canim ins gerekli yerlere ulasiyodur,bende cok aktilmak istiyorum ama burdan ne yapabilirim bilemiyorum bide öyle cok kapak filan da yokki burda sokakta bulamassin zaten anca evde kendi cikardiklarim olur
Canım bizde de işte orta karar ne az ne çok çıktığı kadar götürüyorum ama kaç tane götürsek kardır az çok önemli değil. Bu kadının da bir arkadaşının oğlu engelli imiş, o toplayıp teslim ediyormuş yerine bakalım, gerçi tuhafiyeci kadın, onları alıp satıp da alacağı 3 kuruşa bakacağını sanmıyorum..
merhaba deryam, yetenekli arkadaşım merak ediyorum eteğini
Bugün verdim terziye perşembe alacağım son haliyle yayınlarım perşembe ya da cuma günü :87:
Yetenek değil de meraklı bir uğraş benimkisi
Kızlaaaaarrr bugün çok mutluyumYazın bi ara belimi ölçmüştüm 107 cm çıkmıştı o zamanlar 93ü filan bulmuştu kilom, bu sabah aklıma geldi bi ölçiyim dedim 102 cm!!!!
çok mutlu oldum çokkkgerçi sadece 5 santimcik ama olsun 2 kilo da verdim diyet yapmaya bayılıyorum bu aralar, özellikle de sizinle olunca
darısı 70-80 cmleri görmeye diyelim
Canım 5 cm ne demek harika bence
nilgüncüm öncelikle nişanınız hayırlı olsun canım önemli olan ciftlerin mutlulugu birdaha ne siz onları görürsünüz nede onlar sizi cok ayıp yapmışlar ogrusu misafir baş tacıdır her ne olursa olsun tabi anlayana ama dedim ya allah başka sıkıntı vermesim yazdıklarını hem okudum hem agladım şu anda aglıyorum benimde kardeşim hep gözümün önüne geldi dügünü nişanı bak ama artık yok
Allahım yaralarını sarsın bir an önce...
anammmm senin bloğunmu varrr benim niye haberim yokkkkk kuuuuuu
Canım yazmıştım bir kaç defa tekrar yazayım, direk link vermiyorum yasaktır diye kk da açtığım konunun linkinden ulaşabilirsin :
http://www.kadinlarkulubu.com/faydali-linkler/477486-pontinin-takilari-taki-tasarim-blogu.html
Bı hafta once kadar yazmıstım yarın baslıyorum dıye olmadı gene cok kızıyorum kendımeAma bugun başladım ne kadar ınandırıısa artık gıttım sabah kepek ekmegımı aldım ve peynırle bırlıkte su eşlıgınde kahvaltıı yaptım zaten gec kalkmıstım sonrasnda ogle yemegım olmadı sonra şu leslie prgramını ındırdım onu yaptım bı 45 dakıka snra yemekte olanı yemek zorunlulugum vardı patetes yemegı ve bı dılım kepeklı ekmek yedım .:26::26:
Ama bısy sormam lazım su dukan dıyetı olayına ne dıyorsunuz ben ggden kıtabı sıparıs ettım okumak ıcın ama sızce kendım az yıyerekmı zayflamalıyım yoksa böle bı dıyet mı tercıh etmelıyım kafam cok karıstı :44::44:
Benim fikrimi sorarsan önce normal düzende vermeye çalış, belli bir sistem gerektiren diyetleri sonra düşünürsün. Kalori sayımıyla ya da belli başlı temel kurallarla zaten verirsin. Bu tip diyetlerde genelde bir besin türü yasaklanıyor ve ben bunu doğru bulmuyorum. Neden bir besinden mahrum olup kendine eziyet edeceksin ki en baştan? Ha ileride vermen durur o zaman düşünürsün bence.
DERYOŞŞŞ SEN NE GÜZEL ŞEYLER YAZMIŞIN BANA YAAA WALLA AĞLAMAK GELDİ İÇİMDEN CANIM ..
Selam kızlar 2-3 gündür giremedim dün de annemde kaldım çok hastaydım elim ayağım tutmadı döküldü heryerim 40 sayfam birikmiş umarım herkes iyidir öptüm birazdan misafir gelecek öpüyorum sizi....
Geçmiş olsun ayşem, o kadar geçmiş okunmaz boşver, hele ki hastayken..
bugün gene kiloyala ilgili ayni benim kilomla ilgili bir muhabbete dahil olmak zorunda kaldım. Sen sürekli diyet yapıyorsun ne bileyim diyetsiyen spor falan uğraşıyorsun bunun yerine cerrahi birşey yapsana dedi bana bir arkadaşım. bunu bana söyleyen de önceden çook kilolu olan biriymiş ben o halini görmedim anlatırlar hep. sanırım yapabilecek gibi görünmüyorum dışardan. ben de saf saf anlatıyorum sağlıklı beslenme meyablozma falan diye... zoruma gitti ya...
İremcim anlamadım kendi operasyon geçirmiş de sen de yaptır boşuna uğraşma mı diyor.. Bilmiyor mu en sağlıklı yöntemin oranı buranı parçalatmaktan değil de azim ve sabırdan geçtiğini. Hadi bilmiyor diyelim senin niye zoruna gitti be yavrum. Emin ol sağlık sorunları peşini bırakmayacaktır. İnşallah olmaz ama ben cerrahi yöntemle zayıflayıp da o kiloyu her daim koruyan ve mutlu olan görmedim. Hatta bu konuda çok kötü senaryolar okumuştum, büyük konuşmayayım ama öyle bir şeyi düşüneceğimi hiç sanmıyorum
Güzeller dün boynerden bir elbise ve etek aldım toplamda 2oo tutuodu ama 150 liraya aldım .. Telekom abonesi olanlar a indirim yapılıo..
Veee ilk defa taytla gittim forumaaaaaaaa...
deryoşş resim eklicem senin içinn.....
Tabiki yeni elbisemle ve eteğimlee....
öğretmenler gününe hazırım......
Vay vay işte budur bak her şey özgüven, eminim harika olmuştur en kısa sürede bekliyorum fotoları
kızlar yarışma fotoğraflarım bunlar
gördüğünüz üzere vücudumun en kalın yeri basenlerim
bakalım 5 kiloda ne kaa incelecekler
buyurun pijamalı halim
Eki Görüntüle 292759 Eki Görüntüle 292760 Eki Görüntüle 292761 Eki Görüntüle 292762
bu da dün alışverişe giderken giyinmiş halim :)
Eki Görüntüle 292758
bu da önceki halim 89 kilo
Eki Görüntüle 292763
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
İzloşum alışverişe giderken ki halini yirim ne tatlı bir kombin o öyle, bayılırım kazakta o tip desenlere.
menumu yazayım
bu ıkı hafta et rejımı yapacagım ıçın lıstem pek renklı degıl ne yazıkkı mıdemde bulanıyor ama ıkı hafta dayanmalıyım cunku ıkı haftanın sonunda 6 kılo vermıs olacagım ıyısallah
sabah:sucuk
oglen:2 yumurta lı omlet peynır zeytın
aksam:sucuklu yumurta
en kolay bunlar yapılıyordu bende sucuk gunu yaptım bugun
yarın ıs seyehatıne gıdıyorum bayı kontrollerım var o yuzden yarınkı menumu yazamayacagım ama yıne buna benzer olur yanı ettttt
Canım bak sen 30 kilo vermiş insansın bu menünün ne kadar yanlış olduğunu görmen lazım, internetten örnek karbon menülerine bak. Ayrıca yine o kadar kiloyu veren biri olarak 2 haftada 6 kiloyu nasıl onaylarsın
Son düzenleme: