80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim ins gerekli yerlere ulasiyodur,bende cok aktilmak istiyorum ama burdan ne yapabilirim bilemiyorum bide öyle cok kapak filan da yokki burda sokakta bulamassin zaten anca evde kendi cikardiklarim olur

Arkadaşlar bazı okullar da topluyor mavi kapakları eğer küçük bi ilçedeyseniz okullara götürebilirsiniz.

ben gelebildim sonunda
ne oldu ne oldu yarış bitti mi??

bu burçin hatunu vermiştir bütün kilosunu

Merhabaaaaaaa herkese,
arkadaşlar bugün tam 18 gün aradan sonra tekrar okula gidebildim,inanın hiç pzts.sendromu falan yaşamadım,Allah sağlık versin de hepimiz işimizde evimizde güzel güzel çalışalım,öğrencilerimi çok özlemiştim onlar da beni özlemişler sabah okulda görünce hemen etrafımı sardılar:).Bütün gün diyetime dikkat ettim,belki okula başlayınca daha çok acıkırım diye korkuyordum ama şimdiye kadar iyi gitti,bir de neredeyse 20 gündür bilgisayara yapışık yaşıyordum hep KK sitesini okuyordum ya vallahi özledim gelir gelmez sıcak bi duş alıp bilgisayarıma
koştum,iyiki bulmuşum sizleriiiiii,yaşasın kadın dayanışmasıııııı:13::13:

Şimdi sizlere menümü yazayım
sabah----------kaşarllı tost,şekersiz yeşil çay
ara-----------1 mandalina
öğlen------1 kase yğurt çorbası,3 yk taze fasulye (konserveden yaptım)2 dilim ekmek
ara-------------1 lokma peynir ekmek,1 mandalina
akşam-------------hamsi ızgara yapıcam,bol marul salatası (hafif yağlı)2-3 dilim ekmek
yatmadan önce de meyve yerim herhalde

suyu yeterince içiyorum ,spor malesef yok

Son düzenleme:

doğum izniydi dimi canım yanlış hatırlamıyorumdur umarım,
evet kk alışkanlık yapıyor, söylemedi deme
zayıflama dönemimde kimse yoksa bile sayfayı yenilerdim resim filan ekleyen var mı diye :))
çok işe yarıyor, diyet bölümünün ilk topiği zayıflayanların öncesi ve sonrası resimleriyle dolu
arada bir oraya göz at tatlım

izlemmmmmmm
ben kırmızı eldiven kısmını anladımda diger kişi ne göndercek kazanana
kaçırdım yavrimuuuuuuuuuu

bi slm verip kaçıcam kızlar kurstan geldin spora gidicem
geçmişe fazla bakamadım aklımdakini yazıym nilgüncüm yaşadıklarınız için çok üzüldüm inş. gelininiz annesine uymazda kardeşinle mutlu mesut yaşarlar tatlım

kdv kdv bıktım vallah beyan vermetannn

kolay gelsin canım bende kdv muhtasar k.geçici vergi ödemekten bıktım ama ne yaparsın mecburennn mecburennnn

asucum maşallah ne güzel sporda yapıyorsun

Kızlaaaaarrr bugün çok mutluyum Yazın bi ara belimi ölçmüştüm 107 cm çıkmıştı o zamanlar 93ü filan bulmuştu kilom, bu sabah aklıma geldi bi ölçiyim dedim 102 cm!!!!
çok mutlu oldum çokkk gerçi sadece 5 santimcik ama olsun 2 kilo da verdim diyet yapmaya bayılıyorum bu aralar, özellikle de sizinle olunca
darısı 70-80 cmleri görmeye diyelim

selam kızlar nasılsınızz benim canım cok sıkkın yarın bir sürü misafirim gelecek ve sular kesik eli olmassam iyidir ya ne yaparım gelmesse bennnn

nilgüncüm öncelikle nişanınız hayırlı olsun canım önemli olan ciftlerin mutlulugu birdaha ne siz onları görürsünüz nede onlar sizi cok ayıp yapmışlar ogrusu misafir baş tacıdır her ne olursa olsun tabi anlayana ama dedim ya allah başka sıkıntı vermesim yazdıklarını hem okudum hem agladım şu anda aglıyorum benimde kardeşim hep gözümün önüne geldi dügünü nişanı bak ama artık yok

sanaa kızaaaammmmm bana baksana sennn demek istedim bi anda
5cm ne demek biliyomusun senn
ahh sen bi 70lere düş de o 5 cm leri mumla arayacaksın

selam kızlar nasılsınızz benim canım cok sıkkın yarın bir sürü misafirim gelecek ve sular kesik eli olmassam iyidir ya ne yaparım gelmesse bennnn

ayy ne gıcık selma ablam yaa
ertelesen olmaz mı, misafirleri
çok kötü olmuş...

resimleri eklediniz mi banuş
ben çektim dün sabah
siz ne yaptınız göremedim ben resim filan :26::26::26::26:

banuşş deri eldiven dedim ben
burçinkoo da şapka dedi
zevkimize göre belirleriz kuşum

kuuuu hem derii eldiven hemmm şapkaaa anlamadın sen herhaaallll......çünkü sen kazandın diyelim ben sana eldiven yolladımm eee banuşşş sana ne yolluyacak oyüzden 2 hediyeee dedimmmm..anladınmiii????

kuuuu hem derii eldiven hemmm şapkaaa anlamadın sen herhaaallll......çünkü sen kazandın diyelim ben sana eldiven yolladımm eee banuşşş sana ne yolluyacak oyüzden 2 hediyeee dedimmmm..anladınmiii????

ee temem bende onu anlaymaya çalıştım zati
anlatamadım mı kii :26::26::26::26::26:

cikcik kuş sen söle bakem ilk 5 kilo veren mi kazanacakk şimdi bu yarışı
şartları belirleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…