- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
canım benim teşekkürler...
onların şansı yok yaa, 1.liğin adresi burası kaçınılmaz son
psikolojik baskı herzaman işe yarar
Ayşe'cim geçmiş olsun,maşallah çok güzelsiniz ve tayt çok ama çok yakışmış.Daha önce dediğim gibi Denizli'nin tozu,horozu,KIZI
İzlem ve Burçin, sizler de öyle maşallahınız var
Nilgün, size de çok geçmiş olsun.
Sacre,yeni gördüm canım,dün girememştim,sanırım daha önce de yazmışsınız.
Benim söyleyeceklerim tüm burada konuşulduğu üzere abur-cuburdan uzak kalarak,dengeli beslenerek(bir yaşantı haline getirmeliyiz artık) kilolarımızı vermek.Ben 7 marttan bu yana(son günler değil) yediklerime dikkat etmeye çalıştım.Bir rahatsızlığım olmadığı için(pko gibi) kolay verebiliyorum.Her öğünde 1 dilim uno denge ekmek yiyorum(ekmeksiz doymuyorum sanki)Ben en çok abur-cubur,pasta-börek,çerez gibi yiyecekleri çok yediğimden kilo alıyordum,onları kestim.Geçen haftadan itibaren de spor salonuna gidiyorum,haftada 3 gün.Diyet için şu an herkes "yeter artık,dur" diyorlar ama ben devam ediyorum.Üniversite yıllarından sonra ilk defa 5 le başlayan kilo oldum ve uzun yıllardan sonra etek-çizme giydim.Bu inanılmaz derecede beni mutlu ve motive etti.Şimdi, hedefim 57 gözüküyor ama 55 e kadar inip,57 yi aşmamaya çalışacağım,öyle düşünüyorum.
Benim de bir sorum var,sizde de öyle oldu mu?Ben daha önceki kiloma geldiğim halde,o kilodaki kıyafetlerim bayağı bol oluyor ki spora yeni başladım yani sıkılaşma falan da daha olmamıştır.Özellikle bacak ve basen gitmiş ki benim en kilolu yerlerimdi.Kaslar mı yoksa yağlar mı gitmiştir?Daha önce ölçüm de olmadığı için salondaki ölçümde birşey diyemediler.
Ayşe'cim geçmiş olsun,maşallah çok güzelsiniz ve tayt çok ama çok yakışmış.Daha önce dediğim gibi Denizli'nin tozu,horozu,KIZI
Benim söyleyeceklerim tüm burada konuşulduğu üzere abur-cuburdan uzak kalarak,dengeli beslenerek(bir yaşantı haline getirmeliyiz artık) kilolarımızı vermek.Ben 7 marttan bu yana(son günler değil) yediklerime dikkat etmeye çalıştım.Bir rahatsızlığım olmadığı için(pko gibi) kolay verebiliyorum.Her öğünde 1 dilim uno denge ekmek yiyorum(ekmeksiz doymuyorum sanki)Ben en çok abur-cubur,pasta-börek,çerez gibi yiyecekleri çok yediğimden kilo alıyordum,onları kestim.Geçen haftadan itibaren de spor salonuna gidiyorum,haftada 3 gün.Diyet için şu an herkes "yeter artık,dur" diyorlar ama ben devam ediyorum.Üniversite yıllarından sonra ilk defa 5 le başlayan kilo oldum ve uzun yıllardan sonra etek-çizme giydim.Bu inanılmaz derecede beni mutlu ve motive etti.Şimdi, hedefim 57 gözüküyor ama 55 e kadar inip,57 yi aşmamaya çalışacağım,öyle düşünüyorum.
sabah Kaşarlı omlet - domates - salatalık - dereotu - nane - 3 zeytin - 1 şekersiz çay NO CARBS
ara kahvaltıdan kalanlar :az yumurta 1 zeytin 2 dilim domates ve yeşillikler
öğlen 3 adet kadınbudu köfte ve 1 dilim beyaz peynir ile yeşil salata
öğlen (bu öğün k.köfteden dolayı karbonhidratlı oldu) çok da memnun değilim açıkçası
ara sütlü kahve
arkadaslar nasıl giidyorum
yorumlarınızı rica edebilirmiyim
teşekkürler
canım benim ya biliyorum 3-5 ay öncesinde kızmıştın bana ve pes etme kış fıstığı olacaksın demiştin evet hala ağır aksak gidiyorum ama gidiyorum pes etmeden kendne güvenli adımlarla ilerliyorum kendimi sıkmadan kasmadan ama pes etmeden sayesinizde...vücudum konusuna gelince belim hep inceydi vücuduma göre ama o basen ve bacaklar her zaman beni mahvetti ki üniversitede ne bel kaldı ne başka bi yer sonrada evlilik doğum derken 100 kiloyu gördüm izlem şaka gibi yaa...
canım yaaa
yok yok yawrum benim diyeyim
gerçekten harika duruyorsun, vücudun çok orantılı unutma ki bunu avantajını çok yaşayacaksın,
bizim resimlere baktığında ne kadar azimlendiğini söylersin ya hep
inan ki şimdi sende bana ilham veriyorsun azimlendiriyorsun, ilk haline bakınca off offffff diyorum hep
hatırlıyormusun ilk zamanlar kendine haksızlık etme hemen zayıfla diye fırçalamıştım senii
iyiki de yapmışım, ama 55lere filan çekme bencede
bi 65 ol da ona göre aynada kendi görüntüne göre şekillendirirsin hedef kilonu şekerim
insanın yüzü çok tuhaf oluyor, gittikçe sende göreceksin zaten...
harika gidiyorsun, hayallerin tek tek gerçekleşiyor tayt etek,
akşamı sabırsızlıkla bekliyorum, etekli fotoğrafını bekliyorum şekerim öptüm seni kolaylıklar diliyorum
tabiki canım yaa küçülmez mi
ben diyete başladığımda basenim 124cm di
göbek mide olmadığı için pek biraz kurtarıyordum ama inanılmaz küçülüyor
mide göbek olmadığı için, vücudunu anımayıp kamufle etmessen sırıtıp kalıyor
ama öğrendik artık çok sorun olmuyor da, gene de biraz vermem gerek
hikayemi herkese ışık tutsun diye yazdım zaten, işe yarıyorsa benden mutlusu yok tatlım
her daim canlı yaaa benim arkadaşım maşallah hem kendisine hem bize....canım benim teşekkürler...
onların şansı yok yaa, 1.liğin adresi burası kaçınılmaz son
psikolojik baskı herzaman işe yarar
canım birazcık şımarmış ol ne olacak kendini sıkma ben de geçen haftaki sabit çıkmamdan sonra iki gün az da olsa yasaklardan yedim noldu artık püf noktası işin ne biliyoruz hemen kendini toparlayacaksın....Önce dünkü menümü yazayım,bugünlerde malesef pek menüye benzer birşey yok,değişmeyen tek öğün kahvaltı ama neyyyyyse
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
1 domates
1 yeşl zeytin
3-5 süs biberi
2 çk keten tohumu-çörekotu
Ara:
3 lokma peynir-ekmek-süs biberi turşusu
Öğle:
Kuru kırmızı biber (1 çk zeytinyağ)
5-6 yk süzme yoğurt
1 dilim ekmek
Ara:
1/2 dilim peynirli börek
2 çatal cheesecake
3 yk kuskus salatası-yoğurtlu
3 kornişon turşu
Akşam:
Kuru kırmızı biber (1 çk zeytinyağ)
3-4 yk süzme yoğurt
Ara:
1 avuç beyaz leblebi
1/2 ayva
1/2 elma
1,5 lt su
şekersiz çaylar
70 dk spor
teşekkürler canım ....Ayşe'cim geçmiş olsun,maşallah çok güzelsiniz ve tayt çok ama çok yakışmış.Daha önce dediğim gibi Denizli'nin tozu,horozu,KIZI
füsuncum ben 70 ile hamile kalmıştım ve o dönemden kıyafetlerim var ve ben onları 80 olduğum dönemden beri giyiyorum bende spor hep vardı dönem dönem azalsada evet ama demekki vücut düzenli beslenmeyle de güzel şekilleniyor....Benim de bir sorum var,sizde de öyle oldu mu?Ben daha önceki kiloma geldiğim halde,o kilodaki kıyafetlerim bayağı bol oluyor ki spora yeni başladım yani sıkılaşma falan da daha olmamıştır.Özellikle bacak ve basen gitmiş ki benim en kilolu yerlerimdi.Kaslar mı yoksa yağlar mı gitmiştir?Daha önce ölçüm de olmadığı için salondaki ölçümde birşey diyemediler.
yaaa evet tek bildiğimiz buuuuu...maşallah canım senin menülerini genelde takip etmişimdir çok disiplinli ve iradelisin seni canı gönülden tebrik ederim.
canım kas yag ölçümün senin boyuna yaşına göre uygunsa sorun yoktur bence birde okadar saglıklı bi diyet yaptınki kastan gitmiş olacagını düşünmüyorum bence saglıklı bi diyet yaptıgın için herhalde şimdi bunun nimetlerini alıyorsun benimde bi sorum var fisun merak ettim evlimisin çocugun varmı sadece tek bildigim ögretmen oluşun
ben yanlış hatırlamıyorsam 82-83 civarında iken kendimi o kadar zayıflamış bulmaya başlamıştımki sanki ne giysem yakışırdı...arkadaslar weight ticker ımı gördükçe hüzünleniyorum
ben bir tombul kuşum sek sek gidiyorum ama bakalım bu sekmelerle hedefe varabilecekmiyim
Teşekkür ediyorum Deniz.Evet inşallah yağdandır.Ölçümde "şimdi normal öncesini bilemediğimiz için hangisi gitti bilemeyiz" demişlerdi.maşallah canım senin menülerini genelde takip etmişimdir çok disiplinli ve iradelisin seni canı gönülden tebrik ederim.
canım kas yag ölçümün senin boyuna yaşına göre uygunsa sorun yoktur bence birde okadar saglıklı bi diyet yaptınki kastan gitmiş olacagını düşünmüyorum bence saglıklı bi diyet yaptıgın için herhalde şimdi bunun nimetlerini alıyorsun benimde bi sorum var fisun merak ettim evlimisin çocugun varmı sadece tek bildigim ögretmen oluşun
7 yıl 85 ve üstü kilolarla gezdikten sonra diyete her zamanki gibi girdim.(Ben hep diyete başlardım ve en fazla 1 ay sonra bir bahane ile diyet biterdi,aradan 6-8 ay geçtikten sonra yine diyet başlardı.(Tabii verilenle birlikte yeni kiloların alımıyla.)12 gün sonra da tesadüfen burayı buldum ve böylece bitmeyen diyetim devam etmiş oldu.cnm merhaba tekrar sevindim çok gördüğüne
8-9 ay gibi bir sürede 30 kilo vermissin, çok gibi gözükse de aslında aylık 3-4 kilo gibi bu başarını neye bağlıyorsun hangi konuda istikrarın sana bu sonucu getirdi ?
peki sana sorularım var
1- ilk başladığın zamanlarda haftada kaç kilo veriyordun ?
2- düzenli olarak yatığım sağlıklı beslenmek diyorsun
yani abur-cubur,pasta-börek,çerez gibi yiyecekleri kestiğinde hep ve herzaman düzenli kilo vermeey devam ettin mi ?
3- salon çalışması değilde diğer türlü herhangi bir spor yaptın mı ?
4- gördüğün yerlerde benim menülerime yorum yazabilirmisin ? çünkü benim yapmak istediğim de bu hamurişlerinden uzak durarak kilo vermek
yaptığın o kadar muhtesem ki anlatamam
5-çevren nasıl karsılıyor varsa bir kaç anektod paylaşabilirmisin bizlerle ?
yeter dur diyen insanlara da benim bir yorumum olacak sonucta sen sağlıklı beslenmeyi öğrenmişsin ve sağlıklı bir insanın kilosu neyse orada duruyorsun belki daha da verebilirsin çünkü vücudun bunu kaldırabilir yani diyet yapmıyor yaşam şeklini yeniden yapılandırıyorsun
Ben yağlı diye diyete başladığımdan beri kaşar peyniri yemedim,diyetisyenler ne diyor bilmiyorum:26:sabah Kaşarlı omlet - domates - salatalık - dereotu - nane - 3 zeytin - 1 şekersiz çay NO CARBS
ara kahvaltıdan kalanlar :az yumurta 1 zeytin 2 dilim domates ve yeşillikler
öğlen 3 adet kadınbudu köfte ve 1 dilim beyaz peynir ile yeşil salata
öğlen (bu öğün k.köfteden dolayı karbonhidratlı oldu) çok da memnun değilim açıkçası
ara sütlü kahve
arkadaslar nasıl giidyorum
yorumlarınızı rica edebilirmiyim
teşekkürler
arkadaslar weight ticker ımı gördükçe hüzünleniyorum
ben bir tombul kuşum sek sek gidiyorum ama bakalım bu sekmelerle hedefe varabilecekmiyim
canım anneler bendeler ve bende zorlanıyorum aklıma gelio anneme bi börek açtırıyımmı ama durrrrr diyorum kendime ama çok zor yaaacanım paylaşım için teşekkürler.."""""""""""Arkadaş, anne, lokanta, misafir kurbanı olmayın unutmayın ki siz sağlığınız için koşuyorsunuz ve sağlığınızla sizin aranıza kimsenin girmesine izin vermeyin. Bunları ertelerseniz yada sizde toplum gibi yemeye başlarsanız yine yaptığınız ve uygulamaya çalıştığınız yöntemler boşa çıkacaktır. Bu kadar yorulmanızı ve çabanızı bir tatlıya- dondurmaya- çikolataya değişmeyin. """"""""""çok çok doğru.
bak ben misafirim var diye eccük dağıttım hoop gördüm 71 i:))))
canım ne kadar güzel bak herkesler farketmiş baya bi deişmişsin demekki ben şu sizin yaptığınız diyetlerden pek anlamıyorumya kafanız karışmıyormugünaydın güzeller,
valla maşşallah topiğimize birgünde bile inanılmaz sayfa birikiyor, herkez aktif motive resim koyan arkadaşların bizlerde yarattığı şevk tartışılmaz zaten.
iremcim, densiz insanlar hepvar hepimizin etrafında var, lafa bakarım lafmı diye adama bakarım adam mı diye br cümle varya gül geç yani cnm. insanların kıskançlıklarını sinsiliklerini yıllar sonra anlayabiliyoruz bazen, çok yakın zannediyoruz benim iyiliğimi ister diyoruz ama öyle olmadığını acı tecrübe ediyoruz. seni kıskanmıştır ve moral bozmak istemiştir.
izlem basenlerin eskiye nazaran inanılmaz küçülmüş elbette ayrıca kıyafetlerinle kamufle ettiğini belirtmişsin 38-40 beden basen kamufle edilir ama benimki gibi 42-44 beden basen kolay kolay kamufle olmuyor canım.bu arada başarı öykünü artık nerdeyse ezberledim o hikayelerin etki gücü hiçbir ilaçta yoktur.
burçin, cnm seninde bu yarışta iddalı olduğun ortada inş. hedefine ulaşırsın cnm.
derya candan erçetinin tüm şarkılarına bayılıyorum nerdeyse, bu şarkısıda alıp götürüyor insanı. paylaşımın için teşekkürlerrr, ayrıca sabahları nesfitle doyuyormusun cnm ya o beni doyurmuyor ben onu anca ara öğün niyetine yiyordum:))
ayşecim mis gibi çizmelerini çekmişsin, taytını giymişsin pozunu vermişsin maşallah arkadaşıma
salon çalışmasının etkisi tartışılmaz diyorum başka bişey demiyorum ne kadar fit duruyorsun kesinlikle sıkılaşmışsın.
bende uzun çizme giymek istiyoruuuuuuuuummmmmmmm.darısı başıma inş.
kızlar dünden bahsediyim size, sınıfa bir velim geldi hocam siz nekadar çok kilo verdiniz falan dedi uzun zamandır dikkat ediyorum dedimokullar açıldığından bu yana çok farketti valla bravo dedi kadın:)) oda biraz topluydu.
sonra akşama arkadaşım geldi beni enson ramazanda görmüştü dediki şuan şoktayım resmen gaza geldim (80 üstü oda) kendimden hiç umudum yoktu ama şimdi seni görünce çok gaza geldim falan dedi bende başlıycam dedi. demem o ki aslında kilolu olduğum dönemde bendede asla zayıflayamıycam gibi geliyordu benim kaderimmiş gibi geliyordu ondada öyle ve benim zayıfladığımı görünce diyet yapmaya karar verdi çünkü bakış açısı değişti , etrafımızdaki insanların bundan etkilenmesi çok hoş aslında.
kızlar dün karbon diyetine başladım bu ikinci günüm dünden beri okadar çok su içtimki zaten yazıyordu ağız kuruluğu olabilir falan diye deli gibi su içiyorum dünki menümü puanlarıyla beraber yazıyım. deryacım 40 puan demiş ben kk de 50 diye okudum ama etkili olmazsa 40 a indiririm diyorum.
sabah
b.peynir 1
k.peynir 1
domates 6
salatalık 4
h.yumurta 0
öğle
okulda öğlen kek vardı tabi ağzıma koymadım ama zeytin yedim.
4 y.zeytin 1
akşam:
tavuk ızgara yağsız 0
h.patates 20
havuç-mısır-marul salata yağsız toplam 12
toplam:45 puan
sabah yarım saat yürüyüş bandı.
bakalım bugün kaç puan olucak.
canım ben gerektiği zamanlardaiçiorum bağırsak sorunu yaşamaya başladığımda gece yatmadan içiyorum cnmkızlar size bişey soracagım hergün mutlaka 1 fincanda olsa form çay tüketiyormusunuzbenim aman aman bi bagırsak problemim yok ama yinede içmelimiyim kilo vermeye yardımcı olması için ben bazen haftada 1 bazende ayda 1 falan içiyorumdur günde 2 fincan yeşilçaydan başka bişey içmiyordum karar veremedim form çay içmelimiyim sizce
cnm ayşeydideilmi çok çok tebrikler hayatım muhteşem deişim azmin ve iraden içinde ayrıca tebrik ederim bu arada merak ettim eşinin tepkisi ne oldu bu hale gelene kadar gözü alışmıştır belki ama ne dio merak ettim cnm
canım sende süpersin kendi kendine başarmışsın anladığım kadarıyla inişlerleçıkışlarla biyerlere gelmişsinTeşekkür ediyorum Deniz.Evet inşallah yağdandır.Ölçümde "şimdi normal öncesini bilemediğimiz için hangisi gitti bilemeyiz" demişlerdi.
Canım evet evliyim ve 6,5 yaşında bir oğlum var.Zaten kilolar da daha çok doğum+kendini bırakmışlıktan geldi.Başkaları için "nasıl kendilerini böyle bırakabiliyorlar" derken ben aynısını yaptım.Önceleri de zayıf sayılmazdım,genelde 60 kilo civarıydım ama sonrası 91 e kadar dayandı.
7 yıl 85 ve üstü kilolarla gezdikten sonra diyete her zamanki gibi girdim.(Ben hep diyete başlardım ve en fazla 1 ay sonra bir bahane ile diyet biterdi,aradan 6-8 ay geçtikten sonra yine diyet başlardı.(Tabii verilenle birlikte yeni kiloların alımıyla.)12 gün sonra da tesadüfen burayı buldum ve böylece bitmeyen diyetim devam etmiş oldu.
Buradadaki arkadaşların sayesinde bu kiloları verebildim.Menüde yazılacaklar yüzünden(hangi yüzle bunları yazabilirim diye diye ) kendimi frenledim,yemedim.Zaten en başta kilolar fazla gidiyor,2-3 kilo verince daha da azimleniliyor.
Ben bir de acele etmedim,yavaş olsun ama olsun dedim.Bazen 0.2 bazen 1 bazen de 1.4, 1.6 verdim ama verdim.Sadece bir kez sabit çıktım( o da benden dolayı,yemiştim) bunun dışında az da olsa hep verdim ama diyetimi kolay kolay bozmadım.Sadece yaz tatilinde 6 haftada 3 kilo verdim,bu bile benim için başarıydı,alacam diye çok korkuyordum.
Spor yapmadım sayılır,sadece son zamanlarda yürüyüş bandında yürüyordum.Geçen hafta da spora başladım,haftada 3 gün.
Menülere ben pek yorum yapamıyorum ama elimden geldiğince yazmaya çalışayım.
Çevrem çok şaşırıyor,eşim hasta olacam diye korkuyor,okulda benden yediklerimin listesini istiyorlar,1 zeytin olmasına çok gülüyorlar.Okulda da adım yoğurtçuya çıktı.(gerçi önceden de yoğurt çok tüketirdim)Hergün okula getirilen simit- pasta-börek türü yiyeceklerden hiç yemiyorum,bunu takdirle karşılıyorlar.Uzun süredir görmediğim 2 arkadaşım beni yolda tanımadı.Sırt-bel-ayak(varis) ağrılarım çok azaldı hatta yok gibi.
Ben yağlı diye diyete başladığımdan beri kaşar peyniri yemedim,diyetisyenler ne diyor bilmiyorum:26:
Kadınbudu köfte de kızartma olduğundan cıss
Meyve hiç yok.
Ben pek menüler hakkında güzel yorum yapamıyorum,bilgi eksikliğim de var.Benim menüler de hep kafama göre gibiydi,bilemiyorum işte:26:.Umarım yanlış olmayan,işe yarar birşeyler söylemişimdir
Seke seke de olsa diyetinizi bırakmadığınız taktirde kesinlikle hedefinizei varırsınız:13:
fisun Allah bagışlasın benimde 6,5 yaşında bi kızım var çok mutlu oldum kendini anlatmana seni yakından tanımayı çok istiyordum.demekki bu başarının altında önceki başarısızlıkların var hepimizin öyle sanırım dibe vurmadan yukarı sıçrayamıyoruz.diyetisyene gidiyormuydun benmi yanlış hatırlıyorum bide keten tohumu nu nerden alıyorsun son zamanlarda kuş yemi satıyorlar keten tohumu yerine gibi laflar okudum öğütülmüşmü yoksa tanemi tüketiyorsun canım soru yagmuruna tutmuş gibi oldum seni lütfen kusura bakma
Teşekkür ediyorum Deniz.Evet inşallah yağdandır.Ölçümde "şimdi normal öncesini bilemediğimiz için hangisi gitti bilemeyiz" demişlerdi.
Canım evet evliyim ve 6,5 yaşında bir oğlum var.Zaten kilolar da daha çok doğum+kendini bırakmışlıktan geldi.Başkaları için "nasıl kendilerini böyle bırakabiliyorlar" derken ben aynısını yaptım.Önceleri de zayıf sayılmazdım,genelde 60 kilo civarıydım ama sonrası 91 e kadar dayandı.
7 yıl 85 ve üstü kilolarla gezdikten sonra diyete her zamanki gibi girdim.(Ben hep diyete başlardım ve en fazla 1 ay sonra bir bahane ile diyet biterdi,aradan 6-8 ay geçtikten sonra yine diyet başlardı.(Tabii verilenle birlikte yeni kiloların alımıyla.)12 gün sonra da tesadüfen burayı buldum ve böylece bitmeyen diyetim devam etmiş oldu.
Buradadaki arkadaşların sayesinde bu kiloları verebildim.Menüde yazılacaklar yüzünden(hangi yüzle bunları yazabilirim diye diye ) kendimi frenledim,yemedim.Zaten en başta kilolar fazla gidiyor,2-3 kilo verince daha da azimleniliyor.
Ben bir de acele etmedim,yavaş olsun ama olsun dedim.Bazen 0.2 bazen 1 bazen de 1.4, 1.6 verdim ama verdim.Sadece bir kez sabit çıktım( o da benden dolayı,yemiştim) bunun dışında az da olsa hep verdim ama diyetimi kolay kolay bozmadım.Sadece yaz tatilinde 6 haftada 3 kilo verdim,bu bile benim için başarıydı,alacam diye çok korkuyordum.
Spor yapmadım sayılır,sadece son zamanlarda yürüyüş bandında yürüyordum.Geçen hafta da spora başladım,haftada 3 gün.
Menülere ben pek yorum yapamıyorum ama elimden geldiğince yazmaya çalışayım.
Çevrem çok şaşırıyor,eşim hasta olacam diye korkuyor,okulda benden yediklerimin listesini istiyorlar,1 zeytin olmasına çok gülüyorlar.Okulda da adım yoğurtçuya çıktı.(gerçi önceden de yoğurt çok tüketirdim)Hergün okula getirilen simit- pasta-börek türü yiyeceklerden hiç yemiyorum,bunu takdirle karşılıyorlar.Uzun süredir görmediğim 2 arkadaşım beni yolda tanımadı.Sırt-bel-ayak(varis) ağrılarım çok azaldı hatta yok gibi.
Ben yağlı diye diyete başladığımdan beri kaşar peyniri yemedim,diyetisyenler ne diyor bilmiyorum:26:
Kadınbudu köfte de kızartma olduğundan cıss
Meyve hiç yok.
Ben pek menüler hakkında güzel yorum yapamıyorum,bilgi eksikliğim de var.Benim menüler de hep kafama göre gibiydi,bilemiyorum işte:26:.Umarım yanlış olmayan,işe yarar birşeyler söylemişimdir
Seke seke de olsa diyetinizi bırakmadığınız taktirde kesinlikle hedefinizei varırsınız:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?