canım hoşgeldin,yokluğun çok hissedildi burda,özledim bende seni,ama gelince bir sürü güzel anı,ve dedikodu dinliycem diye düşünüyordum ,aşağıdakileri okuyunca şok oldum,İzmi'den böyle kötü anılarla ayrılman beni çok üzdü....merhaba kızlar nasılsınız?sabah 4 te geldik.uykusuzum kendime gelmeye çalışıyorum.hiç de öyle harika bir kız istemeydi nişandı diyemeyeceğim.çok kötüydü çok canımız sıkıldı.aile doğru düzgün yüzümüze bakmadı ilgilenmedi bizimle.özellikle kız istemede.nişanda da bu
sefer telafi etmeye çalıştılar ama biz suratlarına bakmadık.tüm akrabalar gördüğümüz muameleyi sabah kadar konuşup sindirmeye çalıştık ama içimiz acıdı.kardeşim çok arada kaldı.biz de susutuk bir şey demedik.geçmişi okurum bir ara.
öptüm yine uğrarım...
hi hi sanrım öyle oldu haftasonu kaçamaklarını hiç saymıyorum bugün yeni ve güzel bir gün,fotoları sonradan görmüşsün sevidimgülaycım daha önceki fotolarını görüp çok beğenmiştim bunları da görmeyi çok isterim ne yapabliriz ki?mesela listeyi de göremedim ama alıntılarda çıkıyor. acaba alıntı yapablir mi biri?
ben de seni çok tebrik ederim canım kaç gündür yazıcam fırsat olmadı sen kırdın zincirleirni artık çok daha güzel olacak.
sevdam kocaman bir öpücük gül yanaklarına ,uğraşmışsın sağolcanım gülayı göremedim biri alıntı yapabilir mi demişsinn bende yarım saattir geçmişte gülayın mesajını arıyom anamm ancak buldumm
buyur şekerimmm gülay ve takıları ve kızıı
inşş. görürsünn canımmm alıntıda :26:
elay canım gül(ay) ve eşim (el)çin isminin birleşimi e bizimki bir aşk çocuğu çünküsevdaaa....
çok teşekkür ederim açabildim vallahi hepsini...
gülaycım gayet iyi duruyorsun fit duruyoraun senin saçların kıvırcık değil miydi?enerjin maksimum görünüyor.
kızına bayıldım ben onun parmaklarını pastay yapan ellerini önlüğünü yerim Allah bağışlasın...ela veya elaydı de mi adı...
cannım hoşgeldin,lütfen kendine yardım et yazık büyümeyen ayaklarına onca kiloyu taşıtma onlara ,hem yakında onlarda büyüyecek daha da alırsan..önce dur karar ver ve bu topiğe hergün menü bildir....bizleri oku ve burdan kopma..kararlılık herşeyden önemli ... kolay gelsinbiri bana hem yardım etsin..hemde moral versin...85 kiloyum ve mutsuzum..artık girdiğim hiç bir mağazadan kendime bişey alamıyorum..alışverişe her çıktığımda sadece ayakkabı ve çanta alıyorum..tek büyümeyen yer ayaklarım...
gülay ben canım,hoşgeldin çok değil 3-4 ayda görürsü azim et başarıcaksınnselam, ben de aranıza katılmak istiyorum.
2 senedir 82 kiloyum ve bir türlü 70 li kiloları göremiyorum.
Aslında Kadınlar Kulübünde yeniyim... Yardımlarınızı bekliyorum:)
çok üzüldüm ,saygısızlıktan başka birşey değil bu,yıllar önce benim kınamda heyamula yapmıştık kayınpederim 20-25 kişi kadardık bizi balkondan aşağıda görünce seslendi,yuh daha yokmuydunuz diye....kimse unutamadı bu sözü...ayıp insanın ruhunu kemirir bunlara acıyorum...saygıdan yoksun insanlar...ama boşver,kardeşin ve güzel anneciğine üzüldüm sadece...ifade edemiyorum kendimi aynılarını yaşadım,çok üzüldüm ve içimden çıkaramadım..olsun keser döner ,sap döner gün gelir hesap döner ''bir gü gelir siz ağırlamak zorunda kalırsanız ,utanırlar elbet....ama her cümle ayrı bir vukuat,yazık çok yazık...en mutlu günleri oysakiher şey o kadar güzel başladı ki..
tüm aile izmir de buluştuk.herkesin saçı makyajı hazır.elimizde kameralar çekiyoruz birbirimizi.inanın evden çıkarken de apartmana girerken de çekiyoruz kardeşimi.neyse eve girdik bizi karşıladılar ama kızın annesinin suratı 5 karış.hanımefendi arka arkaya olsun istememişti.neymiş isteme salı yada perşembe nişan c.tesi olsun.bel fıtığı diye.anlıyorum zor bir hastalık ama biz gurbetten kız istiyoruz.annemler halamlar hataydan, ben balıkesirden ,kızkardeşim kütahya dan geliyoruz.yani bir gün hatta bir akşam idare edilmez mi insan.kardeşim de biz sizin yorulmanızı istemiyoruz ama ablamlar olmadan olmaz bu isteme demiş.kardeşim rest çekince kadın da mecburen bozulmuş kabul etmiş.ama işte suratı beş karıştı emrivaki oldu diye.olsa ne olur zaten komşularına çocukluk arkadaşına kadar gelmiş onların tarafından (ki çok normal zaten bu çok özel bir gün) neyse.
biz kardeşimle gülüyoruz sohbet etmeye çalşıyoruz adamlar mesafeli.sonra tam kız isteniyor dede dediki kız isteyeceksiniz ama 30 dk geç geldinizben de deimki biz 6 dan beri hazır vaziyette oturıyoruz.kardeşim dediki kız tarafı 8 de gelin demiş.ona bile karar verdiler.biz zaten vardığımızda saat 20.05 ti. mutfağa giriyoruz varsa bir şeyler yardım edelim diye yok zahmet etmeyin demiyorlar.kız yanımıza gelip hatır sormuyor.anne hiç yğzümüze bakmıyor.
sonra ikramlar yapılacak masaya koydular hepsini.hrkese tabak hazırladılar.bu arada kadın demişki evime ilk defa geliyor ailen ben onları çok iyi ağırlamak isterim.gele gele 4 çeşit geldi.o da en basidinden.ben tek başıma 10-15 çeşit yaparım be.hadi fıtığı var ok ama o gün gelen bayanlara 2 şer çeşit yapın gelin dese kendi de 2 yapsa zaten 8 çeşit oluyor.biz zaten tatlı getirdik çikolata falan.
neyse tabaklar hazırlanıyor benimkilerle 4 küçük çocuk var.kızım sarmalara bakıyor nasıl ama .görüyorlar önce küçüklere hazırlayaım dedim.önce büyükler yesin küçüklere veririz dediler ben şoooook.kusura bakmayın kızımı bekletemem dedim.neyse tabak hazırladım ece duru ve yeğenim öyküye.kendi yeğenlerine bile ben verdim.masanın köşesine oturtturduk.sonra baktık ikramlar mutfağa giiyor..kızın annesi de diyorki her şey berabt oldu bu ne böyle..küçükleri yere dökmesin diye masaya oturrtuk ya zoruna gitti hanımın.
biz bu arada 11 kişiyiz.ama halamlar bizim canımız .onlarsız asla olmaz.kardeşimin benim istemem de hep bir aradaydık.
sonra baktım kardeşimin suratı beş karış.kız kardeşim duymuş.mutfakta kadım kardeşimi azarlamış.biz sana ev küçük demedik mi?neden halanlar geldi ablanlar gelmek zorunda mıydı?emrivakileri hiç sevmem diye.kardeşim de başı önde saygısından bir şey dememiş.
ne bilim yani mesela çay bitiyor boş bardağı alan çoğunlukla olmuyor.biz mutfağa götürüyoruz kadın bitmedi daha çay faslı diyor.alın koyun şuna diyor.
sonra kızımı wc ye götürüyordum baktım feriha yı seyrediyorlariçerde kzı isteniyor bunlar oturmuş feriha seyrediyor.bi de diyorlarmışki hiç kaçırmam ne vardı bugün isteyecek?
sonra kız istendi biz ablalar olarak bekliyoruz ki bizi tebrik etsinler.yok etmedi.biz bir şey demedik.ama allah var bir aile dostu da vardı karı koca nasıl güleryüzlü..hep onlarla konuştuk.
kızlar odaya geçiyorlar mutfağa geçiyorlar çocuk yani sabit durmuyorki.kızn annesi ha bire sakın dokunmayın çok kızrım falan diye çocuklarımı azarlıyor.en son kuzun geldi otogardan aldık ama herkes sus pus.kız geldi yarım ağız hoş geldin dediler.biz hadi gidelim yeter dedim kızların uykusu var dedim.adamlar bi dk kuzeniniz gelmniş bir soluklansın aç mı bir şey ikram edelim demediler.tabi siz bilirsiniz dediler.
mosmor suratla döndük.yani anne babnın davranışı sözü kızı bağlamaz bence.o anne babanın ayıbı ama kız sonradan kardeşimle mesajlaşırken ne demiş "ablanlar halanlar gelmek zorunda mıydı sana öylemiştim böyle olacağını" ya bu denecek şey mi?slalak sen böyle düşünüyorsan bile eşin olacak kişiye denir mi?kendi aranda yap dedikodumuzu.
tüm aile sabah 3 e kadar konuştuk.sinirlendik kardeşime üzüldük.kadın veterinerlik 3.sınıftan terk çalışıyormu bilmiyorum.baba emekli albay.anne o kadar dominant ki...anne kzın suratı beş karıştı niye geldiniz der gibi.
eve bir misafir geldiğinde aferdersiniz salonun ortasına s....sa (özür dilerim)gıkımız çıkmaz.biz böyle terbiye aldık.diyelim senin örfünde bu kadar kalabalık kız istenmez ama biz birbirine bağlı bir aileyiz.rahatsız olsan da bellie dilmez.misafire laf söylenmez alttan alınır.ki biz asık suratlı değildik,ikramlara teşekkür ettik ,yani üstü pişmemiş böreği bile övdüm güzel olmuş diye.
söz tatlısını son anda akıl ettile ikram etmeyi.gondoldaki çikolatayı son anda ikram ettiler.
sonra gelelim düne.yani nişan olacak orduevinde.hatta izlemle konuştuk canım seni davet edmiyorum askeriye diye.isim listesi vermişler.neyse izlem önemli değil ben kuaföre gelirim 5 dk olsa da görüşürüz dedi.kız 5 dk için gelecek yani.ben kardeşime dedimki böyle böyle arkadaşım gelecek hangi kuaföre gideceğiz?demesin mi abla onlar tek gidecekmiş kuaföre siz başka yere gidin demiş.yuh artık yani.kardeşim de bozuk ne desin gece bitsin diye dua ediyor.
biz de başlarız kuaförüne diye gitmedik.kuzenler becerikli toıpuz maşa hallettiler bir şey.makyaj da yaptık oldu.
gelelim dün alşama yani nişan akşamına.babası çok ilgilendi ama anne kız yine ilgilenmediler bizimle.ben de gelin kıza diyelim hiç bakmadım.sonra kardeşim geldi suratım niye asık diye .ben de kardeşim üzülmesin diye koşturmaktan başım ağrıdı dedim.insan bir gelir abla geçmiş olsun der.yok gelmedi.ben de hep kardeşimle konuştum onunla konuşmadım.o da suratıma öyle bakıyor onunla konuşayım diye.anladı tabiki.
yüzükler takıldı takısını taktım isteksiz öptüm tebrik ettim.kuzenlerle muhabbet ettik zaten.kimseyi de takmadık güldük eğlendik şarkı söyledik.
eşimin işi var diye gece yola çıktık zaten 2 saat.sabah 4 te geldik.
ama yaşananlar hiç aklımdan çıkmıyor.bu akdınla ömür geçer mi ya..kız pısırık annesinin sözünden çıkmıyor.kardeşimle çok kavga ederler bunlar.babam annam hiç bir şey demedi ama annem ağlamaktan mahvoldu kadın 2 gündür uyku uyumuyor.
neyse kafanızı şişirdim.işte böyle.
kızlar farkedeceksiiz resimlerde göbeğim katlı çıktı malesef.çünkü korse giyince belim öyle inceldi ki bu sefer kalça ile karın arasında elbise kat kat oldu.bir türlü o çıkıntıyı yok edemedim.fikriniz olsun diye koyuyorum.ama profesyonel makina ile boydan çekildim.kardeşim gönderecek bir kaç gün içinde .o zmaan boydan da görürsünüz beni..
siyah saçlı kuzenim..yanımdaki saçları yandan toplanmış olan kızkardeşim.o da 54 kilo oldum diye üzülüyor.alem ya...
Eki Görüntüle 292206 Eki Görüntüle 292207
Eki Görüntüle 292208 Eki Görüntüle 292209
inşallah boyutları düzgün çıkar...
tatlım iyi yapmışsın arada sırada yapılan kaçamaktan bişey olmaz,bu arada senin yazılarını okumak hoşuma gidiyor senin enerjin bana geçiyo sanki ,daha çok genç olduğunu sanıyorum kaç yaşındasın tatlım?
slmmmm arkadaşlarr ben geldimm size ve rejimeeeeee yenidennnnn benım pc gittiii evım tadılata gırdı ve bu zaman içindede yemedıgım halt kalmadıı ve sadeceeee önümde verilmesi gereken 10 kilo kaldıııııııı banaaaa motive lazımmmmmmmmmmmmm ve sizin sohbetlerrr daha çok lazımm yenıdennnn merhabaaaaaaaaa
hey sevgili rakibeleirmmmmmmmmm
bu yarış süresi içinde
şok diyet,detoks,lapa,karbonhidrat diyeti tarzında bir şey yapmak yasaktır.............
günaydın kızlar,
diyetimde değişik birşeyler yapmayı planlıyordum dün akşam karbonhidrat diyetini okudum araştırdım. gıdaların puanlarının çıktılarını aldım. 50 puanı aşmamak gerekiyormuş.
bir hafta kadar denemeyi düşünüyorum. bu hafta hiç kaçamak yapmamam ve bu diyete uymam gerek. inşallah başarılı olurum bu akşamda bir arkadaşım gelcek yatılı misafir gelince daha zor olyor ama alıştım artık
ocağa kadar 68 olabilmem için herhafta 1 kilo vermem lazım. olurya kaçamak yapmaya kalkarım falan beni hizaya çekin kızın bağırın lütfen hedefime ulaşmama yardım edin.
kızlar farkedeceksiiz resimlerde göbeğim katlı çıktı malesef.çünkü korse giyince belim öyle inceldi ki bu sefer kalça ile karın arasında elbise kat kat oldu.bir türlü o çıkıntıyı yok edemedim.fikriniz olsun diye koyuyorum.ama profesyonel makina ile boydan çekildim.kardeşim gönderecek bir kaç gün içinde .o zmaan boydan da görürsünüz beni..
siyah saçlı kuzenim..yanımdaki saçları yandan toplanmış olan kızkardeşim.o da 54 kilo oldum diye üzülüyor.alem ya...
Eki Görüntüle 292206 Eki Görüntüle 292207
Eki Görüntüle 292208 Eki Görüntüle 292209
inşallah boyutları düzgün çıkar...
Yasemin burada güvendiğim bir kadın var ben ona veriyorum hep toplayıp. Güveniyorum diyorum ama günahı boynuna tabi, burası ilçe olduğu için teslimat yeri bulamadım, detaylı da araştırmadım açıkçası, kadına güvendim veriyorum.
cnm sen tek başına bir idollsün şekerimmmm
senin halinin darısı bizim başıma inşşşşş
ha bu arada ne zman süs biberiii görsem snei hatırlıycammm
nilgüncüm nedne öle oldui istemiyormuydu kız tarafı acaba:26::26::26:
kardeşin için çok kötü olmuştur eminim
nisancımmm
eminimkii çok zordur ayrılmak ama hayat işte
sabır verisn allah cnm
sevgili diyet kardeşlerim bende aranıza 82 kilo ile katıldım.hedefim 60-65 arası olmak. boyum 1.61. ilk olarak işe spor kulübüne kaydolmakla başladım,ekmek,tatlı,abur cuburu hayatımdan sildim.sebze ağırlıklı beslenerek yol devam edicem ,gelişmeleri sizinle sık sık paylaşırım herkese kolay gelsin....
banucum bende bu hafta cumartesi günü bildirim yapanlardanım
ama ama cuma günü tartılmayı unutup kahvaltı yaptım
kahvaltıdan sonra aklıma geldi
mecburen cumartesiye kaldı
banyo dolabımın üzerine not yazdım zaten
cuma tartılma günü diye
Nilgüncüm kötü geçmesine üzüldüm
kardeşin için çok zor olmuştur
Rabbim hakkınız da hayırlısını versin
inşallah başka sorunlar yaşamadan hayırlı bir yuva kurarlar
Arzucum sen afyonlumuydun
bende üni.yi afyon kocatepe'de okudum
muhteşem bir 4 yıl geçirdim orada
ve bu kilolaları da afyonun kaymaklı lokumuyla,kaymağına borçluyum
hemşom yazmışsın bir afyonlu daha var topikte demek ki
merak ettim
Çok geçmiş olsun
şimdiden hayırlı olsun canım
aarkadaşlar ben de aranızdayım artık yeni başladım ama inşallah hergün burda olucam cuma günleri tartılıyoruz sanırım 88 le başladım bakalım ne olacak
biri bana hem yardım etsin..hemde moral versin...85 kiloyum ve mutsuzum..artık girdiğim hiç bir mağazadan kendime bişey alamıyorum..alışverişe her çıktığımda sadece ayakkabı ve çanta alıyorum..tek büyümeyen yer ayaklarım...
Janekato hoş geldiniz.
Sacre ekmeğe karşı verdiğin kararlılık çok güzel.tebrik ederim.
Banucum harikasın.çok güzel vermişsin.kıyafetlere üzülme pilatesle incelirsin hemen..
Eranisa ,aleyna ,asuhata,metuu tebrik ederim.2 kilo ne demek ya
Zekiye canım 2 kiloya vay be derken sana ne diyeceğimi şaşırdım.resimler de aynı sıkıntıyı ben yaşadım.nişan için gittiğim de abartısız herkes çok inceldiğimi söyledi.harika görünüyorsun dediler.tamam 78 e düştüm zayıf değilim ama çok iyi hissettim kendimi.neyse fotoları bir gördüm suratım mosmor oldu.ama neye?bu kadar iltifata bu kadar şişman görünüyorsam ben eskiden nasılmışım ya?çok fena çok.üzmemeye çalış kendini..
Gülaycım tebrikler..çok incelmişsin ya.inanılmaz görünüyorsun.ve çok düzenlisin ne güzel..
Deryam reglden dolayı artı çıkmışsın canın sağolsun..
Deniz tebrikler canım.bak üzülmene bile değmezdi.üstüne bile vermişsin..pastayı nasıl yaptığını ayrıntılı yazarsan nerede sorun olduğunu yazabilirimn sana..elbiseye de üzülme.nişan elbisesi için 25 elbise denemişimdir.ama sadece 1 i istediğim gibi oldu.ama tam oldu..
Burcu canın sağolsun canım.inşallah verirsin haftaya..ama ojelerinin resimlerini göremedim.
Sesi iyi olmana sevindim canım.kilo da vermişsin tebrikler..
Deniz (n.nazenin) olsun canım.az yada çok yeter ki gitsin.
Filiz menün çok güzel.eminim ki suyunu da arttıracaksın.nutellayı da yemeye yemeye alışırsın zaten.umarım zor bir süreç olmaz.kilo da vermişsin tebrikler..ölçüleri benim de almam lazım.pilatese başlamak istiyorum.resimler de harika.hiç kilolu görünmüyorsun.
Tülinciğim tebrikler canım.pastayı neden yedin d.günü falan mı vardı?
Arzu canım çoktan aldım elbiseyi.hatta nişan bile oldu.sağol.kilo vermişsin tebrikler..
Fatma tebrikler canım..
Tunacığım tebrikler..
neslihan canım tebrikler.ve çok geçmiş olsun..
Sevda nasılsın bebeğim..enerji patlaman var yine maşallah..sen nasıl bu kadar kilo verebiliyorsun ya maşallah..yok öyle yazıp kaçmak.çabuk ayrıntıları veriyorsun..
İzlem çizelgen uğurlu gelir inşallah..yeni yarışınız da hayırlı olsun..
Emaz hoş geldin.lütfen kaldığın yerden başla.üzülmekle sorunlar çözülmüyor.yarın senin için yeni bir başlangıç olsun.kreşe verilen çocuk ilk başlarda bağışıklık kazanana kadar sürekli hasta olur.benim iki kızım da kreşe gitti ki küçük hala gidiyor.ilk zqmanlarda hep hastalardı ama şimdi sorun olmuyor.dr a bile götürmeden evdeki ilaçlarla iyileşiyorlar.biraz sabret lütfen..
54tugba ismin tugba mı canım.kilolar yavaş yavaş gidecek merak etme..
Selmacığım başlamışsın diyete ve spora.harikasın ve menün gayet güzel..
Androme 1 kilo çok güzel ya.keşke ben de verebilsem birer birer..
Aylin hoş geldin..
Ugly tebrikler canım..
Aslı verememişsin ama üzülme gerçi direniyor demişsin haklısın.zaten deneyimlisin bu konuda.kendin için en iyisini sen bilirsin.
Zeynep tebrikler canım.darısı 74 e..çizmeni güle güle giy.
Angelteacher tebrikler.maşallah..
Deryam dün ne oldu?neden siyah beyaz bir gün olmuş?
Bu kadar yazdıktan sonra irem nerdeymiş diyecektim meğer nöbetteymişsin.canın çıkmış resmen.inşallah bir daha böyle yoğun bir gün olmaz.1300 çok güzel bir rakam.
Ayşem 40 bedene düşmüşsün tebrikler zümremmm..eşinle de aran düzelmiş yaşasın elbisen sen..harikasınız.çok güzel fit duruyorsun..
Füsun 50 leri görmüşsün tebrikler canım.
Hicranöztürk ,çiçekdemeti hoş geldiniz ben Nilgün.
selam, ben de aranıza katılmak istiyorum.
2 senedir 82 kiloyum ve bir türlü 70 li kiloları göremiyorum.
Aslında Kadınlar Kulübünde yeniyim... Yardımlarınızı bekliyorum:)
slmmmm arkadaşlarr ben geldimm size ve rejimeeeeee yenidennnnn benım pc gittiii evım tadılata gırdı ve bu zaman içindede yemedıgım halt kalmadıı ve sadeceeee önümde verilmesi gereken 10 kilo kaldıııııııı banaaaa motive lazımmmmmmmmmmmmm ve sizin sohbetlerrr daha çok lazımm yenıdennnn merhabaaaaaaaaa
Merhaba kızlar, sabah azıcık girdim çıktım, bloğumla ilgilendim biraz, elimde olan yaptığım işleri de yükledim. Şu sıralar artık yıllara dayanamayıp ağından yırtılan eski bir kot pantalonumdan kot etek yapmakla uğraşıyorum, her aşamasını fotoğraflıyorum, o da yakında bloğumda olacak
Motivasyonum süper, sabah düne göre 300 gr eksiktim. Gitsin bu kilolar gitsin ve yılbaşında yepyeni bir derya gelsin
Size de vereyim enerjimden biraz :124::124::124::124::124:
nerde bu millet sayfalar hiç ilerlememiş bugün
ben yine her pazartesi olduğu gibi yine yarın diete başlarım...valla artık sıkıldım..en son 5 kiloyu bir ayda verip sonra iki katını geri aldım..yiyip yiyip zayıf kalanlara gıcık oluyorum..işin kötüsü bütün arkadaşlarım incecik.....lolilo arkadaşım..sağlık tabi önemli..benim şu anda sağlığım iyi fakat sinirler mahvoldu...eşim sabırla zayıflayacağım günü bekliyor..işin ucuna ne ödüller koydu ;yok ben yine aynı yine aynı..kendime kızmaktan yoruldum..
Sacre ekmeğe karşı verdiğin kararlılık çok güzel.tebrik ederim..
İyi akşamlar,bugünkü menüm;
Sabah-Öğle:(11.30)
1 dilim gibi ekmek(kabarık,içi boş)
3 lokma simit
1,5 büyük üçgen beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
2 yeşil zeytin
Ara:
1 yeşil elma
Akşam:(Gezmede)
1,5 dilim ekmek
2 yağda kızarmış balık(çinekok)
8-10 hamsi(buğulama gibi sanki,az yağlı idi)
Karışık salata(yağsız-nar ekşili)
2 büyük bardak şalgam
Ara:
1 Türk kahvesi
1/2 dilim ıslak kek
2,5 lt su
şekersiz çaylar
inşallah canım sağol
..
bugunkü menüm:
sabah: 1 galeta / 1 lokma pizza / peynir / yarım yumurta tavada /2 zeytin / dom.sal / 1kupa
öğle:1 küçük kutu süt / 3 galeta / 1 avuç karışık kuruyemiş
ara: 3 kaşık bulgur pilavı
akşam: 3 yk mercimek çorba / boool salata / 1 ince dilim dalyan köfte / 2 yk yoğurt / 2 yk lahana yemeği
ara: yarım mandalina
1,5 lt su
1 lt iksir
100 twist
herkes çok zayıflamışsın daha doğrusu çok incelmişsin dedi.lütfen daha da ver ve alma dedi.gençleşmişim.bana yakışan buymuş.kendimi çok iyi hissettim.inşallah hepimiz böyle kendimizi iyi hissedriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?