuzleşince moralim bozuluyor. ama cok şükür eski halimi düşündükce çok şükür
evet 75 im canım boyum uzun oldugu için 75 gibi durmuyorum. yani benim gözümde duruyorumda herkes 75 i fazla görüyor bana..

zekiyecim vallahi gayet güzel görünüyorsun... hiç de öyle iri falan durmuyorsun...
şu salata kurutucusundan ben de alacağım bir tane...

sagol canım. takıntım o yönde ne yazıkki. kendimi hep iri hissediyorum

kazagın önü arkası bir boyda izlem ancak biraz salş durdugundan yan kısımları uzun duruyor. ben yazın o dedigin penye bluzları almayı cok istemiştim. cesaret edemedim. sonra bunu görünce bi anda aldım cok rahat ve cok begendimde işte foto moralimi bozmuştu ama sagolun yerine getirdiniz. ceketi begendinede sevindim canımdaha guzelleri sizin olsun. haklısın minyon bi görüntü beklememek lazım ancak tabiricaizse şişmanlıga degilde iri görünmeye takıntım var. sanada diyim o bacaklar 42 beden pant giyiyor. inş kalanları verdimmi 40 a inerim. dahası benim için hayal zaten. göbek problemim devam ediyor ama baya kuculdu izlem bak onu kabul ediyorum. ancak bol kazagın avantajı burda cok belli degil.

çok tşkr ederim canım. herkesin canını sıkan bi yeri var işte benimde göbek var kol var

çok sagol hemşom hoşgeldin bu arada. yada güle gülemi demeliydim malum afyondan gittin...

Hiç 75 gibi durmuyorsun
gerçekten zayıf görünüyorsun
bluzun modeli de süper
maşallah

çok tşkr ederim canım...

tşkr ederim banucum. aynen oyle hissediyorum. hissediyordum yani. ama güvenimi yernine getirdiniz

kızlar ya göbegim beni çok rahatsız ediyorrrrrrrrrrrr
çıkışuan yeminle laptop ın üstüne çıkıcak gibi duruyor fırladı yani ve mide var birde

banu ne güldüm ya. bak ne diycem benimkide kenarında duruyor şimdi. önceden dugmeli bi kazak giydimmi. göbeklen tıklardım biliyomusun

deryoşummm yarın sen başlangıç kilolarımızı bir yere not et bacummmmm....

deryacım eline emeğine sağlık gene harika olmuş. kaçırdığım bildirimleri de gördüm:) nilgünü göremedim ama bildirim yapmadı demekki..
zekiye tebrikler canım...gidenler geri gelmesin

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 0 ziyaretçi)

loralayla, ZUM, metuu, asutaha, yesilsiyah, irongirl, selma12., masumm, AcapellaSoul, ugly, darkolive, narin_nazenin, berranurum

amanınnnnn maşallahhh uzun zamandırrr ilk defa topiği bu kadar kalabalık görüyorumm....bizim yarışımızzz reytingg yaptımı neeee?????[/
COLOR]

kızlarrrr görüşürüzzzz ben çıkıyımm benim kız durmuyo uykusu geldi heralde
bi uyusada kafamı dinlesem yaaaa
yanlış anlaşılmadığıma sevindimmmm dediğim gibi sadece bildiğiniz bi magaza yanii
haydin görüşürük Allaha emanet olun inşşşş.

[COLOR="#FF[B]kızlarrr
kimse tarif vermeid bu minik pizzaları nasıl yapcamm
yani ekmekler kurumu acaba direk malzemeyi dizip versem fırına???[/B]0000"][/COLOR]

ya kızım manyakmısın kime ne senin gittiğin mağazadan
alırsın kocanı gidersin ya da yanlız gidersin kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok kii
neden sıkılıyosun yahuu

çamaşır mağazalarına bende bi bakınayım kuu başka reyonlar vardır belkimm

izlemcim tabiki biliyorum ama inan bazen yılıyor insan dewamlılığımı biliyorsun ne topiği boşluyorum ne diyeti ve azmimi de ama işte 1 aydır yerimde sayıyom yine eee insan sonuç görmek istiyor neyse yılmaz yok...

süpersinnn ya mutlaka hırslandıracak bişiler buluo benim arkadaşım... keşke benze kilolarda olsak ta sizlerin arasında olabilseydim...

canım hedef kilon 48 çok az değilmi boyun kaç çok kilo vermişsin ne kadarda verdin ve spor varmıydı bende 100 den geldim buralara ama arada kopmalar vardı 48 i aklımdan bile geçirmem hatta bazen 60 yetrmi acaba diyorum...

güzeller dün okuldan sora akşam benim liseden beri görüşemediğim bir sürü arkadaşımla bi plan yaptık ve canlı müziğe gidecektik .. kızımı anneme bırakıp.. biliosunuz benimki ile olan sorunlarımı da ve birkaç gündür şükür ki iyiyiyz uğraşıyor çabalıyor belli...

ve benim akşama ne giyeceğim daha saat 3 te belli değildi... okuldan çıktık arkadaşla arabada giderken bi anda dedimki bi avm ye gidelim ve elbise almak istiom neyse gittik kotona birde rodiye girebildim çünkü zamanımız yoktu ... neyse ben bi tane aldım rodiden ve akşam gittik bütün arkadaşlarım çok beğendi hem elbisemi hem beni..

vee uzun bi aradan sonra güzel bir akşam oldu eşim ve benim adıma eski günler gibi..[/QUOTE]

çoook sevindim mutlu olmana :)) Rabbim daim etsin huzuru mutluluğu yuvanızda..

kızlar valla gece gece iyi güldürdünüz beni ha. ne muhabbetler dönmüş öyle.

çok tşkr ederim canım. inş hepimizde hedefimize ulaştıgımızı görürüz.

deryacım bu süpriz güzelmiş işte cok begendim
ancak birinciligi bayarmada aladıgım 2100 artıya borçluyum sanırım. bu yüzden cabuk gitti...
hak yemişim gibi hissettim

iyi geceler kızlarr çok geç oldu malesef ama düzenli bildirim yapayım hemen
bugün kurs vardı o yüzden düzensiz yine

sabah: 1 kepek ekmek
1 h yumurta
salatalık
5 zeytin
1 kk peynir

ara yok
öğle yok
ara yok

akşam:
1 kase çorba
2 yk kaşığı pilav
azıcık kuru fasülye
3-4 köfte
salata

görümcemde yemekteydik malesef bide arada kaçmış olan 2 dilim ev baklavası var
zaten az yedin beğenmedin mi diyip durdu o arada yeyivermişim o masumcukları çok pişmanım

1.5 lt su haftaiçi çıkarıcam acısın hepinizi öpüyorum sevgiyle kalınnnnnnnnn

haydinn iyi geceler kızlarrr bennn kaçarrrr yarın yarışmanın ilk günüyle ve sevgili tartımlaaaa sahalarda olucammmmm hadiiii bakalımmm sevgili rakibelerimm bu hafta varmı bana gol atannn?????

Hay Masallah Ne Gecmi$ Vardi Beyaaa

Yari$macilar Belli Olmu$$$ ... Hepinize Ba$ariLaaaar Diliyorummm Ablalariimmm

Deryo$umm Lolitaam Liste Bende Gözükmüyor
ama yinede ellerine saglik

menüm:
sabah:2 kuru kayısı ve tarcınlı karanfilli çay
11 ve 17 arasında uyku
17.30 da 2 dilim çavdar ekmeği haşlanmış yumurta ve 3 dilim peynir ile bir domates ile kahvaltı
arada 1 mil leslie
sonrasında bir bardak hazır tarhan çorbası
arada 5-6 badem
az önce bir kase nohutlu bamya bir dilim çavdar ekmeği ve bir bardak ayran
2lt su ve yeşil çay... ancak bu kadar olabldi...umarım 2 ye kadar falan uyumam..

ooo harika bir menüyle çoook daha güzel bir spor maşallah canımmm
çççok güzel bir menü daha maşşaaalllaahhhhhhh
kızlar evde bayat ekmek vardı yarın fırında üzerine kaşar filan koyup yapayım dedimde
var mı tarifi olannnn???
canımmm ben tavada yaparım. kuru ekmeklerin üzerine biraz süt ve yumurta kırarım. tüm malzemeleri koyup karıştırırım tavaya azcık yağ döküp üzerine yayarım. ketçap mayonezle yerimmm. ama sen dikkat et emi canımmmm çoook kalorili:)))

bugunkü menüm:

sabah : 1 dilim ev pizza / 2 kupa çay / dom.sal / az peynir

ara: 2 kaşık yeşil mercimek salata

akşam: 1 kase mercimek çorba / 3 yk yeşilmercimek salata / 1 büyük dilim dalyan köfte / salata / 2 yk yoğurt

ara : 1 elma / yarım mandalina

1 lt iksir

2 lt su

yaaaa muhabbetiniz çoook güzel tam okuyamasamda ama kaçmam gerek öpüldünüzzzz iyi gecelerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…