kızlar öncelikle dünnkü menüm
sabah:1 kase çorba
ara: kahve
öğle :arapsaçı (sıralık da derler hani dere otu gibi olan) ben çok severim 1 tabak ,yoğurt ve 1 dilim çavdar ekm.
ara: mate çay
akşam:1 pors. patlıcan oturtma,yoğurt ve marul salata
akşam:2 sade kahve ,azcık 1 er parça mandalin,elma,ayva
sabah bi tartıldım 74,5şok şok şok
bu akşam gezmeye gidicez, haftalık okey toplantımız var beylerin yani biz hanımlarda dedikodu kazanı kaynatırız gari :) 8 büyük5 çocuk ev dandini oluyor ,bu haftaki arkadaşa Allah sabır versinşimdi size bazı fotolar paylaşıcaam içimden geldi bakın hem çeşit olsun
Eki Görüntüle 291130 Eki Görüntüle 291129 Eki Görüntüle 291128 Eki Görüntüle 291127 Eki Görüntüle 291126 Eki Görüntüle 291125 Eki Görüntüle 291124
bunlar takılarım,ojelerim ben çok severim takı özellikle küper ,sanırım kolye ve yüzüklerimi çekemedim,bi dahakki sefere
Eki Görüntüle 291131 buda çaylarım,baya eksilmiş çekerken gördüm ,alışveriş zamanı gelmiş,kupaların birini mutlu olunca ,diğerini mutsuz olunca kullanıyorum çokda seviyorum kendilerini
Eki Görüntüle 291137 Eki Görüntüle 291132 Eki Görüntüle 291133 Eki Görüntüle 291134 Eki Görüntüle 291135 Eki Görüntüle 291136 Eki Görüntüle 291138
bunlarda kızımla ,benim resimlerimiz... son taytlı olan geçen hafta çekildi 76,5 kg bildirim yaptığım hafta.... diğerleride b-fitte çekmiştim
sevda naptın cnm karar verdin mi?
monti tonti işleirne
biraz ömeşakatli ama söleyimmm
sevdaaa....
çok teşekkür ederim açabildim vallahi hepsini...
gülaycım gayet iyi duruyorsun fit duruyoraun senin saçların kıvırcık değil miydi?enerjin maksimum görünüyor.
kızına bayıldım ben onun parmaklarını pastay yapan ellerini önlüğünü yerim Allah bağışlasın...ela veya elaydı de mi adı...
degiştirdim çizelgemi
bu ardaaa 2 günde 400 gr vermişim
Canım seni özlemiştik yokluğun hissediliyor:)Bi ara nilgün nerelerde acaba diye düşündüm sonra nişan geldi aklıma.Nişanınızın kötü geçmesine üzüldüm,baştan ailelerin arasına soğukluk girmesi kötü bişey ama inşaallah aşılır zamanla,kardeşin için daha üzücü olmuştur eminim ama sonu iyi olur inşaallah.merhaba kızlar nasılsınız?sabah 4 te geldik.uykusuzum kendime gelmeye çalışıyorum.hiç de öyle harika bir kız istemeydi nişandı diyemeyeceğim.çok kötüydü çok canımız sıkıldı.aile doğru düzgün yüzümüze bakmadı ilgilenmedi bizimle.özellikle kız istemede.nişanda da bu
sefer telafi etmeye çalıştılar ama biz suratlarına bakmadık.tüm akrabalar gördüğümüz muameleyi sabah kadar konuşup sindirmeye çalıştık ama içimiz acıdı.kardeşim çok arada kaldı.biz de susutuk bir şey demedik.geçmişi okurum bir ara.
öptüm yine uğrarım...
Ablam başka yere yükledim bakalım görünecek mi ;
[/SIZE][/COLOR][/B]
herkese hayırlı günler kızlar 2 gündür bildirim yapamıyorum eşim amaliyatoldu şimdi evdeyiz heömen yazıyorum menümü
deryacım liste cok güzel olmuş ellerine saglık 4. cülüyü paylaşmışım İNŞALLAH haftayada böyle olur İNŞALLAH
munüm
sabah 1 bardak maydonoz suyu 2 dilim cörek peynir zeytin birazda recel
öylen 1 bardak form cay
akşam 1 tabak kesme corbası yarım tabek pilav yarım tabakta kırmızı et
şmdi yine 1 bardak for cay
Hep öyle düşünürüm benim küçük kuzenim var 7 yaşında 25 kilo falan onu görünce gurur duyuyorum kendimlekopyum ya... teşbihi beliğ (yanlış yazmadım umarım) sanatında bir devrim yaptın ne güzle benzetme o yahu...hiç böyle düşünmemiştim gülmekten öldüm... benim çocuğum daha 8 aylık:)))
ooo hayırlı olsun zeynep gülüm
hadi bakalım güzel günlerde kullan
evet o modellerden bende gördüm gerçekten çok hoş ama olmadı banaevt ben bir modeli denedim ve olmayınca çıktım mağazadan çok çok gücüme gitti.
akşam kız kardeşimle konuştum eniştem ayakkabı mağazası işletiyor ama izmitteler, arkası lastikli modeller varmış ayrıca herkeze olmuyormuş falan sağolsun oda beni teselli etmeye çalıştı. eşimde diyorki bu kadar yıl uzun çizme giyememek koymadıda şimdi niye bukadar üzüyor seni:))dedim o kadar yıl emek vermemiştim ama artık emek veriyorum ondan üzülüyorum.
hayırlı olsun çizmelerin ve tebrik ederim 25 kilo vermişsin harikasın:)) Kış geldi yine herkes uzun çizmeleri çekti ayağına, bakıp bakıp özeniyorum( Of bu kilolar gitse artık..
ZEYNEPCİMM teşekkür ederim ablacımm sagolllllevet canım inşşş. az kaldı 6 lı rakamlaraa sende maşallahhh
az mı kilolar verdinnnnn çizmenide güle güle kullan fıstıgımm inşş. hayırlı günlerde
Hoşgeldin canım aramıza,İnşaallah hep beraber kilolardan kurtuluruz tatlı, abur-cubur a bişey diyemem ama ekmeği tamamen hayatından çıkarman doğru olmaz,kısıtla ama tamamen kesme canım,benim tavsiyem her besin grubuna diyetinde yer vermelisin ki sağlıklı kilo ver.Kolay gelsin hepimizeeeee.sevgili diyet kardeşlerim bende aranıza 82 kilo ile katıldım.hedefim 60-65 arası olmak. boyum 1.61. ilk olarak işe spor kulübüne kaydolmakla başladım,ekmek,tatlı,abur cuburu hayatımdan sildim.sebze ağırlıklı beslenerek yol devam edicem ,gelişmeleri sizinle sık sık paylaşırım herkese kolay gelsin....
Canım geçmiş olsun çok kötü bişey değildir inş.herkese hayırlı günler kızlar 2 gündür bildirim yapamıyorum eşim amaliyatoldu şimdi evdeyiz heömen yazıyorum menümü
deryacım liste cok güzel olmuş ellerine saglık 4. cülüyü paylaşmışım İNŞALLAH haftayada böyle olur İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?