ilknur alemsin ya çok güldüm beni zayıflatmıyo demene:) yeşil çayı da ben hep içerdim ama zayıflama yoktu:) şimdi gene içiyorum ama ben faydalı olduğuna inanıyorum çok severk içiyorum zaruriyet değil...
ooooo birinci güne bomba gibi başlamışsınnnn tatlımmmm
Janekato hoş geldiniz.
Sacre ekmeğe karşı verdiğin kararlılık çok güzel.tebrik ederim.
Banucum harikasın.çok güzel vermişsin.kıyafetlere üzülme pilatesle incelirsin hemen..
Eranisa ,aleyna ,asuhata,metuu tebrik ederim.2 kilo ne demek ya
Zekiye canım 2 kiloya vay be derken sana ne diyeceğimi şaşırdım.resimler de aynı sıkıntıyı ben yaşadım.nişan için gittiğim de abartısız herkes çok inceldiğimi söyledi.harika görünüyorsun dediler.tamam 78 e düştüm zayıf değilim ama çok iyi hissettim kendimi.neyse fotoları bir gördüm suratım mosmor oldu.ama neye?bu kadar iltifata bu kadar şişman görünüyorsam ben eskiden nasılmışım ya?çok fena çok.üzmemeye çalış kendini..
Gülaycım tebrikler..çok incelmişsin ya.inanılmaz görünüyorsun.ve çok düzenlisin ne güzel..
Deryam reglden dolayı artı çıkmışsın canın sağolsun..
Deniz tebrikler canım.bak üzülmene bile değmezdi.üstüne bile vermişsin..pastayı nasıl yaptığını ayrıntılı yazarsan nerede sorun olduğunu yazabilirimn sana..elbiseye de üzülme.nişan elbisesi için 25 elbise denemişimdir.ama sadece 1 i istediğim gibi oldu.ama tam oldu..
Burcu canın sağolsun canım.inşallah verirsin haftaya..ama ojelerinin resimlerini göremedim.
Sesi iyi olmana sevindim canım.kilo da vermişsin tebrikler..
Deniz (n.nazenin) olsun canım.az yada çok yeter ki gitsin.
Filiz menün çok güzel.eminim ki suyunu da arttıracaksın.nutellayı da yemeye yemeye alışırsın zaten.umarım zor bir süreç olmaz.kilo da vermişsin tebrikler..ölçüleri benim de almam lazım.pilatese başlamak istiyorum.resimler de harika.hiç kilolu görünmüyorsun.
Tülinciğim tebrikler canım.pastayı neden yedin d.günü falan mı vardı?
Arzu canım çoktan aldım elbiseyi.hatta nişan bile oldu.sağol.kilo vermişsin tebrikler..
Fatma tebrikler canım..
Tunacığım tebrikler..
neslihan canım tebrikler.ve çok geçmiş olsun..
Sevda nasılsın bebeğim..enerji patlaman var yine maşallah..sen nasıl bu kadar kilo verebiliyorsun ya maşallah..yok öyle yazıp kaçmak.çabuk ayrıntıları veriyorsun..
İzlem çizelgen uğurlu gelir inşallah..yeni yarışınız da hayırlı olsun..
Emaz hoş geldin.lütfen kaldığın yerden başla.üzülmekle sorunlar çözülmüyor.yarın senin için yeni bir başlangıç olsun.kreşe verilen çocuk ilk başlarda bağışıklık kazanana kadar sürekli hasta olur.benim iki kızım da kreşe gitti ki küçük hala gidiyor.ilk zqmanlarda hep hastalardı ama şimdi sorun olmuyor.dr a bile götürmeden evdeki ilaçlarla iyileşiyorlar.biraz sabret lütfen..
54tugba ismin tugba mı canım.kilolar yavaş yavaş gidecek merak etme..
Selmacığım başlamışsın diyete ve spora.harikasın ve menün gayet güzel..
Androme 1 kilo çok güzel ya.keşke ben de verebilsem birer birer..
Aylin hoş geldin..
Ugly tebrikler canım..
Aslı verememişsin ama üzülme gerçi direniyor demişsin haklısın.zaten deneyimlisin bu konuda.kendin için en iyisini sen bilirsin.
Zeynep tebrikler canım.darısı 74 e..çizmeni güle güle giy.
Angelteacher tebrikler.maşallah..
Deryam dün ne oldu?neden siyah beyaz bir gün olmuş?
Bu kadar yazdıktan sonra irem nerdeymiş diyecektim meğer nöbetteymişsin.canın çıkmış resmen.inşallah bir daha böyle yoğun bir gün olmaz.1300 çok güzel bir rakam.
Ayşem 40 bedene düşmüşsün tebrikler zümremmm..eşinle de aran düzelmiş yaşasın elbisen sen..harikasınız.çok güzel fit duruyorsun..
Füsun 50 leri görmüşsün tebrikler canım.
Hicranöztürk ,çiçekdemeti hoş geldiniz ben Nilgün.
kime diyosun kııı.... :44:
canım senin hayatında bazı mecburiyetler var. elinde olmayan sebeplerden düzenli yiyip içemiyorsun. burda senin bi sucun yokki. sen elinden geldigince az hasarla atlamaya calışacaksın. durumun bi çogumuzdan kat ve kat daha zor. ancak bulundugun durumdan dolayı canını sıkma. çünkü dedigim gibi senin elinde degil. bunca sıkıntıya ragmen azimle sarılıyorsun bu işe takdir ediyorum seni. ve eminimki bu yolun sonunu göreceksin.
bende işte bi an havalanıp gördügüm fotolarla yere çakılmış gibi oldum da ondan oyle sıkıldı canım biraz. kendimi bu şekilde görmek beni yıldırmaz asla dahada cok azimlendim diyebilirim. hatta gerçekleri görmek iyide oldu 2 gündür iyi şişirmişler beni
tşkr ederim destegin için...
evet gelelim bu günki yediklerime
KAHVALTI bir dilim ekmek biraz peynir ıkı yeşil biber ıkı salatalık yeşil cay
ARA bir elma
ÖGLEN haşlanmış lahana salatası 5 tane kanat
AKŞAM mantarlı yumurtalı omlet ve yine lahana salatası
spor 1 saat yürüyüş su yok malesef :26:
bağa gel bostana gel ley ley ley leyyyliimm
menüm
kahvaltım
1 dilim tam tahıllı kkızarmış ekmek, domates salatalık 1 yumurta krem peynir 1 tatlı kaşığı bal şekersiz çay
1 mandalina 2 dilim ayva
etli pırasa 2 kaşık, limonlu 1 turp
iksir
tarçınlı karanfil çay(doğadanın yeni aldım, çok hoşuma gitti)
2 kaşık sarımsaklı yoğurtlu pancar
şekersiz çay ile devam
belki 1 avuç yağsız patlamış mısır
Eki Görüntüle 291299 Eki Görüntüle 291298
izlem bak dogruyu söylicem dedin :))))
burda irice cıkmamışımmı(((
ya aslında moral bozuklugumun sebebi cevremin tepkisi. birde ben aynaya baktıgmda kendimi bu halden daha zayıf görüyorum ya. ona kızıyorum aslında. herkes kilolu görür ben saf gibi kendimi begene begene cıkıyorum. sonra boyle foto görünce moralim bozukuyr.
kilo aldıgını fotodan farkeden birinden daha beklenirki
anam anam öldüm geberdimmm bugün yahu birazdan bi duş alıp
iffet içinnnn hazırlancam
burçinnnizlmein menüsü evet az ama o geç kalkıyor
birde geç kahvaltı yapıyor degilmi izloşş
menü saatleirmizide ekleyelim ögünleirn yanınaa
ayrıcaa burçinim snein menüde saglıklı degil ki kuzummmm
neyse yarış yarın başlıyor zatennn
izlemmmm
cnm hemen salata kurutucu edin deirm çok partik oluyorrr
hatta suda şimdi bir demet tere ve roka varrr kurutulmayı bekleyennn
çok pratşk oluyorrrr
birde cnm ben şu açıdan sevmiyorum viledayı kıl bırakıyor hemde benim evim küçük
malum halılarım her yeri kaplıyor
mesela koridordaki açıklı yerim 1 karış bile yok
mutfaktada 2 halı var yani her yer halı benim boş yer yok vileda yapacak birde hep giidp gidip yapışıyor halıllara
komple kaldırmaktaaaa her dk olmadıgı için
elimle silmeyi tercih eidyorum
bende çok heycanlıyım yarış için vallahiiiiiiiiii
sonuncu bile olsammmm en azından kalan kilocuklar gidicek bu yarıştaaa
ve hasretle özlemini çektigim burdumda tütennn 5 lere kavuşurum inşallah
Arkadaşlar bende henüz yeni başladım bir hafta oldu.86 Kilo ile başladım.Hergün tartılıyorum.Bugün 83 900 çıktım.Hemen etlerimin yumuşadığını hissediyorum.İnşallah bu sefer baya kararlıyım devam edeceğim.Lütfen bana destek olun.Sizlerin bu kadar kilo verdiğinizi okuyunca bana bayağı heves geldi.Bu günyediklerim.yumurtalı menemen,1dilim ekmek arada100gr kadaryağsız yoğurt,öğlen yemeği 2tane salatalık,1tane domates,1kk beyaz peynir2dilim ekmek arada 2 tane mandalina akşam2 dilim pizza:18: pek güzel bi mönü değil ama böyle oldu.
nilgüncüm sen de almışsın elbiseyi çok hoş olmuşsun. çok zarif duruyosun. ayakkabılar da harika. fiyatları da uygunmuş
valla unuttuklarım affedinnnnn ortilerimmm durumlarrr nasıl haydeee eski sayfalara çok bakamadımm sabah bildirim yaptıgım sayfadan devam ettim okumaya çok bişi bilmiyorum yaniiii nilgünüm ayşemmm hayde
nuranla filiz zatii yokkközledim onlarıda valla
Bugünkü Menüm
Sabah
1 kase k-flakes , 2 bardak süt , yeşil çay
Öğle
2 dilim uno tam buğday , krem peynir, 3 siyah zeytin , 2 dilim salam
Ara
1 bardak ayran , 1 mandalina
Akşam
1 tabak karnabahar haşlama , sarımsaklı yoğurt , soda , yeşil çay
2.5 litre su
Spor : 3 saat çarşıda gezdim biliyorum spordan sayılmaz ama boş durmadım yani o yüzden yazmak istedim
şunu çok begendim ama numarası yok sanırım
Çizme - Ayakkabılar - Bayan - Deichmann
umarım çıkar linkteki çizme
kızlar ya göbegim beni çok rahatsız ediyorrrrrrrrrrrr
çıkışuan yeminle laptop ın üstüne çıkıcak gibi duruyor fırladı yani ve mide var birde
benimde 2 dişli rakibem var
herkes eşit
ya yemin ederim hediye diyince kırmızı dantel bir gecelik hayal ettim
gerisi hayal gücüne kalmış sevda kuşum
tüylü kelepçe kırbaç hertürlü hediyeye açığım
ye ye kaşarlı kısmından ye
5 dilim yemessen vallahii darılırım bak
var canım,arka sayfalarda kalmış olabilir
o hatunun tek formülü sade türk kahvesi
her an evine baskın yapıp kahveleri yok edebilirim
ee hırslı hatunum ben
abbooow kız derya çıtçıtlı haa
kız düğmeli daha iyi bak beni dinle sen
yeminki gülmekten gözümden yaş geldi, evdekilerde ne oluyor orda diyor
yok bşey yok siz mısıınızı yiyin ben diyetteyim
kızlar bugün benim için felaket bi gündü canım çok sıkıldı birisine ve ben solugu buzdolabının önünde aldım bunun yanlış oldugunu bile ile kendime engel olamadım akşama kadar yedim sonra kendime geldim sen salakmısın deniz dedimkendine neden zarar veriyorsun sonra çıktım 6 derece dışarda 40 dakika tempolu yürüdüm hırsımı yürüyüş parkurundan aldım şimdide yeşilçayımı yudumluyorum inşallah yarın çok fazla artı çıkmam :18:
deryacım eline emeğine sağlık gene harika olmuş. kaçırdığım bildirimleri de gördüm:) nilgünü göremedim ama bildirim yapmadı demekki..
zekiye tebrikler canım...gidenler geri gelmesin
Eveet geldik benim fotolara :87:
Ayrı çekilen ojeleri akşamüstü fotoları çektikten sonra aldım o yüzden ayrı kaldılar
Eki Görüntüle 291515 Eki Görüntüle 291516 Eki Görüntüle 291517 Eki Görüntüle 291518 Eki Görüntüle 291519 Eki Görüntüle 291520 Eki Görüntüle 291521 Eki Görüntüle 291522
izloşuumm ve banuşummm sevgili rakibelerimmmmm kilo çizelgesini değişinn lütfen ben değiştimmm başlangıççç kilosunu bugünkü kilonuzu yapın zaten inşallah artıkkk hedefe yaklaşıncaaaa çizelgeye gerek kalmıyacakkk inşallllaaahhhhhhhhhhhhhhhhh.....ben değiştimmmmm...
nilgüncüm hoşgeldin tatsızlıklar yaşamışsınız kötü olmuş
nilgüncüm nedne öle oldui istemiyormuydu kız tarafı acaba:26::26::26:
kardeşin için çok kötü olmuştur eminim
nilgüncüm nişana gittiğini unutmuşum tarihi düşününce fark ettim. tatsızlıklar olmuş ne diyeyeim bilemedim. evlilik ailelerin bir araya gelmesi çok zor durumlar bunlar. Allah kardeşin için en hayırlısı ne ise onu nasip etsin diyeyeim.
hoşgeldin ortimmm canınızın sıkılmasına üzüldüm canım yaaa
hakkınızda ve kardeşinin hakkında hayırlısı olsun inşş. canımmm
dediğin çok dogru kardesin arada kalır onun içinde zor olmuştur eminimm
ne biliyimm canımm varsa kaderinde Rabbim onunda hayırlısını göstersin inşşş.
seni çok özledimmm bu aradaaa accık haşla benii bugünüm berbat geçtiiii :18::18:
ayyyy öyle surat yapan taraflara gıcık olurum surat yapacaksan neden kız istemeye davet ettin kabul ettin adam gbi karşıla allah misafiri neticede boşverin arkadaşım ismini hatırlayamadım kusura bakma kızla kardeşinin arası iyi olsun önemli olan o onlar anlaşıyolarsa gerisi hikaye bizde ocakta kız istemeye gidicez kardeşime bakalım nasıl olacak yazarım sizlerede bu hafta çarşambada amcamın kızını istemeye gelecekler tanışmaya pardon sorasında isteme bende gidicem kahveci başı olarak kızları organize edicem ya ne bilim güzel şeyler bunlar allah herkesin gönlüne göre versin ağız tadıyla olup bitsin inşallah
Canım seni özlemiştik yokluğun hissediliyor:)Bi ara nilgün nerelerde acaba diye düşündüm sonra nişan geldi aklıma.Nişanınızın kötü geçmesine üzüldüm,baştan ailelerin arasına soğukluk girmesi kötü bişey ama inşaallah aşılır zamanla,kardeşin için daha üzücü olmuştur eminim ama sonu iyi olur inşaallah.
nilgüncüm ilk itibarlar çok önemlidir, insan evine gelen misafire bile içinden gelmesede nezaketen hoşsohbet davranır ki bu kız isteme.
kız istemede böyle bir olay yaşamanız güzel olmamış tabiki.
bundan sonrası iyi olur hayırlı olur inş. cnm
NİLGÜN ilk bastan böyle tatsızlıklar yasanması kötü olmuş gerçekten. erkek kardeşinmi kız kardeşinmi nişanladı çözemedim.
ama erkek kardeşinse. kız tarafının davranışları cok aşırıya kaçmadıysa hak verin biraz. nazlanma olarak algılayınki sizinde kardeşininde içi rahat etsin. tabi davranışları sınırı aştıysa bilemem. herşey gönlünüzce olur bundan sonra inş.
bu perşembe benimde en yakın arkadasımı istemeye gelcekler. bende gidecegim. 9 yıllık bi ilişki en yakın sahidide benim. bu yüzden çok heycanlıyım ve mutluyum.
hoşgeldin diyelim bikaç gündür eksikliğin farkediliyordu:)
Bu düğün işlerinde hep yaşanıyor zaten böyle şeyler. Anneannem hep şey der, biriyle evlenirken sadece onla değil ailesiyle de evlenirsin derdi. Gerçekten de öyle kime baksam. Nişan, düğün hazırlıklarında oluyor böyle tatsızlıklar umarım kolayca aşılır her şey. Dediğin gibi en zoru kardeşin için.. Yine de hayırlı uğurlu olsun, bu tatsızlıkları aşıp tadını çıkara çıkara bi düğün yapmak nasip etsin Allah diyelim:)
Nilgüncüm kötü geçmesine üzüldüm
kardeşin için çok zor olmuştur
Rabbim hakkınız da hayırlısını versin
inşallah başka sorunlar yaşamadan hayırlı bir yuva kurarlar
Kızlar bu sabah çok güzel bi rakam gördüm
inşllah almamışımdır bu gün akşam kaçırdım biraz
ama öğlen yememiştim evde değildim
sonra 1 saat falandı yürüyüş yaptım şimdi çayımı içicem :126:
aarkadaşlar ben de aranızdayım artık yeni başladım ama inşallah hergün burda olucam cuma günleri tartılıyoruz sanırım 88 le başladım bakalım ne olacak
kızlar zaten gözlerim çok fena bu minnacık pc mahvetti beni daha da calışmam lazım...arkadasımınkini aldım ama 3 aydır acmamış ve şifreyi unutmuş...nası açacağımı bilen var mı
biri bana hem yardım etsin..hemde moral versin...85 kiloyum ve mutsuzum..artık girdiğim hiç bir mağazadan kendime bişey alamıyorum..alışverişe her çıktığımda sadece ayakkabı ve çanta alıyorum..tek büyümeyen yer ayaklarım...
nilgüncüm geldiğini belli etti hemen ne güzel
hey maşşalhhhhhhhhh nilgün hafızanaaa hayran kaldımmmmmm pamuk şekerimmmmmmmm
sevgili rakiibemm ben bayramdan sonra hep böleydim cnmmm
hastanede ve bayramd açok kilo aldııgm için
sıkı sıkıya başladımmm
ama bu benim pko lu metabolizmamm beni yarıda bırakırmı bırakır bu
emege karşılık
merhaba kızlar nasılsınız?sabah 4 te geldik.uykusuzum kendime gelmeye çalışıyorum.hiç de öyle harika bir kız istemeydi nişandı diyemeyeceğim.çok kötüydü çok canımız sıkıldı.aile doğru düzgün yüzümüze bakmadı ilgilenmedi bizimle.özellikle kız istemede.nişanda da bu
sefer telafi etmeye çalıştılar ama biz suratlarına bakmadık.tüm akrabalar gördüğümüz muameleyi sabah kadar konuşup sindirmeye çalıştık ama içimiz acıdı.kardeşim çok arada kaldı.biz de susutuk bir şey demedik.geçmişi okurum bir ara.
öptüm yine uğrarım...
selam, ben de aranıza katılmak istiyorum.
2 senedir 82 kiloyum ve bir türlü 70 li kiloları göremiyorum.
Aslında Kadınlar Kulübünde yeniyim... Yardımlarınızı bekliyorum:)
Derya Abla (abla dememde bi sakınca yoktur heralde dimi?:) ) , ojelerine bayıldımmm. Oje delisi bi insanım zaten evde 30a yakın oje var:) En sevdiklerimi yanyana koyup fotoğraflarını çekip sizinle paylaşıcam ben de heveslendim:))
canım teşekkür ederim ,sende paylaş ben çk seviyorum rengarenk çeşit çeşit .....sana bulursam o kupadan ben alcam sen 68 ol kupalar benden arkadaşım
aarkadaşlar ben de aranızdayım artık yeni başladım ama inşallah hergün burda olucam cuma günleri tartılıyoruz sanırım 88 le başladım bakalım ne olacak
menüm.........
sabah(8:30)
1elma,1mandalina
kahvaltı10:30)
2dlm kızarmış ekmek
peynir,zeytin,bol yeşillik türevleri
domates
öglen(13:30)
1elma,1mandalina
10 badem
akşam17:30)
bol balık,bol salata
2.5 lt su
3 yeşil çay
2 form çay
biri bana hem yardım etsin..hemde moral versin...85 kiloyum ve mutsuzum..artık girdiğim hiç bir mağazadan kendime bişey alamıyorum..alışverişe her çıktığımda sadece ayakkabı ve çanta alıyorum..tek büyümeyen yer ayaklarım...
deryaaa sen biliyon mu canım sifresi unutulmuş bilgisayarı açmayı güvenli mod falan denemdim bişler olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?