Canım direk linkini veriyorum tıkla bakayım gene görünmeyecek mi?
http://www.yukleresim.com/di-V3XY.jpg
Eveet geldik benim fotolara :87:
Ayrı çekilen ojeleri akşamüstü fotoları çektikten sonra aldım o yüzden ayrı kaldılar
Eki Görüntüle 291515 Eki Görüntüle 291516 Eki Görüntüle 291517 Eki Görüntüle 291518 Eki Görüntüle 291519 Eki Görüntüle 291520 Eki Görüntüle 291521 Eki Görüntüle 291522
ooo harika bir menüyle çoook daha güzel bir spor maşallah canımmm
çççok güzel bir menü daha maşşaaalllaahhhhhhh
canımmm ben tavada yaparım. kuru ekmeklerin üzerine biraz süt ve yumurta kırarım. tüm malzemeleri koyup karıştırırım tavaya azcık yağ döküp üzerine yayarım. ketçap mayonezle yerimmm. ama sen dikkat et emi canımmmm çoook kalorili:)))
bugunkü menüm:
sabah : 1 dilim ev pizza / 2 kupa çay / dom.sal / az peynir
ara: 2 kaşık yeşil mercimek salata
akşam: 1 kase mercimek çorba / 3 yk yeşilmercimek salata / 1 büyük dilim dalyan köfte / salata / 2 yk yoğurt
ara : 1 elma / yarım mandalina
1 lt iksir
2 lt su
yaaaa muhabbetiniz çoook güzel tam okuyamasamda ama kaçmam gerek öpüldünüzzzz iyi gecelerrrr
canımmm liste bendede görünmüyor. ama sanrım çoğunlukta verenler var ne mutluuuGel vatandaş gel bu listeyle gaza gelmeyeni, görüp de ibret almayanı topikten kovuyorlar
Tabi böyle şahane bir listede benim gibi artı çıkanı neden kovmuyorlar onu sormayın
Haftanın birincisi : yeşilsiyah
canımm ne düzenli düzenli duruyorlar maşaaalllaaaahhh pekde güzellerrr. benimkilerde küpede kolyede aynı yerde..varmı bi çare...bide şu anahtarlığı takı asmak için kullanmakta çok mantıklıymış canımmmEveet geldik benim fotolara :87:
Ayrı çekilen ojeleri akşamüstü fotoları çektikten sonra aldım o yüzden ayrı kaldılar
Eki Görüntüle 291515 Eki Görüntüle 291516 Eki Görüntüle 291517 Eki Görüntüle 291518 Eki Görüntüle 291519 Eki Görüntüle 291520 Eki Görüntüle 291521 Eki Görüntüle 291522
Canım direk linkini veriyorum tıkla bakayım gene görünmeyecek mi?
http://www.yukleresim.com/di-V3XY.jpg
Pazar sabahı.. Güneşli ama soğuk ve sessiz. Herkes ya uykuda ya ailesi ile kahvaltıda belkide. Günümü ziyan etmemek için saati erkenden kurup kalktım Suyumu içip dışarı çıktım yarım saat tempolu yürüdüm. Zaman olarak az tabi ama çok iyi geldi. Gelip kahvaltımı da yaptım keyif ala ala. Çayımı yudumlayarak size yazıyorum şimdi. Kızların yarışı başldı. Onlar yarışacak bizler güzel menüler göreceğiz ve azime tanık olacağız ama kim kazanırsa kazansın hepsi uzun süredir bekledikleri ve artık hak ettikleri hedeflerine yaklaşmış ve belki de ulaşmış olavcaklar. Hepinize başarılar.
Görünmüyor Ablacim .. Hata Diyor
amanınn yarın bende ekliycemmmm
derya dünki aldıgın sütlü kahveee vizon rengimi flormar
bende onu bayramda almıştım
çok begendim ojeleirniiii
takılar için bende mantar pano kullanıyorum snein gibi çok rahat oluyorrrr
ama ojelerim makyaj malzemleirm odamda dgeil malesefff
yeni evime geçmeyi bekliyourm sabırsızlıklaaaaaaaaa
ne güzeller derya... kızlar ne kadar çok ojeniz var...ben başkasında çok beğeniyorum ama kendime hiç yakıştırmam sürmem de...bir de ellrim çok tombik bir parmağımd a yazı yazmaktan nasır var..yüzüklerde olmaz hiç erkek yüzükleri ancak olur..beğenmem ellerimi..
deryacım yazdıkların için teşekkür ederim, evet daha yolumuz var bizde giycez uzun çizme ve bugünleri anımsıycaz çok haklısın.ama bugün resmen hayal kırıklığı yaşadım ve eve geldiğimde soluğu topikte aldım. ve o çizmenin fermuarı kapanmadı diye o an avm de olan herşeye sinir oldum deli gibi yemek kokusuna, mısır sırası bekleyen insanlara, herşeye. kemik yapısı çok önemli ayşe ve zekiye ile kilolarımız çok yakın ama ben kendimi onladan daha fazla görüyorum.
cnm bu arada listeyi bende açamadım. ellerine sağlık yine uğraştın bizim için.
yarışşşşşşşş başlarrrrrrrrrrrrrrrr
66.2 ile başlangıç yapıyorummmmmmmmm
haydi rasgeleeeeeeeeeee
canımm ne düzenli düzenli duruyorlar maşaaalllaaaahhh pekde güzellerrr. benimkilerde küpede kolyede aynı yerde..varmı bi çare...bide şu anahtarlığı takı asmak için kullanmakta çok mantıklıymış canımmm
Deryacım liste için ellerine sağlık inşaallah haftaya kilo verebilenler kısmında ben de yer alabilirim,1. olan ve kilo veren tüm arkadaşları kutluyorum veremeyenler de haftaya inşaallah verirler. Bu arada takıların da çok güzeller sağlıklı günlerde gülerek kullan...
Ablam başka yere yükledim bakalım görünecek mi ;
[/COLOR][/B]
Ablam başka yere yükledim bakalım görünecek mi ;
Deryacım ellerine sağlık,liste çok güzel olmuş
takılarını ve ojelerini görünce içim açıldı
özellikle en son resimdeki yeşil-mavi gibi bir renk var ona ve sarı'ya bayıldım
sarı oje ben de istiyorum ama cesaret edemiyorum
Zekiyecim tebriklerrrrrrr
günaydın iremcimmmmmmmm
ne güsell sporunuda yapmışsın benimde başlamam lazımmmm
bugün bir sürü şey yapmam lazım balık yapıcaktım eledim balık işini
gidip çizme alıcam sonrada biraz kendimeee bakayım ince işlerle ugraşayım
sir agda yapayımmm
balıkta sıkıştırsam mı araya bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?