hoşgeldinnnn canım tuğba ben hayırlı olur inşallah böyle durumlarda ailenin tavri çok önemli. ben düğünümün ertesi günü eşimin annesinden gördüm aynı tavrı kabullenmek çok zor çok sıkıntılı bi dönemdi kardeşin gibi eşimde hep arada kaldı ama cidden unutulmuyor böyle şeyler ailelerin anlaşması o kadar önemli kiiii. bana tavrı gören ailem soğudu eşimin ailesinden falan filan derken hala soğuk hala mesafeli herkes. olgun davranılsa keşkeeeee. Allah sonunu güzel etsin inşallah utandırmasın..
Merhaba bende yeniyim o yüzden sanırım herkez konuşmuyo burda yenilerle.Onlar baya dostluk kurmuşlar.Bizde birbirimizi takip edebiliriz.Yediklerini yaz.Birbirimize gaz verelim kilolar gitsin.
Merhaba bende yeniyim o yüzden sanırım herkez konuşmuyo burda yenilerle.Onlar baya dostluk kurmuşlar.Bizde birbirimizi takip edebiliriz.Yediklerini yaz.Birbirimize gaz verelim kilolar gitsin.
Nilgüncüm çok üzüldümher şey o kadar güzel başladı ki..
tüm aile izmir de buluştuk.herkesin saçı makyajı hazır.elimizde kameralar çekiyoruz birbirimizi.inanın evden çıkarken de apartmana girerken de çekiyoruz kardeşimi.neyse eve girdik bizi karşıladılar ama kızın annesinin suratı 5 karış.hanımefendi arka arkaya olsun istememişti.neymiş isteme salı yada perşembe nişan c.tesi olsun.bel fıtığı diye.anlıyorum zor bir hastalık ama biz gurbetten kız istiyoruz.annemler halamlar hataydan, ben balıkesirden ,kızkardeşim kütahya dan geliyoruz.yani bir gün hatta bir akşam idare edilmez mi insan.kardeşim de biz sizin yorulmanızı istemiyoruz ama ablamlar olmadan olmaz bu isteme demiş.kardeşim rest çekince kadın da mecburen bozulmuş kabul etmiş.ama işte suratı beş karıştı emrivaki oldu diye.olsa ne olur zaten komşularına çocukluk arkadaşına kadar gelmiş onların tarafından (ki çok normal zaten bu çok özel bir gün) neyse.
biz kardeşimle gülüyoruz sohbet etmeye çalşıyoruz adamlar mesafeli.sonra tam kız isteniyor dede dediki kız isteyeceksiniz ama 30 dk geç geldinizben de deimki biz 6 dan beri hazır vaziyette oturıyoruz.kardeşim dediki kız tarafı 8 de gelin demiş.ona bile karar verdiler.biz zaten vardığımızda saat 20.05 ti. mutfağa giriyoruz varsa bir şeyler yardım edelim diye yok zahmet etmeyin demiyorlar.kız yanımıza gelip hatır sormuyor.anne hiç yğzümüze bakmıyor.
sonra ikramlar yapılacak masaya koydular hepsini.hrkese tabak hazırladılar.bu arada kadın demişki evime ilk defa geliyor ailen ben onları çok iyi ağırlamak isterim.gele gele 4 çeşit geldi.o da en basidinden.ben tek başıma 10-15 çeşit yaparım be.hadi fıtığı var ok ama o gün gelen bayanlara 2 şer çeşit yapın gelin dese kendi de 2 yapsa zaten 8 çeşit oluyor.biz zaten tatlı getirdik çikolata falan.
neyse tabaklar hazırlanıyor benimkilerle 4 küçük çocuk var.kızım sarmalara bakıyor nasıl ama .görüyorlar önce küçüklere hazırlayaım dedim.önce büyükler yesin küçüklere veririz dediler ben şoooook.kusura bakmayın kızımı bekletemem dedim.neyse tabak hazırladım ece duru ve yeğenim öyküye.kendi yeğenlerine bile ben verdim.masanın köşesine oturtturduk.sonra baktık ikramlar mutfağa giiyor..kızın annesi de diyorki her şey berabt oldu bu ne böyle..küçükleri yere dökmesin diye masaya oturrtuk ya zoruna gitti hanımın.
biz bu arada 11 kişiyiz.ama halamlar bizim canımız .onlarsız asla olmaz.kardeşimin benim istemem de hep bir aradaydık.
sonra baktım kardeşimin suratı beş karış.kız kardeşim duymuş.mutfakta kadım kardeşimi azarlamış.biz sana ev küçük demedik mi?neden halanlar geldi ablanlar gelmek zorunda mıydı?emrivakileri hiç sevmem diye.kardeşim de başı önde saygısından bir şey dememiş.
ne bilim yani mesela çay bitiyor boş bardağı alan çoğunlukla olmuyor.biz mutfağa götürüyoruz kadın bitmedi daha çay faslı diyor.alın koyun şuna diyor.
sonra kızımı wc ye götürüyordum baktım feriha yı seyrediyorlariçerde kzı isteniyor bunlar oturmuş feriha seyrediyor.bi de diyorlarmışki hiç kaçırmam ne vardı bugün isteyecek?
sonra kız istendi biz ablalar olarak bekliyoruz ki bizi tebrik etsinler.yok etmedi.biz bir şey demedik.ama allah var bir aile dostu da vardı karı koca nasıl güleryüzlü..hep onlarla konuştuk.
kızlar odaya geçiyorlar mutfağa geçiyorlar çocuk yani sabit durmuyorki.kızn annesi ha bire sakın dokunmayın çok kızrım falan diye çocuklarımı azarlıyor.en son kuzun geldi otogardan aldık ama herkes sus pus.kız geldi yarım ağız hoş geldin dediler.biz hadi gidelim yeter dedim kızların uykusu var dedim.adamlar bi dk kuzeniniz gelmniş bir soluklansın aç mı bir şey ikram edelim demediler.tabi siz bilirsiniz dediler.
mosmor suratla döndük.yani anne babnın davranışı sözü kızı bağlamaz bence.o anne babanın ayıbı ama kız sonradan kardeşimle mesajlaşırken ne demiş "ablanlar halanlar gelmek zorunda mıydı sana öylemiştim böyle olacağını" ya bu denecek şey mi?slalak sen böyle düşünüyorsan bile eşin olacak kişiye denir mi?kendi aranda yap dedikodumuzu.
tüm aile sabah 3 e kadar konuştuk.sinirlendik kardeşime üzüldük.kadın veterinerlik 3.sınıftan terk çalışıyormu bilmiyorum.baba emekli albay.anne o kadar dominant ki...anne kzın suratı beş karıştı niye geldiniz der gibi.
eve bir misafir geldiğinde aferdersiniz salonun ortasına s....sa (özür dilerim)gıkımız çıkmaz.biz böyle terbiye aldık.diyelim senin örfünde bu kadar kalabalık kız istenmez ama biz birbirine bağlı bir aileyiz.rahatsız olsan da bellie dilmez.misafire laf söylenmez alttan alınır.ki biz asık suratlı değildik,ikramlara teşekkür ettik ,yani üstü pişmemiş böreği bile övdüm güzel olmuş diye.
söz tatlısını son anda akıl ettile ikram etmeyi.gondoldaki çikolatayı son anda ikram ettiler.
sonra gelelim düne.yani nişan olacak orduevinde.hatta izlemle konuştuk canım seni davet edmiyorum askeriye diye.isim listesi vermişler.neyse izlem önemli değil ben kuaföre gelirim 5 dk olsa da görüşürüz dedi.kız 5 dk için gelecek yani.ben kardeşime dedimki böyle böyle arkadaşım gelecek hangi kuaföre gideceğiz?demesin mi abla onlar tek gidecekmiş kuaföre siz başka yere gidin demiş.yuh artık yani.kardeşim de bozuk ne desin gece bitsin diye dua ediyor.
biz de başlarız kuaförüne diye gitmedik.kuzenler becerikli toıpuz maşa hallettiler bir şey.makyaj da yaptık oldu.
gelelim dün alşama yani nişan akşamına.babası çok ilgilendi ama anne kız yine ilgilenmediler bizimle.ben de gelin kıza diyelim hiç bakmadım.sonra kardeşim geldi suratım niye asık diye .ben de kardeşim üzülmesin diye koşturmaktan başım ağrıdı dedim.insan bir gelir abla geçmiş olsun der.yok gelmedi.ben de hep kardeşimle konuştum onunla konuşmadım.o da suratıma öyle bakıyor onunla konuşayım diye.anladı tabiki.
yüzükler takıldı takısını taktım isteksiz öptüm tebrik ettim.kuzenlerle muhabbet ettik zaten.kimseyi de takmadık güldük eğlendik şarkı söyledik.
eşimin işi var diye gece yola çıktık zaten 2 saat.sabah 4 te geldik.
ama yaşananlar hiç aklımdan çıkmıyor.bu akdınla ömür geçer mi ya..kız pısırık annesinin sözünden çıkmıyor.kardeşimle çok kavga ederler bunlar.babam annam hiç bir şey demedi ama annem ağlamaktan mahvoldu kadın 2 gündür uyku uyumuyor.
neyse kafanızı şişirdim.işte böyle.
canım çok çok geçmiş olsun eşine.Rabbim şifa versin inşallah. hastanede oldugun içinde menün böyle az oldu sanırım. ama olsun yarına düzelirherkese hayırlı günler kızlar 2 gündür bildirim yapamıyorum eşim amaliyatoldu şimdi evdeyiz heömen yazıyorum menümü
deryacım liste cok güzel olmuş ellerine saglık 4. cülüyü paylaşmışım İNŞALLAH haftayada böyle olur İNŞALLAH
munüm
sabah 1 bardak maydonoz suyu 2 dilim cörek peynir zeytin birazda recel
öylen 1 bardak form cay
akşam 1 tabak kesme corbası yarım tabek pilav yarım tabakta kırmızı et
şmdi yine 1 bardak for cay
merhaba hoşgeldin ben tülin. sporunda hayırlı olsun canım.çok çok iyi bi başlangıççç...sevgili diyet kardeşlerim bende aranıza 82 kilo ile katıldım.hedefim 60-65 arası olmak. boyum 1.61. ilk olarak işe spor kulübüne kaydolmakla başladım,ekmek,tatlı,abur cuburu hayatımdan sildim.sebze ağırlıklı beslenerek yol devam edicem ,gelişmeleri sizinle sık sık paylaşırım herkese kolay gelsin....
canım hoşgeldin ben tülin.evet canım cumaları tartılıp bildirim yapıyoruz. hayırlı olsunnnnaarkadaşlar ben de aranızdayım artık.yeni başladım ama inşallah hergün burda olucam cuma günleri tartılıyoruz sanırım 88 le başladım bakalım ne olacak
gel canım gellll..hoşgeldin ben tülin. senin ayaklarının büyümemeside bi lans. ben kilo aldıkça 38 den 40 a yükseldimm. burada beraberce vereceğiz kiloları inşallah..biri bana hem yardım etsin..hemde moral versin...85 kiloyum ve mutsuzum..artık girdiğim hiç bir mağazadan kendime bişey alamıyorum..alışverişe her çıktığımda sadece ayakkabı ve çanta alıyorum..tek büyümeyen yer ayaklarım...
hışgeldin canım ben tülin. birlikte devam edelim 70 ler değil 60 ları görelimmmmselam, ben de aranıza katılmak istiyorum.
2 senedir 82 kiloyum ve bir türlü 70 li kiloları göremiyorum.
Aslında Kadınlar Kulübünde yeniyim... Yardımlarınızı bekliyorum:)Tülinciğim tebrikler canım.pastayı neden yedin d.günü falan mı vardı?.
canımmm hoşgeldiinnnnn..anneme süpriz doğum günüydü canım eccük kaçtı dahada veremedim 1 gr :)))her şey o kadar güzel başladı ki..
tüm aile izmir de buluştuk.herkesin saçı makyajı hazır.elimizde kameralar çekiyoruz birbirimizi.inanın evden çıkarken de apartmana girerken de çekiyoruz kardeşimi.neyse eve girdik bizi karşıladılar ama kızın annesinin suratı 5 karış.hanımefendi arka arkaya olsun istememişti.neymiş isteme salı yada perşembe nişan c.tesi olsun.bel fıtığı diye.anlıyorum zor bir hastalık ama biz gurbetten kız istiyoruz.annemler halamlar hataydan, ben balıkesirden ,kızkardeşim kütahya dan geliyoruz.yani bir gün hatta bir akşam idare edilmez mi insan.kardeşim de biz sizin yorulmanızı istemiyoruz ama ablamlar olmadan olmaz bu isteme demiş.kardeşim rest çekince kadın da mecburen bozulmuş kabul etmiş.ama işte suratı beş karıştı emrivaki oldu diye.olsa ne olur zaten komşularına çocukluk arkadaşına kadar gelmiş onların tarafından (ki çok normal zaten bu çok özel bir gün) neyse.
biz kardeşimle gülüyoruz sohbet etmeye çalşıyoruz adamlar mesafeli.sonra tam kız isteniyor dede dediki kız isteyeceksiniz ama 30 dk geç geldinizben de deimki biz 6 dan beri hazır vaziyette oturıyoruz.kardeşim dediki kız tarafı 8 de gelin demiş.ona bile karar verdiler.biz zaten vardığımızda saat 20.05 ti. mutfağa giriyoruz varsa bir şeyler yardım edelim diye yok zahmet etmeyin demiyorlar.kız yanımıza gelip hatır sormuyor.anne hiç yğzümüze bakmıyor.
sonra ikramlar yapılacak masaya koydular hepsini.hrkese tabak hazırladılar.bu arada kadın demişki evime ilk defa geliyor ailen ben onları çok iyi ağırlamak isterim.gele gele 4 çeşit geldi.o da en basidinden.ben tek başıma 10-15 çeşit yaparım be.hadi fıtığı var ok ama o gün gelen bayanlara 2 şer çeşit yapın gelin dese kendi de 2 yapsa zaten 8 çeşit oluyor.biz zaten tatlı getirdik çikolata falan.
neyse tabaklar hazırlanıyor benimkilerle 4 küçük çocuk var.kızım sarmalara bakıyor nasıl ama .görüyorlar önce küçüklere hazırlayaım dedim.önce büyükler yesin küçüklere veririz dediler ben şoooook.kusura bakmayın kızımı bekletemem dedim.neyse tabak hazırladım ece duru ve yeğenim öyküye.kendi yeğenlerine bile ben verdim.masanın köşesine oturtturduk.sonra baktık ikramlar mutfağa giiyor..kızın annesi de diyorki her şey berabt oldu bu ne böyle..küçükleri yere dökmesin diye masaya oturrtuk ya zoruna gitti hanımın.
biz bu arada 11 kişiyiz.ama halamlar bizim canımız .onlarsız asla olmaz.kardeşimin benim istemem de hep bir aradaydık.
sonra baktım kardeşimin suratı beş karış.kız kardeşim duymuş.mutfakta kadım kardeşimi azarlamış.biz sana ev küçük demedik mi?neden halanlar geldi ablanlar gelmek zorunda mıydı?emrivakileri hiç sevmem diye.kardeşim de başı önde saygısından bir şey dememiş.
ne bilim yani mesela çay bitiyor boş bardağı alan çoğunlukla olmuyor.biz mutfağa götürüyoruz kadın bitmedi daha çay faslı diyor.alın koyun şuna diyor.
sonra kızımı wc ye götürüyordum baktım feriha yı seyrediyorlariçerde kzı isteniyor bunlar oturmuş feriha seyrediyor.bi de diyorlarmışki hiç kaçırmam ne vardı bugün isteyecek?
sonra kız istendi biz ablalar olarak bekliyoruz ki bizi tebrik etsinler.yok etmedi.biz bir şey demedik.ama allah var bir aile dostu da vardı karı koca nasıl güleryüzlü..hep onlarla konuştuk.
kızlar odaya geçiyorlar mutfağa geçiyorlar çocuk yani sabit durmuyorki.kızn annesi ha bire sakın dokunmayın çok kızrım falan diye çocuklarımı azarlıyor.en son kuzun geldi otogardan aldık ama herkes sus pus.kız geldi yarım ağız hoş geldin dediler.biz hadi gidelim yeter dedim kızların uykusu var dedim.adamlar bi dk kuzeniniz gelmniş bir soluklansın aç mı bir şey ikram edelim demediler.tabi siz bilirsiniz dediler.
mosmor suratla döndük.yani anne babnın davranışı sözü kızı bağlamaz bence.o anne babanın ayıbı ama kız sonradan kardeşimle mesajlaşırken ne demiş "ablanlar halanlar gelmek zorunda mıydı sana öylemiştim böyle olacağını" ya bu denecek şey mi?slalak sen böyle düşünüyorsan bile eşin olacak kişiye denir mi?kendi aranda yap dedikodumuzu.
tüm aile sabah 3 e kadar konuştuk.sinirlendik kardeşime üzüldük.kadın veterinerlik 3.sınıftan terk çalışıyormu bilmiyorum.baba emekli albay.anne o kadar dominant ki...anne kzın suratı beş karıştı niye geldiniz der gibi.
eve bir misafir geldiğinde aferdersiniz salonun ortasına s....sa (özür dilerim)gıkımız çıkmaz.biz böyle terbiye aldık.diyelim senin örfünde bu kadar kalabalık kız istenmez ama biz birbirine bağlı bir aileyiz.rahatsız olsan da bellie dilmez.misafire laf söylenmez alttan alınır.ki biz asık suratlı değildik,ikramlara teşekkür ettik ,yani üstü pişmemiş böreği bile övdüm güzel olmuş diye.
söz tatlısını son anda akıl ettile ikram etmeyi.gondoldaki çikolatayı son anda ikram ettiler.
sonra gelelim düne.yani nişan olacak orduevinde.hatta izlemle konuştuk canım seni davet edmiyorum askeriye diye.isim listesi vermişler.neyse izlem önemli değil ben kuaföre gelirim 5 dk olsa da görüşürüz dedi.kız 5 dk için gelecek yani.ben kardeşime dedimki böyle böyle arkadaşım gelecek hangi kuaföre gideceğiz?demesin mi abla onlar tek gidecekmiş kuaföre siz başka yere gidin demiş.yuh artık yani.kardeşim de bozuk ne desin gece bitsin diye dua ediyor.
biz de başlarız kuaförüne diye gitmedik.kuzenler becerikli toıpuz maşa hallettiler bir şey.makyaj da yaptık oldu.
gelelim dün alşama yani nişan akşamına.babası çok ilgilendi ama anne kız yine ilgilenmediler bizimle.ben de gelin kıza diyelim hiç bakmadım.sonra kardeşim geldi suratım niye asık diye .ben de kardeşim üzülmesin diye koşturmaktan başım ağrıdı dedim.insan bir gelir abla geçmiş olsun der.yok gelmedi.ben de hep kardeşimle konuştum onunla konuşmadım.o da suratıma öyle bakıyor onunla konuşayım diye.anladı tabiki.
yüzükler takıldı takısını taktım isteksiz öptüm tebrik ettim.kuzenlerle muhabbet ettik zaten.kimseyi de takmadık güldük eğlendik şarkı söyledik.
ama yaşananlar hiç aklımdan çıkmıyor.bu akdınla ömür geçer mi ya..kız pısırık annesinin sözünden çıkmıyor.kardeşimle çok kavga ederler bunlar.babam annam hiç bir şey demedi ama annem ağlamaktan mahvoldu kadın 2 gündür uyku uyumuyor.
canımmm çok çok canım sıkıldı okuyunca. bizler misafir ağırlamayı böyle görmedik.heleki evimize ilk gelecek ve akrabamız olacak insanlara hiç ama hiç bunları yaşatmadık. ben en çok kardeşine ve nişanlısına üzüldüm. aile çok çok önemli inşallah bu densizliklerini düğündede göstermezler canım. heyecandan olmuştur demek isterdim ama gidipte dizi izlemenin heyecanı olamaz bile. hiç değilse sesli düşünülmez misafirler gidince konuşulur. ev yansa yıkılsa insan laf etmez etmemeli. canım inşallah bunları bizler yanlış yorumlamış oluruz ve çok çok mutlu olurlar. kızda en kısa sürede ailesiyle olan ilişkisini düzenlemeyi başarır. yinede sen olumlu birisin olumlu düşünelim. hayırlısı olsun Rabbim bir ömür mutlu etsinnn..
Tatlim Bende 17.kg Verdim 8.ayda , ilk ba$larda haftada 2-3 kez spor salonunda spor yapiyordum ..
oradaki spor hocalari bana bi liste cikartilar .. hangi aletler kas yapiyor hangileri yag yakmaya yardimci oluyor diyede
bilgilendirdiler ..
fazla agirlikla calismadigin zaman kas yapmiyorsun yag yakiyorsun .. yani bu bisiklet olsun göbek bölgesi calistirma aletleri olsun vs.
fazla agirlik koydugun zaman otomatikmen daha cok enerji kaybediyorsun ve kaslarin daha cok calistigi icin bi kac haftada kas yapmis oluyorsun ama yagdan kaybetmiyorsun ..
bizim amacimiz kas degil yag yakmak .. ben verdigim 17.kg'nun cogunu yagdan kaybettim .. 3.kg verdigim zaman bile hemen inceliyorum ve nerdeyse yarim beden
kücülüyorum ..
yolun basindakiler spora cok yogunluk vermesinler kanimca .. cünkü ka$ yapiyim derken göz cikarmaya gelmesin durum ..
yavas yavas baslayin spora , önce yarim saat bidahaki aya 1.saate cikarin ..
veya en güzeli Bizim burdaki hatunlarda yapiyor ..
Leslie yapin .. önce 1.mil daha sonra alisinca 2.mil-3.mil vs...
umarim aydinlatici bir cevap olmustur .. sevgiler ...
hee bide sarkmadan bahsetmi$sin .. yagdan kaybedince sarkma olmuyor ..
kasdan kaybedersen sarkma oluyor .. o yüzden bilincli diyet yapmak ve yag yakan besinler yemek en mantiklisi ..
bende pek sarkma yok misal .. sadece basenlerim son bi kac haftadir spor yapmadigim icin saldi kendini az .. ama 2.hafta spor yapinca toplaniyor onlarda ..
Iyi Aksamlar Kizlaaaaar
Deryaaa Ablammm Gözüktü Liste Melegim Tesekkür Ederimmm Ugrastirdim Senide
Layy Layy Layyy Sabah Bende Süper Rakam Gördüm,
Haftaya Cumaya Bomba Gibi Geliyorumm
Ben Benim Bünyeyi Anlamiyorum Yahuu , Yiyince Veriyom Yemeyince Aliyorum
Nasil I$ Bu AnlamadimSaputtu Metobolizma Galiba
Bugün Tek Bi Ögün Yedim , Sabah 10.da Kalktim , 12.de Misafirlige Davetliydik Kahvaltiya Güyaaa ..
Ama Ne Kahvalti Resmen Bi Ku$ Sütü Eksikti
Crep'Lerrr Sucuklaaar Pastirmalar Yumurtanin Her Cesiti Peynir Mezeleri Patlican Mezeleri vs.
Ne Yicemi Sasirdim Ama Hakkimi 1.dilim Firinda Üstü Kizarmis Peynirli Tostan ve 2.Tane Minik Crepten Yana Kullandim
Onuda PATLICAN RECELI ile YidimAy Ne Güzel $eymi$ O Patlican Receli Ilk Defa Yedim Hayatimda , Tadina Doyamadim
Kac Saat Gecti Aradan Hala Migdem $i$ ve Tokum
Umarim Hepinizin Hafta Sonu Güzel Gecmi$tirrr
hoşgeldin ben neslihan.aarkadaşlar ben de aranızdayım artık yeni başladım ama inşallah hergün burda olucam cuma günleri tartılıyoruz sanırım 88 le başladım bakalım ne olacak
canım ben de aynı durumdayım. hatta ben ayakkabı da almıyorum giyecek uygun kıyafet bulamam diye spor ayakkabılarla takılıyorum.. ama moralini düzeltip kendine çeki düzen vermen gerek hemen. bak burda 20-30 kilo verenler var fotoğraflarını koyuyorlar, ben onları gördükçe motive oluyorum. hayatımın sonuna kadar bunlarla yaşayamam diyorum. Önce kendini sev, kendini sevdiğin için yap diyetini. Seni kilonla yargılayanları boşver, bedenine uygun kıyafet bulamadığın mağazaları boşver, önce sağlığını düşün. Şurda eminim yaza kadar sabretsen 65in altına düşersin..
Kilo yüzünden insanın morali çok bozuluyor haklısın ama inan ki bizim elimizde. bana hayal gibi geliyordu bu kadar kiloyu vermek, ama burdakilere bakıyorum görüyorum 20 30 kilo verenleri, daha çok motive oluyorum..
Burdaki menüleri incele biraz, mutlaka spora başla. Yürüyüş, pilates ya da leslie olabilir. Ben leslie hiç yapmadım ama burda yapan çok var, pilatesi önerebilirim ama kendim de yapıyorum. Daha yeni başladım 1 hafta filan oldu ama inan ki 1 hafta önceki mutsuzluğum yok. Çünkü çok kararlıyım ve biliyorum artık kurtulacağımı bütün bu sıkıntılardan. Sen de katıl bize, her şey daha kolay olucak zayıflayınca inan..
Hoşgeldin damla ben neslihan.selam, ben de aranıza katılmak istiyorum.
2 senedir 82 kiloyum ve bir türlü 70 li kiloları göremiyorum.
Aslında Kadınlar Kulübünde yeniyim... Yardımlarınızı bekliyorum:)
her şey o kadar güzel başladı ki..
derya sağol canım ben tuhaf şeyler denedim denedim garip sesler cıkarmaya başladı bıraktım gayrı:))
kızlar farkedeceksiiz resimlerde göbeğim katlı çıktı malesef.çünkü korse giyince belim öyle inceldi ki bu sefer kalça ile karın arasında elbise kat kat oldu.bir türlü o çıkıntıyı yok edemedim.fikriniz olsun diye koyuyorum.ama profesyonel makina ile boydan çekildim.kardeşim gönderecek bir kaç gün içinde .o zmaan boydan da görürsünüz beni..
siyah saçlı kuzenim..yanımdaki saçları yandan toplanmış olan kızkardeşim.o da 54 kilo oldum diye üzülüyor.alem ya...
Eki Görüntüle 292206 Eki Görüntüle 292207
Eki Görüntüle 292208 Eki Görüntüle 292209
inşallah boyutları düzgün çıkar...
arkadaşım yağ yakan besinler hangileri?
birde sporda istikrar önemli az ama devamlı olanı..
LESLİE ne diye merak ediyordum..koşu bandı alana kadar ben de onu yapayım hiç bir arkadaş da ondan bahsetmedi ama nasıl ve ne şekil indiriliyor bilmiyorum
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..ZAMANIM KISITLI ARAŞTIRMAYA VAKTİM YOK.Size sorayım istedim..özellikle LESLİE yapan arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?