80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

burçinnnnnnnnnnn
kızım onasıl menü öle oruç mu tutuyorsunnnnnnnnnnnnnnn
öglen yokkkkkk:26::26::26::26:

bebemmmm valla yarışa özelllll değil bu menüü ben dikkat ettiysen hep kahvaltıyı geç yapıyorummm akşam yemeğini erken yiyorum yani öğlene fırsat olmuyorrrr....valla yarışa özel değil ben hep böyle kilo verdimmmmmmm

slm kizlar nasilsiniz :26:

benim bugünkü menüm pek iyi deyildi yazmiyayim

ama aksam biraz dengelemeye calistim

yarim dilim kepek ekmegi
tarhana corbasi bol bol salata

Kızlar bu kiloları verene kadar maalesef herkese laf anlatmak zorunda kalıcaz ama bu da bize daha çok azimlenmek için bi sebep,ayrıca sen neredeyse vermen gereken hedef kilonu yarılamışsın ,hiç aldırış etmem ben senin yerinde olsam bu laflara,o tavsiyeleri gitsin kilo vermek için hiç çabalamayanlara versinler ki yine de onları ilgilendirmez.

kızlar menümü böyle yazdım ama akşam balığın yanında 1 kase de mercimek çorbası içtim,bir de eltim kurabiye yapmış getirmiş 1 tane de elmalı kurabiye yedim ,sizce çok mu yemişim bugün?????????????

kızçeler dün bi akrabamızın nişanı vardı
elbise giymeyi çok severim, elim hep elbiselere gider ama bu sefer
aklım koton da ekru, bebe yaka taşları olan, ipek bir bluzda kaldı...
tiril tiril öyle güzeldi ki, altına ne giysen oluyor
tek sorun 70liraydı peşin fiyatı hemde
baktım param yetiyor, aldım bende
altına da evlilik yıldönümünde giydiğim bordo fırfırlı eteği giydim
herkes bayıldı, kocam da fıyatına yuuhh o neymiş dedi ama sonrasında beğendi
her şeye uyacak parçalar gerekiyor bazen, güzel olsun 1 tane olsun napayım

geçmiş olsun canım ahhh bu anneler Allah onlardan razı olsun her derdimize yetişirler,ben de hasta olunca annem de kalırım hep veya o bana bakmaya gelir,bu arada yazmıştım ama yine söyleyim fotoların harika canım değişim muhteşem...

kızlar yarışma fotoğraflarım bunlar
gördüğünüz üzere vücudumun en kalın yeri basenlerim
bakalım 5 kiloda ne kaa incelecekler

buyurun pijamalı halim

bu da dün alışverişe giderken giyinmiş halim :)

bu da önceki halim 89 kilo

yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

Son düzenleme:

Merhaba ben daha önceki günlerde yazdım ama belki iki kişi hoşgeldin dedi.Bende üzüldüm .Neyse baya dikkat çektim herhalde. Bu günki menüm
sabah.....2dilim çavdar ekmeği,kk beyaz peynir,2 adet siyah zeytin
arada yarım elma
öğlen tavuk döner,salata,2 kaşık pilav
1 adet hurma,1 avuç leblebi
akşam zeytinyağlı pırasa(susuz olarak)
2litre su,form çay

Teşekkürederim.hergün yazacağım.

Bu günki menüm
sabah.....2dilim çavdar ekmeği,kk beyaz peynir,2 adet siyah zeytin
arada yarım elma
öğlen tavuk döner,salata,2 kaşık pilav
1 adet hurma,1 avuç leblebi
akşam zeytinyağlı pırasa(susuz olarak)
2litre su,form çay

kuuuuu merak ettimmmm giyde foto çekk görüyümmmmmm..

Valla süper kilo vermişsin.Darısı bizim başımıza

sağol canım.enerjin buraya kadar geldi maşalalh..

ay sağol canım ya.bu saç konusunda bir kaç kişi daha söyledi sizin saçlar daha güzel diye.bizim ailenin kızları becerikli maşallah.benim dışında.inan yaşananlar unutulmuyorders anlatıyorum tahtadayım ama aklımda yaşadıklarım.sahneler hiç gitmiyor gözümün önünden..senin kayınpeder de ayıp etmiş insan dermi öyle ya..

sağol desteğin için.

sağol tatlım.inşallah mutlu olurlar dua edelim.

sağol ablacım.inşallah yoluna girecek her şey.yani öyle umuyorum..

canım kontrol nasıl geçti?inşallah her şey yolundadır.

yaparsın sen.k.h.diyetini iyi düşünmüşsün kolay gelsin.

CANIM SÜPERSİNNN KAÇ GÜNDÜR GİREMEDİM BUGÜN DE ÇOK İŞİM VAR AKŞAM AYRINTILI BAKICAMMM

ama şimdiden söyleyim çok hoş olmuşsun

devam gidecek o göbecikkk

ah canım çok tatlısın.inan bunları okuyunca çok mutlu oluyorum.daha umutlanıyorum zayıflama konusunda.

nilgün resimlerinide gördüm ama ben çıkan fırlayan pek bişey göremedim çok hoş bi bayansın kilolar gittiğinde tam fıstık olursun maşallah

sağol bebeğim teşekkür ederim.

maşallah diyelim.becerikli arkadaşım benim.

ne kadar duyarlı davranmışsınız.bir gece ya..sanki çok zor.ama düğün için bize geldiklerinde biz onlara nasıl misafir ağırlanır göstereceğiz.azcık ders alsınlar.

kdv kdv bıktım vallah beyan vermetannn

kolay gelsin canım.işin zor.

gerçekten benziyoruz birbirimize.2 ileri 10 geri gidiyoruz.millet tıkır tıkır veriyor.başarısızlık anıtımız dikilecek valla.artık toplayalım kendimizi.

artık gerçekten çok kızıyorum .hiç mi akıllanmayacaksın ya.lütfen sen güzel ve akıllı bir kadınsın.kilonun sana sadece üzüntü verdiğini anla artık.hemen veremesen de uğraş biraz.mutlaka gidecekler.ama sen bir şey yapmıyorsunki.ne spor ne su görüyorum.allah aşkına ne yapıyorsun zayıflama adına?

bak ileri gitmiş olabilirim ama artık kendine gel ve yemeyi bırak.dengeli beslen lütfen.

ben 64 kiloyum hamile klioları kalırsa ben ne yapatım ya aaa

hoş geldin ben nilgün.

gözün aydın canım.menün de harika.

sağol canım.

çok sevindim canım.1 cm yi bile küçümseme..

selam kızlar nasılsınızz benim canım cok sıkkın yarın bir sürü misafirim gelecek ve sular kesik eli olmassam iyidir ya ne yaparım gelmesse bennnn

kolay gelsin canım.

haklısın canım.allah sana bir daha böyle acılar yaşatmaz umarım..

geçmiş olsun dikkat et kendine.

kıssss sen kilo alınca basenlerden alıyonnnn ayyynennnnnnn benimmm gibi bende 2-3 kilo aldım ya yine basenlerim fışkırdııı....senin basenlerin sanki daha inceydiii 2-3 kilo aldın ya ordan biraz çıktılarrr....ama etek zayıff gösteriyorrr....bende ekliyecemm kocişin işi var bitsinnn beni çeksin foto kendi kendime çekmeye çalıştım güzel olmadıı...bu gece koyarımmm...

yok anam yok ne incelmesi, böyleydi işte
aynı pantolonları etekleri giyiyorum
sadece kıyafetlerimi vücuduma uygun seçiyorum o kadar
anlaşılmıyor çok

nilgüşüümm hoşgeldin kuşumm
telefonda da konuştuk ama üzüldüm yaa
keşke öyle yapmasalardı, inankii her karşılaşmanızda o olaylar gelir artık aklınıza silinmez aklınızdan
yüzyüzee görüşmeyi diliyorum en kısa zamanda fıstık hatunum

valla öyle salata kurutucusu aradım bulamadım bugün bulamadım...yarın migrosa bakayım ben de sağol canım...kızlar herlkese alıntı yapmak istiyorum ama bu mesajı 5 dk da yazabildim bağlantı berabrt

canım ben arada bir tane bir lokma falan yemek lazım diye düşünüyorum yoksa insanın gözü kalıyor o bi yerden çıkıyor öyle olacağına yediğin bir puaca aman kurabiye olsun derim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…