80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bayram öncesi ve bayramda toptan bozdugum için haklarımı kaybettim cnm
suyu şöyle yap pşet şişe yada büyük bardak ben pet şişede içmeyi sevmiyorum mesela o yüzden
yarım lt lik bardaklarım var onları ölçü alıp kullaıyorum

ve şöle bir sıralama yaptım tavsiye ederim
1 bardak kahvaltı öncesi
1 bardak arada
1 bardak ögle yemegi öncesi
1 bardak arada
1 bardak akşam yemegi öncesi
1 bardak yemekten 1 saat sonra alsana 3 lt

sende kendine gre ayarlayabilirisn cnm

bence hemen bi dijital tartı almalısınnnn

canım bende ki digital olduğu için tartılmıyorum
100 gr fazla çıksa sinirlerim bozuluyor artık
inşallah bu hafta 87'yi görürsün
sonraları 70'leri 60'ları

5-6 litre sıvı tüketmişsin heralde helal:)) Bişey sorucam bu sabahları limonlu ılık su işe yarıyor mu? Bikaç yerde okumuştum yapın diye ama hiç etrafımda yapan yoktu görünce soriyim istedim. Bi faydasını görüyor musun?

Evet ya güzelmiş böyle. Ben de bugün 1.5 litrelik bi su şişesini doldurdum gözümün önüne koydum. Gelip gidip içmeye çalışıyorum gördükçe ama midem şişti su içmekten Senin yaptığın gibi yaparsam çok şişkinlik yapmaz heralde teşekkür ederim:))

inşallah canım ikimiz de istediğimiz kiloya ulaşırız
yaparız yaparız yeter ki kararlı olalım. benim sana tavsiyem her gün mutlaka gir bu siteye motivasyonunu çok etkiliyor insanın. menünü paylaş mutlaka. yediklerini yazacağını bilince insan kendine daha çok hakim oluyor:))

bence hemen bi dijital tartı almalısınnnn
ben de düşünüyorum ama şimdilik böyle idare ediyorum. seninki hangi marka?

canım bende ki digital olduğu için tartılmıyorum
100 gr fazla çıksa sinirlerim bozuluyor artık
inşallah bu hafta 87'yi görürsün
sonraları 70'leri 60'ları
ayy içimi açtın valla, senin de az kalmış 60ları görmene bikaç haftaya 6lı rakamlarda olursun artıkk:))

menüm:
uyanınca 2 bardak soğuk ve ılık su ve kayısı
yarım saat tempolu yürüyüş
kahvaltı:2 dilim yam tahıllı ekmek yumurta bir dilim peynir ve domates ve taze meyve suyu greyfurt ve mandalinden
ara tarçınlı süt
öğle nohutlu bamya ayran ve domates bir dilim tam tahıllı ekmek
akşam: ızgara balık ve salata bir dilim ekmek-tam buğday
2.5 lt su ve yeşil çay
yatmadan meyve ve kuruyemiş eklenir

sinbo benimki cnm yıllardır kullanıyorum
şu sebepten dijital dedimmm ilerde gram gram vericeksin ve bu graları tam olarak göstermezz
analog tartı

kızlar zaten gözlerim çok fena bu minnacık pc mahvetti beni daha da calışmam lazım...arkadasımınkini aldım ama 3 aydır acmamış ve şifreyi unutmuş...nası açacağımı bilen var mı

biri bana hem yardım etsin..hemde moral versin...85 kiloyum ve mutsuzum..artık girdiğim hiç bir mağazadan kendime bişey alamıyorum..alışverişe her çıktığımda sadece ayakkabı ve çanta alıyorum..tek büyümeyen yer ayaklarım...

canım hep aynıyız valla
ama kocişi mocişi boş verip sağlık için zayıflamalıyız
ayrıca zayıf insanlar için giyim hem güzel hem ucuz ben de kilolarımla çok mutsuzum hergün bu siteye girip motive olalımm

canım ben de aynı durumdayım. hatta ben ayakkabı da almıyorum giyecek uygun kıyafet bulamam diye spor ayakkabılarla takılıyorum.. ama moralini düzeltip kendine çeki düzen vermen gerek hemen. bak burda 20-30 kilo verenler var fotoğraflarını koyuyorlar, ben onları gördükçe motive oluyorum. hayatımın sonuna kadar bunlarla yaşayamam diyorum. Önce kendini sev, kendini sevdiğin için yap diyetini. Seni kilonla yargılayanları boşver, bedenine uygun kıyafet bulamadığın mağazaları boşver, önce sağlığını düşün. Şurda eminim yaza kadar sabretsen 65in altına düşersin..
Kilo yüzünden insanın morali çok bozuluyor haklısın ama inan ki bizim elimizde. bana hayal gibi geliyordu bu kadar kiloyu vermek, ama burdakilere bakıyorum görüyorum 20 30 kilo verenleri, daha çok motive oluyorum..
Burdaki menüleri incele biraz, mutlaka spora başla. Yürüyüş, pilates ya da leslie olabilir. Ben leslie hiç yapmadım ama burda yapan çok var, pilatesi önerebilirim ama kendim de yapıyorum. Daha yeni başladım 1 hafta filan oldu ama inan ki 1 hafta önceki mutsuzluğum yok. Çünkü çok kararlıyım ve biliyorum artık kurtulacağımı bütün bu sıkıntılardan. Sen de katıl bize, her şey daha kolay olucak zayıflayınca inan..

Canım ben yıllardır içiyorum
94 kiloya çıktığım dönemde de içiyordum ve zayıflatmıyordu beni
sebebi ılık su içimi temizliyormuş gibi geliyor
bal ve limonda faydalı diye içiyorum
annem kazandırdı bu alışkanlığı
bitki çaylarıyla birlikte 5 lt buluyordur günlük sıvı tüketimim

Son düzenleme:

ooooo birinci güne bomba gibi başlamışsınnnn tatlımmmm

Janekato hoş geldiniz.

Sacre ekmeğe karşı verdiğin kararlılık çok güzel.tebrik ederim.

Banucum harikasın.çok güzel vermişsin.kıyafetlere üzülme pilatesle incelirsin hemen..

Eranisa ,aleyna ,asuhata,metuu tebrik ederim.2 kilo ne demek ya…

Zekiye canım 2 kiloya vay be derken sana ne diyeceğimi şaşırdım.resimler de aynı sıkıntıyı ben yaşadım.nişan için gittiğim de abartısız herkes çok inceldiğimi söyledi.harika görünüyorsun dediler.tamam 78 e düştüm zayıf değilim ama çok iyi hissettim kendimi.neyse fotoları bir gördüm suratım mosmor oldu.ama neye?bu kadar iltifata bu kadar şişman görünüyorsam ben eskiden nasılmışım ya?çok fena çok.üzmemeye çalış kendini..

Gülaycım tebrikler..çok incelmişsin ya.inanılmaz görünüyorsun.ve çok düzenlisin ne güzel..

Deryam reglden dolayı artı çıkmışsın canın sağolsun..

Deniz tebrikler canım.bak üzülmene bile değmezdi.üstüne bile vermişsin..pastayı nasıl yaptığını ayrıntılı yazarsan nerede sorun olduğunu yazabilirimn sana..elbiseye de üzülme.nişan elbisesi için 25 elbise denemişimdir.ama sadece 1 i istediğim gibi oldu.ama tam oldu..

Burcu canın sağolsun canım.inşallah verirsin haftaya..ama ojelerinin resimlerini göremedim.

Sesi iyi olmana sevindim canım.kilo da vermişsin tebrikler..

Deniz (n.nazenin) olsun canım.az yada çok yeter ki gitsin.

Filiz menün çok güzel.eminim ki suyunu da arttıracaksın.nutellayı da yemeye yemeye alışırsın zaten.umarım zor bir süreç olmaz.kilo da vermişsin tebrikler..ölçüleri benim de almam lazım.pilatese başlamak istiyorum.resimler de harika.hiç kilolu görünmüyorsun.

Tülinciğim tebrikler canım.pastayı neden yedin d.günü falan mı vardı?

Arzu canım çoktan aldım elbiseyi.hatta nişan bile oldu.sağol.kilo vermişsin tebrikler..

Fatma tebrikler canım..

Tunacığım tebrikler..

neslihan canım tebrikler.ve çok geçmiş olsun..

Sevda nasılsın bebeğim..enerji patlaman var yine maşallah..sen nasıl bu kadar kilo verebiliyorsun ya maşallah..yok öyle yazıp kaçmak.çabuk ayrıntıları veriyorsun..

İzlem çizelgen uğurlu gelir inşallah..yeni yarışınız da hayırlı olsun..

Emaz hoş geldin.lütfen kaldığın yerden başla.üzülmekle sorunlar çözülmüyor.yarın senin için yeni bir başlangıç olsun.kreşe verilen çocuk ilk başlarda bağışıklık kazanana kadar sürekli hasta olur.benim iki kızım da kreşe gitti ki küçük hala gidiyor.ilk zqmanlarda hep hastalardı ama şimdi sorun olmuyor.dr a bile götürmeden evdeki ilaçlarla iyileşiyorlar.biraz sabret lütfen..

54tugba ismin tugba mı canım.kilolar yavaş yavaş gidecek merak etme..

Selmacığım başlamışsın diyete ve spora.harikasın ve menün gayet güzel..

Androme 1 kilo çok güzel ya.keşke ben de verebilsem birer birer..

Aylin hoş geldin..

Ugly tebrikler canım..

Aslı verememişsin ama üzülme gerçi direniyor demişsin haklısın.zaten deneyimlisin bu konuda.kendin için en iyisini sen bilirsin.

Zeynep tebrikler canım.darısı 74 e..çizmeni güle güle giy.

Angelteacher tebrikler.maşallah..

Deryam dün ne oldu?neden siyah beyaz bir gün olmuş?

Bu kadar yazdıktan sonra irem nerdeymiş diyecektim meğer nöbetteymişsin.canın çıkmış resmen.inşallah bir daha böyle yoğun bir gün olmaz.1300 çok güzel bir rakam.

Ayşem 40 bedene düşmüşsün tebrikler zümremmm..eşinle de aran düzelmiş yaşasın…elbisen sen..harikasınız.çok güzel fit duruyorsun..

Füsun 50 leri görmüşsün tebrikler canım.

Hicranöztürk ,çiçekdemeti hoş geldiniz ben Nilgün.

ben yine her pazartesi olduğu gibi yine yarın diete başlarım...valla artık sıkıldım..en son 5 kiloyu bir ayda verip sonra iki katını geri aldım..yiyip yiyip zayıf kalanlara gıcık oluyorum..işin kötüsü bütün arkadaşlarım incecik.....lolilo arkadaşım..sağlık tabi önemli..benim şu anda sağlığım iyi fakat sinirler mahvoldu...eşim sabırla zayıflayacağım günü bekliyor..işin ucuna ne ödüller koydu ;yok ben yine aynı yine aynı..kendime kızmaktan yoruldum..

anladım canım ben de bikaç kez denedim limonlu ılık suyu ama çok ekşi geldi sabah sabah benim midemi bulandırıyor içemiyorum. Neyse bişey kaybetmiyormuşum o zaman:) Yeşil çaya başladım burdakilerin sayesinde, suyu da arttırmaya çalışıyorum 2 litreyi geçicem umarım. Bu arada bir fincan yeşil çay günde ekstradan 70 kalori yaktırıyormuş, bu da yıllık 3-4 kilo ediyormuş bi yerde okudum, artık hastasıyım yeşil çayın:))

aarkadaşlar ben de aranızdayım artık.yeni başladım ama inşallah hergün burda olucam cuma günleri tartılıyoruz sanırım 88 le başladım bakalım ne olacak

hoşgeldiniz bende yeniyim 1 haftadır burdayım müthiş bi motivasyon kaynağı burası. burdan kopmaz ve dikkatli beslenirseniz inş verirsiniz inş hep birlikte veririz

Nilgüncüm harikasın yine
kimseyi atlamadan zaman harcayarak
tüm enerjinle geldin

evet canım yeşil çayın yağ yakma potansiyeli oldukça yüksek
çubuk tarçınla birlikte içersen tatlı ihtiyacını da en aza indirgemiş oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…