80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim herşeyden önce hayırlı uğurlu olsun nişanınız anlatmışsın ve çok sinir bozucu şeyler yaşamışsın ama inan unutulur tek gelininiz ii olsun kardeşin üzülmesin yeter.. hadlerini aşmışlar belli sizde ona göre davranırsınız olur biter zaten zamanla seni ailenizi tanıdıklarında herşey yoluna girer...
elbisen harika bende aldım boynerden öğretmnenler günü giycem inşallah göbüşü dert etme nilgün 75 ten sonra o da küçülüo inan...
ayşe benim yazdığımı görmedin mı kuu
aşkolsun hıhh
görmemmi kuzuuuuummm..
varya yorumun süper kesinlikle haklısın o eklediğim resimde korse var altımda ama ilk denerken rodide yoktu ve çok farklıda durmuodu canım.... diğer tavsiyelere kesinlikle uyacağım canım kollar açıksa açık renk çorap aldım belleğe...
böyle şeylere zamanla alışcaz kuzu bilion ilk defa elbise giyiyom ömrümde bu tarz...sayenizde sizi seviommm
saol canım valla bugün iyiyim dün her yerim döküldü...
başka fotolar da gelio bugün yarın...
izloş sadece basen çalış bence ... süpersin etekli olana bayıldım..
geçmiş olsunnn öğretmenimmm diikat et kendine iyiki annelerimiz var yaa ben 3 aydır görmüyorum ama
bi an önce allah kavuştursun inşallah...bende 1 yıldır anneme yakınım daha önce üniversiteydi doğu göreviydi hep ayrıydım çoook ii anlarım...
listeye uyamadım ya ondan gerildim. ama asıl o olay bilinçaltımda kaldı o yüzden yoksa kaçamaksız bir gün hatta besin haklarım epeyce eksik kaldı
iremcim liste senin için sadece bir örnek unutma hiççç kendidni kasma. bende diyetisyeni işte bu yüzden bıraktım bi süre sonra ne yemen ne kadar yemen gerektiğini çözeceksin hatta listeleri beğenmeyeceksin sen elinden geldiğince kaçamak yapma ama çok canın istediğinmde tadına bak ki patlama yaşanmasın sonra.. zaten artık bilion bu işin dönüşü yok birbirirmizi zayıflamadan bırakmıyoruz ...
kendine 1 yıl zaman ver ...insan sohbet için bile buraya gelir beeee... arada da zayıflıos işte .....

yaaaaa ben çok komiğim walla ben loralayla nın burçin ama o burçin olduğunu bilmiodummmmmmmm

burçin canım sen topikten gittiğin zamanlarda geldim ben galiba ama şimdidki halin süperrrrrr...
zaten o gözleri gören

bu arada kızlar yarışmanız hayırlı olsun

1. bende hediye göndercem banane banane.....

geçmişten tam 40 sayfa okudum bugün arada misafir de ağırladımmmmm....

2-3 gün biraz kaçamaklı oldu ama yarın süpeeer menülerle karşınızda olucam inşallah...

selamlar kızlar bugün hiç giremed,m arkadaşım kahvaltıya geldi sorada forum ist gittik dolaştık alışveriş derken akşam oldu annemler geldi bendeler 4 gün falan o sebeptendirki çok aranızda olamazsam beni çıkarmayın gruptan tamammı kızlar sora bennaparım geçmişe acık baktım yarışan arkadaşlar hadi biraz daha birbirinizi gaza getirin resimler falan bizede iii gelio hemdeçok iii gelio menümü yaziiim çok berbat menü arkadaş poğaça almış gelirken kıramadım onu 1,5 tane yedim sabah neyse yaziim ben

deryacım şarkı için teşekkürler arkadaşım

sabah:1,5 poğaça

ara yeşil çay t kahvesi

öğlen:kaşarlı tost ayran

ara:yeşil çay

akşam:1 tabak pırasa 1 kağse yoğurt 1 dilim ekmek salata

ara:yeşil çay t kahvesi belki birazdan nescafe ama üçü birarada içiom ben çok feci ama napiiim

3 lt su

iyigeceler kızlar bugün sporda hocam ölçülerimi aldı hiç bi değişme yok aynı 2 mizde şaşırdık ama yılmak yok yola devam
bugünlük menümü değilde ölçülerimi yazıverem
göğüs: 96
bel : 81
kalça : 101
bacak:51

günaydın kızlar.mahvoldum ya.boğazlarım o kadar şiş ki ağzımdan dışarı çıkacaklar neredeyse.

bi de nöbetçiyim.korkunç bir gün olacak benim için.

dün menüm saçma oldu ama yazayım.suyu içmeye başladım yine.spora da bugün başlıyorum.

ayşem resimler harika.incecik görünüyorsun.ama yüzünü renklendir biraz bebeğim.çizme tayt çok güzel.bana giymek hayal gibi geliyor.

alıntı yapamadım halim yok.öğlen gelince yine uğrarım.

burçin resimler harika.ciddi bir başarı öyküsüsün.yarışmanızda başarılar.

deryam şarkı için sağol.sabah sabah iyi geldi.

74 kilo ve ben taytla......

95-100 arası........

Valla süper çıkmışsın.Çok yakışmış.

evet canım şu takıldığım yerleri bir kırayım daha da gerisi gelecek inşallah...

günaydın herkese...
ayşe fotoğraflar süper
nilgün geçmiş olsun canım
kahvaltım da tamam çıkayım ben geç kalmayayım...
sevgi ve umut dolu günler hepinize...
en az bir güzel haber almanız dileğiyle...
trt sanatçısı gibi oldum ya..

ayşecimm öncelikle çooooookkk teşekkür ederimmm bakkkkk alırızzz sonra hidiyeniii haaaaaa....kızlarrrr bakk hediye 4 olduuuu ona göre yarışınnnnnn....

95-100 arası........

ayşecimmmm çokkkk güzel bir değişimm var süpersinnn sende tek kelimeyleeee...

Ya ben işte o yüzden işyerinde bir tek canyoldaşım ardır gerçek manada diğer arkadaşlardna hariç gizlice onunla konusuyorum onun dıısnda kimseye diyet ten bahsetmiyorum
veremiyorum falan demiyorum, zayıfladın diyenlere yaa gercektenmi hic farkında değilim diyorum
çevreye diyet yapıyorum deyince biizm anormal insanlarımız hemen seni hem duygusal hem de fiziksel olarka yani sürekli ye telkinleriyle taciz ederler en iyisi hepsindne toptan uzak durmak
ben sıkıldım artık bu diyet laflarından konusacak baska bir syeiniz yok mu fala ndiyor konuyu kapatıyorum :)

ohh çok güzel masallah masallah

iyi bir başlangıç bence gayet normal bir menü ne az ne çok olmuş

yok yok hiç ileri gitmedin olay böyle

aycan 33 resimlerini görünce masallah dedim demek ki oluyor o kilolardan tayt giyen sık bir bayana donusmus gercketne cok ilham verici

yaa bu nasıl olmus boyle
o eller yumuk yumuk tombik bir kız çocucgu ne kadar gençmişsin simdi bir kuguya donusmussun
tebrik ederim

95-100 arası........

canım çok ama çok başarılı
çok beğendim seni
duru bir güzelliğin var

günayddıınnn bal bademleeeerrrr.sabah 5.30 dan beri ayaktayım uyuyamıyorumda bi bakam dedim .ayyy ben taytlı resimlerinizi göre göre şu çarpık bacaklarımla giyip çıkasım geldi:)))) bende isteremmmmm

bunları az önce çekildimmmmm

http://c1111.hizliresim.com/r/p/p2nc.jpg

buda diyete başlamadan önce 84 kiloo yaaa benim kiloluyken çok fotom yok hep bunu koyuyom kusura bakmayınnn...
canım ben ilk defa görüyorum harika bi değişim maşaalllaaahhh..baktım baktım fazlalık göremedim harika görünüyosunnnn

95-100 arası........
ayşşeeeemmmm sen harika bi hatunsun çok çok güzel bi yüzün var canımmm. anam taytınıda giymişsinnn fıstık gibi olmuşsun. belinde incecikk ..ah bende bi simit var bel mel yok yani. maşallah canım çok çok yakışmışşşşşş
canım yorgunluk çıktı işte çok çok geçmiş olsun. ılık bişeyler içmeye çalış canım.Rabbim şifa versinnnn
günaydın herkese...
kahvaltım da tamam çıkayım ben geç kalmayayım...
sevgi ve umut dolu günler hepinize...
en az bir güzel haber almanız dileğiyle...
trt sanatçısı gibi oldum ya..

canımmm günaydın ne güldüm :)) trt sanatçım benimmm..sanada umut ve sevgi dolu günlerrrrrrr

Bu da benim menüm
P.tesi 81,7 yedin yedin de ne oldu bu rakamı görünce o kadar mutsuz oldun ki sabah ne işe yaradı yediklerin ama yemeseydin herşey çok daha farklı olacaktı belkide 80,9 çıkacaktın herseyi mahvettin sürekli sil baştan sil baştan
sabah kaşarlı domatesli tost ve çay
ara 1 sütlü kahve
öğlen Avacadolu ton balıklı yeşil salata ve 1 dilim beyaz peynir - NO CARBS
yemekten sonra 2 tur yürüyüş
ara 1 sütlü kahve
ara 2 mandalina ve 1 ufak elma
aksam 1 kase çorba ve bol yeşil salata - NO CARBS
Salı
sabah Kaşarlı omlet - domates - salatalık - dereotu - nane - 3 zeytin - 1 şekersiz çay
ara planlanan: kahvaltıdan kalanları yiyeceğim
öğlen planlanan: salata ve yemekhanede bulabilirsem eğer karbonhidratsız bir sey bulamazsam bilemiyorum
ara planlanan: sütlü kahve
akşam planlanan: karbonhidratsız bir öğün

DERYAMMMMM çok çoook severim candanı saol canımmmmmm

Anlatacak hikayelerim bitmedi henüz
Anlaşacak dostlarım tükenmedi

canım benim benimkinin aklı başına geldi bi anda hadi ora gidem hadi bura gidem saçımı bağladığım gibi çıktım makyaj yapamadım bak bugün etek giydim ilk defa okulda resimler akşama....
saol canım inşallah herşey güzel olacak 1 yıl sonra sen kendine bile inanamayacaksın.. irem face den eklesene biziiii....
kuzuuuuu hediyenein en alası bendennnn bakalım kim birinci olacak....
thanks..............

saol bebemmmmm sayenizde.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…