80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

BEBEG iyi geceler ne güzel hedeflerin var öyle özendim vallahi benide gectin nasılsaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

LAVİTA sen nasılsın canım vereliniortakopuyorumnanaktanvereliniortak

neyse kızlarr size doyum olmaz.. ben kaçarr... bebişim uyudu yatırdım bu arada.. bende kocamın yanına geçiim(yan odada tv izliyo garibim:)) bi içiiim yatiiim... malum sabah erken kalkıp bi daha uyumuyorum.. sersem olmıyayım gene... yarın sabahta uykum kaçarssa erken düşerim buralara :roflol:

şimdilik iyi geceler.. selma.. lavitaaa... tatlı rüyalar kızlarr... öpüldünüz.. mujukkk...

hmm lavitacımm.. bilmiyorum ki güzelimm.. denenmiş ve memnun kalınmış bişeyse tabii.. hıı bideyan etki olayıfln araştırılırsadenenebilirbence ama sen bilirsin kuzumm.. bi araştır derim...

selmacımm... hedefsiz olr mu hiçç... hedefi olmayan gemi akıntıya kapılır...

ayy allahımm... sıkıntıdan yazdıklarımı gökkuşağı havasında renklendirmeler... anlamlı sözler.. yok gemii akıntı flnn :))))
benim uykum gelmişş.. bana müsadee.. kendinize hoş bakınn.. byyy...

evet benım gemı akıntıda Şu an kurtarılmayı beklıyor ıyı bır kaptana ıhtıyac var ımdattttttttttttt

iyi geceler bebisim
bende canimi yatiridim uyuya kalmi sguzum

selmam bitanem iyiyim bende hem ödev yaziom hem tv izliom hemde buraya yazin
sen nasilsn guzum

Bende eŞım yattı buralardayım cocuklarla oturuyoruz artık yaz geldı uyku dÜzenımızde bozuldu ıŞte

2-3 gündür bi doğru dürüst giremedim yaaa..offf ne çok yazacak cvbım var ama unutmazsam yazıcam.. öncelşkle geçmiş olsun diyen herkese tskler geçiyor inşallah...

Yarın büyük gün ben kendimden hiçççç ümitli değilim artı çıkmayımda aynı olsam da razıyım valla.. Bu hafta hiç spor yok,kaçamak öyel çokfazla yok ama bugün de artıdaydım offffff..

Bebegcim sen kendine o kadar bi kaçamak için mi eziyet ediyorsun ,o kadar olur be canım (sen benim kaçamakları bi görsen şşşt söyleyemiyorum bile bazen )Sen çok güzel veriyorsun canım umarım o istediğin tarihe kadar 75 olursun..

Lavitacım saol canım senin sınavlarında umarım seni sıkmadan,üzmeden ,kolayca geçer ama azıcık ye kafan çalışmaz sonra sınavda...

Nidacım daha 2-3 gün önce aklıma geldi birinin göğsünden sıvı geliyordu noldu ki diye..
Çok geçmiş olsun canım ne iyi sonuçların kötü olmamasına sevindim canım,bi an önce eski sağlına dönersin inşallah,o aldığın kiloları da dert etme kilo her zaman verilir önemli olan sağlığın..

Aylincim sana da kocaman tebrikler canım ya! afferinnn valla kısa zamanda ne güzel topladın verdin kiloları,bu sefer sonuna kadar git bakalım siz daha çok gençsiniz tadını çıkarın canım,bu kilolarla her şey eziyet gerçekten daha önünde kilo almanı gerektirecek günler olacak o zamana kadar ideal kilonda gez canım,yüzünün güzelliği vücuduna da yansısın :)

Serra,flatliners ve eflatun sizlerde çok güzel verdiniz maşallah diyim de :enbuyukkk:gerçekten hepimiz bu topicten mezun olcaz inşallah sonra başarı öyküleri topiğinde yazarız dimi ama?

Yeni gelen arkadaşlara hoş geldinizzzzz,yarın ayrıntılı kilonuzu bekliyorum..

Rüzgarım bebeklerinin ilkyaşı kutlu olsun canım,nice güzel günlerini yaşarsın umarım yarın saat 02.00 kadar beklerim seni hbrin olsun mutlaka yaz emi!

valla bende bulamadim
handerya abla sildimi napti anlayamadim

Yok canım yaaa nolduysa bizim listeye gözükmüyordu bugün bende becerememiştim sonradan kendine gelmiş,güncelleyen arkadaşlara tskler...

Canım çok geçmiş olsun oğluna acil şifalar diliyorum,umarım Serranın oğulları da iyilerdir..çocukların hasta olması çok zor gerçkten o an diyorsun ya Allahım o çekmesin tüm acısını,ağrısını bana ver diye işte o an anneliği anlıyorsun..

Son düzenleme:
Seraycım sen emziriyormuydun bilmiyorum ama eğer emziriyorsan mutlaka iyice araştır canım bebeğine etkisi olmsın sonra ben yaptım bi ara öyle bir hata..klava:

Canım rakibem benim yarın çok kilo verme emi o çikolatalı gofretten benim yerime de ye,ye ki yarın beni geçme..kesinlikle geçeceksin ya neyseeeeee.. bu hafat böyle olsun nasılsa aramızda kilo farkı vardı bu hafta ben seni bekledim :)naniknanik

Selam kizlar bugun yediklerimi yazamadim birturlu.Sabah ozel icicicegimden ictim.Arkadasa gitmistim birlikte karpuz ve peynir yedik oglen.sonrada turk markete gittik oldukca buyuk bir yer aslinda turk marketi deil arap sahipleride ama turk yiceklerini bulabiliyoruz orda aksam 4 gibiydi ispanli borek ve ayran aldik yedik.Arkadasimda 1 sene gibi bir senede 15 kilodan fazla kilosundan kurtulmus.
Aksamda 1 saat spora gittim fazla duramadim esim erken yaticakti.Dun aksam 550 kalori yakmisim bugun ise sadece 310 kalori keske vaktim olsada hergun 500 kalori atabilsem sporda.

handeryacım korkuyorum tartıya çıkmaya bende ümitsizim ya neyse
bakalım tuvalete çıkmayı bekliyorum ondan sonra tartılcam ama geçen haftadan bi farkı olmaz almadım eminim ama vermedim de sanırım bakalım kaç oldumm -tatlicadiarzu-

bebeg kız uyuyamı kaldın ne nerdesin sen bakıyım

flekscim günaydın sanadaaa nasılsnzemuszemus

aboww kızlar benim puanım 13 olmuş bu nasıl odu yaw aman pek sevindim zemuszemuskaydirigubbakcemile3:lepi:

günaydın kızlarrr... elycım yok kuzum uyuya kalmam ben hiç... 6:40 :jeyyar: 8 yıldır her gün.. vücut alıştı sanırım artıkk.. saate bile gerek kalmıyo bazenn.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…