80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim ins gerekli yerlere ulasiyodur,bende cok aktilmak istiyorum ama burdan ne yapabilirim bilemiyorum bide öyle cok kapak filan da yokki burda sokakta bulamassin zaten anca evde kendi cikardiklarim olur

Canım bizde de işte orta karar ne az ne çok çıktığı kadar götürüyorum ama kaç tane götürsek kardır az çok önemli değil. Bu kadının da bir arkadaşının oğlu engelli imiş, o toplayıp teslim ediyormuş yerine bakalım, gerçi tuhafiyeci kadın, onları alıp satıp da alacağı 3 kuruşa bakacağını sanmıyorum..

merhaba deryam, yetenekli arkadaşım merak ediyorum eteğini

Bugün verdim terziye perşembe alacağım son haliyle yayınlarım perşembe ya da cuma günü :87:
Yetenek değil de meraklı bir uğraş benimkisi

Canım 5 cm ne demek harika bence Kıymetini bil, izloşun dediği gibi gitmiyor sonra mumla arıyorsun

Allahım yaralarını sarsın bir an önce...

anammmm senin bloğunmu varrr benim niye haberim yokkkkk kuuuuuu

Canım yazmıştım bir kaç defa tekrar yazayım, direk link vermiyorum yasaktır diye kk da açtığım konunun linkinden ulaşabilirsin :
http://www.kadinlarkulubu.com/faydali-linkler/477486-pontinin-takilari-taki-tasarim-blogu.html

Benim fikrimi sorarsan önce normal düzende vermeye çalış, belli bir sistem gerektiren diyetleri sonra düşünürsün. Kalori sayımıyla ya da belli başlı temel kurallarla zaten verirsin. Bu tip diyetlerde genelde bir besin türü yasaklanıyor ve ben bunu doğru bulmuyorum. Neden bir besinden mahrum olup kendine eziyet edeceksin ki en baştan? Ha ileride vermen durur o zaman düşünürsün bence.

DERYOŞŞŞ SEN NE GÜZEL ŞEYLER YAZMIŞIN BANA YAAA WALLA AĞLAMAK GELDİ İÇİMDEN CANIM ..

Geçmiş olsun ayşem, o kadar geçmiş okunmaz boşver, hele ki hastayken..

İremcim anlamadım kendi operasyon geçirmiş de sen de yaptır boşuna uğraşma mı diyor.. Bilmiyor mu en sağlıklı yöntemin oranı buranı parçalatmaktan değil de azim ve sabırdan geçtiğini. Hadi bilmiyor diyelim senin niye zoruna gitti be yavrum. Emin ol sağlık sorunları peşini bırakmayacaktır. İnşallah olmaz ama ben cerrahi yöntemle zayıflayıp da o kiloyu her daim koruyan ve mutlu olan görmedim. Hatta bu konuda çok kötü senaryolar okumuştum, büyük konuşmayayım ama öyle bir şeyi düşüneceğimi hiç sanmıyorum

Vay vay işte budur bak her şey özgüven, eminim harika olmuştur en kısa sürede bekliyorum fotoları

İzloşum alışverişe giderken ki halini yirim ne tatlı bir kombin o öyle, bayılırım kazakta o tip desenlere.

Canım bak sen 30 kilo vermiş insansın bu menünün ne kadar yanlış olduğunu görmen lazım, internetten örnek karbon menülerine bak. Ayrıca yine o kadar kiloyu veren biri olarak 2 haftada 6 kiloyu nasıl onaylarsın Biliyorsun ya o kilolar geri döner, ya sen diyetten soğursun, ya da sağlığını kaybedersin.. Ara filan da yok bu şekilde bir diyet uygulaması bence yanlış, yine de sen bilirsin..

Son düzenleme:
evet ilknurcum afyonluyum.2010 da evlenince geldim ankaraya. ben de akü de okudum. kaç yılında mezun oldun. diğer afyonlu da zekiye (yeşilsiyah)
Arzucum 2010 mezunuyum canım.Ne güzel hemşerilerimi görmüş gibi oldum

İremcim sen bu yolda nasıl çaba sarfettiğini biliyorsun,bizlerde buna şahidiz.Bu tarzda insanların densiz lafları seni hiç ama hiç üzmesin.Tuhaf olan bu süreçten geçmiş birisinin destek olacağı yerde köstek olması.Yoğun çalışma şartlarında bile hedefine ulaşmana az kaldı,en güzel cevabı çizelgenin sonunda ki rakama geldiğinde vermiş olacaksın zaten tatlım.

Çok geçmiş olsun ayşecim,umarım iyisindir şimdi

İyi akşamlar taş bebek adayları

Bugünkü Menüm

Sabah

1 kase k-flakes , 2 bardak süt , tarçın çayı

Öğle

2 dilim uno tam buğday , krem peynir, 2 dilim salam

Ara

1 bardak ayran , 1 avuç beyaz leblebi , 1 avuç kuru üzüm

Akşam

1 kalçalı tavuk but haşlama , havuç salatası , 2 kaşık pilav

3 litre su

Spor : 1,5 saat çarşıdaydım.

Son düzenleme:
Bugünkü menüm

ballı,limonlu ılık su

sabah:1 dl çavdar ekmeği,3 ceviz,1 haş.yumurta,1 kupa yeşil çay

öğle:1 porsiyon kadar hamsi tava,1 tabak roka salatası,1/2 gözleme

ara:1 elma

akşam:1 tabak domates soslu makarna,1 tabak salata,2 kaşık yoğurt

ara:1 elma,1 domates

3 lt su
3 kupa yeşil çay
2 kupa beşibiryerde

gözlemeye ve hamsi tavaya rağmen spor yapamayacağım bu akşam çok yorgunum
yarın acısını çıkartıp daha fazla yapmam lazım

tuğba koptum gülmekten ya.... benim ruhum doymuyo sanırım:)) yok ben yanlış analışldım sanırım fazla diye değil menuye uygun değil diye moralim bozuldu benim. diyetisyene gitmeye başldım yeni. listeye adapte olamadım daha tam ondan.

SELAM CANLARIIIMM

bir kaç gündür hayatı hızlı yaşıyorum ondan pek girmiyom kuzucuklarımmm..

bu hafta sonu neredeyse rejime başlayalı kaçamaksız aç geçirdiğim diyebileceğim bir hafta sonuyduu

cuma akşamı dayımn oğlunun kınası vardı döktür allah döktürrr

cumartesi bütün evi köşe bucak temizledimmm kociş buna çok kızdı ama her pazar bişe çıkıyoo nedim bende olayı cumartesiye taşıdımmm

geldik pazara öglene kadar evde pinekledikten sonra saat 5 de kız almaya gittik davul zurna aldık kızı çıktık sizin için resim çekilecektim ama kocacım direk düğüne geldiği için çakilmek kısmet olmadı fotocuya çektirdim oda suratı zumlamış bi sonuç çıkmadı yani

düğün güzeldi oyna oyna hiç oturmadımmm sonra konvoy ve eve geldik yattığımda gece ikiydiii

kızlar aranızda araba sahibi olup sülalaesinde kendisine dadanan varmı

kocam ve ben bu durumdan çok müzdaribizz insanlara zor günlerinde arabayı verdik yetmedi bide diğer dayımın karısı, düğün olan değil yanii ,düğünde gelmiş şunları bi bırak diyooo (kızı için )kocası yanında bin taksiye git kızım sinir ettiler benii

nese böle karışık kuruşuk bir hafta sonuyduuu

geçmişe dalamadım hiç fırsatım olmadı bakcem şimdiii

menümüde yazimm

kahvaltı 1 fdilim tb peynir yumurta

öglen 1,5 dolma bol yoğurt 1 tb ekmek

ara 1 mandalina 1 dilim elma

akşam bol salata 2 küçük dolma yogurt 1 dilim kepek ek.

ara 1 etipuf 1 petibörr kıriz geldii

2 yeşilçay

spor yokk
su bende de yok evde de yokk bitmiş:)

öpüldünüzz

Bu topikte şu an hüzünlü olan, mutlu olan herkese bu şarkıyı ve sözlerini bir kez dinleyip her şeyi yeni baştan bir düşünmelerini istiyorum.
Benden herkese gelsin ama fırsatınız varsa sözlerini duya duya dinleyin olur mu

[video=youtube;4zmPNIk3WEw]http://www.youtube.com/watch?v=4zmPNIk3WEw[/video]

yaptığın zaman süper yapıyorsun canım aramızda sporu en güzel yapanlardan birisin dert etme

nerde bu millet nerde bu devlet
benim rakibeler nerde
banuşş bu saatte uyumuştur zatii
burçinko da çekirdek çitliyordur
tarçın karanfil çayımı içtim
erken yatayım bugün 2yi bulmayaym
yarın eski spor salonuma gidicem hala step aurobik yaptırıyorlar mıı

rakibelerime selam olsun

bugunkü menüm:
sabah: 5 6 parça karışık kızartma / dom.sal / az peynir / 1tatlı k. tahin pekmez / 1dilim kepek ekmek

ara: 1 galeta

öğle : 1 tabak lahana yemeği / 4 yk bulgur pilavı / patlıcan salata

akşam:1 tabak türlü / yoğurt / salata

ara:1 tane kabak tatlısı

1 lt iksir

1,5 lt su

olsun olursun adapte zamanla :)))))))))))))))(bu arada ben neslihan):)))

Derya sanırım ben hala"yaşıyorum",aynı şarkıdaki gibi bana da ufacık şeyler mutluluk verebiliyo,bazen gökyüzü çok sakin ve bulutsuz oluyo ben baktıkça mutlu oluyorum bazen,küçük bi çiçek beni mutlu ediyor,küçük bi çocuk bazen içimi acıtıyor,ben de hala ağlıyorum 1000 defa seyrettiğim eski türk filmlerine ,hala bi yanım çocuk...ve iyi ki öyle.Bu arada paylaşımın için sağol...

Son düzenleme:
kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin ALLAH razi olsun cok sagolun esim varikosel amaliyati oldu simdi evde yatiyo ben menumu yaziyim hemen cikiyim

sabah 1 bardak maydonoz suyu
kahvalti 1 dilim cavdar ekmeyi peynir birazda helva iki isirimlikta

sucuklu tost bide cay

oglen
5 kasik manti yarim kase yogurt 2dilim kek. 5 tane cubuk kreker
aksam
1 kase kesme corbasi yesil salata. 2 kasik pilav

Iyi Geceler Kizlar Nasilsinizz ?

Yasafat Ablacim O Menü Ne Öylee
Valla Derya Ablama %100 Katiliyorum , Cok Sagliksiz Coook !

Ben Tahmin Ediyorum Senin Yaptigin Diyeti , Ama Hic Kusura Bakma Onaylamiyorum ..
Biz Saglikli Bir $ekilde Kilo Vermek Icin Burdayiz, Sonucta Bu Kilolari 2.Haftada Almadik Ki
Hemen 2.Haftada 6.Kilosunu Birden Verelim Dimi Ama
Yiye Yiye Senelerce Aldik Bu Fazlaliklarimizi , Ve Yavas Yavas Saglikli Bir $ekilde
Saglikli Menülerle Vermemiz Gerek ..

Bak Bende 13.Gün Boyunca Karbon Diyete Benzer Bi Diyet Yaptim
iki Ögün Et ve Balik Yedim .. Sifiir Ekmekli Bi Diyetti ve Yinede Sadece 2.kg Verdim !!
Öpüp Basima Koyuyorum O 2.kiloyu Cünkü Lise Yillarimin Baslangicindan Beri Görmedigim Güzelim Rakami Gösterdi Bana ..

Yanii Ablacim Yavas Yavas Ver Saglikli Ver , .. Ki 2.Haftada 6.Kilo Cok ..
Baslangiclarda Olsan Neyse Dirim Ama Sen 30.kiloyu Anlinin Akiyla Vermi$ Bi Abli$kosunnn
Cogumuzdan Iyi Bilmen Lazim Bunlari Dimiii Ablacim :)

Yarindan Itibaren Güzel Menülerini Görmek Dilegi Ile ,, $öylee Ara Ögünü Bol Olan Filaaan

kizlar unuttum yazmayi bi kase muhallebi yedim dayanamadim ama sonra pisman oldum 5 mil lesli yaptim bide 100 tane mekik cektim
kizlar resimler cok guzel darisi basima

tayıtla çekilecen kızım tayıtla
biz boşuna mı gözünüzün önüne serdik mahçupp utangaç basenlerimizi
hadi kocaya bi daha rica et bakam
farkı görmek adına daha yararlı olur kuşum :2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…