80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

deryacım dediğin gibi insanın parmakları ayakları bile küçülüyor ben de kısa bir süre o zevki yaşadım ama kısa sürdü... umarım bu sefer kalıcı şekilde yaşarız o hissi...

yarışşşşşşşş başlarrrrrrrrrrrrrrrr
66.2 ile başlangıç yapıyorummmmmmmmm
haydi rasgeleeeeeeeeeee

bendeeeeeeeeeee 55.9 la başlıyorummmmmmmmmmmmmm....dün yediğim baklava herhall bu kadar çıkardııı cuma gününden şimdiye kadar 100 grm mı gitti sadece yaniii??????neyseeee artık baklavaa yokkk tatlı yokk kek yokkkkk.....haydi bakalımm gazanızzzz mübarek olaaaaaaa.....deryoşummmmm hadi başlangıçları yazzz kenaraaaaaa....izlemmmm yokkkk nirde acabaaa???inşallahhh lahmacunlarııı,,hamburgerlerii,kekleri götürüyordurrrrr....
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amanınn burçine bak hele gelmiş sabah sabah topikte geziniyorrrrrrrrrrrrrrrr

heee valla kıssss geldim ama yazmadan çıkıverdim kaynanamlara kahvaltıya geldikk diye acele giyinmem lazımdııı....

izloşuumm ve banuşummm sevgili rakibelerimmmmm kilo çizelgesini değişinn lütfen ben değiştimmm başlangıççç kilosunu bugünkü kilonuzu yapın zaten inşallah artıkkk hedefe yaklaşıncaaaa çizelgeye gerek kalmıyacakkk inşallllaaahhhhhhhhhhhhhhhhh.....ben değiştimmmmm...

saat 2 olmuş ben şimdi uyandımm bu aralar paso uyuyom zatenn
yarış başlamışş, izloş gelmemiş haydin hayırlı olsun kızlarrrr

olabilerrrrrr ben unuttum bile kaç çıktıgımı çünküüüüüü

Dünkü menüm;Çok saçmasapan ve düzensizdi ama yine de yazayım.
Sabah-Öğle: (11.30)
1 dilim denge ekmek
2 lokma simit
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
1 domates
1 yeşil zeytin
2 çatal sucuklu yumurta
3 süs biberi
2 çk keten tohumu-çörekotu
Öğle:(arkadaşımda bunları istedim yedim)
1/2 dilim çavdar ekmeği
1 kk beyaz peynir
Ara:
2 mandalina
1 dilim elma
Akşam:
Yarım kase yoğurt
Ara:
1 peynirli poaça
1 çatal ıslak kek
yarım elma
2 mandalina
8-10 antep fıstığı
3 yer fıstığı
1 kaju

2 lt su
1 şekersiz türk kahvesi
şekersiz çaylar

Merhabalar,
Yarış başlamış,biz bile heyecan yaptık,bakalım sonuç ne olacak?Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
Banu'cum haklı olarak cuma günü bildirim yapılacak demişsiniz ama ben o gün nöbetçiyim ve çok erken kalkıp okula gidiyorum,aceleden aklıma bile gelmiyor,tartılamıyorum.Beni cuma için affedebilir misiniz?
Derya'cım ellerine sağlık,ben de listeyi yeni gördüm,1.yi ve tüm kilo verenleri kutluyorum.Haftayada sabit olanlar ya da alanlar fazlasıyla vereceklerdir.Oje ve takılar da çok hoş.
Ayşe'cim resminizi gördüm çok hoş görünüyorsunuz..Dedikleri çok doğru demek ki.Denizli'nin tozu,horozu ve KIZI Kesinlikle vücudunuz çok sıkı,hiç söylediğiniz kiloda görünmüyorsunuz.Bu hafta tahmininizden fazlasıyla da vereceksinizdir.

Arkadaşlar, güzel sözleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:

cnmcım son zamanlarda bakıyorum pazar günü bile bildirim yapılıyor
yani cum c.tesi ve paza günü bildirim görüyorum hep
iyi olmuyor eskiden cuma günleir topijkte bir heyacan olurdu şşimdi onuda göremeidm son zmanlarda o yüzden dedimm
tabiki zorunlu haller dışında maruz görürüz ama
birazda haksılık oluyor diyee düşünüyorum

sende yapabilirsen cuma günü tartılıp cuma gece bile yazsan olur cnm
eger böyle yapabilirisen sevinirim
imkansız degildir inşş dediigm

canım teşekkür ederim ,sende paylaş ben çk seviyorum rengarenk çeşit çeşit .....sana bulursam o kupadan ben alcam sen 68 ol kupalar benden arkadaşım
canım çok iyi vermişsi tebrik ederim canım,kıızım adına teşekkürler :) öpüyoruz seni
Günaydın kızlar, benim için siyah beyaz bir gün..Umarım herkes için rengarenktir. Mutlu bir gün dilerim hepinize..
deme öyle bebem,noldu hayırdır ,rengarenk ol lütfen
elaycım maşallah senin üstün var bacakların ince benimde cok kalın bacaklarım var bu araa takılarda cok hoş
sağol ablam ama üstü çok olan daha kilolu duruyor bence
son cümlene bittim iremcim,çok yorgunsun demi,Allah kolaylıklar versin...resimlerimi görememişsi,görmeni ve yorum yapmanı çok isterdim
sağol tatlım ama tak takıştır sür sürüştür ,insann her daim bakımlı olmalı bence
çok çok çok tebrikler füsuncummmm
elmayım ben elma,hemde kurtlu elmaaaaaaaaaaaaaa :))) canım bigün sanada börek saralım beklerizzzz ...
çocuklardan öyle oluyor ama benim kız benden tertiplidir,asla dağıtmaz ellemez ,oje ve makyaj malzemesi kanser yapar diye kullanmaz ,özel günlerde bile oje süremem özenirim ama istemez...neysekızı boşver cadı o cadı :) beğenmne sevindim canım

74 kilo

95-100 arası tam bilmiom.....
ayşe bel ve göğüs altı çok incelmiş şaka gibi yaaa.valla çok güzelsi arkadaşım ne diyim

bildirim:
başlangıç 23 eylül:87.2
geçen hafta :81.2
bu hafta:79.9
giden :1300
toplamda: 7300
spor yok
diyetisyen 1. haftam
boy 172
beden 44
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrr izmirden d. bakıraaaaaaa
evdeeee köfte,patates kızartması partisi var
ekmek arası yiycemiş özgür köz biber ve domatesle birde turşu
izlemmmm veee burçin gelin enişteniz ve yegenleirnize eşlik edinnnnnnnnn

kızım şike yapma bak hakem olurum tepenizden ayrılmam heeeeeee

Evet çok haklısın,imkansız diye birşey yok,yapmaya çalışacağım canım,6 da kalkıp,apartopar kahvaltı yapıp hemen çıkıyorum da,o yüzden demiştim.
Gülay, teşekkürler canım.

Son düzenleme:
Evet çok haklısın,imkansız diye birşey yok,yapmaya çalışacağım canım,6 da kalkıp,apartopar kahvaltı yapıp hemen çıkıyorum da,o yüzden demiştim.

anladım füsuncum gerçekten kolay dgeil
amaa sen iki ara bir dereye sıkıştırı ver tartıyıı

benim gibi ödem sorunund aolmuyor sanırım

merhaba kızlar nasılsınız?sabah 4 te geldik.uykusuzum kendime gelmeye çalışıyorum.hiç de öyle harika bir kız istemeydi nişandı diyemeyeceğim.çok kötüydü çok canımız sıkıldı.aile doğru düzgün yüzümüze bakmadı ilgilenmedi bizimle.özellikle kız istemede.nişanda da bu
sefer telafi etmeye çalıştılar ama biz suratlarına bakmadık.tüm akrabalar gördüğümüz muameleyi sabah kadar konuşup sindirmeye çalıştık ama içimiz acıdı.kardeşim çok arada kaldı.biz de susutuk bir şey demedik.geçmişi okurum bir ara.

öptüm yine uğrarım...

selam kızlar
deryacım ben de görememiştim listeyi ama sonuncu yüklediğini gördüm canım. ellerine sağlık
takıların harika. yüzükler, kolyeler küpeler...
hemşom topiğe hoşgeldim ama afyonumu bırakıp geldim. her seferinde o ayrılık o kadar zor oluyorki ailem ağlamasın diye yalandan gülmek...
nilgüncüm hoşgeldin tatsızlıklar yaşamışsınız kötü olmuş
yarış başlamış hayırlı olsun

Sizin için çiğ tavuk bile yenir.Ben sizlerin sayesinde bu haldeyim,tartıyı mı sıkıştıramayacağım?:13:

cnm sen tek başına bir idollsün şekerimmmm
senin halinin darısı bizim başıma inşşşşş
ha bu arada ne zman süs biberiii görsem snei hatırlıycammm

nilgüncüm nedne öle oldui istemiyormuydu kız tarafı acaba:26::26::26:
kardeşin için çok kötü olmuştur eminim

nisancımmm
eminimkii çok zordur ayrılmak ama hayat işte
sabır verisn allah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…