deryaa 2. haftaki bildirimimde alacan dimi kuu benide listeyee
kızlar bugün benim için felaket bi gündü canım çok sıkıldı birisine ve ben solugu buzdolabının önünde aldım bunun yanlış oldugunu bile ile kendime engel olamadım akşama kadar yedim sonra kendime geldim sen salakmısın deniz dedimkendine neden zarar veriyorsun sonra çıktım 6 derece dışarda 40 dakika tempolu yürüdüm hırsımı yürüyüş parkurundan aldım şimdide yeşilçayımı yudumluyorum inşallah yarın çok fazla artı çıkmam :18:
burçin aklımaaa ne geldiiiiii kız geçen yıllardaa
bana kızmışta 6 ların topigine gitmiştinnnnnn hatırlıyormusunn
neymiş ben şakadan anlamıyormuşummmm deli seni
kızlarrrrrrrrrr bu yazdıgım şeyleri bildiğinizzz bir iç çamaşırı magazasından alıyorum çarşının göbeğinde koca bi magaza
aklınıza öylee saçma sapan yerler gelmesinn yanlış anlaşılmak istememm valla hatta dükkana gidince oradaki kızlarla beraber
foto çeker koyarım dükkanı filan çekerim yani öyle abuk subuk bi yer degilll
tesettürlü hanımlar çalışıyo ve bütün müşterisi kadınlarrr bildiğinizz magaza yanii
neyse açıklıyımda sonra yanlış anlaşılmıyım
anammm sen 75 kiloda böylesin benim bacaklarım seninkinden daha kalın ben 56 kiloyumm hiçte bileee fazlalığın yokk o moral bozanlara aldırma sen kıskanıyorlarr bellii...
Ayşecim doğru söyluyosun bi yanlış yok ama herkesin metabolizması farklı çalışır belki de senin bünyen dinlenmeye geçti biraz şaşırt bedenini ne bileyim yasafat bi diyetlerden bahsediyodu karbon falan diye belki işe yarar bi araştır istersen ayrıca fotolarına bayıldım hiç moralini bozacak bişey yok istersen ben bi fotomu koyayımda haline şükret:))))haaarriiikkaaaasın,maaşallahBüyük bi değişime uğramışsın,ya insanın yüz şekli bile kayboluyo şişmanlayınca,şişmanken hep birbirimize benziyomuşuz:)))))Bunlar işin şakası tabiki de bak gör birden tekrar vermeye başlarsın...
Ayrıca mutlu olmana da sevindim inşaallah hiç bozulmaz...
Bütün yarışacak arkadaşlara kolay gelsin,siz yarışacaksınız ama valla beni bi heyecan kapladı şimdiden,bizim motivasyonumuz da artacak sizinle birlikte...
Çok sağol canım...
Bence duydukların doğrudur ama sen kendideki değişimi farketmiyosundur ,ayrıca fotolarda bazen, açıdan mı neden, olduğun gibi çıkamayabiliyosun insanlar ve tartı yalan mı söylüyo yaniii?Bence böyle şeylere moralini bozma...Unutmayın ki hepimiz kiloluyuz veya öyleydik ve bir umuda tutunup başladık ve kilo verebildik,bazıları başarmaya çok yaklaştı,bizim en önemli gücümüz umudumuz...
Ayrıca biraz önce fotonu gördüm moral bozacak hiiiçbişey göremedim,75 olduğuna emin misin?
zekiyecim vallahi gayet güzel görünüyorsun... hiç de öyle iri falan durmuyorsun...
şu salata kurutucusundan ben de alacağım bir tane...
beklenir ondan vallahii
bir kırdımı zinciri tutabilene aşkolsun
bende heyecanlıyım çok
iyi olan kazansın
ayy zekiye yemin ederim bacakların filan benimki gibi belki daha ince olabilir
ayrıca kazağının rengine ve modeline bayıldım, hafif önü kısa arkası uzun modelden sanırım bu kış bu kazaklar çok moda güle güle kullan
deri ceketinde çok tarz, kızım senin boyun uzun, kendinden nasıl minyon bir foto bekliyorsun kii :26::26::26::26::26:
incecik duruyosun fotolarda vallahi, senin göbek problemin vardı sanırım ama fotoda hiç belli değil
evt ben bir modeli denedim ve olmayınca çıktım mağazadan çok çok gücüme gitti.
akşam kız kardeşimle konuştum eniştem ayakkabı mağazası işletiyor ama izmitteler, arkası lastikli modeller varmış ayrıca herkeze olmuyormuş falan sağolsun oda beni teselli etmeye çalıştı. eşimde diyorki bu kadar yıl uzun çizme giyememek koymadıda şimdi niye bukadar üzüyor seni:))dedim o kadar yıl emek vermemiştim ama artık emek veriyorum ondan üzülüyorum.
yani zekiye ne diyim sana 75 kilosun ve gerçekten zayıf duruyorsun. hakikaten 75 te böyleysen 65 te kimbilir nasıl görünüceksin
ne güzel ya keşke benimde bacaklarım ince olsaydı tam bir armudum ya
selam fıstıklar
yine bir sürü sayfa birikmiş ne güzel, topik canlandı
filizcim dün geçmişi tam okuyamamıştım aynı iş yerinde kalmışsın, alıştığın yerde kalman iyi olmuş. hem de yııların emeğine yazık olmamış. ayrıca çok güzel olmuşsun. emeklerimizin karşılığnı alyoruz yavaş yavaş
nilgüncüm sen de almışsın elbiseyi çok hoş olmuşsun. çok zarif duruyosun. ayakkabılar da harika. fiyatları da uygunmuş
deryacım kupan çok güzel. bulursam kesin alırım
yeni lopez izlemim çok hoş olmuşsun
güzel bir yarış başlamışhepinize de başarılar kızlar. eldiven de çok güzel
gülay kupaların ne kadar tatlı, kızın da tabikimaşallah
füsuncum tebrik ederim 5 leri görmüşsün ne güzel
ayşem üzülmekte haklısın. menülerin çok güzel gerçekten. sporun da öyle. inşallah haftaya göreceksin dilediğin rakamı. 40 beden de olmuş süpre. fotoğraflarda iki farklı insan var sanki maşallah canım
zekiye gayette iyi duruyorsun. bozma moralini lütfen.
Hiç 75 gibi durmuyorsun
gerçekten zayıf görünüyorsun
bluzun modeli de süper
maşallah
zeynep
cnm güle güle giy çizmeni bende yarın gidicem çizme almaya
defactoda begendim hatta biraz sonra reism ekleyimde bakın nasıl?
zekiye
görüntü çok güsel cnm amaaa bezen biz memmun olmadıgımız için
dünyanın en şişkosu hissediyoruz kendimizzzziiiii
kızlar ya göbegim beni çok rahatsız ediyorrrrrrrrrrrr
çıkışuan yeminle laptop ın üstüne çıkıcak gibi duruyor fırladı yani ve mide var birde
Hem alacağım hem de yarışan taş bebekleri ayrı renkte koyacağım
Canım cumaya daha çok var toparlayacağına eminim, şu sinirden yeme huyumuz bizim lanetimiz gibi.. Ne kadar iradeli olursak olalım bir yere kadar tutabiliyoruz mutsuzken..
deryoşummm yarın sen başlangıç kilolarımızı bir yere not et bacummmmm....
kızlarrrr görüşürüzzzz ben çıkıyımm benim kız durmuyo uykusu geldi heralde
bi uyusada kafamı dinlesem yaaaa
yanlış anlaşılmadığıma sevindimmmm dediğim gibi sadece bildiğiniz bi magaza yanii
haydin görüşürük Allaha emanet olun inşşşş.
herkese iyi akşamlar
elay bayıldım cicilerine hepsi çok güzeller ama ençokta düzenli intizamlı herşey yerli yerinde oluşuna bayıldım
ayşeeee woooowwwww diyorum agzım bi karış açık kaldı maşallah canım züperrrrrr olmuşsun benim kardeşimin eşi yani gelinimiz şuan aynı senin 100 kilo halin gibi hatta saç renginizden ten renginize giyim tarzınıza kadar çok benziyorsunuz oda zayıflamak istiyor ama motivasyonu sıfır ona senin bu değişimini göstereceğim eminimki acayip gaza gelecektir
yeşilsiyah canım kusura bakma ismin aklıma gelmedi kilondan çok daha ince görünüyorsun tarzın çok hoş hedefine ulaşman dileğiyle
fisunnnnn canım canı gönülden tebrik ederim inşallah verdiklerin kalıcı bi şekilde gitmiş olurlar ve birdaha asla 6lı rakamları bile görmezsinnnnn
Gel vatandaş gel bu listeyle gaza gelmeyeni, görüp de ibret almayanı topikten kovuyorlar
Tabi böyle şahane bir listede benim gibi artı çıkanı neden kovmuyorlar onu sormayın
Haftanın birincisi : yeşilsiyah
ooo harika bir menüyle çoook daha güzel bir spor maşallah canımmmBugünkü menüm:
ballı,limonlu ılık su
sabah:1 kk light peynir,1 tk reçel,1/2 dilim çavdar ekmeği,4-5 adet patates kızartması
öğle:1 kase nesfit,1 bardak süt
ara:1 mandalina,1 sb süt
akşam:7-8 yk kabak yemeği,2 yk yoğurtlu kereviz salatası,1 dl çavdar ekmeği
ara:1 kase puding
3 lt su
3 kupa limonlu yeşil çay
2 kupa beşibiryerde
5 mil leslie,burn it up
Tüm yarışmacılara başarılar dilerim
çççok güzel bir menü daha maşşaaalllaahhhhhhhBugünkü Menüm
Sabah
1 kase k-flakes , 2 bardak süt , yeşil çay
Öğle
2 dilim uno tam buğday , krem peynir, 3 siyah zeytin , 2 dilim salam
Ara
1 bardak ayran , 1 mandalina
Akşam
1 tabak karnabahar haşlama , sarımsaklı yoğurt , soda , yeşil çay
2.5 litre su
Spor : 3 saat çarşıda gezdim biliyorum spordan sayılmaz ama boş durmadım yani o yüzden yazmak istedim
canımmm ben tavada yaparım. kuru ekmeklerin üzerine biraz süt ve yumurta kırarım. tüm malzemeleri koyup karıştırırım tavaya azcık yağ döküp üzerine yayarım. ketçap mayonezle yerimmm. ama sen dikkat et emi canımmmm çoook kalorili:)))kızlar evde bayat ekmek vardı yarın fırında üzerine kaşar filan koyup yapayım dedimde
var mı tarifi olannnn???
Hay Masallah Ne Gecmi$ Vardi Beyaaa
Yari$macilar Belli Olmu$$$ ... Hepinize Ba$ariLaaaar Diliyorummm Ablalariimmm
Deryo$umm Lolitaam Liste Bende Gözükmüyor
ama yinede ellerine saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?