kızlar yarışma fotoğraflarım bunlar
gördüğünüz üzere vücudumun en kalın yeri basenlerim
bakalım 5 kiloda ne kaa incelecekler
buyurun pijamalı halim
Eki Görüntüle 292759 Eki Görüntüle 292760 Eki Görüntüle 292761 Eki Görüntüle 292762
bu da dün alışverişe giderken giyinmiş halim :)
Eki Görüntüle 292758
bu da önceki halim 89 kilo
Eki Görüntüle 292763
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Selam kızlar 2-3 gündür giremedim dün de annemde kaldım çok hastaydım elim ayağım tutmadı döküldü heryerim 40 sayfam birikmiş umarım herkes iyidir öptüm birazdan misafir gelecek öpüyorum sizi....
bugün gene kiloyala ilgili ayni benim kilomla ilgili bir muhabbete dahil olmak zorunda kaldım. Sen sürekli diyet yapıyorsun ne bileyim diyetsiyen spor falan uğraşıyorsun bunun yerine cerrahi birşey yapsana dedi bana bir arkadaşım. bunu bana söyleyen de önceden çook kilolu olan biriymiş ben o halini görmedim anlatırlar hep. sanırım yapabilecek gibi görünmüyorum dışardan. ben de saf saf anlatıyorum sağlıklı beslenme meyablozma falan diye... zoruma gitti ya...
Güzeller dün boynerden bir elbise ve etek aldım toplamda 2oo tutuodu ama 150 liraya aldım .. Telekom abonesi olanlar a indirim yapılıo..
Veee ilk defa taytla gittim forumaaaaaaaa...
deryoşş resim eklicem senin içinn.....
Tabiki yeni elbisemle ve eteğimlee....
öğretmenler gününe hazırım......
slm kizlar nasilsiniz :26:
benim bugünkü menüm pek iyi deyildi yazmiyayim
ama aksam biraz dengelemeye calistim
yarim dilim kepek ekmegi
tarhana corbasi bol bol salata
Kızlar bu kiloları verene kadar maalesef herkese laf anlatmak zorunda kalıcaz ama bu da bize daha çok azimlenmek için bi sebep,ayrıca sen neredeyse vermen gereken hedef kilonu yarılamışsın ,hiç aldırış etmem ben senin yerinde olsam bu laflara,o tavsiyeleri gitsin kilo vermek için hiç çabalamayanlara versinler ki yine de onları ilgilendirmez.
kızlar menümü böyle yazdım ama akşam balığın yanında 1 kase de mercimek çorbası içtim,bir de eltim kurabiye yapmış getirmiş 1 tane de elmalı kurabiye yedim ,sizce çok mu yemişim bugün?????????????
kızçeler dün bi akrabamızın nişanı vardı
elbise giymeyi çok severim, elim hep elbiselere gider ama bu sefer
aklım koton da ekru, bebe yaka taşları olan, ipek bir bluzda kaldı...
tiril tiril öyle güzeldi ki, altına ne giysen oluyor
tek sorun 70liraydıpeşin fiyatı hemde
baktım param yetiyor, aldım bende
altına da evlilik yıldönümünde giydiğim bordo fırfırlı eteği giydim
herkes bayıldı, kocam da fıyatına yuuhh o neymiş dedi ama sonrasında beğendi
her şeye uyacak parçalar gerekiyor bazen, güzel olsun 1 tane olsun napayım
kızlar yarışma fotoğraflarım bunlar
buyurun pijamalı halim
Eki Görüntüle 292759 Eki Görüntüle 292760 Eki Görüntüle 292761 Eki Görüntüle 292762
bu da dün alışverişe giderken giyinmiş halim :)
Eki Görüntüle 292758
bu da önceki halim 89 kilo
Eki Görüntüle 292763
Merhaba ben daha önceki günlerde yazdım ama belki iki kişi hoşgeldin dedi.Bende üzüldüm .Neyse baya dikkat çektim herhalde. Bu günki menüm
sabah.....2dilim çavdar ekmeği,kk beyaz peynir,2 adet siyah zeytin
arada yarım elma
öğlen tavuk döner,salata,2 kaşık pilav
1 adet hurma,1 avuç leblebi
akşam zeytinyağlı pırasa(susuz olarak)
2litre su,form çay
nilgüşüümm hoşgeldin kuşumm
telefonda da konuştuk ama üzüldüm yaa
keşke öyle yapmasalardı, inankii her karşılaşmanızda o olaylar gelir artık aklınıza silinmez aklınızdan
yüzyüzee görüşmeyi diliyorum en kısa zamanda fıstık hatunum
valla öyle salata kurutucusu aradım bulamadım bugün bulamadım...yarın migrosa bakayım ben de sağol canım...kızlar herlkese alıntı yapmak istiyorum ama bu mesajı 5 dk da yazabildim bağlantı berabrt
Selam kızlar 2-3 gündür giremedim dün de annemde kaldım çok hastaydım elim ayağım tutmadı döküldü heryerim 40 sayfam birikmiş umarım herkes iyidir öptüm birazdan misafir gelecek öpüyorum sizi....
bugün gene kiloyala ilgili ayni benim kilomla ilgili bir muhabbete dahil olmak zorunda kaldım. Sen sürekli diyet yapıyorsun ne bileyim diyetsiyen spor falan uğraşıyorsun bunun yerine cerrahi birşey yapsana dedi bana bir arkadaşım. bunu bana söyleyen de önceden çook kilolu olan biriymiş ben o halini görmedim anlatırlar hep. sanırım yapabilecek gibi görünmüyorum dışardan. ben de saf saf anlatıyorum sağlıklı beslenme meyablozma falan diye... zoruma gitti ya...
menumu yazayım
bu ıkı hafta et rejımı yapacagım ıçın lıstem pek renklı degıl ne yazıkkı mıdemde bulanıyor ama ıkı hafta dayanmalıyım cunku ıkı haftanın sonunda 6 kılo vermıs olacagım ıyısallah
sabah:sucuk
oglen:2 yumurta lı omlet peynır zeytın
aksam:sucuklu yumurta
en kolay bunlar yapılıyordu bende sucuk gunu yaptım bugun
yarın ıs seyehatıne gıdıyorum bayı kontrollerım var o yuzden yarınkı menumu yazamayacagım ama yıne buna benzer olur yanı ettttt
böyle insanlar hayatımızda olmak zorunda mıııı yaa hep aynı saçmalık fırsat olsa da konuşsam diye deliriyo millet!!! anladığım kadarıyla biraz düzensiz hayatın nöbetlerin falan oluyo bence bu durum etkiliyo seni yine de kulak tıka bunlara sırf inadına daha çabuk zayıflamak lazım ki sanki kendisi farklıymış neyse aman boşver başkalarını canımmm sağlıklı beslenme en güzeli cidden bozma moralini
canım çok güzel olmuşsun. isteme günüde gömleğini giydin sanırım. sarı leoparlı bluzunden daha hoş ve ağır olmuş canım. elbisendede fazlalık hiiiç yok canım. göbek bizim tatlı belamız zaten o olmadan olmaz ama çok farkettin canım.gelininizde bizim gibi kemikli belliki. bende saçlara takıldım yaaa. ayıp olcak ama ya kızcaz telaştan doğru yaptıramadı yada öyle istedi ama sizin saçlarınız onunkinden çok çok daha güzel olmuş. kardeşinde çok çok yakışıklı maşallahh. demek 54 kilo olan kardeşin üzülüyor sen onu bizim foruma yollada moral gelsinnn...çok çok güzel olmuşsun canım maşallahhkızlar farkedeceksiiz resimlerde göbeğim katlı çıktı malesef.çünkü korse giyince belim öyle inceldi ki bu sefer kalça ile karın arasında elbise kat kat oldu.bir türlü o çıkıntıyı yok edemedim.fikriniz olsun diye koyuyorum.ama profesyonel makina ile boydan çekildim.kardeşim gönderecek bir kaç gün içinde .o zmaan boydan da görürsünüz beni..
siyah saçlı kuzenim..yanımdaki saçları yandan toplanmış olan kızkardeşim.o da 54 kilo oldum diye üzülüyor.alem ya...
Eki Görüntüle 292206 Eki Görüntüle 292207
Eki Görüntüle 292208 Eki Görüntüle 292209
inşallah boyutları düzgün çıkar...
yok canım liste bitti artık da misafirler varya menü sapıttı.canım liste uyguluyorsun değil mi ?sanki hep k.hidrat alıyorsun gibi geldi.ama spor su çok güzel.gerçi su biraz artabilir.yarından itibaren 3 lt içelim olur mu?
tekrar hoşgeldin canım. kaldıgımız yerden devaaammmmslmmmm arkadaşlarr ben geldimm size ve rejimeeeeee yenidennnnn benım pc gittiii evım tadılata gırdı ve bu zaman içindede yemedıgım halt kalmadıı ve sadeceeee önümde verilmesi gereken 10 kilo kaldıııııııı banaaaa motive lazımmmmmmmmmmmmm ve sizin sohbetlerrr daha çok lazımm yenıdennnn merhabaaaaaaaaa
canım saol ama çokda çaba harcıyorum.şu aralar misafirlerden eccük saçmaladım:))) canım bide kırılma ama börek ve poçalarla menülerin var.aslında sebeplerin belli yani. daha özenli olursak bide sporu eklersek daha iyi olur canımmmtülinncimm masallah ne kadar güzel gidiyorsun kıskanıyorum ben seni ama tatlı kıskanclık insanın sevdiğini kıskanması gibi :)
ama bende ramazan bayramından beri yani 3 ay oluyor hiç ilerleme kaydedemedim nedense
ama işte almadım diye sukurler içindeyim en azından
demek ki sırf almamak için bile çok çaba harcamak lazım geliyor
hoşgeldin canım ben tülin. yazını çok net anlayamasamda hamilelik sonrası kiloların var sanırım. hızla giderler inşallahben 64 kiloyum hamile klioları kalırsa ben ne yapatım ya aaa
ooo maşallah canım 5 cm ne demek azmı 5 cm. tebrik ederim.inşallah 70 leride görürsün canımmmKızlaaaaarrr bugün çok mutluyumYazın bi ara belimi ölçmüştüm 107 cm çıkmıştı o zamanlar 93ü filan bulmuştu kilom, bu sabah aklıma geldi bi ölçiyim dedim 102 cm!!!!
çok mutlu oldum çokkkgerçi sadece 5 santimcik ama olsun 2 kilo da verdim diyet yapmaya bayılıyorum bu aralar, özellikle de sizinle olunca
darısı 70-80 cmleri görmeye diyelim
ablam eğer başka güne alabilirsen al alamazsanda hazır bişeylerle çeşitleri artır bari.elden ne gelir kolay gelsinnnnnselam kızlar nasılsınızz benim canım cok sıkkın yarın bir sürü misafirim gelecek ve sular kesik eli olmassam iyidir ya ne yaparım gelmesse bennnn
canım tekrar hoşgeldin. bak ne güzel leslie ile sporada başlamışsın devamı gelsin canım.Bı hafta once kadar yazmıstım yarın baslıyorum dıye olmadı gene cok kızıyorum kendımeAma bugun başladım ne kadar ınandırıısa artık gıttım sabah kepek ekmegımı aldım ve peynırle bırlıkte su eşlıgınde kahvaltıı yaptım zaten gec kalkmıstım sonrasnda ogle yemegım olmadı sonra şu leslie prgramını ındırdım onu yaptım bı 45 dakıka snra yemekte olanı yemek zorunlulugum vardı patetes yemegı ve bı dılım kepeklı ekmek yedım .:26::26:
Ama bısy sormam lazım su dukan dıyetı olayına ne dıyorsunuz ben ggden kıtabı sıparıs ettım okumak ıcın ama sızce kendım az yıyerekmı zayflamalıyım yoksa böle bı dıyet mı tercıh etmelıyım kafam cok karıstı :44::44:
canım çok çok geçmiş olsun. Rabbim şifalar versin..Selam kızlar 2-3 gündür giremedim dün de annemde kaldım çok hastaydım elim ayağım tutmadı döküldü heryerim 40 sayfam birikmiş umarım herkes iyidir öptüm birazdan misafir gelecek öpüyorum sizi....
canım dengesiz insanlar var işte. ne demek cerrahi müdahale. ben bu boğazı tutmayı öğrendiysem herkes öğrenir .böyleleriyle tartışmaya, fikrini anlatmaya bile gerek yok. olabilir ,haklısın de geçsin gitsin.bugün gene kiloyala ilgili ayni benim kilomla ilgili bir muhabbete dahil olmak zorunda kaldım. Sen sürekli diyet yapıyorsun ne bileyim diyetsiyen spor falan uğraşıyorsun bunun yerine cerrahi birşey yapsana dedi bana bir arkadaşım. bunu bana söyleyen de önceden çook kilolu olan biriymiş ben o halini görmedim anlatırlar hep. sanırım yapabilecek gibi görünmüyorum dışardan. ben de saf saf anlatıyorum sağlıklı beslenme meyablozma falan diye... zoruma gitti ya...
canımmm eminim çok güzel olmuşsundur. 70de çok fazla değil canım iyi yapmışsın. güzel günlerde giyy...kızçeler dün bi akrabamızın nişanı vardı
elbise giymeyi çok severim, elim hep elbiselere gider ama bu sefer
aklım koton da ekru, bebe yaka taşları olan, ipek bir bluzda kaldı...
tiril tiril öyle güzeldi ki, altına ne giysen oluyor
tek sorun 70liraydıpeşin fiyatı hemde
baktım param yetiyor, aldım bende
altına da evlilik yıldönümünde giydiğim bordo fırfırlı eteği giydim
herkes bayıldı, kocam da fıyatına yuuhh o neymiş dedi ama sonrasında beğendi
her şeye uyacak parçalar gerekiyor bazen, güzel olsun 1 tane olsun napayım
canım ilk defa basenlerini gördüm. inan kıyafetlerinde hiç ama hiç belli değil. hatta sen bluzunu kaldırmasan yine belli olmazdı canım. fıstık gibisin maşallaahhhh..kızlar yarışma fotoğraflarım bunlar
buyurun pijamalı halim
canım menün güzel. öğlen sanırım ekmek arası değildi.çok güzel. akşamda pırasa yanına yoğurt yeseydin canım. menün güzel olmuşşşBu günki menüm
sabah.....2dilim çavdar ekmeği,kk beyaz peynir,2 adet siyah zeytin
arada yarım elma
öğlen tavuk döner,salata,2 kaşık pilav
1 adet hurma,1 avuç leblebi
akşam zeytinyağlı pırasa(susuz olarak)
2litre su,form çay
menü: uyanınca 2 barda su ve bir kayısı
kahvaltı 2 dilim tam buğday ekmeği 2 dilim peynir 3 zeytin ve domates ile kahvaltı-07.30
saat 11.00 da 2 dilim peynir 2 parca kavurma domates salatalık ve meyve ile 2 kahvaltı bir dilim ekmek ile
ara elma
akşam:çorba ve etli kuru fasulye ve salata
2lt su-bitki çayları spor henüz yok
hiç olması gereken bir lsite değil... tek tesellim kaçamak olmaması ve suyun iyi olması ama kendimi çok kötü hissediyorum inanılmaz bir şişkinlik hissi var regl dönemi falan da değil...bu arada dün yatmaan 1 mil leslie yapmıştım ama bugün enerjim kalack mı bilmiyorum. 2 ssaat uyudum eve glince...
canım biz burda sürekli birbirimize destğiz falan hiç tanımasak da birbirimizi acayip bir enerji var. en çok da bu zoruma gitti ne kadar çaba verdiğimi gören bilen bir insanın demesi. ben de dedim ben yapablirim öyle bir yönteme gerek yok...
menumu yazayım
bu ıkı hafta et rejımı yapacagım ıçın lıstem pek renklı degıl ne yazıkkı mıdemde bulanıyor ama ıkı hafta dayanmalıyım cunku ıkı haftanın sonunda 6 kılo vermıs olacagım ıyısallah
sabah:sucuk
oglen:2 yumurta lı omlet peynır zeytın
aksam:sucuklu yumurta
en kolay bunlar yapılıyordu bende sucuk gunu yaptım bugun
yarın ıs seyehatıne gıdıyorum bayı kontrollerım var o yuzden yarınkı menumu yazamayacagım ama yıne buna benzer olur yanı ettttt
irongril canım bu gibi densizler maalesef hep varlar ve varolacaklar takılma canım sen ona sen dogru yoldasın
canım çok güzel olmuşsun. isteme günüde gömleğini giydin sanırım. sarı leoparlı bluzunden daha hoş ve ağır olmuş canım. elbisendede fazlalık hiiiç yok canım. göbek bizim tatlı belamız zaten o olmadan olmaz ama çok farkettin canım.gelininizde bizim gibi kemikli belliki. bende saçlara takıldım yaaa. ayıp olcak ama ya kızcaz telaştan doğru yaptıramadı yada öyle istedi ama sizin saçlarınız onunkinden çok çok daha güzel olmuş. kardeşinde çok çok yakışıklı maşallahh. demek 54 kilo olan kardeşin üzülüyor sen onu bizim foruma yollada moral gelsinnn...çok çok güzel olmuşsun canım maşallahh
yok canım liste bitti artık da misafirler varya menü sapıttı.
tekrar hoşgeldin canım. kaldıgımız yerden devaaammmm
canım saol ama çokda çaba harcıyorum.şu aralar misafirlerden eccük saçmaladım:))) canım bide kırılma ama börek ve poçalarla menülerin var.aslında sebeplerin belli yani. daha özenli olursak bide sporu eklersek daha iyi olur canımmm
hoşgeldin canım ben tülin. yazını çok net anlayamasamda hamilelik sonrası kiloların var sanırım. hızla giderler inşallah
ooo maşallah canım 5 cm ne demek azmı 5 cm. tebrik ederim.inşallah 70 leride görürsün canımmm
ablam eğer başka güne alabilirsen al alamazsanda hazır bişeylerle çeşitleri artır bari.elden ne gelir kolay gelsinnnnn
canım tekrar hoşgeldin. bak ne güzel leslie ile sporada başlamışsın devamı gelsin canım.
canım çok çok geçmiş olsun. Rabbim şifalar versin..
canım dengesiz insanlar var işte. ne demek cerrahi müdahale. ben bu boğazı tutmayı öğrendiysem herkes öğrenir .böyleleriyle tartışmaya, fikrini anlatmaya bile gerek yok. olabilir ,haklısın de geçsin gitsin.
canımmm eminim çok güzel olmuşsundur. 70de çok fazla değil canım iyi yapmışsın. güzel günlerde giyy...
canım ilk defa basenlerini gördüm. inan kıyafetlerinde hiç ama hiç belli değil. hatta sen bluzunu kaldırmasan yine belli olmazdı canım. fıstık gibisin maşallaahhhh..
canım menün güzel. öğlen sanırım ekmek arası değildi.çok güzel. akşamda pırasa yanına yoğurt yeseydin canım. menün güzel olmuşşş
canım çok kötü bi liste değilki. kaçamağın yok akşam ekmekte yok. e daha ne olsun.
menü: uyanınca 2 barda su ve bir kayısı
kahvaltı 2 dilim tam buğday ekmeği 2 dilim peynir 3 zeytin ve domates ile kahvaltı-07.30
saat 11.00 da 2 dilim peynir 2 parca kavurma domates salatalık ve meyve ile 2 kahvaltı bir dilim ekmek ile
ara elma
akşam:çorba ve etli kuru fasulye ve salata
2lt su-bitki çayları spor henüz yok
hiç olması gereken bir lsite değil... tek tesellim kaçamak olmaması ve suyun iyi olması ama kendimi çok kötü hissediyorum inanılmaz bir şişkinlik hissi var regl dönemi falan da değil...bu arada dün yatmaan 1 mil leslie yapmıştım ama bugün enerjim kalack mı bilmiyorum. 2 ssaat uyudum eve glince...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?