80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bu sabah çok güzel bi rakam gördüm
inşllah almamışımdır bu gün akşam kaçırdım biraz
ama öğlen yememiştim evde değildim
sonra 1 saat falandı yürüyüş yaptım şimdi çayımı içicem :126:

hoşgeldin diyelim bikaç gündür eksikliğin farkediliyordu:)
Bu düğün işlerinde hep yaşanıyor zaten böyle şeyler. Anneannem hep şey der, biriyle evlenirken sadece onla değil ailesiyle de evlenirsin derdi. Gerçekten de öyle kime baksam. Nişan, düğün hazırlıklarında oluyor böyle tatsızlıklar umarım kolayca aşılır her şey. Dediğin gibi en zoru kardeşin için.. Yine de hayırlı uğurlu olsun, bu tatsızlıkları aşıp tadını çıkara çıkara bi düğün yapmak nasip etsin Allah diyelim:)
kurallaı diyetler çok etkili ama ben de yapamam diye korkuyorum. umarım diyetisyenimle yolunda gider herşey de gerek kalmaz. ama irade çok önemli 2 ayda bir bardak kola içtim. ben ki günde bir litreyi bile geçeblirdim.
ben de bir dönem diyetisyene gidiyordum aslında uygulanması imkansız listeler vermiyolar. Ama insanın elinde şu saatte şunu yiceksin diye bi liste olunca zor geliyor insana. Benim diyetisyenim çok geniş bi liste vermişti aslında, anlatmıştı listeyi hazırlarken nelere dikkat ettiğini. Önemli olan protein-kh-yağ dengesini kurmak aslında. Mesela bana burger king ten bile yiyebilirsin canın isteyince demişti. Ama kesinlikle kola içilmicek, ayran alırsın demişti. Hamburgerin de içindeki köftesini yersin ama dışındaki ekmeğin tamamını yemiceksin demişti. patates kızartması da maksimum 5 tane yiyebilirsin demişti. Buna uyduktan sonra Burger Kingten bile yemek yiyebilirsin demişti düşün. O yüzden çok seviyordum diyetisyenimi, çok kolay adapte olabileceğim şeyler veriyodu. Umarım senin de öyle olur..

burçinn ölcem şimdi gülmekten
bende diyorum ki aradanın yarısı ne yaaa önceki 3 bir i okumadım sanırımmm
hahahaha aradanın yarısııııııııı

Iyi Aksamlar Kizlaaaaar

Deryaaa Ablammm Gözüktü Liste Melegim Tesekkür Ederimmm Ugrastirdim Senide

Layy Layy Layyy Sabah Bende Süper Rakam Gördüm,
Haftaya Cumaya Bomba Gibi Geliyorumm
Ben Benim Bünyeyi Anlamiyorum Yahuu , Yiyince Veriyom Yemeyince Aliyorum
Nasil I$ Bu Anlamadim Saputtu Metobolizma Galiba

Bugün Tek Bi Ögün Yedim , Sabah 10.da Kalktim , 12.de Misafirlige Davetliydik Kahvaltiya Güyaaa ..
Ama Ne Kahvalti Resmen Bi Ku$ Sütü Eksikti
Crep'Lerrr Sucuklaaar Pastirmalar Yumurtanin Her Cesiti Peynir Mezeleri Patlican Mezeleri vs.
Ne Yicemi Sasirdim Ama Hakkimi 1.dilim Firinda Üstü Kizarmis Peynirli Tostan ve 2.Tane Minik Crepten Yana Kullandim
Onuda PATLICAN RECELI ile Yidim Ay Ne Güzel $eymi$ O Patlican Receli Ilk Defa Yedim Hayatimda , Tadina Doyamadim

Kac Saat Gecti Aradan Hala Migdem $i$ ve Tokum

Umarim Hepinizin Hafta Sonu Güzel Gecmi$tirrr

banucum bende bu hafta cumartesi günü bildirim yapanlardanım
ama ama cuma günü tartılmayı unutup kahvaltı yaptım
kahvaltıdan sonra aklıma geldi
mecburen cumartesiye kaldı
banyo dolabımın üzerine not yazdım zaten
cuma tartılma günü diye

Nilgüncüm kötü geçmesine üzüldüm
kardeşin için çok zor olmuştur
Rabbim hakkınız da hayırlısını versin
inşallah başka sorunlar yaşamadan hayırlı bir yuva kurarlar

Arzucum sen afyonlumuydun
bende üni.yi afyon kocatepe'de okudum
muhteşem bir 4 yıl geçirdim orada
ve bu kilolaları da afyonun kaymaklı lokumuyla,kaymağına borçluyum
hemşom yazmışsın bir afyonlu daha var topikte demek ki
merak ettim

herkese hayırlı günler kızlar 2 gündür bildirim yapamıyorum eşim amaliyatoldu şimdi evdeyiz heömen yazıyorum menümü
Çok geçmiş olsun

şimdiden hayırlı olsun canım

Son düzenleme:
aarkadaşlar ben de aranızdayım artık yeni başladım ama inşallah hergün burda olucam cuma günleri tartılıyoruz sanırım 88 le başladım bakalım ne olacak

menüm.........

sabah(8:30)
1elma,1mandalina

kahvaltı10:30)
2dlm kızarmış ekmek
peynir,zeytin,bol yeşillik türevleri
domates

öglen(13:30)
1elma,1mandalina
10 badem

akşam17:30)
bol balık,bol salata

2.5 lt su
3 yeşil çay
2 form çay

aarkadaşlar ben de aranızdayım artık.yeni başladım ama inşallah hergün burda olucam cuma günleri tartılıyoruz sanırım 88 le başladım bakalım ne olacak

bugünkü menümü yazıyorum hemen:)

kahvaltı:
1 kk beyaz peynir
4 siyah zeytin
3 dilim uno denge ekmeği
domates
salatalık
1 fincan yeşil çay

ara:
1 elma

öğle:
1 tabak peynirli makarna

akşam:
salata

Bugün kahvaltıyı baya bi geç yaptım öğle yemeği dediğim de 4ü filan buldu. o yüzden bizimkiler akşam yemeği yerken ben sadece salata yedim 1 tabak kadar. Havuçlu mısırlı marul salatası yedim.

1.5 litre su içtim bugün sonundaaaa:))

Veee 50 dk pilates yaptım. Pilates yapınca kendimi direk 3 kilo vermiş gibi hissediyorum ya niyeyse çok mutlu ediyor beni:))

canım haftada bir tartılıyorum onun haricinde tartılmamaya çalışıyorum
cuma günü de es geçmişim yine ama artık her banyoya girdiğimde notum hatırlatacak bana

aarkadaşlar ben de aranızdayım artık.yeni başladım ama inşallah hergün burda olucam cuma günleri tartılıyoruz sanırım 88 le başladım bakalım ne olacak
hoşgeldin sefalar getirdin:)) aynı kilodayız senle şimdi, umarım beraber istediğimiz kiloya da ulaşırız:))
pazar diye diyeti bozan çok var sen bozmamışsın tebriklerr:) canım nasıl ızgarada balık çekti anlatamam afiyet olsun sana:)) ben de bugün 1.5 litre su içmeyi başarabildim umarım 2ye çıkarıcam en yakın zamanda..

plates süper bişiy ya şuan çok zman ayıramıyorum ders çalıştıgım için ama 10 aralıktan sonra başlıyorum bende
üf üf üf

canım haftada bir tartılıyorum onun haricinde tartılmamaya çalışıyorum
cuma günü de es geçmişim yine ama artık her banyoya girdiğimde notum hatırlatacak bana
ben de haftada bir tartılıyorum dijital tartım yok çünkü. her gün tartılınca pek bir değişiklik göstermiyor ben de haftada 1 cuma günleri tartıliyim diye karar verdim. cumayı iple çekiyorum o yüzden bu hafta 87 görebilecek miyim acabaaaa:18:

Bugünkü menüm:

ballı,limonlu ılık su

sabah:1 dl çavdar ekmeği,1 kk light peynir,3 yeşil zeytin,3 ceviz,1/2 domates,1/2 salatalık,maydanoz

ara:6 tane badem

öğle:1/2 kase nesfit,1/2 bardak süt

ara:1 elma

akşam:2 yk kabak yemeği,3 yk patatesli yumurta,2 yk yoğurt,1 dl çavdar ekmeği

ara:1 bardak süt

3 lt su
2 kupa limonlu yeşil çay
2 kupa beşi biryerde

5 mil leslie,burn it up

plates süper bişiy ya şuan çok zman ayıramıyorum ders çalıştıgım için ama 10 aralıktan sonra başlıyorum bende
üf üf üf
evet ya kesinlikle. ebru şallının selülitsavar dvd sini yapmıştım geçenlerde, ertesi gün yürüyememiştim:)) ama bundan sonra düzenli yapıcam pilates çok şekillendiriyo vücudu. diyetle beraber yaparsan 3 kilo verince sanki 5-6 kilo vermişsin gibi görünüyor. tapıyorum pilateseeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…