80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım tam bir başarı örneğisin tekrar tekrar tebrikler... zayıflayınca ilk işim kot etek o fotoya ayrıca bayıldım...

menümü yazayım da çay demlemeye gidiyorum

11 de kahvaltım ta taaaaaaammm
domates salatalık peynir krem penir 2 dilim çavdar ekmeği şekersiz çay

küçük bir armut-elma

2 ceviz içi- 1 kase yoğurt

pırasalı yumurta demeyi çok isterdim planım o yöndeydi ama
kardeşim erken çıkmış yanında 2 hamburger menüyle çıkagelmesin mi
allahtan saat 4 gibiydi tek avuntum o ((

1 salatalık-form çayı

şekersiz çay belki 1 avuç çerez

menü: uyanınca 2 barda su ve bir kayısı
kahvaltı 2 dilim tam buğday ekmeği 2 dilim peynir 3 zeytin ve domates ile kahvaltı-07.30

saat 11.00 da 2 dilim peynir 2 parca kavurma domates salatalık ve meyve ile 2 kahvaltı bir dilim ekmek ile

ara elma

akşam:çorba ve etli kuru fasulye ve salata

2lt su-bitki çayları spor henüz yok

hiç olması gereken bir lsite değil... tek tesellim kaçamak olmaması ve suyun iyi olması ama kendimi çok kötü hissediyorum inanılmaz bir şişkinlik hissi var regl dönemi falan da değil...bu arada dün yatmaan 1 mil leslie yapmıştım ama bugün enerjim kalack mı bilmiyorum. 2 ssaat uyudum eve glince...

Cok gecmis olsun canim.

Biz senin cabani goruyoruz ve taktir ediyoruz canim.kendine haksizlik etme.her zaman boyle insanlar olacak etrafimizda malesef.

gule gule giy canim..

slm kizlar nasilsiniz :26:

benim bugünkü menüm pek iyi deyildi yazmiyayim

ama aksam biraz dengelemeye calistim

yarim dilim kepek ekmegi
tarhana corbasi bol bol salata

canin sagolsun.yarin telafi et ama.

İrem e yazdiklarina katiliyorum canim.agzina saglik.yemesen daha iyi olurdu cunku hem ekmek hem mercimek corbasi hem de kurabiye hepsi k.hidrat canim.

Gule gule giy canim.

Canim resimlerin harika cok motive edeici.basenler icin pilates iyi olmaz mi..

bence guzel bir menu.afiyet olsun..

cok mahcubum sana ama gordun yazdiklarimi.insallah yine gelecegim izmire.

valla öyle salata kurutucusu aradım bulamadım bugün bulamadım...yarın migrosa bakayım ben de sağol canım...kızlar herlkese alıntı yapmak istiyorum ama bu mesajı 5 dk da yazabildim bağlantı berabrt

ben de tel den yaziyorum cok zor oluyor.

Bogazlarim aciyor yatayim artik..
İyi geceler..

ben listelerimi bir de haftalık programlara yazıyorum diyetsiyen verdi onu da yanında duygu durumu diye bir yer de varmış vallahi yeni gördüm onu da... yalnız bir farkettim ki duygu durumum hiç de sağlıklı değil. haftada 3 kötü hissettiğim gün var. ama onları acaba menülerimle mi karşılaştıracak...

geçmiş olsunnn öğretmenimmm diikat et kendine iyiki annelerimiz var yaa ben 3 aydır görmüyorum ama

menumu yazayım
bu ıkı hafta et rejımı yapacagım ıçın lıstem pek renklı degıl ne yazıkkı mıdemde bulanıyor ama ıkı hafta dayanmalıyım cunku ıkı haftanın sonunda 6 kılo vermıs olacagım ıyısallah

sabah:sucuk
oglen:2 yumurta lı omlet peynır zeytın
aksam:sucuklu yumurta

en kolay bunlar yapılıyordu bende sucuk gunu yaptım bugun

yarın ıs seyehatıne gıdıyorum bayı kontrollerım var o yuzden yarınkı menumu yazamayacagım ama yıne buna benzer olur yanı ettttt

böyle insanlar hayatımızda olmak zorunda mıııı yaa hep aynı saçmalık fırsat olsa da konuşsam diye deliriyo millet!!! anladığım kadarıyla biraz düzensiz hayatın nöbetlerin falan oluyo bence bu durum etkiliyo seni yine de kulak tıka bunlara sırf inadına daha çabuk zayıflamak lazım ki sanki kendisi farklıymış neyse aman boşver başkalarını canımmm sağlıklı beslenme en güzeli cidden bozma moralini

ızlem canım etekle ve elbıseyle basenlerın hıç bellı olmuyor bence etek ve elbıseyı daha fazla tercıh et daha zayıf gosterıyor ve yakısıyor sanada

et diyeti ne ayol ilk defa duydum ama tam bana göreymiş:))

selma abla iptal etsen olmazmı çok zor olur susuz misafir agırlamak

ayşecim geçmiş olsun aldıklarınıda güle güle giy ben burda bi süper markette kurutucuyu 8.5 a sormuştum hemen gidip alayım bariiiii

izlem basenlerin inşallah dilediğin gibi erirler başka göze çarpan hiçbi fazlalıgın yok ama maşallah giyim tarzınla onları kapamayı başarıyorsun dogru giysi seçimi gerçekten önemli

burçin menün güzel canım erken akşam yemeği yiyince açıkmıyormusun malum kış geceleri uzun oluyor

[/B][/B]
geçmiş olsun dikkat et kendine.[/QUOTE]

çooook teşekkür ederim yine unutmamışsın beni
tuğba ben bu arada ingilizce öğretmeniydin değil mi çoook öpüyorum.

Son düzenleme:

canım biz burda sürekli birbirimize destğiz falan hiç tanımasak da birbirimizi acayip bir enerji var. en çok da bu zoruma gitti ne kadar çaba verdiğimi gören bilen bir insanın demesi. ben de dedim ben yapablirim öyle bir yönteme gerek yok...

irongril canım bu gibi densizler maalesef hep varlar ve varolacaklar takılma canım sen ona sen dogru yoldasın

canım çok güzel olmuşsun. isteme günüde gömleğini giydin sanırım. sarı leoparlı bluzunden daha hoş ve ağır olmuş canım. elbisendede fazlalık hiiiç yok canım. göbek bizim tatlı belamız zaten o olmadan olmaz ama çok farkettin canım.gelininizde bizim gibi kemikli belliki. bende saçlara takıldım yaaa. ayıp olcak ama ya kızcaz telaştan doğru yaptıramadı yada öyle istedi ama sizin saçlarınız onunkinden çok çok daha güzel olmuş. kardeşinde çok çok yakışıklı maşallahh. demek 54 kilo olan kardeşin üzülüyor sen onu bizim foruma yollada moral gelsinnn...çok çok güzel olmuşsun canım maşallahh

canım liste uyguluyorsun değil mi ?sanki hep k.hidrat alıyorsun gibi geldi.ama spor su çok güzel.gerçi su biraz artabilir.yarından itibaren 3 lt içelim olur mu?
yok canım liste bitti artık da misafirler varya menü sapıttı.
tekrar hoşgeldin canım. kaldıgımız yerden devaaammmm
canım saol ama çokda çaba harcıyorum.şu aralar misafirlerden eccük saçmaladım:))) canım bide kırılma ama börek ve poçalarla menülerin var.aslında sebeplerin belli yani. daha özenli olursak bide sporu eklersek daha iyi olur canımmm
ben 64 kiloyum hamile klioları kalırsa ben ne yapatım ya aaa
hoşgeldin canım ben tülin. yazını çok net anlayamasamda hamilelik sonrası kiloların var sanırım. hızla giderler inşallah
ooo maşallah canım 5 cm ne demek azmı 5 cm. tebrik ederim.inşallah 70 leride görürsün canımmm
selam kızlar nasılsınızz benim canım cok sıkkın yarın bir sürü misafirim gelecek ve sular kesik eli olmassam iyidir ya ne yaparım gelmesse bennnn
ablam eğer başka güne alabilirsen al alamazsanda hazır bişeylerle çeşitleri artır bari.elden ne gelir kolay gelsinnnnn
canım tekrar hoşgeldin. bak ne güzel leslie ile sporada başlamışsın devamı gelsin canım.
canım çok çok geçmiş olsun. Rabbim şifalar versin..
canım dengesiz insanlar var işte. ne demek cerrahi müdahale. ben bu boğazı tutmayı öğrendiysem herkes öğrenir .böyleleriyle tartışmaya, fikrini anlatmaya bile gerek yok. olabilir ,haklısın de geçsin gitsin.
canımmm eminim çok güzel olmuşsundur. 70de çok fazla değil canım iyi yapmışsın. güzel günlerde giyy...
canım ilk defa basenlerini gördüm. inan kıyafetlerinde hiç ama hiç belli değil. hatta sen bluzunu kaldırmasan yine belli olmazdı canım. fıstık gibisin maşallaahhhh..
canım menün güzel. öğlen sanırım ekmek arası değildi.çok güzel. akşamda pırasa yanına yoğurt yeseydin canım. menün güzel olmuşşş

canım çok kötü bi liste değilki. kaçamağın yok akşam ekmekte yok. e daha ne olsun.

en güzeli aslında hep bir aradasınız sonuçta enerjinin yüksek olması. ama bazen böyle de oluyo en yakınımızdan bile saçma fazla kilo eleştirileri geliyo. kesinlikle kalıcı kilo vermek lazım operasyona falan gerek yok sağlık herşeyden önemli hele gitsin 3-5 kilo bakalım konuşmaya devam edecek mi :)) unut gitsin canımm biz önümüze bakalım, öpüyorumm

canım için dışın yumurta ve sucuk olmuş. ne diyeti bu canım bende yapam 2 haftada 6 kg :)))

listeye uyamadım ya ondan gerildim. ama asıl o olay bilinçaltımda kaldı o yüzden yoksa kaçamaksız bir gün hatta besin haklarım epeyce eksik kaldı

bak canım bence sen kendine biraz haksızlık ediyosun ara ara menülerine bakıyorum sen beğenmemiş oluyorsun genellikle ama ben bi sorun göremiyorum listende,her besin grubu var,protein,karbonhidrat,baklagiller,sebze,meyve ...daha ne olsun.Sen yoğun tempoda çalışan bi insansın bundan daha çok kısarsan busefer kendini halsiz hissedersin ,bağışıklığın falan düşer,doktorsun bi de ben mi söyleyim bunları hıııı?Moralini bozma ne güzel kilo da vermişsin işe yaramasa bu kadar kilo vermezdin.Mutlu ol,mutlu ol,mutlu ol ki enerjin yüksek olsun karnımız aç bari ruhumuz doysun(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…