80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ee temem bende onu anlaymaya çalıştım zati
anlatamadım mı kii :26::26::26::26::26:

cikcik kuş sen söle bakem ilk 5 kilo veren mi kazanacakk şimdi bu yarışı
şartları belirleyelim

evettttt olurrr mantıklı çünkü senin hedefine 5 kilo bizim 8 kilo varr o güne kadar sen hedefe ulaşırsan duracannn evettttt evetttt ilk 5 kiloyu veren kazansınnnnnn....

canlarr iyi akşamlar nasılsınız??? bugün sürekli bir baş dönmesi vardı neye bağlı bilemedim hiç keyfim yok o yüzden

menümü yazayım

saat 12 gibi corn flakes

2 gibi yeşil çay

5te fırında balık (hiç yağ koymadım) ve salata

2 litre su

spor yok malesef yattım bütün gün bu arada sabah 200 gr eksik gördüm çook sevindim
hepinizi öpüyorum

tamam bende ekliyim, kocama çektirdim uykusunda uyanıp
ne kadar çektiyse artık
dün 3 kez dışarı çıktım
ekliycem onları da :))

o kadar yorulmuum kii bugün 11 de kalktık egoşla
kalktım akşamdan çamaşır ve bulaşık makinasını çalıştırmıştım onları serdim yerleştirdim
temizlik yemek ege derken çok geç geldim topiğe
yazdığınız bişiy vaarsa tekrar yazın kuu
kaçırmıyım bişiy

vallaa bende çok yoruldum bugünnnn aynen çamaşır bulaşık yemekkk felannnnn...anca şimdi oturdummm..birazdannn menümü yazacammmm....

amanınn 11 miii
benimkiler 9 da kalksaa şaşırıyorum yahu

Tatlım benim belim tutulmuştu ondan dolayı evde istirahat ediyodum ama şimdi daha iyiyim.Gerçekten ben de aynıyım kimse olmasada ben hep burdayım:)))))))))))))

Canım çok sevindim senin adına,hiç azımsama vallahi benim eşim 5 kilo verdi daha 3 cm ancak inceldi,sen hızlısın maaşallah
Darısı bizeeeeeeeeee inşaalllah!!! Bende senin gibi düşünüyorum hiç böyle zevkli kilo vermemiştim:)
selam kızlar nasılsınızz benim canım cok sıkkın yarın bir sürü misafirim gelecek ve sular kesik eli olmassam iyidir ya ne yaparım gelmesse bennnn
ayyyyy zor bi durum ama hazır bişeyler alırsın olmadı selmacım sıkma canını....

Son düzenleme:
menümü yazayımmmm

KAHVALTI11.00)
1 haşlama yumurta,1 kk peynir,yeşil biber,domates,1 dilim ekmek

ARA:
1elma,1 havuç
1 sütlü neskafe

AKŞAM:
1 kase etli kuru fasülye,3 yk pilav,1 biber

ARA:
1 portakal,1 havuç

1 sütlü neskafe

Bı hafta once kadar yazmıstım yarın baslıyorum dıye olmadı gene cok kızıyorum kendıme Ama bugun başladım ne kadar ınandırıısa artık gıttım sabah kepek ekmegımı aldım ve peynırle bırlıkte su eşlıgınde kahvaltıı yaptım zaten gec kalkmıstım sonrasnda ogle yemegım olmadı sonra şu leslie prgramını ındırdım onu yaptım bı 45 dakıka snra yemekte olanı yemek zorunlulugum vardı patetes yemegı ve bı dılım kepeklı ekmek yedım .:26::26:

Ama bısy sormam lazım su dukan dıyetı olayına ne dıyorsunuz ben ggden kıtabı sıparıs ettım okumak ıcın ama sızce kendım az yıyerekmı zayflamalıyım yoksa böle bı dıyet mı tercıh etmelıyım kafam cok karıstı :44::44:

naber kızlarrrr
sayın yarışmacılarrr nasıl gidiyiii diyettt
hadi bakıyımm göriyim siziiii

Selam kızlar 2-3 gündür giremedim dün de annemde kaldım çok hastaydım elim ayağım tutmadı döküldü heryerim 40 sayfam birikmiş umarım herkes iyidir öptüm birazdan misafir gelecek öpüyorum sizi....

kızlar bağlantıda sorun var yarım yamalak okuyabliyorum... istediğim gibi olmadı bugün...kaçamak yok ama dengeli de olmadı...ayşecim çok geçmiş olsun güzelim merak etmeye başlamıştım artık göremey,nce...

bugün gene kiloyala ilgili ayni benim kilomla ilgili bir muhabbete dahil olmak zorunda kaldım. Sen sürekli diyet yapıyorsun ne bileyim diyetsiyen spor falan uğraşıyorsun bunun yerine cerrahi birşey yapsana dedi bana bir arkadaşım. bunu bana söyleyen de önceden çook kilolu olan biriymiş ben o halini görmedim anlatırlar hep. sanırım yapabilecek gibi görünmüyorum dışardan. ben de saf saf anlatıyorum sağlıklı beslenme meyablozma falan diye... zoruma gitti ya...

Çizme - Ayakkabılar - Bayan - Deichmann

BİR ÇİZME MUHABBETİ DÖNMÜŞ KIZLAR BENİMKİ BUNDAN Bİ BAKIN DERİM...

GEÇMİŞE GİTTİM ANCA CEVAP VERİOM....

DERYOŞŞŞ SEN NE GÜZEL ŞEYLER YAZMIŞIN BANA YAAA WALLA AĞLAMAK GELDİ İÇİMDEN CANIM ..

KIZLAR HEPİNİZ ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAZMIŞSINIZ...

SALATA KURUTUCU ALDIM BENDE BANU YAZMIŞTI MİGROSTA VAR KIZLAR 19. LİRAYA....

TEKRAR GEÇMİŞE DEWAM EDEM MİSAFİR GELENE KADAR...

Güzeller dün boynerden bir elbise ve etek aldım toplamda 2oo tutuodu ama 150 liraya aldım .. Telekom abonesi olanlar a indirim yapılıo..
Veee ilk defa taytla gittim forumaaaaaaaa...

deryoşş resim eklicem senin içinn.....

Tabiki yeni elbisemle ve eteğimlee....

öğretmenler gününe hazırım......

burçinnnnnnnnnnn
kızım onasıl menü öle oruç mu tutuyorsunnnnnnnnnnnnnnn
öglen yokkkkkk:26::26::26::26:

Deryoşşş listeyi gördüm eline sağlık keşke hep böle olsa ..
Zekiye tebrikler canım

bol bol eksilerin olduğu listeleri görmek ümidiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…