80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amanınn yarın bende ekliycemmmm
derya dünki aldıgın sütlü kahveee vizon rengimi flormar
bende onu bayramda almıştım
çok begendim ojeleirniiii

takılar için bende mantar pano kullanıyorum snein gibi çok rahat oluyorrrr

ama ojelerim makyaj malzemleirm odamda dgeil malesefff
yeni evime geçmeyi bekliyourm sabırsızlıklaaaaaaaaa

tülincim ben zaten monti yapıyorum şekerimmm
o malzemeleirn karışmış halleirni yiyememm çocuklara yapıcamm

ne güzeller derya... kızlar ne kadar çok ojeniz var...ben başkasında çok beğeniyorum ama kendime hiç yakıştırmam sürmem de...bir de ellrim çok tombik bir parmağımd a yazı yazmaktan nasır var..yüzüklerde olmaz hiç erkek yüzükleri ancak olur..beğenmem ellerimi..

deryacım yazdıkların için teşekkür ederim, evet daha yolumuz var bizde giycez uzun çizme ve bugünleri anımsıycaz çok haklısın.ama bugün resmen hayal kırıklığı yaşadım ve eve geldiğimde soluğu topikte aldım. ve o çizmenin fermuarı kapanmadı diye o an avm de olan herşeye sinir oldum deli gibi yemek kokusuna, mısır sırası bekleyen insanlara, herşeye. kemik yapısı çok önemli ayşe ve zekiye ile kilolarımız çok yakın ama ben kendimi onladan daha fazla görüyorum.
cnm bu arada listeyi bende açamadım. ellerine sağlık yine uğraştın bizim için.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amanınn burçine bak hele gelmiş sabah sabah topikte geziniyorrrrrrrrrrrrrrrr

yarışşşşşşşş başlarrrrrrrrrrrrrrrr
66.2 ile başlangıç yapıyorummmmmmmmm
haydi rasgeleeeeeeeeeee

günayyyddddıııııınnnnnnnnnn

canımmm liste bendede görünmüyor. ama sanrım çoğunlukta verenler var ne mutluuu
canımm ne düzenli düzenli duruyorlar maşaaalllaaaahhh pekde güzellerrr. benimkilerde küpede kolyede aynı yerde..varmı bi çare...bide şu anahtarlığı takı asmak için kullanmakta çok mantıklıymış canımmm
Canım direk linkini veriyorum tıkla bakayım gene görünmeyecek mi?

http://www.yukleresim.com/di-V3XY.jpg

canım benim burdanda açmıyooo..ya bide hala smileylerim yok benim niyekineee...

ZEKİYECİMMMM tebrikler canımmmmmmmmmmm

Pazar sabahı.. Güneşli ama soğuk ve sessiz. Herkes ya uykuda ya ailesi ile kahvaltıda belkide. Günümü ziyan etmemek için saati erkenden kurup kalktım Suyumu içip dışarı çıktım yarım saat tempolu yürüdüm. Zaman olarak az tabi ama çok iyi geldi. Gelip kahvaltımı da yaptım keyif ala ala. Çayımı yudumlayarak size yazıyorum şimdi. Kızların yarışı başldı. Onlar yarışacak bizler güzel menüler göreceğiz ve azime tanık olacağız ama kim kazanırsa kazansın hepsi uzun süredir bekledikleri ve artık hak ettikleri hedeflerine yaklaşmış ve belki de ulaşmış olavcaklar. Hepinize başarılar.

günaydın iremcimmmmmmmm
ne güsell sporunuda yapmışsın benimde başlamam lazımmmm

bugün bir sürü şey yapmam lazım balık yapıcaktım eledim balık işini
gidip çizme alıcam sonrada biraz kendimeee bakayım ince işlerle ugraşayım
sir agda yapayımmm
balıkta sıkıştırsam mı araya bilmiyorum

Görünmüyor Ablacim .. Hata Diyor

Ablam başka yere yükledim bakalım görünecek mi ;

Benim de yatak odam da değil canım maalesef kıştan dolayı karmakarışık ev, ben de ankaraya gidince istediğim gibi bir düzen yapma hayali kuruyorum

İnan zayıflayınca ayak numarası bile küçülüyor, o yüzden hiç dert etme bu günlerini.

Gerçekten insan haksızlığa uğradığını düşünüyor, hele ki yiyip yiyip kilo almayanları görünce :26:
Ben de kendimi hep kalın görüyorum, bir de kemiğim kalın anlatamıyorum kimseye bu kiloyla 44 beden giyiyorum bu ayrı bir şanssızlık.. Ama herkes kendini göründüğünden daha kalın görüyor bunu anladım artık
Listeyi de tekrar yükledim yukarıda görebiliyor musnuz?

yarışşşşşşşş başlarrrrrrrrrrrrrrrr
66.2 ile başlangıç yapıyorummmmmmmmm
haydi rasgeleeeeeeeeeee

Haydi bakalım kk 80-89 topiği taş bebeklere başarılar diler

Teşekkürler tülinim, listeyi tekrar yükledim başka yere yukarıda görünmesi lazım.

Son düzenleme:

Ablam başka yere yükledim bakalım görünecek mi ;

[/COLOR][/B]
Deryacım liste için ellerine sağlık inşaallah haftaya kilo verebilenler kısmında ben de yer alabilirim,1. olan ve kilo veren tüm arkadaşları kutluyorum veremeyenler de haftaya inşaallah verirler. Bu arada takıların da çok güzeller sağlıklı günlerde gülerek kullan...

Günaydıııın kızlar, gece baya kaynatmışsınız:)
Bugün ki menüm:

sabah------2 dilim tb ekmeği,kk bpeynir,1 (az)tereyağında yumurta,2 fincan şekersiz yeşilçay
öğle-------- 1 porsiyon kavurma,yeşilçay,2 veya 3 (tam bilemiyorum şimdilik) dilim ekmek
akşam------1 porsiyon yeşil fasulye,2-3 dilim ekmek,salata
yatmadan 2saat önce meyve

suyu sık içiyorum
şu aralar spor yapamıyorum
aralarda düzenli olmasa da meyve yiyorum

Son düzenleme:

banucum benim de balık niyetim var bugün... ben pişiremem ama dışarıda yiyebilirm belki... beslenme uzmanları pazar günü için öneriyorlar balığı..umarım istediğin bir çizme bulablirsin:)

Günaydınnnn kızlar

birazdan kursa gidicem gitmeden planlanan menümü yazayım dedim

ayrıcaaaaaa listedeki arkadaşları baştan sona tebrik ederim süpersiniz :))

sabah: yarım kepek ekmek, salatalık, 5 zeytin, azıcık peynir

ara: elma
öğle ve ara yok kurstayım malesef kahvaltı da geç oldu acıkmam zaten heralde

akşam 2 kase çorba yada yetiştirebilirsem balık yaparım (canım istedi yapacak arkadaşlar getirdi aklıma )

2.5 litre su içerim

hepinizi öpüyorum, mutlu pazarlar

Selamlar herkeseee:)
Dün regl oldugum için biraz diyetimi bozmuştum:/ Ama bırakmak yokkk tabiki. Önceden olsa ohoo bozuldu diyet diyip bırakırdım hemen, verdiğim 2 kilocuk bişey onu da geri alırdım hemen. AMA ARTIK SİZ VARSINIZZZ :) O yüzden motivasyonum tam gaz devam:)) Sabah süpper bi kahvaltı yaptım yeşil çayımla, pazar günü olduğu için tembelliğim tuttu erken kalkıp spor yapamadım. Ama akşamüstü yürüyüşe çıkıcam:)
Derya Abla (abla dememde bi sakınca yoktur heralde dimi?:) ) , ojelerine bayıldımmm. Oje delisi bi insanım zaten evde 30a yakın oje var:) En sevdiklerimi yanyana koyup fotoğraflarını çekip sizinle paylaşıcam ben de heveslendim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…