80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

2 dilim kepek ekmek
yumurta
peynir zeytin

yarım ayva

DAVETTEYDİM:)
yarım dilim börek yarım dilim kek
makarna salatası yarım dilim şerbetli tatlı

ara yok

akşam yok

meyve

12 bardak su

inşallah canım sağol

Merhaba bende yeniyim o yüzden sanırım herkez konuşmuyo burda yenilerle.Onlar baya dostluk kurmuşlar.Bizde birbirimizi takip edebiliriz.Yediklerini yaz.Birbirimize gaz verelim kilolar gitsin.

ayıp oluyor ama.gelir gelmez hoş geldiniz dedim herkes gibi.ne demek yenilerle konuşulmuyoır burada.bir şey yazdınız da ben mi görmedim.o kadar can sıkkınlığı arasında sizi de ve yeni gelen arkadaşları atlamadan hoş geldiniz diyoruz dediğinize bak.

mutlaka dostların sohbeti vardır.ama siz de kendinizden bahsetseniz ,yazdıklarımıza yorum yazsanız otomatikman sohbete dahil olursunuz.

iki kişi birbirinizi değil hepimiz hepimizi kontrol edeceğiz.bak ben yarından itibaren menülerimi paylaşacağım gerekirse bana önerilerde bulunacaksın tamam mı arkadaşım.

bu arada ben de gaz isterim nişanda yaşadıklarımdan dolayı habire tatlı yiyip durdum.

resim ekleyeyim bari..

Merhaba bende yeniyim o yüzden sanırım herkez konuşmuyo burda yenilerle.Onlar baya dostluk kurmuşlar.Bizde birbirimizi takip edebiliriz.Yediklerini yaz.Birbirimize gaz verelim kilolar gitsin.

Aşkolsun ama bu lafınıza çok kızdım, bizim burada ne zaman yenileri kayırdığımızı gördünüz? "Onlar baya dostluk kurmuşlar" da ne demek?
Ben sizin adınızı ilk defa görüyorum mesela demek ki doğru dürüst yazmamış, paylaşım yapmamışsınız, e o zaman sizi tanıyıp kaynaşmamızı nasıl bekliyorsunuz?

vallahi nilgüncüm tam diyecektimki siz çok misafirperver olduğunuz için bu kadar zoruna gider tabi diye sen dedin zaten... insanoğlu ilginç..kim evliliğe ilk adımını atacağı bu günü böyle anımsamak isterki... kardeşin için de çok üzüldüm sizler için de... üzülme diyeceğim elden gelmez biliyorum... ne diyeyim bilemedim...

vallahi nilgüncüm tam diyecektimki siz çok misafirperver olduğunuz için bu kadar zoruna gider tabi diye sen dedin zaten... insanoğlu ilginç..kim evliliğe ilk adımını atacağı bu günü böyle anımsamak isterki... kardeşin için de çok üzüldüm sizler için de... üzülme diyeceğim elden gelmez biliyorum... ne diyeyim bilemedim...

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Burada herkes zaman zaman yeni olarak geliyor ve eskiler mutlaka yeni gelenlerle ilgileniyor,rahat olun.(ben fazla giremiyorum ilgilenemiyorum ama...)Sizler de zamanla farkında olmadan bu sohbetlerin içinde olursunuz.Tavsiyem buradan ayrılmayın, menülerinizi hergün yazın.

2 dilim tam tahıl ekmek
yumurta-peynir

grissini-elma

k.files-elma

ara yok

taze fasülye
2 dilim çavdar ekmeği
azıcık tatlı:)

10 bardak suu

Nilgüncüm çok üzüldüm
siz kalabalık gittiğiniz için mi bu tavır
çok çok ayıp
en özel günlerden birisi tabi ki en yakınlar gidecek
bizde davetsiz gelen misafir bile baş tacı edilir ki
böyle bir günde insan nasıl ağırlayacağını şaşırır
dizi izlemek,damadı azarlamak,çocuklara kızmak,terslenmek
nasıl bir bilinçle yapabilmişler bunu yazık
gelin adayı'da umarım en kısa zamanda davranışlarına çeki düzen verir
ve sizin gördüğünüz son saygısızlık olur bu canım
özellikle annene ve kardeşine çok üzüldüm
inşallah daha fazla arada kalmaz kardeşin ve bu tatsızlıklar son bulur
hayırlıysa eğer ağız tadıyla güzel bir düğün yaparsınız

Nilgünüm hadi her şeyi geçtim tamam da böyle bir gün de oturup dizi izlemeleri
Yazık ne diyeyim cidden ayıp etmişler üzülünmeyecek gibi değil. Umarım ileride tatsızlıklar hallolur ve bunlar unutulur.. Aileler bir yerde önemli değildir eğer eşler birbirine yansıtmazsa. Pek öyle görünmüyormuş ama umarım kız da bunu yapmaz.

Bugünkü Menüm

Sabah

1 kase k-flakes, 2 bardak süt , tarçın çayı

Öğle

1 dilim uno tam buğday , krem peynir , 3 siyah zeytin, 2 dilim salam

Ara

1 avuç kuru üzüm, 1 avuç ceviz

Akşam

1 porsiyon menemen , 1 dilim uno tam buğday , 1 bardak ayran , form çayı , yeşil çay
2 litre su

Spor :Yok

kızlar farkedeceksiiz resimlerde göbeğim katlı çıktı malesef.çünkü korse giyince belim öyle inceldi ki bu sefer kalça ile karın arasında elbise kat kat oldu.bir türlü o çıkıntıyı yok edemedim.fikriniz olsun diye koyuyorum.ama profesyonel makina ile boydan çekildim.kardeşim gönderecek bir kaç gün içinde .o zmaan boydan da görürsünüz beni..

siyah saçlı kuzenim..yanımdaki saçları yandan toplanmış olan kızkardeşim.o da 54 kilo oldum diye üzülüyor.alem ya...

inşallah boyutları düzgün çıkar...

arkadaşım yağ yakan besinler hangileri?
birde sporda istikrar önemli az ama devamlı olanı..
LESLİE ne diye merak ediyordum..koşu bandı alana kadar ben de onu yapayım hiç bir arkadaş da ondan bahsetmedi ama nasıl ve ne şekil indiriliyor bilmiyorum
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..ZAMANIM KISITLI ARAŞTIRMAYA VAKTİM YOK.Size sorayım istedim..özellikle LESLİE yapan arkadaşlar?

bugunkü menüm:

sabah: 1 galeta / 1 lokma pizza / peynir / yarım yumurta tavada /2 zeytin / dom.sal / 1kupa

öğle:1 küçük kutu süt / 3 galeta / 1 avuç karışık kuruyemiş

ara: 3 kaşık bulgur pilavı

akşam: 3 yk mercimek çorba / boool salata / 1 ince dilim dalyan köfte / 2 yk yoğurt / 2 yk lahana yemeği

ara: yarım mandalina

1,5 lt su

1 lt iksir

100 twist

tatlım iyi yapmışsın arada sırada yapılan kaçamaktan bişey olmaz,bu arada senin yazılarını okumak hoşuma gidiyor senin enerjin bana geçiyo sanki ,daha çok genç olduğunu sanıyorum kaç yaşındasın tatlım?

aarkadaşlar ben de aranızdayım artık yeni başladım ama inşallah hergün burda olucam cuma günleri tartılıyoruz sanırım 88 le başladım bakalım ne olacak
hoşgeldin ben neslihan.

Seninle aynı fikirdeyim kilo verme ve sağlık konusunda,gerçekten ben de kilo vermenin bir hayal olduğunu düşünürdüm asla veremem gibi gelirdi ama burdaki başarı öykülerini okudukça,arkadaşların azmini gördükçe bunun gerçek olduğunu anladım ve artık benim için ulaşılmaz değil.Birbirimize desteği kesmeyelim lütfen ...

selam, ben de aranıza katılmak istiyorum.
2 senedir 82 kiloyum ve bir türlü 70 li kiloları göremiyorum.
Aslında Kadınlar Kulübünde yeniyim... Yardımlarınızı bekliyorum:)
Hoşgeldin damla ben neslihan.

Nilgüncüm kızmakta yerden göğe kadar haklısınız,kız tarafının tavırlarına hiç anlam veremedim,evet insan hasta olabilir ama kızının hayatta bir kere olacak bişeyini,en mutlu olması gereken günü mahvetmesi için bi sebep olamaz bu,bence o kadın sizleri tatlı dil güler yüzle karşılasa,samimi ve sıcak davransaydı da "kusura bakmayın fazla hazırlık yapamadım durumdan dolayı" deseydi herşey daha güzel olurdu eminim.Ama gerçekten kardeşinin işi zor gibi görünüyor bence,çünkü kız annesinde evliliğin selameti adına çok iş var,kızını olumlu yönde etkileyecek ,onunla dertleştiğinde eşine karşı kışkırtmayan ona mantıklı karar almasında yardım eden bir annenin kızıyla yapılan evlilik daha sağlıklı olur.Ama umarım gelininiz annesinin yaptığı yanlışların farkındadır ve belki onan daha mantıklıdır.İnşaallah herşey güzel olur aileniz ve kardeşin için.

derya sağol canım ben tuhaf şeyler denedim denedim garip sesler cıkarmaya başladı bıraktım gayrı:))

Canım bir bilgisayarcıya götür halletsinler, elinde kalmasın

Canım bende de aynı sorun olmuştu ve ne acı ki fotoğrafları görünce farketmiştim, şimdi olsa hayatta o elbiseyi giymezdim
Belimi o kadar inceltti ki basenlerim daha çok fırladı (benim basen dediğim kalça ile göbek arası)
Ama sen de o kadar da fazla olmamış gene orantılı duruyor,saçlarını topuz yapsan bence çok daha güzel olurdu

Canım leslie evde yürüyüş programı. Bir hatun var olduğumuz yerde yürütüyor bizi işte 2-3-4-5 millik versiyonları var. Tabi yürüyüşten daha etkili çünkü hareketler yaptırıyor ki basit gibi görünse de çok etkili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…