80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınnnnnnnnnnnnnn güzelliklerrrrr

Herkese sendromsuz ve pozitif bir pazartesi

mutlu mutlu haberler alacağımız ,muhteşem ,az kalorili bir hafta diliyorummmmmmm

Nilgüncüm geçmiş olsun tatlım

canım hoşgeldin,yokluğun çok hissedildi burda,özledim bende seni,ama gelince bir sürü güzel anı,ve dedikodu dinliycem diye düşünüyordum ,aşağıdakileri okuyunca şok oldum,İzmi'den böyle kötü anılarla ayrılman beni çok üzdü....
hi hi sanrım öyle oldu haftasonu kaçamaklarını hiç saymıyorum bugün yeni ve güzel bir gün,fotoları sonradan görmüşsün sevidim
sevdam kocaman bir öpücük gül yanaklarına ,uğraşmışsın sağol
elay canım gül(ay) ve eşim (el)çin isminin birleşimi e bizimki bir aşk çocuğu çünkü saçlarım ordada kıvırcık ama önü düzleştirici yapmıştım sanırım...kıvır kıvırdır yoksa çok sağol dileklerin için öpüyorum canımmmm
cannım hoşgeldin,lütfen kendine yardım et yazık büyümeyen ayaklarına onca kiloyu taşıtma onlara ,hem yakında onlarda büyüyecek daha da alırsan..önce dur karar ver ve bu topiğe hergün menü bildir....bizleri oku ve burdan kopma..kararlılık herşeyden önemli ... kolay gelsin
selam, ben de aranıza katılmak istiyorum.
2 senedir 82 kiloyum ve bir türlü 70 li kiloları göremiyorum.
Aslında Kadınlar Kulübünde yeniyim... Yardımlarınızı bekliyorum:)
gülay ben canım,hoşgeldin çok değil 3-4 ayda görürsü azim et başarıcaksınn
çok üzüldüm ,saygısızlıktan başka birşey değil bu,yıllar önce benim kınamda heyamula yapmıştık kayınpederim 20-25 kişi kadardık bizi balkondan aşağıda görünce seslendi,yuh daha yokmuydunuz diye....kimse unutamadı bu sözü...ayıp insanın ruhunu kemirir bunlara acıyorum...saygıdan yoksun insanlar...ama boşver,kardeşin ve güzel anneciğine üzüldüm sadece...ifade edemiyorum kendimi aynılarını yaşadım,çok üzüldüm ve içimden çıkaramadım..olsun keser döner ,sap döner gün gelir hesap döner ''bir gü gelir siz ağırlamak zorunda kalırsanız ,utanırlar elbet....ama her cümle ayrı bir vukuat,yazık çok yazık...en mutlu günleri oysaki

canım çok şık güzel gördüm bayıldım,öyle çokda çıkmamış fazlalıklar.ama şunu gayet net söylüyorum kii..... siz gidememenize rağmen koaföre gelin kızın saçıdan güzel olmuş saçlarınız....

günadınlar herkese

nilgün yazdıklarını okuyunca şok oldum. en cokta boyle bi günde bi anne nasıl dizi izler çok garibime gitti.
ama insanlar çeşit çeşit işte. inş bundan sonrası daha güzel olur. bence kardeşin nişanlasını alsın karşısına güzel bi dille nedenini sordun. en güzel günlerinin böyle sıkıcı gecmesini ikiside istemez sanırım. kızın annesi oyle olabilir ancak kız bu durumu idare edebilecek bi kızsa sorun olmaz. annesinin lafına bakıcaksa veya dengeyi saglayamıycaksa ne yazıkki sorunlar yasayabilirler.

sana gelince gercektende harika görünüyorsun. güzel iltifatlarda almışsın. dahada cok azimlendigini hissettim.
benim için söylediklerinede tşkr ederim. kendimi iyi hissettiriyorsunuz.

21.Ya$indayimmm Canimmm
Buraya Elimden Geldigince Positif Enerjimi Sacmaya Cali$iyorumm
Cünküü Bu Bana Iyi Geldigii Gibiii Topikda$larimada Iyi Geliyorr

Nilgün Ablacimmmm Okurken Ben Bile Sinirlendim ,
Benim Bildigim Eve Her Gelen Misafir Kac Ki$i Olursa Olsun Ba$ Tacidir ..
Ayip Etmi$ler Gercekten , Allah Karde$ine Sabir Versin Sizede Öyle ..
Daha Bunun Dügün Ali$veri$i Var Kinasi Var , $imdiden Böyle Yapiyorlarsa Ozaman Ne Yapcaklar Kim Bilir ..
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN Ablacim , Sinirlenmemek Elde Degil ..

Yeni Gelen Arkada$lar Ho$geldiniz , Bi Arkada$ Sitemkarca Yazmi$ ,
$unu Söylemek Isterim Ki Topigimize Herkeze Kapimiz Sonuna Kadar Acik ,
Ilk Mesajinizi Görmemi$ Olabiliriz Kendinizi Birdaha Tanitip Menülerinizi Payla$tiginiz Zaman
illaki Birimizden Biri Yorum Yapar iLgilenir ve Yeri Gelince Bilgi Verir
Alinganlik Yapmayin Canlarimmm , Herkeze Ayni Davraniyoruz Burada , Yeni Eski Farketmiyor .. Sohbetimiz Herkeze Acik Katilin Aramiza

günaydın kızlar
kayranın kotrolü varmış perşembe unutmuşum bugün sanıyordum
birazdan gidicezzzzzzzz

hey sevgili rakibeleirmmmmmmmmm
bu yarış süresi içinde
şok diyet,detoks,lapa,karbonhidrat diyeti tarzında bir şey yapmak yasaktır.............

günaydın kızlar,
diyetimde değişik birşeyler yapmayı planlıyordum dün akşam karbonhidrat diyetini okudum araştırdım. gıdaların puanlarının çıktılarını aldım. 50 puanı aşmamak gerekiyormuş.
bir hafta kadar denemeyi düşünüyorum. bu hafta hiç kaçamak yapmamam ve bu diyete uymam gerek. inşallah başarılı olurum bu akşamda bir arkadaşım gelcek yatılı misafir gelince daha zor olyor ama alıştım artık
ocağa kadar 68 olabilmem için herhafta 1 kilo vermem lazım. olurya kaçamak yapmaya kalkarım falan beni hizaya çekin kızın bağırın lütfen hedefime ulaşmama yardım edin.

Tekrar hoşgeldin o zaman :13:

hey sevgili rakibeleirmmmmmmmmm
bu yarış süresi içinde
şok diyet,detoks,lapa,karbonhidrat diyeti tarzında bir şey yapmak yasaktır.............

ooo eyvah eyvah

Günaydın denizcim, dene bakalım karbon diyetini, ben normal karbon diyetiyle veremiyorum ama katı karbon diyetiyle yani gündü 10 puanı geçmeden yaparsam harika veriyorum. O açıdan karbon diyeti benim mucizemdir arada yaparım. Ama normal 40 puanı geçmeden de verenler oluyor (bu arada ben normalini 40 biliyorum) bünyeye göre değişiyor işte o yüzden dene bakalım belki senin diyetin budur. Bak hepimiz yılbaşına hedefler koyduk özel bir gün olduğu için, sen de bizimle birlikte ulaşacaksın hedeflerine endişelenme
Giyeceğin güzel kıyafetleri, yılbaşında yapacaklarını ve çekileceğin fotoları düşün

CANIM SÜPERSİNNN KAÇ GÜNDÜR GİREMEDİM BUGÜN DE ÇOK İŞİM VAR AKŞAM AYRINTILI BAKICAMMM

ama şimdiden söyleyim çok hoş olmuşsun

devam gidecek o göbecikkk

selam kızlar hepimiz için yeni başlayan haftanın güzel mutlu geçmesi dileğiyle

alyena eşine geçmiş olsun canım

nilgün çok üzüldüm canım benim bile canım sıkıldı eger kardeşin için bu evlilik hayırlısıysa Allah agız tadıyla tamamına erdirsin ama eger hayırsızsa geç olmadan farkına vardırsın inşallah canım daha fazla yorum yapmak istemiyorum Allah akıl versin kadınada

banucum menün süper maşallah

nilgün resimlerinide gördüm ama ben çıkan fırlayan pek bişey göremedim çok hoş bi bayansın kilolar gittiğinde tam fıstık olursun maşallah

Merhaba kızlar, sabah azıcık girdim çıktım, bloğumla ilgilendim biraz, elimde olan yaptığım işleri de yükledim. Şu sıralar artık yıllara dayanamayıp ağından yırtılan eski bir kot pantalonumdan kot etek yapmakla uğraşıyorum, her aşamasını fotoğraflıyorum, o da yakında bloğumda olacak

Motivasyonum süper, sabah düne göre 300 gr eksiktim. Gitsin bu kilolar gitsin ve yılbaşında yepyeni bir derya gelsin
Size de vereyim enerjimden biraz :124::124::124::124::124:

canim ins gerekli yerlere ulasiyodur,bende cok aktilmak istiyorum ama burdan ne yapabilirim bilemiyorum bide öyle cok kapak filan da yokki burda sokakta bulamassin zaten anca evde kendi cikardiklarim olur

sağol banucum, eşim işi olduğu için erken dönmüştü. o da yanımda olunca, yani beraber olunca dönmeyi hiç istemiyorum. gerçi gurbete rağmen ankarayı çok seviyorum her zaman

hoşgeldin arkadaşım

evet ilknurcum afyonluyum.2010 da evlenince geldim ankaraya. ben de akü de okudum. kaç yılında mezun oldun. diğer afyonlu da zekiye (yeşilsiyah)

aarkadaşlar ben de aranızdayım artık yeni başladım ama inşallah hergün burda olucam cuma günleri tartılıyoruz sanırım 88 le başladım bakalım ne olacak

hoşgeldin, azmin daim olsun inşallah

selam arkadaşım,burada paylaşımda bulunduğun sürece yardımcı oluruz sana. sana tavsiyem herşeyden önce kendin için zayıfla

nilgüncüm bu kadar yoğun temponun arasında kimseyi ihmal etmeden yazmışsın yine. yaşadıklarınız çok üzücü gerçekten. eşimin ailesi tanışmaya geleceklerinde ben hem tanışma hem isteme olsun dedim. aynı ilde değildik çünkü. annesinin ayakları hasta, yorulmasınlar istedim
dizi seyretmeleri de çok ilginç... hakkınızda hayırlısı olsun.

selam, ben de aranıza katılmak istiyorum.
2 senedir 82 kiloyum ve bir türlü 70 li kiloları göremiyorum.
Aslında Kadınlar Kulübünde yeniyim... Yardımlarınızı bekliyorum:)

hoşgeldin damla aramıza katıldın bile, kalıcı olman dileğiyle

yeniden hoşgeldin sevdamcee

merhaba deryam, yetenekli arkadaşım merak ediyorum eteğini

cnm benimn esimde aynı ama inan azıcık bile olsa çabanı görüp taktir ediyorlar ve herşey daha da iyiyye gidiyor hele çevredekiler bize zayıfladın dediklerinde gururlanmalarını bir göreceksin

Sacre ekmeğe karşı verdiğin kararlılık çok güzel.tebrik ederim..

Sevgili Nilgün sağol ama her haftasonu olduğu gibi bu haftaosnu da karbonhidratlarla olan savasıma yenildim maaselef viyana kapılarındaki osmanlı gibiyim kıramıyorum zinciri giremiyorum 70 ler halkasına

sevgili arkadaşım sen bunu hakettin afiyet bal şeker olsun
diyetine ne zaman başladın nasıl ilerledin hissiyatın nedir
hepimiz için mümkünse uzun ayrıntılı bir paylaşım yaparmısın
lütfen

inşallah canım sağol
..

sevgili nilgün masallah cok guzel çıkmışsın birbirimize de benziyoruz biraz tipimiz aynı gibi
nişan olayları çok can sıkıcı ama bunlar unutulmuyor iste bir daha da sıcak samimi bir iliski kurulmasına musaade etmiyor bunlar
cevremde cok ornekleri var bu boyle

tülinncimm masallah ne kadar güzel gidiyorsun kıskanıyorum ben seni ama tatlı kıskanclık insanın sevdiğini kıskanması gibi :)

yaa iste bu kısımlar en güzelleri işte
çok sevindim snein adına bana da hep oyle idyorlar
ne yapıyorsan devam et diye
ama bende ramazan bayramından beri yani 3 ay oluyor hiç ilerleme kaydedemedim nedense
ama işte almadım diye sukurler içindeyim en azından
demek ki sırf almamak için bile çok çaba harcamak lazım geliyor

Arkadaslar toplu yazdım boyle haftasonu yazamadım diye
kusura bakmayın benimki diyet listesi değil
iştahı açılmasın isteyenler okumasınlar lütfen
75 üstü kiloya sakıncalı listeler :)

Cuma tartı hala 81,9 gösteriyor , börek ve poğaçaların sonucu ama regl olmuşum o yüzden demek
sabah 1 dilim köy ekmeği ile domates-peynir-zeytin
ara 1 dilim köy ekmeği ile domates-peynir-zeytin
öğlen Sade döner + salata + ayran ve 1 dilim kızarmış ekmek
akşam 1 lavaş ile 4 çiğköfte ve salata
Cumartesi 81,3
sabah 2 dilim ekmek, acuka, beyaz peynir
ara 1 elma
öğlen 1 porsiyon döner ve 2-3 çatal pilav
ara --
aksam 2 küçük ev poğçası ve kahvaltılık
Pazar
10 gibi 2 dilim ekmek ve 2 küçük poğaçası ile kahvaltılık
16 gibi GÖZLEME - arkadasımın evinde sacda yapmıslar üzeri yağlı değildi ama çok yedim
P.tesi 81,7
sabah kaşarlı domatesli tost ve çay
ara 1 sütlü kahve
öğlen Avacadolu ton balıklı yeşil salata ve 1 dilim beyaz peynir - NO CARBS
yemekten sonra 2 tur yürüyüş
ara 1 sütlü kahve
aksam planlanan: karbonhidratsız bir öğün
yatmadan önce
yorumlar yarın sabah ekmeksiz bir kahvaltı planlıyorum /dom-sal-peynir-yeşillik-yarım dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…