80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gülaycım daha önceki fotolarını görüp çok beğenmiştim bunları da görmeyi çok isterim ne yapabliriz ki?mesela listeyi de göremedim ama alıntılarda çıkıyor. acaba alıntı yapablir mi biri?
ben de seni çok tebrik ederim canım kaç gündür yazıcam fırsat olmadı sen kırdın zincirleirni artık çok daha güzel olacak.

nilgüncüm nişana gittiğini unutmuşum tarihi düşününce fark ettim. tatsızlıklar olmuş ne diyeyeim bilemedim. evlilik ailelerin bir araya gelmesi çok zor durumlar bunlar. Allah kardeşin için en hayırlısı ne ise onu nasip etsin diyeyeim.

canım gülayı göremedim biri alıntı yapabilir mi demişsinn bende yarım saattir geçmişte gülayın mesajını arıyom anamm ancak buldumm
buyur şekerimmm gülay ve takıları ve kızıı
inşş. görürsünn canımmm alıntıda :26:

sevda naptın cnm karar verdin mi?
monti tonti işleirne
biraz ömeşakatli ama söleyimmm

sevda naptın cnm karar verdin mi?
monti tonti işleirne
biraz ömeşakatli ama söleyimmm

kuşum şimdi monti topiğine onu yazdım bende biraz düşüniyim şu aralarda iki ssat arası olcak falan filanlar varya
kafamı karıştırıyo hemde hergün sebze yemegi ne biliyim bi düşüniyim bakıyımm olmadı muhteşem bi diyet var elimde
montiye benzettim benn kısa ve özz ama çok etkiliymiş onu bi deniyim bakıymım
10 ocak benim dogum günüm ve 10 ocaga kadar 60 kilo olmak istiyorum ALLAHIMIN izniyle saglıkla inşşşşş.

sevdaaa....
çok teşekkür ederim açabildim vallahi hepsini...
gülaycım gayet iyi duruyorsun fit duruyoraun senin saçların kıvırcık değil miydi?enerjin maksimum görünüyor.
kızına bayıldım ben onun parmaklarını pastay yapan ellerini önlüğünü yerim Allah bağışlasın...ela veya elaydı de mi adı...

rica ederim şekerim ne demekkk
görebilmene çok sevindim canımmm
gerçekten çok tatlı bir kızı var maşallahhhh ALLAHIM esirgesin inşşş.

hoşgeldin ortimmm canınızın sıkılmasına üzüldüm canım yaaa
hakkınızda ve kardeşinin hakkında hayırlısı olsun inşş. canımmm
dediğin çok dogru kardesin arada kalır onun içinde zor olmuştur eminimm
ne biliyimm canımm varsa kaderinde Rabbim onunda hayırlısını göstersin inşşş.

seni çok özledimmm bu aradaaa accık haşla benii bugünüm berbat geçtiiii :18::18:

kurallaı diyetler çok etkili ama ben de yapamam diye korkuyorum. umarım diyetisyenimle yolunda gider herşey de gerek kalmaz. ama irade çok önemli 2 ayda bir bardak kola içtim. ben ki günde bir litreyi bile geçeblirdim.

selam kzılar yarış başlamış hadi hayırlısı hakeden kazansın diyorum

malumunuz bugün pazar ve ben pazarları hiç sevmem ama sizinle hareketlenio pazar günüm

ayyyy öyle surat yapan taraflara gıcık olurum surat yapacaksan neden kız istemeye davet ettin kabul ettin adam gbi karşıla allah misafiri neticede boşverin arkadaşım ismini hatırlayamadım kusura bakma kızla kardeşinin arası iyi olsun önemli olan o onlar anlaşıyolarsa gerisi hikaye bizde ocakta kız istemeye gidicez kardeşime bakalım nasıl olacak yazarım sizlerede bu hafta çarşambada amcamın kızını istemeye gelecekler tanışmaya pardon sorasında isteme bende gidicem kahveci başı olarak kızları organize edicem ya ne bilim güzel şeyler bunlar allah herkesin gönlüne göre versin ağız tadıyla olup bitsin inşallah

Canım seni özlemiştik yokluğun hissediliyor:)Bi ara nilgün nerelerde acaba diye düşündüm sonra nişan geldi aklıma.Nişanınızın kötü geçmesine üzüldüm,baştan ailelerin arasına soğukluk girmesi kötü bişey ama inşaallah aşılır zamanla,kardeşin için daha üzücü olmuştur eminim ama sonu iyi olur inşaallah.

selam kızlar
offf haftasonu yine bitti:)) ağlamak istiyorum zaman geriye aksınnnn
pazartesi sendromuna c.tesi akşamından girebilen bir insanım.

listeyi gördüm şok oldum müthiş bir liste kilo veren herkezi kutluyorum

menümü yazıyım
sabah:
2 dlm kızarmış ekmek, üstüne labne
kaşar ve beyaz peynir, zeytin,
salatalık ve 1 çay kaşığı bal

öğle:
1 tabak etli nohut yemeği
2 yk yoğurt

akşam:
3 kepçe mercimek çorbası

5 mile leslie
birazdanda şekersiz sütlü nescafe yapıcam kendime.

nilgüncüm ilk itibarlar çok önemlidir, insan evine gelen misafire bile içinden gelmesede nezaketen hoşsohbet davranır ki bu kız isteme.
kız istemede böyle bir olay yaşamanız güzel olmamış tabiki.
bundan sonrası iyi olur hayırlı olur inş. cnm

sevgili diyet kardeşlerim bende aranıza 82 kilo ile katıldım.hedefim 60-65 arası olmak. boyum 1.61. ilk olarak işe spor kulübüne kaydolmakla başladım,ekmek,tatlı,abur cuburu hayatımdan sildim.sebze ağırlıklı beslenerek yol devam edicem ,gelişmeleri sizinle sık sık paylaşırım herkese kolay gelsin....

bugünkü menümmmm

sabah önce kahve ve bitki çayı

kahvaltıı:
1 haşlama yumurta,peynir,domates,1 çatal çökelek,1 dilim ekmek

ARA:
TÜRK KAHVEMMMM

ARA:
1 armut,1 elma

ÖĞLE:
1 şiş kıyma,1 dilim ekmek 1 bardak ayran

AKŞAM:
canım yemek istemedii öğleği geç yedim diyeee...1 tane eti formun mısır ve prinç patlağı 137 kalori

ARA:
1 portakal,1 havuç

ARA:
NESKAFEEEE 3 Ü BİR ARADANIN YARISI

ALEYNA84 canım eşin ameliyat olmuş. çok geçmiş olsun. erkekler hasta oldumu cok nazlı oluyor. Allah yardımcın olsun...

NİLGÜN ilk bastan böyle tatsızlıklar yasanması kötü olmuş gerçekten. erkek kardeşinmi kız kardeşinmi nişanladı çözemedim.
ama erkek kardeşinse. kız tarafının davranışları cok aşırıya kaçmadıysa hak verin biraz. nazlanma olarak algılayınki sizinde kardeşininde içi rahat etsin. tabi davranışları sınırı aştıysa bilemem. herşey gönlünüzce olur bundan sonra inş.

bu perşembe benimde en yakın arkadasımı istemeye gelcekler. bende gidecegim. 9 yıllık bi ilişki en yakın sahidide benim. bu yüzden çok heycanlıyım ve mutluyum.

kopyum ya... teşbihi beliğ (yanlış yazmadım umarım) sanatında bir devrim yaptın ne güzle benzetme o yahu...hiç böyle düşünmemiştim gülmekten öldüm... benim çocuğum daha 8 aylık:)))
Hep öyle düşünürüm benim küçük kuzenim var 7 yaşında 25 kilo falan onu görünce gurur duyuyorum kendimle
benden o kadar insan gitti diye

ooo hayırlı olsun zeynep gülüm
hadi bakalım güzel günlerde kullan

teşekkür ederim ablacımm

evet o modellerden bende gördüm gerçekten çok hoş ama olmadı bana
benim bacaklarım gerçekten kalındır çünkü zar zor oldu oda 41 numaraydı
ben 38 giyiyorum diye almadım

hayırlı olsun çizmelerin ve tebrik ederim 25 kilo vermişsin harikasın:)) Kış geldi yine herkes uzun çizmeleri çekti ayağına, bakıp bakıp özeniyorum( Of bu kilolar gitse artık..

teşekkür ederim canım
25 kiloyu 1 yıldı az çok verdim işte
canım sanada olur uzun çizme markadan markaya kalıp farkı yok oluyo gerçekten

teşekkür ederim ablacımm
az çok verdim işte ablacıgım desteklerinizle yoksa veremezdim gerçekten veriri geri alırdım

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım aramıza,İnşaallah hep beraber kilolardan kurtuluruz tatlı, abur-cubur a bişey diyemem ama ekmeği tamamen hayatından çıkarman doğru olmaz,kısıtla ama tamamen kesme canım,benim tavsiyem her besin grubuna diyetinde yer vermelisin ki sağlıklı kilo ver.Kolay gelsin hepimizeeeee.

Canım geçmiş olsun çok kötü bişey değildir inş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…