yarışşşşşşşş başlarrrrrrrrrrrrrrrr
66.2 ile başlangıç yapıyorummmmmmmmm
haydi rasgeleeeeeeeeeee
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
amanınn burçine bak hele gelmiş sabah sabah topikte geziniyorrrrrrrrrrrrrrrr
saat 2 olmuş ben şimdi uyandımmbu aralar paso uyuyom zatenn
yarış başlamışş, izloş gelmemiş haydin hayırlı olsun kızlarrrr
izloşuumm ve banuşummm sevgili rakibelerimmmmm kilo çizelgesini değişinn lütfen ben değiştimmm başlangıççç kilosunu bugünkü kilonuzu yapın zaten inşallah artıkkk hedefe yaklaşıncaaaa çizelgeye gerek kalmıyacakkk inşallllaaahhhhhhhhhhhhhhhhh.....ben değiştimmmmm...
Merhabalar,
Yarış başlamış,biz bile heyecan yaptık,bakalım sonuç ne olacak.Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
Banu'cum haklı olarak cuma günü bildirim yapılacak demişsiniz ama ben o gün nöbetçiyim ve çok erken kalkıp okula gidiyorum,aceleden aklıma bile gelmiyor,tartılamıyorum.Beni cuma için affedebilir misiniz?
Derya'cım ellerine sağlık,ben de listeyi yeni gördüm,1.yi ve tüm kilo verenleri kutluyorum.Haftayada sabit olanar ya da alanlar fazlasıyla vereceklerdir.Oje ve taılar da çok hoş.
Ayşe'cim resminizi gördüm çok hoş görünüyorsunuz..Dedikleri çok doğru demek ki.Denizli'nin tozu,horozu ve KIZIKesinlikle vücudunuz çok sıkı,hiç söylediğiniz kiloda görünmüyorsunuz.Bu hafta tahmininizden fazlasıyla da vereceksinizdir.
Arkadaşlar, güzel sözleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.
canım teşekkür ederim ,sende paylaş ben çk seviyorum rengarenk çeşit çeşit .....sana bulursam o kupadan ben alcam sen 68 ol kupalar benden arkadaşımGülayım harikasın hazineni paylaşmışsın bizimle hepsi süper
Halka küpeleri çok seviyorsun belli ki ben de mi takılarımı paylaşsam bak heveslendim :)
Ojeler de harika
Senin sadece üstünde var altın ne güzel incecik, sporlar eriyecek onlarda inşallah
Kupalarına ba-yıl-dım..Mutluyken biri mutsuzken diğeri ha süper yahu bayıldım tam benim gibi duygularını ince ince yaşamayı seven birisin, böyle bir kupa bulursam mutlaka alacağım
Hepsini iyi günlerde kullan canım
canım çok iyi vermişsi tebrik ederim canım,kıızım adına teşekkürler :) öpüyoruz seniGünaydınnn Kızlar kurstayım kilo bildirimimi yapıp çıkacağım
akşama geçmişe dalarım
kilo bildirimim:
başlangıç:80
geçen hafta:74.400
bu hafta:72200
giden:2200
toplam giden:5800
boy:1.77
beden:40
spor:90 dk
Herkesiii öpüyorum
akşama görüşürüz
gülayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy senin dünya tatlısı kızını yerim
maşallahhhhhhhhhhh
deme öyle bebem,noldu hayırdır ,rengarenk ol lütfenGünaydın kızlar, benim için siyah beyaz bir gün..Umarım herkes için rengarenktir. Mutlu bir gün dilerim hepinize..
sağol ablam ama üstü çok olan daha kilolu duruyor benceelaycım maşallah senin üstün var bacakların ince benimde cok kalın bacaklarım var bu araa takılarda cok hoş
son cümlene bittim iremcim,çok yorgunsun demi,Allah kolaylıklar versin...resimlerimi görememişsi,görmeni ve yorum yapmanı çok isterdimçok birikmiş geçmiş tekrar geriye döneceğim...acayip yoruldum heryerde sızabilecek gibiyim...dünkü menüm ömce:
sabah soğuk sıcak 2 barda suyum
bir aktivya bir dilim çavdar ekmek bir lahana dolması
ara:süt
öğlen mercimek çorbası ve etli nohut 1 kaşık sütlaç
akşam yayla çorbası ve 4 tane fırında köfte
gece 03te bir kepek ekmek bir aktivya 6 badem peynir 4-5 zeytin
dediğim gibi mükemmeliyetten uzak...1.5 lt su spor yok ama leslie bile benle takılsa yorulurdu...
sağol tatlım ama tak takıştır sür sürüştür ,insann her daim bakımlı olmalı benceAslıcım(İsminle hitap edebilir miyim?) sporu çok mu sık yapıyorsun?Benim araştırmalarımdan öğrendiğim kadarıyla haftada 3-4 kez yapılan spor daha iyiymiş,hergün yapılınca vücut alışıp tepki vermiyormuş,Sen de biraz spora ara mı versen de sonradan tekrar mı bi düzen kursan?Yoksa iyi bi fikir değil mi acaba?
Evet dün biraz kaçırdım ama inşaallah daha iyiye gidicem önce Allah sonra sizlerin sayesinde,inan yemekten biraz fazla kaçırsam "ben şimdi kızlara bunu nasıl yazıcam "diyorum elimi çekiyorum hemen,sağolun arkadaşlar yaptığınız tüm yorumlar ve verdiğiniz destek için.
Canım takıların süper ben de takıları çok severim ama insan şişmanken kendine hiçbişey yakıştıramıyo sanki,zayıfladıktan sonra takıp takıştırırız inşaallah.Resim paylaşımları için sağol bacakların baya zayıf,senin üst beden daha fazla sanırım ama gayet iyi görünüyorsun,kızın çok şirin Allah sağlıkla,mutlulukla büyümesini nasip etsin.
Günaydın derya,teşekkürler dileğin için umarım kötü bişey yoktur hem dur daha gün yeni başlıyor sonradan renklenir inşaallah.
çok çok çok tebrikler füsuncummmmMerhabalar,
Kilo bildirimim:
Başlangıç:91.2
Geçen Hafta:60.8
Bu Hafta:59.6(Üniversite yıllarından sonra ilk defa 5 li başlayan kilo oldum.)
Giden:1.2(Bu sefer gerçekten sürpriz oldu)
Toplam Giden:31.6
Hedef:57
Boy:1.65
Beden:40
Spor:220 dk
elmayım ben elma,hemde kurtlu elmaaaaaaaaaaaaaa :))) canım bigün sanada börek saralım beklerizzzz ...ahhh o annemin bir yere gideceğimiz zaman, beni kendimden emin mutlu gördüğünde
yüzündeki gülümsemeyi sevinci, gözlerinin ışıltısını anlatamam...
ama benimde 80 üstü kiloda 2 kardeşim var, bu anacağımın yüzü tamamen ne zaman güler bilemiyorum
canım çok teşekkürler
tabiki giyersin kendine inandıktan sonra olmayacak hiçbişiy yok inan kii...
bardağına kaynamış suyu koy
içine çubuk tarçın at
yudum yudum sıcak sıcak onu iç
tatlı isteğini durdurur
ama aklını sürekli yemekle tatlıyla meşgul edersen hiç bişiy işe yaramaz inan kii
beynini meşgul edicek başka şeylerle uğraş
diyet başarı öykülerinde hikayem var tatlım, uzun uzunn anlattım yaşadıklarımı neler yaptığımı resimlerimi
ordan okuyabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...darkolivenin-basari-oykusu-30-kilo-verdi.html
seni elma senii
o bel gittiğinde bu sütun bacakları bir daha görmek için sabırsızlanıyorum kuzum
ben o börek saran ellere kurban olurum yaa şirinliğe bak eşşekkkkkkkk maşallah allah nazardan esirgesin
çocuklardan öyle oluyor ama benim kız benden tertiplidir,asla dağıtmaz ellemez ,oje ve makyaj malzemesi kanser yapar diye kullanmaz ,özel günlerde bile oje süremem özenirim ama istemez...neysekızı boşver cadı o cadı :) beğenmne sevindim canımelayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hepicin bayıldım anacımmmmm nevresimleirmde aynı bu arada
takılar,tokalarrrr ojeler hepsi güsel bence çekip ekliycewmmm
ve snei görünc eiice heveslendim yahu eskiden benimde ayna önünde duruduuu
eşyalarım ama şimdi herbiri bir yerdee
ayşe bel ve göğüs altı çok incelmiş şaka gibi yaaa.valla çok güzelsi arkadaşım ne diyim
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrr izmirden d. bakıraaaaaaa
bildirim:
başlangıç 23 eylül:87.2
geçen hafta :81.2
bu hafta:79.9
giden :1300
toplamda: 7300
spor yok
diyetisyen 1. haftam
boy 172
beden 44
evdeeee köfte,patates kızartması partisi var
ekmek arası yiycemiş özgür köz biber ve domatesle birde turşu
izlemmmm veee burçin gelin enişteniz ve yegenleirnize eşlik edinnnnnnnnn
cnmcım son zamanlarda bakıyorum pazar günü bile bildirim yapılıyor
yani cum c.tesi ve paza günü bildirim görüyorum hep
iyi olmuyor eskiden cuma günleir topijkte bir heyacan olurdu şşimdi onuda göremeidm son zmanlarda o yüzden dedimm
tabiki zorunlu haller dışında maruz görürüz ama
birazda haksılık oluyor diyee düşünüyorum
sende yapabilirsen cuma günü tartılıp cuma gece bile yazsan olur cnm
eger böyle yapabilirisen sevinirim
imkansız degildir inşş dediigm
Evet çok haklısın,imkansız diye birşey yok,yapmaya çalışacağım canım,6 da kalkıp,apartopar kahvaltı yapıp hemen çıkıyorum da,o yüzden demiştim.
anladım füsuncum gerçekten kolay dgeil
amaa sen iki ara bir dereye sıkıştırı ver tartıyıı
benim gibi ödem sorunund aolmuyor sanırım
Sizin için çiğ tavuk bile yenir.Ben sizlerin sayesinde bu haldeyim,tartıyı mı sıkıştıramayacağım?:13:
merhaba kızlar nasılsınız?sabah 4 te geldik.uykusuzum kendime gelmeye çalışıyorum.hiç de öyle harika bir kız istemeydi nişandı diyemeyeceğim.çok kötüydü çok canımız sıkıldı.aile doğru düzgün yüzümüze bakmadı ilgilenmedi bizimle.özellikle kız istemede.nişanda da bu
sefer telafi etmeye çalıştılar ama biz suratlarına bakmadık.tüm akrabalar gördüğümüz muameleyi sabah kadar konuşup sindirmeye çalıştık ama içimiz acıdı.kardeşim çok arada kaldı.biz de susutuk bir şey demedik.geçmişi okurum bir ara.
öptüm yine uğrarım...
selam kızlar
deryacım ben de görememiştim listeyi ama sonuncu yüklediğini gördüm canım. ellerine sağlık
takıların harika. yüzükler, kolyeler küpeler...
hemşom topiğe hoşgeldim ama afyonumu bırakıp geldim. her seferinde o ayrılık o kadar zor oluyorkiailem ağlamasın diye yalandan gülmek...
nilgüncüm hoşgeldin tatsızlıklar yaşamışsınız kötü olmuş
yarış başlamış hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?