80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hatunlarım, taş bebeklerin yarışında başlangıç kilolarını açıklıyorum

masumm =======} 66.2
loralayla =======} 55.9
darkolive =======} 62.6

3 fıstığa da başarılar, şike yapmayın bak topik hakem dolu

Son düzenleme:

BU PROGRAMI NASIL İNDİREBİLİRİM ARKADAŞIM?
Bu arada yazmayı unutmuşum

BOY: 1.70
BEDEN: 46-48

nilgün canım çok güzel çıkmşsın
boydan olan gelince onu da ekle

leslie diye bir topik var oraya bakablirsiniz ve leslie küçültülmüş linkler yazarak arama motorundan kolayca bulablirsiniz..

nilgün, yazdıklarını okudukça hayretler içinde kaldım, hercümlende dahada şaşırdım ağzım açık kaldı
kardeşini azarlaması nedemek ya ne demek siz içerdeyken tv seyretmeleri, ikramdaki eksikleri tavırları resmen sizi önemsemiyoruz imajı olmuş çok çok ayıp etmişler.
ki siz uzak yerlerden sırf nişan için gelmişsiniz ayıpbişey yani
benim kız kardeşimin kocası tarafı karadenizli ve çok kalabalık bir aile kardeşimin istemesi olacağı zaman önceden kaynana annemi arayıp tahmini 20 kişi falan geliriz dediler ama bir geldiler nerdeyse 40 kişi ne yapcamızı şaşırdık ama asla böyle davranmadık herşeyi okadar bol bol yapmştıkki tam yetirdik. yorulduk ama kimseyi azarklamadık ve kardeşimden hala selam yoluyorlar bana düşün.
yani demem oki inşallah bundan sonrası hayırlısı olur annenin ağlaması çok normal kimse böylesini hayal etmezdi cnm ya üzülmüştür kıyamam.

resimlerden bile o pozitifliğini bize bulaştırıyorsun ya ne diyim sana benn cansın bitanesinnnnn

Tamam canım,anladım,ben de Tülin'in alıntısında görmüştüm,demek aleyna imiş.O zaman
Aleyna,geçmiş olsun...

yapacak bir şey yok canım.oldu bitti artık.biraz zaman geçsin kardeşimle konuşacağız o 2 geceyi.şimdi üzmek istemiyorum onu.sağol tatlım.

2 dilim tam tahıl ekmek
yumurta-peynir

grissini-elma

k.files-elma

ara yok

taze fasülye
2 dilim çavdar ekmeği
azıcık tatlı:)

10 bardak suu

canım lütfen sabah öğle akşam ve ara diye ayrı ayrı yazar mısın.hem daha düzenli olur hem de daha rahat anlaşılır.karbonhidrat ağırlıklı mı besleniyorsun sen.yoğurt meyve yemeye çalış.ama su güzel.afiyet olsun.

valla düğünü düşünmek istemiyorum.bu yaz olur mu onu da bilmiyorum.neyse sağol canım sıkıntımı paylaştığın için.

di mi ya şaka gibi yani.zaten aileyi taktığım yok.ben bi düğünde görürüm sonra işim olmaz.ama kardeşimin hayatı bunlarla geçecek.nasıl da tatlı görgülü bir babası var.allah kardeşime yardım etsin.

çok güzel canım afiyet olsun.

yeni gelen arkadaşlar iki ay önce bende yeniydim yavaş yavaş alışıcaksınız isimleri öğreniceksiniz mesleklerimizi, dertlerimizi sevinçllerimizi hepsini paylaşıyoruz burda dahil oldukça bizde sizi daha iyi tanıycaz. ben, deniz yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum bol bol yazın buraya kendinizi unutturmayın

[video=youtube;ndVjwkaLGDk]http://www.youtube.com/watch?v=ndVjwkaLGDk[/video]
canım leslie'nin bir bölümünü ekledim
sana fikir olması açısından

Tatlım olur okadarcık çıkıntılar ,senin güzelliğini bozamamış.Bütün vücut korsesi mi giydin bele kadar olandan mı?Mayo tipi korseler çok iyi oluyo çıkıntı yapmıyo fazla ,ben bele kadar olandan giyersem simitlerim fırlıyo,midem falan çıkıyo sanada mayo gibi olanları tavsiye edrim.

Nilgüncüm sen baya bi yıpranmışsın belli canım ama bunca verdiğin emeğine acı ,o kilolar kolay mı veriliyo,ne sinir harplerinde boğuştuk biz bu zayıflama kararlarını alana kadar,bozma konsantrasyonunu ,sakın fazla yemeeeeeee.

Nilgün'cüm diyecek söz bulamadım,yaşadıklarınıza şaşırdım doğrusu.Hakkınızda hayırlısı olsun diyelim...

sağol füsun hayırlısı olsun canım.

canım liste uyguluyorsun değil mi ?sanki hep k.hidrat alıyorsun gibi geldi.ama spor su çok güzel.gerçi su biraz artabilir.yarından itibaren 3 lt içelim olur mu?

sağol canım inşallah..

haklısın zaten topuz yaptıracaktım.modeli bile belliydi.ama canımız sıkılınca vazgeçtik kaldı öyle..

sağol tatlım ya.ne kadar yüce gönüllülük yapmışsınız.40 kişi ne demek?helal olsun ailene sana.benim de başıma aynı şey geldi.eşim anne babası ile değil dede ve babannesi ile geldi.neymiş büyükler varken onlara söz düşmezmiş.saygı duyduk tabiki.biz de kalacaklar diye odalarını hazırladık.gelince kola ikram ettim ferahlasınlar diye.sohbet ederken demesinler mi biz bugün döneceğiz..zınk diye kaldık. bayramın 2. günü.her yer kapalı.nişan alışverişi yapacaklar.tatlı alınacak.apar topar hepsi halledildi akrabalara haber verildi.yemek yendi .annem de tutturdu nilgün harika çiğ köfte yapar diye.eller ojeli.taktık eldiveni yoğurduk yapılı saçlarla.yani kahve bile ikram edemedik.herhalde isteme de kahve yerine çiğ köfte ikram eden tek benimdir.

ama biz ne derlerse olur dedik ve saygı duyduk.misafir onlar çünkü.
çok özledim sizi.2 gün oldu sadece ama çok andım sizi.keşke yanımda olsanız konuşup rahatlatsanız diye.ama şimdi yapıyorsunuz zaten.

derdimi dinleyip paylaşıyorsunuz.iyiki varsınız canımsınız.

Nilgüncüm çok şık olmuşsun canım
göbeğin de rahatsız edecek boyutta çıkmamış
tekrar hayırlı olsun

sağol bebeğim.

herkes çok zayıflamışsın daha doğrusu çok incelmişsin dedi.lütfen daha da ver ve alma dedi.gençleşmişim.bana yakışan buymuş.kendimi çok iyi hissettim.inşallah hepimiz böyle kendimizi iyi hissedriz.

[video=youtube;ndVjwkaLGDk]http://www.youtube.com/watch?v=ndVjwkaLGDk[/video]
canım leslie'nin bir bölümünü ekledim
sana fikir olması açısından

harika düşünmüşsün.

canım askılı komple giydim korseyi ama sorun hangi korseyi giyersem giyeyim belimi daha da inceltmesi oldu.o da potluk yaptı arkada.yoksa mide falan simitler çıkmadı bende.

ben yatıyorum artık sabah 5 te kalkıp duş alacağım ona bile fırsatım olmadı bugün.yarın görüşürüz.

cnm öncelikleeee bayılıyorum senn foto jenikligineee
çok hoşsunnn gözlerdennn enerji fışkırıyorrrr ne kadar kapatsanda gördümmm
korse giyincede gerçekten başka yerleirn fırlıyor ya bende ne zman giysem aynı sorunu yaşıyorum

ya olaylar içinde üzügünüm gerçekten kardeşin umaırm hep böyle sessiz sakin kalmaz
böyle dominat kv lerin dominnatlıgı devam ediyor evlilik sonrasıda
inşş hayırlısı olsun mutlu olsunlarr:)))

bu arada gelin hanımda biraz balık etli

slmmmm arkadaşlarr ben geldimm size ve rejimeeeeee yenidennnnn benım pc gittiii evım tadılata gırdı ve bu zaman içindede yemedıgım halt kalmadıı ve sadeceeee önümde verilmesi gereken 10 kilo kaldıııııııı banaaaa motive lazımmmmmmmmmmmmm ve sizin sohbetlerrr daha çok lazımm yenıdennnn merhabaaaaaaaaa

iyi geceler kızlar full temizlikle geçti günüm dipli köşeli ölümüne temizlik yaptım
bugünki menüm
sabah 8 bardak çay 2dlim ekmek 1çay kaşığı pekmez 1 çay kaşığı reçel 1 üçgen peynir 1 sosis 1 dilim salam yarım kk beyaz peynir yarım kk tulum peyniri 3 kaşık melemen
öğle yok ara 1 mandalin 1 elma
akşam1 tabak barbunya bol limonlu
ara 1 nar

Slm kizlar
Aleynacim gecmis olsun cnm esine acil sifalar
wiper evet adim tugba cnm
kizlar msllahiniz var ya oku oku ancak bitirdim

menum
sabah

3 dilim kizarmis ekmek inceydiler
cay birazda peynir

ara
muz minik

ara
bi avuc badem

aksam
Taze fasülye kurutulmus
bol bol bol salata

ara
meyveli yogurt

suuuuuuuuuuu

ins yarin spora tekrar düzenli olarak baslicam

inşallah banucuğum.ama kv var ya şeytana pabucu ters giydirir.kontrol manyağı bir şey.kocasını kızlarını herkesi sindirmiş mübarek.gelin hn evet kilolu yani çok iri kemikli.öyle böyle değil.yani kilo alınca hiç şansı yok.ama yüzü güzel sakin hanım bir kız.ama demekki aaneye çekmiş azcık.

canım yetişmişsin yine hızır gibi...

hoş geldin yeniden canım.

afiyet olsun gayet güzel canım.

suuuuuu da be kadar şekerim?gayet güzel menü..

günaydın duş aldım kendime geldim biraz.havada nasıl soğuk.boğazlarım acıyor .aman dikkat edelim de hasta olmayalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…