burçinnnnnnnnnnn
kızım onasıl menü öle oruç mu tutuyorsunnnnnnnnnnnnnnn
öglen yokkkkkk:26::26::26::26:
Selam kızlar 2-3 gündür giremedim dün de annemde kaldım çok hastaydım elim ayağım tutmadı döküldü heryerim 40 sayfam birikmiş umarım herkes iyidir öptüm birazdan misafir gelecek öpüyorum sizi....
bugün gene kiloyala ilgili ayni benim kilomla ilgili bir muhabbete dahil olmak zorunda kaldım. Sen sürekli diyet yapıyorsun ne bileyim diyetsiyen spor falan uğraşıyorsun bunun yerine cerrahi birşey yapsana dedi bana bir arkadaşım. bunu bana söyleyen de önceden çook kilolu olan biriymiş ben o halini görmedim anlatırlar hep. sanırım yapabilecek gibi görünmüyorum dışardan. ben de saf saf anlatıyorum sağlıklı beslenme meyablozma falan diye... zoruma gitti ya...
kızlar menümü böyle yazdım ama akşam balığın yanında 1 kase de mercimek çorbası içtim,bir de eltim kurabiye yapmış getirmiş 1 tane de elmalı kurabiye yedim ,sizce çok mu yemişim bugün?????????????Merhabaaaaaaa herkese,
arkadaşlar bugün tam 18 gün aradan sonra tekrar okula gidebildim,inanın hiç pzts.sendromu falan yaşamadım,Allah sağlık versin de hepimiz işimizde evimizde güzel güzel çalışalım,öğrencilerimi çok özlemiştim onlar da beni özlemişlersabah okulda görünce hemen etrafımı sardılar:).Bütün gün diyetime dikkat ettim,belki okula başlayınca daha çok acıkırım diye korkuyordum ama şimdiye kadar iyi gitti,bir de neredeyse 20 gündür bilgisayara yapışık yaşıyordum hep KK sitesini okuyordum ya vallahi özledim gelir gelmez sıcak bi duş alıp bilgisayarıma
koştum,iyiki bulmuşum sizleriiiiii,yaşasın kadın dayanışmasıııııı:13::13:
Şimdi sizlere menümü yazayım
sabah----------kaşarllı tost,şekersiz yeşil çay
ara-----------1 mandalina
öğlen------1 kase yğurt çorbası,3 yk taze fasulye (konserveden yaptım)2 dilim ekmek
ara-------------1 lokma peynir ekmek,1 mandalina
akşam-------------hamsi ızgara yapıcam,bol marul salatası (hafif yağlı)2-3 dilim ekmek
yatmadan önce de meyve yerim herhalde
suyu yeterince içiyorum ,spor malesef yok
Selam kızlar 2-3 gündür giremedim dün de annemde kaldım çok hastaydım elim ayağım tutmadı döküldü heryerim 40 sayfam birikmiş umarım herkes iyidir öptüm birazdan misafir gelecek öpüyorum sizi....
inşallah canım sağol
ayıp oluyor ama.gelir gelmez hoş geldiniz dedim herkes gibi.ne demek yenilerle konuşulmuyoır burada.bir şey yazdınız da ben mi görmedim.o kadar can sıkkınlığı arasında sizi de ve yeni gelen arkadaşları atlamadan hoş geldiniz diyoruz dediğinize bak.
mutlaka dostların sohbeti vardır.ama siz de kendinizden bahsetseniz ,yazdıklarımıza yorum yazsanız otomatikman sohbete dahil olursunuz.
iki kişi birbirinizi değil hepimiz hepimizi kontrol edeceğiz.bak ben yarından itibaren menülerimi paylaşacağım gerekirse bana önerilerde bulunacaksın tamam mı arkadaşım.
bu arada ben de gaz isterim nişanda yaşadıklarımdan dolayı habire tatlı yiyip durdum.
resim ekleyeyim bari..
yeni gelen arkadaşlar iki ay önce bende yeniydim yavaş yavaş alışıcaksınız isimleri öğreniceksiniz mesleklerimizi, dertlerimizi sevinçllerimizi hepsini paylaşıyoruz burda dahil oldukça bizde sizi daha iyi tanıycaz. ben, deniz yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum bol bol yazın buraya kendinizi unutturmayın
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Burada herkes zaman zaman yeni olarak geliyor ve eskiler mutlaka yeni gelenlerle ilgileniyor,rahat olun.(ben fazla giremiyorum ilgilenemiyorum ama...)Sizler de zamanla farkında olmadan bu sohbetlerin içinde olursunuz.Tavsiyem buradan ayrılmayın, menülerinizi hergün yazın.
kızçeler dün bi akrabamızın nişanı vardı
elbise giymeyi çok severim, elim hep elbiselere gider ama bu sefer
aklım koton da ekru, bebe yaka taşları olan, ipek bir bluzda kaldı...
tiril tiril öyle güzeldi ki, altına ne giysen oluyor
tek sorun 70liraydıpeşin fiyatı hemde
baktım param yetiyor, aldım bende
altına da evlilik yıldönümünde giydiğim bordo fırfırlı eteği giydim
herkes bayıldı, kocam da fıyatına yuuhh o neymiş dedi ama sonrasında beğendi
her şeye uyacak parçalar gerekiyor bazen, güzel olsun 1 tane olsun napayım
kızlar yarışma fotoğraflarım bunlar
gördüğünüz üzere vücudumun en kalın yeri basenlerim
bakalım 5 kiloda ne kaa incelecekler
buyurun pijamalı halim
Eki Görüntüle 292759 Eki Görüntüle 292760 Eki Görüntüle 292761 Eki Görüntüle 292762
bu da dün alışverişe giderken giyinmiş halim :)
Eki Görüntüle 292758
bu da önceki halim 89 kilo
Eki Görüntüle 292763
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Günaydınnnnnnnnnnnnnn güzelliklerrrrr
Herkese sendromsuz ve pozitif bir pazartesi
mutlu mutlu haberler alacağımız ,muhteşem ,az kalorili bir hafta diliyorummmmmmm
Nilgüncüm geçmiş olsun tatlım
canım hoşgeldin,yokluğun çok hissedildi burda,özledim bende seni,ama gelince bir sürü güzel anı,ve dedikodu dinliycem diye düşünüyordum ,aşağıdakileri okuyunca şok oldum,İzmi'den böyle kötü anılarla ayrılman beni çok üzdü....
çok üzüldüm ,saygısızlıktan başka birşey değil bu,yıllar önce benim kınamda heyamula yapmıştık kayınpederim 20-25 kişi kadardık bizi balkondan aşağıda görünce seslendi,yuh daha yokmuydunuz diye....kimse unutamadı bu sözü...ayıp insanın ruhunu kemirir bunlara acıyorum...saygıdan yoksun insanlar...ama boşver,kardeşin ve güzel anneciğine üzüldüm sadece...ifade edemiyorum kendimi aynılarını yaşadım,çok üzüldüm ve içimden çıkaramadım..olsun keser döner ,sap döner gün gelir hesap döner ''bir gü gelir siz ağırlamak zorunda kalırsanız ,utanırlar elbet....ama her cümle ayrı bir vukuat,yazık çok yazık...en mutlu günleri oysaki
canım çok şık güzel gördüm bayıldım,öyle çokda çıkmamış fazlalıklar.ama şunu gayet net söylüyorum kii..... siz gidememenize rağmen koaföre gelin kızın saçıdan güzel olmuş saçlarınız....
günadınlar herkese
nilgün yazdıklarını okuyunca şok oldum. en cokta boyle bi günde bi anne nasıl dizi izler çok garibime gitti.
ama insanlar çeşit çeşit işte. inş bundan sonrası daha güzel olur. bence kardeşin nişanlasını alsın karşısına güzel bi dille nedenini sordun. en güzel günlerinin böyle sıkıcı gecmesini ikiside istemez sanırım. kızın annesi oyle olabilir ancak kız bu durumu idare edebilecek bi kızsa sorun olmaz. annesinin lafına bakıcaksa veya dengeyi saglayamıycaksa ne yazıkki sorunlar yasayabilirler.
sana gelince gercektende harika görünüyorsun. güzel iltifatlarda almışsın. dahada cok azimlendigini hissettim.
benim için söylediklerinede tşkr ederim. kendimi iyi hissettiriyorsunuz.
Nilgün AblacimmmmOkurken Ben Bile Sinirlendim ,
Benim Bildigim Eve Her Gelen Misafir Kac Ki$i Olursa Olsun Ba$ Tacidir ..
Ayip Etmi$ler Gercekten , Allah Karde$ine Sabir Versin Sizede Öyle ..
Daha Bunun Dügün Ali$veri$i Var Kinasi Var , $imdiden Böyle Yapiyorlarsa Ozaman Ne Yapcaklar Kim Bilir ..
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN Ablacim , Sinirlenmemek Elde Degil ..
günaydın kızlar
kayranın kotrolü varmış perşembe unutmuşum bugün sanıyordum
birazdan gidicezzzzzzzz
hey sevgili rakibeleirmmmmmmmmm
bu yarış süresi içinde
şok diyet,detoks,lapa,karbonhidrat diyeti tarzında bir şey yapmak yasaktır.............
günaydın kızlar,
diyetimde değişik birşeyler yapmayı planlıyordum dün akşam karbonhidrat diyetini okudum araştırdım. gıdaların puanlarının çıktılarını aldım. 50 puanı aşmamak gerekiyormuş.
bir hafta kadar denemeyi düşünüyorum. bu hafta hiç kaçamak yapmamam ve bu diyete uymam gerek. inşallah başarılı olurum bu akşamda bir arkadaşım gelcek yatılı misafir gelince daha zor olyor ama alıştım artık
ocağa kadar 68 olabilmem için herhafta 1 kilo vermem lazım. olurya kaçamak yapmaya kalkarım falan beni hizaya çekin kızın bağırın lütfen hedefime ulaşmama yardım edin.
CANIM SÜPERSİNNN KAÇ GÜNDÜR GİREMEDİM BUGÜN DE ÇOK İŞİM VAR AKŞAM AYRINTILI BAKICAMMM
ama şimdiden söyleyim çok hoş olmuşsun
devam gidecek o göbecikkk
selam kızlar hepimiz için yeni başlayan haftanın güzel mutlu geçmesi dileğiyle
alyena eşine geçmiş olsun canım
nilgün çok üzüldüm canım benim bile canım sıkıldı eger kardeşin için bu evlilik hayırlısıysa Allah agız tadıyla tamamına erdirsin ama eger hayırsızsa geç olmadan farkına vardırsın inşallah canım daha fazla yorum yapmak istemiyorum Allah akıl versin kadınada
banucum menün süper maşallah
nilgün resimlerinide gördüm ama ben çıkan fırlayan pek bişey göremedim çok hoş bi bayansın kilolar gittiğinde tam fıstık olursun maşallah
Merhaba kızlar, sabah azıcık girdim çıktım, bloğumla ilgilendim biraz, elimde olan yaptığım işleri de yükledim. Şu sıralar artık yıllara dayanamayıp ağından yırtılan eski bir kot pantalonumdan kot etek yapmakla uğraşıyorum, her aşamasını fotoğraflıyorum, o da yakında bloğumda olacak
Motivasyonum süper, sabah düne göre 300 gr eksiktim. Gitsin bu kilolar gitsin ve yılbaşında yepyeni bir derya gelsin
Size de vereyim enerjimden biraz :124::124::124::124::124:
nilgüncüm bu kadar yoğun temponun arasında kimseyi ihmal etmeden yazmışsın yine. yaşadıklarınız çok üzücü gerçekten. eşimin ailesi tanışmaya geleceklerinde ben hem tanışma hem isteme olsun dedim. aynı ilde değildik çünkü. annesinin ayakları hasta, yorulmasınlar istedim
dizi seyretmeleri de çok ilginç... hakkınızda hayırlısı olsun.
kdv kdv bıktım vallah beyan vermetannn
Sevgili Nilgün sağol ama her haftasonu olduğu gibi bu haftaosnu da karbonhidratlarla olan savasıma yenildim maaselef viyana kapılarındaki osmanlı gibiyim kıramıyorum zinciri giremiyorum 70 ler halkasına
sevgili nilgün masallah cok guzel çıkmışsın birbirimize de benziyoruz biraz tipimiz aynı gibi
nişan olayları çok can sıkıcı ama bunlar unutulmuyor iste bir daha da sıcak samimi bir iliski kurulmasına musaade etmiyor bunlar
cevremde cok ornekleri var bu boyle
yaa iste bu kısımlar en güzelleri işte
çok sevindim snein adına bana da hep oyle idyorlar
ne yapıyorsan devam et diye
ama bende ramazan bayramından beri yani 3 ay oluyor hiç ilerleme kaydedemedim nedense
ama işte almadım diye sukurler içindeyim en azından
demek ki sırf almamak için bile çok çaba harcamak lazım geliyor
Arkadaslar toplu yazdım boyle haftasonu yazamadım diye
kusura bakmayın benimki diyet listesi değil
iştahı açılmasın isteyenler okumasınlar lütfen
75 üstü kiloya sakıncalı listeler :)
Cuma tartı hala 81,9 gösteriyor , börek ve poğaçaların sonucuama regl olmuşum o yüzden demek
sabah 1 dilim köy ekmeği ile domates-peynir-zeytin
ara 1 dilim köy ekmeği ile domates-peynir-zeytin
öğlen Sade döner + salata + ayran ve 1 dilim kızarmış ekmek
akşam 1 lavaş ile 4 çiğköfte ve salata
Cumartesi 81,3
sabah 2 dilim ekmek, acuka, beyaz peynir
ara 1 elma
öğlen 1 porsiyon döner ve 2-3 çatal pilav
ara --
aksam 2 küçük ev poğçası ve kahvaltılık
Pazar
10 gibi 2 dilim ekmek ve 2 küçük poğaçası ile kahvaltılık
16 gibi GÖZLEME - arkadasımın evinde sacda yapmıslar üzeri yağlı değildi ama çok yedim
P.tesi 81,7
sabah kaşarlı domatesli tost ve çay
ara 1 sütlü kahve
öğlen Avacadolu ton balıklı yeşil salata ve 1 dilim beyaz peynir - NO CARBS
yemekten sonra 2 tur yürüyüş
ara 1 sütlü kahve
aksam planlanan: karbonhidratsız bir öğün
yatmadan önce
yorumlar yarın sabah ekmeksiz bir kahvaltı planlıyorum /dom-sal-peynir-yeşillik-yarım dilim ekmek
ben 64 kiloyum hamile klioları kalırsa ben ne yapatım ya aaa
Merhabaaaaaaa herkese,
arkadaşlar bugün tam 18 gün aradan sonra tekrar okula gidebildim,inanın hiç pzts.sendromu falan yaşamadım,Allah sağlık versin de hepimiz işimizde evimizde güzel güzel çalışalım,öğrencilerimi çok özlemiştim onlar da beni özlemişlersabah okulda görünce hemen etrafımı sardılar:).Bütün gün diyetime dikkat ettim,belki okula başlayınca daha çok acıkırım diye korkuyordum ama şimdiye kadar iyi gitti,bir de neredeyse 20 gündür bilgisayara yapışık yaşıyordum hep KK sitesini okuyordum ya vallahi özledim gelir gelmez sıcak bi duş alıp bilgisayarıma
koştum,iyiki bulmuşum sizleriiiiii,yaşasın kadın dayanışmasıııııı:13::13:
Şimdi sizlere menümü yazayım
sabah----------kaşarllı tost,şekersiz yeşil çay
ara-----------1 mandalina
öğlen------1 kase yğurt çorbası,3 yk taze fasulye (konserveden yaptım)2 dilim ekmek
ara-------------1 lokma peynir ekmek,1 mandalina
akşam-------------hamsi ızgara yapıcam,bol marul salatası (hafif yağlı)2-3 dilim ekmek
yatmadan önce de meyve yerim herhalde
suyu yeterince içiyorum ,spor malesef yok
bi slm verip kaçıcam kızlar kurstan geldin spora gidicem
geçmişe fazla bakamadım aklımdakini yazıym nilgüncüm yaşadıklarınız için çok üzüldüm inş. gelininiz annesine uymazda kardeşinle mutlu mesut yaşarlar tatlım
Kızlaaaaarrr bugün çok mutluyumYazın bi ara belimi ölçmüştüm 107 cm çıkmıştı o zamanlar 93ü filan bulmuştu kilom, bu sabah aklıma geldi bi ölçiyim dedim 102 cm!!!!
çok mutlu oldum çokkkgerçi sadece 5 santimcik ama olsun 2 kilo da verdim diyet yapmaya bayılıyorum bu aralar, özellikle de sizinle olunca
darısı 70-80 cmleri görmeye diyelim
selam kızlar nasılsınızz benim canım cok sıkkın yarın bir sürü misafirim gelecek ve sular kesik eli olmassam iyidir ya ne yaparım gelmesse bennnn
nilgüncüm öncelikle nişanınız hayırlı olsun canım önemli olan ciftlerin mutlulugu birdaha ne siz onları görürsünüz nede onlar sizi cok ayıp yapmışlar ogrusu misafir baş tacıdır her ne olursa olsun tabi anlayana ama dedim ya allah başka sıkıntı vermesim yazdıklarını hem okudum hem agladım şu anda aglıyorum benimde kardeşim hep gözümün önüne geldi dügünü nişanı bak ama artık yok
canlarr iyi akşamlar nasılsınız??? bugün sürekli bir baş dönmesi vardı neye bağlı bilemedim hiç keyfim yok o yüzden
menümü yazayım
saat 12 gibi corn flakes
2 gibi yeşil çay
5te fırında balık (hiç yağ koymadım) ve salata
2 litre su
spor yok malesef yattım bütün gün bu arada sabah 200 gr eksik gördüm çook sevindim
hepinizi öpüyorum
kızlar yarışma fotoğraflarım bunlar
gördüğünüz üzere vücudumun en kalın yeri basenlerim
bakalım 5 kiloda ne kaa incelecekler
buyurun pijamalı halim
Eki Görüntüle 292759 Eki Görüntüle 292760 Eki Görüntüle 292761 Eki Görüntüle 292762
bu da dün alışverişe giderken giyinmiş halim :)
Eki Görüntüle 292758
bu da önceki halim 89 kilo
Eki Görüntüle 292763
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
kıssss sen kilo alınca basenlerden alıyonnnn ayyynennnnnnn benimmm gibi bende 2-3 kilo aldım ya yine basenlerim fışkırdııı....senin basenlerin sanki daha inceydiii 2-3 kilo aldın ya ordan biraz çıktılarrr....ama etek zayıff gösteriyorrr....bende ekliyecemm kocişin işi var bitsinnn beni çeksin foto kendi kendime çekmeye çalıştım güzel olmadıı...bu gece koyarımmm...
yok anam yok ne incelmesi, böyleydi işte
aynı pantolonları etekleri giyiyorum
sadece kıyafetlerimi vücuduma uygun seçiyorum o kadar
anlaşılmıyor çok
Çizme - Ayakkabılar - Bayan - Deichmann
BİR ÇİZME MUHABBETİ DÖNMÜŞ KIZLAR BENİMKİ BUNDAN Bİ BAKIN DERİM...
GEÇMİŞE GİTTİM ANCA CEVAP VERİOM....
DERYOŞŞŞ SEN NE GÜZEL ŞEYLER YAZMIŞIN BANA YAAA WALLA AĞLAMAK GELDİ İÇİMDEN CANIM ..
KIZLAR HEPİNİZ ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAZMIŞSINIZ...
SALATA KURUTUCU ALDIM BENDE BANU YAZMIŞTI MİGROSTA VAR KIZLAR 19. LİRAYA....
TEKRAR GEÇMİŞE DEWAM EDEM MİSAFİR GELENE KADAR...
Kızlar bu kiloları verene kadar maalesef herkese laf anlatmak zorunda kalıcaz ama bu da bize daha çok azimlenmek için bi sebep,ayrıca sen neredeyse vermen gereken hedef kilonu yarılamışsın ,hiç aldırış etmem ben senin yerinde olsam bu laflara,o tavsiyeleri gitsin kilo vermek için hiç çabalamayanlara versinler ki yine de onları ilgilendirmez.
kızlar menümü böyle yazdım ama akşam balığın yanında 1 kase de mercimek çorbası içtim,bir de eltim kurabiye yapmış getirmiş 1 tane de elmalı kurabiye yedim ,sizce çok mu yemişim bugün?????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?